ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני צריך מפרט לסטודנט, כלומר אינטרנט ואופיס, אולי מדי פעם קצת פוטושופ. המפרט צריך לכלול צורב DVD, עכבר פשוט, מקלדת פשוטה ורמקולים פשוטים. אם אפשר לקחת את המפרט מ logicpc.co.il זה יעזור. תודה אור
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום רב הגיע הזמן להחליף את המחשב, אני צריך מחשב שקט, זה הפרמטר הראשון והחשוב מכל, דרישות: 1. שקט 2. AMD 3. יציאת firewire לא מתוכנן OC שימושים : אינטרנט, צפייה בסרטים, ומשחקים ישנים נפח איכסון גדול ( לסרטים ותמונות ) יש ברשותי מסך 20" LCD וציוד הקיפי.
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
מפרט למשחקים משחקי רשת וכו',דגש על כרטיס מסך תנצלו את המקסימום בבקשה אפשרי חריגות קטנות.. אם אפשר ככה כמה מפרטים מומלצים בין 3000-3500 שקל.. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, מצטער מראש אם הנושא לא מתאים בפורום הזה, אך לדעתי זה נושא שמאוד רלוונטי דווקא פה. כידוע יש דעות חלוקת לגבי אייבורי וKSP. מהמפרטים שראיתי פה לעולם לא מציעים אייבורי אבל כן מידי פעם KSP. רציתי לשאול את מביני העיניין פה מה דעתם על KSP האם הם נתקלו בבעיות והאם השמועות על מוצרים פגומים/מחודשים אכן נכונה. בנוסף מכוון שמהות הפורום הזה היא לתת המלצות למפרטי מחשב בחנויות ספציפיות, אני חושב שיהיה נכון "לסמן" אנשים שעובדים בתחום ככאלו. ז"א אם אחד מחברי הפורום עובד למשל בפלונטר אז שזה יהיה רשום לו בצורה רישמית מתחת לשמו (זה נהוג מאוד באתרים אחרים באותו סגנון), זה נכון גם לגבי יבואנים וספקים. כמובן שמנהלי הפורום צריכים להיות עירניים לזה. אין שום דבר פסול בלשווק את החנות שלך, אך …
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
נניח ואני לא מבצע אוברקלוק ? או שזה חובה האם שווה ללכת על הכרטיס המסך ? האם 512 זכרון זה בעייתי? הספק כוח שבא עם המארז ..הבנתי שהוא לא גנרי אבל גם לא חזק במיוחד איך המארז עצמו ? מכון להוסיף כמה שקלים ...אני בכלל לא סגור כרגע על תקציב אבל נניח עד 4500 רק מה אני מעניין לקנות מהחנות http://www.wex.co.il/ פשוט עניין של נוחות כי עשיתי אצלם קניות בעבר חלקים שלא נמצאים למרות שהם עדיפים יותר מהווים בשבילי בעייה ..אלא אם לספקים שלהם יש את הזה
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום המחשב מיועד למשחקים לתווך של 4 שנים כרגע אין צורך ב OC אולי בעתיד ואז אקנה איוורור מתאים. רציתי לדעת אם ניתן להוזיל עליות אולי עם ספק אחר , מארז אחר , לוח אם אחר,זיכרון אחר?? מה דעתכם המפרט הוא מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1321 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 מארז: Compucase HEC 6A19 Black NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤213 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 1 - מחיר: ¤44 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤205 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL5-5-5-15 2GBNQ כמות: 1 - מחיר: ¤295 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤351 כ…
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
המטרה: מחשב משחקים שירוץ בסבבה ביותר (ושיידע לעשות קצת תלת מימד+אפטר בעיתות צורך) תקציב : 7+טיפה בלי "מסביבים", יש בבית שני מסכים, מקלדת/עכבר וכו'.. כלומר נטו "ברזלים" רצוי שיהיה שקט ככל שאפשר (וצריך גם ווייפיי חזק). אחרי הרבה מאוד קדימה ואחורה הגעתי לשני המפרטים הבאים: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=22237 http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=22233 ההבדל ביניהם הוא בבורד, מצד אחד התקציב עומד על כ-7 עם טיפה חריגה, אז אני מנסה לצמצם, מצד שני קראתי ביקורת לא מוצלחת כ"כ על הMSI שטוענת שהוא לא מוצלח למשחקים, מצד שני אני חושב שעם המעבד והכרטיס מסך והזכרון לא אמורה להיות בעיה בכלל, מצד שלישי אם יש איתו בעיה במשחקים א…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני סטודנט ואני מעוניין לקנות מחשב ללימודים. אני מעדיף מחשב חזק, קל ולא יותר מדי גדול. יש לאחי YOGA PRO 2 ואהבתי את המחשב הזה לכן חשבתי אולי ללכת על YOGA PRO 3. אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המחשב ובנוסף אם יש לכם המלצה על מחשב אחר אני אשמח לשמוע. נ.ב אני מתכנן לקנות את המחשב מארה"ב. http://shop.lenovo.com/us/en/redux/laptops/lenovo/yoga-laptop-series/yoga-3-pro-laptop/ * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים,משחקים קלים. * גודל המסך? 13-14. * משקל רצוי? עדיף שהוא יהיה קל כי זה מחשב שמיועד ללימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לדעתי 6 שעות עבודה זה מכובד מאוד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD ואפשר בנוסף גם כונן רגיל אך לא חובה * כונן אופטי?…
-
- 5 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרה בבניית מפרט בתקציב 3000-3500 ש"ח המפרט צריך להיות חזק שיעבוד 24 שעות ואם אפשר אז שיריץ גם משחקים בצורה טובה אני לא זקוק למקלדת עכבר רמקולים ומסך תודה
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
חפרתי ברשת וקראתי ביקורות. ומצאתי שני מחשבים מעניינים asus 1201n זמן סוללה של 4.5 שעות מעבד Atom 330 1.66GH מעבד גראפי Nvidia ion le 2 גיגה ראם עם אופציה להרחבה עד 8 גיגה HDMI + VGA מנגד עומד Acer Aspire AS1410 זמן סוללה 6 שעות מעבד Core to Solo SU3500 1.4GH מעבד גראפי Intel 4500 MHD 2 גיגה ראם עם אופציה עד 4 גיגה HDMI + VGA מודם סלולרי מובנה ויצאת SPDIF אני הולכת להתקין לינוקס על המחשב ולעבוד די הרבה עם וירטואל בוקס ואפקטים פועלים. לאייסר יש מעבד עם ליבה אחת ו3 מגה קאש. ומנגד לאסוס יש 2 ליבות ויכולת לעבד 4 טרדים ביחד אבל רק 1 מגה קאש. לאייסר ישכרטיס גרפי של אינטל ולאסוס יש את האנוידיה ION החלש יותר מה עדיף? האם יש סוללות גדולות יותר למחשבים הנ"ל ענבר.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מבקש מפרט למחשב משחקים שיוכל להריץ באיכות דיי גובה וגם שיוכל להכפעיל הרבה תוכנות בבת אחת... 4000 ש''ח גג לא כולל ציוד הקפי וגם חשוב שלא יעשה הרבה רעש... ואם אפשר להציע כמה שיותר זה דיי דחוף...
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום חבר שלי מעוניין לקנות מחשב... קודם כל אני מעוניין לדעת אם יש חנות סבירה באשקלון. דבר שני ב-3200 זה המפרט שהציעו מעבד Intel Q8400 ב-970 ש"ח הארדיסק 500GB - 250 זכרון קינגסטון 2 GB ב- 250 ש"ח מארז + ספק כוח גנרי - 170 ש"ח צורב DVD -ב 150 ש"ח Geforce 220 - ב- 400 ש"ח מסך 22" של MAG ב- 850 ש"ח אשמח לקבל חוות דעת והמלצות למפרטים אחרים. תודה
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
1. מה התקציב?3000 אפשר לחרוג קצת אבל רצוי מאוד שלא... 2. מטרות המחשב?בעיקר משחקים ואינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?עד כמה שידוע לי [זה לא בשבילי] צריך מקלדת עכבר רמקולים ואם אפשר גם צורב DVD 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?מסך! 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא..אבל רכיבים טובים כמובן 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא תודה!
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מעבד AMD 3800 לוח אם ASUS:M2A -VM HDMI או GIGABYTE M55 SLI-S4 AM2 או GIGABYTE GA- M55S-S3 מה עדיף מבין שלושתם...?!?! זיכרון KINGSTONE 1GB דיסק קשיח WD 160 GB 7200 RPM צורב LG GSA H42NK מסך LG L194WT 5MS MSI מארז HEC COMPUCAS CI-6A21 + ספק PS -05 BIG FAN 400W או EZCOOL 400W+ JSP-TECH H H550D- MID TOWER בהנחה שאני לא קונה כרטיס מסך- הלוח אם הנ"ל עונה על הצרכים שציינתי או שיש צורך בלוח אם יותר איכותי מישהו יכול להסביר לי האם יש הבדל ומהו...בין שני הפתרונות למארזים הנ"ל תודה רבה לכל העוזרים[br]פורסם בתאריך: 16.06.2007 בשעה 18:59:14 מישהו.... בבקשה????!!!???
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
המחשב בעיקר למשחקים (לא צריך את הכרטיס הכי חזק כי צריך שיהיה גם מסך טוב..) תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 531 צפיות
-
-
המחשב חייב להיות אינטל אבל לא סלרון המחשב הוא ליום יום מישחקים לא כבדים וגלישה רצוי ג'גה זיכרון תודה לעוזרים ללא ציוד הקפי וצריך שיהיה צורב DVD
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש בימים אלה להחליף את המחשב הנייד שלי. אני משתמש היום בVOSTRO 3550 של DELL והוא מחשב ממש טוב. http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1jh5ebe9f1 אני מבסוט ממנו אבל העניין שהוא גדול וכבד לי. ופה אני צריך את עצתכם: 1. שימוש- בראש ובראשונה זה מחשב שמשמש אותי ללימודים (אני סטודנט להנדסת מכונות בבן גוריון), לראות סרטים בHD, גלישה באינטרנט, משחקים ברמה פשוטה, כתיבת מסמכים וכו'... 2. גודל מסך- כמו שאתם רואים אני עובד היום עם 15.6" שהוא סבבה אבל כנראה שבהתחשב בצריכת סוללה וגודל ומשקל הוא פחות מתאים לי. אז אני מחפש משהו באיזור ה-13.3"-14" לא פחות מזה. 3. משקל- זה אחד השיקולים שהביאו אותי להחליף את המחשב. חשוב שיהיה קל יחסית לגודלו. איזור ה-1…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000, אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, עריכת וידאו(עבודה בעיקר עם ווגאס), רינדור סרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכות - צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן, לI7 של אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דר…
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
קודם כל תודה על העזרה מכל החבר'ה הנהדרים פה! המחשב מיועד ל-OC בינוני, למשחקי "אמצע הדרך" (C&C 3 כשיגיע) ולפעולה שקטה במיוחד. ההערות וההתלבטויות בסגול. מעבד E6400 1390 או E6300 1075 לא בטוח אם שווה להוסיף 300 ש"ח בשביל מכפלה X8, אבל קראתי בהרבה מקומות שה-6400 נפוץ מאוד במערכות ל-OC. עדיין מבולבל. הרבה אמרו של-OC בוחרים 6300 או 6600 וה-6400 הוא מעבד לאלה שלא מתכוונים לעשות OC... קירור מעבד Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro 154 ביקורות טובות, לא חושב שצריך נינג'ות ל-OC בינוני. מלבד זה חשוב לי השקט. לוח אם Gigabyte 965 DS4 1090 או S3 790 זאת התלבטות קשה. אם כבר אעלה ל-DS, אבחר ב-DS4 ולא ב-DS3 בגלל הקירור. השאלה היא אם לבחור S3 עם או…
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב חדש במתנה. רציתי לברר את הפרטים של המרפט שלו כדי שתוכלו להגיד לי אם המחשב טוב או לא.. בנתיים: מעבדי אינטל: Core i3 CPU 540 @ 3.07 GHz 3.06Ghz זיכרון מותקן: 4.00 GB איך אפשר לברר את שאר הפרטים?
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד: Asus Eee PC 1001pxb עם 1GB 667mhz לפי מה שהבנתי ניתן לשדרג עד ל 2GB, הלוח תואם ל DDR2. שאלתי היא האם הלוח מתאים ל 1066mhz, אם כן איפה אוכל למצוא אחד כזה: 2GB בסלוט אחד. תודה.
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני בן 13.5. מבקש לרכוש מחשב נייד מכספי מתנת בר מצווה. אין לי ידע כלל בנושא. אבא שלי מציע לי מפרטים למחשב נייח אבל אין לי מקום בחדר. לא מחפש מחשב נייד למשחקים, כי הבנתי שהוא יהיה יקר מאד. מעדיף מחשב קטן אבל אז המסך יהיה קטן מדיי. חשוב לי מעבד חזק, גלישה מהירה באינטרנט, כרטיס מסך סביר ושקל יהיה לקחת את המחשב ממקום למקום (למשל לטיולים - שלא יהיה כבד מדיי). שתהיה אפשרות להתחבר עם WIFI. אין צורך בצורב. כונן קשיח מעל 250 גיגה. רוצה שיעבו מהר, כלומר הרבה זכרון. שיוכל להפעיל מערכת הפעלה חלונות 7 + אופיס. סרטים אני מוריד מהאינטרנט וצופה באמצעות DOK אז נראה לי שכונן DVD מיותר לי. הבנתי שיש היום מחשבים ניידים עם מצלמה מובנית.זה יכול להיות טוב גם עבורי. ראיתי אצל חבר גם אפשרות לחב…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1275 לוח אם: ASUS P5B DELUXE / WIFI-AP ¤1245 מסך: VIEWSONIC 19" VA912 8ms DVI ¤1396 כרטיס מסך: CLUB-3D PCI-EX RADEON X800RX 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - CGAX-RX86TVD - RETAIL ¤582 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA ES 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620NS ¤519 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤208 זיכרון: CRUCIAL BALLISTIX 2048MB KIT (1024X2) DDR2-667 PC5300 CL3 - BL2KIT12864AA663 ¤1628 מארז: RAIDMAX SMILODON BLACK w/o PSU ¤455 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤436 מחיר סופי לאחר הנחה: ¤7596 הכרטיס מסך הינו זמני עד שיוזלו הכרטיסים...... האם הספק…
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ממה שהבנתי כדאי מפרט מבוסס i7 - אבל אני אשמח מאוד עם מישהו מכיר את המעבדים של AMD ויכול להמליץ. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3-4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנת אנימציה של Adobe, חוץ מזה שימוש ביתי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי, אשמח להמלצה על מסך 22-24" עם value-for-money טוב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין חשיבות מיוחדת. 6. האם מתוכנן אוברק…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-