ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
היי, הראשון(1) : Dell Inspiron 5010 Core i7 4GB 640GB כרטיס מסך עצמתי ATI Radeon Quad Core 1GB מחשב איכותי הכולל חיבור HDMI לאיכות צפיה מושלמת (במסכי LCD TV או פלזמות) זיכרון מהיר ביותר 4GB DDR3 1333Mhz מעבד החדש Core i7 740QM במהירות 1.73GHz כרטיס מסך עצמתי : ATI Radeon Quad Core HD 5650 עם זיכרון ייעודי 1024MB מסך איכותי "15.6 LED ברזולוציית HD דיסק קשיח ע נ ק בנפח 640GB אין סוף מקום לאיחסון קבצים, סרטים ושירים מחיר - 4,450 ש"ח מוואלה שופס( http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5010Ali74#shidrug ). השני (2) : Acer Aspire 5740G-624G Colur Blue Navy CPU Intel® Core™ i7-620M Processor, 2.66 GHz,4MB Cache,DDR3-800/1066 Memory 4GB DDR3 1066MH…
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם. א. אנא חוו דעה על המפרט שלמטה ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. ב. אשמח לשמוע מה דעתכם בנושאים שנשארו לא פתורים. תודה מראש למגיבים. שימושים: שיתוף קבצים, סרטים, אינטרנט (הרבה טאבים פתוחים), גרפיקה (לא מקצועי): כל מיני יישומי תלת מימד - ללא סצנות כבדות - בעיקר רינדורים, חישובי סמולציות, וקצת אפטר אפקטס. ללא משחקים! תקציב גמיש. אשמח שתהיה אופציה לOC צנוע. כרגע נדמה לי שאין הצדקה לכרטיס מסך מקצועי, בהנחה שכל כרטיס יתן לי תמיכה בOPENGL. שקט חשוב מאד וגם פילטרים טובים נגד אבק. כרגע עם שני מסכי 19 - כנראה ישודרגו בעתיד. +טלויזיה בHDMI נושאים לא פתורים (כל אחד יכול להוות דיון בפני עצמו, אבל אם יש לכם מה להגיד בנושאים הללו אשמח לשמוע): 1. אני מנסה להמנע ממחשב ענק. א…
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות מחשב לרופאה שישמש בעיקר לעבודתה. פרטים נוספים בשאלון למטה, תודה מראש לכל מי שיעזור: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 3000, חריגה עד 500 נוספים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - הרבה MICROSOFT OFFICE, קריאת מאמרים, כתיבת דוחות וכו'. לפעמים גם ניתוח תמונות (MRI וכו') אז אם אפשר מסך איכותי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט…
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני מחפש מחשב שיהווה מחשב מרכזי לבית. ללא דגש על פונקציות מסוימות. פשוט מחשב טוב ואמין שישמש גם לסרטים, גם למשחקים בסיסיים, גם למוזיקה, גם להפעלת אופיס, וכו'. אמינות ועמידות המחשב יותר חשובה לי מהשאר אם כי יש לי ילדים בבית שכשרוניים בלהרוס מחשבים. המחיר יכול לנוע בין 1500-3000 ש"ח. כמובן שחשוב לי שהמחשב יהיה הטוב ביותר במחיר הנמוך ביותר. בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אז ככה אני חדש פה ואני מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום, אני גר באיזור המרכז (קרית אונו) ואני רוצה לקנות מחשב חדש בקירוב המחשב הישן שלי "גוסס". אני בעיקרון יודע איזה מחשב לקנות איזה מפרט פחות או יותר רק מתלבט לגבי המארזים השונים שיש וההתלבטות העוד יותר גדולה שלי היא לגבי החנות. רוב החנויות שאנשים המליצו לי עליהם מתגלות כחנויות שלא לוקחות אחריות על המוצרים שהם מוכרים לך כמו skypc או iqpc. החנות שרציתי מאוד לקנות ממנה הייתה tms&fox מהסניף שלהם בראשון לציון-הם היחידים שראיתי שלוקחים אחריות על המוצרים שהם מוכרים אבל לצערי הם נסגרו זמנית והם לא כתבו כלום בנושא חוץ מזה שהם סגורים זמנית ולכן אני לא חושב שאני אקנה מהם בכלל. המפרט שאני מתכנן לקנות זה אמור להי…
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר למשחקים אבל גם בשביל קידוד סרטים.. העיקר הכי הכי חשוב זאת המהירות!!! שיטוס!!!! חשוב גם שיהיה שקט כי אני ישן באותו חדר!!! ההתלבטות שלי היא משהו שישרת אותי נאמנה בשנתיים הקרובות לפחות להשקיע מקסימום בעוד כרטיס זיכרון אני מחפש מחשב שאני לא אצטרך להחליף כל שנה לוח אם אל בסיס פנטיום 775 או אל בסיס AMD 939 האם אפשרי להשיג משהו בהשקעה הכספית הזאת? במידה ויש לכם המלצה על מסך דק מתאים למשחקים אשמח לקבל (השקעה של 2000 - 2500) שמעתי שמבמידה ומעבד AMD מתקלקל שולחים אותו במיוחד ל גרמניה משהו שיכול לקחת כ חודש ימים אני עובד על המחשב על בסיס יום יומי ... כך שצריך להתחשב במקרה ו.... אגב מה דעתכם על המארז הזה? ANTEC SX 1040B II Black Performance Series II SOHO File ת…
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
http://www.buycenter.co.il/sg_product~LT-RD33-2510~7233~9758.htm מה דעתכם? האם LATITUDE היא הסדרה המתקדמת יותר? מי עדיפה מבין כל הסדרות של דל? אני צריכה מחשב חזק וקל יחסית, שישמש אותי כמה שיותר זמן. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
דגם Toshiba NB305-N310 מעבד: ATOM N450 זיכרון: 2GB מסך: 10.1 כונן קשיח: 160GB סוללה: 6 תאים בין 6-7 שעות עבודה בפועל. (11 שעות נתוני יצרן) מצלמת רשת, WIFI נרכש בארצות הברית. נחשב לאחד הנטבוקים הטובים בשוק. במצב מעולה. מספר שריטות על המכסה. נמכר עם תיק מעטפת איכותי. בונוס: צורב חיצוני של ASUS חדש באריזה מקורית עם אחריות ל-2.5 שנים. כמה שווה?
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי רוצה לקנות מחשב למשחקים (כבדים.. כלומר החדשים של היום) ובנוסף הוא רוצה מסך טוב (עדיפות ל EIZO). העיצוב והשקט לא חשובים לו -העדפה ל SKYPC צריך הרכבת מחשב + WINDOWS במעבדה לא מתוכנן OC תודה
-
- 15 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני מתכנת ואשתי סטודנטית (לא למחשבים) אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל מתלבט אם להשקיע הרבה כסף ב ssd של 512gb או ללכת על 2TB דיסק רגיל 15 אינץ גודל מסך ראיתי כמה הצעות ואני כבר לא יודע מה לבחור מצד אחד יש מחשב של דל הזה: http://ksp.co.il/?uin=28704&select=.268..271..211..2185..432. שיש לו 16gb זיכרון 2tb דיסק ומעבד גרפי טוב אך לא ssd או את אלו: http://ksp.co.il/?uin=35547&select=.268..271..211..2185..432. http://ksp.co.il/?store=eilat2&changeSnif&uin=35952&select=.268..271..211..347..432..368..466. העניין הוא שחשוב לי מקום לשמור דברים אך ssd יקר משמעותית השאלה היא האם לקחת במ…
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מפרט לחבר.. מתוכנן OC התקציב המקסימלי הוא 5.5k רצוי שייצא כמה שיותר זול. המחשב יהיה לגיימינג על מסך 22-24 עוד לא בטוח איזה. תנסו לשים תכרטיס מסך הכי חזק שאפשר נצל בתקציב הזה.. רצוי שיהיה כמה שיותר מקורר,שקט,יפה(לפי סדר). בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD, תוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - PHOTOSHOP, Visual studio, sql server פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - יתחבר גם לטלויזיה 1920X1080 51 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב הנל' http://cgi.ebay.com/ASUS-U30JC-B1-13-3-Core-i3-4GB-DDR3-320GB-U30-WIN-7-/160452420427?pt=Laptops_Nov05&hash=item255bb5a34b לבן אדם שצריך מחשב קל קטן יחסית ונוח לעבודה, וגם שיהיה עם ביצועים סבירים למשחקים. האם יש המלצות למשהו אחר שיותר משתלם או יותר טוב בצרכים שהוא עונה עליהם?
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מעבד: AMD Atlon 64 3000+ XP 800 FSB 512K CASHE [754 Pin] לוח אם: GIGABYTE GA-K8NS NFORCE FSB1600 64 BIT SATA LAN SOUND זיכרון פנימי: DDR400 AMERICAN DATA 512 MB DDR 400 MHZ PC-3200 ULTRA כרטיס מסך: LEADTEK GeForce A6200 128MB 64 Bit TV OUT DVI דיסק קשיח: Western Digital 80GB 7200 RPM 8mb S-ATA צורב DVD: DVDRW-RAM LG GWA4163B x16 DUAL LAYER Bulk כונן דיסקטים: 1.44 MITSUMI / TEAC / SONY / NEC מארז (לא רוצה להשקיע בזה): FRONTIER IMPRESS BLACK CASE 500 WATT + FAN מחיר: 2954 ש"ח המטרה: עמידה בעומס, הרצת משחקים חדשים, צפייה בסרטים, מהירות.
-
- 12 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מעבדי אינטל P-4 2,6 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) לוחות אם למעבדי אינטל Chaintech 9VJL5 AGPx8,FSB800,lan,sb Model 9VJL5 זכרונות DDR 400 512MB Elixir דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) כרטיסי מסך Chaintech GF 4 MX440 DDR 32MB,TV כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac 1.44 כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים LG 52 x 32 x 52 (kit) ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI 400W usb מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים SAMSUNG 17'' 753 S מחיר 3530 שאלות: 1. במחיר הזה המחשב הזה כדאי לקניה? (אל תתיחסו לכרטיס מסך, זה הכי זול והוא רק זמני...) 2.כדאי לחכות חודש כדי שהמחירים ירדו? (שמעתי …
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
צריך מפרט בלי : כרטיס מסך\צורב\ סידי רום \דיוידי \מסך \מקלדת \עכבר \רמקלים\ הפרט יכלול : מעבד לוח אם זיכרון מארז קירור אם צריך כונן דיסקטים מחיר 3000 שקל פלוס מינוס ההמחשב בשביל מטרת\ קידוד סרטים\ משחקים \אינטרנט \פוטו שופ\ ואני חושב שבשביל זה אני צריך פנטיום ולא AMD ...!
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש מחשב ישן, פנטיום 3, המחשב עושה הרבה בעיות לכן החבר רוצה לשדרג את המחשב. לחבר שלי יש הרד חדש, צורב חדש, כרטיס מסך geforce400 ואפילו מארז חדש עם ספק 400w. הוא צריך סה"כ לוח אם, מעבד וזכרון. הוא מעוניין במחשב שיספק את הצרכים של אינטרנט, סרטים וכד'. משחקים כמעט הוא לא משחק. על מה תמליצו לו? המליצו לו על סמפרון אבל התושבת של הסמפרון היא מיושנת, המליצו לו על סלרון אבל טענו שסלרון מאוד חלש, גם אם מדובר ב סלרוןD. למרות שהיתרון הוא ביכולת לקנות מעבד מתקדם בעתיד. בקיצור בתקציב של 1500 ש"ח על מה תמליצו לחבר שלי?
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי חברה. כבר הרבה זמן שאני בפורום ואניר ואה שיש פה מקצוענים אז אני אפנה אליכם. ההורים שלי רוצים לקנות מחשב חדש שיהיה בסלון שישמש אותם לאינטרנט ואופיס. שימושים פשוטים - אין צורך למשחקים (בכלל). הדבר היחיד המשמעותי שנדרש מהמחשב הוא שאוכל לחבר אותו לטלוויזיה שליד בחיבור HD על מנת שאוכל לראות סרטי HD (ואת זה כבר אוכל לעשות עם מתאם DVI->HDMI וכבל HDMI שכבר יש ברשותי). נ.ב- אם זה משנה - הטלוויזיה לא תומכת FULL HD אלא רק HD Ready (אם זה משנה לגבי הנתונים הנדרשים מהרכיבים במחשב..). מספיק גם הכרטיס מסך הזול ביותר שיוכל להריץ HD כמו שצריך, כנ"ל לגבי כל השאר.. לא נדרש הארד דיסק גדול במיוחד ויש צורך בציוד היקפי הכולל מסך (לא צריך משו רציני בכלל, רק שיהיה דק), עכבר ומקלדת (…
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מיני נייד, גודל מסך עדיף 10-10.1, סוללה 6 תאים, 250GB, זכרון ראם 1GB, מערכת הפעלה WIN7STARTER, קישוריות WIFI. כמו שכתוב בכותרת, תקציב 1200 ש"ח לכל היותר. המחשב מיועד לאינטרנט ולעבודה מרובה באופיס בלבד. אודה לעזרתכם, חיים.
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 3, קול אוף דיוטי 8, קריסיס 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים הנפוצים היום (פורטנייט ודומיו) ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך כן, מקלדת ועכבר רצוי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל ומשקל לא. אורות וכד' פחות קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצו…
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
בוקר טוב מה המצב? עוד חודש בעזרת השם אני מסיימת שנה ראשונה של לימודי אנימציה שהצלחתי לעבור אותה איכשהו בלי מחשב משלי, רק שמחכות לי עוד 3 שנים (מתחילים בנובמבר2009 ) והחלטתי שהגיע הזמן להתחיל לחפש, קראתי בכל מיני מקומות והאמת שפה נראה לי שאנשים יודעים על מה הם מדברים אז רציתי להזכיר את המפרט שמצאתי כאן אצלכם ולשאול אם זה באמת יחזיק לי מעמד 3 שנים של עבודה יומיומית עם MAYA, FLASH, PREIMIER , after affects , mirage וכמובן גם פוטושופ וקצת QBASE וכו' .. לא אכפת לי שלא יהיה שקט וגם OC לא מתוכנן בקרוב, ואני מנסה לחשוב על עוד דברים שאני אמורה לספר לכם אבל לא עולה לי אז זהו,(דרך אגב אפשר לשים עוד 500 שקל אם יש משהו ששווה את זה ממש) וגם רציתי לשאול, אני כבר די רוצה לקנות אבל אני י…
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU Gigabyte GA-7VM400M VIA KM400 Motherboard (m.ATX, VGA, AGPx8, AC97 Sound, LAN) Thermaltake TR2 M3 CPU Cooler for AMD Athlon XP Western Digital 40GB 7200 rpm ATA100 HDD OCZ 256MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory 400Mhz, 2.5-3-3-7 CD-ROM LG x 52 Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive TASK A-2317-PL Midi Tower Front USB/Audio Ivory-Grey 300W Case 2 fans 17" CTX EX700F Flat Monitor Subtotal NIS 2,423.67 נחמד לא?
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת ממכם משהו: האם עדיף לקנות חלקי מחשב מכמה חנויות שונות כאשר המיקוד הוא בכך שכל אחת מוכרת את החלק במחיר הכי זול. או לקנות במרוכז בחנות אחת ואז פחות להסתבך מבחינת אחריות על המחשב
-
- 15 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מפרט שהרכבתי לצרכי עבודה גרפית דו מימד, יש צורך בשדרוג עתידי להוספת זכרון, וכ. מסך. אני רוצה להתאים לוח אם אמין, שיהיה בו חיבור S-video. דבר נוסף שאני רוצה להתייעץ הוא האם מארז גנרי יוכל לסחוב את המפרט, גם במצב שבו אני מוסיף כ. מסך סטייל 7300GF. תודה מראש. מעבדי אינטל Price Units Total Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1050 1 1050 זכרונות DDR II 667 Price Units Total 1GB Kingston 405 1 405 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 350 1 350 צורבים LG Price Units Total DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black 180 1 180 מארזים Price Units Total Vertigo-2 MIDI 400W Silver 125 1 125 Total price 2110 ₪
-
- 12 תגובות
- 941 צפיות
-