עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מחפש המלצה\עצה לגבי מחשב נייד * מטרות המחשב: משחקים כבדים וצפיה בסרטים * גודל המסך: 15-17 * משקל : לא קריטי, שימוש בעיקר במשרד\בית * אורך חיי סוללה : ראה משקל * גודל מינימלי של הארד דיסק: 320gb \ 7200rpm * זכרון רצוי: 4gb ddr3 * מעבד רצוי: t9xxxx\p9xxxx פתוח לעזרה והצעות אשמח אם תוכלו לעזור תודה מראש על העזרה.

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  2. אהלן, אני מחפש מחשב נייד לעסק הפרטי שלי.אין צורך במשחקי וידאו, אלא מחשב טוב עם יכולות עיבוד תמונות וסרטים טובה. 120 GB , 1גיגה זיכרון. איזה מסך מומלץ ? איזה כרטיס מסך מומלץ ? מה ההבדל בין ה lenovo הרגיל ל-ThinkPad ? האם יש לכם נסיון עם KSP ? באיזו חנות אני יכול לראות ולהרגיש את הניידים שמוכרים ב KSP ? איזו המלצה יש לך לחנות אחרת ? תודה

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  3. Started by Lishay,

שלום, כבר הרבה זמן שאני מחפש לקנות מחשב נייד בעיקר לצורכי לימודים בתקציב של כ- 3000 עד 3500 לכל היותר. עברתי על כמה מחשבים, ולבסוף מצאתי את המחשב הזה שמוצא חן בעיני, Compaq Presario CQ61 יש לו כמה גרסאות, אותו דגם רק שינוי במפרט אבל מה אתם אומרים על המחשב עצמו, על Compaq, על הסדרה Presario ? אני אשמח לשמוע חוות דעת לפני שאני קונה, ועוד משהו, האם שווה להוסיף כסף בשביל להרחיב את האחריות ל- 3 שנים? אני מניח שרובכם תגידו כן אבל מצד שני זה עולה עוד כסף, סכום לא מבוטל יחסית, אז האם בכל זאת זה שווה?

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  4. שלום לכולם אשמח להמלצה למפרט מחשב לגיימינג לנער. תקציב עד 5000שח. חנויות אפשריות - STARTPC או KSP מה חשוב לי: 1. מעדיף מעבד אינטל 2. לא קירור מים 3. מארז אטום לגמרי (מינימום של אורות, אם אפשר - בלי לדים חוץ מזה של כפתור ההדלקה) 4. שקט מאד תודה

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  5. Started by aviz,

ואיך אפשר להזיל אותו בטיפה ? (300-400 שקל בערך) המחשב מיועד לא לי אלא לקרובת משפחה שלי די מבוגרת האמת שלא ממש צריכה משחקים וכל זה אבל היא רוצה מחשב שיהיה אמין ולא יעשה לה בעיות כמו המחשב שיש לה עכשיו וגם משהו שיחזיק לה די הרבה זמן בגל לזה חשבתי לקחת את הכרטיס מסך הזה

• 17 תגובות
    • 987 צפיות
  6. שלום לכולם, התבקשתי לבנות מפרט לפי הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי,לימודים, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן לPHOTOSHOP ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- (Need For Speed , FIFA , PES) מהאחרונים בסדרה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- 23-20' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  7. Started by Pandor,

אהלן, בבעלותי מחשב נייד : ASUS 15.4" X550VX I7-7700HQ 8GB ראם , דיסק קשיח 1TB מובנה ו128GB SSD כרטיס גרפי Geforce GTX950 עם מערכת Windows 10 HOME אני מתעסק בתכנות(ויז'ואל סטודיו) עיצוב גרפי(פוטושופ,אילוסטרייטור,אפטר אפקטס וכו'). המחשב עצמו עונה לי על כל הצרכים אך כבד גדול ומסורבל מדי בשביל להיות נייד כמו שאני רוצה ולכן אני חושב על להחליף אותו למשהו יותר קומפקטי. אשמח לדעת בכמה אפשר לתמחר אותו ו/או איזה מחשב אני יכול לקנות בסכום הזה (אפשרי להוסיף עד 2,000 ש"ח לתמחור) שיענה לי על הדרישות שרשמתי ובנוסף כמובן שיהיה קל ולא גדול מ14"(גם 15.4" אפשרי אך ללא שוליים במסך). המחשב עצמו במחשב מעולה, אולי רק כמה מכות קטנות בפלסטיקה ועבר ת…

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  8. יש לי נייד שמתחמם בצורה מטורפת (MSI כמובן ) והשאלה שלי אם אני משאיר אותו דולק ללא הפסקה , זה יכול לגרום לנזק ??? מומלץ לי לקנות מגש קירור ? מי שמבין ויודע אם יש לזה השפעה שיסביר לי בבקשה ! תודה .

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  9. Started by ronmar,

רציתי לקנות את המפרט הזה היום מ1PC: ולא היה להם אז הם הציעו לי את המפרט הבא: מה אתם אומרים מה יותר שווה?

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  10. שלום, לאחר כמה שנים טובות החלטתי (עם עוד חבר) לקנות מחשב חדש, אנחנו משתתפים בהרבה מסיבות רשת ומשחקים במשחקים עדכניים שיוצאים, ובנוסף משתמשים בתוכנות כגון Solidworks. שנינו משתמשים במסכי 24, ולא צריכים ציוד הקפי כלל. עריכה : 1920X1200 אספתי קצת מידע מהפורום וניסיתי לשחזר את הידע שהיה לי בתחום לפני כמה שנים ובניתי מפרט, רציתי לדעת את דעתכם דברים שחשובים לנו -> DX11, I5, ארבע גיגה זכרון לפחות, כשהוא שוקל להקריב משהו מהמפרט ע"מ להרכיב 8 גיגה זכרון (אגב, DDR3 רץ ב1033 בdefault וכל זכרון שמצהיר שהוא תומך במהירות גבוהה מכך זה לOC בלבד, נכון? [כמו שהיה פעם עם DDR רגיל, שהיה רץ ב400 וכל מה שהצהיר שרץ מעל היה מיועד בעיקר לצרכי OC?) ומסנני אבק על כל כניסה במארז (כמו לדוגמא ב902 …

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  11. Started by Kevitor,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיהיה בערך בין 5000-5500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דברים בסגנון של BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

12. היי חברה. כבר הרבה זמן שאני בפורום ואניר ואה שיש פה מקצוענים אז אני אפנה אליכם. ההורים שלי רוצים לקנות מחשב חדש שיהיה בסלון שישמש אותם לאינטרנט ואופיס. שימושים פשוטים - אין צורך למשחקים (בכלל). הדבר היחיד המשמעותי שנדרש מהמחשב הוא שאוכל לחבר אותו לטלוויזיה שליד בחיבור HD על מנת שאוכל לראות סרטי HD (ואת זה כבר אוכל לעשות עם מתאם DVI->HDMI וכבל HDMI שכבר יש ברשותי). נ.ב- אם זה משנה - הטלוויזיה לא תומכת FULL HD אלא רק HD Ready (אם זה משנה לגבי הנתונים הנדרשים מהרכיבים במחשב..). מספיק גם הכרטיס מסך הזול ביותר שיוכל להריץ HD כמו שצריך, כנ"ל לגבי כל השאר.. לא נדרש הארד דיסק גדול במיוחד ויש צורך בציוד היקפי הכולל מסך (לא צריך משו רציני בכלל, רק שיהיה דק), עכבר ומקלדת (…

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  13. Started by yakir dayan,

רציתי לחזור קצת למשחקי מחשב אז קניתי את הכרטיס מסך HD7850 1GB למפרט הזה: לוח אם: ASUS P5Q PRO מעבד: כרגע יש לי את ה-E8400 אבל ה-Q9300 בתיקון עד שבוע שבועיים זיכרון: 8GB DDR2 כונן קשיח: 500GB SATA2 ספק: ENEMARX 600W PRO 82+ מסך: DELL24" 1920x1200 עכשיו הבעיה היא שחשבתי שאם אני ישדרג רק את הכרטיס מסך אז נוכל לשחק כמו פעם אבל ב-BT4 החדש יש לי FPS של 25-30 לא יותר מזה וגם הגרפיקה נוראית גם אם זה על HIGE ממש לא ריאליסטי למרחקים ארוכים.. רק מקרוב רואים את הדומויות ממש יפה אבל מרחוק ממש לא אז רציתי לדעת אם ה-Q9300 שאמור להגיע לי ישנה משהו בכל המפרט הזה או שאני צריך לחשוב על קנייה חדשה וגם מה לגבי הכרטיס מסך מספיק לי רק 1GB? חשוב לציין שהדרישות שלי זה לשחק למשל ב-BT4 על HIGE עם …

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  14. היי חבר'ה, המחשב הישן שלי שכבר אצלי איזה 5 שנים מתחיל לגסוס, ואני רוצה להחליף אותו... בעיקרון הדרישה זה: מחשב עבודה/אינטרט תמיכה ב-2 מסכים וTVOUT יכולת להריץ באופן סביר משחקים חדשים בלי OC אני מנהריה, משהו באיזור זה עדיף מבחינת רזולוציית מסך זה משתנה, כרגע אני עובד עם 2 מסכים במקביל 1 של 1280 על 960 והשני 1440 על 900 או 960 אני לא בדיוק זוכר. תודה רבה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  15. שלום אני מחפש עבור חברה שלי מחשב נייד עם הדרישות הבאות, לפי סדר חשיבות מהחשוב לפחות חשוב לא ASUS. 1. חובה שיריץ חלק ומהר את כל תוכנות העיצוב בגרפי (photoshop, illustrator, indesign) 2. זול כמה שניתן 3. קל כמה שניתן 4. עדיף מסך קטן כדי להקל במשקל אחרת מסך 15.4 לכל היותר. 5. יציאות hdmi, display port 6. נפח hard disk אשמח למספר המלצות שאפשר לבחור מתוכן. תודה

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  16. Started by hmjmvhcvh,

שלום לכם, אני מעוניין להרכיב מחשב ממפרט זול אבל שיהיה מחשב אמין יש לי את רוב החלקים מהמחשב הקודם החלקים שאני צריך הם: לוח אם -כדאי שיהיה בעל כרטיס קול אם לא להוסיף כרטיס+ חריץ agp מעבד זכרונות 512 מגה הר דיסק - הכי חשוב שיהיה אמין , לא פחות מ40ג' המחשב יהיה בשימוש בעיקר לעבודה משרדית ומידי פעם condition zero הכרטיס מסך שיש לי עכשיו מריץ את המשחק יחסית טוב אז אני לא מעוניין לקנות אחר הדגש במחשב הזה לא ביצועים מדהימים ולא אובר קלוק אלה אמינות .. בגלל זה אני נוטה לבחור מעבד intel (אחריות life time) בעיקרון אני מחליף את כול זה בגלל בעיות בלוח אם במחשב הנוכחי.. תודה

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  17. מצאתי מוכר שמוכר מחשבי אפל בלא יותר מ1000 דולר הוא טוען שהוא מנהל מכירות של חברה ידועה בברטניה התשלום נעשה על ידי העברה בנקאית אבל נתנת אפשרות של 3 יחידות שהיו מינימום 2800 דולר וניתן לשלם בPAYAPL! עכשיו בשביל זה צריך שהיו כמה אנשים שרוצים לקנות מחשב כדי שנגיע למינימום 2800 דולר ונקבע ברצינות מי היה ההוא שיעובר לו כל הכסף לPP ניתן פרטים פלוס צילום תעודת זהות כדי שאם אחד מאתנו זה שיוחלט שהכסף יועבר עליו והוא ישלם עבור המחשבים ובמידה והוא יחליט לקחת את הכסף לעצמו אנחנו נפנה למשטרה והם יתפלו בעעניין ! המחשבים נעים בין 600 דולר ל1000 דולר 1000 דולר זה מקבוק פרו 17 אינצ' דגמים של 2011! הכי יקר עכשיו בוא נומר זו קניה בטוחה כי היא באמצעות הפאייפל -חשבון בנק ווירטואלי שאי…

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  18. Started by dabaz,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקופה הקרובה (עד מרץ בערך), ואני צריך חוות דעת לגבי המפרט הבא: AMD Athlon 64 3800 Dual Core BW-E6 Socket 939 BOX 2180.00 ¤ 1 DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard 890.00 ¤ 1 Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256MB Retail Video Card 2450.00 ¤ 1 Corsair VS512MB400 512Mb 3200 CAS2.5 Value Memory 380.00 ¤ 2 Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 555.00 ¤ 1 NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW 265.00 ¤ 1 Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 BL USB 300W 420.00 ¤ 1 TOTAL PRICE:7520.00 ¤ בקשר למעבד אני לא כלכך בטוח, מה יותר משתלם (מבחינת מחירים היום, טווח ארוך וכו'...) - כפול הליבה (במפרט), או Athlon 64 3500? 1390.0…

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  19. שלום , אני רוצה סוףסוף לקנות מחשב חזק יחסית למטרות של משחקים (שמן הסתם ייתן לי גם מספיק כוח חישוב למטרות אחרות( מבחינת מפרט אני רוצה להרכיב סביב מעבד QX9650 INTEL. 1. מבחינת מחיר אני חושב ש 3.5K (ללא המעבד) זה סכום סביר, לא? עם אפשרות חריגה של 500 ₪. 2. המחשב מיועד למשחקים החדשים שבשוק ,כמובן שיתן רזולוציות גבוהות ,תכני HD וצריך גם לספק,מספיק כוח מיחשוב לעוד תכונות כלליות יותר כמו MATLAB PHOTOSHOP,. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. מבחינת מפרט קיים, יש ברשותי רק את המעבד QX9650 INTEL 5. חשוב שהמחשב יהיה שקט (כי הוא נכנס לחדר עם תינוק) 6. מבחינת OC, יכול להיות נחמד לאפשר זאת, במידת הצורך. 7. מע' הפעלה של WIN7 8. אין לי חנות מועדפת, כאשר אני בצפון, אבל זה לא מחייב. ממש תודה, אם …

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  20. Started by JoniBm,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א)לנצל את כל התקציב! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך LED 23 INCH FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=…

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  21. אני לא יודע אם הנושא קשור לפה, אם לא תעבירו האם המחשב הנייד הבא: http://www.buy4less.co.il/productGroupsales.asp?f=1192&p=9 יריץ לי warcroft 3 ו-gta vice city אני חייב לדעת כי אני הולך לקנות כנראה את המחשב הזה הערב!!! תודה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  22. Started by drortes,

היי, מבקש המלצה למחשב נייד לשימוש בautocad , שיעבוד חלק. תקציב עד 5000 אפשר חריגה מסויימת. מעדיף LENOVO. המון תודה, דרור

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  23. Started by kdani,
    • 0 תגובות
    • 987 צפיות
  24. [table][tr] [td]AT #[/td] [td]שם המוצר[/td] [td]כמות[/td] [td]מחיר[/td][/tr] [tr] [td] C2500KBS[/td] [td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td]1[/td] [td]₪1125[/td][/tr] [tr] [td] GZ68MXUD2HB3[/td] [td]Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155[/td] [td]1[/td] [td]₪702[/td][/tr] [tr] [td] RC-932-KKN1-GP[/td] [td]Coolermaster HAF 932 Black[/td] [td]1[/td] [td]₪599[/td][/tr] [tr] [td] K4G1333[/td] [td]Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם[/td] [td]2[/td] [td]₪208[/td][/tr] [tr] [td] HD103SJ[/td] [td]Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3[/td] [td]1[/td] [td]₪256[/td][/tr] [tr] [td] N560OC1GI[/td] [td]Gigabyte GTX560 Ti 1…

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  25. Started by Nadab,

שלום! המחשב בן שלוש שנים ומתוחזק היטב! מפרט: מעבד: intel quad core i7 920 לוח-אם: gigabyte ga-ex58-ud5 זכרונות: kingstone 6144mb 2gb*3 כרטיס מסך: asus radeon 4890 1gb ddr5 הארד דיסק:sata 2 1.5tb קרור למעבד: scythe katana 3 ספק: thermaltake thoughpower 750w מארז: thermaltake element s צורב:lg dvdx24 אם אפשר להעריך לי גם מחיר נפרד ל-2 מסכים: mag lcd 22 wide אני יודע שחסרים פרטים קטנים אבל גם הערכה גסה תיהייה טובה. תודה...

• 2 תגובות
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים