עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MoSQuiTo,

אם צריך ניתן לחרוג בכ500 ש"ח. נק' חשובות: 1. הכי חשוב- מארז ברוחב של מקסימום 18 ס"מ, במידת הצורך אני אקנה ANTEC NSK2480B + 380W EARTHWATTS PSU. 2. נראה לי שאני מעדיף כרטיס מסך חיצוני (כמובן כמובן עם יציאת HDMI) כך שיוכל להריץ משחקים לאו דווקא הכי חדשים (למשחקי רשת וכדומה). 3. המחשב ישמש גם כשרת האחסון של הבית. אבל נראה לי שבשלב ראשוני טרה יספיק. 4. כרטיס רשת עם אנטנה חיצונית המחוברת בכבל למחשב עצמו (מכיוון שהמחשב יתחבא מאחורי ארונית). 5. מעבד יחסית "חזק" (I3?) שיתמודד יפה עם קבצים גדולים ועם השנים נק' פחות חשובה עבורי היינה נושא הרעש. מכיוון שהסלון לא קרוב לחדרי השינה (כמובן שלא בא לי לראות סרט ליד גנרטור). בגדול קיבלתי מושג טוב על מה אני צריך מפה: http://hwzone.…

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  2. חבר'ה אני כבר מת לקנות מחשב ולא מצאתי עדיין חנות עם אתר באינטרנט "שעומדת" עם המחירים שבאתר בכל החלקים, תעשו טובה ותרשמו לי חנויות כאלה, תודה!

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  3. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה ברזולוציה של המסך משום מה הכל בקטן וניסיתי לסדר את זה ולא הצלחתי איך אני מסדר את הבעיה הזאת ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  4. תציע לי לשנות איזו הם? אני מאוד קרוב קונה מחשב חדש... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  5. ככה.... חשוב לציין שהמחשב מיועד לגיימינג כבד ותוכנות. השאלה הגדולה שלי היא באמת rsm/tms? עוד כמה שאלות.. : מה ההבדל בין : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2409 לזה http://tms.co.il/product/10014 בנוסף איך המארז הזה: http://tms.co.il/product/7132 ואיך הלוח אם הזה : http://tms.co.il/product/9285 תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 966 צפיות
  6. Started by Enable,

קניתי לא מזמן את המחשב ושמתי לב למשהו ממש מעצבן אחרי עבודה של 20-30דקות ה TOUCHPAD מתחמם וזה ממש מציק לגעת בוא כי זה דיי חם. זה רק לי ככה? יש אפשרות לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  7. Started by Comnir,

שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גלישה באינטרנט, שיחות בסקייפ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בספק כוח. יש לי ספק של HEC - 300W ממחשב ישן (נמצא בשימוש כבר 6 שנים, אבל אני לא רואה סיבה להחליפו). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=ש…

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  8. Started by RUONXHEV50,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?הכול גיימינג,עריכת אודיו,אופיס ואינטרנט,וטיפה עריכת וידאו וטיפה פוטושוף א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.רשמתי למעלה ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לשם פרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:כן * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920x1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו?הכול * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות 3. האם יש …

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  9. שלום לכולם ! אז חברה שלי אבא שלי מתעניינת במפרט חדש (מחשב חדש), לא כולל : מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. בקיצור היא רק רוצה את "הקופסא", מה שנקרא (רק את המארז עם הרכיבים, למי שלא הבין.. ;D). התקציב הוא עד 4000 ש"ח. אין סיבה לחרוג. המחשב מיועד לצורכי עבודה - אופיס, גלישה ואולי קצת ICQ.. ;D בכל מקרה, היא מתלוננת על איטיות, אז שמתי דגש על זיכרון 512MB PC3200. המחשב לא מיועד למשחקים, אז בחרתי בכרטיס נחמד+. עכשיו בלוחות-אם אני לא ממש טוב, ואין צורך בלוח ל-OC או משהו. רק לוח מהיר שינצל את היכולות של כל שאר הרכיבים. בחרתי ב-ASUS. CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1115.79 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Intel 865PE Motherboa…

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  10. אז ככה.. מKSP P4 3.0 MHZ 800 mhz bus HT לא פרסקוט כמו שכמה הציעו לי בגלל התחממות. ASUS P4P800 DELUXE 2X512 A-DATA 400 MHZ + גופי קירור MSI Radeon 9800 PRO tv out dvi W.D 120 GB 8MB SATA +SEAGATE 40 GB 7200 ata 133 שכבר יש לי סידי LG שיעבור למחשב הישן צורב LG 52X שיעבור למחשב הזה... בנתיים אין לי כסף בתקציב לצורב דיוידי אבל גם זה יבוא בקרוב מארז : Supertalent FullTower Aluminium ספק : 500W+Active PFC -לא מכיר אותו...מישהו יודע אם הוא טוב? הוא של KSP והוספתי עוד כמה שטויות כמו משחה טרמית ..מגירה להארדיסק 40 גיגה עוד שני מאווררים זוהרים וזהו.. הצעות שיפורים..משהו?

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  11. שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש במקום מחשב נייד שנניגנב לי לצערי. עשיתי כמה בדיקות והשוואות והגעתי לשני דגמים שניראים לי טובים מאוד..אחד של HP והשני של DELL אני רק צריך המלצה את מי לקנות מבינהם או שבכלל לקנות דגם אחר השימושים שלי הם בעיקר גרפיקה, מוזיקה שתיהייה ברמה גבוה אם אני מחבר את המחשב למגבר, שיעבוד חלק עם מקרן. שני הדגמים שראיתי הם HP Pavilion dv6-6030ej LL054EA או Dell Inspiron N5010 i7-740QM HD5650 זה גם די דחוף כי המחשב זה רוב העבודה שלי. תודה רבה למי שעוזר לי בהחלטה!!

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  12. Started by Tal.,

שלום, אני צריך מפרט למחשב בתקציב של 7000 ש"ח, כולל ווינדוס ויסטה מקורי (home premium 64bit). מעבד - מצאתי שלמשחקים יותר משתלם שתי ליבות אז שיהיה שתי ליבות. שדרוג בעתיד - אשמח לקבל מפרט עם לוח שתומך בCF. קירור - שיהיו 3 מאווררים במארז (או יותר), 120mm (או יותר) וקירור טוב למעבד. הארד דיסק - צריך 500GB. צריך צורב DVD שיצרוב גם דיסקים של DVD וגם דיסקים רגילים. ללא ציוד הקפי. המחשב יחובר למסך 17 אינץ' (של MAG אם זה משנה) ולפעמים גם לטלויזיה (21 אינץ') לראות בה סרטים ואם יהיה מגניב אז גם לשחק כשהטלויזיה היא המסך. צריך הרכבה. המפרט לא לי אלא לבן דוד (אני כבר קניתי מחשב ד'א, גם ב7000, יכול להיות שבסוף בן דוד שלי יקנה את אותו מפרט כמו שלי אבל הוא רוצה לשמוע עוד הצעות) אבל עדיין א…

• 14 תגובות
    • 966 צפיות
  13. Started by tibia,

amd 300 939 gigbyte k8ns geforce 5700 256 mb a-data 512 mb redimax cobra black sata 120 gb כל השאר יש לי מי שיכול להגיד לי איך המפרט

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  14. שלום לכל חברי הפורום, אשמח שוב לקבל את עזרתכם הנאמנה. יש באפשרותי לקבל מעבד i7-2600k, הבנתי כי הוא טוב רק במעט מה i5-2500k, אבל אני מקבל אותו במתנה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בעבור תמורה טובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, FHD, 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן מקלדת ועכבר אשמח להמלצה לאל פסק גם מנעה מחשבים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש ברשותי מארז compucase 66 rc , מעבד ו dvd 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10…

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  15. Started by ramivei,

שלום, אני הולך להיות סטודנט והמחשב הנ"ל נבחר ע"י כמחשב המתאים לי ביותר מבחינת צרכים אולם בשיחה עם המוכר גיליתי בעיה אחת והיא שבשימוש נמוך מכח העיבוד הוא עובד במקרה הטוב שעתיים. האם למישהו יש נתונים על כך? בנוסף שאלתי את המוכר האם יש סוללות מורחבות/גדולות יותר ומסתבר שאין ושניתן לרכוש דרך היבואן "אמטל" סוללת נוספות. השאלה שלי היא האם מישהו יודע כמה בערך סוללה כזו עולה (על מנת להתחשב בזה ברכישת נייד) וכיצד מתבצע תהליך ההחלפה?(האם ניתן לא להפסיק תהליכים בעת החלפת הסוללה) בעקרון אם למישהו יש המלצה לנייד אחר עם ביצועים דומים ויותר זמן סוללה ועולה בערך כ3-3.3 אלף שקל אז אני מוכן לשקול ללכת על משהו אחר. אני הולך על פוג'יטסו כי כיום הם עולים 2850 שקל בKSP והביצועים על פניו ממש טו…

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, הנוכחי כבר בן 8 (: להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטים, אינטרנט, תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח רגיל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ו…

17. Athlon64 3200+ (S-939) 1 1100 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 620 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 2 760 כרטיסי מסך? PINE כמות מחיר סה"כ xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1 (בבקשה תנו חוות דעת על הכרטיס הזה היות והמחשב גם ישמש כדי להריץ משחקים כבדים כגגון FLIGHT SIM 2004) 1020 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 120GB SATA 7200 8MB WD1200JD 1 480 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 1 290 מארזים? כמות מחיר סה"כ 2437 ATX MIDI PFC, black, usb, LCD 1 (האם יש מארז יותר טוב מזה ) 290 מארזים? Power Supply כמות מחיר סה"כ HEC 400W 1 ( האם הס…

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  18. Started by Power User,

hp pavilon dv6 2190us - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834157113 ASUS N61JQ-A1 - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220690&cm_re=ASUS_N61JQ-A1-_-34-220-690-_-Product אשמח לקבל גם חוות דעת על המחשבים. תודה.

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  19. אני מחפש בנרות מחשב ללימודים (להריץ את אופיס ואינטרנט בעיקר) עד 14" אני מעדיף עם מסך מאט. אני מעדיף במיוחד את המחשבים של Thinkpad בגלל ה Trackpoint אבל יש לי מגבלת תקציב באזור ה 4K. זמן הסוללה לא מאוד חשוב, יש לי שקעים זמינים בכיתה. אני מעדיף כרטיס מסך חיצוני (אין לי הסבר הגיוני למה- אולי מישהו יוכל לעזור לי להפטר מהדרישה המעצבנת הזו) הדבר שכן מאוד חשוב לי הוא המשקל (ולכן המגבלה על גודל המסך) - עד 2.5 ק"ג כאשר אני מעדיף את אזור ה 2 ק"ג. דגם מחשב שנראה לי מתאים הינו Dell inspiron n3010 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-... הסיבות שאני לא קונה אותו עדיין הן: 1. זה לא Thinkpad. 2. המסך מבריק. 3. ושוב, זה לא Thinkpad. אשמח לקבל הצעות ודברים שיעזרו לי לקבל החלט…

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  20. Started by Anna1987,

שלום, מהו מחיר סביר למחשב יד ראשונה בעל המרכיבים הנ"ל? ומה לגבי מחשב יד שניה? תודה מראש! 1. - חסר הרד דיסק CPU: Core 2 Duo E8400 RAM: 2 GB CD: DVDRW MOTHER BOARD: D635EC GRAPHIC : Nvidia GF9400GT HARD DRIVE: **No hard drive** 2. - חסר סידי CPU: Core 2 Duo E8400 RAM: 2 GB GRAPHIC: Nvidia AX4350 16BD2-H CD: **no cdrw** HARD DRIVE: *HD 160GB 3. - מערכת שלמה CPU: Core 2 Duo E7200 RAM: 2 GB GRAPHIC: ATI Mobility HD 3600 MOTHER BOARD: DG31PR HARD DRIVE: HDT722516DLAT80 CD: DVDRW 4. - אין סידי CPU: *Core 2 Duo E7200 RAM: 1 GB RAM MOTHER BOARD: DG35EC HARD DRIVE: HD 160GB CD: **no cdrw** 5. - חסר זיכרון CPU: *Core 2 Duo E7200 RAM: **No RAM** MOTHE…

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  21. Started by compiz,

יש ברשותי מחשב נייד acer aspire 5738ZG . עשיתי שיחזור דרך ה erecovery הכל הלך טוב ויפה אבל עכשיו אני לא מצליח להפעיל את הוינדוס שלי. הנייד שלי נדלק עד לBIOS ויש עושה בעצמו ריסטרט ובלולאה אינסופית . אני כן מצליח להעלות את הוינדוס בעזרת תוכנה אחרת PLOP ,שזה תוכנה כביכול הפעלה מאולצת . יש גם לציין שהיה לי לינוקס במחיצה אחר והייתה לי בחירה בין גרסאו של לינוקס שהיו לי הוינדוס שלי ועוד איזשהו VISTALOADER אבל עכשיו אין לי את הבוט זה כבר עשיתי אולי 10 פעמים שיחזור אבל לא מצליח ל כלום יש איזשהם רעיונות ?

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  22. אהלן, המליצו לי לשאול פה את השאלה ולהעזר בחברי הפורום כדי לקבל תמיכה. קראתי את חוקי הפורום אז אנסה ללכת לפי הפורמט שהוצע: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בגדול חשבתי על עד 10K, אבל אפשר לחרוג אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וסטרימינג. הייתי מעדיף שגם יהיה רלוונטי עוד 6 שנים ולא אצטרך בהכרח לשדרג \ להחליף 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש לי הכל, אולי אקנה עוד מסך (היום יש לי אחד של 24 אינג') 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפש…

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  23. שלום לכל העוזרים אני מעוניין כבר מחר לקנות מחשב ולכן מבקש את דעתכם וביקרת לגבי מפרט שבניתי על סמך מידע ברשת 1. מה התקציב המקסימאלי? 5300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DOOM,DARK SOULS 3,WATCH DOGS 2,PREY,FARCRY PRIMAL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080…

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  24. שלום, אני מבקש המלצה למפרט מחשב עד 1600 / 1700 ש"ח. המפרט מיועד לעבודה משרדית בעיקר - לא למשחקים. בנוסף שיהיה אפשר להפעיל מדי פעם תוכנות כמו: AutoCAD, SolidWork ו Photoshop. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  25. אלו הדרישות שלי מהמחשב: המחשב לא ינוייד הרבה וישמש כמחשב ראשי. בעיקר שימוש משרדי ואינטרנט. מסך: 15.6 מט לד חיבור אלחוטי בתקן N מצלמת אינטרנט מובנית איכותית + מיקרופון מעבד: עדיפות לI3 או I5 אם אפשרי בתקציב. ללא מערכת הפעלה תודה

• 3 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים