ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
מפרט לגיימירים כבדים, התקציב 10K בלי מסך אבל עם מקלדת ועכבר טובים לגיימרים
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום חברים! מעבד: corei5 3450 קירור: scythe mugen III לוח אם: msi h77 g43 זכרון: gskill ripjaw 2X4gb 1600mhz ספק כוח: enermax librety 620W כרטיס מסך: msi 6950 twinfrozr III OC edition דיסק קשיח: 500GB WD GREEN 7200RPM 64MB כונן SSD: אינטל 330 128 ג'יגה מארז: coolermaster 590 centurion תודה!
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שימו לב, כרגע זה לא כולל צורב והארדיסק כי יש לו מהישן וזה צריך להיות מבוסס על מעבד אינטל. הוא רוצה להריץ את המשחקים הכי חדשים באיכות גבוהה (לא חייב מקסימלית). לפי מה שבדקתי על i3 דרך tomshardware זה לא צוואר בקבוק והשפעה על משחקים זניחה, אז התמקדתי במאיץ גרפי. המלצות? שיפורים? Intel Core i3 540 SLBMQ Socket 1156 3.06Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪498 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2009 מבצע ! Gigabyte GA-H55M-D2H + Patriot 2GB DDR3 1066Mhz, יחידות 1 ₪525 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2222 Patriot 2GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪139 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2208 LeadTek GeForce GTX460 768MB GDDR5, יחידות 1 ₪838 http://www.rsm.co.il/pro…
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות NetBook ויש שני דגמים שאני מתלבט ביניהם: Dell Inspiron Mini 1012 Atom N450 GMA 3150 NetBook http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748448 Toshiba NB250-101 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9643&perur=2&t=1&c=531 אם יש לכם הצעות יותר מפתות מהמיני ניידים האלו אז אני אשמח תקציב עד 1500 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
דוד שלי נוסע לארה"ב וקונה לי מחשב נייד אם מישהו יכול להמליץ לי על דגם טוב בסביבות 600-700$ שיכול גם להריץ משחקים כמו FIFA/NBA באיכות טובה גודל מסך 15"/17", כונן DVD+צורב גודל כונן קשיח לפחות 150GB עם מערכת הפעלה
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב נייד ב4000 שקל המטרה שלו היא גיימינג בינוני משחקים כמו gta iv bf3 cod nfs fifa13 וגם אינטרנט שירים וסרטים אם תוכלו להמליץ אני מאוד ישמח
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מבקש המלצות למפרט מחשב עד 8000 ש"ח ללא מסך המחשב מיועד לכריכת וידיאו ותמונות בעיקר אבל גם למשחקים לפעמים כמו כן מהו הלוח הכי טוב היום בשוק ? תודה
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום רב! מה שיש לי כרגע זה : - כרטיס מסך agp 8x - nvidia geforce 6800 128 mb -4 זיכרונות של geil golden dragon . כל אחד 256 מב ddr400 -הרד דיסק 120 gb sata maxtor - ספק enermax 420 'w noisataker ver 2 - מארז , מסך, צורב רגיל וצורב דיוידי , עכבר מקלדת ופלופי כמובן מה שאני צריך זה : לוח אם : אני רוצה רק של gigabyte מעבד : amd 64 bit השימוש שלי הוא בעיקר במשחק counter strike . רצוי כמובן שהזכרונות יעבדו בדואל . תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, נניח שברשותי מחשב נייח בעל ביצועים גבוהים (i7 עם 16 גיגה זיכרון וכו') ואני משתלט עליו דרך מחשב נייד חלש וישן יחסית, האם אני אקבל מהירות שמתקרבת למהירות של המחשב הנייח? בפתיחת דפי אינטרנט? צפיות ישירות? סתם זמני תגובה של פתיחת תקיות, office וכו'? מה יהיה השוני בין אם שני המחשבים יושבים על אותה הרשת לבין אם דרך המרשתת? כמובן שאני מבין כי לא יהיה ניתן לשחק עליו על אף יכולותיו של המחשב הנייח, אך אני שאלתי היא בנוגע לשימוש הכללי. האם צפויות בעיות כלשהן? יש תוכנות מומלצות לצורך הremote? יתרונות/חסרונות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 ש"ח במזומן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, סרטים, קצת תכנות - כל זה ברמת שימוש יומיומית ובמקביל בד"כ. כמו כן משחקים, בעיקר FPS. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MW, BF, FIFA, NFS ודומים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מחשב לצורכי לימודים ולשימוש ביתי - בעיקר לאופיס, גלישה באינטרנט ומדי פעם לצפיה בסרטים. רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב הזה: VOSTRO 3460 i5 gf ubonto מפרט בלינק: http://www.c-data.co.il/catalog/product.aspx?maincat=2&cat=18&subcat=317∏=3691&page=1&psize=30 תודה, גינת
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אהלן! אני מעוניין לקבל מפרט אמין של מחשב שולחני ביתי עבור שימושים בסיסיים כמו אופיס אינטרנט וכד', בלי משחקים (לפחות לא כאלה שדורשים יותר מידי), בלי דרישות מיוחדות של גרפיקה, תלת מימד, עריכת וידאו וכיו"ב. אין צורך בצורב דיוידי, דיסק קשיח, כרטיס גרפי, מקלדת, מסך, מדפסת, מערכת הפעלה ושאר הציוד ההיקפי. דגש על מארז איכותי עם איוורור טוב, ספק אמין, מעבד ממוצע (אינטל או א.מ.ד), לוח אם שלא יעשה בעיות וזיכרון של 2 ג'יגה. אין דרישות מיוחדות לגבי המראה החיצוני או מידת השקט, כל עוד הוא לא ירעיש כמו טרקטור. תקציב בסביבות 1500 ש"ח כאשר המחשב אמור לסחוב כמה שנים טובות. אין לי שום דרך לדעת אם המפרטים שמוצגים באתרים השונים באמת טובים או שפשוט מנסים להיפטר מרכיבים מיושנים/גרועים על חשבוני.…
-
- 16 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש קופסא בלבד בלי ציוד היקפי. אני מחפש מחשב לעבודה בסיסית בעל מארז שוכב (כמו HTPC ) בעל אוורור יעיל. אין צורך בצורב , כ.מסך(הנוכחי כ.מסך בעל hdmi אז אין צורך לשדרג) חובה לפחות 4GB זיכרון . (אם יהיה מעבד quad במחיר סטייה נורמלי אז יתקבל בברכה) יום טוב ותודה.
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום רב, בעבר נעזרתי בכם בצורה טובה בחיפוש מחשב בסכום גבוה יותר, הפעם אני צריך שתרכיבו לי הצעת מחשב בסכום של בערך 3300 שקל (אפשר לשחק עם הסכום כלפי מעלה אבל לא דרמטית). עקרונית אני מעוניין במחשב עם מסך LCD רצוי 17 אינץ', עם WIN XP מקורי, לא צריך כרטיס מסך מיוחד (המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, עיבוד תמלילים ופחות למשחקים, אבל רצוי שהוא יאפשר הרצה של משחקים ברמה מסוימת). אם אפשר גם המלצה למדפסת (הצעות גם למדפסות לייזר שחור לבן יתקבלו בברכה). תודה רבה מראש.
-
- 16 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מדור המחשבים המומלצים שלנו עודכן לחודש ינואר. מחפשים מחשב? אנחנו כאן כדי לסייע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%9e%d7%9c%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-hwzone-%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%90%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
[TABLE=width: 80%, align: left] [TR] [TD=align: center]מעבד:[/TD] [TD=align: center]Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray כמות: 1 מחיר: ₪1074[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]קירור למעבד:[/TD] [TD=align: center]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 מחיר: ₪135[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]לוח אם:[/TD] [TD=align: center]Gigabyte GA-H97-HD3 כמות: 1 מחיר: ₪479[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]מארז:[/TD] [TD=align: center]בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast WHITE with 2X 120mm fan + FSP HYPER 600W כמות: 1 מחיר: ₪523[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]זיכרון:[/TD] [TD=align: center]Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד…
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
- 1 follower
-
-
זה מה שחשבתי: [חובה בזיגזג] AMD Athlon XP (BARTON) 2500 Tray Thermaltake TR2 M3 for ATHLON XP 3400Plus EPOX EP-8RDA+ Rev 2.1 - לא בטוח אם לקחת אותו או Abit 256MB Samsung DDR PC3200/400 Gigabyte Geforce FX5500 (128 bit) 128 mb - עוד הצעה לכ.מסך עד 600 ש"ח? WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 COMPUCASE CI-6aR1 300w ATX SUPER MIDI -White & Blue Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 120mm התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) = 2,914 ש"ח ו- 2,827 ש"ח במזומן. (קונים במזומן) --------------------------------------- שינויים והצעות האחרות יתקבלו בברכה זה לבן דוד שלי הקטן, הוא משחק הרבה במחשב, והוא מרוצה מהביצועים של המחשב הראשי (AMD-1900\256MB\G4-Ti4400).
-
- 14 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש חדש, בטח אני נופל עליכם והכל, אבל אני די וותיק (לא זוכר את המשתמש הישן). אני רוצה לבנות מחשב לאח שלי הקטן (בן 13). אני מעוניין במחשב לגיימינג (שיוכל להריץ את המשחקים הנוכחיים ובפוטנציאל את הבאים, לדוגמא, שיוכל להריץ BF4) התקציב לא גבוה, אבל אשמח להצעות משתלמות תקציב: 2800 ש"ח (חריגה, עדיף שלא ל3000 ש"ח). לא כולל ציוד הקפי. תודה! * אם לא ציינתי משהו, אשמח אם תגידו ואוסיף (קראתי את החוקים ולא ראיתי שהחסרתי משהו) שבוע נעים
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, הבעיה היא הכזאת, ברגע שיש התקן שמכיל מידע שמחובר לנייד ב-USB (הארד נייד, טלפון סלולרי, DOK), מופיע הלוגו של ה-Windows ואחריו פשוט מסך שחור והמחשב לא עולה, אני לא מצליח להבין מה גורם לזה, כשאין התקן מחובר הכל בסדר. למרות שלפעמים קורה הדבר הבא כשהתקן לא מחובר: מופיע מסך ההתחברות של ה-Windows, אני מזין את הססמא, המחשב "חושב", עושה כאילו הוא טוען את ה-Windows כמה זמן, ואז מופיע מסך שחור עם העכבר (ניתן להזיז את העכבר) וזהו. לא התקנתי לאחרונה שום דבר על המחשב, על המחשב כמעט ואין כלום, בדקתי את ה-Startup וגם שם אין שום דבר מיוחד ה-Windows ד"א הוא 7. למישהו יש רעיון? אני משתגע. נ.ב: מצאתי באינטרנט רעיון שזה יכול להיות בגלל שלא פרקתי את הסוללה, ניסיתי גם את זה, ועדיין…
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב הזה: http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=2170 המפרט ניראה מבטיח והמחיר ממש לא בשמים! כנסו למידע טכני ליותר פרטים.... אך ג'יגה ביט בתור חברה של ניידים? מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר זול ושיהיה סביר לשימוש בייתי 5,000 שקלים בערך.. חייב המלצות !תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום רב מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב ביתי ללא מסך עד 3000 ש"ח על בסיס I3 או I5. צרכים: משחקים, אינטרנט, אופיס. תודה
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום אנשים, סוף סוף אני בשל לרכוש מחשב ובעקבות שינוי במקום עבודה נפרד מהלפטופ הישן והחלש שלי. התקציב הוא בסביבות 4500 ש"ח עם חריגה קלה לכל כיוון. הייעוד הוא בעיקר סרטים, אינטרנט - אני חושד שאני אחטא במשחקים פה ושם אבל לא משחקי פעולה גוף-שלישי. אולי HEROES או CIV IV או דומייהם. מעוניין ללמוד עריכת מוזיקה אז קחו את זה בחשבון כי אני ארצה להריץ תוכנות די כבדות בתחום הזה. ציוד היקפי - אין צורך במסך כרגע. אם נכנס בתקציב אני אשמח לעכבר אלחוטי משובח - המקלדת יכולה להישאר חוטית. שוב בגדר אופציה בלבד. אין שום חברה מועדפת עלי. אני מאוד אשמח עם המחשב יהיה שקט ומוכן לחרוג בשביל זה מהתקציב. הצעות למארז איכותי וקירור ל-CPU יתקבלו בברכה. מבחינת גודל הדיסק אין טעם לקחת דיסק גדול מאוד כי …
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שהמטרה שלו בראש ובראשונה עיבוד ועריכה של תמונות, גיימניג זו גם אפשרות אבל היא משנית. חשוב לי: 1.מהירות תגובה, זאת אומרת שברגע שאני עובד מתמונה לתמונה או מתוכנה לתוכנה התמונות יעלו מהר. לדעתי זה פונקציה של HD מהיר אבל אני לא בטוח. 2. זיכרום רם גדול יחסית, בכדי שגם עוד שנה שנתים תוכנות ירוצו לי יחסית מהר. (לדעתי 8 MB יתאים). 3. 2 הארד דיסקים (בכדי שאוכל לגבות מאחד לשני) שכל אחד מהם 1 טרה לפחות (ההבדל בין 1 ל 2 טרה גדול?) 4. אשמח אם אוכל גם להריץ עליו משחקים אבל לא חובה. 5. כולל מערכת הפעלה. ללא מסך/מקלדת/רמקולים וכ"ו. תקציב - בסביבות 2000K
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך למצוא מחשב נייד 15.4" לסטודנטית , אין יותר מדיי דרישות , לרוב יריץ רק אינטרנט ואופיס , עדיפות ל WIN VISTA , כמו כן , עדיפות למצלמת אינטרנט במחשב עצמו. כמובן שרשת אלחוטית חובה. בבקשה תנו לי המלצות תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-