עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מפרט למשחקים בעיקר.. חוץ מהמפרט צריך הצעה למסך דק טוב לא קשור לתקציב!! (אם מומלץ מסך רחב אז תמליצו).

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  2. יש לי compaq presario CQ60 כרגע היתקנתי עליו ווינדוס 7 ויש לי 2 בעיות במחשב האחת היא הגלגלת המובנת כדי לגלול בדפים לא מגיבה והמיקרופון גם לא מגיב יש איזה תוכנות בסיסיות של המחשב שאני צריך להתקין כדי ששני הדברים האלה יעבדו כמו שצריך בנוסף אם אני רוצה סתם להיכנס למצלמה של המחשב ולצלם משהו איך אני עושה את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  3. יש לי עכשיו תקופה לחוצה ועד שממנים לי תמחשב זה חייב להעשות בזמן הקרוב אז אני צריך תשובה כמה שיותר מהר איך המחשב הזה : DELL INSPIRON N5110 שמגיע עם כרטיס מסך GT525M ??? הוא עולה לי 3240 שזה הכי זול בארץ נראה לי דבר נוסך זה שלמרות שהמחיר ממש טוב אני לא יודע אם החנות NETBOOKCLUB טובה ? אתם מכירים? מקווה לתשובה כמה שיותר זריז אולי אני יוכל להזמין כבר מחר בבוקר תודה על העזרה ( וכן אני יודע שאני קצת נסחף עם הסמיילים האלה חח)

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  4. אהלן, אני חדש בפורום ואשמח אם תוכלו לעזור לי מנסיונכם עם בעיה דחופה שיש לי. לפני שנה קניתי בארה"ב מחשב נייד של סוני מדגם VGN-FZ180e (במחיר של 1700$ בערך). עשיתי בזמנו סקר שוק די ארוך ובסוף החלטתי ללכת דווקא עליו (על אף המחיר הגבוה) דווקא בגלל הכרטיס מסך שלו, שהיה הכי טוב בקטגוריית הניידים עם מסך 15.4" (כרטיס מסך של nVidia, דגם GeForce 8400GT M עם 256MB זיכרון). ידעתי שזה מחשב שישמש אותי כ-desktop ורציתי שיוכל לעשות הכל. בחודשים האחרונים שמתי לב לבעיה שהולכת ומחמירה - הנייד שלי היה מתחמם מאוד מאוד מהר (בזמן שספק הכוח מחובר לחשמל), ולעתים אחרי שהייתי משתמש בו תקופה ארוכה (משחק unreal3 לדוג') הוא היה מתחמם ברמה שכמעט אפשר להכוות ממנו - הצדדים (ממתכת) וגם המקלדת (פלסטיק) הי…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת SolidWorks- פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.The witcher, Call of duty, medal of honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) אני רוצה לקנות מסך 23' איכותי לעבודה רצופה מול המחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  6. שלום לכולם, צריך המלצה למחשב נייד לטובת שימוש ללימודים + ואופציה לעבודה עם פוטושופ. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 אפשרי לחרוג ב 500-700 שח (אילת) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים בסיסיים, ייתכן שבעתיד יהיה צורך בהתקנת תוכנות לימודיות כבדות דרישה לנפח גדול של זכרון ומהירות גבוהה (צפי שימוש- מספר שנים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן: מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד …

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  7. אהלן, אני רוצה לקנות כמה מחשבים למשרד והמפרט של ה2000 שקל נראה לי מפרט מעולה ומספק ביותר לצרכיי. הבעיה היא שכשניסיתי לבנות אותו בחנויות ברשת אז היו חסרים לי חלקים מצד אחד או שהמחיר יצא הרבה יותר גבוה מצד שני. אין ספק שאני לא מעוניין לפצל את הקניה (עדיין, אני קונה 3 או 4 מחשבים). בקיצור, לשאלה: מישהו יודע לפי מחירון של איזה חנויות נבנה המפרט? אם זו בעיה לציין את שמות החנויות בפורום - אני אשמח לקבל את התשובה בפרטי. אם למישהו יש הצעה למפרט דומה במחיר דומה - אז אני גם אשמח לקבל. תודה רבה! המפרט שאני חשבתי עליו הוא: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=33.

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  8. אך ככה, אני זקוק למחשב חדש. מה אני אעשה בו? ובכן, אני חובב צילום ולכן יורך תמונות רבות בפוטושופ. אני צריך לפתוח 100 + תמונות באיכות של 10 מגה פיקסל ואני צריך שהכל יעבוד חלק ומהר. בנוסף אני עובד ב premiere אז צריך שגם שם הכל יעבוד חלק מהר וללא תקלות. בקשר למשחקים יש לי xbox 360 בשביל לשחק אך אני מאמין שאני אשחק גם במחשב במשחקים חדשים. לא צריך משהו יותר מדי קיצוני אך בכל זאת אני אשמח לשחק גם במשחב הזה. בנוסף אני עושה הקבה קידודים והמרה של קבצי וידיאו מפומט אחד לאחר. אלו הדברים העקריים שאני עושה במחשב. אז על מה אתם ממליצים? רק כמה דברים שאני יודע שאני רוצה: 1. הארד דיסק של לפחות 320gb אך אני מעדיף 500gb. 2. צריך שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. תודה.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום חבר'ה, אני משדרג את המחשב שלי... מה דעתכם על השילוב הנ"ל של החלקים? (כיום יש לי מעבד AMD SEMPRON , לוח אם פשוט של ASROCK , זיכרון 1.5GB) לוח אם: Asus P5KPL-AM מעבד: Intel CORE 2 DUO E7500 (כאן ההתלבטות היא האם לקנות BOX הכולל מאוורר ב-605ש"ח או TREY ב-508ש"ח ולהוסיף מאוורר בעוד 100ש"ח...כלומר...המאוורר שאני יוסיף בעלות 100ש"ח יהיה עדיף על מה שמקבלים בגרסאת ה-BOX?) זיכרון: G.Skill DDR2 4096MB Dual Chanel(2GBX2) 1066MHZ CL5 סה"כ עלות השידרוג: 1226ש"ח כל חלק אמור להירכש מחנות שונה ... כך זה יצא זול יותר מלרכוש את 3 החלקים מחנות אחת...חוסך לי קצת מעל ל-200ש"ח. מה דעתכם? למרות ששימושיי הם אינטרנט (שימוש בהרבה טאבים במקביל) , הורדות פה ושם , אופיס וורד, מעט אקסל , שימוש ב…

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  10. Started by ASTR4L,

יש לי רעיון למחשב חדש אז כמה שווה זה? Intel Core i5 4670K | Corsair H110 | ASUS Maximus VI Hero| MSI 770GTX TWIN FROZR | G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz SNIPER Edition | Corsair Force SSD 60GB | Western Digital Caviar Black 500GB | SeaSonic G-650 650W Gold Modular G-Series | Corsair 500R Arctic

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. תראו יש לי מחשב לפני 3 וחצי שנים ואני רוצה לדעת עם עבדו עלי במחיר (כי אמרו לי שעשו לי הנחה) אז תנו את חוות דעתכם כמה עלה המפרט הבא לפני 3 וחצי שנים. Intel Pentium 4, 2000 MHz מעבד DFI NS35-SL (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 DIMM, Audio, Video, LAN) לוח אם NVIDIA GeForce4 MX 420 (64 MB) כרטיס מסך Disk Drive MAXTOR 6L040J2 (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) דיסק קשיח Kingston 256MB DDR זיכרון פנימי MATSHITA DVD-ROM SR-8584A (6x/32x DVD-ROM) כונן DVD מסך דק:עלה 1100 ש"ח רמקולים עוד:200 ש"ח ועוד ספק כוח 300W לא גנר'י ועוד מארז ATX כחול איכותי. לאלה שמבינים בחלקים ויודעים מחירים מה דעתכם כמה היה עולה מחשב כזה לפני 3 וחצי שנים.. תודה.

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  12. Started by gil_hazan,

שלום, אני רוצא לשדרג את המחשב שלי.. אני משתמש בו אך ורק לעריכה בעזרת Premiere CS4 ו After Effect CS4. אני רוצא לשפר את מהירות ה- Real-Time Preview (כרגע לא עובד באופן מושלם) ואת מהירות הרינדור. בבקשה תעזרו לי לבדוק מה אני יכול לשדרג/להחליף כדי להשיג תוצאות טובות יותר. כרגע זוהי המערכת שברשותי: מערכת הפעלה: Microsoft Windows 7 Ultimate 64Bit לוח אם- Gigabyte GA-P35-DS3P מעבד- Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz @ 2400 MHz זיכרון ראם- 4095MB כרטיס מסך- NVIDIA GeForce 8600 GT פירוט זיכרון ראם: (240-pin DDR2 DIMM Banking: 4 (2 banks of 2 Chipset: Intel P35 DDR2 SDRAM Frequencies: PC2-4200, PC2-5300, PC2-6400 and PC2-8500 Error Detection Support: Non-ECC …

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  13. שלום רב, אני מאוד מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. כרגע יש לי מחשב ענתיקה IBM THINKPAD T43 שעם כל הכבוד אליו ויש לי! (הוא היה סוס עבודה) אני מחפש מחפש קצת יותר מודרני הבעיה שיש שמאוד חשוב לי המשקל! אני סובל מבעיות בגב וכסטודנט אני סוחב את המחשב רוב היום על הגב. בעיה נוספת שאני מאוד לא אוהב את נוטבקים וניידים עם המסכים של 10-11 אינץ' ככה שרציתי לשאול על איזה נייד הייתם ממליצים שגם משקל סביר וגם מסך נורמלי (לפחות 13 אינץ') המחשב הוא לצורכי עבודה (אופיס, תוכנות סטטיסטיות ורצוי שגם יריץ לא רע סרטים וקצת משחקים) מה דעתכם על המחשב הבא ששוקל 2.24 (זה נחשב כבד?) שמחיר שלו קצת חורג מהתקציב שלו אבל הוא מאוד מוצא חן בעייני תודה למגיבים! זהו מפרט המחשב : ‎HP Pavilion DV3-21…

14. שלום לכולם.. בבקשה תבנו לי מפרט כמו שאמרתי בכותרת בעיקר למשחקים ב-3K. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by iyehuda,

יש לי בזה הרגע סוללה ביד איך אני יכול לדעת כמה תאים יש לה ? ( לא רשום עליה 6 cell )

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by golana,

שלום לכולם, אני קונה מחשב לאחיין שלי (בן 12), המשחק העיקרי שהוא אוהב זה FIFA 2008. התקציב הוא 1500 ש"ח. מיועד לעבודה עם מסך 22" 1680x1050 חשבתי ללכת על מחשב בסיסי מאוד : מעבד:E2180 לוח אם: ג'יגהבייטGAG31M-S2L זיכרון: 2Gb A-DATA DDR2 800 דיסק: SEAGATE 250G 3.5" SATA II סידי : LG H55L X20 Lightscribe BLACK ולהוסיף כרטיס מסך (יחסית) חזק: ATI RADEON 3850 256 mb DDR3 Retail HDMI PCIEX PALIT סה"כ יוצא לי 1500 ש"ח מה דעתכם ? הצעות אחרות ?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by roni35,

אז ככה ניגש לעניין: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 - אבל באמת מקסימום, אם אפשר יותר לכיוון ה3000 זה עדיף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן לנצל אך עם התחשבות, כמו שאמרתי עדיף כזה 3.5K בערך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן יותר מ4000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, עבודה משרדית, וגם אני צריך פשוט שהמחשב ירוץ מהר וחלק. אני רוצה מחשב עם כוח. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הייעוד הוא לא גיימינג אבל הוא כן בא בחשבון ולכן אני רוצה להשקיע בכרטיס מסך (בסביבות ה800-1000) -אילו משחק…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by dror98,

אז המחשב שלי כבר ישן ובנוסף הלוח אם חצי נדפק, אני רוצה לקנות מחשב נייח חדש השאלה היא איפה? אייבורי וksp קצת יקרים יש מקום יותר איכותי וזול באזור המרכז? לפני התקציב רק אגיד שיש למחשב כרטיס מסך מעולה GeForce gtx 750 ti שמאוד סיפק אותי עד היום השאלה היא האם ניתן להעביר למחשב חדש או שלא שווה? התקציב הוא סביב 2000 עד 3000 עם העדפה לסביב 2500, מחשב שלא ישמש לגיימינג כבד אבל אולי כן משחקים כמו פיפא21 או fm21 תודה רבה ומצטער על חוסר סימני הפיסוק אני מהפלאפון

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by trxman,

השימוש יהיה בשביל ילדה בכיתה ה' --- > עבודות בוורד + איסיקיו + שירים + משחקים בוואלה!כיף ואתר טיפו =] התקציב למחשב עצמו הוא עד 1500 ש"ח כשצורב כבר יש לנו. חוץ מזה אנחנו מעונינים להוסיף מסך LCD עד 800-900 ש"ח. תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  20. קודם כל הערה כללית: אם חשבתם לקנות מחשב נייד של סוני - אל תעשו את זה. לא ראיתי מעולם תמיכה כל כך גרועה במחשבים מבחינת מידע והורדות. אני רגיל לדל, HP, לנובו וזה הבדל של שמים וארץ. מסתבר שאפילו מדריכי החלפת רכיבים במחשב הם סודיים בסוני. שלא לדבר על הורדות שגם הן בבלגן אחד גדול. בכל מקרה, המחשב הגיע עם ויסטה והתקנתי עליו התקנה נקיה של 7. הכל עובד סביר למעט מקשי ה FN שכוללים את האופציות כמו שינוי בהירות וכו'. ניסיתי כל מיני הורדות אבל אין שום עזרה. מישהו מכיר אולי את הדגם או דגם דומה ויודע איך לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. לחברי הפורום שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש התקציב שלי הוא 6500 ש"ח אני מעוניין במחשב למשחקים כולל מסך כמובן לא TFT אלה CRT וחשוב לי שהמעבד יהיה DUAL של AMD אני גר באזור המרכז אז חשוב לי שהמחשב יקנה מהאזור אני לא מתכנן אוברקלוק בעתיד ולכן חשוב לי שהמחשב יהיה חזק לתגובתכם

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Talcohen70,

מחפשת מחשב אמין וטוב של לנובו דגם thinkpad 14 אינצ או דומה 16 GB בצבע כסף. מצאתי מחשב מעולה עם מפרט מצויין בשחור. בתכלס כזה מחשב בכסוף או אפור מתאים לי.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  23. אז ככה אני חייל אני צריך מחשב קומפקטי בעיקר לסרטים ואינטרנט לשבתות שאני בבסיס

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  24. Started by brsv,

יש לי מחשב יחסית ישן. אני רוצה לשדרג לוח אם ל ASROCK H61M/U3S3 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2950 ומעבד לאינטל I3 או I5 . שאלה שלי אני יכול להמשיך להשתמש בזכרונות שלי 2X2G DDR2 800 ?

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  25. Started by zeevge,

שלום לכולם! אשמח אם תעזרו לי בקניית מחשב נייח, עניתי על השאלון ותודה מראש לכל העוזרים המחשב מיועד בעיקר לצפיה בסרטים ב -Full HD מה התקציב המקסימאלי? ת. 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ת. לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ת. 300 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ת. איכסון מדיה, צפיה בתכני HD ואיכות שמע גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מי…

• 0 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.