ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
צריך חוות דעת על המפרט ספציפי זה ללא שינוי כולל הצעת מחיר עד 9k מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9450, 1333MHz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP45-DS4 s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 3xPCI-E זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB kingston HyperX CL5 כרטיסי מסך Sapphire HD 4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II צורבים Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata מאווררים וגופי קירור Zalman CNPS8700 NT מארזים Gigabyte Gigabyte 3D Aurora 570 Aluminum Full-Tower Black (No PSU) ספקי כוח Thermaltake ToughPower W0116 750W PFC (24pin)- 3 Year Warranty מסכים SAMSUNG - שלוש שנות אחריות T220 22'…
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מעבד: Intel P4 3.0 775 לוח אם:Asus P5GDC-V Deluxe דיסק קשיח: WD 80GB SATA זיכרון: Samaung 2X256MB DDR400 כונן אופטי: צורב ASUS X52 X32 X52 מארז: Compucase 6A19 כולל PSU HEC 300W ART
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני קונה מחשב היום/מחר בסביבות ה4000 ש"ח רצוי שיהיה כרטיס מסך הכי חזק שאני אוכל להשיג הסכום הזה תודה לעוזרים * מטרות המחשב? משחקים קלים עד קשים, צפיה בסרטים, ועבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ולא משנה מבריק או מאט * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) יציאת HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא חשוב * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם…
-
- 15 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני רוצה לדעת מה צריך לשדרג במחשב הנוכחי לצורך הפעלת הGTA באיכות מלאה המפרט של המחשב הנוכחי: מעבד: AMD ATHLON 6000+ X2 לוח אם: asus m2n32-sli premium vista edition זיכרון: ocz 2gb kit cl 4-4-3-15 כרטיס מסך: leadtek geforce 8600gts 256mb ספק כוח: corsair 520W HX קירור למעבד: big typoon vx תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, קניתי את THINKPAD E550 עם 4GB זיכרון. אני רוצה להגדיל את הזיכרון ל-8GB, אבל מתבלבל קצת מהיצע הזיכרונות שיש. האם הזיכרון הזה למשל מתאים? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CT51264BF160B〈=heb&cart=1446562953261410029 אם לא - איזה מאפיינים אני צריך שיהיו לזיכרון כדי שיהיה מתאים? המחשב משמש לאינטרנט ומשחקים בסיסיים אם זה רלוונטי.
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם, בגדול בניתי מפרט אבל אשמח לחוות דעת שלכם. התקציב הוא באזור ה2000 שקל (בגג חריגה של 200, כמובן שעדיף כמה שפחות) לשימוש ביתי, אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים ומשחקים בקטנה (מנג'ר וורמס וכל מיני שטויות כאלו...) כמה דברים שכן חשובים זה מחשב מבוסס אינטל, 4 גיגה זיכרון, צורב DVD, כונן קשיח של 1TB אמין וכרטיס מסך רגיל (לא מובנה) זה המפרט שבחרתי : [table][tr][td]קטגוריות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מוצרים[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות[/td][/tr][/table][table][tr][td] מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] …
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להרכיב מחשב מקריאה כאן בפורום ומקריאה באינטרנט. המחשב ישמש לשימוש יומי וגיימינג ב1080P, לא מתכונן שדרוג עתידי ולא מתוכנן OC. אני רוצה מחשב שיחזיק לי למספר שנים גבוה (סביב ה5) ובגלל זה אולי יש לי כאן טיפה overkill. מעבד : i5-8400 לוח אם : gigabyte z370- hd3p - חשוב לי usb c 3.1 gen 2 ssd - crucial mx300 525gb ram -פה אני קצת נאבד בין מיליון הדגמים והמהירויות הייתי רוצה המלצה ל16GB כרטיס מסך - בונה על gtx 1070 יש המלצה ליצרן ודגם ספציפי? (עד כמה backplate חשוב?) ספק - corsair cx550m מארז - כאן יש לי התלבטות corsair 270r / phanteks p300 / couger mx330 / antec p8 עוד כמה שאלות: האם …
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך, לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן (: 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, מיועד לאדריכלות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין דרישות לתוכנות ספציפיות, אם אתם מכירים בעיות מסוימות עם של תוכנות עם מפרטים מסויימים אשמח לשמוע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מטרות המחשב? תכנות כבד, הרצת פרויקטים כבדים שטוחנים את המעבד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ממש משנה, לא קטן מידי, נגיד 15', אבל יותר חשוב שיהיה נוח לקרוא את האותיות, עם רזולוציה גבוהה ומסך קטן הטקסט מאוד קטן ולא נוח לעבוד הרבה שעות * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) ראו תשובה קודמת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? פחות חשוב לי המשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) פחות משנה לי …
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל ייעוץ לקבל מפרט מחשב אני מעוניין לבנות מפרט שמבוסס על לוח אם Z490 VISION G gigabyte שגם מומלץ ע''י אתר HW ZONE תודה
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
עזרתם לי פה לפני בערך חודש/חודשיים לבנות מפרט, והחלטתי לחכות קצת... בשעה טובה ומוצלחת, השבוע אני קונה את המחשב... תקציב, 5000 גג. בקנייה: מעבד, לוח-אם, זכרון, הרד-דיסק, מארז. כרטיס מסך יקנה בדור הבא, כלומר (בתקווה) בסביבות יוני/יולי. משהו בסביבות ה-1200 עד 1700 שח. ללא צורך ממשי ב-CF/SLI כנראה. חלקים שילקחו מהמחשב הנוכחי: ספק OCZ GAMEXSTREAM 600. כרטיס מסך (לעכשיו) Nvidia 7800GTX 256. 2X250 W.D. HDD Tuniq Tower 120. לעכשיו, מה שבראש שלי הוא: (כאשר אני ממש לא סגור על לוח אם, וממש לא אכפת לי לרדת במחיר... אני כן חושב שאני מעדיף X38... אבל אפשר להוריד אותי מזה, מעדיף בעקרון ASUS/GIGABYTE, אבל חופשי בדעות ). מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1560 כמות:1 http://…
-
- 11 תגובות
- 940 צפיות
-
-
המפרט מיועד לגלישה באינטרנט משחקים וכו' לא יהיה שום OC והוא משחק משחקים על הגדרות הדיפולט... Athlon XP 2400+ 510 EPOX 8RDA3 (n-force2)sb,lan,USB2.0 480 256MB Infineon DDR 400 270 ATI RADEON 9600 TV,DVI 128MB 770 WESTERN DIGITAL 7200 ATA-100 GB 60 390 ATX MIDI 400W usb 140 Total price 2560 ¤ הוא קונה מKSP וההתלבטות שלי היא לגבי הזכרונות ולגבי הכרטיס מסך... אני יכול לחסוך ב200 שקלים ולקחת את ה4200TI של MSI ואת הזיכרון אני לא מכיר והבנתי שהKINGMAX ידועים כזכרונות שלא אוהבים את AMD... הצעות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט כאשר חשובים לי הדברים הבאים: א. 2TB דיסק קשיח ב. אין צורך בכרטיס טלוויזיה ג. כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים בצורה מכובדת(אין צורך במפלצת של 1000 ש"ח) ד. אין צורך בשום ציוד היקפי. ה. עדיפות למפרט מבוסס INTEL, אך לא חובה במידה וזה בא על חשבון דברים חשובים אחרים. ו. כולל הרכבה(אין צורך במערכת הפעלה) ז. חנות אמינה מאיזור המרכז. ח. עדיפות(אך לא חובה) לאפשרות לכונן קורא blu ray ט. ניתן לחרוג בתקציב(עד 400 ש"ח) במידה וזאת תהיה הדרך היחידה למלא את כל בקשותי. י. ה-HTPC מיועד למערכת קולנוע ביתי ומסך 3D. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מעבד P6500 דיסק 320 2 ג'יגה זיכרון ראם יציאת HDMI כונן אופטי מקלדת מלאה ווינדוס 7 אופיס סטארטר אחריות 3 שנים עד הבית מחיר 2000 ש"ח הצרכים-אינטרנט ואופיס איך השירות והאחריות שלהם? תודה ערן
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אחים שלי תעזרו לי לבנות מהרר מפרטט עשו טובה שיהיה מהר כי הוא הולך לקנות הוים כעשוי ככה שימושים במחשב משחקים תוכנת כלליות אינטרנט אופיס וכאלה אני גיימר בקטנה לא משהו כבד במיוחד כעשוי אני צריך מסך מקלת עכבר עדיף גם רמקולים וזהו יאלה עשו טובהה
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום, אז קודם כל נעים להכיר.. אני טס בעוד כשבוע לארה"ב לחודש, ומתכנן לקנות שם מחשב נייד לקראת תחילת הלימודים באוניברסיטה בנובמבר הקרוב. יש מספר מאפיינים שחשוב לי שיהיו במחשב, ולגבי השאר אני הרבה יותר גמיש. קודם כל, המסך צריך להיות 13' , המשקל כמה שיותר קל (מקסימום 2 ק"ג) ומקלדת נוחה.. התלבטתי רבות האם לקנות נייד עם דיסק אופטי או לא, בעיקר משיקולי משקל ועובי, ולאחר שכבר הייתי די סגור על קניית מחשב ללא דיסק אופטי, שמתי לב למספר מחשבים שיחד עם הדיסק האופטי עדיין קלים מאד. סרקתי את האינטרט לאורכו ורוחבו, וקראתי חוות דעת כמעט על כל מחשב נייד העונה לדרישות שלי, ונשארתי עם לבטים לגבי שני דגמים: dell latitude e4300 ו-sony vaio sr אין לי ממש העדפה לאחד מהם מב…
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3K מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים רזולוציה גבוהה במסך 19 אינץ GTA4 COD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא במיוחד 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? לא במיוחד (חדר עבודה) 10. האם מתוכנן OC? בינוני + זה המפרט שבניתי מKSP מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore] לוחות אם למעבדי אינטל G…
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכו לימודים , עבודה משרדית ואולי משחקים קלילים ביותר אלו ילדות בבית ספר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסoffice תדיר , אינטרנט כבד , ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי כבד זה מיינקראםט וסימס 3 לדעתי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני? 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
1. מה התקציב?6000 2. מטרות המחשב?משחקים כבדים, תוכנות כבדות ועוד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?יש לי כבר מארז NZXT TEMPEST 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? INTEL בלבד 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?מאוורר אני רוצה MUGEN2 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא.. 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא קריטי 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?בינוני 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. כל המשחקים הכי חדשים, רזולוציה 1680X1050 עוד הערה שלי: עדיפות למעבד הזה INTEL Core I7…
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי, ביצעתי שדרוג מחלונות 7 לחלונות 8. חסר לי דרייבר מסויים ואני לא יודע מהו והיכן ניתן להשיג אותו. התקנתי את הדרייברים שלנובו מציעים עבור הדגם שלי עם מערכת חלונות 8 ולא עזר. נא עזרתכם. תודה, אופיר
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב, , התקציב: 4000+- מטרות המחשב:תוכנות CAD (תלת מימד), עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים. ציוד הקפי: מסך 22", רמקולים. לא צריך במחשב: דיסק קשיח העדפה למארז ANTEC SONATA III העיצוב ושקט במחשב חשובים לי, לא מתכוון לעשות אוברקלוק, כרגע התוכנית זה להרכיב לבד. חשבתי על משהו בסגנון : קטגוריה שם מוצר מחיר מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 45nm : " SLB9Y" - BOX ¤ 628 לוח אם : GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤ 448 מסך : SAMSUNG LCD 22" T220P 5ms DVI WIDE ¤ 1,124 כרטיס מסך : SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 512MB DDR3 - RETAIL ¤ 435 צורב DVD : SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤ 127 זיכרון : OCZ 4096MB (2048MBX2…
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מחפשת מחשב נייד בתקציב של עד 2000 שקלים (קונה מאילת) צריכה שיענה על דרישה של כלי וורד בסיסיים (מצגות וכן הלאה) שיהיה לו זכרון טוב שיכיל הרבה מצגות וכו שירוץ טוב ואם ניתן למצוא בסכום גם מחשב שעונה על דרישות פיתוח אפליקציות וכו' אשמח לעזרה!
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום! בבעלותי מחשב שולחני רגיל שמשמש אותי לצורכי משחקים ואינטרנט, ההורים שלי רוצים לקנות מחשב נייד אשר ישמש אותם לצורכי אינטרנט וOFFICE אשר יתחבר לאינטרנט אלחוטית דרך ראוטר על המחשב השולחני שלי. התקציב למחשב הנייד הוא: 6000 ש"ח מקסימום (מעוניין ב17 אינצ') מה כדאי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, קרובי משפחה ביקשו מחשב לילד בן 10 - בעיקרון אני חושב שהשימוש יהיה לאינטרנט וה"שוטרים" של הילדים הקטנים. לכן לדעתי הכרטיס המובנה 6100 אמור להספיק. הרכבתי מ KSP - אך לא הצלחתי להגיע למחיר כזה נמוך, למחשב בינוני, חשבתי אולי אתם תוכלו לעזור לי, אני חרגתי והגעתי ל: 1670 ש"ח שזה הרבה... אולי אתם תוכלו לתקן \ להוסיף משהו? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט למחשב לשימוש אינטרנט\מוזיקה\תוכנות משחקים מאוד מינימלי מחשב פשוט שיחזיק מעמד ב XP\אינטרנט וסרטים.. לא כולל מקלדת, עכבר, מסך. שהלוח אם יהיה SATA2, הרד דיסק 250GB, אני הסתכלתי על המעבד E4400\4300 מאמין שהמארז יבוא עם ספק מובנה כי זה יותר זול ואיזה כרטיס מסך הכי טוב אפשר בסביבות ה250-300 ש"ח גם לא משהו רציני (256MB אלא אם אפשר יותר באותם מחירים) תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-