עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by juggernaut,

שלום חברים! מעבד: corei5 3450 קירור: scythe mugen III לוח אם: msi h77 g43 זכרון: gskill ripjaw 2X4gb 1600mhz ספק כוח: enermax librety 620W כרטיס מסך: msi 6950 twinfrozr III OC edition דיסק קשיח: 500GB WD GREEN 7200RPM 64MB כונן SSD: אינטל 330 128 ג'יגה מארז: coolermaster 590 centurion תודה!

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Crysis3, etc -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 23 אינץ" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  3. Started by melatonin,

הציעו לקנות ממני מחשב נייד של IBM מדגם R30 (יד ראשונה מ 2002): פנטיום 3 1GHz 256MB RAM דיסק 30GB מסך 13-14 אינץ' (לא בטוח איזה מהם) DVD כרטיס רשת 10/100 מודם (לא בטוח איזה) 2 יציאות USB יציאת FireWire PCMCIA יציאת S-Video ואין לי שמץ של מושג בכמה לתמחר אותו. יש למישהו רעיון?

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  4. Started by elisobolev,

נא למחוק

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  5. אני מחפש לרכוש מחשב לעבודה אינטנסיבית במגוון של משימות לכן רצוי שיהיה בנוי למולטי טסקינג. אני עובד קצת בעריכת וידאו, קצת פוטושופ, קצת משחקים, קצת סרטים וביקצר הכל מהכל אני מבקש מפרט מבוסס אינטל ללא מסך וללא צורב. שיהיה מארז שקט והרבה מקום בכונן. הרבה תודה למגיבים.

• 12 תגובות
    • 932 צפיות
  6. מחפש מארז, לוח אם וקרור שיתנו לי את התאים האופטימליים להמהיר i5-2500K ל- 5Ghz (עם קצת מזל) עיקר השימושים הכבדים במחשב הם: פוטושופ,לייטרום,mathlab, vs2010 וקצת premiere וכמובן משחקים כבדים אם יש זמן החלקים שיש ברשותי עכשיו הם: מעבד 2500K Patriot Viper Xtreme Series 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600, Timing 8-9-8-24 Voltage 1.65V - במקרה הצורך אני יעבוד איתו ב-1.5V ספק Enermax FMA-II 525Watt - יכול להיות שאני אחליף להספק גבוהה יותר אם יהיה לי צורך כ.מסך MSI NX8800 GTS 320Mb - כרגע אני לא פנוי לשחק, לכן אחכה עם שדרוג הכרטיס מסך, אולי אפילו עד שיצא דור ה-28nm Crucial M225 128GB SSD SATA2 הדרישות שלי הן: תקציב: עד 1500שח ניתן לחרוג קצת אבל אם ניתן לצמצם אז עדיף. יכולות קירור:עדיפות עלי…

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  7. אגב, יש לי מסך 19" אז קחו בחשבון את העניין! תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  8. איך המפרט הזה ? שווה ? יש חלקים שלא מתאימים? המפרט - לוח אם : Gigabyte G1.Sniper M3 for 1155 מחיר : 830 ש"ח ( 2 ) מעבד : Intel Quad-Core i5 3570 3.4Ghz 6MB Tray מחיר : 1011 ש"ח ( 4 ) כרטיס מסך : Gigabyte Geforce GTX660 OC 2GB Windforce X2 מחיר : 1099 ש"ח ( 7 ) קירור מעבד : Scythe MUGEN 3 REV B מחיר : 210 ש"ח ( 5 ) ספק כח : Seasonic M12II-750W Active PFC 750W Modular 80+ Bronze מחיר : 671 ש"ח מארז : Raidmax Augusta Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X4 Front+Top(2)+Back Ptional side fan Black מחיר : 510 ש"ח ( 1 ) דיסק קשיח : WD 500GB Sata 3 Caviar Blue מחיר : 292 ש"ח ( 6 ) זיכרון : Cors…

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  9. שלום יש לי את המחשב הבא : PD 915 2.8GHZ 2X2MB asrock 775dual-vsta twinmos 512MB 533MHZ ספק כוח ג'נרי 350W. HD 60GB עכשיו אני מוסיף עוד זיכרון 1 ג'יגה בסטיק 1 ככה שיהיה לי 1.5 GB . והארד דיסק 250GB ככה שיהיה לי 310GB. ואני מחליף את הכרטיס מסך שיש לי לGF7300GT. ניתן לשים את כל זה במארז HTPC ? האם המחשב הזה פולט הרבה חום וכדאי לשים לו מאוורר שקט ומקרר יותר ? בקיצור תנו דעות בעניין, תודה לעוזרים.....

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  10. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו להמליץ על מפרט למחשב ללא מסך, עד 2,500 ש"ח. שימושי המחשב - תוכנות Office השונות (כולל Access ו- MS-Project), גלישה באינטרנט, וצפיה בסרטי HD 1080. עניתי על השאלון המצורף - התשובות באדום. תודה מראש, יוסי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימניג -אילו משחקי…

11. Started by יוםיום,

אחרי בצורת של 6 שנים החלטתי להגשים את מחשב החלומות מפרט זה אולי נשמע כמו צרות של עשירים אבל ממש לא - אני מתכנן עליו לעוד 5 שנים (שזה בערך זמן החזר התשלומים) השימושים הינם עריכת וידיאו (CS5), משחקים (גם כבדים), קולנוע ביתי ועוד - בקיצור הכל חוץ מהכנת קפה המטרה היא לבנות מחשב עם ביצועים חזקים ולבצע לאורך הזמן שיפורים קטנים יש לי כבר שני מסכים כאשר בשלב הבא אני רוצה להוסיף מסך (3D בתקוה) עם כרטיס מסך זהה ב SLI אולי להוסיף זכרון? הערות: להבנתי המעבד אמור להחתך בחצי בחודש הבא אחרת הייתי הולך על 930 המארז עדין לא בארץ - אמור להגיע בקרוב לא רשמתי מקלדת ועכבר אם יש המלצות בבקשה יש לי התלבטות קשה בקשר לזכרונות אלו או קורסייר דומינטור או קינגסטון היפר X אני בעיק…

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  12. Started by alexbak,

אני מתעתד לקנות מעבד שיהיה מבוסס core2 או ה 7250 או ב 7300. שניהם תומכים ב 64 bit לפי הבנתי. איזה מע' הפעלה מומלץ לקנות עבורם? האם ה 64bit או הגרסה הישנה יותר? האם תשובתכם תקפה לויסטה, XP או הפצה של לינוקס. תודה!

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  13. Started by ron123,

לאחרונה קניתי מחשב חדש ואני מעוניין למכור את המחשב הקודם. מצאתי קונה אבל אני לא יודע להעריך את מחירו של המפרט הנ"ל: מעבד: PENTIUM 3 800 MHz לוח אם: ASUS CUV4X זיכרונות: SAMSUNG 256MB+128MB+32MB SDRAM כונן קשיח: IBM Deskstar 60GB כרטיס מסך: GeForce 4 MX עם 128MB זיכרון כרטיס קול פשוט של Creative מארז, מאוורר וספק כח ג'נריים בבקשה תגובות רציניות בלבד ממי שיודע, גם הערכות גסות יתקבלו בברכה. בתודה מראש.

14. שלום לכולם, מחפש מפרט למחשב עם הדרישות הבאות: 1. התקציב המקסימאלי - 1200 ואפשר לנצל הכל אך להשתדל לא לחרוג. 2. יישומי משרד, אינטרנט,משחקים קלים, שרת אחסון. ללא צפייה בסרטים אבל אולי לסטרימינג ממנו לסטרימר חיצוני. הכוונה במשחקים קלים הם RTS ו-RPG בעיקר. מסך dell 2209wa. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. רמת נחיצות שקט: 7. 5. לא מתוכנן OC אלא אם כן אפשר לקבל אותו מהחנות המרכיבה את המחשב. 6. יש צורך לכלול הרכבת מחשב בחנות. 7. איזור מגורים - רמת השרון. 8. אם יש אפשרות לתמיכה ב-RAID זה יהיה נחמד ותמיכה בכמה שיותר HDDs. 9. לא מתוכנן שדרוג עתידי. תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  15. Started by hezi508,

המפרט זהה רק המעבד שונה אופציה 1 Intel Pentium Dual Core Processor T4500 : 2.3 GHz FSB 800MHz 1M L2 Cache אופציה 2 Intel® CoreTM i3 Processor 350M, 2.6 GHz אני מניח שגם הצ'יפסט שונה בהתאם לתושבת תודה חזי

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  16. Started by eliXir,

המפרט צריך להיות למשחקים, עיצוב ועריכה. כולל מסך 19 אינצ'. תודה!

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  17. Started by HeavenShock,

אממ... אני רוצה מפרט למחשב שיעלה גג 5.2K... מחשב עם מעבד חזק, כרטיס מסך טוב, שיוכל להעלות משחקים חלק (משחקים כמו קרייסיס, וכו'), לא כולל עכבר, מקלדת, ומסך.

• 14 תגובות
    • 932 צפיות
  18. Started by boris163,

מחיקה

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חזק מאוד עם שלושה מסכים לטובת משחקי סימולטור למטוסים. חשוב לי מאוד שהמשחקים (כבדים) ירוצו מהר וחלק עם מקסימום גרפיקה. מה האופציה הטובה ביותר לבנות מחשב כזה? האם אני צריך מספר כרטיסי מסך? האם זה אפשרי בכלל? קראתי באינטרנט על מכשיר של Matrox שהבנתי שהוא יכול לחלק את התמונה שיוצאת מכרטיס המסך למספר מסכים נפרדים אשמח לקבל את עזרתכם בבניית מפרט חזק למחשב. שיהיה מהיר ואמין עם שלושה מסכים של לפחות 21 אינטצ'. תודה מראש על כל העזרה. נ.ב. התקציב גמיש אם אתם חושבים שצריך להגדיל אותו אבל אני לא רוצה להשתולל יותר מדי אם אין סיבה אמיתית. מצ"ב הקישור למכשיר של Matrox http://www.matrox.com/graphics/en/products/gxm/th2go/

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  20. Started by lempsar,

אני קורא ותיק של הודעות בפורום וסופסוף נפגשתי עם כ 3500 ש"ח עבור מחשב חדש. המחשב ישמש לשימושים ביתיים יחד עם לכידת וידאו ובעדיפות נמוכה המרות פורמטים של וידאו, אין שימוש במשחקים, אין צורך ביכולת המהרה. חשבתי על AMD כי יש לי נסיון טוב עימם ומחיריהם נוחים יותר. קראתי הודעות קודמות בנושא זה ורציתי לוודא את הרכיבים לפני הקניה. ברשותי דיסק קשיח של 80 גיגה, מסך 17, צורב DVD 106 של פיוניר. חשוב לי מפרט המכיל לוח טוב וכן מארז. תודה.

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  21. Started by jenia1,

http://tms.co.il/preview/spec/d8m2xarq +רמקולים EACAN E-510 2.1 הכל יוצא 5600 עכשיו שאלה האם הספק יחזיק את המפרט?(גם אם בעתיד אני ירצה להוסיף מאווררים?) וכמה הנחה TMS תיתן על כזה מחשב ? (לא כולל ה 2% במזומן) תגובות הארות והערות יתקבלו בשמחה

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  22. אני מתכנן לקנות מחשב חדש לאחי. התוכנית כרגע היא לקנות AMD X2 3800 והחליף עם ה-athlon64 3200 שלי. בנוסף לשים לעצמי זכרונות טובים יותר ולתת לו את שלי. בקיצור - לשדרג את שלי על הדרך... בניתי מפרט ב-5k. אני לא זקוק להמלצות לגבי החלקים עצמם, למעט זכרון 2x512 עם תזמונים נמוכים (בסביבות 800 ש"ח) השאלות העיקריות שלי הן: האם לרכוש את המחשב כבר עכשיו, או לחכות לתושבת AM2 ... (מבחינת ביצועים) אם אני מחכה ל-AM2, יהיה לי קצת יותר קשה לעשות את ההחלפות (כמובן שה-AM2 יבוא למחשב שלי - לוח+מעבד+זכרון. וחבל כי יש לי אחלה לוח SLI כרגע) * אז מתי בעצם נראה בישראל את הצ'יפסט החדש? * האם תוספת הביצועים שווה את הזמן שצריך לחכות? * האם המחיר אמור להיות גבוה משמעותית מהמחירים כיום (מעבדים\לוחו…

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  23. הדגם של הזכרון הוא: זה 2 ג'יגה Samsung M471B5673FH0-CH9 DDR3-1333 תודה לעוזרים חשוב שיהיה אותו דגם ואם לא אז רק חברה שונה אך כל התזמונים והמהירות שיהיו שווים ..

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  24. Started by om24,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים גודל המסך? 12-13.3 משקל רצוי? פחות מ 2קג האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 ש' + האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בלוטות? כן גודל מינימלי של כונן קשיח ? לא קריטי - עדיף מה יותר גדול. כונן CD/DVD? צורב? אין צורך. מעדיף לחסוך במשקל כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המועמדים שהעליתי בחכתי: 1) HP ProBook 5330M – 2900 ₪ --- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=815739 2) Dell Vostro V131 i5-2430M - 3100 ₪ --- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=803956 3) Samsung 350U2…

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  25. Started by GOLD_BOMB,

שלום, אני צריך המלצה לאיזה נייד לקנות השימוש העיקרי שלי גלישה באינטרנט, עבודות ממושכות, מסך שלא מעייף את העין ובעיקר עבודה משרדית word וecxel אבל טבלאות מאוד כבדות יחסית תקציב 3500 תודה לעוזרים חן

• 7 תגובות
    • 932 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.