עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני עומד לקראת רכישת נייד חדש, ואני זקוק לעזרתכם, יש לי קצת בלאגן בתחום המעבדים של היום CORE DUO, קונרו ושאר "ירקות" ההתלבטות שלי, בין 2 סוגי מחשבים, 1. מחשבים קטנים (ששוקלים באזור ה1 ק"ג, עם מסך קטן יחסית) שניתן "לזרוק" בתוך התיק 2. מחשב חזק (2 GB זיכרון, DD2, כ.מסך חזק במיוחד, דיסק קשיח עתיר נפח וכו') ברירת המחדל היא המחשב הראשון, כאשר אני אשאר עם המחשב הנייח למשחקים אם המחשב הנייד החזק, יהיה טוב מספיק לענות על 2 הדרישות שלי - אני ארכוש אותו אם יש נייד שמשלב את הכוח עם הניידות שאני מחפש, מה טוב.. המלצות לחנויות, יצרים, יתקבלו בברכה

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  2. Started by Lirux,

מחשב לילדה בת 9. רוב השימוש יהיה אינטרנט הורדות ודברים כאלו. המפרט צריך להיות כולל מסך וכל הציוד ההקפי (מקלדת, עכבר, רמקולים)

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  3. Started by asa_s1,

1. מה התקציב המירבי: בסביביות 3K האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיף שלא, מוכן לחרוג עד 4K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה, אופיס ומשחקים של הילדים. 3. האם יש רכיב בסיסי שצריך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה), חובה SSD, לפחות 256G, אפשר גם שילוב עם כונן נוסף לאכסון, מעדיף גם צורב. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אפשר ללא מערכת הפעלה או עם Win10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …

4. מעבד E8500 לוח אם ASUS P5KC ספק OCZ OCZ500SXS 500W זכרונות OCZ OCZ2G8004GK 2X2GB 800MHZ CL5 כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON HD 2900GT 256MB PCI-E+HDMI bulk דיסק קשיח 250 סטה כמובן צורב אל ג'י מארז , כניראה טרמלת'ק ארמור חשוב לי שיהיה ממש ממש מהיר הוא יהיה כזה ? יש מקום לשפר?

• 14 תגובות
    • 942 צפיות
  5. התחדשתי לי לפני מס' שבועות בY2P חדש בתור מתנה לעצמי לסיום דוקטורט (וכדי שהבחינה לא תהיה משפילה עם הHP בן ה8 שלי ) ואני מרוצה עד מאוד, המחשב טס, אין בעיות (אחרי שניטרלתי חצי מתוכנות "חיסכון האנרגיה" למיניהן), חוץ מזה שהוא מתלכלך בקלות מעצבנת. ספציפית- משטח המגע של העכבר, הטאצ'פד או איך שלא קוראים לזה שסופח שומנים/זיעה/אין לי מושג בקלות יתרה ונראה כאילו לא ברור מה קרה לו. ניסיתי לנקות אותו קצת עם מטלית ספוגה בחומר ניקוי של מסכי LCD אבל לא עזר (אבל ניקה טוב את הטביעות אצבע ממסך המגע). אז... איך אני מנקה את זה (בלי להרוס את my precious)?

6. אורח אסף
    Started by אורח אסף,

שלום, מישהו יכול לייעץ על נתונים / דגם של מחשב נייד שיוכל להריץ תוכנת בניית תלת מימד ורינדור ( לא לצורך וידאו) ?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  7. לפי ההשוואה הזאת הI3 עדיף... http://www.anandtech.com/bench/Product/105?vs=118 זאת המערכת: PowerColor ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI 828.00 ₪ - 1 1 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 231.00 ₪ - 1 1 OCZ 4GB Kit DDR3 1066Mhz Value PC3-8500 CL7 476.00 ₪ - 1 1 AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray 505.00 ₪ - 1 1 Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET 475.00 ₪ - 1 1 מסך Dell UltraSharp 2209wa Rev A02 22" E-IPS Panel 1,278.00 ₪ - 1 1 ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500W 516.00 ₪ - 1 1 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER 123.00 ₪ - 1 1 מבחינת הלוח אם ההפרש בין האינטל לamd לא משמעותי הפרש של מאה ש"ח בערך …

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  8. Started by miz,

אני חושב לקנות מעבד נייד עם המעבד I7-2630 אני אמור להשתמש בו לתוכנת שחמט, אז השימוש שלי יפעיל בצורה חזקה את כל המעבדים בTURBO האם המחשב יחזיק מעמד לאורך זמן? או שהוא יתחמם ויהרס מהר, ואז עדיף כבר לקנות מחשב נייח

9. מסך 15, בלי דרישות יותר מדיי גבוהות לרזולוציה מטורפת - רק שירוץ ב85 הרץ ב1024X760 לא צריך הרבה GB (אפילו 20 יספיקו) זיכרון 256 יספיק מסך על לוח האם מקלדת ועכבר הכי פשוטים שיש כונן דיסקטים וCDROM תודה! עריכה : מבדיקות שעשיתי הבנתי שעדיף לי את ה SEMPRON 754, אם אפשר לוחות אם עם כרטיסי און בורד טובים - תודה!

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  10. 1. שלום לכולם . כאמור מפרט למשחקים בתקציב של 6.5-7K ללא חריגה. 2. מטרות המחשב? בעיקר משחקים (50%), שימוש כללי ואינטרנט (30%) וסרטים (20%) 3. ציוד היקפי? מסך בלבד. אני דיי נעול על המסך של DELL 2408 שעולה 2900 ש"ח ככה שזה משאיר פחות כסף למחשב עצמו אבל מקווה שעדיין זה מספיק. אבל עדיין, אם לדעתכם עלות המסך היא בזבוז משווע אז אפשרי להציע מסך אחר במקום. (אבל שיהיה גם איכותי) 4. קירור/עיצוב/שקט לא חשובים לי במיוחד. 5. לא עושה OC תודה

• 15 תגובות
    • 942 צפיות
  11. קודם כל אני מודה מראש למי שירצה לעזור לי. הדבר הראשון שהייתי רוצה לדעת זה מהו הפרש המחירים בין מחשבים בישראל לבין מחשבים בחו"ל, לדוגמא ארה"ב. מטרת המחשב תיהיה בעיקר משחקים, אני לא רואה בו שימוש אחר. דיסק קשיח של 200 ג'יגה בהחלט יספק אותי ולגבי שאר הדברים אני לגמרי לא בקיא. מה חשיבות הלוח אם? האם יש אפשרות לקחת לוח אם שיכול לשמש גם בעתיד, כלומר אחד שיהיה אפשר לשים עליו כרטיס מסך חדש? איזה מעבד זול יחסית ובעל מהירות מספקת?

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  12. שלום אנשים. שמח להצטרף לפורום, ומודה באשמה שגיליתי אותו רק לאחרונה. למרות ששמו בהחלט נישא לפניו. בימים אלו אני שוקד על הקמה של אולפן הקלטות קטן וצנוע בביתי. בארסנל הקניות כבר הצטיידתי בכרטיס קול משובח (EMU 1820M), כמה מיקרופונים, כבלים, ועם הזמן (והמזומנים) ארכוש עוד ציוד חיוני - מוניטורים, אוזניות נורמליות, ואולי איזה מקלדת שליטה נוחה. בכל אופן, לענייננו, הבנתי שהמחשב שברשותי כרגע ישן ובטח יוריד מהביצועים ואיכות ההקלטה באופן משמעותי, לכן חובה לשדרג למחשב חדש. הבנתי שIntel שולטים עכשיו בשוק מבחינת המעבד החדש שברשותם, אבל העלות שלו בשמיים, ואני החלטתי שאם לפני חצי שנה מפרט מחשב מבוסס מעבד של AMD היה די ויותר בשביל אולפן הקלטות צנוע, אין ספק שגם היום האיכות תהיה מספיקה.…

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  13. קודם כל אני חדש פה וחבר הפנה אותי לכאן ומה שיש לי להגיד זה פשוט ואוו עולם אחר לגמרי ואנשים שפיצים .. אז הנה קיבלתי מפרט למחשב שאמור לשמש לעריכת מוזיקה + לעלות משחקים חדשים .. ניד פור ספיד אנדר כובר החדש .. הנה המפרט .. מעבד - Intel Core 2 Duo E-7300 2.66 Ghz 1066 Mhz לוח אם - Gigabyte G31M-S2L DDR2 PCI-X SATA 2 GL זיכרון - DDR2 800Mhz 2048MBx2 = 4196Mb ללא כונן אופטי ללא כונן קשיח כרטיס מסך - GeForce 9500GT 512Mb TV DVI PCI-X מארז NZXT אלומיניום שקט במיוחד אני צריך גם ספק שהייתי בחנת הטעתי אותו אמרתי לו שהספק לי 500 W והוא בעצם 350 אז אני צרי גם ספק מחיר 1500 תודה זה המפרט שקיבלתי מה אתם חושבים עליו ? בכסף הזה אפשר להביא משהו הרבה יותר חזק ? ויש אפשרות להוסיף עוד כ…

• 14 תגובות
    • 942 צפיות
  14. היי, אחרי התלבטויות רבות בחרתי לעצמי את המפרט בערך ורציתי לקבל מכם אישור... (תמונה מצורפת) אני צריך מחשב טוב למשחקים, בלי ציוד היקפי, בלי מסך ובלי צורב, שישמש אותי נאמנות. אני לא מתכנן לעשות OC (אולי טיפה אבל לא משהו רציני) אני לא בטוח עד כמה אני אהיה מרוצה מה-6600GT, במשחקים של היום הוא מוציא תוצאות יפות אבל אני פוחד שהוא יהפוך למיותר די מהר. לצערי אני לא יכול להרשות לעצמי לקנות את ה x800xl, כי הוא דורש גם ספק כוח יותר טוב ואז המחיר כבר מגיע ל6.4 (כלומר, תוספת של בערך 2000 שקל, ואני מאמין שזה לא שווה את התוספת) אשמח לקבל הערות בנוגע למפרט וגם מה לעשות עם העודף עריכה: רציתי גם לשאול האם כדאי לחכות לליבת ה Venice... [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 942 צפיות
  15. שלום לכולם - מתוקן לי BT3 על VMware במכונה של XP על מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטית מסוג WiFi 802.11B/G. ה -XP קורא את הכרטיס, אבל ה BT ב VMware לא מזהה אותו ככרטיס אלחוטי (יש גלישה ואין שום בעיה של תקשורת אבל כאשר אני מפעיל דרכו סריקות של רשת אלחוטית אני מקבל הודעה שלא נמצא התקן הלחוטי) אני מנסה למצוא לזה פיתרון כבר מספר שבועות אך עדין לא מצאתי. מה עושים ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  16. Started by hezi508,

שלום לכולם, מחפש נייד חדש ואם כבר אז שיהיה עם WIN 8 ומסך מגע. מבחינת השאלון המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית אבל גם ארצה לשחק בו מדי פעם משחקים כמו CALL OF DUTY גודל המסך לפחות 14 אבל לא יותר מ15.6 הגלל המשקל מעדיף כמה שיותר נמוך לא יותר 2.5 ק"ג כל השאר לא ממש קריטי ברור שאעדיף שזמן הסוללה יהיה ארוך ככל האפשר ושיהיו כמה שיותר יציאות שונות וHD גדול אבל זה לא מה שיכריע. אני ראיתי את המחשב הזה של ASUS http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=838721 אשמח לקבל חוות דעת על הדגם הזה או המלצות על מחשבים אחרים בתודה מראש, חזי

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  17. מעוניין לנצל את העובדה שאחי בארצות הברית ולקנות לפטופ ללימודים אקדמאים (מתחיל רק בעוד שנה). הוא קונה בbestbuy, והדגם שהבנתי שהכי מתאים הוא asus zenbook, מעבד i5 עם 8gb RAM. באתר של bestbuy יש מספר דגמים אבל הדגמים שונים מהדגמים הקיימים בארץ למרות שהמפרט זהה. למה זה ככה? האם זה בעיה לקנות אותו מחשב עם דגם פחות מוכר? מה לגבי דגמים עם מעבד AMD? ובכללי אני אשמח לדברים חשובים לשים לב לפני הקנייה בארה"ב. קישור לדגם:https://www.bestbuy.com/site/asus-zenbook-14-laptop-intel-core-i5-8gb-memory-512gb-ssd-pine-gray/6472030.p?skuId=6472030

18. מה דעתכם על המפרט בתקציב של 3300 בלי מסך ובלי ארדיסק . Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Total Price: 1071.89 Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) Total Price: 715.25₪ Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory Total Price: 571.12₪ Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 AGP8X 128MB DDR Video Card Total Price: 751.85₪ Frontier AIR Midi Tower Front USB 2.0 300W Silver Case Total Price: 161.99₪ Generic 80mm Fan Total Price: 70.08 3,275.34₪

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  19. Started by noazz,

המחשב לא רק בשביל גיימינג , המסכים יהיו 2 מסכים 24" 1920X1200 התקציב הוא 3000+- (בעצם רק -) למפרט. אם יש לכם הצעה\שיפור\שידרוג אשמח לשמוע. המטרות הן להריץ את כל המשחקים החדשים וחלק מהעתידנים ב2 המסכים מעולה, ואפשרות להחליף\להוסיף כרטיס מסך בעתיד . מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪691 לוח אם: Gigabyte GA-MA74GMT-S2 כמות: 1 - מחיר: ₪240 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 2x120mm + Thermaltake TR2 RX SERIES 550W TR2 RX SERIES 550W כמות: 1 - מחיר: ₪521 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 1 - מחיר: ₪251 קשיח ל…

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  20. Started by ella1,

שלום. איך מחזירים את המקלדת למצב רגיל? תודה

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  21. חשוב שלא יהיה כבד מדי, וkey pad!! אם אפשר לא עם מערכת התקנה של ויסטה אלא Windows 7/Windows XP תודה.

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  22. Started by gal_vee,

אז סוף סוף קניתי מחשב חדש, הייעוד-מרכז המולטימדיה של הבית שלי (טלביזיה, HOME THEATRE וכמובן קצת משחקים...) מה דעתכם? מארז TT-XASER VM3000 מעבד P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) לוח אם ABIT-AG8 (915), S-775 זיכרון 256MB Kingston CL3 כרטיס מסך PINE-xfx 6200 256MB DVI,TV,PCI-E דיסק קשיח WD-120 GB 7200 ATA-100 (8MB) כונן LG X16 כונן LG 52 x 32 x 52 (kit) כרטיס טלויזיה ASUS PC-TV+FM מארז Thermaltake Xaser III VM-3000A midi מסך MAG-TFT 19'' 976 רמקולים CREATIVE Inspire 5200 sub + 5Sp

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  23. Started by GeForce,

כפתור ה-ALT במחשב GIGABYTE שלי יצא מהמקום. המחשב נמצא עדיין באחריות. המחשב נשלח ליבואן והוא טוען שזה נזק פיזי והוא לא מסכים לתקן את זה במסגרת האחריות הוא מבקש על הכפתור 135 ש"ח. האם כפתור שיצא לא באשמתי הוא במסגרת האחריות?

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  24. Started by אליה00,

היי, הייתי שמחה לקבל עזרה בנידון אני מחפשת מחשב עם כמה מאפיינים - תקציב: 3300 ש"ח - מסך גבוה (אם יש כזה מונח). - SSD או אפשרות להרחיב לSSD - יציאת HDMI - מעבד i5/i7 - צורב - 8GB מינימום הערות: המחשב אמור להתאים לעבודה על תוכנות יחסית כבדות (תכנות וקימפולים).

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  25. Started by matanf,

המחשב כעיקרון הוא לעבודות באינטרנט אקסל פאוור-פואינט וורוד. המשקל גם חשוב. מעדיף עד 2 קילו. ועוד משהו שחשוב זה הזמן שהבטריה יתוכל להחזיק מעמד, מינימום 7 שעות. בתודה מראש, מתן.

• 10 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.