עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Orong,

היי חברים. הנה לפי הפורמט המבוקש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000, רק במידה והשדרוג הוא משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתכונות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, BF4, Skyrim ומלא משחקים שעוד לא יצאו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ', 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 31 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? -> 4300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -> לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -> 300 -200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) -> גיימינג\משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-> משחקים כבדים כדוגמת BF4,WATCHDOGS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -> כרגע אין לי מסך ואשמח עם תוסיפו לי מסך מתאים וטוב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימנג, מתכוון להתחיל ללמוד עריכת וידאו ותלת מממד בקרוב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LOL, blade and soul, cod, assasin creed -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא חייב שיסחוב את המשחקים הכי חדשים על ULTRA, אבל שכן יריץ הכל חלק לפחות על מדיום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צריך המלצה למסך…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  4. Started by david1882008,

1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: gta v,gow4,the witcher 3,battlefield 1 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).fullhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר, אך ישנה עדיפות לתקציב שהקצבתי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים שיוצאים/יצאו, כגון BF4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אז הגיע הזמן להתחדש, ולאחר שעות רבות של מחקר החלטתי ללכת על שילוב של מסך 2K Dell U2715H עם כרטיס גרפי GTX 1070. עכשיו אני תקוע וצריך עזרה בבחירת שאר המפרט המחשב מיועד לגיימינג, תכנות ויצירת מוזיקה. חשוב לי מאוד שהוא יהיה שקט מכיוון שאני מקליט שירים באותו החדר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אבל לא במחיר של פשרה רצינית ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש ממש חייבים 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכנות ו-DAW א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - Cubase, Vis…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, מידול ואנימציה בתלת מימד, עריכת וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BLENDER, PHOTOSHOP, AFTER EFFECTS, PREMIERE וזה בעיקר להתעסקות כיפית עכשיו.. הפוקוס המרכזי צריך להיות על גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SKYRIM, GUILDWARS2 בינתיים זה מה שעולה לי בראש, אבל יהיו עוד, חשוב שהוא יחזיק מעמד למשחקים הבאים -מהי הרזול…

8. שלומות מחפש מפרט לגיימינג ללא מסך,מקלדת,עכבר רמקולים וכל ציוד היקפי אחר. ( מתכוון לקנות אותם לפי טעם אישי ) השימוש העיקרי יהיה למשחקים. כגון SKYRIM,AC4 ו EVE ONLINE מה שחשוב לי. זה האפשרות שהמערכת תחזיק כמה קליינטים במקביל ( MULTIBOXING ) של משחק כמו EVE ONLINE או WOW. ( במה זה תלוי? זכרון? או חיבור האינטרנט בלבד? ) יש העדפה קלה לAMD על פני NVIDIA בכ.מסך אבל ממש לא קריטי. הרשימה הנ"ל היא לפי הרשימה של השאלות בדיון החוקים. 1) לנצל את כל התקציב 2) ניתן לחרוג בלא יותר מ500 שקלים 3) גודל המסך הינו יהיה רוב הסיכויים 24 כשהמטרה היא בעתיד לחבר 2 מסכים. ( אשמח לקבל המלצות למסכים בגודל הזה ) 4) מחשב שקט זה ייתרון אבל לא קריטי. 5) אוברקלוק לא מתוכנן אלא אם כן יש אפשרות לבצע אוברקלו…

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  9. שלום, אני מחפש מחשב casual gaming לסלון שישמש גם כמדיה סנטר. העדפה היא למארז HTPC שיראה טוב (בכל זאת, סלון) אבל אני לא אתעקש על זה אם זה לא ריאלי או מקפיץ את המחיר משמעותית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כנראה שלא ניתן, אבל תרגישו בנוח להציע שדרוגים ואני אשקול 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. StarCraft 2, Portal 2, Diablo 3, Watch Dogs, Biosho…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by DjGhost,

שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3 & BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך לרכוש גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הלהיטים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בקרוב אקנה מסך גיימינג חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

12. 1. מה התקציב המקסימאלי?9K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אין הרבה הבדל בין 9K ל 8K אז מעדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימאלי 9K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסטרימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל תחום המשחקים אם זה בין הכבדים החדשים שיוצאים מידיי שנה: וויצ'רת פולאאוט וכו' וגם המשחקים היותר קלים כמו: וואו, LoL, OW וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by belldom,

אפשר לחרוג מהתקציב במידת הצורך עד 500ש"ח אין צורך בציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר) שימושים: AutoCAD (פרנסה) Photoshop כלליים (גלישה, סקייפ, אופיס...) שקט: 7 לא מתוכנן OC המחשב יושב מתחת לשולחן, צריך מארז עם כניסות USB וכפתורי הפעלה עליונים. צריך כרטיס מסך עם חיבור ל-2 מסכים

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  14. Started by alonisr,

מחשב לא כולל ציוד הקפי אני מבקש רק: מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, הארד דיסק, מארז, זכרון. שהמארז יהיה פשוט בלי חלונות\נאונים תודה רבה

• 14 תגובות
    • 931 צפיות
  15. שלום, קניתי את המסך P2350 (רזולוציה של 1920*1080, 23") ועכשיו אני מחפש לו מחשב חדש. התקציב המקסימלי הוא 3200. ז"א שאני רוצה שזה יהיה בין 3000 ל3200 כי מעבר לזה, יהיה בעייתי. עוד משהו חשוב, אני מתכנן לקנות את המחשב בתחילת מרץ (כדי שהמשכורות שלי, של חייל, יכנסו) השימושים הצפויים של המחשב יהיו משחקים כמו דיאבלו 3, PES2010, גלישה באינטרנט וסרטים עם הגדרות גבוהות. יש לי כבר עכבר, מקלדת, רמקולים, מדפסת, מסך, פלופי, צורב DVD. ז"א שאני צריך רק: לוח אם, מעבד, ספק כוח, מארז, קירור, זכרון RAM, זכרון HD וכמובן כל הכבלים שיש בפנים(; השקט קריטי אבל לא ברמה כל כך גבוהה, אני בכל זאת לא רוצה לעבור את ה3200.. המחשב הזה הולך להיות פה הרבה זמן, ז"א שיצטרך לעבוד טוב להרבה זמן כי אין לי ראש ל…

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  16. היי אני רוצה לקנות כבר מחא בבוקר מחשב חדש לצורך לימודים יותר מאשר משחקים אבל יש גם כמה משחקים שאני אוהב התקציב עד 2500 כולל מסך... אני רוצה ליקנות מאייבורי כי ארין לי אפשרות אחרת אז תתחשבו בזה הם הציעו לי את המפרט הבא... http://www.ivory.co.il/printproduct.asp?productid=303 מעבד קונרו הוא יותר טוב מדואל קור? והE2160?? זה לא מעבד חלש? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 9000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אני אשחק בהרבה משחקי יריות וספורט. כל יום המחשב יפעל. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מחפש מסך,כנראה:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=6829 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים שיצאו בשלוש שנים הקרובות. יריות,כדורגל,כדורסל,פע…

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  18. שלום לכולם, אני חדש בפורום, הצטרפתי כי המליצו לי על הקהילה פה(: אני מעוניין לקנות מחשב חדש, מחשב חזק, שמסוגל לעשות מולטיטסקינג טוב.(המטרה - להריץ משחק חדש,ושעדיין אוכל להיות באינטרנט, לראות סרט וכו'). תודה רבה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7500, רק אם זה באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, אבל גם קצת עריכה, סרטים HD.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חזק (לא למשחקים), השימוש העיקרי הוא לתכנות שזה כולל הרצה של תוכנות כבדות במקביל ואמולטורים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (עדיף עד 4K) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual sudio, eclipse. שימוש תדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת פשוטה ונוחה להקלדה מרובה (אם זולה עדיף אלחוטי). לא חובה. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. …

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  20. שלום חברים, חייב את עזרתכם בבניית מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: עיצוב וגרפיקה בעיקר, סרטים FHD, עבודה עם הרבה תוכנות כבדות פתוחות בו זמנית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe photoshop, illustrator, InDesign, flash, dreamweaver - משתמש באופן קבוע בתוכנות מדי יום. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני לא משחק הרבה אבל רצוי שיריץ GTA 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחבר את המחשב ל2 מסכים FULL HD 1920X1080 אחד מסך מח…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום לכולם, שמי יואב ואני סטודנט לתואר שני. לצורך העבודה שלי אני זקוק למחשב חזק בעל יכולת גבוהה לביצוע חישובים נומריים, ספציפית חישוב פתרונות לבעיות בעזרת תוכנת אלמנטים סופיים וMATLAB. 1. מה התקציב המקסימאלי? 15,000-20,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל. אלה כספים שלהפרופסור, אז למי אכפת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מומלץ שלא, אבל הוא גם ככה גדול מספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חישובים נומריים בתוכנת אלמנטים סופיים וMATLAB. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). COMSOL - שימוש כבד, MATLAB - שימוש כבד. ב) במי…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by yoni_nd,

שלום! מבקש מפרט למחשב ביתי בכ- 2000 ש"ח לשימושים הבאים: - שימושים משרדיים (אינטרנט, אופיס) - פוטושופ - עריכת קלטות וידאו ביתיות רוצה דיסק קשיח: 500GB-1000GB (ראיתי שבד"כ את ממליצים על 16MB, למה לא 32MB?) בקשות מיוחדות: מעבד 4 ליבות AMD ATHLON X4 620, זכרון GB 2 ,כרטיס מסך בנפרד מלוח אם, כרטיס טלויזיה (לצרכי עריכה). אין צורך בציוד היקפי (מסך, צרוב, מקלדת , עכבר). תודה רבה

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  23. שלום, אבקש עזרה ב מפרט למחשב כ- 2000 שקל ללא ציוד היקפי (ללא מסך, ללא מקלדת ועכבר) לעבודה משרדית: אופיס, אינטרנט, צפיה בסרטים, קורל דרו, וכו'. חשוב שיהיה גם לוח אם וגם מעבד של אינטל (אפילו אם זה יוריד את ביצועי המחשב). תודה

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  24. היי לכולם! אני רוצה לקנות להורים שלי מחשב חדש. השימושים שלהם זה בעיקר אינטרנט, קצת עבודה משרדית, וקצת מכל דבר בעצם. כמו כן אני רוצה לקנות את המחשב עם מערכת ווינדוס חוקית למהדרין, ללא ציוד הקפי כי יש להם. האם אפשר לדחוף למחיר של כ 2000 שקלים מחשב סביר כולל מערכת הפעלה? אני מאיזור חיפה ולכן אבקש מחנות כמו KSP או רשת אחרת שקיימת הרבה זמן. תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מחפש מפרט למחשב נייח חזק לגיימינג עד 3000 ש"ח ללא ציוד היקפי אני מתכנן לקנות ממש בימים הקרובים ואני מחפש המלצות למפרטים חזקים. תודה מראש לעוזרים,

• 1 תגובה
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.