עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם חבר מעוניין לקנות מחשב גיימינג המבוסס על אחד המפרטים שמוצעים באתר: מעבדIntel Core i5 - 750 - 2.66GHz1000 גוף קירור למעבדARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2140 לוח-אםGIGABYTE GA-P55M-UD2600 זכרונות4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3550 כונן קשיחSAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ370 כונן אופטיDVD-RW - SATA115 כרטיס מסךPOWER COLOR HD5770 1GB GDDR5850 מארזANTEC THREE HUNDRED300 ספק כחSEASONIC S12II 430W BRONZE320 סה"כ4245 ש"ח אבל ברצונו להוריד כמה דברים הוצע לו לרדת או למעבד i3 במחיר 600 שקל או I5 650 במחיר 800 . אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על המעבדים הללו והאם שווה לו ללכת על I3 בהנחה והיעוד של המחשב הוא רק משחקים (ועל כן עדיף מעבד בעל תדר ליבה גבוהה יות…

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  2. Started by shalgi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הרבה קבצים וטאבים פתוחים. שימוש באוטוקד ואינבנטור. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב למשרד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  3. שלום רוכש בימים הקרובים מחשב חדש - ייעוד יחידי של המחשב הוא משחקים, נטו משחקים - המטרה שהמחשב יחזיק לאורך כמה שיותר זמן... שקט לא כל כך חשוב לי - רק אכפת לי מביצועים נטו - קירור טוב וכו'... תקציב 5,500 חריגה מקסימלית 5,700 צריך SSD למערכת הפעלה הולך לבצע OC למעבד המסך שאני רוכש (בתקציב נפרד) הוא ה- DELL U2311H. מארז חשוב שיקרר טוב, ושיאפשר סידור כבלים ברמה גבוה, לכן גם חשוב ספק מודולרי רק NVIDIA... בניתי בינתיים את המפרט הבא [table][tr][td][/td] [/tr][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][table][tr][td][/td][/tr][/table] [/td][/tr] [tr][td] [/td][td]מעבד :[/td][td] INTEL 2500K (TRAY) +P67 EXTREME 4 + NOCTUA NH-U12P SE2 - "השילוש הקדוש II " [/td][t…

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  4. Started by Oded00,

שלום לכולם מנסה למצוא מפרט למחשב למשחקים (רק מחשב) האם להעדיף מעבדי AMD? כמה חשוב לוח אם שממותג כ gaming? כדאי להמתין להתבהרות בנושא הקורונה או שאין משמעות כרגע מבחינת מחירים וזמינות רכיבים? תודה מראש 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש''ח עם חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך באחסון 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחש…

5. חבר שלי קונה מחשב נייד ויש לו תקציב של 7000 ש"ח. והוא מחפש מפרט טוב לאינטרנט וסרטים... ושילך טוב עם משחקים עם אפשר... אז בבקשה ותודה.

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  6. Started by R[a]Tz,

הבנתי שיש לו מעבד 1.6 של ATOM של אינטל אז ככה לאיזה מעבד של מחשב נייח של אינטל הוא משתווה? והאם הוא יעלה משחק בשם CS1.6 באופן שוטף? תודה<(@_@)>

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  7. היי לכולם, עקב מקרה מצער של לוח אם שנשרף (דקת דומייה לזכרו), החלטתי לקנות לוח אם חדש, מעבד חדש וזכרונות שיתאימו (שאר החלקים מצויים ותקינים במחשב הנוכחי). המעבד הרצוי מבחינתי הוא Intel Pentium 4 2.66, אך ורק אינטל. לוח אם שיתאים למעבד (עדיפות ל- Asus) וזכרונות של 512Mb. תקרה - עד 1500 שקל, בעדיפות גם לצרף לכל העניין מארז חדש (עם כמה שיותר יציאות USB). אשמח להצעות ומפרטים אורנית.

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  8. Started by tazok,

אני צריך מפרט ב3000 שקל כולל מסך 17 בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט.. מה אפשר להוציא מהסכום הצנוע הזה? יש עדיפות מצד הקונה לאינטל אבל אם אין ברירה אני ישכנע אותה ללכת על AMD...

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  9. Started by BrAvE_HeArT,

חברה שלום, רציתי לדעת כמה החלקים הבאים שווים כחבילה: מעבד - E6300 לא עבר OC קרור - של AC, לא זוכר את הדגם המדויק אבל מהגדולים. לוח אם - ASRock ConRoe945G-DVI זכרונות - 2X2gb 667Mhz החלקים בני 5 שנים, חוץ מהזכרונות שהם בערך בני שנתיים וחצי. תודה.

10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HD + OFFICE + INTERNET + עריכת תמונות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד למשחקים, אבל כן מיועד לסרטים - רזולוציית מסך FULL HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …

• 10 תגובות
    • 992 צפיות
  11. Started by abs12,

היי יש לי את המחשב כבר כמעט שנתיים וחצי והסוללה בזמן האחרון היא במצב נורא בוקשי מספיקה לי לחצי שעה שפעם היא הייתה מושכת כמעט 5 שעות יכול להיות שהיא נשחקה עם השנים וכנראה אני צריך חדשה איפה אני יכול לקנות סוללה מתאימה בארץ ואולי עדיף להזמין אחד מebay ? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  12. Started by Plumber,

שלום אני זקוק למפרט לעבודה משרדית(אינטרנט תוכנות ומוזיקה) כולל מקלדת+עכבר דרוש שיהיה גיגה זיכרון תודה

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  13. Started by rafi-s-,

משהו יכול לעזור לי בבקשה אני רוצה מפרט עד 3000 אלף בלי מסך בעיקר לעבודות וקצת למשחקים תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  14. Started by Ron Barel,

אהלן, שמי רון לפרוטוקול יאמר שאני לא מבין דבר וחצי דבר במחשבים, הגעתי לפורום ע"י המלצה של חבר. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בעיקר לצורכי חיבור לטלויזיה וצפייה בסדרות דרך האינטרנט (אני חולה טלויזיה ובארץ אנחנו די מוגבלים מבחינת תוכן) שימוש נוסף שהייתי שמח לעשות בו הוא למטרת משחקים, אבל לא כבדים, משחקי רשת בעיקר... לסיכום מעוניין במחשב אמין ואיכותי שיחזיק לי לאורך זמן ושיעבוד מהיר וחלק. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  15. בלי מסך וצורב וכל ציו הקיפי מחפש מחשב שיחזק מעמד טובבב ועוד דבר מאיפה אתם מממליצים לי לקנות אותו

• 12 תגובות
    • 992 צפיות
  16. תודה אתה יודע בלי ציוד הקפי חוץ מכוננים בסיסים וזהו תודה בכל מקרה

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  17. Started by tomerd78,

שלום לכולם, האם ניתן כבר לקנות בארץ. אני רוצה מחשב בסכום של בערך 4000 ש"ח עם מעבד הrysen החדש - לגיימינג. מישהו יכול להמליץ?

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  18. אהלן, אשמח אם מישהו יכול לחוות דעה על המפרט הבא: CPU Core 2 Duo E6400 Box Intel M.Board Intel® Desktop Board DP965LT Memory Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL4- 2 units HD Western Digital WD2500KS 250GB 16MB Buffer V.Adapter nVIDIA GeForce FX7600GT 256MB Gigabyte DVD LG GSA-4167 X16 Chassis+PSU M-Com Simbadda 402K TK 520W Fan for CPU Zalman CNPS9500 LED Cooling for Memory ThermalTake COPPER heat spreader Monitor Samsung 940BW תודה ;D

• 11 תגובות
    • 992 צפיות
  19. שיהיה מינימום 100 ג'יגה, 15.4 אינץ', והיא מעדיפה שיהיה בצבע שחור הלפטופ (ידידה), זה הכל, במחיר הזה הדבר הכי משתלם והכי טוב שיכול להיות. תודה.

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  20. Started by yaloner,

שלום לכולם, אפשר להפסיק להמליץ ולשאול על הדגם הנ"ל. למרות שהוא מופיע עדיין באינטרנט בהרבה חנויות, כבר לא ניתן להשיג אותו, ולפי מה שהבנתי גם לא ניתן יהיה להשיג אותו בעתיד. אם מישהו יודע על מקום שעוד יש בו את הדגם הזה, אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  21. היי מחפשת מחשב לגיימינג וגם סטרימינג. שווה להזמין מחו"ל? יש מבצעים טובים בארץ בblack friday? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12000 (אפשר לחרוג) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (משחקיות חלקה) וסטרימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק במסך, 27 אינצ'. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

22. Started by zone51,

הי, כל פעם שרציתי לקנות מחשב חדש, המקום הראשון שהגעתי אליו זה המפרטים המומלצים באתר HWZONE עכשיו הלינק לא עובד האם זה ירד סופית? אני מבין שיש את הפורום , אבל שם ההמלצות הן בדרך כלל על ידי חנויות

23. Started by Gimel,

יש לי נטבוק של אסוס 1215N. אני מנסה להריץ עליו SF4, ואני לא מצליח לגרום למשחק להשתמש בכרטיס של NVIDIA. תוכנת הבנצ'מארק שלו מדווחת על שימוש בכרטיס המובנה של אינטל, וכל שינוי שאני מנסה בהגדרות של NVIDIA לא עוזר. הפעם היחידה שראיתי שיפור בביצועים היה כשחיברתי את המחשב לטלויזיה בחיבור HDMI. היה שיפור של כ-20% ב-FPS אבל עדיין השימוש היה בכרטיס של אינטל. חיפוש בגוגל מעלה שהדרייברים של ION מאד בעייתיים. מישהו יודע משהו?

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  24. להלן המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤811 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤567 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤257 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 Titanium ¤236 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2251K כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ¤619 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44404 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤137 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N כונן דיסקטים 1.44 ¤43 כמות:1 http://www.…

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  25. Started by HuGeMouTh,

* מטרות המחשב? לימודים. * גודל המסך? 14"-15.6", עדיף לא מבריק. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * עובי רצוי? כמה שיותר דק! * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב, יש שקע זמין. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ב 99% מהמחשבים היום יש מה שצריך. * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB+, עדיף 7200RPM ולא 5400. * כונן CD/DVD? צורב? עדיף, אני יכול לקנות חיצוני אבל זה עוד משהו שצריך לסחוב. * כונן Bluray? לא, יקר. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה, רק עדיף אחריות ל 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. העניין של העובי טיפה בעייתי, ראיתי מחשבים של HP ו SAMS…

• 2 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים