עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nachum987,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את מגירת ה-DVD של המחשב נייד שלי בכוננן HDD שקיים במחשב, כפי שמופיע ב"מדריך- החלפת צורב במחשב נייד בדיסק קשיח/SSD". ברשותי מחשב ASUS Q400A, שלו: HDD: HGST HTS541075A9E680 DVD-ROM: MATSHITA DVD-RAM UJ8C2 כמפורט במדריך אני מעוניין להחליף את מגירת הצורב ב-HDD שקיים במחשב ולהחליף את ה-HDD ב-SSD מדגם Samsung 840 EVO. הדבר היחיד שאיני בטוח בו הוא איזה גודל של מגירה אני צריך. פרקתי את הצורב מהמחשב ומדדתי את עומק הצורב ללא הפאנל של הצורב והאורך יצא 12.7 ס"מ, האם לזה התכוונו במדריך? צירפתי תמונה עם כוונתי. כמו כן, הגובה של הצורב הינו 1 ס"מ, האם הדיסק קשיח הקיים אצלי במחשב לא עולה על גובה זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  2. מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ תקציב: 4000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 4500 יד ראשונה\שניה: יד ראשונה אך ורק זמן אחריות רצוי: 3 שנים אך אפשר להסתפק גם בפחות חברת המחשב הניד המועדפת: אין מועדפת מערכת הפעלה רצויה: WIN 7 כונן קשיח מועדף: 320GB לפחות , העדפה ל500 משקל הנייד המועדף: לאמשנה גודל הצג: 15.4 ומעלה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיו לו 2רמקולים , והאמ מקלדת נוחה ושקטה וזה ומצלמה ומיקרופון מה מטרת שימוש המחשב?אינטרנט ,מסנג'ר , פוטושופ , קצת משחקים בקטנה לא כבדים(מקסימום GTA SAN ANDRESS )יהיה נחמד אם יהיה אפשר להריץ גם את GTA IV \ COD6 גם אם זה על הגדרות בינוניות ולא גבוהות , מוסיקה ,

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  3. שלום אני מחפש המלצות למחשב נייד חדש. המחשב ישמש לעבודה משרדית אם כי אעדיף שיכלול כרטיס מסך לא מובנה (שהזכרון שלו עצמאי). הדבר החשוב ביותר הוא שהמסך יהיה נוח לקריאת טקסטים, וכמה שיותר גדול (לשם השוואה: הבנתי שבמסכי lcd רגילים מסכים בגודל 19 אינטש יותר נוחים לקריאת טקסט מאשר מסכי 20 אינטש למשל בגלל גודל הנקודה, האם אותו רעיון ישים גם כאן ?). מבחינת ניידות המשקל פחות חשוב אם כי כמובן כמה שיותר קל יותר טוב. אגב: מה דעתכם לגבי המחשב הזה: http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=5558&zap=1 המפרט שלו: מעבד:core 2 duot5500 1.6mhz זיכרון ראשי:2048Mb DDR2 533MHz דיסק:120GB תצוגה:14.1" XGA מצלמה:1,3MB כרטיס גרפי: Nvidia GeForceGO 7300 כוננים:DVD Super Multi Double Layer …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by chaiel49,

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&uin=14977 אני צריך את המחשב בשביל גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ולראות ספורט בשידור ישיר. אני צריך ביטוח 3 שנים וצריך שהמחשב "יטוס" ויהיה טוב ל3 שנים. אם מישהו חושב שיש דיל יותר טוב באינטרנט על משהו בסיגנון אשמח לשמוע. אין לי כ"כ בעיה עם זה שהבטריה תסתיים מהר כי אני יהיה בעיקר בבית/עבודה עם חיבור לחשמל (אא"כ זה משו קיצוני שאחרי חצי שעה תסתיים הבטריה) כמו כן, אסוס יותר מומלצים מדל? כמו כן אין לי בעיה שהדיסק הקשיח יחסית קטן...ודבר אחרון, אני צריך גם שיראו באיכות טובה מאוד (לא צריך אבל סופר דופר HD) תודה =)

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  5. Started by שמנואל,

שלום לכם. אני רוצה לייעץ לחבר בבנית מחשב . יש לו תקציב של 4700 עד 5000 ש"ח (יותר לכיוון ה4700). הבנאדם-מה לעשות שמרן-רוצה רק אינטל פנטיום. המחשב שלו זקוק לכרטיס מסך טוב (משחקים - אמנם לא DOOM אבל הוא משחק). מסך 19 אינץ'. צורב סביר. ו...זהו בעצם (לא ציינתי כמה זיכרון - אני משאיר את זה לכם). תודה לכם.

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  6. היי, אני קורא כבר לא מעט זמן בפורום כדי להבין איזה מפרט אני רוצה להרכיב, ויחסית נסגרתי על משהו, בהתאם להמלצות בפורום. הייתי שמח לקבל חוות דעת כלליליות לתשובות לשאלות שעדיין פתוחות מבחינתי. באופן כללי המפרט מיועד לשימוש רחב (עבודה משרדית, משחקים וסרטים ב FHD,מכונות ווירטואליות..) ואמור להחזיק לזמן ארוך ללא שדרוגים. אני לא סגור לגבי האם אני מעוניין ב OC או לא, וגם אם כן זה יהיה OC קל-בינוני. דרישה חשובה נוספת במפרט היא שיהיה שקט ככל האפשר בגלל שהוא ממוקם בחדר שינה. המפרט: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪928 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-USB3 ₪694 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950240 כונן קשיח Samsung Spinpoin…

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by OzE,

שלום לכולם, אני צריך יעוץ ממכם, עדיף מאנשים שיש להם אולי ניסיון עם הניידים האלו. אני בעיקרון צריך את המחשב לצפייה בסירטוני וידיאו לא HD כאלו על נושאי לימוד. לקרוא דברים,לבדוק אימיילים,ובעיקר לנסיעות. בעקרון ה1005P אמור להגיע ל11 שעות עבודה, וה1201N אמור להגיע ל5 שעות עבודה. כנראה ששניהם פחות. השאלה מה עדיף? 1005P יש את יתרון הסוללה, ל1201N יש את יתרון כרטיס המסך, גודל המסך 12.1 לעומת ה10 של ה1005P. בעקרון מה שהכי מדאיג אותי זה האם ה10 אינץ לא קטן מידי? אשמח לשמוע דעות ועזרה. תודה.

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by Ronll,

שלום כולם אני חדש בפורום אני בקרוב מתכנן לקנות מחשב חדש בעקרון אני די סגור על עצמי בכל מיקרה תנו דעתכם על המפרט Asus Commando Intel P965 Intel Core 2 Duo E6600 BOX 2GB CellShock DDR2 800MH CL4 HEC-ACE Power - 580W Western Digital 320GB SATA 2 16MB 7200RPM Asus nVIDIA GeForce 8800 320mb PCIe Samsung 206BW 2ms 1:3000 20" 16:10 המחיר של הכל ביחד עומד עכשיו על 9980 בלי מארז עם שתי קוננים שהקצבתי להם 250 לאחד יש לי גם בעיה עם מארז תיכננתי לקנות Thermaltake soprano - black עד שאמרו לי שזה לא הולך טוב עם 8800 רעיון היה זה שהיה לי תקציב ש 10 אבל קצת ניסחפתי אני ממש השקעתי על זה קראתי מלא דברים ומאמרים עד ששעשיתי את זה ,עד שלמדתי בערך את כל העסק. אני צריך עזרה גם במארז בתקציב של…

• 12 תגובות
    • 964 צפיות
  9. Started by ehud101,

שלום שפיצים מקצוענים, בבעלותי מחשב נייד כבר שנתיים, וכחלק מהתבגרותו הוא החל להראות סימני עייפות. את המחשב קניתי עם מערכת הפעלה windows 7 64bit מותקנת (אך ללא דיסק) ולכן צרבתי את קבצי הrecovery במידה וארצה לפרמט יום אחד. ואכן היום הזה הגיע ואיתו 2 שאלות: 1) את הצריבה עשיתי לפני כשנה, האם עלי לצרוב בשנית ע"מ שכל העדכונים שהצטברו במהלך הזמן יכללו או שקבצי הrecovery שאצרוב יהיו הקבצים הבסיסיים ולכן אוכל להשתמש בדיסק שהכנתי לפני שנה? או שאולי להשתמש ב windows 7 32bit recovery שקיבלתי עם המחשב 2) היכן אוכל למצוא מדריך טוב לפרמוט והתקנת windows (recovery)? תודה

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  10. קנית מחשב MSI EX300 להלן המפרט: http://ivory.co.il/product.asp?productid=2928&CatCode=315 הוספתי עוד שני ג'יגה זיכרון .. איזה ווינדוס כדאי כדי שישתמש ב 4 ג'יגה זיכרון?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by amit14,

אהלן, קנינו מחשב של dell, במפרט שלו כתוב שיש לו כרטיס מסך amd radeon hd r7 m265. גם על המחשב עצמו יש מדבקה של amd, אבל כשאני בודק את הנתונים דרך המחשב עצמו (הגדרות מתקדמות, לוח הבקרה..) מופיע לי שיש כרטיס מסך של אינטל (דרך בדיקת חומרה בלוח הבקרה בכלל לא מופיע כלום..), הורדתי את הדרייורים העדכניים ואין שינוי. בתמיכה הטכנית של אייבורי לא הצליחו לעזור וביקשו שאלך למעבדה. מישהו נתקל בדבר כזה?

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  12. ערב טוב אני מעוניין במחשב חדש ועשיתי חושבים וזה בזבוז לקנות הכל חדש לכן חשבתי על רק להחליף רכיבים ספציפים. יש לי גם לוח אם עם סוקט 775 אבל יש בו מעבד סלרון, לכן אני צריך מעבד (רצוי QUAD) יש לי כבר ספק, כוננים קשיחים, כוננים אופטים, זיכרון ראם בנפח 2GB (סיכוי גדול שאני יגדיל אבל לא קשור עכשיו) והכל טוב ויפה. מה שאני מבקש ממכם חברים זה הצעה לכרטיס מסך (כמובן PCI EXPRESS) והצעה למעבד (שיתאים לסוקט 775). ואם כבר על הדרך יש לכם הצעה למארז טוב ולא יקר שיתן לי שקט אני אשמח לשמוע. התקציב שלי הוא גג 2000 שקל. תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  13. היי, המחשב אמור להיות בחדר, ולנגן סרטים באיכות של 720P... התקציב הוא עד 1700 שח אין לי צורך בעריכת סרטים וכל הדברים האלה, אני מחפש משהו יחסית פשוט אבל זול וטוב. מקלדת ועכבר אלחוטיים חובה. צורב DVD צריך, אין צורך בכרטיס קול מיוחד, האון בורד החדשים בד"כ מספקים באיכות טובה... המחשב צריך להיות שקט, אבל לא סופר שקט, ז"א הוא יהיה פעיל גם ככה רק כשאני רואה סרטים כי אני רוב הזמן לא בבית, ויש לי מחשב אחר שמשמש להורדות... יש לי LCD סדרה 4 של סמסונג 32, ככה שאני לא צריך מסך. אשמח אם תוכלו לעזור לי... תודה :-)

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by LLJONI,

ממש לפני ימים רכשתי את ה ( HP TX2500 (TABLET. המטרה העיקרית שלו היא עבודות גרפיקה ושרטוט,ולכן שמתי את התחתונים שלי על המעבדים הכי חזקים שיש(הדגם מגיע רק עם AMD).... לכן הזמנתי אותו עם מעבדי ZM-86. 2.4GHZ 4DDR והייתי בטוח שהמחשב אמור לטוס עם הנתונים האלה....יש לציין שהמעבד הגרפי הוא ATI Readeon HD3200 והמערכת היא ויסטה 32BIT. המחשב פשוט מבצע פעולות עם דילייי של כמה שניות בין לחיצה לתגובה וממש קשה לעבוד איתו בתוכנות שרטוט עם התגובות האלה.. ואני שואל- האם מישהו מכיר את המערכת/מעבדים/וכו' ויכול לעזור לי עם תשובה,האם זה אמור לעבוד ככה או שאולי משהו כאן לא תקין.. תודה!

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לרכוש את המחשב הבא מאייביי ואני רוצה לדעת מה דעתכם והאם אני יכול להשיג דברים יותר טובים במחיר הזה. לינק למוצר באייביי: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180512598181&ssPageName=STRK:MEWAX:IT דגם:ASUS K42JC-A1 מפרט המחשב: ASUS K42JC-A1 Intel Core i5-430M (2.26GHz) Processor, 14" HD 16:9 (1366x768) LED Display, 4GB DDR3 1066MHz Memory, 500GB 7200RPM Hard Drive, DVD Super Multi Drive, NVIDIA GeForce G310M 1GB DDR3 Graphics Card, Microsoft Windows 7 Home Premium 64 Bit Preloaded. מחיר: המחשב יעלה לי כ3900 ואם יהיה מכס אז עוד קצת שימושים: GAMING מה דעתכם? עכשיו בקשר לכרטיס מסך רציתי לשאול מה יותר טוב? 9600m gs? או G310M שבא עם המחשב ה…

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  16. E8400 P35-DS3 2GB RAM G.SKILL 1066MHZ HK 8800 ICHIIL(גרסה עם מאוורר חזק וגם גרסת OC) Cooler Master 690 + ARCTIC COOLING 120mm AF12025 X2 Corsair 520HX LG H66N THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME + SilverStone SST-FM123 120MM ADJ Fan X2 SEAGATE BARRACUDA 7200.10 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 NCQ

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  17. Started by Mustang81,

שלום אני בבקשה רוצה שתגידו לי מה אתם חושבים על המחשב הזה inspire 6400 ומה דעתכם עליו האם שווה לקנות אותו? פה אפשר לראות את הפרטים המלאים שלו http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati-120g.htm

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  18. אתמול התקשרתי לשתי חנויות שונות כדי לבצע הזמנה של מחשב נייד Lenovo Y50-70 59440924 ונאמר לי שאזל המלאי וכרגע כדי לחכות כי בשבוע-שבועיים הקרובים צריכים להגיע דגמים מחליפים עם מעבדי i7 דור חמישי HQ. למישהו יש פרטים על כך או יכול לאשר את זה? האם כדי לחכות לדגמים החדשים? דבר נוסף, באחת החנויות המליצו לי בחום שלא לקנות את ה Lenovo Y50-70 כי הוא מתחמם והאיכות בנייה שלו ירודה ובמקום הציעו לי לקנות מחשב של טושיבה שבנוי אומנם מאלומיניום אבל המפרט שלו נמוך בהרבה והמחיר שלו זהה ללנובו.. האם יש בסיס לדברים אלו?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Muadib,

שוב אני עוזר למישהו (היא...) לקנות מחשב => אתם שוב נקראים לדגל! מדובר על 14'' , חייב צורב. כדאי שיהיה בלוטות אבל לא הכרחי. ה"לקוחה" עוסקת בעיקר בעבודות משרדיות בסיסיות, אבל גם עובדת ב photoshop. אני לא יודע אם זה אומר שצריך הרבה זיכרון או כרטיס מסך ראוי, את התיעדוף אני משאיר לכם... חוץ מזה, בגלל שיש לה גם הרבה עבודות על המחשב, היה טוב אם היה דיסק יותר מכובד מה 160G הסטנדרטי. אולי זה הרבה דרישות בשביל המחיר, אבל תגידו לי אתם...

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  20. שלום, מבקש את עזרתכם בבניית מחשב שישמש כמדיה סנטר (עיקר השימוש הוא בגלישה, אופיס וכמובן סרטים) ויחובר לטלויזיה. חשוב לי שזה יהיה מחשב שיחזיק לכמה שנים טובות - אין לי צורך מיוחד במארז HTPC, אבל אם זה לא מעלה את המחיר בצורה משמעותית אז עדיף כי בכל זאת המחשב יישב בסלון. אשמח לתגובות!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אז ככה... לא מיועד ל-OC אבל אולי בעתיד אני ארצה לחטט בעניין. שימושים: לא למשחקים אבל כל השאר כן (משרדי, אינטרנט, עריכת תמונות ווידאו ברמה חובבנית, חיבור המחשב לטלוויזיה וכו') להלן המפרט שהרכבתי מ- IQPC: מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX מחיר: ¤595 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤542 מסך: SAMSUNG LCD 19" 931C 2ms DVI מחיר: ¤1689 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GS TDH 256MB DDR2 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ¤558 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤391 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2)…

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by wooper,

היי לפני כמה ימים קיבלתי את הנייד מ notebook club מחשב נייד ראשון שאלותי הם א.לפי האתר המעבד הוא Penryn 45nm ובדקתי ב cpu-z והמעבד שמופיע שם זה merom 65nm ב.איך מומלץ לעבוד עם המחשב שהוא מחובר לחשמל ונטען או מנותק ג.אם המחשב במצב sleep האם עדיין חשוב שהוא יהיה מאוורר ולא סגור בתיק למשל תודה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by golana,

שלום לכולם. אשמח לשמוע את חוות דעתכם. אני מחפש לקנות מחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ומשחקים לילדים קטנים. התקציב הוא 2500-2700 ש"ח. הדרישות : מבוסס אינטל לוח אם תומך DUAL DDR II כולל VGA HD 250 GB 2X512MB צורב DVD מסך LCD 19 DVI ההצעה שיש לי כרגע היא PD 2.8 915 ASROCK 945G-DVI 2x512MB DDR II 667 kingston CL5 WD 250GB 16MB Sony NEC Optiarc AD-7170A ‏HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Silver‎ Chi Mei CMV 938D 19" LCD 5ms DVI סה"כ 2640 ש"ח אשמח לשמוע את דעתכם : הצעות, שינויים ,הערות ... ?

24. זה המפרט אבל שווה לחכות שהמחירים של AM2 ירדו? אם יש שינויים הצעות אז בכיף תודה. Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 2300 ¤ 1 MSI K9N Platinum nForce 570 Ultra AM2 870 ¤ 1 ADATA DDRII 1024MB 667MHZ 690 ¤ 2 WD 250GB 7200RPM 8MB SATAII 555 ¤ 1 Sapphire Radeon X1800XT 256MB Dual DVI/VIVO PCI-E 1770 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 265 ¤ 1 THERMALTAKE SOPRANO BLACK/WINDOW 515 ¤ 1 HEC 450TDT 355 ¤ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 255 ¤ 1 סה"כ: ¤ 8265

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  25. שלום רב, אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש לרגל יציאתו החגיגית של המשחק Diablo 3 ואני מתלבט בין Toshiba לHP. על Toshiba כתוב שיש רמקולים מתוצרת Harman/Kardon עם bass משופר. האם זה נכון ועד כמה זה מה שאני באמת חושב שזה? הדגם של HP קורץ לי בעיקר בבגלל הקורא טביעות אצבע שיחסוך לי להקליד ססמאות וכו'. על מה אתם ממליצים?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.