ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני לא גיימר כבד אני יותר חסיד של משחקי רשת ואני אוהב לשחק על ההגדרות הכי גבוהות והכי חשוב שהמשך יעבוד חלק שיש אזור של הרבה אנשים אז ככה אני מעדיף לחסוך כמה שאפשר כי בסך הכול אני לא גיימר כבד כמו שציינתי. תקציב שנע בין 2000 ל 3500 אם יש הבדל משמעותי בין 2000 ל 3 אז עדיפות ל 3 כרגע יש לי מסך CRT שתומך עד 1600X1200 + טלוויזיה FHD שמחוברת למחשב שאני בדרך כלל רואה בה סרטים אולי אני יקנה מסך למחשב בעתיד כרגע לא. צריך מחשב קומפלט הרדיסק מארז וכו' ללא ציוד הקפי. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
כמה שווה השילוש הזה היום ?
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
ככה צריך שהמחשב יהיה מאוד מהיר זה מאוד חשוב לי ! סכום כולל של עד 2500 שח אם אפשר אז להוזיל צריך מהמחשב שלי אינטרנט מוזיקה ומשחקים קלים כמו דיאבלו וכאלה אין צורך בציוד הקפי יש צורך בצורב טוב שצורב דובל לייר בנוסף חשוב לציין כי יש ברשותי 500gb הארד דיסק חיצוני! זהו מחפש בבקשה מפרט מהחנויות הבאות www.tms.co.il ו- www.ksp.co.il תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות מחשב נייד של דל. כמה דברים חשובים לי: 1. מעבד core i7 סופר חזק. 2. מחשב מהיר ועוצמתי, זכרון גדול. 3. נראות טובה 5. מחיר... שלא יעלה על 3500. אין לי בעיה גם לקנות ביד 2. לכן, אם יש לכם המלצה על מחשב יקר יותר, אך שאוכל למצוא אותו במחיר הנ"ל ביד 2 - לכו על זה ;-) תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מחשב שיכלול 2-3 שנים אחריות שיהיה בו כרטיס מסך עצמאי של 1GB לפחות מסך לא קטן מ15.6 ומקלדת מלאה! עם הספרות בצד ניראלי זה 108 מקשים או 104 מקשים ניראלי כמובן שהמחשב יפעיל משחקים כמו SIMS 3 וC&C4 לגבי הרדיסק לא מפריע לי אם זה 250 320 500 640 זה לא משנה לי כל כך חשוב שיהיה בו רמקולים מובנים באיכות יחסית טובה הצבע שלו לא כל כך משנה לי זה לא משמעותי כל כך שיהיה מן הסתם מצלמה מירקופון מובנים כל הפיצרים הנוספים במידה ויהיו ברכה...תודה לכל העוזרים התקציב שלי הוא גג גג 3250K לא לשכוח תודה!
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מעבדים AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ TRAY ¤1104 פתרונות קירור למעבד Scythe MUGAN 2 CPU Cooler ¤212 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤439 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤389 ספקי כח SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3 ¤360 זיכרונות Corsair DDR2 4096MB 800MHZ XMS Dual Channel CL5 ¤289 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤305 כרטיסי מסך ATI Sapphire Radeon HD4890 1GB GDDR5 PCIE ¤1184 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 מסכים מסך מחשב LCD 22" SAMSUNG דגם 2233BW ¤994 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ + ה…
-
- 12 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב שמיועד בעיקר למשחקים, אשמח אם תיעצו לי. התקציב הוא 6-6.5 אלף. אני רוצה שיהיה שם מסך LCD 17". רמקולים לא צריך. בנוסף, אם אתם תוכלו להמליץ על חנות טובה באיזור השרון/מרכז שאפשר לקנות שם זה יהיה מצוין. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרת אינטרנט מוזיקה סרטים ומידי פעם גם משחקים וגם שיתחבר לי לlcd... אני מתלבט בין כמה דגמים: sell vostro 1015 Asus UL20A Asus UL50Ag בעיקרון אני רוצה לדעת איזה מחשב הכי טוב בניהים עם המעבד שלהם חזק ויוכל לעמוד בסטנדרטים שאני צריך ואם יש למישהו הצעה למחשב אחר היא גם תתקבל בברכה..התקציב שלי עד 4500.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי?4000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אם אתם יכולים לחסוך תחסכו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).אנטי וירוסים,תכונות לצפיית סרטים ומוזיקה-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אני לא יודע * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? pes 2010 need for speed world of warcraft butllefiled call of duty sims 2\3 rome conter strike heroes 3 * לאילו הגדרות גרפי…
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני זקוק ל4 מחשבים למשרד, השימושים בגדול הם שימוש משרדי רגיל ולא כבד. התקציב 1500 ש"ח למחשב כולל מסך, חריגה 1800. כמה שיותר זול עדיף. לא זקוק לתוכנות, ועדיף שיהיה מאייבורי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
מעבד+קירור:INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1480 *לוח אם:ASUS P5Q ¤650 זיכרון:G.Skill DDR2 4096MB 1066MHZ Dual Channel CL5 ¤575 כ.מסך:GeCube Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1400 כונן קשיח:Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤375 **מארז:NZXT LEXA NO PSU ¤648 ספק:OCZ GameXStream 600W PSU SLI Certified Silent 120 mm fan ¤623 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤5751 המפרט הורכב באתר:foxpc.co.il *הלוח אם מומלץ בפורום כבר 3 חודשים, אולי יש אלטרנטיבה אחרת. **האם Antec P182 Black עדיף ממנו מבחינת קירור שקט? -המסך שברשותי-19 אינטש. -אני רוצה להריץ DOOM 4 כשיצא על ההגדרות הכי גבוהות
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב: עבודה משרדית, אופיס, לראות סרטים, אינטרנט -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אזור ה 21' (צריך המלצה למסך טוב גם כן שטוב לעיניים) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. ציוד הקפי - מקלדת, עכבר, רמקולים , מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק ? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה + הרכבה. בלי אופיס בלי דברים נוספים…
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אז ככה לאחי יש נייד של לבונו מערכת ויסטה, חדש לפני חודש קנה אותו ב3 אלף שקל, את הפירוט של המערכת אני לא ממש יודע, אבל אני יכול לנסות לברר . חברה שלו הייתה בנייד היום והייתה באיימיל ירדה לאכול איתנו אכלנו ופתאום שחזרה המחשב לא פע, המשחב עולה והכול כרגיל מקישים סיסמא בכניסה למערכת כרגיל, ואז רואים עכבר ורקע שחור, השולחן עבודה לא עולה, חשבתי שזה בעיה בעליית הexplorer.exe אבל טעיתי, אבפילו המנהל משימות לא עולה ככה שאי אפשר לעשות כלום. רואים שהמחשב פתאום הואט ונהיה איטי בעלייה שלו, כאילו תקף אותו וירוס או משהו או בעיה בחומרה אני לא בטוח. מצב בטוח לא עוזר גם הוא לא עולה מה שעוד יותר גורם לחשש שזה משהו רציני. אין נקודות שיחזור כדי לעשות שחזור מערכת. נשמח לעצות.
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
Processor - Athlon 64 3200+ 2.0GHz , 512KB Cache (Venice) Motherboard - ASUS A8N-E S939 Nforce4 Ultra 2000fsb PCI-Ex16 2PCI 1PCI-Ex1 4DUAL-DDR400 10USB SOUND8ch 1gLAN RAID ATX Memory - 184PIN DDR 400Mhz 64x64 512MB X2 Graphics - nVIDIA GeForce 7800GT Extreme 256MB 256bit TV-Out DVI HDTV PCI-Ex16 Leadtek WinFast PX7800GTEX TDV256 RETAIL Harddrive - WD 200GB 7200RPM SATA (300MB/s) 8MB זה בעיקרון מה שאני מתכנן לקנות כל השאר יש לי כבר. זה יוצא לי כולל מארז שבחרתי 5500 שקל! האם זה שווה והאם כדאי לשנות משהו... תודה!
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת את דעתכם לגבי שני המפרטים הבאים ושתגידו לי איזה יותר טוב intel i7 4770 gainward gtx 770 16GB ram intel i7 4770 gigabyte gtx 780 8GB ram
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
אהלן אני סטודנט לעיצוב, ועובד באופן קבוע עם תוכנות עריכה גרפיות ותוכנות עריכת וידאו ואפטר אפקטס. בקרוב אני נוסע לחו"ל לטובת חילופי סטודנטים ואני לא כ"כ מעוניין לסחוב את המק הכבד שלי איתי, אז אני מחפש מחשב נייד. משהו חזק(!!), עם זיכרון גדול, כרטיס מסך איכותי פלוס, והארד דיסק מכובד. מאוד קריטי לי שתהיה מקלדת מלאה (כולל מקלדת נומרית בצד) ומצלמה מובנית. וכמובן שיהיה יפה לגביי מחיר, אני בכל זאת סטודנט והנסיעה הזו גם ככה כבדה עליי, אז נראה לי ש6000 זה דיי הגג, כשכמובן רצוי שפחות (הרבה פחות) אני יודע שכח ומחיר נמוך לא הולכים יד ביד, אבל אולי בכל זאת יש משהו... אם למישהו יש רעיונות או הצעות, אשמח מאוד. אני לא הכי מבין בחומרה, אז כל זה קצת קשה לי נ.ב. זה בטוח לא יקרה, אב…
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מה דעתכם על מערכת המחשב המוצעת כאן ? http://62.219.78.41/product.asp?productid=1297&CatCode=3 שווה את המחיר ? תודה לעוזרים ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// מעבד AM2 5600 X2 Dual Core 64BIT לוח אם יתרון חשוב - צ'יפסט nVIDIA 560 זיכוי ללוח Asus M2N-MX SE Plus ציפסט nForce 570LT SLI תומך בטכנולוגית SLI !! חיבור 2 כרטיסי מסך דיסק קשיח 320GB SATA II 7200 RPM 16MB זכרון פנימי 2048MB (2GB) DDR II 800MHz - ניתן לשינוי כונן אופטי צורב LG H55N X20 DVD כרטיס מסך PCIe nVIDIA GeForce 8400GS 512MB או ATI HD3450 PRO 512MB ערכתי
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
טוב קודם כל אלו הדברים שאני צריך: * המון - צפייה בסרטים ומוזיקה. * כותב הרבה מאמרים במחשב בנסיעות באוטובוס. * בלי מערכת הפעלה * חיבור ל-אינטרנט קווי + אלחוטי למקרה הצורך. * פחות משחקים. קראתי בעיתון על מחשב של אינטל 64 X 2 ונכנסתי לבדוק באתר. הינה המחשב: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do?id=sp5-4049565 יש פה קא'ץ? המחשב הזה טוב? מה קורה פה? HP זבל? זה סיני? תודה רב לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
ברשותי X110. הנייד איטי ומגמגם כל הזמן. עם XP המצב היה חמור יותר, כרגע הוא מריץ 7. הוא מגיע עם ג'יגה זכרון מובנה בלי אפשרות הרחבה. האם ישנן פעולות שניתן לעשות כדי לשפר את הביצועים שלו? ראוי לציין שהפעולות הנעשות עליו הן בסה"כ גלישה עם כמה דפים במקביל ואולי אאוטלוק פתוח.
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב לאמר שאתם תותחים כל הכבוד על ההשתדלות ועל העזרה שאתם נותנים ממש עבודת קודש. יש לי מחשב כשבע שנים בערך פנטיום 4 1.5 ג'יגה סה"כ אני ממש מרוצה ממנו לאחרונה הוא התעייף פירמטתי לפני כחצי שנה ושוב התעייף. אין לי וירוסים אבל הכל הולך לאט אקספלורר מקרטע צריבות נדפקות בקיצור נראה לי הגיע הזמן לשדרוג. לשאלתי האם שווה לשדרג את הקיים או לקנות כבר חדש לכמה שנים טובות? נראה לי שאני בכיוון של לקנות חדש אלא אם כן תתנו לי סיבה טובה לא לעשות כך. השימוש שלי בעיקר לצפיית סרטים , הורדות , צריבות בכמויות , אינטרנט (רוצה גם שיעלה למשל SECOND LIFE היום לא מצליח עם המחשב הקיים). תקציבי כ 2500 שח ללא ציוד היקפי. אני די נעול על אינטל כי זה מה שאני מכיר כל חיי והא לא איכזב אותי.…
-
- 11 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום. אני די חדש ולא כל כך מבין בכל הקשור למחשבים ניידים .. אני מחפש לקנות מחשב נייד . אז ככה הדרישות הן בעיקר שיהיה חזק, מחשב למשחקים בעיקר עם דגש לכרטיס מסך מעולה , מסך 15.4, מעבד 2 ג'יגה לפחות וזכרון פנימי לא פחות מ2. התקציב שעומד ברשותי הוא עד 6,500 ש"ח. דגש נוסף הוא בעניין האחריות . אשמח לקבל קצת עזרה במציאת מפרט שיענה על רצוני. שתיהיה לכולם שנה טוב וחג שמח בתודה , גיל.
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אהלן HWZONE אז הגיע זמני להתחדש. אני צריך מחשב בעיקר לעבודה וכמובן אשלב משחקים פרטים בפורמט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9,500 ש"ח (אפשר מאילת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן אם ניתן לחסוך כמה שאפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? + - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי עבודה בתוכנות עריכה גרפית ADOBE למינהם, ובנוסף אנימציה AE, PRIMIER ובהמשך 3D MAX MAYA א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרגע סטודנט לעיצוב מדיה, ובהמשך מתוכנן קריירה.. עבודה בתוכנות שנירשמו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימ…
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מחפש מארז, לוח אם וקרור שיתנו לי את התאים האופטימליים להמהיר i5-2500K ל- 5Ghz (עם קצת מזל) עיקר השימושים הכבדים במחשב הם: פוטושופ,לייטרום,mathlab, vs2010 וקצת premiere וכמובן משחקים כבדים אם יש זמן החלקים שיש ברשותי עכשיו הם: מעבד 2500K Patriot Viper Xtreme Series 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600, Timing 8-9-8-24 Voltage 1.65V - במקרה הצורך אני יעבוד איתו ב-1.5V ספק Enermax FMA-II 525Watt - יכול להיות שאני אחליף להספק גבוהה יותר אם יהיה לי צורך כ.מסך MSI NX8800 GTS 320Mb - כרגע אני לא פנוי לשחק, לכן אחכה עם שדרוג הכרטיס מסך, אולי אפילו עד שיצא דור ה-28nm Crucial M225 128GB SSD SATA2 הדרישות שלי הן: תקציב: עד 1500שח ניתן לחרוג קצת אבל אם ניתן לצמצם אז עדיף. יכולות קירור:עדיפות עלי…
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אגב, יש לי מסך 19" אז קחו בחשבון את העניין! תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים ומשחקי ספורט כדוגמת פיפא NBA2K ומנג'ר * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל15.6 אפשר גם קטן יותר לא חשוב מסך * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא מבין בזה אודה לכם אם תכוונו אותי לפי צרכיי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) בסביבות 5 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) רק HDMI גם לא…
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-