עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מתלבט בין 3 מחשבים ניידים שעיקר הצרכים בהם הוא מסך מגע כונן SSD ומעבד I7 HASWELL וזיכרון 16GB או 8 עם אופציה להרחבה אני עובד עם גראפיקה וסרטים וחייב מסך ברמה גבוהה וכנ"ל מחשב מהיר וחזק לטווח של 3 שנים לפחות ההתלבטות היא ככה 1. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12869 יש בו כמעט הכל רק השאלה אם אפשר להכניס כונן SSD ולהרחיב זיכרון ל16GB כי לא רשום מידע על זה. ויש גם את אלו http://www.nayadnayad.co.il/Product....roductID=13045 http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=20...m_campaign=zap מאותה סידרה שלא הבנתי את ההבדל ואשמח להסבר 2. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11968 שיש לו כמעט הכל פרט לכונן SSD השאלה אם אפשר להכניס? וגם יש לו מסך 17 אינץ שז…

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  2. באג מוכרים את המחשב הבא: LG K1-323EE 1.73GHz 512MB מפרט טכני: מעבד: Intel® Pentium® M 740 1.73GHz, 2Mb L2cache זיכרון פנימי: 512MB DDR2 Dual Channel ניתן להרחבה עד 2048MB במהירות 533MHz מסך: (XGA 15" (1024x768 דיסק קשיח: PATA 60GB כרטיס גרפי: Intel 915GM (DVMT), up to 128Mb כרטיס רשת אלחוטי: WLAN תומך בפרוטוקול 802.11b/g כונן צורב: (DVD Super-Multi (DVD-R/RW, +R/RW, RAM כניסה לזיכרונות פלאש מסוגים: Memory Stick, MS PRO, MMC, SD משקל: 2.7 ק"ג בלבד כולל סוללה וכוננים מערכת הפעלה: Windows XP HOME מה שמפתה אותי בכל הסיפור זה שיש אחריות לשלוש שנים, בעוד שברוב החברות האחרות זה רק לשנה. מה אתם חושבים? כדאי? יש המלצות אחרות אולי? (התקציב שלי נגמר ב5500 בערך פלוס מינוס)

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  3. Started by natanel102030,

הסיפור הקצר: מישהו מכיר מעבדה שיכולה להחליף ללפטופ ( Dell 5110 ) את הדיסק הקשיח באחד אחר שאביא להם? הסיפור היותר ארוך: אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי לכונן SSD. כדאיות אני כבר בדקתי - חצי שנה שלא עברתי את ה300G אחסון בזכות הכונן החיצוני ( 1Tבמהירות USB3 שבקרוב ישודרג ל3T ). המחשב עם מעבד I7 ו8G של ראם בDDR3. החלק שהכי מאט לי את המחשב הוא הדיסק הקשיח שמת אחרי שנה וחצי. עכשיו, להגיע להרצליה מראשון לציון פעמיים יהיה דבר קשה לאדם בלי רכב אז אני שוקל כבר לוותר על האחריות ע"מ לשדרג את הדיסק הקשיח. ראיתי את הדגם Intel 330 180GB ויש עליו ביקורות מעולות אז אני כנראה אקח אותו. הבעיה היחידה שלי היא שאני לא הכי עדין ומפחד לעשות זאת בעצמי. בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  4. היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, מבוסס על 88GTX וE6600 ו2GB זיכרון (כרגע). אני לא צריך ציוד הקפי ולא צריך מסך. אוברקלוק לכרטיס מסך ולמעבד מתוכנן, אבל לא משהו קיצוני מדי, קחו את זה בחשבון. התקציב המקסימלי הוא 8500, אבל עדיף להשאר בגבולות ה8000. אשמח גם לדעת מאיזו חנות אתם מרכיבים את המפרט. תודה רבה על העזרה. עריכה: אני גם לא צריך ספק (Tagan EasyCon 480W) והארד דיסק.

• 12 תגובות
    • 950 צפיות
  5. צריך חוות דעת על המפרט ספציפי זה ללא שינוי כולל הצעת מחיר עד 9k מעבדי אינטל‏ Core 2 Quad Q9450, 1333MHz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE EP45-DS4 s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 3xPCI-E זכרונות‏ DDR II 1066Mhz 2x2GB kingston HyperX CL5 כרטיסי מסך‏ Sapphire HD 4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E דיסקים קשיחים‏ Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II צורבים‏ Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata מאווררים וגופי קירור‏ Zalman CNPS8700 NT מארזים‏ Gigabyte Gigabyte 3D Aurora 570 Aluminum Full-Tower Black (No PSU) ספקי כוח‏ Thermaltake ToughPower W0116 750W PFC (24pin)- 3 Year Warranty מסכים‏ SAMSUNG - שלוש שנות אחריות T220 22'…

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  6. מעבד: Intel P4 3.0 775 לוח אם:Asus P5GDC-V Deluxe דיסק קשיח: WD 80GB SATA זיכרון: Samaung 2X256MB DDR400 כונן אופטי: צורב ASUS X52 X32 X52 מארז: Compucase 6A19 כולל PSU HEC 300W ART

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  7. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים, התקציב שלי כרגע הוא בסביבות 7-7.5K. הוא לא מיועד ל OC ולא יהיה מחובר לרשת באופן קבוע. המחשב גם חייב להיות מסוגל לעמוד ברשת של 220V אבל גם של 110V המארז חייב להיות כזה שנוח לקחת אותו ולעלות איתו במדרגות (חלק מהעבודה שלי) מסך LCD חובה, לפחות 19' אם אפשר להמליץ לי על מפרט מתאים, ללא מסך ועם מסך, אני מודה לכם מראש לגבי הדרישה של 220/110, זה דרישה די קריטית ואי אפשר להתפשר עליה

8. Started by rancohen,

שלום לכולם, מדובר על מחשב לילדה בגיל 12, לשימוש באינטרנט, אופיס, סרטים וקצת משחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות...100-150 ש"ח אם זה ממש משתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אופי, אינטרנט וקצת משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע, אבל לא משחקים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לה מסך LG לד…

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? 10000 אבל מכוון ל7500 כולל הכל 2. מה שימושי המחשב? משחקים (לא בהכרח מ2024, אלא גם ישנים יותר) תכנות, וירטואליזציה, דוקרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 1 אני אוהב מקלדות שקטות ורכות (ובעיקר זולות), אז לא בטוח שמכנית זה מה שאני מחפש , אבל פתוח לשמוע 2 עכבר 3 מסך עד רזולוציה 2k אני מניח לא יותר גדול מ32 אני לא שחקן מקצועי או בכלל, מניח שעד 144 הרץ יספיק ואפילו פחות 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודל וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין…

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  10. Started by NI4NI,

האם למישהו יש נסיון עם מחשבים ניידים של clevo (נסיון אישי, אל תתנו לי הפניה לאתר שלהם) ? האם האיכות שלהם סבירה ? (מבחינת איכות חומרים וגימור, ארגונומיה ונוחות שימוש) ? האם יש שירות סביר בארץ ? איך הם ביחס לשמות הגדולים יותר (HP, IBM, DELL) ? אני אשמח לכל מידע בנושא.

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  11. Started by TheDiesel,

שלום רציתי לקבל ייעוץ לקבל מפרט מחשב אני מעוניין לבנות מפרט שמבוסס על לוח אם Z490 VISION G gigabyte שגם מומלץ ע''י אתר HW ZONE תודה

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  12. Started by lidor_geri,

בס"ד שלום לכולם, אז ככה אני חדש פה ואני מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום, אני גר באיזור המרכז (קרית אונו) ואני רוצה לקנות מחשב חדש בקירוב המחשב הישן שלי "גוסס". אני בעיקרון יודע איזה מחשב לקנות איזה מפרט פחות או יותר רק מתלבט לגבי המארזים השונים שיש וההתלבטות העוד יותר גדולה שלי היא לגבי החנות. רוב החנויות שאנשים המליצו לי עליהם מתגלות כחנויות שלא לוקחות אחריות על המוצרים שהם מוכרים לך כמו skypc או iqpc. החנות שרציתי מאוד לקנות ממנה הייתה tms&fox מהסניף שלהם בראשון לציון-הם היחידים שראיתי שלוקחים אחריות על המוצרים שהם מוכרים אבל לצערי הם נסגרו זמנית והם לא כתבו כלום בנושא חוץ מזה שהם סגורים זמנית ולכן אני לא חושב שאני אקנה מהם בכלל. המפרט שאני מתכנן לקנות זה אמור להי…

13. היי חברים, אודה לעזרתכם. יש לי לפטופ DELL INSPIRION 14Z. בסיום יום עבודה אני שם אותו בHIBERNATE ותמיד כשאני מנסה להעיר אותו הוא נתקע על מסך הRESUME של WIN7. מה שאני חייב לעשות על מנת לצאת מהמצב הזה הוא כיבוי מלא ואז הפעלה מחדש. לאחר ההפעלה עולה לי MENU עם 2 אפשרויות : 1. אפשרות מחיקת הSESSION הקודם 2. ניסיון חזרה מHIBERNATION. רק בעת מחיקת הSESSION הקודם המערכת עולה לי. יש דרך להתמודד עם זה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  14. המחשב מיועד בעיקר למשחקים אבל גם בשביל קידוד סרטים.. העיקר הכי הכי חשוב זאת המהירות!!! שיטוס!!!! חשוב גם שיהיה שקט כי אני ישן באותו חדר!!! ההתלבטות שלי היא משהו שישרת אותי נאמנה בשנתיים הקרובות לפחות להשקיע מקסימום בעוד כרטיס זיכרון אני מחפש מחשב שאני לא אצטרך להחליף כל שנה לוח אם אל בסיס פנטיום 775 או אל בסיס AMD 939 האם אפשרי להשיג משהו בהשקעה הכספית הזאת? במידה ויש לכם המלצה על מסך דק מתאים למשחקים אשמח לקבל (השקעה של 2000 - 2500) שמעתי שמבמידה ומעבד AMD מתקלקל שולחים אותו במיוחד ל גרמניה משהו שיכול לקחת כ חודש ימים אני עובד על המחשב על בסיס יום יומי ... כך שצריך להתחשב במקרה ו.... אגב מה דעתכם על המארז הזה? ANTEC SX 1040B II Black Performance Series II SOHO File ת…

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  15. לפי ההשוואה הזאת הI3 עדיף... http://www.anandtech.com/bench/Product/105?vs=118 זאת המערכת: PowerColor ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI 828.00 ₪ - 1 1 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 231.00 ₪ - 1 1 OCZ 4GB Kit DDR3 1066Mhz Value PC3-8500 CL7 476.00 ₪ - 1 1 AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray 505.00 ₪ - 1 1 Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET 475.00 ₪ - 1 1 מסך Dell UltraSharp 2209wa Rev A02 22" E-IPS Panel 1,278.00 ₪ - 1 1 ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500W 516.00 ₪ - 1 1 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER 123.00 ₪ - 1 1 מבחינת הלוח אם ההפרש בין האינטל לamd לא משמעותי הפרש של מאה ש"ח בערך …

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  16. Started by miz,

אני חושב לקנות מעבד נייד עם המעבד I7-2630 אני אמור להשתמש בו לתוכנת שחמט, אז השימוש שלי יפעיל בצורה חזקה את כל המעבדים בTURBO האם המחשב יחזיק מעמד לאורך זמן? או שהוא יתחמם ויהרס מהר, ואז עדיף כבר לקנות מחשב נייח

17. Started by Sunny Jim,

שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט כאשר חשובים לי הדברים הבאים: א. 2TB דיסק קשיח ב. אין צורך בכרטיס טלוויזיה ג. כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים בצורה מכובדת(אין צורך במפלצת של 1000 ש"ח) ד. אין צורך בשום ציוד היקפי. ה. עדיפות למפרט מבוסס INTEL, אך לא חובה במידה וזה בא על חשבון דברים חשובים אחרים. ו. כולל הרכבה(אין צורך במערכת הפעלה) ז. חנות אמינה מאיזור המרכז. ח. עדיפות(אך לא חובה) לאפשרות לכונן קורא blu ray ט. ניתן לחרוג בתקציב(עד 400 ש"ח) במידה וזאת תהיה הדרך היחידה למלא את כל בקשותי. י. ה-HTPC מיועד למערכת קולנוע ביתי ומסך 3D. תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  18. מסך 15, בלי דרישות יותר מדיי גבוהות לרזולוציה מטורפת - רק שירוץ ב85 הרץ ב1024X760 לא צריך הרבה GB (אפילו 20 יספיקו) זיכרון 256 יספיק מסך על לוח האם מקלדת ועכבר הכי פשוטים שיש כונן דיסקטים וCDROM תודה! עריכה : מבדיקות שעשיתי הבנתי שעדיף לי את ה SEMPRON 754, אם אפשר לוחות אם עם כרטיסי און בורד טובים - תודה!

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  19. Started by Kayfun4ik,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של עד 7000 ש"ח מאפיינים: מחשב שמאפשר לשחק במשחקים ברזולוציה טובה (למרות שאני לא גיימר) מחשב אמין ושקט ככל האפשר. דירה עם הרבה מאוד אבק. אני לא מתכוון לבצע אורקלואק בשנה, שנתיים הקרובות. פירוט הרכיבים שכבר בחרתי I5 2500K, 3.3GHz, S1155, 6MB, Tray ASUS P8P67, DDR3 1600, 2xPCI-E (אני רוצה להמתין אם הקניה עד לאפריל, עד שהתקלה של בקר ה Sata תיפתר) - האם זה לוח אם טוב או שעדיף של gigabyte Caviar Green 1TB, 64MB, Sata II, WD100EARS Logitech keyboard and mouse set - MX5500 Logitech speakers - Z523 2.1 speaker system (retail רכיבים שאיני סגור עליהם מארז - אני צריך מארז שקט שיספק את זרימת האוויר הדרושה למערכת (ללא הורקלאוקינג). חובה פילט נגד אבק …

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  20. Started by zombie,

אני רוצה לבנות מפרט לחבר.. מתוכנן OC התקציב המקסימלי הוא 5.5k רצוי שייצא כמה שיותר זול. המחשב יהיה לגיימינג על מסך 22-24 עוד לא בטוח איזה. תנסו לשים תכרטיס מסך הכי חזק שאפשר נצל בתקציב הזה.. רצוי שיהיה כמה שיותר מקורר,שקט,יפה(לפי סדר). בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  21. Started by yaniv_appX,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכו לימודים , עבודה משרדית ואולי משחקים קלילים ביותר אלו ילדות בבית ספר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסoffice תדיר , אינטרנט כבד , ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי כבד זה מיינקראםט וסימס 3 לדעתי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני? 3. האם יש צורך בציוד…

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  22. אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי שלי למחשב משחקים הנה המפרט: AMD Athlon 64 X2 4200+ Asus M2A-VM HDMI 2048GB DDR2 ספק hec 300W (אין כרטיס מסך) אני רוצה לשדרג את המחשב הזה למחשב משחקים ב2000 ש"ח

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  23. מעבדי אינטל P-4 2,6 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) לוחות אם למעבדי אינטל Chaintech 9VJL5 AGPx8,FSB800,lan,sb Model 9VJL5 זכרונות DDR 400 512MB Elixir דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) כרטיסי מסך Chaintech GF 4 MX440 DDR 32MB,TV כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac 1.44 כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים LG 52 x 32 x 52 (kit) ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI 400W usb מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים SAMSUNG 17'' 753 S מחיר 3530 שאלות: 1. במחיר הזה המחשב הזה כדאי לקניה? (אל תתיחסו לכרטיס מסך, זה הכי זול והוא רק זמני...) 2.כדאי לחכות חודש כדי שהמחירים ירדו? (שמעתי …

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  24. אני מעוניין בקניית מחשב נייד חדש. התקציב שלי הוא לא גבוה במיוחד. בסביבות ה-4500. היית רוצה להפיק כמה שאפשר ממנו. חשבתי על הדגם הזה. או כאן המפרט שלו יותר ברור. הוא גם CORE 2 DUO, אומנם T5800 ולא משהו יותר חזק, אבל יחסית לתקציב, דרישות ושאר הנתונים נאלץ להסתפק. יש לו את ערכת השבבים היותר חדשה, גם יציאת SPDIF ו-HDMI שאני צריך למקרים שאני ארצה לחבר ל-LCD בסלון ומערכת סראוונד, גם תומך ב-802.11 N, בנוסף יש לו כרטיס מסך 3470 ו-3 ג'יגה RAM שזה חביב מאוד אחרי הכל למקרה של איזה משחק או שניים פשוטים, וגם 320 ג'יגה HD שזה נחמד. והוא שוקל 2.7KG שזה לא קל במיוחד אבל פחות מה-3.2 של HP. כי אחרי הכל אני רוצה איזושהי ניידות בעתיד, ומחשבים עם נתונים טובים וניידות גבוהה אני לא יכול להרשות ל…

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  25. Started by GeForce,

כפתור ה-ALT במחשב GIGABYTE שלי יצא מהמקום. המחשב נמצא עדיין באחריות. המחשב נשלח ליבואן והוא טוען שזה נזק פיזי והוא לא מסכים לתקן את זה במסגרת האחריות הוא מבקש על הכפתור 135 ש"ח. האם כפתור שיצא לא באשמתי הוא במסגרת האחריות?

• 5 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים