ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד (הוא אמור להיות הראשון שלי, ככה שאני לא מבין כמעט במחשבים ניידים) בגלל הלימודים שהולכים ומתקרבים. אני אשתמש בו בעיקר ללימודים, אינטרנט, סרטים ואולי משחק פה ומשחק שם. חשוב לי שהמעבד שלו יהיה חזק, שיהיה נייד במידה מסויימת ושהסוללה שלו תחזיק מעמד כמה שעות טובות. יש המלצות? חשבתי על זאת, איך היא? http://www.wisebuy.co.il/shopcompare.aspx?pcatid=453&mid=763012
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
השאלה איזה מהם עדיף גם מבחינת המפרט וגם מבחינת אמינות, אחריות, התחממות... סמסונג מעבד חדיש intel® Core™ i5-520M * זיכרון בנפח 4096MB DDR3 במהירות 1066Mhz * דיסק קשיח ע-נ-ק בנפח 500GB * כרטיס מסך NVIDIA® GeForce® G 330M 1024MB * מסך "15.6 LED HD * קורא כרטיסים 3 ב-1 * מצלמת אינטרנט 1.3MP + מיקרופון מובנה * מקלדת מלאה כולל מקלדת נומרית * מערכת הפעלה Windows ® 7 Home Premium 64bit * ממשק HDMI * תקשורת אלחוטית WiFi 802.11b/g/N + Bluetooth 3.0 * צבע כחול דל יציאות VGA , USB , RJ-45 (רשת) , Firewire , eSata , HDMI כונן אופטי כולל מידות גודל מסך (אינטש) 15.6 אינטש משקל (ק"ג) 2.59 ק"ג נתונים טכניים סוג מעבד Intel Core i7 נפח זכרון(RAM) (MB) 4096 MB סוג הזכרון DDR3 דיסק קשיח (GB…
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכל החברים היקרים! אני מרכיב מפרט לאחותי שבשעה טובה החליטה שהיא צריכה מחשב חדש. התקציב: 3000 ללא מסך וללא ציוד היקפי אך כולל מע' הפעלה וכולל הרכבה בחנות. לנצל את כל התקציב. שימושים: שימוש ב cubase ברמה חובבנית, הורדות, מוזיקה, גלישה באינטרנט וסרטים. המחשב יחובר למסך 19" ואולי גם לטלוויזית LCD 32" אז אשמח ללוח הכולל גם יציאת DVI וגם יציאת HDMI, וכרטיס קול מובנה נורמלי. רכיבים נדרשים: הכל. HDD נא לשים 1TB. דרישות שקט: לא צריך משהו שקט במיוחד אך שלא יהיה רועש. אוברקלוק לא יהיה. מתכננים לקנות בזיגזג אז בבקשה מפרטים רק משם. כרגע מתכנן משהו כזה: זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ AMD Athlon II X4 630 2mb 2800Mhz - Tray http://www.zigzag2000.co.…
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה, אני מחפש שני מפרטי מחשב אחד לשימוש של ילדה בת עשר ואחד למדיה סנטר. דברים נוספים שלא רשומים בשאלון: 1. מעולם לא קניתי מעבד AMD וזה סתם מפחיד אותי, כך שאם אתם ממליצים עליו אנא רשמו בבקשה האם זה בגלל הביצועים או שזה בגלל המחיר. 2. המדיה סנטר יוריד סרטים מדיסק רשת (לא אלחוטי) שכל המחשבים האחרים (4) מורידים אליו. אנא קחו זאת בחשבון אם צריך זיכרון 4G ע"מ שלא יהיו השהיות? 3. המחשבים אצלי מיועדים בד"כ לכ-4 שנים אחרי זה אני משדרג אם שווה ואם לא קונה חדש. תודה רבה על הרצון שלכם לתרום מהידע שלכם לאחרים. הראל 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 ש"ח לכל אחד מהם האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשרי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג …
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
צריך מפרט שייקנה בארה"ב. תקציב ,בין 4-6 אבל גמיש, כמה כבר ההפרשי מחירים בין ישראל לארה"ב..? שימושים - משחקים (לא בהגזמה), סרטים - HD כבדים , ניגון של M2TS גם כן , רוצה כרטיס מסך מסדרת 5 של רדאון, אם אני מבין הם אמורים להוציא סאונד דרך הHDMI - ואמור להוציא DTS מסטר ודולבי טרו... - זה נכון? אינטרנט זה דיפולט.. לוח אם - תתפרעו... זכרונות גם.. מה שצריך בעיקרון זה מעבד לוח אם זכרונות וכרטיס מסך , אולי גם ספק תלוי מה תגידו לגבי הפרשי מחירים אם שווה...[br]פורסם בתאריך: 28.09.2010 בשעה 18:38:05 UP
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לשימושים ביתיים+, בסביבות ה 4K. אחרי חיפושים וסינונים קפדניים, הגעתי למסקנה ששני הדגמים האלו יתנו את התמורה הטובה ביותר למחיר: Acer www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=10551 Toshiba www.kama.co.il/guides.php?id=5957 מי לדעתכם יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של MSI דגם T5750 שמגיע ל70 מעלות במאמץ חלקי . כתוצאה מכך הוא קופא וניתקע איך אפשר לקרר אותו תוכנה של המאווררים שלו או ניקיון כלשהו .. יש בו כ.מ 8400 גם שגם הוא תורם לחום בכ70 מעלות ..
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב Asus Eee PC 1001PX עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 STARTER בעת שאני מנסה להתחבר לרשתות ציבוריות אלחוטיות לדוגמא : בבתי קפה, בלימודים וכו' אינני מצליח להתחבר (WINDOWS WAS UNABLE TO CONNECT...) אך לרשת האלחוטית בבית שלי ושל חברים בבית אני מתחבר ללא שום בעיות, אשמח לקבל עזרה, אריאל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר חיפוש של ת'ארדים בפורום החלטתי לפתוח נושא כי לא מצאתי אחד שמתאים לי בדיוק.. אני מחפש נייד לשימוש בטכניון, שאני אקנה לו מצלמה כלשהי ויקליט את השיעורים (אם זה אפשרי מבחינה חוקית). בנוסף אני אשתמש בו לכתיבה, ולעבודה במשך מספר שעות, ולכן אני מעדיף ציפוי מט, וכמובן חיי סוללה שאני מקווה שיספיקו לי ליום לימודים (אני לא יודע אם יש שקעי חשמל בכיתות..). גודל מסך טוב נראה לי 13-15" ואין לי העדפה ספציפית.. הארד דיסק אני מעדיף כמה שיותר גדול (לצילום השיעורים ושמירת הקבצים או לפחות מלק מהם), ומעבד כזה שיוכל לסחוב הקלטה בזמן אמת ברזולוציה נורמלית ואולי כמה סרטי HD וקצת משחקים. תקציב: 3000+-, אם זה ממש חשוב אז 3500, עדיף לכיוון ה-3K.. תודה!
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום כולם, בתקציב של כ-3K אני מחפש נייד לשימושי סטודנט, ה-AH530 נראה לי מצויין, הבעיה היא עם המסך שלו שהוא מבריק. אני לא יודע כמה אני אשב איתו בתוך ההרצאות, אבל בחדר אני צריך אותו ואולי בהפסקות בכל מיני מקומות, ואני לא יודע אם הציפוי המבריק כזה משפיע.. רוב השימושים הם קורסים באינטרנט, סדרות וסרטים והרבה חומר כתוב לקרוא (שיעורים, עבודות ואינטרנט). אז כדאי בכל מקרה לקחת את הלפטופ הזה או שיש אחד אחר (שמשתלם כמו זה) שכדאי לקנות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי ב"ה במחשב נייד סמסונג R590. אשמח לכל מידע / טיפ בעניין הפעלה של המחשב בפעם הראשונה.... וכן האם בהפעלה של המחשב והווינדוס 7 יש הגדרות שצריך להגדיר וכו'...?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט עיסוקים עיקריים כרגע זה בעיקר אינטרנט, אבל אני מאמין שברגע שאני יקנה חדש אני ישחק קצת משחקים לסיכום אני לא גיימר ענק אבל אני יתקין 2 3 משחקים ואף אחד לא אוהב להיות מוגבל התקציב: 3500 כרגע אני יכול לקנות רק מחנות אחת מכיוון שיש לי שם זיכוי של כ2500 שקל המפרט שהרכבתי בעזרת חבריים: לוח אם H57M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H57, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI gigabyte מעבד Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray כרטיס מסך GT240 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E gigabyte Model - ENGT240/DI/1GD3/A דיסק קשיח WD - Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX זכרון פנימי 2GB kingstone - KVR1333D3N9/2G מארז ezcool h-550 *נערך* כרגע המחיר של הכל עו…
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן חברים! אשמח לקבל מפרט למחשב נייד עבור קרוב משפחה כבד ראיה 8) אשמח אם המפרט יוכל לענות על הדרישות : מקלדת מלאה עם מספרים ללא לוח מגע למעלה מקשי F נפרדים (הפרדה לרביעיות) win7 64 ביט בעברית רצוי 17 אינטש ומעלה יציאה אופטית למגבר עד 8000 ש"ח תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לעצמי נטבוק ואני מתלבט בין כמה שני דגמים 1) dell mini 1018 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9354&perur=2&t=1&c=531 לבין הדגם 2) asus 1015p http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9013&perur=2&t=1&c=531 אז על איזה דגם אתם ממצליצים לי? דרך אגב אני יכול לקנות רק מהחנות bug ואתם יכולים להציע כל נטבוק אחר מהחנות עד המחיר 2300 שקל תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום חבר שלי צריך מחשב, השימושים הם משרדיים בעיקר olidworks קצת מטלב וקצת סרטים - ללא משחקים יש צורך במסך וללא שאר ציוד היקפי, החנות צריכה להיות בב"ש והוא מעדיף KSP ... התקציב הוא 3200 יש אפשרות לחרוג אבל עדיף שלא... , אין חשיבות מיוחדת לשקט, יש לשמור על אופק שידרוג זה מה שניסיתי אלו הרכיבים שצריך דגם מחשב: computer מעבדי AMD Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box מאווררים וגופי קירור none לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE GA-880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות none דיסקים קשיחים Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ דיסקים קשיחים none כרטיסי מסך …
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
מחשב לצרכים ביתיים - סרטים \מוזיקה\קצת פוטושופ תקציב -2500 (חריגה עד 3000) אין צורך ב- מסך,עכבר,מקלדת האם כדאי להסתמך על מעבד I5 והמעבד הגרפי שבתוכו (או כרטיס בנפקד) תודה.
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין במחשב משרדי למטרות אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים (כולל מערכת הפעלה ואופיס) עד 2500 ש"ח. לשאלות הפרמט - התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח (כולל מערכת הפעלה ואופיס) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? רשמתי למעלה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) לא לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בדיסקטים, יש…
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי אני צריך מחשב בשביל אחותי... נראה לי בסביבות 15 אינץ נטו ללימודים -אינטרנט אופיס ומידי פעם איזה סרט אני מאמין. הרבה המליצו לי על DELL מקסימות 3300 ככה.. איזה מחשב של דל יכול להתאים לדרישות? וכמה אחריות משנה ברכישת מחשב נייד מה ההמלצה ?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, בניתי מפרט, אשמח לקבל את חוות דעתכם- שיפורים, הצעות, מחירים יותר טובים וכו'. אני עובד המון שעות ביום על המחשב, ואני לא לחוץ על התקציב, אז אין לי בעיה לשלם קצת יותר כדי לוודא שאני מקבל ביצועים טובים. ראוי לציין שאני אוהב לעבוד עם המון דברים פתוחים בו"ז, רק פיירפוקס לבד שוקל אצלי יותר מג'יגה זכרון עם כמה מאות טאבים פתוחים, ותוסיפו לזה 2-3 Visual Studio פתוחים, VM, ועוד לא מעט תוכנות כאלו ואחרות. זה מחשב לחדר שינה אז חשוב שיהיה שקט וחשוך. אני רוצה 8GB RAM וזה מה שיש במפרט, כמו כן מספיק לי כרגע 500GB בדיסק (משולב SSD), ועדיף לי לא לקנות דיסק נוסף עד שאני אצטרך עוד מקום. 1. מה התקציב המקסימלי? 6500 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - …
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט להנדסת מכונות ומעוניין בנייד למטרת עבודה שוטפת רגילה (Office, אינטרנט וכו') אך גם לצפייה בסרטי HD ועבודה עם Solidworks (הרכבות לא גדולות). גודל מסך: ''13 משקל: עד 2 ק"ג זמן סוללה: ארוך ככל האפשר- מינימום 4 שעות יציאות מיוחדות: רצוי HDMI גודל מינימלי של דיסק קשיח: לא משנה גודל או מהירות צורב DVD: לא משנה אחריות בינלאומית: ניתן להסתדר ללא אך מאוד חשוב לי שהאחריות שתינתן תהיה מ"בית טוב" כלומר מקום אמין שלא עושה בעיות. אני אשמח לקבל הצעות למפרטים מתאימים. יש לציין שכרגע אני מתלבט בין 2 ניידים: Samsung Q330 JS01IL או Asus U35JC-RX057V - תוכלו לומר לי בבקשה אם הם מתאימים לי מבחינת מפרט והאם האחריות עליהם טובה ואמינה.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום. אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני מתלבט רבות אם לקנות מחשב נייד או נייח. השימושים שלי זם עבודה משרדית בעיקר ומידי פעם צפיה בסרטים כך שאני לא זקוק למחשב חזק בכלל.... ההתלבטות שלי היא אם לקנות מחשב נייח פשוט עם מסך או פשוט לקנות מחשב נייד..... המחירים הם כמעט זהים מבחינתי כי אני צריך לרכוש גם מסך. האם עבודה מרובה ואינטנסיבית היא נוחה על מחשב נייד כמו על נייח?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
דרוש מפרט גיימינג למשחקים כמו COD בלאק אופס, AC 2? (לא יודע בדיוק, המפרט לחבר שלי שמחכה לAssasins cred האחרון שיצא, נראה לי הוא אמר שהוא מתכוון למולטי. ושיוכל גם להריץ משחקים כמו CRYSIS WARHEAD על הגדרות נמוכות יחסית, או שאם אפשר על הגדרות גבוהות, בשמחה! (אבל תראו, הילד הזה ממש מכור למייפל, זה משחק היחיד שהוא יכול להריץ, אז עשו לי טובה ותעזרו לי להקים אותו מהדבר הזה) 1. התקציב המקסימלי הוא 2.5K ועדיף לנצל את כל התקציב, אך להשתדל לא לחרוג ממנו 2. גיימינג, מפורט יותר ב"intro" (למעלה) א) משחקים. כמו COD CRYSIS ASSASINS CRED מפורט למעלה. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: נוו... גם זה למעלה. * 19" גודל מסך, הרוזולוציה אינה ידועה לי, אני ישאל אותו מחר, זה מסך דיי …
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
קצת נטשתי את השוק בשנה האחרונה ואני לא מעודכן בכרטיסים החדשים ו כו', מישו יכול לבנות לי בבקשה משהו? אין צורך בציוד הקפי או מסך
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
טוב אז יש כמה חסרונות ויתרונות לכל דגם אני ידגיש את ההבדלים באדום המחיר זה בערך אותו מחיר אז באמת שני המחשבים האלה הם ראש בראש הצרכים שלי הם בעיקר לראות סרטים ואינטרנט אך אני רוצה גם את היכולת להריץ לעיתים משחקים ברמה טובה.. אלו הפרטים : Toshiba L505-13Z מעבד: Intel Core i3-330M 2.13GHz זיכרון: 4096MB DDR3 1066Mhz דיסק קשיח: 500GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED רזולוציה: 1366x768 WXGA מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon™ HD 5165 1GB כרטיס קול: Intel High Definition Audio רמקולים: standard מיקרופון מובנה: יש כרטיס רשת רגיל: יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI: יש bluetooth: יש USB: 3 כניסות קורא כרטיסים: יש מערכת הפעלה: Windows 7 Premium משקל…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם במיפרט למחשב למשחקים, כמו CRYSIS, CALL OF DUTY, FIFA מעדיף מעבד של אינטל, בלי מסך.... מיסגרת מקסימלית היא 3000 ש"ח תודה...
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-