ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני זקוק למפרט מחשב עפ"י התקציב הנ"ל, שיתוכנן עם דגש גדול על משחקים (כבדים ככל שיהיו) וגם לעבודה ברמה גבוהה עם תוכנות עריכת וידאו כמו Adobe Premiere ותוכנות עריכת מוזיקה כמו Steinberg Cubase (תוכנות יחסית כבדות, למי שלא מכיר), כך שאני מניח שהן המעבד והן כרטיס המסך משחקים פה תפקיד חשוב. כאן יהיה המקום להדגיש מספר דברים: 1. אין צורך בציוד היקפי כלל, אלא מחשב נטו שיהיה לו כמובן גם ספק ומערכת קירור טובים, עם מארז איכותי. 2. לעיתים אני משאיר את המחשב דלוק בלילה לצרכי הורדות והוא נמצא בחדר השינה שלי, כך שרצוי שעבודתו תהיה שקטה יחסית (עם זאת אין לקחת שיקול זה לכדי פגיעה בביצועים). 3. לאור הצורך שלי בעבודה עם Cubase, אזדקק לכרטיס קול איכותי (לא צריך להשתגע ) 4. ברשותי…
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
האם המפרט הזה יכול להספיק לי? מעבד: INTEL E2180 לוח-אם: ASUS P5KPL-CM כרטיס מסך: ASUS HD 4350 Silent 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E או GIGABYTE HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E או Sapphire HD 4550 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI PCI-E אחד מהכרטיסים הזולים בין 200-300 ש"ח זיכרון: 2GB Kingston כונן קשיח: 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום וערב טוב. אני זקוק למפרט מחשב בשביל אחותי הקטנה בת 15. -התקציב הוא 4000 ש"ח -מטרת המחשב היא גלישה באינטרנט, ICQ, משחקים פשוטים, עריכה גרפית -המפרט צריך לכלול ציוד הקפי(מסך, מקלדת, רמקולים וכו') -אין חלק ספציפי שלא צריך -אין העדפה לחברה או חלקים מסוימים, העיקר שיהיה טוב ויחזיק מעמד -יש צורך בהרכבת מחשב במעבדה ובהתקנת מערכת הפעלה זה הכל, תודה רבה לכם.
-
- 10 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! למטרת פוטושופ בלבד רכשתי את המחשב הזה ... http://www.skypc.co.il/pl_product~sky402~105~0.htm אני חוזר ואומר שהמחשב רק לפוטושופ. אז האם הוא סבבה בבקשבה ? * הערה קטנה בבקשה ! אני מפחד שהחנות הכניסה לי חלקים שהם ישנים ובאותו המחיר אני יכול להשיג חלקים יותר טובים? זאת אומרת שאם הלוח אם לדוגמה הכי טוב שיש באותו המחיר של הלוח הקיים? וכנ"ל לגבי הקירור ושער הדברים. תודה
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מארז enermax chakra eca-5001 (+ מאוורר אחורי נוסף) ספק כוח corsair 550vx 550w לוח gigabyte ga-ep45t-udr3 מעבד q9550 קירור למעבד thermaltake big typhoon 120 vx זכרון ocz 4gb (2*2) ddr3 1600hz CL-7 reaper כ. מסך sapphire ati radeon 4890 1G דיסק קשיח 1+2 wd 500G 32mb (raid 0)*2 דיסק קשיח 3 wd 1T סדרה ירוקה צורב NEC sata *24 מסך LG w2353v אשמח לשמוע את חוות דעתכם והצעותיכם
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום יש לי Lenovo W510 עם display port, ומסך Dell 2209WA. אני רוצה לקנות מתאם DP to DVI וכבל DVI, או כבל DP to DVI (עדיפות לכבל ומתאם נפרדים) ראיתי שיש מגוון גדול של כבלים ומתאמים, האם יש הבדל ביניהם, או שכל כבל עם היציאות המתאימות יעשה את העבודה ? תודה עדי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. תקציב - מקסימום 5000 ש"ח 2.מטרות - משחקים כבדים (אם אפשר שיהיה ניתן לשחק במשחקים חדשים שיוצאים בשנתיים שלוש הקרובים) ואינטרנט 3. ציוד הקפי - אין צורך בציוד היקפי. 4. ציוד שלא צריך - יש לי צורב DVD ישן בן 5, האם ניתן להשתמש בו או שעדיף לרכוש חדש? 5. עדיפות לחברה - בכרטיסי מסך nvidia, בשאר הרכיבים אני אוהב את gigabyte אבל אפשר גם חברות אחרות. 6.חשיבות קירור ועיצוב - הקירור חשוב. אין חשיבות לעיצוב. 7.מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה - אין צורך. אם העלות של ההרכבה היא זניחה אז זה יהיה נחמד. 8.האם יש צרכים מיוחדים כלשהם - לא 9. האם חשוב שקט -חשוב מאד, מעוניין במחשב שקט 10. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות וב…
-
- 10 תגובות
- 872 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתמש בהכל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פעם ב... לראות סרטים ו- PhotoShop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (משחקים יחסית חלשים, אבל אולי בעתיד אני ארצה לשחק חדשים מה שאומר חזקים יותר) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
ההצעה מ- KSP עם קצת שדרוגים: מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך eVGA 7300GS 256MB TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Samsung SH-W162Z DVD±R x16 Dual Layer ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים AS-850 (USB) מסכים None ספק ?Spire RockeTeer II 400W Silent מחיר 3473 ¤ תודה מראש כמעט שכחתי: השימושים הם ביתיים לגלישה + office ושימוש בו"…
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם ^^ קודם כל, אני מתנצלת מראש אם כל דבר בהודעה שלי משדר בורות ונוביות שנוטפת מכל חור אפשרי. אני כבר הרבה שנים לא ממש מתעניינת בתחום החומרה, אז תהיו סבלניים. אממ..כן, אז שמי רותם, ואני מעוניינת להרכיב מחשב לאחי הקטן. בשיטוטי ברשת נתקלתי בכל מיני מערכות מחשב "מוכנות מראש", במחירים אטרקטיביים ואטרקטיביים פחות, אבל בסופו של דבר, הגעתי למסקנה שאי אפשר לדעת מה מוכרים לי, מה העבר של החברה שמוכרת (ויצא לי להיתקל בלא מעט תלונות כלפי כל אחת ואחת), ומה הסיכוי שאני אצטרך לבקר אצלם בדחיפות כדי לתקן את המחשב. כמובן, כל העסק של החומרה וההרכבה. אנחנו כנראה נשלם בתשלומים, אבל לא דרך האינטרנט. מעדיפים להגיע לסניף של החברה ולסגור הכל פיזית שם. אז אם כבר לקנות מחשב מוכן (או מחשב שא…
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב?2000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?500שימושים מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום גלישה באינטרנט האזנה למוסיקה וצפייה בסרטים וקריאת ספרים השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit?32 שימושים מיוחדיםהאם תבצע Overclock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים?לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD - כרגע או בעתיד?לא מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במקום -בין 22 אינטש ל24 אני עדיין מתלבט בין מסכיםהאם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב?2.1 ובעתיד 5.1 חומרה אופציונלית האם ברצונך לקנות צורב (כונן…
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי, בארגון הועד של עובדי הבנק הבינלאומי הראשון יצא מייל עם כמה סוגי מחשבים לשנה החדשה. אני צריך מחשב נייד ללימודי מדעי המחשב (מתחיל ללמוד עכשיו). השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): עבודה משרדית, לימודי מדעי המחשב במכללה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אולי VMWARE אם לא יעלה את הדרישות יותר מדי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג,…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לבנות לחברה מפרט לשימוש ביתי/משרדי אבל מאומץ - הרבה טאבים ותוכנות פתוחות. אשמח לחוות דעת על המפרט שבניתי. בנוסף אשמח לדעת מה עדיף המעבד שנבחר, מעבד AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz או המעבד אינטל במפרט המומלץ למחשבים ביתיים. תודה Transcend 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2466 SeaGate Barracuda 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002, יחידות 1 ₪329 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=164 צורב Samsung SH-224BB x24 Sata DVD-Writer (OEM) Black, יחידות 1 ₪115 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 Cooler Master Elite 311 ללא ספק כוח , יחידות 1 ₪190 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3964 FSP 350…
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני הבעלים הגאה של הX40 אולי הכי שמור שיש בארץ, בעל 1 גיגה זכרון אחריות ל3 שנים , טחנת עגינה ומה לא.. אני מחזיק בו שנתיים (נקנה ב12 וחצי אלף) ואני שוקל להחליף אותו למחשב זהה אך בעל מספר תכונות שממש חסרות לי- הראשונה שבהם היא יציאה לטלוויזיה!! ממש חשובה לי (מרגיז מאוד בלי), השנייה היא מחשב שלא צריך טחנת עגינה (מרגיז להיסחב עם זה לפעמים) ואם אפשר אז מחשב שמתחמם פחות!!!!!!!!!! השימוש העיקר של המחשב הוא אינטרנט,צפייה בתמונות ובסרטים וגם ללימודים (היה בעבר יהיה בעתיד) עכשיו לא צריך לא עריכת וידיאו/מוזיקה, לא משחקים ולא כלום!! בשביל זה יש לי את המחשב הביתי!! זה רק מחשב קל!! קטן!! דק!!! בטריה שמחזיקה מינימום 5 שעות (לא חובה המקורית, מוכן לקנות נוספת כמו שעשיתי בX40), לא מתחמם מה…
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
חבר התקשר אלי עכשיו, רוצה מחשב שישאר בבית רוב הזמן, אבל כן יהיה נייד כשצריך ובא להחליף מחשב נייח בן 5 שנים. השימושים הם אינטרנט עם נטסטיק, סרטי HD, אופיס, דברים מהסוג הזה. מדגיש שהוא לא גיימר ולא מתכוון להשקיע בנושא. מעוניין ב-14 או 15 אינצ' שגם עוד שנתיים שנתיים וחצי לא יהיה עגלה. הוא עכשיו מול קטלוג של באג שמציע לו כל מני סטלייטים של טושיבה במחיר מבצע, אז אני צריך פה משהו יותר טוב (או את אחד מהם, אם מומלץ). יש מישהו שיכול לעזור לי למרות הבלאגן? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני בניתי לעצמי מפרט של 3000 ש"ח,זה הסכום שלי: תגידו מה דעתכם עליו,ותגידו מה אפשר לשפר ואם המפרט בכלל טוב. תודה! ובבקשה,שהמפרט שתתקנו לי לא יעבור את ה-3100...
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ההצעת מחיר היא מ KSP מעבדי אינטל Core 2 Duo E6420, 1066Mhz, s775, 4MB 1105ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 460ש"ח זכרונות DDR II 667 1GB x 2 Kingston 480ש"ח כרטיסי מסך GIGABYTE 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E 700ש"ח דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 310ש"ח צורבים LG DVD±RW GSA-H42NK x18 Black 175ש"ח ספקי כוח JSP-TECH PS-05 BIG FAN 500W (12cm Fan) (24pin) 205ש"ח מארזים Thermaltake Thermaltake Soprano VB1000BWS 425ש"ח מסכים LG L206WTQ 20'' LCD 2ms DVI…
-
- 10 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט, סרטים, אופיס, שיתוף קבצים ומידי פעם משחקים. בניתי את המפרט הבא, אך לצערי אני לא בקיא בפרטים הטכנים. אשמח אם תוכלו לחוות דעתכם על המפרט ולהציע שיפורים אם יש המפרט: מעבד Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB, Life Time Warranty לוח אם GIGABYTE - 3 Years Warranty EP35C-DS3R s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, PCI-E זיכרון DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty 2x2GB Corsair Dominator TwinX CL5 דיסק קשיח Seagate - חמש שנות אחריות 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כ.מסך GIGABYTE - 3 Years Warranty 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E צורב LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA - 2 Years Warranty מארז HEC Hec Compucase 6C60 Midi Tower No …
-
- 12 תגובות
- 733 צפיות
-
-
HP ProBook 4320s התקנתי ווינדוס אולטימייט בעצמי ואני רוצה לדעת כשיוצא דרייבר חדש באתר של HP. וגם מה עדיף להתקין תדרייבר שלהם לכרטיס מסך או את של אינטל? יש לו אינטל מובנה של אי3 שאלה אחרונה אני זוכר שראיתי מקרים שהעכבר נתקע כל כמה שניות לשניה וזה קרה לי היום אבל אני לא מוצא תדיון של זה. למישהו יש מושג? תודה!
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
חיפסתי באינטרנט מארזים ומצאתי את זה: Simbadda 8088 Black Prescott 480Watt מישהו יכול לתת לי עוד הצעות לגבי מארזים?(עם ספק כוח)
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב משחקים (גם סרטים) לא מתכנן OC. אני מעדיף שיהיה לי מעבד מרובע ליבה. (ירדו כבר המחירים נכון?) ללא ציוד הקיפי תקציב: 5k תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך במקום לבזבז - כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות שלא. אם כן - 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד, אססיין קריד, פאר קרי 3, ומשחקים שיצאו בעתיק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אחרי כל השאלות בפורומים אחרים זה המפרט שאני חושב שהוא סופי מ ZIGZAG. מה דעתכם יש הצעות לשיפור? חרגתי קצת מ7000, אם יש איפה לצמצם תגידו. 1 Intel Core 2 QUAD Q6600 -2.4 GHz - 8MB cache - 65W - LGA775 1,639.01 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P35-DS3P (P35) - ATX 899.04 ש"ח 4 1GB NCP DDR II - 800 - NCP Original 996.01 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8600GTS 256MB TDH - PCX - retail 1,135.13 ש"ח 1 SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 256.57 ש"ח 3 WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 1,126.69 ש"ח 1 ASUS DVD-RW 1814BLT LightScribe x18 (Black) - SATA- RETAIL 206.46 ש"ח 1 GIGABYTE - aluminum case Triton - BLACK 353.93 ש"ח 1 Antec Neo HE 430 Watt High Efficiency 558.54 ש"ח 1 התקנת ר…
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה בזמן האחרון עם משחקים וקיוויתי שתוכלו לעזור לי. אני משתמש במחשב הבא: http://www.google.com/products/catalog?q=asus+g50vt&hl=en&cid=2792198814059583131&os=tech-specs (בשלי רק יש 2.4 GHZ, כל היתר נראה לי זהה) לאחרונה, כאשר אני מנסה להפעיל משחקים (בפרט: CIV 5, FALLOUT 3ת mass effect 2) אני נתקל בבעיות ביצועים שלא היו כשהייתי משחק במשחקים האלה לפני שלושה חודשים (כשהיו לי חיים ) מה שקורה זה שלאחר כמה דקות של משחק ישנה דקה ארוכה של איטיות ואז הכל חוזר לקדמותו - וחוזר חלילה. ניסיתי להוריד את ההגדרות וזה לא עזר. ניסיתי לעקוב אחרי הזיכרון\המעבד בזמן שזה קורה ולא ראיתי שהם עמוסים. לכן חשדתי בכרטיס המסך. כל זה כמובן אחרי שפירמטתי. השאלה ש…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן אני מתלבט על קניית מחשב נייד הנני סטודנט להנדסת חשמל, ביקשתי כבר המלצה בעבר, שבוע הבא אני ניגש לקנות את המחשב ומאז השתנו הדעות שלי. לאחר חיפוש רב רציתי לקבל חוות דעת על המחשב הבא: http://ksp.co.il/?store=ashdod1&uin=17576 לא מצאתי ביקורות על המחשב הנ"ל, רציתי לדעת הם זה דגם חדש בשוק? האם המותג fujitsu מומלץ? בקצרה מעוניין במחשב דיי חזק, מהיר (עדיפות ssd), דק=ultrabook, מסך 13.3 אינץ, אחריות עדיפות 3 שנים. אין צורך משחקים וכדומה, אולי תוכנות שאצטרך להריץ בעתיד בכל מקרה לא גרפיות. לפי הנתונים היבשים המחשב נראה בדיוק כמו מה שאני מחפש, השאלה האחרונה היא האיכות בנייה, וכמובן חוות דעתכם. תודה רבה ושבת שלום ערן
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-