עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה זה הדבר הזה, ולמה זה משמש? תודה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  2. שלום, אני מבקש המלצה למפרט מחשב עד 1600 / 1700 ש"ח. המפרט מיועד לעבודה משרדית בעיקר - לא למשחקים. בנוסף שיהיה אפשר להפעיל מדי פעם תוכנות כמו: AutoCAD, SolidWork ו Photoshop. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  3. Started by Ese Blese,

שלום חברים אשמח למפרט למחשב גיימינג. מצ"ב השאלון. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח אפשרות חריגה עד 600 ש"ח אבל רק אם ממש משדרג חלקים הכרחיים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית. (בעיקר משחקי FPS פורטנייט COD ועוד.) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך לגיימינג 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מע…

4. Started by ventureroy,

שלום לכולם, אשמח לעזרה במפרט מחשב גיימינג בסכום של כ4000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר PUBG -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה 2K/4K. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

5. Started by Matan Damti,

אהלן. מחפש מחשב נייד לאחיין שלי (בן 14) בתקציב של עד 2800 שח. מה חשוב לו? גלישה באינטרנט, אחסון של לפחות 500 גיגה, ssd, משחקים (כמה שיותר כבדים יותר טוב - במסגרת התקציב) מסך - 15.6 צבע - עדיפות ללבן בלי מערכת הפעלה - נחסוך את זה נ.ב - אני נמצא בפראג שבוע הבא, מצאתי איזה אתר נחמד של מחשבים ניידים, שווה להביא משם? (אחריות?) https://www.alza.cz/ זהו ניראה לי. תודה

6. הוספתי תקציב מינימלי, 3000 ש"ח. גודל המסך- 15-17, אני ממש לא מבין בניידים. משקל רצוי- אני לא חושב שזה ישנה פה, אז אפשר להוריד את זה מהדרישות. זמן סוללה- שיחזיק כמה שעות טובות (אני באמת לא יודע מה לרשום...) יציאות מיוחדות- לא צריך... (כמובן שUSB זה ברור שמקבלים לא? ) Blutooth- מממ, לא חייב, אבל אם אפשרי , כן. גודל מינימלי של הכונן- 120GB-80GB, לא צריך משהו ענקי! צורב DVD- אני חושב שאני מעדיף צורב DVD, אבל גם צורב CD רגיל בסדר לדעתי. אחריות בינלאומיות- ממ, אני לא ממש יודע מה זה... (סה"כ עוקב אחרי הפורמט המקובל). חשבתי שעם מחשב נייד במחיר מינמלי אפשר אולי גם אם כבר מחשב טיפונת למשחקים , כי זה לא תקציב מינמלי כזה נמוך . אהה, כמובן כרטיס רשת אלחוטי, (בשביל הרשת האלחוטית בבית),…

• 11 תגובות
    • 988 צפיות
  7. Started by yaronmina,

שלום לכולם אשמח לקבל הצעות למפרט מחשב למשחקים עד 3000 ש"ח תודה

• 14 תגובות
    • 988 צפיות
  8. Started by reyrey_200,

שלום, בקרוב אח שלי יתחיל ללמוד באונברסיטה,והוא צריך שיה איתו נייד שישמש אותו להרבה זמן.הנייד ישמש בעיקר לאופיס אינטרנט,ומשחקים פשוטים מאוד.....כמו כן המחשב יצטרף להקרין סרטי HD על גבי מסך 32'' ולכן חשוב שיהיה כרטיס מסך אשר יספק את הסחורה ולא יתקע באמצע הסרט. אחי צריך מחשב טוב,אמין וחזק שייתן מענה לכמה שנים טובות. חשבתי על המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5566&CatCode=315 אך אני פתוח להצעות נוספות.... פירוט: * מטרות המחשב? - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (PES), צפיה בסרטים * גודל המסך? - 15 ומעלה * משקל רצוי? - 3,אני מניח * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - אכן כן,צריך זמן סוללה ארוך * הא…

9. שלום לכולם וחג שמח אני שוקל, בין היתר, מחשב נייד בעל מסך 17", ומשקלו לפי פרסום המשווק 3.6 ק"ג. רציתי לשאול אנשים שהשתמשו במחשבים בעלי מסך 17" לגבי נסיונם לגבי נוחות השימוש במחשב, והכוונה לניידות בתוך המשרד/הבית בעיקר, האם נוח לשים אותו על הרגליים למשל, וגם לגבי ניידות בחוץ. אודה על חוויות דחוף !

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  10. Started by victor17,

אני צריך מחשב חדש למשחקים .. אין צורך בדיסק קשיח מקלדת עכבר רמקולים ומסך וגם צורב(יש לי במחשב הנוכחי). התקציב הוא 2500 שקל .. ואני לא יכול חרוג יותר מזה !

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  11. Started by hwmember,

שלום, קיימים מחשבים עם מסך בגודל 15.6'' עם רזולוציה "רגילה" - 1366X768 וקיימים עם רזולוצית "FULL HD" - כלומר 1920X1080. השאלה היא, איך זה מתבטא בעבודה היומיומית ? האם האייקונים והכל קטנים משמעותית ב- full_hd ? אם אני מפעיל משחק ברזולוציה "רגילה" על מסך full_hd, הוא יראה פחות טוב מישירות על מסך בעל רזולוציה "רגילה" ? תודה !

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  12. מסך 15, בלי דרישות יותר מדיי גבוהות לרזולוציה מטורפת - רק שירוץ ב85 הרץ ב1024X760 לא צריך הרבה GB (אפילו 20 יספיקו) זיכרון 256 יספיק מסך על לוח האם מקלדת ועכבר הכי פשוטים שיש כונן דיסקטים וCDROM תודה! עריכה : מבדיקות שעשיתי הבנתי שעדיף לי את ה SEMPRON 754, אם אפשר לוחות אם עם כרטיסי און בורד טובים - תודה!

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  13. היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. בעקרון כבר הציעו לי פה הצעות בעבר שהיום כבר לא רלוונטיות(כי עבר מלא זמן ובסוף לא קניתי). אז ככה , יש לי עכבר מקלדת צורב ומסך. מה שאני צריך זה את המחשב עצמו בלבד , והתקציב עד 4000 שקל. אני סטודנט למדעי המחשב ובנוסף מתכנת גם בתור עבודה, לכן אני זקוק למחשב שיתאים לצרכי העבודה שלי. בנוסף , אני מחבר מדי פעם גם את המחשב לטלוויזיה וחשוב לי שלכרטיס מסך תהיה יציאת VIDEO OUT,אבל לא חובה. אני מעוניין שהמחשב יריץ VISTA וכמובן בצורה חלקה, כולל כל היכולות הגרפיות. שימושי המחשב הם בעיקר עבודה משרדית , תכנות והרבה גלישה באינטרנט. מחכה להצעות ותודה !

• 11 תגובות
    • 988 צפיות
  14. צריך מפרט למשחקים עד 4K ללא מסך וללא ציוד היקפי, אם כונן של 250GB במקום 500GB יוזיל את המחשב משמעותי אז תורידו אותו כי לא חשוב לי

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  15. 1. מה התקציב? 3K מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים רזולוציה גבוהה במסך 19 אינץ GTA4 COD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא במיוחד 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? לא במיוחד (חדר עבודה) 10. האם מתוכנן OC? בינוני + זה המפרט שבניתי מKSP מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore] לוחות אם למעבדי אינטל G…

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  16. Started by kfirbep,

http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133336&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D הוא מתאים למשחקים world of warcraft rome sims 2\3 heroes 3 call of duty conter strike buttlefiled והוא יכול להפעיל משחק ולבנתיים האנטי וירוס רץ על המחשב בלי בעיה?או שאני מוריד הורדה וגם משחק? הוא עומד בדרישות האלו?

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  17. Started by LucyB,

שלום,רציתי להתייעץ לגבי המחשב הנייד הבא:http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/493b4...מפרט מלא:http://netex-nav.com/cssfiles/buy2/Dell%20Inspiron...כמו שרשום באתר של הקופון, המחשב הוא "מחשב נייד מחודש (עודפי מלאי ממפעל יצרן, לא היה בשימוש לקוחות סופיים)". רציתי לדעת מה בדיוק זה אומר, והאם לדעתכם זה משנה (אין לי ידע בנושא)?בשיחת טלפון איתם נאמר לי שהמחשב היה איפה שהוא היה (הם לא יודעים), ומסיבה מסוימת הוחזר למפעל Dell בארה"ב, שם הוא נבדק, שופץ, תוקן והוחלפה לו כל הפלסטיקה, ואז הגיע אליהם. יש על המחשב אחריות לשנה וניתן גם להרחיב אותה לשלוש שנים ב-300 ש"ח.אני מתחילה ללמוד בשנה הבאה מדעי המחשב, כך שהשימוש העיקרי שלו יהיה ללימודים, וכן חשוב לי שיהיה אפשר לשחק בו סימס (כ…

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  18. Started by urib123,

שלום, מתלבט בין השניים. ACER AOD-255 Aspir DELL Inspiron 1018BK455 מישהו יכול לסייע? תודה

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  19. Started by dititnt,

ZALMAN CNP9700 LED FAN 11018 1 1 P180B EU ANTEC 11527 2 2 ZALMAN ZM-F3 120MM 11551 3 1 INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.40GHZ 8MB 1066MHZ 11519 4 1 WD 740ADFD S-ATA 74 GB RAPTOR 16MB 10907 5 1 WD 500YS 500GB SATA2 10410 6 1 WD 5000AAKS 500GB 7200 16MB 11355 7 1 ALBATRON 8800GTS 320MB PCI-E 11768 8 1 GIGABYTE GA-P35-DS4 11405 9 1 CORSAIR 520W 11727 10 1 BIG TYPHOON 120-VX 10179 11 ATP3 ALTEC LANSING 10701 12 1Corsair TWIN2X4096-6400C5DHX 4096MB 2x2048 DDR II 800 2 SAMSUNG 226BW

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  20. Started by golanc,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב amd64 , וצריך עזרה בנקודות הבאות - לוח אם - המוכר המליץ על ASUS - A8N-E , כאן בפורום מעבדים ולוחות המליצו על NF4U של gugabyte , אבל גם להעביר את השאלה לכאן ... אני רוצה לוח אמין, עם מספיק תושבות , בעל תאימות קדימה כמה שיותר (ולכן socket 939, אלא אם תמליצו אחרת). OC לא כל כך מעניין , אבל רעש כן - כמה שיותר שקט ... המחשב הוא לחדר השינה ... מעבד - כאמור amd 64 3000 (לא נראה לי שיש צורך בחזק יותר) זיכרון - האם dual channel או ddr רגיל ? ומאיזו חברה ? כרטיס מסך - כבר שאלתי בפורום כרטיסים, והמליצו על ה 6600 , שדי נראה לי ... ספק - שוב - כמה שיותר שקט ... מארז - נוח לפתיחה ולהחלפת חלקים, בעל חיבורי usb מקדימה שאר החלקים קיימים ממחשב קודם המחשב לא מש…

• 11 תגובות
    • 988 צפיות
  21. Started by HydroIT,

שלום! אני מחפש נייד (או טאבלט?), שיתאים לי להמשך שירות בצבא וללימודים אח"כ. מבחינת תקציב, עומדים לרשותי כ-2,500 שקל. בסופו של יום, המטרה היא להריץ משחקים (נניח, Unreal Tournament 2004 או Diablo 3), סרטים וסדרות (HD כמובן) וכתיבת מסמכים. אין יותר מדי דרישות ספציפיות, אבל מה שכן חשוב -- מסך - לא יותר מ-13". תמיכה ב-FULLHD. עדיפות למתכת ולא פלסטיק. לפחות 64GB דיסק קשיח (אם מדובר בטבלטים למיניהם). אפשרות להזמנה מארה"ב/אנגליה. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז סבבה ואם לא לא נורא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות? המחשב בעיקר למשחקים ולסרטים באיכות גבוהה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: mw3 bf3 וכד' (ואני מעוניין להריץ אותם על ההגדרות הגבוהות ושירוץ חלק). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - המחשב התחבר לטלוויזיה בחדר שהיא 32 אינטץ LCD FHD של LG.הרצון שהמחשב התחבר לטלוויזיה בעזרת כבל HD מהכרטיס מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אם הכוונה למשחקים אז הרצון שהם ירצו בהגד…

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  23. Started by MaDuroS,

היי חבר'ה , אני חדש בפורום ודי חובבן מבחינת ידע בחומרת המחשב. רציתי להתייעץ בניסיון של רובכם ובידע המקצועי כדי לרכוש מחשב חדש. בעיקרון אני מחפש מחשב שיהיה חזק עם יכולות גרפיות טובות לצורך עריכת סרטים,קליפים ועבודה עם תוכנות כבדות. בנוסף גם גיימינג אבל לא בטירוף (2-3 משחקים חזקים וחדשים) ביררתי קצת לגבי המחשב הבא ברשת אייבורי - רציתי לדעת האם הוא מספיק חזק ? מאיזה בחינות הוא חזק ? האם צריך לשפר אותו ואם כן אז במה ? קודם כל מה דעתכם על המפרט הבא : המפרט החשוב הוא : זכרון - Corsair 8GB 1600MHz מארז - Thermaltake Versa G1 ספק כח - Seasonic 500W כרטיס זיכרון - Sapphire AMD Radeon HD7770 OverClock 1GB GDDR5 הקישור למפרט המלא : http://www.ivory.co.il/catal…

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  24. Started by eshak,

שלום מתכוון לקנות מחשב שעיקרו למסמכים ,אינטרנט ומעט משחקים (לא חייב הכי כבדים שיש...) מצאתי באייבורי את המפרט הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5793&CatCode=1 האם כדאי לבצע שידרוגים מתוך האפשרויות שהם נתנו לי או להשאיר ככה? ואם כן איזה שדרוגים? תודה מראש יובל

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  25. שלום לכולם, אשמח לעזרה בהרכבת מחשב נייח לאחיין שלי בן ה-7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 מקס' 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם יש…

• 1 תגובה
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים