ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מתחילה השנה תואר במדעי ההתנהגות מה שאומר הרבה מאוד חומר. אני מתלבטת כבר הרבה מאוד זמן איזה מחשב יתאים לצרכים שלי שהם בעיקר הרבה וורד, הרבה אקסל, אייטונס ואינטרנט. כרגע יש לי את הנוטבווק של msi שאני ממש לא מרוצה ממנו ובעיקר מהגודל שלו. חשוב לי במחשב שהוא יהיה לפחות 14" , מקלדת נוחה, אני אעבוד איתו בעיקר בכיתות או בבית כך שהמסך לא כ"כ קריטי אם יהיה מבריק או מט. הלכתי לכמה חנויות לבדוק קצת מחשבים אבל חזרתי הרבה יותר מבולבלת. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר, כמובן שעדיף שיהיה כמה שיותר קל, עם אפשרות להרחבת זיכרון ולפי מה שהבנתי עם עדיפות למעדה intel i5. התקציב הוא 4000. תודה מראש !! נ.ב איזה רשת עדיף לקנות ? באג? אייבורי? אופיס דיפו ? מהנסיון שלכם...תודה [;
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? אינטרנט, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כרטיס מסך חזק עד כמה שאפשר בתקציב. 3. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 4. הרכבת מחשב בחנות? כן 5. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? SKYPC תוספות: שיהיה כונן קשיח בגודל 1 טרה.
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מחשב לסטודנטית, תקציב עד 2000, גג 2200. דגשים על סלולה ארוכה, מקלדת נוחה, שלא יהיה גדול או מסורבל, עדיף קל, חשוב שיהיה דגם שידוע כיציב יחסית ולא כאחד בעל היסטוריה עם תקלות. יש עוד דגמים שכדי לקחת בחשבון? תודה מראש ושבת שלום *תיקון טעות, אפשר להוריד את ה1012 מהדיון, כי כבר כמעט אין אותו בשוק.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט וקונה מחשב חדש שישמש אותי בלימודים. תקציב מקסימלי: הייתי רוצה שהמחיר יתכנס לכדי 2200 שח עם אפשרות חריגה מקסימלית עד 2500. שימושים עיקריים: אינטרנט, קריאת מסמכים, סרטים ואולי משחקים בסיסיים. כמו כן, התוכנות הייעודיות שאני עובד איתם בלימודים הן תוכנות בסגנון MATLAB. (עיבוד נתונים בלי צורך בגרפיקה חזקה). המחשב לא מיועד למשחקים כבדים. ציוד היקפי: אין צורך. שקט: די חשוב לי. מבחינת דירוג לדעתי זה 8 מתוך 10 למרות שאני לא באמת יודע עד כמה שקט אני אמור לצפות שהמחשב יהיה. אוברקלוק: אין צורך. מערכת הפעלה: אין צורך. העדפות רכישה: אזור חיפה והקריות. למשל: skypc, נועה מחשבים, פנדה או אייבורי מחשבים. (מכיוון שכולם לדעתי דומים באיכות העבודה החנות הזולה ביותר מנצחת). שדר…
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
קניתי בדיוק מחשב נייד מדגם ACER ASPIRE 5470, והמחשב מכיל 4GB זכרון ,וכרטיס מסך עם 1GB זיכרון, אבל הכרטיס מסך תמיד לוקח מהזכרון שלי עוד כ500 MB, ואין לי שום צורך שהוא יעשה את זה, יש דרך להגביל את זה? שהכרטיס מסך לא ישתמש בעוד זכרון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקשת המלצה על המחשב הזה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/704107-REG/Acer_LX_PU302_124_Aspire_AS5745G_6538_15_6_Notebook.html#specifications איך הוא מבחינת בקורות בחו"ל? האם יש איתו בעיות?האם בקורות המשתמשים עליו טובות? אני סטודנטית לעיצוב פנים,ואני מחפשת מחשב נייד במחיר של עד 900 דולר. האם יש משהו יותר טוב מהמחשב הנ"ל? תודה רבה תהילה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד מסוג לנובו N100, עם הכרטיס מסך הבא: Nvidia Geforce Go 7300 [אני חושב שהוא בעל 128 מגה בייט] אני סטודנט, ויושב המון מול המחשב. לכן אני מעוניין לרכוש מסך חיצוני. השאלה שלי היא - האם אני בכלל יכול? אני מתלבט בין שני מסכים, כאשר הגדול הוא יותר הוא 24 אינצ', והינו FULL HD (1080p. האם יש בעיה? האם הלפטופ שלי יכול להתמודד עם המסך הזה בקלות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
קוראים לי בר והשאלה היא כזו: אני במשך יותר משבוע כל יום כל היום מחפש לי מחשב נייד שיתאים לי, אני מחפש וקורא ברשת בלי סוף אבל המצב רק מחמיר הכל עוד יותר ניראה לא מובן ואני ממש מיואש מהמצב כבר. מה שאני מבין הוא שיש קטגוריות למחשבים גימריים, עסקים וכו... אבל זה מה שמשגע אותי! אני לא גיימר מהולל אבל אני משחקים כמו PES (כל שנה) וGTA חדש שיוצא(לא ברשת) ופעם ב איזה משחק חדש שמשך לי את העיין. אני לא איזה מתנת אבל אני לפעמים מעלה איזה תוכנה של DJ פשוטה וחינמית סתם בשביל הכף ולגלוש באנטרנט זה מובן מאילו סרטונים וכו... הנקודה היא כזו בשביל זה אני צריך להשקיע ים של כסף בשביל מחשב שיעלה לי עוד 3 שנים משחק פה ושם בסדר גודל של מה שהוזכר קודם, או איזה תוכנה וצפייה בסרטונים ואנטרנט? השמח …
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
המחשב מיועד לחבר המחשב יהיה בעיקר לאינטרנט אופיס וסרטים וגם משחקים הוא לא גיימר אבל הוא רוצה כרטיס שיריץ טוב תמשחקים החדשים אם אפשר להכניס בתקציב מקלדת ועכבר אז עדיף (לא צריך מסך) הוא מעוניין לחבר תמחשב לטלויזיה LCD 32 ואם אפשר חנות מאיזור חיפה והקריות! תודה ושבת שלום!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתחילה ללמוד השנה לתואר ראשון ומחפשת מחשב נייד- מהיר מכל הבחינות , קל יחסית עד 2.5 קילו כולל סוללה . המחשב ישמש אותי גם לצורכי עבודה מהבית דרך האינטרנט. מחיר בסדר גודל של עד 3500 שח ראיתי 2 מפרטים אחד של טושיבה c650 t19 כולל הרחבת זיכרון ל4gb והאחריות המקיפה שלהם מצ"ב קישור- http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKC65019T ומפרט של HP G62--a10EJ WR453EA מצ"ב קישור? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKWR453EA מישהו יכול לייעץ לי בנושא? בנוסף האם יכול להיות שהמחשב של טושיבה שוקל 2.5 כולל סוללה? ( כך מפורסם גם באתר שלהם).
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
המפרט: מעבד: Intel Core i3-540, 3.06GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium בעברית, אנגלית או רוסית זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 1TB כונן: צורב DVD כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT320 1GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8412&perur= האם הוא טוב ל GAMING ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, בידי 2000 ש"ח. אני זקוק למפרט של מחשב היכיל את הרכיבים הבאים: 1. מארז. 2. לוח אם. 3. מעבד. 4. זיכרון. 5. הארד-דיסק (בנפח 1 טרה). 6. ספק כח. 7. צורב DVD. 8. כרטיס מסך. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ככל הניתן (כלומר - זיכרון מורחב). בנוסף, אשמח לקבל המלצה למסך מוצלח במחיר נמוך (באזור 20", לא כלול בתקציב). מחכה לתשובה, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
מפרט למחשב רב תכליתי: מעבד Intel Core i7-930 Tray לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 X2 כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTS 450 1024MB DDR5 PCIe מארז כולל ספק HEC 6C28 Black 80plus 450W שאלותיי הן: 1. האם יש התאמה בין כל הרכיבים? 2. האם הייתם משנים איזשהו רכיב? 3. האם אפשר לקבל המלצות לפתרון קירור? תודה.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, אני זקוקה דחוף לעזרתכם... אז ככה..המחשב הנייד הזקן והטוב שלי הלך לעולמו, ואני נואשת למחשב חדש. אני צריכה מחשב שיכול לעמוד בעומס של סביבת עבודה כמו ECLIPSE לדוגמה,בתוכנות כמו MATLAB וכמובן לצרכים טריויאלים כמו גלישה וכתיבת מסמכים. כמו כן אני מסתובבת איתו הרבה לכן חשוב שהוא יהיה קל יחסית(מתחת ל-2 קילו) וכן רצוי שהסוללה תהיה חזקה(אם כי לא חובה, יש לי היכן להטעין אותו.). סדר העדיפויות שלי הוא כזה: 1.מעבד חזק ומהיר 2. משקל קל שאפשר לשאת 3.מחיר 4. זמן סוללה. כל שאר הנתונים ממש לא חשובים לי. * גודל המסך?לא משנה * משקל רצוי? כמה שפחות! * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שהיא תחזיק 5-6 שעות, אבל זה לא עקרוני(לא על זה יפול ויקום דבר…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, הבעיה בכותרת, בן דוד שלי מוריד את הדרייבר הנ"ל והוא אינו מגיב למחשב שלו, טושיבה בעל הכרטיס המסך הנ"ל. הדרייברים הם מהאתר הרשמי ל NOTEBOOKS של ATI. מחיקת הדרייבר, בעזרת DRIVER SWEEPER והתקנתו מחדש עדיין גורמת לבעיות. מהאתר הרשמי יש כמה לינקים להורדה, הלינק הראשון שהוא SUIT ושוקל רק 1.1 מגה (?!) הורדנו את הלינק השני שמכיל את הדרייבר ששוקל 69 מגה. (ללא הורדה של הראשון). האם פה הבעיה? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי השבוע את השנה הראשונה שלי בתואר מתוך 3 שנים (פסיכולוגיה). אני שוקלת ברצינות לעבור למחשב נייד, ראיתי מלא סטודנטים שבאים עם מחשב וזה נראה לי הרבה יותר נח. אני צריכה המלצה על מחשב די בסיסי, לא יקר. חייבת לציין שאין לי ממש מושג באיך בוחרים מחשב, למה וכמה. האם כדאי לי מחשב נייד רגיל או מיני? תודה! :iamstupid:
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?- 3K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית , תכנות סרטי HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? - כונן דיסקטים 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. - אין מפרט חלקי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? - 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? - לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורי…
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
דעתכם על המחשב הבא לצורכי צפיה בסרטים OFFICE ללא משחקים מעדיף אינטל Intel Core i3 530 Socket 1156 2.93Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪534 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1599 Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2076 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 ANTEC NSK4480B-II 380Watt Black , יחידות 1 ₪433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=61 הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid…
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי חבר'ה חזרתי מהבסיס לפני מספר שבועות וקפץ עלי נציג מחירות של פלאפון במבצע של מחשב נייד לחיילים. אני די חושב ללכת על המבצע הזה כדי לא להישאר מנותק מהעולם החיצון אומנם אני עדיין מתלבט בין המחשבים החלטתי שאני רוצה מסך של 15.6 לפחות מה שהשאיר אותי עם שתי אופציות: HP ProBook 4520 Intel Core i3-350M 3GB DDR3 כרטיס מסך Intel HD Graphics או DELL Studio 1555 Intel Dual Core T4400 2GB DDR2 Intel GMA 4500MHD השימושים העיקריים של הנייד הם אנטרנט, סרטים, ועריכת תמונות (photoshop שהיא תוכנה יחסית כבדה גראפית).. לפי איך שהבנתי Intel GMA 4500MHD הוא כרטיס מסך יותר טוב מהHD גראפיקס אומנם במחשב השני יש פחות ראם וגם סוג ראם פחות טוב אז השאלות שלי הן האם …
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
נראה שאחרי שהמחשב הנייד חזר מחנות לאחר תיקון הציר, הDVD הפסיק לעבוד, הוא עבד לפני התיקון זה בטוח, השאלה אם הוא התקלקל אחרי או שהטכנאי קלקל. הDVD כרגע רק מזוהה במחשב אבל לא קורא כרגע כלום, וכשאני מנסה לעשות Eject הוא רושם: an error occurred while ejecting.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בשביל משחקים, אני מוכן להשקיע עד 6 אלף כאשר לא משנה לי גודל המסך\משקל וכדומה העיקר שיהיה חזק ויוכל להריץ משחקים כמה שיותר כבדים כמו כן העדפה שלי לקנות מ KSP
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, דודה שלי נרשמה ללימודי הוראה והיא צריכה נייד שימושים עיקריים: תוכנות אופיס למינהן לצרכי הלימודים וצטים (סקייפ וכו) הקושי האמיתי שלה (ושלי) הוא הגדרת תקציב מבחינת כלכלית כמה שפחות יותר טוב מצד שני אני חושב שהשקעה של עוד כמה שקלים(אולי מאות שקלים) כדי לקבל מכשיר איכותי שיחזיק כמה שנים חשוב שהנייד יהיה קל ובעל זמן סוללה ארוך מצד שני היא כבר לא צעירה (עברה את ה40) אז היא צריכה מקלדת ומסך נוחים. לאיזה תקציב כדי לי לכוון? אשמח לעזרה בהגדרת תקציב תודה מראש אמיר
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, אני מעונין לבנות מפרט למחשב דסקטופ לשימוש ביתי שעיקרו ויז'ואל סטודיו, פעם בשנה נגיד משחק (GTA למשל) ועריכות וידיאו ופוטושופ. לא ממש מחשב לגיימרים. התקציב הוא בסביבות 2500 שקל. חשוב גם שיהיה יחסית שקט בגל שהוא במרכז הבית. הצלחתי להתארגן על מעבד במחיר מוזל (100 דולר= 400 שקל) - intel i5 750 שהוא עם ארבע ליבות. רציתי להשלים את המפרט (קיבלתי בחנויות מפרט שהותאם ל-i3 כי למעשה הוא עונה על הצרכים שלי: הנה הפירוט: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9499 כמובן שבמקומו יהיה לי את ה-i5. לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA,…
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אז זה מחשב למשחקים אני צריך לדעת עם יריץ לי את המשחקים האחרונים חלק ואם יריץ 1080P חלק חלק.. אל תחשיבו את הWIN 7 אני מקווה שתבינו מזה משהו כי אני לא הבנתי כלום... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-