ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
-
חבר שלי נכנס לחנות וביקש הצעת מחיר למחשב "חזק" עד 5,500 ש"ח ללא מסך. הוא ישתמש במחשב גם למשחקים וגם לתוכנות אסטרונומיות ומתמטיות כבדות, אז בהחלט נחוץ לו מחשב חזק. זו ההצעה שקיבל, אשמח לחוות דעת: מעבד: Intel® Core™ i7-3770 Processor (8M Cache, 3.90 GHz) קירור למעבד: Zalman 7000 לוח אם: GIGABYTE GA-B75M-D3H זיכרון: Kingston 8192MB (2X4096MB) DDR3 דיסק קשיח: SEAGATE SV35 ST3000VX000 3TB SATA3 24/7 דיסק קשיח נוסף: INTEL SSD 330 120GB צורב: LG/Nec DVDRW SATA X22 מארז: ANTEC ONE (FRONT USB3) w/o PSU ספק כוח: Thermaltake Litepower 600W W0355 כרטיס מסך: G/Force GT610 2GB DDR3 – סט מקלדת + עכבר אלחוטי Microsoft 1000 רישיו…
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי מפרט מחשב ואני מעוניין בחוות דעתכם הורכב בKSP , מחשב לגיימינג. תקציב מאקסימאלי 3.5K (קצת חרגתי) ללא ציוד היקפי חשיבות של 7 על שמירה על שקט. ללא OC ללא מע הפעלה. העדפה לחנות באזור המרכז/שרון. להלן המפרט מעבד INTEL Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB Tray מחיר 930 לוח אם GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E מחיר 455 זיכרון DDR 2 1066 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel מחיר 420 כ. מסך ZOTAC GTX 260 Synergy 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E מחיר 790 HD WD 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD6400AAKS מחיר 340 צורב DVD±RW GH22LP20 x22 Black LightScribe IDE Retail מחיר 135 קירור מעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775) מחי…
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני בתחום סביר לקניה, בעבודה אני מתכוון לתכנות ולגבי גיימינג ברור לי שהמחשב לא יריץ את המשחקים החדשים ביותר אני מניח שאילת + מזומן יכולים לשפר את העמדה שלי תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
הציעו לי על המפרט הבא: מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX מחיר: ¤1046 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤547 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL מחיר: ¤1310 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 160GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3160811AS מחיר: ¤337 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤228 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 מחיר: ¤551 מארז: NZXT TRINITY w/o PSU מחיר: ¤316 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤426 מחיר סופי לאחר הנחה: ¤4589 (שווי ההנחה: ¤172) המחיר כולל…
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים הלך לי הכרטיס מסך אז אני עכשיו מתלבט בין כמה כרטיסי מסך שאני יכול להשיג במחיר טוב ואני לא יודע למה כל אחד טוב אני כבר לא משחק כלכך במשחקי מחשב, אני פעם ב.. חוזר אלייהם קצת אבל לא יזיק לי משהו נורמלי אני עובד הרבה על תוכנות עיצוב שדורשות כרטיס נורמלי הכרטיסים: Radeon hd 7770 R7 260X NITRO DDR5 2GB 360X NITRO R7
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבנות מחשב גיימינג שיחזיק לי לפחות כמה שנים טובות. אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (סה"כ 6000 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר למשחקי מחשב! בנוסף ישמש לתכני HD ואדריכלות (בניית מודלים) וכל תוכנות גרפיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני זקוק לעזרה במציאת מחשב נייד . מחשב לאינטרנט, סרטים ומשחקים קלים כגון: Warcraft. שיכיל דיוידי, צורב (אפשר רק CDR),כ. רשת (ד"א צריך מודם רגיל?), חיבור אלחוטי לאינטרנט ואם קיים אז FireWire ועדיף מסך גדול 15 אינצ', אם יש TV-OUT אז בכלל טוב... המחשב מיועד לשימוש בחו"ל (הונגריה לצורך העניין) ומומלץ שתהיה לו אחריות בחו"ל. אני לא מתמצא במחשבים ניידים ואודה עבור כל עזרה שהיא (מקווה שזה לא קשה מדי למצוא משהו כזה).
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי, מחפש מתנה לחברה מחשב נייד שיהיה מסוגל לנגן סירטי HD עם יציאה לפחות של Svideo הכי חשוב שיהיה בצבע ורוד תודה...!
-
- 13 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לחבר שנתקל בבעיה במחשב שלו (Samsung NP-N102S): אין מיקרופון מובנה שעובד (יכול להיות שבכלל אין מיקרופון מובנה? במחשב בשנת 2012?). יש כניסה אחת למיקרופון/רמקולים - אבל זה לא מזהה מיקרופון אלא רק רמקול. (השימוש של המיקרופון הוא בשביל סקייפ) למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה, רועי
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר למשחקים אבל גם בשביל קידוד סרטים.. העיקר הכי הכי חשוב זאת המהירות!!! שיטוס!!!! חשוב גם שיהיה שקט כי אני ישן באותו חדר!!! ההתלבטות שלי היא משהו שישרת אותי נאמנה בשנתיים הקרובות לפחות להשקיע מקסימום בעוד כרטיס זיכרון אני מחפש מחשב שאני לא אצטרך להחליף כל שנה לוח אם אל בסיס פנטיום 775 או אל בסיס AMD 939 האם אפשרי להשיג משהו בהשקעה הכספית הזאת? במידה ויש לכם המלצה על מסך דק מתאים למשחקים אשמח לקבל (השקעה של 2000 - 2500) שמעתי שמבמידה ומעבד AMD מתקלקל שולחים אותו במיוחד ל גרמניה משהו שיכול לקחת כ חודש ימים אני עובד על המחשב על בסיס יום יומי ... כך שצריך להתחשב במקרה ו.... אגב מה דעתכם על המארז הזה? ANTEC SX 1040B II Black Performance Series II SOHO File ת…
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מבקש הצעה למפרט מחשב ללא מסך וללא ציוד פריפריאלי. תקציב: 2000-3000 ש"ח (עם העדפה משמעותית לכיוון ה-2000). אשמח אם תוכלו לציין איזה שינויים (CPU, לוח, או כרטיס מסך) מומלץ לבצע כדי להוזיל את המפרט, בטווח הנ"ל, תוך שמירה מקסימלית על יעודו. יעוד: משחקים ובעדיפות משנית עבודה עם מכונות וירטואליות. משחקים - אני בעיקר משחק RPG 3D (יענו משחקי תפקידים\הרפתקאות תלת-מימדיות) לדוגמא Neverwinter Nights 2 או The Elder Scrolls IV, לא FPS (כגון CRYSIS) או משחקים אחרים שדורשים זמן תגובה מהיר. מסך נוכחי: אני עובד עם 19" CRT שתומך ברזולוציה של עד 1600x1200. יש סיכוי קטן שאעבור ל-LCD בגודל 22 או משהו כזה. 1. אני לא מעוניין שהמפרט יושפע יותר מדי ע"י האופציה להחלפת מסך. 2. הייתי שמח לשמוע ה…
-
- 11 תגובות
- 992 צפיות
-
-
דרוש מפרט בסיסי למחשב ביתי עד 1.6K ללא מסך לשימוש ילדים בגיל 6 ולצרכים בסיסיים. כולל כרטיס רשת אלחוטי. אופציונלי - רמקולים. תודה רבה מראש! עריכה: גר בהוד השרון, KSP רעננה יהיה מעולה
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. הא…
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה מפרט בסכום של עד 3500 ש"ח המחשב מיועד לצרכים ביתיים בסיסיים (אינטרנט, משחקי ילדים וכו'...) הדברים שאני רוצה שיהיו זה LCD 19 וצורב DVD אם אפשר שהמפרט יורכב מחנויות באיזור הצפון (חיפה והסביבה) תודה!
-
- 12 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב הישן שלי מדובר במחשב שני בבית עבור הילד לוח אם msi-ms-7255 , הלוח תומך רק ב 2 גיגה זיכרון Intel Pentium Dual Core E2160 1.8GHz רוצה לשדרג כרטיס המסך(הקיים הוא onboard) אודה לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך, האם בכלל קיימת אפשרות לשחק עם המחשב הזה משחקים, אני לא מתכוון לחדשים. אודה לכל עזרה מצדכם. תודה
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
האם מפרט כזה מומלץ? מה לגבי כרטיס המסך , האם הוא יוכל להריץ GTA IV? דגם מחשב: i000 מעבדי אינטל: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10680 מאווררים וגופי קירור: Generic CPU Cooler For s1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9715 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=4699 כרטיסי מסך: GIGABYTE HD 5450 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9747 כרטיסי קו…
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO,BF1 אני צריך משהו שיריץ משחקים כאלה בלי תקיעות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות שיריץ משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
איזה מחשב נייד לדעתכם הכי נוח לתכנות ? מניסיון או לא מניסיון ... אשמח לקבל חוות דעת תודה רבה, בהנחה שאין הגבלה תקציבית.
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בבקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימושים ביתיים רגילים וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. TOTAL WAR ROME 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא יודע 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד לצרכי פיתוח (רוב הפיתוח לא במחשב הזה, בעיקר תחזוקה). ללא משחקים וללא סרטים, זה לא מעניין אותי. אני טס לתאילנד למשך חודש וחצי בתחילת ינואר, הייתי שם כבר וזכרתי שהמחירים שם ממש נמוכים בכל נושא האלקטרוניקה אז הפעם חשבתי לנצל את זה ולקנות לפטופ. הדרישות: מעבד: i5/i7 זיכרון: 6 ג'יגה לפחות מסך: קטן, בסביבות ה12.5" מקלדת: חייבת להיות מקלדת נוחה (עם כפתורים צפופים כמו המקלדות של lenovo\ibm ולא מקלדות מקבוק למיניהן) - קריטי (כותב הרבה) אחריות: אלא אם כן המחיר ממש ברצפה, אני מעדיף כמובן אחריות בין לאומית (גם בתוספת מחיר). מערכת הפעלה: לא קריטי סוללה: לא קריטי משקל: לא קריטי עיצוב: לא קריטי, מעדיף משהו סולידי התקציב: בסביבות ה2,500 ש"ח (זה תקציב שמותאם…
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
חנוכה שמח לכולם, כמו שהוכיח הBlack Friday שבוע שעבר, יותר ויותר אנשים זונחים את המחשבים הניידים לטובת טאבלטים. אך עם זאת, אין ספק שהצורך של אנשים במחשבים ניידים לצרכים פרודקטיביים גם הולך וגדל. עבורי, חייל בודד משוחרר לקראת תואר ראשון, ועבור אנשים רבים אחרים אין את הרצון או היכולת לרכוש גם מחשב וגם טאבלט. הסקר הנ"ל הוא לא דיון בנוגע לעתיד הטאבלטופים/אולטראבלטים/אופטימוס-פריימים ורובוטריקים אחרים למיניהם (למרות שזה נושא מעניין כשלעצמו). הסקר הזה הוא בשביל להבין מהו ההיבריד הבשל ביותר, שעושה את השילוב המוצלח ביותר בין מחשב נייד לטאבלט ? (כלומר, משלב עבודה פרודקטיבית ובידור באופן הטוב ביותר) ואבקש בקשה נוספת מהסטודנטים שבינינו, אני מתחיל בשנה הבאה לימודי הנדסת חשמל, והייתי ר…
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקנות את הרכיבים הבאים : פנטיום 4 דואל כור + לוח אם מתאים 2 זכרונות ddrii 533 בעיניין הכרטים איזה יותר טוב 800xl או 850xt תנו קישורים
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לא מתוכנן OC המחשב הוא מתנה לאח שהתחתן הוא לא מתכוון לשחק, אבל העדפתי להכניס גם כרטיס מסך בשביל סרטים המפרט שהרכבתי הוא כדקלמן: מעבד AMD Athlon II X3 435 Processor 2.9Ghz 1.5Mb BOX AM3 388 ש"ח לוח אם ASUS M4N68T-M AM3, nForce 630a, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDAudio 279 ש"ח דיסק קשיח Western Digital Caviar Green 500GB 3.5 32Mb SATA II WD5000AADS 220 ש"ח זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 276 ש"ח צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD 103 ש"ח מארז מארז ללא ספק Thermaltake V3 236 ש"ח ספק ספק כח Enermax Tomahawk 405W 231 ש"ח כרטיס מסך כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5450 Silent 512MB DDR3 PCIe 275 ש"ח סה"כ 2008 ש"ח דרושה רק חוות דעת אחרונה לפני שאני מזמין (ה…
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מיועד לאוסף קבצים גדולים (וידאו, תמונות) סטטיים ללא שינוי שוטף אלא תקופתי. מה שידוע : מערכת הפעלה - לינוקס (Arch, 64 bit). יותקן ויורץ מ DOK הגנה/raid - עם SnapRAID (קישור : http://snapraid.sourceforge.net/ ) מה שמחפש : לוח mini-itx מרובה יציאות SATA3 (כלאמר 6G). לא מתעניין כלל ב SATA2. מארז קומפקטי מרובה דיסקי 3.5", רצוי זמין בארץ. זה - http://www.bitfenix.com/global/en/products/chassis/prodigy#overview מהווה דוגמא טובה למה שמחפש. יש רעיונות ? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-