ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
הי, אחרי שעזרתם לי לקנות את המחשב המרכזי שלי בבית (שאני מאוד מרוצה ממנו)... הגיע הזמן לקנות מחשב להורים ולאחים שלי... כי אני לוקח את המחשב הקודם איתי אני זקוק למפרט לעבודה מול האינטרנט, כולל יכולת לצפייה בסרטים באיכות 720P ויכולת להרצה של משחקים (CODMW2 וכדומה). זקוק להכל (ציוד היקפי + מסך 19" לפחות). עדיפות לחנות באיזור ראשון לציון. תודה
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד הנה טופס מפורום אחר כדיי שתבינו את הראש שלי.. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? -לא מהארץ או מחו"ל: -אממ ארץ? חחח תקציב: 2000-2500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: אממ תגידו לי כמה צריך אני אברר.. יד ראשונה\שניה: חדש חנדש זמן אחריות רצוי: אממ לא יודע,כמה שיותר יותר טוב לא? חברת המחשב הניד המועדפת: don't ask me מערכת הפעלה רצויה: ווינדאוס 7 כונן קשיח מועדף: לא יודע רק שיהיה גדול משקל הנייד המועדף: לא חושב שיש גודל הצג: לא מבין זמן סוללה רצוי: כמה שיותר יותר טוב.. צבע המחשב הרצוי: לא יודע אפשרויות נוספות במחשב: לא יודע מה מטרת שימוש המחשב? אמממ בעיקרון אני רוצה מחשב מהיר עם דיי הרבה מקום שלא ייתקע לי, אני בעיקר שומע שירים וב…
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מפרט מחשב עד 3000 שח ללא חריגות אפשר גם פחות במחיר תלוי במי מרכיב את המחשב המחשב הוא לגיימינג משחקים כגון COD6 BFBC2 ו COUNTER STRIKE SOURCE מתכוון לעשות OC למעבד עדיפות מעבד INTEL קירור למעבד מעדיף FREEZER REVv2 שעולה 300 שקל בתודה מראש דני.
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות: מחשב המיועד לעבודה משרדית (אינטרנט\אופיס) וצפיה בסרטים. מחשב שירוץ חלק עם windows 7. עד 3000 שקלים, אין צורך להגזים ולהגיע למחיר הזה באמת... גודל מסך 15.6'. משקל עד כ-2.5 ק"ג. זמן סוללה בין 3-4 שעות (עם שאיפה לכיוון ה-4). HD של 160 GB מספק. 2-3 GB של RAM. מומלץ כונן DVD. Wireless internet. מעדיף DELL \ Lenovo. אשמח לקבל הסבר על למה המחשב מתאים לי מבחינת הרכיבים (למה הוא נבחר) והאם המחיר שווה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000, יש צורך בטיעון משמעותי לביצועים. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? תכנות Server Side, משחקים, צפייה ב HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Eclipse, Tomcat, Android SDK וכו' כמו גם משחקים חדשים שיוצאים כגון Civilization V, Starcraft 2 וכו' ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע יש לי LG L1970HR, מתוכנן החלפה ב 2 מסכים כנראה22' או 24. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? אסטרטגיה * …
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכם, *תקציב המקסימלי:3500 *.השימושים: עבודה משרדית,גלישה באינטרנט ,סרטים, וקצת משחקים * הגדרות גרפיות: בינוניות *שקט די חשוב לי,בסולם 9 * מתוכנן אוברקלוק בינוני * מערכת הפעלה ו/או הרכבת מחשב בחנות: אין צורך *שידרוג עתידי לכרטיס מסך/זכרונות: יכול להיות שכן המפרט מעבד : Intel Core I5 760 2.8GHz 8MB LGA1156 - TRAY 904 ₪ זיגזג http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_1023&products_id=13383 קרור : THERMALTAKE ISGC-300 1366 / 1156 / 775 / AM2 / AM3 COOLER 147 ₪ במבצע זיגזג http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=12257 לוח אם: DFI - LANPARTY DK P55-T3eH9 LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 690 ₪ ksp ht…
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב לילדים בסכום של 3000 ש"ח כולל מסך הילדים בני חמש ועיקר השימוש מבחשב יהיה הרוב משחקים וגם גלישה ברשת . אשמח אים תוכלו להמליץ על מפרט תודה רבה רובי
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יצא לי להיתקל במערכות מחשב מבוססי i5 750 וi5 760 ב2600 ו2700 ש"ח בהתאמה: http://dealer4u.co.il/ProductDetails.asp?id=1073 http://dealer4u.co.il/ProductDetails.asp?id=793 מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי נייד ישן של חבר שאני עוזר לו עם נייד שי לו הדגם הוא ACER Travel Mate 290 המחשב לא עולה ורושם No Bootable CD in ATAPI CD-Rom אז אני רוצה לפרמט לו אותו. את הדגם הדוייק אני לא יודע אבל רשום Model No CL51. אין לנייד CDROM אז אני לא יכול לפרמט מדיסק אבל אולי יש עליו את מערכת ההפעלה. איך אני מפרמט ונכנס אליה ? תודה. עריכה: הגדרתי את הבוט הראשון ל-CDROM וגם זה לא עוזר. המסך שחור ולא קורה כלום.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש, חשבתי על מעבד של אינטל I5-750 ומסך של 24' (לא TN), חשבתי בכיון של 5 אלף למחשב ועוד 2K למסך כרגע יש לי FLATRON L1932TQ של LG שחשבתי לשמור אותו כמסך שני (שיציג דפים באינטרנט או כול דבר אחר שאני צריך במקביל, אם אפשר גם את הטלויזיה, לא משחקים) ומכאן יש לי דילמה אם לקנות שני כרטיסי מסך או אחד יקר? בנוסף אני ממש רוצה להרכיב את המחשב לבד (סתם לכיף). 1. מה התקציב המקסימלי? 7,000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 +- 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים ,סרטים באיכות FHD, אינטרנט א) במידה והמח…
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אהלן, לאחר תקלות רבות בלוח האם במפרט הנוכחי, אני שוקל לקנות חדש. אני מתכוון לשמור את הכונן הקשיח (640AAKS WD) ואת הצורב. דרישות 1. תקציב מקסימלי: 3.5K, אבל אשמח אם יהיה אפשר לחסוך. 2. השימושים הצפויים של המחשב: שימושי משרד כלליים תכנות MAtlab Python. מהנסיון שלי גם מעבדים חלשים לא היוו צוואר בקבוק. משחקים ברזולוציה 1600X1200. למשל סדרת COD. הייתי מעוניין בכרטיס מסך בעל יחס עלות תועלת טוב, גם במחיר של הורדת חלק מההגדרות. 3. ציוד היקפי: אני צריך עכבר חדש. הMX1000 שלי גוסס. מעוניין בהמלצות לעכבר עם עלות תועלת טובה. חשבתי על MX518. 4. אין צורך בכונן קשיח, צורב, מסך, פלופי. 6. השקט חשוב לי 7/10 7. אין כוונה לOC 8. אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה בחנות. 9. גר בנס …
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום, חשבתי לקנות מחשב עם כרטיס מסך ATI (AMD) Readon 5850HD. לאחרונה יש הרבה כתבות על הסדרה החדשה שAMD אמורה להוציא. כדאי לי לחכות שתצא הסדרה החדשה והמחירים ירדו, או לקנות כרטיס מסך חזק יותר באותו מחיר? או שלא תהיה ירידת מחירים משמעותית? בכלל, AMD תוציא את הסדרה בקרוב או שייקח קצת זמן? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
תודה מראש למומחה שיעזור לי לעזור לחבר המעויין לירכוש מחשב חדש
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי מפרט ורציתי לדעת איך הוא..אין ייעוד אין תקציב רק רציתי לדעת איך המחשב הזה נראה לכם באופן כללי ואם באמת כל החלקים מתאימים אחד לשני וכדומה. תודה מראש Intel Core i5 - 760 tray Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156 Gigabyte GA-H55UD3H OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Gold Samsung SATA2 F3 1TB 32MB 7200RPM DVD-RW - SATA antec p180mini Sapphire ATI Radeon HD 5750 Vapor-X 1Gb GDDR5 PCI Express SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
חשבתי על זה מה אתם אומרים? המחשב מיועד לאינטרנט וקצת משחקים כמו IV NBA FIFA וכו' לא יתבצע בו OC תותקן בו מערכת הפעלה windows 7 x32/64 התקציב: עד 2500 חריגה של לא יותר מ 100 -200 ש"ח! מעבד: AMD ATHLON II X4 640 AM3 (3.0GHz) – BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪545 לוח אם: ASUS M4N68T-M אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪297 זיכרון: G.SKILL "NT" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪464 כרטיס מסך: PALIT GT240 1GB GDDR3 - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ₪425 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי אחריות: שנתיים. מחיר: ₪114 מארז: THERMALTAKE WING RS100 ( BLACK) VG1000BNS w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪200 ספק כוח: SEASONIC S12II 52…
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה מיפרט מחשב למישחקים לחבר שלי אני יכול לימצוא לבד מיפרט אבל הבעיה היא שהסכום עד 3000 שקל ולא מצאתי המישחקים הם מישחקים קלילים כמו GTA SANDERS וגם-splinter cell chaos thedry +מישחקים כבדים על הגדרות בנוניות מחש הכי מומלץ זה מחשב נייח אבל הוא צריך מחשב נייד חדש עם אחריות תקציב עד 3000 שקל תודה לעוזרים ! [br]פורסם בתאריך: 16.10.2010 בשעה 20:38:32 מישהוא מוכן לענות ?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש למשחקים כבדים (כמו GTA 4, Bioshock, Mafia 2 וכל משחק כבד שייצא) ... תקציב 4,500 ש"ח. רק שהמסך של המחשב נייד יהיה לא פחות מ - 15 אינץ' (או שלדעתכם כדאי 17 אינץ' ?..) וחובה שהמחשב יהיה מפנדה מחשבים (http://www.pandas.co.il) כי אני קונה רק שם ... חשבתי על הנייד הזה (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1143_3380&products_id=28871) מה אתם אומרים ?.. מוזר שמלמטה איפה שיש את המפרט של המחשב כתוב שאין בלוטוס ובאותה גרסה של המחשב רק עם מסך של 15 ומשהו אינץ' יש בלוטוס ... שאלה קטנה בקשר לנייד שאני חושב לקנות אותו ... האם הכרטיס מסך שלו מובנה או לא ?.. כי עם הזמן אני מתכנן לשפר את הנייד שיהיה לי אז אם הוא מובנה…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משטח קירור למחשב הבעיה עם המחשב היא שהמאורר נמצא בצד שמאל למעלה איפה שלחצן ההדלקה של המחשב מתחת והוא נמצא למטה אז אני כל פעם צריך לשים הגבהה למחשב כדי שהוא לא יחתמם יותר מידיי, הוא עדיין מתחמם אבל לפחות המאורר עובד.. אני לא פוסל לקנות מאיביי אפילו תלוי במחיר בסביבות ה-100- 150 שקל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. מחפש נייד לצרכים עסקיים (אופיס, מצגות), ולהרצת סביבות פיתוח מודרניות. הנייד צריך לכלול: * מסך גדול - 13 או 14 אינצ', עם תצוגה איכותית בעלת זווית צפייה רחבה, וציפוי נגד השתקפות * זמן עבודה ארוך * מקלדת נוחה * כמות זכרון נדיבה - 3 או 4 GB * דיסק מהיר - עדיף 7200 RPM * יכולת לנגן סרטי HD (יתרון איך לא חובה) התקציב עומד בתווך של 4500-5500 ש"ח, אני יכול גם לקנות מארה"ב דרך חברים. תודה מראש על המלצות.
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
לפי הפורמט: תקציב מקסימלי 6000 ש"ח, לא חייבים למצות את התקציב, אבל אין לחרוג. שימושים צפויים multitasking כבד, הרבה instance-ים של Visual Studio, Eclipse, Matlab, המון חלונות דפדפן וכו' במקביל. חשובה לי גם האפשרות לשחק במשחקים (בעיקר FPS-ים) עם הגדרות גרפיות גבוהות יחסית (רזולוציות של 1280x1024 לכל הפחות). ציוד היקפי אין צורך בשום ציוד היקפי. רכיבים שאין בהם צורך אין צורך בצורב DVD. חשיבות השקט 8. overclocking לא מתוכנן. מערכת הפעלה והרכבת המחשב בחנות אין צורך במערכת הפעלה, אבל אלא אם כן יש הבדל לא סביר במחיר אעדיף שהמחשב יורכב בחנות. העדפה לחנות ספציפית אני גר באזור המרכז ולכן אעדיף חנות במרכז, אבל אם המחיר משתלם יותר אין בעיה ליסוע רחוק. בקשות מיוחדות יותר משני SATA po…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב נייד: שימושים : תיכנות ,ממש מעט משחקים, ושיהיה משתלם מבחינת מחיר מול ביצועים לאורך זמן. התקציב: 3000 שקל בארץ יש מצב ליבא מחול עד 800 דולר(כמובן שיהיה גם אחריות בין לאומית). אין העדפה לחברה או דגם. אשמח להצעות!
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל מפרט למחשב שישמש בעיקר ללימודים (יגיע שלב בלימודים של שימוש בפוטושופ וכו') לגבי מסך : עדיף עם בתחום התקציב. ההעדפה היא מחנות באזור ראשון לציון (זכור לטובה SKYPC) הרבה זיכרון פנימי ומעבד חזק
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני אנסה לפרט לפי חוקי הפורום על מנת לתת כמה שיותר מידע. אני סטודנט ומחפש מחשב נייד שישמש אותי בלימודיי. עד עכשיו השתמשתי בHP PAVILION ישן שקיבלתי עם מעבד AMD חלש (שדרגתי לו את הזכרון + סוללה) אך הוא שבק חיים. הגיע הזמן לחדש בסביבות 3000-3500 שח מטרות עיקריות של המחשב - אינטרנט (מספר חלונות ודפדפנים בו זמנית) יישומי אופיס (גליונות אלקטרונים באקסל) ישומים סטטיסטיים SPSS מטרות משניות (שעליהן אני אוותר אם זה לא נכנס לתקציב) צפיה בסרטים בשעות הפנאי + תוכנות שיתוף קבצים כמו יוטורנט ואי מיול (בד"כ אני משתמש בנייח בשביל זה) אבל זה לא העיקר כפי שכבר כתבתי. גודל המסך - עד עכשיו היה לי 15.6" והסתדרתי איתו מצויין, עבדתי גם עם מקבוק 14" שהרגיש לי בסדר. ז"א בין 14 ל15.6. משקל רצוי - …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
LENOVO G560 vs Toshiba Satellite L655-11U אהלן חברים האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: באג או איבורי מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): ארץ תקציב: עד 4000+- יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 200 שקל יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: שנתיים חברת המחשב הניד המועדפת: לונבו טושיבה HP מערכת הפעלה רצויה: WIN7 כונן קשיח מועדף: 320 משקל הנייד המועדף: עד 3 וחצי קג גודל הצג: 15.6 זמן סוללה רצוי:3 שעות צבע המחשב הרצוי: לא לבן אפשרויות נוספות במחשב: אני מתחיל ללמוד השנה באוניברסיטה ,כאמור אני צריך מחשב עם ביצועים נחמדים , כמובן לכתיבת עבודות צפיה בסרטים באיכות HD שיעבדו בצורה חלקה. מעבר לכך !המחשב הביתי שליי ממנו אני כותב הודעה זו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין בעיה לחרוג אם זה הכרחי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים וקצת תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).עיקר השימוש למשחקים קצת צפיה בסדרות/סרטים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?צפייה באמצעות טלויזיה 47 אינץ למשחקים מתוכנן שדרוג למסך של 24 או 26 אינץ שכרגע יש לי את המסך 2007FP 1600X1200 שכנראה ישאר כמסך שני * לאיזה סוג משחקים …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-