ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
עם כרטיס קול ואולי עוד כמה דברים ששכחתי יעלה במקצת אני מניח Intel Core i5 - 760 tray 936 CoolerMaster V8 CPU cooler 270 Gigabyte GA-H55UD3H 545 OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Gold 480 Samsung SATA2 F3 1TB 32MB 7200RPM 320 DVD-RW - SATA 115 coolermaster haf 932 590/490 Sapphire ATI Radeon HD5750 512MB GDDR5 620 SEASONIC S12II 430W BRONZE 310 2X SCYTHE S-FLEX 120mm 1200rpm 160 המס' בצד ימין מסמל מחיר..מה דעתכם האם דרוש שיפור במשהו או לא..תקציב מקסימום זה בערך ב4400 ככה ששינויים דרסטיים לא יכולים להתבצע
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3,300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית ושימושים כללים, עם שמירה על אופצייה למשחקים בהגדרות בינוניות-נמוכות, המסך יהיה כלול במפרט, 20-22 אינץ לפי מה שמתאים בתקציב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך בלבד 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא מאוד, 4-5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחש…
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מעוניין לקנות לחברה שלי לפטופ התקציב הוא עד 2000 אז כמובן שהאטרקטיביים במחירים האלו זה המיני ניידים כמו Dell Inspiron Mini 1012 Acer Aspire One Asus EeePc 1015P מתלבט בינהם אבל לא יודע כמה הביצועים שלהם יהיו משביעי רצון, לא מחפש מפלצת מהירות אבל גם לא מחשב איטי שיוציא את הנשמה עד שעושה כל פעולה. עוד דבר שמבאס אותי בהם זה המסך הקטן של 10' אם יש המלצה ללפטופ במחיר הזה עם מסך קצת יותר גדול כמו 12' או 13' אני אשמח לשמוע. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שרת ראשון: יהווה שרת APACHE - WEB שרת שני: שרת DB - MYSQL כמות משתמשים התחלתית כ-15 עתידית 50-70 התקציב צריך להיות מינימאלי. הומלץ לי בעבר על Dual core & RAM 4GB + לראשון ו-Quad & 8GB לשני בנוסף מעוניין לשמוע לגבי הפעלת RAID0 לראשון ו-RAID5 או RAID10 לשני - מבוסס חומרה/תוכנה. נפח 5 00GB HD אמור להספיק, מדובר על תצורת TOWER. המערכת אמורה לשמש כשלב ביניים לפני מעבר למערכות כבדות יותר כשירבו המשתמשים / הצורך בנוסף הארכיטקטורה מבצעת גיבוי REPLICATION של ה-DB למיקום מרוחק. אשמח מענה מקיף תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תשובה: עד 6,000 אלף ש"ח, לנצל את כולו במידה וזה משתלם עבורי, ניתן לחרוג ב-100 200 ש"ח רק אם צריך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? תשובה: המחשב אמור לשמש למש…
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לקבל קצת עזרה בנוגע לרכישת מחשב. * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים) * גודל המסך - 15.6 ומעלה * משקל רצוי - חשיבות מישנית * האם נדרש זמן סוללה ארוך - חשיבות מישנית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - רצוי * בלוטות? - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? - רצוי 500 ג'יגה * צורב DVD? - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום חברה לאחר חיפושים של מחשב נייד מצאתי את דגם הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5727&CatCode=315 לאחר הוספת 2 ג'יגה זכרון והרחבת אחריות הוא יעלה לי בסביבות ה- 4K (שזה מסגרת התקציב שלי). האם מישהו מכיר את הדגם הזה ודומיו ? מה דעתכם עליו ? אני מתכוון לרכוש אותו בקרוב ולכן אודה לכם על תגובה מהירה. שכחתי לציין שמחשב זה מיועד לסטודנט אבל העדפתי שיהיה לו כרטיס מסך עצמאי מה שהגביל לי את האפשרויות בתקציב של 4K
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תקציב - 3500, מקסימום 3600 ללא צורך בציוד היקפי, בעל מסך 22", לא מתוכנן OC. ייעוד - משחקים מתלבט בין 2 המפרטים הבאים: AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪702 AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪347 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪429 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 750GB 7200RPM 32MB Sata2 HD753LJ, יחידות 1 ₪258 Samsung 750GB 7200RPM 32MB Sata2 HD753LJ Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X + Bonus Games, יחידות 1 ₪679 Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X צורב…
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שיעורי בית, סקירות והרבה קריאות אני נמצא בהתלבטות בין 2 דגמי מחשבים. האחד סמסונג Q330 החדש : http://www.skypc.co.il/pl_product~SAM-NP-Q330--JS01IL~14~0.htm השני דל N3010: http://www.skypc.co.il/pl_product~N3010-5500~14~0.htm המפרטים של שנייהם מאוד דומים, עונים על הצרכים המבוקשים ונכון לעכשיו עומדים בתחום התקציב שלי. הבעיה העיקרית שלי, שאני לא מצליח למצוא ביקורות עדכניות בנוגע למחשבים, ובנתיים בחנויות שבקרתי נותים לצודד במוצר היקר יותר כשפעם זה הדל ובפעמים אחרות זה הסמסנוג. הצלחתי למצוא ביקורות רבות על הסמסונג אבל בגרסא הקודמת שלו שמגיעה עם מעבד I3, כרטיס מסך שונה, פחות מקום איחסון ופחות זיכרון. מה שכן הביקורות משבחות את הדגם ואת סמסנוג באופן כללי…
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מעבד Intel Pentium Dual-Core E5500 Tray ₪288 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5500ay לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3LR ₪569 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39433 כונן קשיח Westren Digital WD1002FAEX 3.5" 1000GB SATA3 64MB ₪450 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD1002FAEX זיכרון Corsair DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ₪234 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C2G6400C5 מארז ללא ספק Antec Three Hundred ₪283 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=THREE-HUNDRED ספק כח Seasonic S12D 750W ₪616 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S12D-750 רמקולים למחשב Creative SBS A35 2.0 ₪77 כמות: 1 http://www.skypc.co.i…
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 4500 ש"ח. מוכן להתפשר על עוד 100-200 ש"ח אם זה יהווה הבדל משמעותי האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אני מחפש מחשב שולחי חזק שבעצם יוכל לעשות הכל. החל מגלישה, צפייה בסרטים ועד לתכנות כבד ועריכת סרטים עיקרי השימוש יהיו: - תכנות (תדיר ופרנסה) - מאוד חשוב לי, שכן תכנות הוא תחביב ומקצוע אצלי. במיוחד בכלים של מיקרוסופט שאוהבים מאוד לזלול זיכרון ודורשים עיבוד. - צפייה בסרטים HD - שוטף - עריכת תמונות ווידיאו מזדמנת - הרצת משחקים מאוד זניחה. אך אשמח לכרטיס מסך בסביבות ה-400 ש"ח אני מאוד אוהב להריץ הרב…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
1. מאיפה הכי כדאי לקנות אותו? 2. נניח שאני שולח לארץ, הדבר היחיד שאצטרך לשלם זה 16% מע"מ נכון? 3. אפשר להזמין מהאתר של לנובו ארהב או שזה רק לבעלי כתובת בארהב? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ( אני חדש בפורום) אני רוצה המלצה למחשב שהתקציב המקסימלי- עד 2200 בלי תוספת של שקל מעל לתקציב. השימושים הצפויים: אינטרנט, אופיס, סרטים ומשחקים כגון: PES2011 & MOH יש לי מסך 23" של סמסונג (חדש) מתכוון להוסיף ציוד היקפי נוסף שלא קשור לתקציב (מקלדת, עכבר, רמקולים סופר פשוטים (יש קולנוע ביתי) ודיסק חיצוני) אין צורך בכונן דיסקטים המחשב יהיה בחדר שלי.... אז צריך הוא יהיה שקט ברמה של 7 מתוך 10. אוברקלוק? לא יודע.... ואין צורך במערכת הפעלה חנות ספציפית? מכיר את KSP חשוב: הצעתי פה בסיס של מחשב (עם כרטיס מסך די חזק) אני מתכוון עוד שנתיים שלוש לשדרג ל i5/i7 בגלל זה לקחתי את הלוח של גיגה-בייט, כמו כן שמתי 2 גיגה זכרון( גם ישודרגו בעתיד) המטרה: מחשב לפי ההגבלות שרשומות מ…
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב חזק תקציב עד 40,000 ש"ח (כולל כרטיסי GPU). אפשרות לשרת.
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
ערב טוב חברי לפורום, אבקש מכם המלצה לנטבוק לשימושים הבאים: -אינטרנט -אופיס אשמח גם להסבר קצר לכל המלצה, משפט או שניים גם יספיקו. דגש אחד: -אם יש סיכוי שהמחשב קצת נתקע ולא פועל כמה שיותר בדומה למחשב רגיל אנא הדגישו זאת כי אוותר עליו ואקח נייד רגיל כי חשוב לי שיעבוד רציף ללא תקיעות תודה.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא אפשרי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?כל תוכנות ADOBE CS5 ללא עריכת וידיאו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לא למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. הא…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 5900 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? רזולוציה דיי נמוכה, 1024*1280 יש מצב לשדרוג בזמן הקרוב אז תנסה לא להתייחס לזה. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כמו AION, L4D2, וכל מה שיש היום. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוני…
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה בבקשה מפרט לגיימניג + מסך עד 4500 אלף. וכמובן שהמחשב יהיה למשחקים כבדים לדוגמא : call of duty 4 , far cry ברמות האלו. בבקשה לבנות לי מפרט ב skypc אם אפשר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חושב לקנות את גירסת ה11" של Alienware. הבנתי שמדובר במחשב גיימינג קטן (סוג של Netbook שמסוגל להריץ משחקים). את המחיר אני יודע, אבל רציתי לשאול מה אתם חושבים לגבי המחשב, האם לדוגמא הוא מצדיק את המחיר? יש לו בעיות רציניות? תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל אני צריך את המחשב הזה לפחות לשנתיים שלוש במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים החדשים שייצאו והמשחקים שיש כרגע. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד בעיקר לעבודות משרדיות וגלישה באינטרנט. ORANGE מציעה מבצע, חבילת אינטרנט + מודם + מחשב נייד. רציתי לדעת אם יש אפשרות לקנות היום מחשב נייד עם ביצועים זהים או דומים, במחיר נמוך יותר. זוהי ההצעה בORANGE: http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/Computers/pages/Asus/Asus_K50IE/ http://www.orange.co.il/Documents/Asus/asus_K50_ie.pdf תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
Hi, sorry my post is in english only I have no hebrew. So I'm looking for a laptop/notebook I was told that I notebook is smaller than a laptop but i don't really know what I want The use will be Internet and I will need a wifi connection!!!! That's basically it, if it can run also games like nba2k11 that will great The price range I have no idea just keep it as low as possible but with good preformense I live in California so if there is any stores where I can buy a laptop in that will be great You can write in Hebrew Thanks
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
זקוקה להמצלה למחשב נייד לצורכי אדריכלות: תוכנות אוטוקד, 3D MAX, סקצ'אפ+רינדור, רוויט. חשוב לי שיהיה כמה שיותר קל ובאמת יוכל להריץ רינדורים מבלי שהוא יפול. התקציב שלי עומד על כ4500. תודה!
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
היי ותודה על העזרה. 1. אפשר לחרוג קצת מהתקציב 2. מתכנת C/C++, matlab , מעוניין גם לעבוד קצת עם פוטושופ ואם אפשר גם אופצייה ל- hd. לא למשחקים 3. אין צורך בעכבר/מקלדת/רמקולים 4. יש לי כרטיס מסך en8400gs silent/htp/512m/v2/a ASUS אם זה עוזר במשהו 5. מעוניין שיהיה שקט למדי כי יכול להיות שיהיה בסלון (ולכן גם עדיף מארז אסטטי) 6. לא אוברקלוק 7. אין עדיפות לחנות. גר בהרצליה 8. אין צורך במערכת הפעלה 9. מעוניין באפשרות להרחבת זכרון רועי
-
- 12 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד למשחקים לימודים ולסרטים גודל המחשב 13.3 אינץ' התקציב שלי הוא 4500 שקלים בערך יש לי מחשב אחד: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9424&perur= זה המפרט: מפרט טכני: * מעבד: Intel Core i3-350M, 2.23GHz * מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium * מסך: 13.3´´ HD Color-Shina Glare-type * רזולוציה: 1366x768 * זיכרון: 3GB DDR3 1066MHz * דיסק קשיח: 500GB 5400RPM * כרטיס מסך: Nvidia GeForce 310M 1GB * תקשורת אלחוטית: Wireless 802.11b/g/n, Bluetooth * סוללה: 8 תאים, עד 10 שעות עבודה * מימדים: 32.2x23.3x1.48~2.46 ס"מ (ג x ע x ר) * משקל: 1.9 ק"ג * מצלמת אינטרנט מובנית חיבורים: * 3 x USB2.0 * RJ-45 * יציאה ל…
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-