עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני בעליו של Dell vostro 3550 עם כרטיס מסך ati 6630m מעבד I5 וסוללה של 9 תאים (בקיצור הגרסא הכבדה יותר של ווסטרו) כל הדרייברים שלי מעודכנים וכך גם התוכנות והביוס. כאשר הלפטופ מחובר לחשמל הוא עובד מעולה. כאשר הוא עובד על סוללה (גם אם היא מלאה) הוא פשוט מתקע, אני חווה לאגים הזויים של מספר שניות גם כאשר אף תוכנה אינה רצה ברקע, פיקים רנדומליים וקיצוניים במעבד. המחשב עבר דיפראג ובדיקת תקינות זיכרון ראם, וגם הטמפ' שלו סבירות לחלוטין. כמו כן בדקתי את הבעיה תחת כל תוכניות ניהול המשאבים (מצב חיסכון, מאוזן וביצועים גבוהים). בדקתי כאשר הוויפיי כבוי וגם הבלוטות ועדיין יש את הלאגים האלה (כמובן שהכל נבדק כאשר הכרטיס מסך החיצוני כבוי כי כאשר אני על סוללה אין לי צורך בו). האם מישהו נתקל …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אורח

אהלן חברה, פעם שלישית השנה שאני קונה נייד... רק שהפעם... הוא בשבילי!חחח בכל מקרה... בעקרון המחשב הוא לצורכי עבודה, עבודה אם שרת HTTP ועבודה אם ZEND ,בקיצור...צריך מחשב ממש חזק. אבל, גם יוצא לי לשחק מדי פעם בכל מיני משחקים מזדמנים..ושלא נשכח את הסרטים...חלק חשוב. ההתלבטות הראשונה שלי היא בין MAC לנייד רגיל המפרט של הMacBook נמצא פה:(תזכרו שמדובר במאקינטוש) http://www.eguru.co.il/Product.aspx?productid=348 עכשיו...אם המאקינטוש לא יבחר לבסוף..ואני יצטרך לבחור נייד רגיל.. עכשיו, בדקתי פה וראיתי המון המלצות ל Gigabyte W566N-DC24M http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5177 אבל השאלה היא, האם יש למישהו המלצות אחרות לגבי נייד מתאים בתקציב הנ"ל? (6000) תודה מראש, יהב.

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  3. שלום פורום, ביקשתי עזרה לפני כשבוע בלמצוא מחשב נייד בסביבות ה4K~, המליצו לי על הASUS N55SF: http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1221321&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he ועד עכשיו זה המחשב הכי טוב שראיתי במחירים האלו. שמתי כבר מקדמה על המחשב ואני אקנה אותו שבוע הבא, אך בכל זאת הצעתם לפרסם עוד פעם נושא לפני הקנייה לראות אולי השתנה משהו, אולי יש איזו הצעה אחרת וטובה יותר, אז הנה אני אם יש משהו אחר מומלץ אשמח לעזרה - המחשב שאני צריך 15" מיועד בעיקר למשחקים ועבודה גרפית, משקל המחשב לא פקטור מי יודע מה, צריך מחשב חזק עם דגש על מאיץ גרפי ובאופן כללי מחשב טוב, מהיר ואמין. הN55SF זה הכי טוב שמצאתי במחירים האלה, המפרט שלו ממש מציאה ביחס למחיר! תודה, לב

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. 1. מה התקציב? *4-5 אלף 2. מטרות המחשב? *צפיה בסרטים.. משחקים קלים.. שירוץ טוב בעיקר אין צורך שיריץ מישחקים כבדים.. 3. גודל המסך? *אין לי שמץ אבל לא קטן.. כדי שיהיה נוח לראות סרטים.. אבל מצד שני לא הכי גדול כדי שלא יהיה מחשב גדול מידי.. 4. משקל רצוי? *חסר שמץ לא כבד מידי? 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שיחזיק 3 שעות +- 6. יציאות מיוחדות? אממ לא יודע אם זה מיוחד אבל רצוי שיהיה יצא לחיבור לטלויזיה 7. בלוטות? (אין לי מושג מה זה אומר חח) 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? (אממ בסביבות ה 160++) 9. צורב DVD? (רצוי אם לא אז לפחות כונן ישקרא גם די וי די) 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? (לא) 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? (לא כל עוד היא טובה..) תודה רבה מראש מ…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט תכני HD עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב כרגע הוא בסביבות 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל מה שצריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים (אפשר לחרוג עוד אם מדובר בקפיצת מדרגה אמיתית) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קודם כל משחקים, אח"כ סרטים וגלישה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MMOS, דיאבלו 3 ובאופן כללי שיתאים לכל משחק שייצא השנה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות יחסית (לא חייב להיות אולטרא, אבל כן גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by yinon21,

שלום, יש לי Elitebook 6930P , והורדתי מאתר HP את כל הדרייברים, והתקנתי,עשרות דברים, כולל של כרטיס המסך. לא מצאתי דרייבר למסך עצמו, וכנראה זאת הסיבה לבעיות בתצוגה, ולזה שגם אין איך לשנות את קצב הריענון (refresh rate). מי יכול לעזור? בתודה

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by vovan1933,

מבקש חווד, תודה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6320) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤976 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 ¤605 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL ¤1188 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤217 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤690 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤409 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤4496 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  9. שלום, מבקש המלצה למחשב נייד: מטרות המחשב? אופיס, גלישה וצפייה בסרטים גודל המסך? 15 כרטיס מסך - בעיקר לסרטי HD, קצת פוטושופ (רמה בסיסית) משקל רצוי? משקל ממוצע - לא כבד האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בלוטות? לא חובה גודל מינימלי של כונן קשיח - 500GB כונן CD/DVD? צורב? כן כונן Bluray? כן האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן (בעברית) האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מצאתי שלושה דגמים אופציונלים http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K53SD/#specifications http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c03049920&cc=il&dlc=he&lc=he&product=51890…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מעבדי אינטל Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ כרטיסי מסך GIGABYTE HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מארזים Antec Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer ספקי כוח SeaSonic 620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 מחיר:5095 איך המפרט? האם יש משהו לשנות/לשפר? האם אפשר לבנות מחשב יותר טוב ויותר משתלם בתקציב של 5100 …

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  11. Started by nick988,

המפרט בשביל חבר.. אז ככה הוא צריך מפרט חזק לקידוד סרטים עריכת וידוא.. הוא לא משחק במשחקים בכלל! הוא צריך שני מסכים+קרטיס עריכה... התקציב גמיש קצת פחות קצת יותר לא כל כך משנה... פירוט: מסכים עדיף 19 אני חשבתי על לג' 900 פ מעבד: אינטל כמובן זכרון גיגה ? הארדיסק 160 + ? מקלדת רמקולים צורב כונן דיסקים דיסקטים.. לא נירא לי שצריך... בעצות התרכזו במעבד לוח אם זכרון משכים כרטיס עריכה תודה מראש על המפרט

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  12. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם אני צריך בבקשה מפרט מחשב עד 1700 (בלי חריגה ) עם מעבד Pentium D 805. יש דבר כזה לוח אם עם כרטיס מסך Onboard שיש לו TV-Out ????? תודה!!

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 ש"ח חריגה - 500 ש"ח גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - תדירות גבוהה של משחק. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - AVA, Far Cry 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920x1080 רזולוציה של המסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות עד גבוהות, יכולת הרצה של משחק וטעינתו במספר שניות בודדות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…

14. Started by night man,

P4 2.4C MSI 865PE Neo 256MB 400MHZ את החברה אני לא כ"כ יודע אבל לא נראה לי שזה קריטי אני לא הולך לבצע שום OC מארז+ספק 400W פשוט ביותר אבל זה לא כ"כ משנה לי דיסק קשיח של SAMSUNG 7200RPM רציתי WD אבל לא היה אז נאלצתי להתפשר אבל את ה3 שנים אחריות שלי אני מקבל. פלופי חמוד "מחברה יפנית" בקיצור כל החבילה ב 2650 שקל! IVORY שווה לא? הרכבתי בפנדה שמבחינתי הם הזולים ביותר את אותה המערכת~ והבערך זה באמת בשינויים מזעריים של הארד דיסק של סיגייט ולוח של אלבטרון (אותו צ'יפסט 865EP) ב2950ש"ח~ אז? נ.ב (תודה NIKE) אני סטודנט לעיצוב תעשייתי, "מתוקף תפקידי" אני עובד עם תוכנות תלת מימד כגוןSOLIDWORKS FORM Z עריכת וידאו ותוכנות גרפיקה שונות. אני רוצה מחשב שיטוססססס, ושהוא יחכה לי …

• 32 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by Grumpy,

אני צריך שתעזרו לי לבחור חלקים שאני עדיין לא סגור עליהם. מעבד INTEL Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB לוח אם Gigabyte 965P-DS3 v2.0 s775, Conroe, DDRII 800, PCI יש הבדל כלשהו בביצועים בינו לבין nForce 680i SLI Conroe 1333Mhz, DDRII 1200, 2xPCI-E, 2xGBL? זכרונות DDR II 800 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 כרטיס מסך ASUS 8800GTX 768MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E הדגם של ASUS שונה מהדגם של eVGA או Gigabyte? למה המחיר לא מוצג ב-KSP? מארז Raidmax RX-9 SE Mid Tower Black (No PSU) דיסק קשיח 320GB 7200RPM, 8MB ספק כוח Enermax Liberty ELT500AWT 500W צורבים Pioneer DVR-212DBK DVD±RW x18 Black SATA Floppy Teac/SONY 1.44 (Black סך הכל: 8675 *אין לי כוונה לעשות OverClock *ללא …

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. התחדשתי הבוקר בדל ווסטרו 3300. הטאצ'פד הוא מולטיטץ' ותומך GESTURES + יש לו פס גלילה. אף אחד מהם לא עובד לי ואינני מצליח להבין מדוע. התקנתי את הדרייבר מהדיסק דרייברים ובכל-זאת - לא עובד. רעיון, מישהו? תודה! ושאלה קצרה לגבי הכ. מסך - באמצעות תוכנת ניטור טמפ', אני שם לב שהכרטיס מסך נמצא על 67מעלות. האם תקין? אני משתמש בSpeedFan כדי לבדוק, ולא משחק או משהו כשזה ככה. המעבד רגוע ונמצא על 35-40מעלות נ.ב לא נראה לי שזה מעניין במיוחד, אבל אני מריץ 7 64ביט אולטימייט.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by abcdjkh,

שלום רב. אבקש חוות דעת על המחשב הבא, המיועד לריבוי מטלות וOC. מעבד 1200 ש"ח E6600 כונן קשיח 460 ש"ח WD3200KS לוח אם 580 ש"ח GIGABYTE GA-965P-S3 זיכרון 1200 ש"ח CORSAIR XMS2 2GB א. האם יש חלופות במחיר סביר לזיכרון? (למה הוא כ"כ יקר יחסית לחו"ל) ב. בכרטיס מסך סביר (לא למשחקים). ג. כרטיס טלויזיה. ד. מארז - חשוב מאוד שיהיה שקט! יש תמחור ליד הרכיבים... בכל זאת, בשל בקשות מחיר מירבי 6324.32 ש"ח

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  18. Started by edenpk,

יש לי בעיה עם הנטבוק vision a10 התקנתי לו את כל הדרייברים (על וינדוס XP PROFESSIONAL) אבל הWIFI משום מה לא עובד. יש בעיה עם הדרייבר וזה לא מזהה את הWIFI. איך אפשר לעשות שכן יהיה אפשר להתחבר עם הWIFI? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אין סיבה מיוחד להשאיר כסף, אלה אם השינוי לא מהותי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1050*1680 * באיזה סוג משחקים תשחקו? הכל * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה שיעבוד טוב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק…

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4800-5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטים, תוכנות הנדסיות, פיתוח תוכנה, מכונות וירטואליות, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ויז'ואל סטודיו, מטלב, vmware ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1650*1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. הא…

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי עד 4000. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA V, ומשחקים כבדים עתידיים, כנראה NFS+היטמן ועוד משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? גודל המסך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אעדיף שבמשחקים שציינתי אוכל לשחק על מקסימום. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (7 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by nazgull,

שלום לכולם אני צריך מפרט עד 1300 ש"ח (כן אין תקציב) למחשב שהוא בעיקר לאינטרנט ו office וקצת למשחקים של ילדים קטנים ללא ציוד היקפי ! תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  23. גם גרפיקה, אבל שום דבר יותר מידי מסובך. קיצר, בדיוק כמו השרשור הקודם, רק שהפעם אני רוצה את חוות דעתכם על מחשב של HP, שהייתי די אנטי, עד שראיתי DV6 ונדלקתי ומצאתי אחד במחיר שפוי: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=769 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?PID=DV61330EJ&Cat2ID=&Cat2Cat1ID=36 מה דעתכם? בהשוואה ל: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4881&CatCode=315

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by yesman,

זה אמנם חילול הקודש להעלות בקשה כזאת באתר שמתעסק במודינג ובמחשבים לגיימרים אבל אני מחפש מפרט למחשב לשימוש בייתי די פשוט שנותן תמורה לכסף כרגע המחשב ישמש כמכונת כתיבה משוכללת + אינטרנט אבל חשוב שישמור על הפוטנציאל לשדרוג בעתיד כשהדרישות יעלו ושיכיל רכיבים אמינים שיחסכו את הביקורים במעבדה ויתפקד לטווח הארוך.

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  25. Started by ^Z^,

מחפש מחשב נייד קל (מקס' 2 קילו) לעבודה משרדית (רק מעבד תמלילים וIE) עד 4000 ש"ח, עם מערכת הפעלה, עם תקשורת אלחוטית, ומינ' 512 מגה ראם. תשלומים חובה חשבתי על ה HP Pavillion Dv5203 מבאג, המפרט : מעבד - intel celeron M 410 1.46GHZ מסך - 15.4" WXGA דיסק קשיח - 60G זיכרון - 512MB 667MHZ צורב DVD כרטיס גרפי - intel 950 WIFI, 802.11B\G windows XP home edition סה"כ : 3996 (333X12) איך? תודה, Zzzz

• 6 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.