ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
מפרט - כמו שנאמר בכותרת לשימוש של משחקים, אינטרנט, סרטים מוסיקה וכל מה שמסביב לזה לא כולל ציוד היקפי, תקציב של 4K עד 5K + מסך LCD 19' בתקציב של 2500-3000 ש"ח למטרות הנ"ל, תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, פתחתי פה ת'רד לא מזמן, אבל חלו מאז מס' שינויים(תקציביים) לכן אני אשמח שוב לעזרה נוספת. אני מעוניין לקנות מפרט למשחקים, בתקציב מוגבל מאוד - 2500 ש"ח. יש צורך רק ברכיבים הבאים: לוח, כרטיס מסך, זיכרון, מעבד ומארז+ספק. אם ממש משתלם, אפשר לחרוג קצת(200 ש"ח~), אבל תשתדלו שלא תהיה חריגה התשלום יהיה במזומן. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת עד 3 מכונות ורטואליות במקביל עם תוכנות עיבוד מידע ושרתי DB. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר , DB Oracle, SQL Server, Informatica, Microstrategy, Obiee ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" -לאילו הג…
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לציין שהמפרטים האלו הם רעיון מצויין שעושה את החיים הרבה פחות מסובכים - תמשיכו ככה! עכשיו יש לי כמה שאלות בקשר למפרט http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=32 הזה. המחשב הוא בשביל חבר שלי, המחשב נועד בעיקר לעבודה משרדית יומיומית ומדי פעם משחקים (אבל לא לגיימר כבד או משהו). מה שהוא ביקש ממני זה שני דברים, מסך שטוח ושהמעבד יהיה של אינטל. עכשיו השאלות שלי בקשר למפרט בעקבות הבקשות שלו הן: 1.המסך השטוח שבמפרט איכותי או שאפשר למצוא טובים יותר במחירים דומים? 2.במקום המעבד AMD והלוח אם התואם איזה מעבד אינטל לשים, האם מספיק 1800 או שעדיף יותר(2, 2.4 וכו'...)? זהו בנתיים עם השאלות.. תודה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב חדש לעבודה יריץ בעיקר מסמכי אקסל כבדים מאוד ותוכנות פיננסיות שונות תקציב 8-10 דרישות: גודל 14-13, כמה שיותר קל (ישמש לנסיעות בעיקר) אם אפשר אחד גם עם מטען קל וסוללה חזקה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב acer עם וינדוס ויסטה. ואז החלפתי את הוינדוס ל וינדוס 7. עכשיו כל התוכנות שהגיעו עם המחשב למשל acer arcade deluxe. ההחלפה במקלדת בין הכפתורים הרגילים לאלו שמסומנים בכחול(זה הכי מפריע לי) מי שלא הבין למה אני מתכוון יש לי כל מני כפתורים במקלדת שמעל לחץ או למספר מצויייר משהו בכחול, שאני אמור לעבור בין כחול לרגיל באמצעות F12 ואני לא מצליח לעשות את זה.. יש למישהו מושג מאיפה אני מביא את כל הדברים האלה למחשב? לא קבלתי איתו שום דיסק.. תודה
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב קומפלט עם מסך (רצוי samsung או teach או lg) וכל הפיצ'יפקעס בלי להרכיב וכו'. חשוב שיריץ טוב, פוטושופ/אילוסטרייטור/פלאש כי אני מתחילה ללמוד בניית אתרים ותקשורת חזותית. התקציב שלי קצת נמוך כיוון שאני צריכה לקנות גם לוח גרפי וסורק פילים אבל אם זה קריטי בגלל המחיר אני יכולה לקנות מאוחר יותר. גג גג גג 1800 ש"ח. יהיה ניתן אולי אולי לשדרג אחריזה אבל בנתיים חשוב לי שיחזיק לפחות החצי שנה/שנה של הלימודים האלו. יש לי כבר כרטיס מסך ATI במחשב הזה אני יכולה להעביר אותו לחדש אם הוא טוב כמובן, מדגם : ATI radeon 9600 / X1050 series לא משנה לי אם יהיה מסך LCD חשוב שלא יהיה מסך רחב!!! אני לא יודעת אם מותר לי להגיד אתזה.. אבל אחי המליץ לי לקנות מחשב מאייבורי כיוון שרו…
-
- 14 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אין הרבה דרישות... זמן סוללה ארוך, USB ונוחות הפעלה. הייעוד הוא גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים במהלך טיסה וסקייפ. רוב הניידים בתקציב הזה נראים פחות או יותר אותו דבר בשבילי מבחינת נתונים אז אשמח לקצת עזרה. תודה לעונים! ארז.
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
במסגרת התחלת הלימודים שלי ההייתי רוצה לקנות מחשב שישמש אותי לתוכנות האוטוקד תוכנת העתיר תוכנת הפלדה סטרפ תוכנות הדמיה וכדומה ידוע כי מדובר בתוכנות כבדות הדורשות ים משאבים ולכן החלטתי ללכת על מחשב שהוא מוגדר כמרצדס ולא להסתפק במשהו פשוט אני מעוניין במחשב נייד עם זיכרון גבוה מאוד של 16 ג'יגה ביט מעבד QUAD מתקדם I7 דיסק קשיח צריך להיות 7200RPM מינימום 700 ג'יגה כל השאר אני לא מתעניין כרטיס מסך אני יכול להתפשר ידוע שאם המחשב הוא עם זיכרון גבוה ארד דיסק מהיר ומעבד חזק ישווקו אותו עם כרטיס מסך רציני וחזק אשמח לשמוע דגמים ראיתי כמה דגמים של אסוס במחירים של 4000 ומעלה אני מוכן להשקיע עד 7000 ש"ח אשמח לשמוע המלצות הארות/הערות
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המירבי: בסביביות 3K האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיף שלא, מוכן לחרוג עד 4K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה, אופיס ומשחקים של הילדים. 3. האם יש רכיב בסיסי שצריך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה), חובה SSD, לפחות 256G, אפשר גם שילוב עם כונן נוסף לאכסון, מעדיף גם צורב. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אפשר ללא מערכת הפעלה או עם Win10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כבר כמה זמן שהמטען למחשב נייד שלי Samsung NP300E5Z פעם עובד ופעם לא עובד. אתמול הוא החליט סופית להפסיק לעבוד. אני אשמח מאוד שתביאו לי קישור לקניית מטען חדש, רצוי מחו"ל ושיהיה כמה שיותר זול. לא חשוב אם הוא לא מקורי, העיקר שיעבוד טוב ויטעין טוב. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של ASUS [חדש], כפי שאתם זוכרים מאשכולות קודמים שלי.. הוא זבל טהור.. בכל אופן, אני לא מצליח להיכנס ל-BIOS. שום כפתור לא עובד, לא משנה כמה ניסיתי. ניסיתי DEL, F10, F8, F2, INSERT, שום דבר לא עובד. אני חייב להיכנס ל-BIOS כדי לשנות משהו. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
אין חנות מועדפת. התקציב הוא עד 2500 בעיקרון, אך ניתן לחרוג עד 500 שקל גג. כמובן יד ראשונה בלבד, עם אחריות ל2-3 שנים. אין חברת מחשבים מועדפת. מערכת הפעלה וינדוס 7 כמובן. לא משנה לי משקל המחשב, אך גודל מסך שיהיה נוח לעבודה (15.6 בערך). צבע לא נראה לי משנה כל כך כי ניתן לשנות בחנות. זיכרון למחשב 4GB. המחשב יפעיל סרטים באיכות 1080P ויחובר למסכי טלוויזיה. דיסק קשיח לפחות 500GB. מטרת שימוש המחשב: לימודים\אינטרנט\מוזיקה\סרטים. כמובן שלמחשב יהיה בלוטופ WIFI ועוד. יש צורך ביציאה למסכים חיצוניים. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
טוב אז תשמעו מחשב כזה הוא טוב מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2400+ 530 1 530 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total A7N8X Delux (nForce2)128bitDDR,SATA 720 1 720 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB Micron 580 1 580 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 40 GB 7200 ATA-100 360 1 360 וכרטיס קול יש לי כרטיס מסך גם יש לי סידי רום יש לי כונן דיסקטים יש לי וזהו עכשיו בבקשה תגידו לי אם זה מחשב טוב אם שווה לקנות מחשב כזה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
המחשב ישמש לעבודה משרדית (OFFICE ואינטרנט), צריך להיות חזק להחזיק לפחות ל5 שנים.. יש צורך במקלדת ועכבר, ללא מסך וללא רמקולים. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר למשחקים אבל גם בשביל קידוד סרטים.. העיקר הכי הכי חשוב זאת המהירות!!! שיטוס!!!! חשוב גם שיהיה שקט כי אני ישן באותו חדר!!! ההתלבטות שלי היא משהו שישרת אותי נאמנה בשנתיים הקרובות לפחות להשקיע מקסימום בעוד כרטיס זיכרון אני מחפש מחשב שאני לא אצטרך להחליף כל שנה לוח אם אל בסיס פנטיום 775 או אל בסיס AMD 939 האם אפשרי להשיג משהו בהשקעה הכספית הזאת? במידה ויש לכם המלצה על מסך דק מתאים למשחקים אשמח לקבל (השקעה של 2000 - 2500) שמעתי שמבמידה ומעבד AMD מתקלקל שולחים אותו במיוחד ל גרמניה משהו שיכול לקחת כ חודש ימים אני עובד על המחשב על בסיס יום יומי ... כך שצריך להתחשב במקרה ו.... אגב מה דעתכם על המארז הזה? ANTEC SX 1040B II Black Performance Series II SOHO File ת…
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, Office, אולי בעתיד הקרוב קצת משחקים לאחיין שלי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כרגע הוא לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב עד איזה 2000 ככה. המטרות זה בעיקר גרפיקה - דו ממדית, ותלת ממדית ( 3D באופן דיי בינוני לא משהו מטורף... ) המשחק היחיד שאני משחק זה COD4 ברשת, וגם אני לא מתכוון לשחק בו על HIGH או משהו כזה. כמובן כל הדברים מסביב גם... אינטרנט סרטים וכו'... לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, גם לא צורב או DVD וגם לא הארד דיסק... לא מתכוון לעשות OC, עיצוב פחות חשוב לי, וגם רעש לא יפריע לי אשמח לראות רעיונות תודה
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום רב, אני כרגע רוצה לבנות מחשב ביתי HTPC עבור סרטים בלוריי ו 1080i, אבל שיוכל לקלוט ולשדר מתוך כרטיס לוויני HD קצבים של 22 מגהביט שניה. הבנתי שזה לא משהו טריוויאלי במחשבים ורק ממירים או DVD יכולים לבצע זאת טוב? האם קיים מפרט שיוכל לבצע את העבודה? חשוב לי גם שיהיו מספיק סלוטים במחשב לכרטיס לוויני טלויזיה ואולי עוד אחרים בעתיד. הסבירו לי שהמחשב אמור לקלוט וגם לבצע פיענוח H264 ועוד שקט חשוב 8 מתוך 10 ו OC אפשרי איזה מפרט מומלץ ? ללא ציוד היקפי נוסף!
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם ))) אני לא מיחס את עצמי לגיימרים אבל כששמעתי שיוצא משחק דיאבלו 3 אמרתי לא משנה מה, אני אשחק בזה כי גדלתי על שני החלקים הקודמים של שהסדרה. עכשיו זה גם דחף כזה להחליף לפטופ כי שלי הוא כבר בן 3 שנים. אני מבקש להמליץ על הנייד שיריץ את דיאבלו 3. אין צורך בביצועים הכי גבוהים, יהיה לי מספקים גם בינוניים ))) הסכום הוא בין 4K-4.5K ועדיפות היא ל Dell עכשיו עשיתי כבר חקר קטן... ומה שמצאתי בנתיים זה מחשב כזה: מעבד: Intel Core i5-2430 2.40GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 15.6’’ HD WLED רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 6GB 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: 500GB כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 525M 1GB שאילה הגדולה שלי היא האם כרטיס מסך כזה יריץ את דיאבלו?!?! כמו שרא…
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב הנל' http://cgi.ebay.com/ASUS-U30JC-B1-13-3-Core-i3-4GB-DDR3-320GB-U30-WIN-7-/160452420427?pt=Laptops_Nov05&hash=item255bb5a34b לבן אדם שצריך מחשב קל קטן יחסית ונוח לעבודה, וגם שיהיה עם ביצועים סבירים למשחקים. האם יש המלצות למשהו אחר שיותר משתלם או יותר טוב בצרכים שהוא עונה עליהם?
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מעבדי אינטל P-4 2,6 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) לוחות אם למעבדי אינטל Chaintech 9VJL5 AGPx8,FSB800,lan,sb Model 9VJL5 זכרונות DDR 400 512MB Elixir דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) כרטיסי מסך Chaintech GF 4 MX440 DDR 32MB,TV כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac 1.44 כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים LG 52 x 32 x 52 (kit) ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI 400W usb מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים SAMSUNG 17'' 753 S מחיר 3530 שאלות: 1. במחיר הזה המחשב הזה כדאי לקניה? (אל תתיחסו לכרטיס מסך, זה הכי זול והוא רק זמני...) 2.כדאי לחכות חודש כדי שהמחירים ירדו? (שמעתי …
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות מעבד ולוח אם חדשים: עכשיו אין לי מושג מה לקנות אני רואה כל הזמן זה ככה זיכרון וההוא ככה מהירות וזבבורה... יש לי תקציב עד 2100 שקל ככה... אני רוצה משהו טוב (פלוס זכרון 512 MB A-Data) אני רוצה משהו בסביבות ה 2800 מגה הרץ אבל יענו עם ה hiper Threding או האי אם די 64 ביט הזה... מה ההבדל בביצועים ביניהם?
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני צריך המלצה למפרט מחשב, אין שום צורך בציוד היקפי. תקציב 5000 ש"ח. המחשב מיועד רק לגיימינג, ועבודה משרדית. יש כמה דרישות: 1. לבנות את המפרט רק מזיגזג zigzag2000.co.il 2. לוח אם של asus (דרישה של החבר עקב ניסיון לא טוב עם gigabyte) 3. הארד-דיסק 250 אמור להספיק 4. שהמארז יראה טוב. משהו כמו האוריקה או האוררווה. 5. צריך לכלול התקציב הרכבת מחשב. תודה מראש Install
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-