ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם ותודה שאתם פה בשבילנו. 1.התקציב המקסימלי הוא 2000שח. בבקשה, לנסות לא להרוג מהתקציב. 2.השימושיים הצפויים הם משחקים קלים , אינטרנט, סרטים ותמונות. 3.ללא ציוד הקיפי. 4.מחשב עם כל הרכיבים. 5.מחשב עם כל הרכיבים. 6.אני לא יודע בידיוק כמה אפשר להגיע למחשב שקט עם התקציב הזה, אבל אם אפשר הכי גבוהה 9,10 7.ללא OC 8.בלי מערכת הפעלה. 9.יש לי העדפה מחנות במרכז. 10.אין לי שום בקשה מיוחדת לחיבורים. 11.לא מתכוון לשדרג בעתיד. 12. לא חשוב. בקשה רק שיהיה עם 4GB ראם. תודה רבה וסליחה, אם משהו לא ציינתי.
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
ניתן לשדרג את ה-HD של כל מחשב נייד ? בפרט toshiba satellite l655 ? האם הנ"ל כרוך בביטול האחריות שכן המארז נפתח ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מעוניין לרכוש את ה X201 במפרט מקיף ביותר כולל מודם סלולארי עם GPS, כונן SSD , מעבד I5 או I7, כרטיס רשת עם האופצייה של ה WIMAX וכן עוד אי אלו תכונות אשר אינן משווקות בדגמים הבסיסיים. בכל מקום ברשת בו ניסיתי למצוא דגם אשר יקיף את רוב המפרט הדרוש, הרי שהייתי מגיע למבוי סתום בין אם בשל דגם שלא עומד בדרישות או לחילופין במקומות שניתן לבצע שידרוג ואיפיון נוסף הרי שחלק מהתכונות אינן זמינות. גם אחרי שחרשתי את EBAY לא מצאתי מענה. להפתעתי, גם בהנחה שאני מוכן לשלם את מחירי הארץ, הרי שליבואן הרשמי בארץ שעד עתה לא הבנתי מה שמו מלבד זאת שהוא ממוקם בפ"ת, אין אתר אינטרנט ומימלא אין אפשרות לרכוש דרכו ישירות.קיים מעין טופס יצירת קשר וחשבתי שאולי יפנו אותי למשווק רשמי ש…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מעוניין במפרט עד 1600 ש"ח לא כולל מסך, מחשב שישמש לגלישה,עבודה עם WORD וסרטים לא כולל מסך, מסך ארכוש בנפרד מעוניין במפרט עם מעבד של אינטל ולוח אם של ג'יגבייט המחשב לא ישמש למשחקים אז כמובן שאפשר לרכוש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה.. המסך שאני רוכש הוא LG E2040T
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, ומאחר שאני לא כ"כ מבין בזה, אשמח אם תעזרו. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? נסו לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג, לא בצורה מוגזמת 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים (קרייסיס לדוגמה) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בעיקר FPS-ים למיניהם * לאילו הגדרות גרפיות …
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
צריך לקנות זוג מחשבים, זהים- אחד יהיה לגיבוי במקרה של תקלה בראשון. המחשב אמור להפעיל "גימיק" באירועים של צילומים עצמאיים של אורחים, תמונות וקבצי וידאו דרך מסך מגע. תקציב- סביב 1800-2000 לכל אחד, יקנה מחנות לוגיק - http://www.logicpc.co.il/heb/default.aspx - עדיפות למעבד אינטל, וכרטיס מסך מבוסס ATI. - עדיפות למארז כמה שיותר צר ודק, כי הוא הולך להיכנס לתוך "כוך" קטן במתקן. אשמח לתשובות עד צאת החג,לשם הזמנה מהירה. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מבקש המלצות למפרט לצורך עבודה באודיו (אולפן בייתי ) התקציב : 2500 ש"ח הרכיבים הנחוצים : מעבד ,לוח אם ,זיכרונות . המחשב אמור להריץ קיובייס + פלגנים מרובים /כבדים . תודה .
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המחשבים האלה מי שמכיר,או ממליץ,ההבדלים במחירים כמעט אין הבדל הטושיבה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=30821 הHP http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=29568 השימוש הכללי הוא בעיקר לסרטים ,משחקים ברמה יחסית טובה,אינטרנט ושירים. יש לשים לב שהם אותו מפרט כמעט,רק שיש שוני קטן במעבד,שאני לא יודע אם הוא משמעותי,וגם אחריות ארוכה יותר של טושיבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני צריך בבקשה מפרט מחשב עד 1,800 ש"ח. מעבד INTEL. לוח-אם (עדיפות ל-GigaByte) שיכלול כרטיס מסך, כרטיס קול וכרטיס רשת. זכרון פנימי 4GB. צורב SAMSUNG. מארז פשוט עם יציאות USB מקדימה ואחורה + ספק כוח מתאים ונורמלי (לא ג'נרי). כונן קשיח SAMSUNG\WD עד 500GB. שימושים: גלישה באינטרנט, עבודה משרדית (אופיס\אווטלוק), מוזיקה וסרטי HD. אם פספסתי איזה רכיב אז כמובן תוסיפו בבקשה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעיקר לשימושי כתיבת קוד תוכנה ואופיס וכו'. אני לא מעוניין בנטבוקים. אני רוצה שהמחשב יחזיק הרבה זמן, כלומר שיעבוד בצורה טובה למשהו כמו 4-5 שנים. האם אני יכול להסתפק במעבדי Intel T4400/T4500 או שעדיף לי מעבדי Intel Core i3/i5? אם יש לכם הצעות אחרות למחשבים עם מעבדים טובים אז בשמחה.
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב לאינטרנט (הרבה חלונות בו זמנית) ולצפייה ב- HD. המחשב נמצא בחדר השינה ופועל גם בלילה לכן חשוב לי שיהיה שקט. מעדיף שיחזיק להרבה זמן. מה דעתכם על המפרט הבא? אשמח לכל חוות דעת - שינויים/דברים מיותרים ודעתכם על הרכיבים ועל רכיבי הקירור. בתודה, בוריס. מעבד Intel Core i3-540 Tray ₪534 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i3-540ay לוח אם Gigabyte GA-H55M-D2H ₪431 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950516 כונן קשיח Samsung HD153WI Eco Green 3.5" 1500GB SATA2 32MB ₪439 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD153WI כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪207 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pi…
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרתכם במציאת מחשב נייד שתואם את דרישותיי. * מטרות המחשב? שימוש סטודנטיאלי אינטרנט ואופיס * גודל המסך - 14" בלבד * משקל רצוי - כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי סלולות שמחזיקות 8 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות hdmi * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB לפחות. * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף, אשמח למחשב בעל אחריות של יותר משנה, אם קיים. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש עדיפות לכ.מסך לא מובנה מאחר ויש ילדה שמשחקת קצת פיפא/SIMS וכו' ואני לא רוצה שחלילה תהיה תקיעה או איטיות (אחרת מה הטעם במחשב חדש?) 2GB מעל ומעבר מארז וספק - מן הסתם איכותיים יחסית, לא Corsair אבל גם לא ספק מדבקה ללא HD עם דגש על זול! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב הואבעיקר למשחקים בהגדרות גבוהות אני חושב שכרטיס מסך מסוג GTX460 768M יספיק לי מבחינת מסך יש לי כרגע 2007FP dell שהוא מסך נהדר מבחינתי אשמח לשדרג אותו למסך גדול יותר אם יש לכם המלצות (לא כחלק מהתקציב. בתקציב נפרד נגיד של כ1500 ש"ח) התקציב הוא 4000-4500 עבור מחשב בלבד (בנוסף כ1500 עבור מסך ועוד כ500 עבור מערכת הפעלה = סה"כ 6000-6500 ) אשמח אם תכוונו לגבול התחתון של התקציב חשוב לי שהמחשב יהיה שקט (7) וקריר החלטתי להרכיב את המחשב לבד כי זה משהו שצריך לדעת (וגם לא אמור להיות מסובך) וגם בשביל הכיף שבעניין אז אשמח להמלצה על מארז שקל לתפעול לא יהיה OC ואופק שדרוגי יהיה רק ברמת כרטיס מסך אם בכלל לוח אם- יש צורך בחריצי הרחבה - אינטרנט אלחוטי ואפשרות לUSB3 וכד' …
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד מחו"ל ויש לי כמה שאלות שלא כלכך ברורו במדריך "יבוא אישי של מחשב נייד מארה"ב" . 1) עם אני רוצה לקנות דגם שלא הגיע לארץ עם זה אפשרי ועם יכולים לעשות לי בעיות ? 2) עם אתם יכולים להמליץ לי אתרים שמוכרים מחשבים ניידים חזקים ובזול ?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, ובתקווה שפרסמתי פוסט בפורום הנכון (מאמין שכן '__').. אז ככה. הלפטופ שלי (ACER ASPIRE 5715Z) עבד בצורה שוטפת וטובה עד אתמול. יש לי 2 GB זיכרון מעבד DUAL CORE T2390 כרטיס גרפי INTEL X3100 הארד דיסק 160GB וכמובן כונן אופטי (צורב DVD). לעניינינו. על המחשב הייתה מותקנת לתקופה ארוכה מערכת ההפעלה WIN7 לאחר תקופה של ניסיון עם מקינטוש עברתי אליו גם בלפטופ שלי ועבד מדהים. החלטתי מסיבות של תאימות עם תוכנות שכרגע אני ממש עובד איתם לחזור לווינדוס 7. פירמטתי את ההארד ומחקתי אותו ויצרתי חדש בפורמט FAT32 כרגע אני יודע שהוא INACTIVE הבעיה שאני לא יודע איך לשנות אותו ובכל פעם שאני מדליק את המחשב עולה ההודעה הבאה: "NO BOOTBLE DEVICE - INSERT BOOT DISK AND PRESS ANY KEY" כמו כן, …
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
התקציב קצת מצומצם, אבל המחשב מיועד להתנסות באנימציה (דו ותלת מימד) אז הוא יכול להיות גבולי בהתחלה. חשובה יכולת שידרוג (ברגע שייגדל התקציב וייסגר הכיוון) לגביי המסך, אפשר לחרוג קצת מהתקציב כדי לא להתקע עם גרוטאה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב נייד של asus ... איזה חנות מחזיקה את הכי הרבה דגמים, או איזה חנות מומלצת ?! תודה
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום חברים מזמן לא ביקרתי בפורום , וברצוני לקבל ייעוץ. בשעה טובה חברתי מתחילה את שנת לימודיה בטכניון , אזור מגוריה בקריות והיא תסע בכל יום הלוך ושוב עם הנייד בתיק לטכניון לכן יש חשיבות גבוהה לרכוש משהו קליל ולא גדול באזור ה "13.3 בתקציב 3K עד משקל של פחות מ 2 קילו חשוב גם עניין הביצועים כלומר לא נטבוק חד ליבה , חשבתי לכיוון ה 1215N של אסוס אבל מסך רק "12. גם על ה U350 של לנובו חשבתי אך המעבד שלו מרתיעה אותי, אני פתוח להצעות ניתן לחרוג מהתקציב עד 500 שח.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד הארד דיסק 160 גיג'ה רציתי לדעת איך אני יכול לחלק אותו לשני מחיצות? מעדיף להשתמש בכלי של הווינדוס לחילוק מחיצות(אם יש) ואשמח למדריך איך עושים את זה.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום היום אבי הביא לי את מחשבי (אסוס 1000HE) מהתיקון שלו ברונלייט (עקב רעש של "קליקים" באזור מסויים במקלדת, האזור השמאלי) ברגע כשהתחלתי להקליד במחשב הנייד, חשתי בשינוי ניכר (לרעה) בחוויית ההקלדה במחשב. כעת במרכז ובאזור השמאלי במקלדת קיימת בעיה של מקשים נוקשים (חזקים), כלומר, לא קיים כלל פידבק כאשר לוחצים על המקשים הנ"ל, כמו הקלדה על קרש (בניגוד למחשב לפני התיקון כאשר היה קיים פידבק כדי לאפשר נוחות בהקלדה) הבעייה מפריעה רבות בשימוש היומיומי במחשב, ולא מאפשרת עבודה רצופה. בנוסף, בעייה אחת שהייתה מאז שקניתי את המחשב הוא העניין שהקלדה במצד הימני מפיקה רעשים שרק תוף מריים יכול להפיק, מה שהכריח אותי להשתמש בעטיפת סיליקון כדי להנמיך את הרעש, שמתי לב לזה רק עכשי…
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
*אני מקווה שאני פותח במקום הנכון אני מחפש נייד עד 2000 ככה.. מה שאני צריך בו: *אינטרנט-שהמחשב יעבוד מהר! [עם WIN 7] *WIFI-חובה *צורב [DL] *זיכרון 150G ככה.. *מסך נורמאלי [שלא יהיה מיני] *מקלדת נוחה אני מצאתי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=10796 איך הוא? תודה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי, הנייד שלי מזה כמה חודשים פיתח עיוות במסך (בפאנל עצמו), דבר ששמתי לב אליו בפתאומיות יום אחד (כי התופעה התחילה בקטן ולאחר מיכן התפשטה). שלחתי אותו לתיקון והוא חזר עם מסך חדש. השאלה שלי היא, איך למנוע ממצב כזה להישנות? כיצד יש לשאת את המחשב על מנת לא לגרום לבעיות חומרה שכאלו, במסך או בכל חלק אחר? עלי לציין שהתנהלתי בעדינות שנדמית לי למעלה מהממוצע לעומת אחרים מסביב עם מחשבים ניידים. כמו כן, נשאתי אותו בתיק שיש לו תא נפרד ומרופד למחשב נייד והוא הוצא והוכנס לשם כ-5 פעמים ביום בממוצע. תודה.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני יודע בקשה קצת קשה , מצאתי את הDell Inspiron n4030 עם כרטיס מסך :ATI RADEON 530V 512MB 2048MB זיכרון ראמ Intel i3-350M Mobile CPU http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=2378&pid=19372 מתאים למשחקים ? ואם ישנו דגם אחר אז אשמח להמלצה.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום, אני עומד בפני קניית מחשב, ובשתי החנויות הללו קיים בדיוק המפרט המבוקש, רציתי לדעת האם מישהו התנסה עם החנויות האלו (שניידר ו-WinPrice), ואם כן, איך היה הניסיון? בתודה מראש, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-