ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
היי ח'ברה, בעבר פתחתי פה דיון לגבי מפרט למחשב גיימינג בלי OC סביבות ה6K כולל מסך הצלחתי להגיע למפרט הבא, מה דעתכם עליו? מסך: [..] DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪1009 מעבד: [..] INTEL 3550 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.3Ghz - TRAY ₪1009 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z77M-D3H ₪548 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪113 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX670 4GB GDDR5 - RETAIL ₪2273 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪97 מארז: [..] XIGMATEK ASGARD PRO w/o PSU ₪271 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W - זמין במלאי ₪407 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי AAA כגון The Witcher 3, GTA V, Assassin's Creed וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080P, אולי בעוד שנה-שנתיים 4K. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsdt_420?c=uk&cs=ukdhs1&l=en&s=dhs המחיר כולל ויסטה הום פרימיום. המארז נראה נחמד, יש אחריות בבית הלקוח לשנה, וזה די נוח שהכל מותקן ומקונפג בדל - לא צפויות בעיות של חוסר תאימות. (למרות שנראה לי שאתקין ויסטה אולטימייט בהזדמנות הראשונה - אחרי שגיליתי שגירסת ההום לא כוללת אפילו שליטה מרחוק...) בנוסף הזמנתי גם Cisco ASA 5505 פיירוול, שיהיה לי במה לשחק... Batnun
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מצליח להגיע להתקנה של XP ?
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
זה לחבר שלי, והוא פשוט מחפש משהו אמין שנותן תמורה למחיר. שימוש לתקליטיה ואלי קצת למשחקים, ולכן נראה לי שצריך נפח גבוהה לאחסון וכן עדיפות למסך כמה שיותר גדול מינימום 15.6.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייח בשביל אחותי הקטנה (בת 14) תקציב 3500 שח עבודה על המשחב : בסיסי ביותר כגון וורד אקסיל אינטרנט וכאלה.. דרישות מהמחשב שיחזיק לכמה שיותר זמן התקציב מיועד אך ורק למארז (ללא ציוד הקיפי וללא צורב) תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנייד עם יכולת בינונית עד גבוהה של הרצת משחקים. (משחקים ברמת heroes 5) רציו מסך 15.4 צורב DVD וכונן לא פחות מ-120GB כמו כן שהמחיר לא יחרוג את מ-6000 ש"ח תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לתכנות וסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מבקש שתתנו לי המלצה למפרט בסביבות 5500 שקל לא כולל מסך שיוכל לעבוד טוב במסחשקים החדשים ביותר שיש ושיוכל לעבוד למשחקים עתידיים של לפחות שנתיים (יעבוד בטכנולוגיה של לפחות עוד שנתיים). ללא מסך המחשב אמור להיות גם לגרפיקה של פלאש פוטושופ פריהאנד ו3D סטודיו ואוטוקאד ושיכלול רמקולים של 5.1 אם אפשר ושהמעבד יהיה מהדור של הליבה הכפולה תודה רציתי לדעת המה ההבדל בין אם אני קונה נגיד מהסדרה GE FORCE 7900 ממש ישר (1700 שקל) ובין אם אני קונה נגיד 8800 זול יחסית (1000 שקל). מה יותר טוב ב8800 ומה ב7900?
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARMA,Battle field -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני גבוה(עד כמה שניתן בתקציב הנ"ל) 3. האם יש צורך בציוד הקפי : כן, רק למסך מינימום 22" 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=ש…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב בשביל עבודות משרדיות, אינטרנט וכו' ואולי אולי בעתיד כמה משחקים קלים. המפרט בשביל חבר, הוא אמר לי שהוא רוצה E6600 אמרתי לו שלפי דעתי הוא לא ינצל את הכוח שלו (לא יצליח...). יהיה נחמד אם בתקציה של ה5000 יכנס גם מסך LCD. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אהלן,אני רוצה לחדש טיפה את המחשב שלי הנוכחי כרגע יש לי amd sempron 2800 לוח אם של גיגהבייט בעל AGP כרטיס מסך geforce6600gt זיכרון 512 ddr אהרד דיסק 250 גיגה ומסך סמסונג SYNCMASTER המשחק ביושוק לא עובד על המפרט הזה וכל כך רציתי לבדוק אותו כרגע אני לא מעונין לזרוק כסף על ימין ועל שמאל כי אני מתגייס עוד מעט,בנתיים עד הגיוס למצוא דרך להעביר את הזמן חוץ מעבודה. בחרתי לי את הפריטים הבאים מעבד-Athlon 64 4000+ (Socket AM2) X2 DualCore 430 שקל לוח אם - MA69VM-S2 AM2, 690V, DDRII 800, PCI-E, ATI X1200 GIGABYTE 375 שקל זיכרון-1GB TwinMOS CL5 מחיר - 300 שקל כרטיס מסך-7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E POINT OF VIEW מחיר - 620 שקל סך הכול יוצא 1725 שקלים. …
-
- 5 תגובות
- 516 צפיות
-
-
צריך מחשב שיתאים לדרישות ביתיות צריך שיהיה מעבד לוח זכרון ד.קשיח כ.מסך מסך מארז שיהיה עם ספק
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לקנות מחשב נייד, הסתכלתי בזמן האחרון על המחשב Gigabyte 566N עם המפרט הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9519 המפרט בקצרה: CPU T8100 2.1 GHz, Memory 2GB, HD 320GB, GeForce 8400GT גם מבחינת מחיר הוא מתאים. (4900 ש"ח...) עכשיו לא מזמן ראיתי את המפרט של המחשב Gigabyte 576V שזה הדגם החדש שלהם: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ProductID=2838 יש לו את הפלטפורמה החדשה, ובעצם הקטע הכי חשוב (מבחינתי לפחות): כרטיס מסך GeForce 9600GT... שלפי מה שאני מבין (תקנו אותי אם אני טועה) שזה אמור להיות אחלה כרטיס מסך ויחסית הרבה יותר טוב מהדגם GeForce 8400 (שיש ב 566N שרציתי לקנות). בעיקרון אני מתחיל ללמוד עוד שבוע באוניברסיטה, (השימוש של…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו לתת לי הצעה חשוב שמשחקים יעלו שיהיה מהיר יחסית ושיתאים לאינטרנט... תודה .
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מחפש נייד לשימוש פרטי, אינטרנט ומשחקים קלים . האם מומלץ לקניה ? איזה צבע כדאי לקחת, הבנתי שיש שחור כחול ולבן, יש המלצה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. תקציב - ניתן בהחלט לחרוג מהתקציב אבל לא מתכוון לזרוק כסף על דברים לא נחוצים (הנחתי היא שהסכום יספיק למטרה, אבל אם יש הצדקה להשקיע יותר אין מניעה). 2. מטרות המחשב - ברובו שימוש משרדי, שימוש במאגרי מידע ותוכנות סטטיסטיקה, מעט צפיה בסרטים ועריכה גרפית ברמה נמוכה. (תוכנות - Office, SPSS, Prism, photoshop). דגש על תפקוד מהיר בהרצת מספר גבוה של אפליקציות במקביל. 3. ציוד היקפי - מסך טוב (בכיוון של 24 אינצ' עם FullHD), רמקולים - טובים מהממוצע כוללים סאבווופר, עכבר - עדיפות לעכבר מדויק ונוח. 4. יש צורך בכל המרכיבים הרגילים. 5. אין עדיפות מיוחדת לגבי חברות. 6. עדיפות לשקט מסגרת התקציב אבל לא קריטי. 7. לא מתוכנן OC. 8. אין צורך במערכת הפעלה או הרכבה. 9. אין העדפה לחנות מסויימת. 1…
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
1. תקציב 2000 ש"ח למערכת מבוססת i3 ניתן לחרוג בכ- 10% המערכת לא תשב בסלון (יהיה סטרימר שאינו כלול בתקציב) אז אין צורך במארזי HTPC, לוחות MicroATX וכו' 2. צפייה בתכני HD, אינטרנט ואופיס 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? - רק מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב ? - אין צורך בצורב 6. שקט אינו קריטי 7. האם מתוכנן אוברקלוק? - לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? - לא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? - לא תודה
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
לא כולל: מסך, כרטיס מסך, פלופי, CD וציוד הקפי (מקלדת עכבר רמקולים) אפשר לחרוג אבל לא בהרבה תודה :-}
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי חברים, מה העניינים? בעבר פתחתי פה אשכול וחיפשתי המלצה למחשב נייד, שניתי קצת את הדרישות בעקבות הדרישות של חברי הפורום וקניתי לבסוף את המחשב הנייד - Lenovo u430p. קניתי את המחשב ממוכר ב-eBay ובסה"כ אני מאוד מרוצה מהמחשב, הוא קל מהיר ואלגנטי, ומחזיק סוללה זמן יפה. על כל פנים, קיבלתי את המחשב ולא קיבלתי את גודל הכונן הקשיח שאותו הייתי אמור לקבל 1TB, אלא 320GB. הכונן שקיבלתי הוא הדגם הבא: HTS545032A7E660 דיברתי עם המוכר והסברתי את המצב, ועכשיו הוא שאל אותי "כמה אני רוצה?" אז התחלתי לחפש כונן חלופי בארץ. הנתונים של הדיסק קשיח הם אלו: [TABLE=class: attribute, width: 895] [TR] [TD=align: right]Caddy[/TD] [TD=class: td-text-align-left, align: center]No[/TD] [/TR] [TR] [TD=alig…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב לכם חברה שלי רוצה לקנות מחשב חדש.המחשב הוא למטרת אינטרנט,מוזיקה גג.אבל בכל זאת שהכרטיס מסך לא יהיה מובנה. מבחינת ציוד היקפי.חובה מסך 19 אינטצ' דק.לא חובה מקלדת ועכבר.עכשיו בקשר לרמקולים.הייתי רוצה שתתנו לי 2 מפרטים אם אפשר,אחד עם רמקולים ואחד בלי,כאשר הרמקולים שיהיו 2.1 .שהכונן יהיה צורב DVD. עוד כמה בקשות.שהמפרטים יהיו או מנועה מחשבים או מפנדס או מ-KSP. לא משנה אם זה AMD או אינטל. תודה רבה לעוזרים.אגב יכול להיות שעל המחשב יותקן ויסטה אז שאם אפשר מספיק זיכרון בשביל הויסטה. תודה רבה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מצטער שהחסרתי את הפרט של התקציב, אני פשוט לא יודע מה המגבלה שלי. בגדול - מה שאני צריך זה מחשב נוסף בבית, לעבודה ממש ממש בסיסית לתוכנות כמו וורד, אינטרנט וכדומה.. (אימיילים ואימיול וכל השמח הקשור לאינטרנט). זה אמור להיות מחשב ממש פשוט, כי לא הולכים לשחק בו במשחקים או לעשות עליו עבודות גרפיקה. לכן אין אני יודע מה התקציב בשביל זה. אני מבקש בבקשה את המפרט הכי זול והכי בסיסי בשביל מחשב שכזה. אין צורך במסך וציוד הקפי. עדיפות לחנות: ksp.co.il. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות ( בעיקר אופיס ואינטרנט) * גודל המסך? 13 אינץ' * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין חשיבות * כונן CD/DVD? צורב? אין חשיבות * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב מיועד ללימודים באוניברסיטה, כפי שרשמתי עדיפות למשקל נמוך וגודל של 13 אינץ', ושיחזיק בערך 5 שעות (יום לימודים). התקציב הוא בערך 2800 ש"ח, עדיף לחסוך כמה שניתן. עדיף מעבד Core i3. תודה לעוזרי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב .. זה נראה כאן רציני : ) איך להפעיל כרטיס סים במחשב לוח של סמסונג XE700T1A-H01DE זה טאבלט pc הכולל חריץ לסים (אורנג') ומודם פנימי 3G Modem (HSUPA, HSDPA, UMTS, EDGE, GPRS קישור לדף המוצר באתר סמסונג בגרמניה .. http://www.samsung.com/de/consumer/notebooks-displays/notebook-computers/slate-pc/XE700T1A-H01DE-spec כבר שלושה ימים ולילות אני מחפש פתרון .. מי יושענו ? ליאור .
-
- 5 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום רב , אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש במיועד ללימודים ופנאי כאחד, קצת משחקים סרטי fhd, מוזיקה עבודה משרדית . מבחינת התקציב עומד לרשותי 3500 שקל מקסימום. חשוב לי: 500 גיגהבייט מעבד לכל הפחות i5 שידוע לי שהוא מצויין. כרוטיס מסך טוב . יציאת hdmi תמיכה בusb3 הציעו לי את במחשב הנל, אשמח לקבל ביקורות עליו, או במידה ויש לכם הצעה עדיפה אז הסבר מדוע. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8790 תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-