ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך מפרט למחשב שיהיה די טוב, התקציב הוא 3,000 ש"ח לא כולל מארז ולא כולל הר-דיסק. מארז כבר יש (+ספק כוח): http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811144168 וגם הר-דיסק לא צריך, אני רק צריך שתעדכו אותי אם לקנות SATA או SATA 2. חשוב שיהיה זיכרון ג'יגה וכרטיס מסך עד 1,000 ש"ח שיריץ משחקים טוב. **(מעבד - מעדיף AMD כי זה יותר זול, ואם אפשר את ה-AMD Athlon 64 X2 Dual-Core אז מעולה!) תודה רבה לעוזרים!! (ורק אם אפשר, אז שיהיה לוח-אם תומך בSLI תודה!)
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
המפקד שלי מעוניין במחשב. הוא קיבל הצעה מאיש מילואים שזכה במחשב, תמורת 700$. המפרט בקובץ המצורף. השימושים שלו זה אינטרנט,שש בש אונליין ואופיס. אני הצעתי לו לא לקנות. התקציב שלו זה גג 4 כולל הכל. מה אתם אומרים על המפרט האם אתם בדעה שלי לא לקחת וגם תבנו לי מפרט אחר. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אהלן חברים, לקראת שנה הבאה אני רוצה לרכוש לצורך לימודי הנדסה באוניברסיטה לפטופ חדש, מכיוון שאינני מעודכן בחומרה כיום, אשמח לשמוע על מפרט מומלץ, המחשב לא צריך להיות חזק במיוחד, גם לא מבחינה גרפית, אבל שכן ידע ל"רוץ" חלק יחסית, ולאורך זמן. מסך: 15.6''. השקעה: סביבות ה3000-4000 ש"ח. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7000 (נצלו רק 4,000 כי כרטיס מסך ומעבד כבר יש) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש משהו שעלול לחסוך ושווה לציין, אשמח לדעת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD, והתעסקות עם תוכנות עריכה (ווידאו ותמונות) ברמה סבירה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Metal Gear Solid, Dark Souls, וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין ג…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל הצעה למפרט מחשב ביתי שולחני בתקציב של 5000 שקל, לא מתוכנן לאוברקלוקינג . המפרט הבסיסי המבוקש מבחינתי הוא: - מסך ''19 LCD לא רחב LCD ללא רמקולים עבור משחקים וסרטים . - מעבד אינטל . - לוח התומך ב-800 MHZ ומעלה. - זכרון מינימלי 2 ג'יגה מהירות 800 ומעלה. - כרטיס מסך חיצוני ברמה של 8600GT ומעלה. - לא מתוכנן אוברקלוקינג. תוספות: מקלדת עכבר מצלמת אינטרנט רמקולים 2.1, אוזניות עם מיקרופון . תודה.
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
עתיד להזמין מחשב בימים הקרובים האם הייתם משנים רכיב כלשהו במסגרת התקציב עם חריגה מינמלית מעבד: 1820 ₪ - * באנדל עם לוח אם במבצע * - Quad Core i5 6600K 3.5Ghz + Asus Z170-A (SLI) S1151 זכרון: 370 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 כרטיס מסך: 2379 ₪ - * מבצע * - ASUS Nvidia GeForce GTX1070 8G D5 1632-1860Mhz Strix OC דיסק קשיח: 469 ₪ - OCZ SSD ARC 240GB 2.5 דיסק קשיח: 489 ₪ - WD Caviar Red 2TB 3 Years Warranty כונן אופטי: 159 ₪ - Samsung DVDRW X8 Slim USB 2.0 External Black באנדל (מארז + ספק): 899 ₪ - * חדש במבצע * - NZXT H440 Black-Red + Seasonic X-Series 560W Gold קירור אוויר למעבד: 169 ₪ - * מבצע * - ZALMAN CPU COOLER…
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה שתבנו לי מפרט מחשב עד 1300 שקל (ללא מסך ,מקלדת ,רמקולים וכו...) השימושים העיקריים שלי במחשב זה אינטרנט סרטים וחשוב לי שהמשחק פרו רוולושיין 2013 יעבוד חלק חוץ מזה שיהיה המחשב הכי חזק שאפשר להביא במחיר הזה
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של ibm דגם: thinkpad t40 במחשב יש מעבד intel pentium m 1300mhz אני רוצה לשדרג לו את המעבד למשהו יותר טוב ראיתי פה שיש כל מיני סוגים של מעבדים מסוג intel pentium m כמו Pentium M Banias , Pentium M Dothan , Core Duo רציתי לדעת איזה סוגים תומכים במחשב הזה ועם אפשר לשדרג אותו תודה
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום רב המפרט הקיים אצלי במחשב סה"כ טוב אבל אני מחפש להאיץ את המחשב בתקציב של עד 500 ש"ח לשימושים כליים (אינטרנט ואופיס) ומשחקים קלים: Motherboard: CPU Type TripleCore AMD Athlon II X3 425, 2700 MHz (13.5 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-MA785GM-US2H (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset AMD 785G, AMD K10 System Memory [ TRIAL VERSION ] DIMM1: Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) DIMM2: Kingston [ TRIAL VERSION ] BIOS T…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים אני מחפש לעצמי מחשב נייד (מכרתי את הנייד הקודם שלי שמופיע במפרט) לקניה בארץ התקציב - עד 9000 שקלים. המטרות - לימודים ועבודה - תכנות בעיקר, visual studio dot net וכו' אני מעוניין במחשב נייד קל משקל - לא מעבר ל 2.5 קליו זה די מצמצם אותי לגדלי מסך קטנים מ 14" כלומר 12" לרוב, למרות שיש גם 13" אבל הם נדירים. ג'יגה זכרון, מעבד 1.7 ומעלה (אם יש בתקציב שלי דגמים עם מרום החדש, זה יהיה מעולה) צורב מובנה לא חובה דיסק קשיח 80 ומעלה, מהיר - 7200RPM יהיה נהדר WIFI וחיבור רשת חוטי רגיל - חובה. זמן סוללה ארוך ככל האפשר. בלוטות' - יתרון אבל לא חובה. בינתיים חשבתי על LF LW20 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371079 חסרון - יש לו מסך בוהק (תכלס אולי זה לא כזה חסרון, אני צ…
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לא יודע אם ההודעה הזו מתאימה לפורום זה אבל אם לא אז אני מצטער ותעבירו. אז ככה אני צריך הצעת מחיר למחשב נייד hp: untel hp pentium m processor 2.13ghz לוח אם- hp 510 notebookpc (ru964a#abt 512m ram 55gb כולל צורב דיוידי אני חושב שיש רק ליבה אחת. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
מפרט למחשב עם כל החלקים למשחקים סרטים איטנרנט וכל מה שעושים בחיי היום יום לא משהו מיוחד אבל שיעבדו משחקים טובים המחשב לא מיודע לOC או משהו אחר אלא רק להנות ממנו!! מחשב קומפלט בסכון של עד 5 אלף ש'קל אם אפשר לתת שתי הצעות גם אינטל גם AMD ומסך שטוח
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
היי חבר'ה, זאת ההודעה הראשונה שלי בפורומים אבל הם לא ממש זרים לי, אני פה קרוב לשנה כבר על תקן משקיף.. מנסה להשכיל קצת העניין הוא שאני קונה מחשב חדש ותכף משתחרר (מהצבא, לא מהכלא ) אז החלטתי להיות קצת יותר פעיל. אני מנסה לבנות מפרט כבר איזה חודש אבל אני לא מצליח להיסגר על חלקים... עברתי כבר פעמיים מקונרו ל-AMD ובחזרה... 'כל אופן הנה המפרט האחרון שלי, מבוסס קונרו למשחקים ומולטימדיה: KSP מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1 1180 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1 790 790 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB SATA II 7200RPM 16MB 1 …
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום בעקבות יותר מדי שימושים נעשה לי צפוף במחשב.החלטתי לפצל את השימוש לתחנת עבודה (מחשב ראשי) ומחשב HTPC קל. השאלה איזה מעבד נדרש למחשב שרק ינגן מוזיקה בהתחשב שיהיה עליו EMU 1212M ו1 גיגה זיכרון.אני בלבטים האם להשקיע במעבד 939 או ללכת על אתלון XP שזה יכול להספיק למערכת XP MCE. תגובות ועצות יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה אז לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים, אם באמת כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,תכנות , צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מספר סביבות עבודה שונות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.AC,BF,portal2,ועוד כל מיני שעתידים לבוא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד עד 2500 ש"ח שיהיה מהיר שיישאר לי לתקופה ארוכה .. אשמח להצעות .. תודה רבה למי שעוזר ..
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שיהיה מחשב שיוכל להריץ פוטושופ בצורה טובה, יחד עם כונן קשיח של 500 גיגה. מסך גדול עדיף. ועדיפות לחברות ACER או Dell.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם משהוא יכול להמליץ על תוכנת GPS שניתן להתקין אותה על מחשב נייד. הכוונה להתקין את התוכנה ולחבר מקלט GPS בחיבור BLUTOOTH או USB תודה.
-
- 2 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לאשה מבוגרת ועיוורת (את התפעול תבצע המטפלת הפיליפינית) שכל השימוש שלו יהיה 99% לטובת סקייפ. המחשב צריך להירכש בארץ ובימים הקרובים. המחשב שלה הלך והיא מנותקת כרגע מהמהשפחה. לכן אנא עזרו לי. התקציב לא מוגדר אבל כמה שפחות יותר טוב. ראיתי ברשת שזה מתחיל ב-1500 אני מאמין שגם 2000 ויותר קצת ילך (בעיקר אם אפשר בתשלומים). אני מעדיף מחשב קטן וקל ככל האפשר אבל זה לא קריטי. אם עליה בגודל/משקל תוריד במחיר אז זה הולך. כמו כן מערכת הפעלה זו תוספת נחמדה אבל גם לא חובה. העיקר שיוכל להריץ חלונות 7. אני מעדיף כמובן לנובו או דל אבל ממש פתוח לרעיונות והמלצות נוספות. מעדיף לא HP אבל לא פוסל על הסף. מיקרופון פנימי יתרון אבל כנראה ממילא היא תשתמש באוזניות. רק צ…
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשבים לשימוש כללי עם מעבד חזק והרבה זכרון -- אני לא מתכון לעשות שימוש לגימינג אבל אני רוצה לשמור את האפשרות להוסיף כרטיס מסך בעתיד ולהעביר את המחשב הלאה. הרכבתי מספר מפרטים לפי ההמלצה הכללית באתר, אבל אני לא בטוח לגבי הפרטים ואנחנו יודעים ש the devil is in the details מספר שאלות לגבי המפרטים: 1. שמתי לב שבהרבה מקרים המחירים הממולצים באתר נמוכים מהמחירים באתרים השונים, ושבאתרים שונים מחירים עבור אותם חלקים יכולים להיות שונים דרסטית. זה בסדר? 2. אף פעם לא השתמשתי במארז micro-atx האם הוא יתאים לדרישות שלי, והאם הספק שבחרתי מתאים? --ואולי כרטיס מסך בינוני בעתיד הרחוק. 3. קירור למעבד, הייתי בחנות היום והמליצו לי לא ל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אשמח לקבל מפרט למחשב שמטרתו העיקרית היא משחקים,גלישה. עד 2000 שקל ללא מסך. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי hp pavilion 4900 בלי הרדדיסק אז תהיתי אם אפשר לקנות HD לנייד ואם יש חנות שמוכרת בארץ?
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש כרגע מחשב נייד למטרות אינטרנט ואופיס בלבד. מכיוון שניידים הוא תחום שאני לא מבין בו - אבקש את עזרתכם: ראיתי את המחשב מדגם ZEUS C2300 בKSP -עם מעבד סלרון 2300, דיסק 20 ג'יגה 4200RPM וזיכרון 256 DDR333. אני יודע שאמנם זה מחשב חלש, אך המטרה היא, כאמור, להישאר בתקציב נמוך: 4000-5000 ש"ח. השאלה שלי היא בעצם, האם המחשב הזה יסחוב WinXP, והאם הדיסק שיש שם סביר (4200RPM...) אם לא - האם יש לכם הצעות אחרות למחשב בתקציב הנ"ל שייתן תמורה יותר טובה לכסף?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בעיקר למטרות עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). התקציב הוא 4,000 ש"ח. חריגה של 400 ש"ח תתקבל רק אם מוצדקת. גודל המסך שאני מחפש הוא 13.3 איכות בניה ואמינות - מאוד מאוד חשוב לי. אחריות חייבת להיות לפחות 3 שנים. עדיף בינלאומית כי אולי אהיה שנה בחו"ל (לא חיוני). מעבד וזיכרון - רוצה עבודה זורמת ככל האפשר - אחד מהמעבדים החדשים i3/i5 ו-4 ג'יגה זיכרון. כונן גדול מהווה עדיפות. לפחות 250, עדיף 500. אשמח אם יהיה 7200. אין צורך בכונן אופטי, זה אפילו מיותר מבחינתי. משקל אינו מהווה מגבלה. סוללה צריכה להספיק לשעתיים לפחות. אין צורך ביציאות מיוחדות. בלוטות' ו-wifi חיוניים כמובן. המליצו לי על inspiron n3010 או vostro 3300 של dell, אבל אני לא מכיר כלום ואין לי …
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
האם יש יתרון מובהק לאחד מהבאים (לאינטרנט, סרטים משחקים קלים וגם ישומים גרפיים - פוטושופ ואנימציה בסיסית): קישור ראשון: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21110 מאפיינים (ASUS K55VD) i5-3210M דיסק 750/7200 גרפיקה nVidia 610M 2GB מחיר 3500 קישור שני: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21365 מאפיינים (ASUS K56CM) i5-3317U דיסק 750/5400 גרפיקה 2GB GT635M מחיר 3700 כמו כן חייב אחריות בינלאומית מלאה וזה מצמצם אפשרויות (סמסונג למשל) אבל אשמח להצעות נוספות במחיר הנ"ל
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-