ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם,אז כמו שרשמתי התקציב הוא 5000 והמחשב ישמש בעיקר לעריכת שירים בתכנות כמו Virtual DJ ואני מתכוון לחבר אותו לטלוויזיה ולראות בעזרתו סרטים.גודל מסך רצוי: 15.6 אינץלא יודע אם זאת דרישה מיוחדת אבל אני מתכוון לחבר אליו גם מקלדת ועכבר אלחוטייםתודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין לרכוש מחשב HTPC שהמטרתו הכמעט יחידה היא הורדה וצפיה בתכנים באיכות HD 1080P , HD264 וכ' הדרישות שלי הם שהוא יהיה קטן שקט ואם אפשר מעוצב. כמובן שיהיה לו את כל החיבורים הדרושים בתקציב של עד 2.5K בלי לחרוג תודה
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? כ-2500 ש"ח, אם אפשרות לחריגות קטנות לפה ולשם 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים בעיקר, אך גם קצת מכל השאר (פוטושופ, אינטרנט, וכו') 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי? כונן דיסקטים אולי? 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבע…
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
the zenbook UX31A caught my eye and seems as a good choice for gaming and working laptop. except it only consists 128g/256 SSD HD without regular HDD with more space? or maybe the S7 offers better things? what would u recommend guys? which one gives more and justifies it's price? or maybe there is something else i should consider? any recommendations?
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, אני עוזר לחבר לקנות מחשב לעבודה משרדית מאייבורי. בעיקרון הלכתי לפי המפרט הזה ממדור מפרטים ממולצים: http://tinyurl.com/lugaf2z רק צריך את ה V שבחרתי את החלקים הנכונים... לגבי המעבד- בחרתי גרסת BOX וגם קירור חיצוני כי אין להם באתר גרסאות TRAY בכלל, אבל לפי מה שהבנתי אפשר לבקש מהם להחליף את הקירור לחיצוני ולהזדכות על הסטוק. תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקים קלים (אין דוגמה למשחקים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ו…
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, אני קורא הרבה זמן בפורום אבל זאת ההודעה הראשונה. אני קונה מחשב חדש בסביבות 7K. אני משתמש בו בעיקר לראות סרטים, להוריד דברים, הרבה תכנות ואינטרנט, ומדי פעם משחקים (אני לא פריק של איכות ולא צריך את הכרטיס מסך הכי מטורף, אם המשחק רץ זה מספיק טוב בשבילי. כלומר הMX420 שלי מריץ COD2 ואני נהנה לשחק בו, אבל לאחרונה הרבה משחקים יוצאים עם דרישה לPIXEL SHADER והם כבר לא עולים עליו) אני לא מתכוון לעשות OC. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. כמו כן אני רוצה לקנות בחנות זיגזג2000 אז בבקשה תסדרו לי את המפרט משם. אהה וכמעט שכחתי לציין, אני צריך רק מחשב ללא ציוד הקפי (אולי רמקולים אם יש איזשהי הצעה טובה אבל זה כנראה לפורום אחר...) כמו כן המסך LCD שלי הוא עם זמן תגובה של 25MS אז לא בטו…
-
- 13 תגובות
- 960 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט, משחקים קלים לדוג' פיפא, צפייה בסרטי 720P * גודל המסך? עד 15", אפשר גם פחות... לחיסכון בסוללה, חשוב שיהיה רחב, בשביל הסרטים. * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות.. סטנדרטי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3.0 * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DL * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב שיש בו רק מעבד חזק יש לי כרטיס מסך HD4850 וזיכרון 2 GB תודה. 1. מה התקציב המקסימלי? 1600 לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1650 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?כן 1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלד…
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1305.61 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-M Intel 865G Motherboard (HT, FSB800, SATA, VGA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,USB 2.0) [ ¤ 652.49 ] 1 Memory : Kingston DDR-RAM 512MB PC3200 Memory [ ¤ 705.73 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 495.17 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 Pro C3 128MB DDR 256bit Retail Video Card [ ¤ 2123.77 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.98 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Sony x 52 [ ¤ 113.42 ] 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT [ ¤ 156.9 ] 1 Ca…
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי חברה שלי רוצה לקנות נייד שמיועד לגרפיקה "קלה", גם משחקים "פשוטים" יחסית כמו סימס 3 וכו'... אבל השימוש העיקרי בו הוא כללי. גודל המסך - 14 ומעלה משקל - לא חשוב זמן סוללה - מינימום 3 שעות יציאות מיוחדות - HDMI BlueTooth כונן קשיח - 500GB צורב DVD כמובן אחריות בינלאומית - לא חייב, אבל אחריות 3 שנים העדפה לחברה - Dell או HP קיבלתי 2 הצעות שנראו לי טובות, תגידו לי איזה יותר טוב והאם שווה לקנות אותו, אלא אם כן יש לכם הצעה אחרת: Dell studio 1558 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1558-i3.htm 4500ש"ח או HP Pavilion DV6-2110 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=749148 4300 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
בלי מסך וצורב וכל ציו הקיפי מחפש מחשב שיחזק מעמד טובבב ועוד דבר מאיפה אתם מממליצים לי לקנות אותו
-
- 12 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מפרט (עם העדפה למפרט מבוסס אינטל) בתקציב של 3500 כולל מסך 22" סביר כלשהו, אין צורך בציוד היקפי אחר. רצוי מחנות באיזור חיפה\קריות\העמקים, השימושים הם משחקים בינוניים ושימושים רגילים כמו אינטרנט וכו'. תודה.
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, אשמח מאוד לקבל מכם סיוע בהתחבטות הקשה וההרת גורל שניצבת בפני על מה לבסס את המפרט למערכת המחשב שאני מעונין לרכוש - AMD או אינטל? אני זקוק למחשב בעיקר לשימושים כמו אופיס, איטרנט והורדות של מוסיקה וסרטים - מחשב כללי לכל המשפחה ללא משחקים. אני מתלבט בין ה-E4400 של INTEL לבין ה-4800 של AMD - מה דעתכם המלומדת? ולשאלה נוספת: OC - יכול לתרום במשהו לשיפור משמעותי בביצועים במסגרת הצרכים שהגדרתי? כי אם כן , אשקול בחיוב מפרט מתאים לעניין. אודה לכם על עזרתכם הנדיבה בבחירת מפרט מועדף בסדר גודל של 2500 ש"ח (גמיש) ללא ציוד הקפי וללא מסך מיקי
-
- 21 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מדור המחשבים המומלצים שלנו עודכן לחודש ינואר. מחפשים מחשב? אנחנו כאן כדי לסייע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%9e%d7%9c%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-hwzone-%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%90%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט ומחפש מחשב נייד מהקטנטנים לצרכי אינטנרט וסרטים. הדרישות שחשובות לי הם: עד 1.5 ק"ג אינטרנט אלחוטי תקן N סוללה חזקה מחיר של 1500-1800 ש"ח... אשמח להמלצות תודה
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב חדש להחליף את הנייד הקיים שלי. השימוש הוא לצפייה ב HD 720\1080 mkv/bluray ועבודה יומיומית של אופיס\אינטרנט. חשוב לי מאוד השקט ואני מוכן להשקיע כסף בשביל זה. אני לא רוצה לשמוע את המחשב (עד כמה שאפשר כמובן). אין לי צורך במסך, מקלדת, עכבר , רמקולים או מערכת הפעלה. הארד דיסק מכיוון שיש לי NAS יכול להיות 500 ג'יגה למרות ש1TB לא עולים הרבה יותר. אני שוקל ללכת על מארז שטוח (HTPC) מכיוון שזה יכנס לי בדיוק במזנון שיש את הרסיבר וכו' שם. מארז קטן ככל האפשר יהיה עדיף. כרטיס מסך אני צריך עם יציאת HDMI כמובן ועדיפות לקירור פסיבי (שוב בשביל השקט) אשמח לעזרה במיוחד עם הלוח אם, זכרונות, מעבד (כולל קירור שקט למעבד) וספק כוח שקט כמובן. אין לי העדפה לחנות, מבחינת תקצ…
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי אני מתחילה לימודי אנימצית תלת מימד ואשמח לעזרה בהרכבה של מפרט מתאים. קיבלתי מהמכללה המלצות למפרט (צירפתי אותן) אבל הן מאוד מאוד כלליות. התוכנות עליהן אעבוד במהלך הלימודים הן: lightwave, photoshop, Zbrush, after effects ו- maya. רוצה להרכיב מחשב טוב באזור ה4,000-5,000 (ללא המסכים) תודה מראש לעוזרים המלצות לרכישת מחשב לצרכי אנימציה ועיצוב.docx
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול לבנות לי בבקשה מפרט טוב למשחקים חזקים+גרפיקה עד כ8 אלף (ללא ציוד הקפי) תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 960 צפיות
-
-
ב"כבד" אני מתכוון להריץ עליו סביבות עבודה כמו Eclipse , שרת אינטרנט Tomcat, ומסד נתונים MySql. דרישות בסיסיות: מעבד intel core i3 550 זיכרון: 4GB הרדיסק: 500MB רצוי שהוא יוכל לנגן סרטי HD, אבל אני מניח שאם תתאימו לי לוח אם מספיק טוב, אז הכרטיס הגרפי המובנה יספיק. כמו כן, רצוי ספק כוח ומארז זולים אבל טובים (כלומר - מותג טוב). נ.ב. בבקשה תרכיבו מרכיבים שיש ב-KSP, כי זאת החנות היחידה בירושלים עם מחירים טובים ושהיא בסדר.
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד בעל מסך יחסי גדול, זמן סוללה ומשקל לא חשוב עקב שיהיה בבית 99% מהזמן. אני מריץ במחשב רק אינטרנט, שירים לפעמים ICQ זאת אומרת דברים פשוטים אך רצוי שיהיה זריז ללא תקיעות שיפעל עם כמה חלונות פועלים ברקע וירוץ חלק כמה שאפשר. התקציב גמיש 1700-2100 לא נראה שצריך יותר עקב הדרישות שלי ממנו. חשוב שיהיה לו אינטרנט אלחוטי, והנייד יהיה מחברה אמינה לא בא לי לרוץ למעבדות ושתהיה לו תקופת אחריות גדולה לשנתיים. מקלדת בעברית כמובן(חייב) ולא יודע אם זה נכלל אבל רמקולים מובנים חייב + חיבור פשוט לרמקולים 2.1 שנמצאים כרגע על המחשב (ATP3)שיתחברו מדי פעם. הארד דיסק 160GB מספיק אם יהיה יותר לא בעייה גם טוב. צורב DVD לא חובה אבל רצוי שיהיה.בינתיים זה מה שעולה לי אם יש משהו שש…
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון, הגעתי לפה במקרה ואני ממש נהנה לעבור על האתר והפורום, יישר כח לכל העוסקים במלאכה 8) אני מעוניין לקנות מחשב ללא מסך, במחיר שלא יעבור את ה- 4000 ש"ח. הרכבתי מפרט ואני מתלבט בקשר לצורב, DVD והמארז (300W). כמו כן, אם יש שינויים שלדעתכם יכולים להוזיל את העיסקה או לשפרה, אני אשמח לשמוע. ש"ח כולל מע"מ כמות תאור 637 1 מעבד AMD ATHLON XP 2500+ 1.833Ghz 333Mhz FSB BOX 764 1 לוח ASUS A7N8X DELUXE AMD DUAL CHANNEL DDR 3Y 266 1 כ.מסך INNOVISION GF4 MX440 64MB DDR AGP*8 TV-OUT 669 1 דיסק MAXTOR 120GB S-ATA 7200RPM 8MB BUF…
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם... אני שמח לבשר (ובטוח שאתם שמחים לשמוע) שהזמנתי את המחשב שלי להלן המפרט: AMD ATHLON 64 300 S-754 K8NS S754 NFORCE3 250 DDR 400 A-DATA 512 PINE 6600 GT 128 MAXTOR 80 GB 7200/133 8 MB DVD צורב NEC 3500A X16 DUAL X2 HECCOMPUCASE CI-6A19 CREATIVE SBS 370 SUB ? 2SP 4370 אם אפשר אני אשמח לקבל תגובות עליו(הוא מיועד למשחקים בעיקר)...
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני מתעניין במחשב נייד בעיקר לשימוש סטודנטיאלי שיכול להיות כרוך בהפעלת תוכנות כבדות (לא כבדות מידי), ואולי למשחקים פה ושם. אחרי קריאה ובדיקה הגעתי לשני מועמדים סופיים. HP pavilon dv6 1160 ו DELL inspiron1545 HD ההבנה שלי במחשבים ניידים היא כמו של כל אדם ממוצע (אולי קצת פחות), אז אשמח לחוות דעת אם למישהו יש את אחד מהנ"ל, וחוות דעת ע"פ המפרט המצורף (כדי שלא יהיה צורך לחפש) למי שמבין. תודה רבה למי שהיה זמן לעזור... דן hp pavilon dv6 1160:מעבד - intel dual core 2 T6400, זכרון 4 GB אפשרות להרחבה ל8, כרטיס מסך ATI 4530, דיסק קשיח :320GB, שנה אחריות ומערכת הפעלה ויסטה פרמיום. dell 1545: מעבד intel dual core 2 T6400, זכרון 4 GB (לא ברור אם אפשר להגדיל ל8), כרטיס מסך ATI 4330, די…
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
-
מחפש מחשב נייד לסטודט מטרות המחשב? הרצת משחק FOOTBALL MANAGER, ועוד כמה תוכנות אופיס. * גודל המסך? סטנדרטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין לדעתי 1366x768 לא TOUCH * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? לא חשוב. אין קלט מיוחד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) הכי ארוך שניתן - סטודנט בשאיפה להשאיר מטען בבית במהלך יום לימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אם SSD לפחות 128 אם רגיל לפחות 500 * כונן אופטי? לא * הא…
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-