עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. . מה התקציב המקסימאלי? 2400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב- משחקי RTS לרוב לא מולטיפלייאר. GTA החדש3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS, KSP9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? חשוב שתהיה יציאת HDMI 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? ה…

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  2. שלום לכולם, ברשותי מחשב בן שנה שזה המפרט שלו: לוח אם MB INTEL DH55PJ PETER COVE L1156/1333 BULK מעבד INTEL Core I3-540 זיכרון 4Gb DDR3 1333MHZ KINGSTON כונן קשיח SAMSUNG 500GB SATA2 16MB צורב Samsung SH-S223C Black SATA x22 מארז CODEGANE 6220 ספק כח RAIDMAX 400W PCI-E,SATAX3,Dual 12V Rails 18A כרטיס מסך nvidia geforce 210 אני מעוניין לשדרג אותו על מנת להתחיל לערוך עליו סרט דוקומנטרי שלי. אין לי ניסיון כעורך וידאו, אני מתכוון ללמוד לבד. האם המפרט הנוכחי מאפשר שדרוג למחשב לעריכת וידאו או שעליי לקנות חדש? ואם ניתן לשדרג - איזה מהרכיבים כדאי להחליף? כמו כן יש לי כרגע מסך אחד ואני זקוק למסך נוסף, יש המלצה איזה מסך לקנות? התקציב לשדרוג ולמסך הנוסף הוא - 2…

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  3. Started by asi148,

שלום יש לי מחשב של טושיבה ,למי שמכיר המחשבים של טושיבה מגיעים עם מחיצת גיבוי בכונן D היית לי בעיה עם המחשב והתקנתי ווינדוס חדש, אחרי שתקנתי את הווינדוס אני ניסיתי להפעיל את השחזור של המחיצה בכונן d (היא לא נמחקה) אני רואה שזה לא ניתן בלי התוכנה toshiba ricovey wizard חיפשתי בכל מקום ואין את התוכנה דיברתי עם טושיבה ישראל וגם להם אין את התוכנה מישהו מכיר תוכנה אחרת או דרך אחרת להפעיל את הגיבוי אשמח לכל עזרה תודה ויום מצויין

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  4. Started by Slavadir,

1. מה התקציב המקסימלי? 1400 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה, קידוד וידאו לעיתים רחוקות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פיירפוקס וקידוד וידאו לעיתים רחוקות ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה…

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  5. Started by Thunder Child,

מפרט ללא ציוד היקפי מלבד כונן קשיח, עד 4500 ש"ח 1393 ש"ח -SaPPhire Radeon X800 GTO 256MB - TV OUT/DVI - PCX - RETAIL ABIT AN8 - (nFORCE 4) - ATX 705 AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- TRAY 801.9 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5X2 600 WD 120GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 503 Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP 134 סה"כ יוצא בערך 4100 ש"ח. לא מתוכנן OC. אין לי ניסיון עם AMD, להבנתי המעבד מקביל ל 3.0GB של אינטל? האם ניתן להשתמש בזכרונות מהירים יותר? יש לי מארז ENERMAX בן שלוש שנים עם 3 מאווררים וספק מקורי (נדמה לי של 350MW) אשמח לשמוע תגובות

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  6. Started by talvi8942,

שלום לכולם , אני מתכנן לקנות מחשב נייח אחרי יותר מ 8 שנים עם המחשב הישן , המחשב החדש ישמש אותי בעיקר למשחקים כמו : ACO , ESO , ועוד כמה משחקים שיצאו בהמשך שכנראה ידרשו לא מעט כוח גרפי . בניתי מפרט והייתי שמח אם תוכלו לתת עליו חוות דעת , שיפורים או החלפת רכיבים . תודה מראש לכל העונים !! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]מעבדים - AMD Socket - AM4 100-100000071BOX-PC - AMD AMD Ryzen7 3700X Gen3 8 Core/16 Threads - With New PC Only - With Wraith Prism with RGB LED - 65W TDP - Box... שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי[/td] [td]כמות: 1 ₪1470/1441[/td] [/t…

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  7. שלום, השימושים שלי במחשב הם גלישה, הורדות, סרטים (מתוכנן לקנות בהמשך LCD WS), ושימוש בתוכנות עריכה כמו Photoshop, ועריכת וידאו (Vegas, Premiere, Avid). אני לא משחק במחשב בכלל. אני לא צריך: מקלדת, עכבר, רמקולים, פלופי. צריך: מארז, ספק חזק, לוח אם, מעבד, זכרונות, HD, כרטיס מסך וצורב. אני אסתפק בכרטיס קול מובנה בלוח אם, כמו גם כרטיס רשת. צריך Firewire, אם אין על הלוח אם אז מקסימום בכרטיס נפרד. אני ממש חלש בכרטיסי מסך, אני לא יודע אם אני יכול להתפשר לגמרי בכרטיס מסך, או שיש כאלה שמותאמים לעבודה עם התוכנות שכתבתי. מה שכן, אני לא רוצה להדפק אח"כ עם הרזולוציה במסך החדש שאני אקנה. התקציב עד 4,700, לא במזומן. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  8. יש לי תקציב של משוער של 3500 ש"ח, המחשב מצד אחד מיועד למשחקים, מצד שני לא מדובר בגיימרים מטורפים, מדובר בילד בן 8 שבגילו אין יותר מדיי משחקים (ככה אני סבור) חוץ ממשחקי מכוניות כדוגמת GTA IV וסדרת Need For Speed החדשה, ועוד כמה משחקים שמתאימים לגילו (אם אתם מכירים כמה תתקנו אותי ותפכחו את עיני!). המסך הוא 20 אינץ' והילד כנראה לא מכור ומכור לרזולציות. המטרה היא מחשב שיצליח להפעיל משחקים על הגדרות בינינות לפחות 3 שנים, ושהמחשב כולו - מעבד לפחות - יעמוד בדרישות למשחקים אפילו ל5 שנים הקרובות. עכשיו השאלה היא איפה לתת יותר תקציב, למעבד חזק יותר, או להתפשר קצת על מעבד כדי לקחת את הכרטיס 4850? מניסיון של שנים תמיד המגבלה הייתה הכרטיס מסך שכבר לא תמך - ולא משנה אם הוא עולה 1700 ש"…

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  9. עכשיו בקשר למסך: כמתוכנן צריך מסך LCD 17" אבל בגלל התקציב הנמוך יחסית (לדרישות המחשב) אפשר אולי להתפשר על מסך רגיל.. כרגע עדיפות היא ל LCD אז אם אפשר להתחשב ולנסות לדחוף את ה LCD הזה. העדפה לחנות: KSP, בגלל שהם מאוד מאוד קרובים לבית שלי, וגם בגלל שקיבלתי שם אחלה שירות בפעמים הקודמות.. עכשיו למחשב: צריך להחזיק משחקים חדשים, להפעיל אותם חלק ויפה (העדפה ל GeForce 6600GT אבל אפשר להתפשר..) אם אפשר לדחוף איפשהו ג'יגה RAM אז סבבה... מקסימום שיהיה 512.. מעבד 64BIT כמובן ואיתו לוח מתאים.. וזהו אני חושב אלה העדפות העיקריות שלי, תודה רבה לעוזרים...! דרך אגב אני לא חושב שאפשר לחרוג מהתקציב כי הוא היה 4000 ובוא נגיד שבקושי הצלחתי להעלות אותו ל 4500... חחח ושוב תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 972 צפיות
  10. Started by aviad234,

אהלן חברים החלטתי למכור את המחשב שלי ולקנות חדש תעזרו לי כמה הוא בערך שווה הוא בן חמש שנים ודי חדש הוא לא עבר הרבה דברים זה המפרט שלו לוח אם-gigabyte G31M-ES2L מעבד-intel® CORE2 DUO CPU E7500 @2.93GHZ זכרון פנימי-2GB הארד דיסק-500GB כרטיס מסך-NVIADIA Geforce210

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  11. Started by lirikl,

לאחר חיפושים רבים הגעתי למחשב הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=5300 השימושים של הם אינטרנט,שירים,סרטים hd ומשחקים כמו warcraft,medievel 2 ,diablo וכאלה... (לא gta ו-cod) התקציב שלי הוא 4200 ש"ח ואשמח אם תתנו לי חוות דעת על המחשב שהצעתי או מפרטים נוספים... לפני כמה ימים ראיתי באייבורי את המחשב הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5902&CatCode=315 הנתונים נראו לי טובים אבל אמרו לי (מישהו מהפורום) שהכרטיס מסך radeon hd 5470 לא מספיק טוב למשחקים ומתאים לעבודות משרדיות. לכן הגעתי למחשב הראשון שכתבתי בגלל הכרטיס מסך שאמרו לי שהוא יותר טוב.... האם ההבדלים בין radeon hd 5470 ל-radeon hd 5650 משמעותיים? האם כדאי לוותר על i5 ולעבור ל-i…

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  12. תקציב: עד 2500 שקל, אפשר לנצל את כולו, חריגה של 100-200 שח תשקל בחיוב :-) שימוש המחשב: ביתי. אופיס, אינטרנט ושימושים ביתיים סטנדרטיים. מסך: 21-23 אינצ' ברזולוציה סטנדרטית (hd או 4k אם המחיר לא פקטור משמעותי). ציוד היקפי: צריך גם מקלדת חוטית, עכבר חוטי (אלא אם השדרוג לסט אלחוטי טוב של לוג'יטק או מיקרוסופט לא מייקר מדי), וגם רמקולים. המחשב צריך להיות שקט אבל לא מאוד... הייתי אומר בערך בדירוג 4 (המחשב נמצא בחדר מיועד ולא בחדר שישנים בו). אני מתכנן לקנות את המחשב בשבועיים - שלושה הקרובים ואם אפשר באיזור הצפון זה יעזור. תודה רבה!

13. היי חבר מעוניין לרכוש נייח לגיימינג שהמפרט שלו יהיה סביב HD6850,כאמור מעוניין ב: מסך (די סגורים על ה-SAMSUNG עם פאנל ה-SPVA) מקלדת עכבר מצלמת אנטרנט אוזניות + מיקרופון רמקולים המפרט אמור להיות מוכן למחר,ומורכב מהחנות RSM בלבד.

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא .. 7.5k זה מכובד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים באיכות גבוהה, גלישה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  15. היי, מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 שקלים ולא מתאפשרת חריגה . 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש המחשב יהיה בשביל לימודים בעיקר , עבודה משרדית ולצפו בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא רק עכבר. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב בגלל שהשימוש שלו יהיה ללמידה מרובה . 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה למחשב בגודל סטנדרטי ולא קטן מידי . …

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  16. Started by Kevitor,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיהיה בערך בין 5000-5500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דברים בסגנון של BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

17. Started by Sapir Malka,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש צורך בהכל כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Smite,heathstone, borderlannds 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  18. Started by bennis3,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, סרטים, סטרימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? DVD, HDD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם …

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  19. Started by aquarius,

מה דעתכם על המפרט הבא? Update ASPIRE X-Dreamer ATXB3KLW-BK Black Steel ATX Mid Tower Computer Case 350W Power Supply Model #: ATXB3KLW-BK/350W Remove Move To Cart Move To Wish List $48.00 $48.00 Digital Cameras Qty. Product Description Unit Price Savings Total Price Update OLYMPUS Verve Silver Silver 4.0MP Digital Camera 2X Optical Zoom Model #: 225540 **This item may only be returned for a replacement of the same make/model. Remove Move To Cart Move To Wish List $289.95 $289.95 Fans, Heatsinks (Case, CPU, Chipset) Qty. Product Description Unit Price Savings Total Price Update ZALMAN CNPS7700-ALCU 120mm 2 Ball Cooling Fan Model #: CNPS7700-ALCU Remove …

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  20. Started by Psycho17,

שלום אנשיםם. אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מעוניין שתיתנו לי את הצעותכם על מפרטי מחשב במחיר בסביבות 4000 ש"ח. החלקים העיקריים שאני מעוניין שיהיו במחשב הם: כרטיס מסך X600 או ה9600XT של Readeon מעבד של AMD 64 BIT 3GHz ושהזכרונות יהיו 512 CL 2.5 בתודה מראש על עזרתכם אלדד כהן.

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  21. Started by 92KFIR,

שלום רב קניתי לפני מספר שנים (2015) מחשב גיימינג בהמלצת אנשים טובים מהאתר הזה בתקציב של 8000 ש"ח אני מעוניין שוב לקנות מחשב באותו תקציב(כולל עכבר רמקולים מקלדת ומסך). אני מצרף כאן את המפרט הישן של הרכישה שלי ואשמח לעזרה בנושא, אולי אוכל לקבל מחשב אפילו טוב יותר עם התקציב. האם אפשר לרכוש מחשב גיימינג טוב יותר עם התקציב הנתון? או שהמחירים לא השתנו? תודה לעוזרים:) המפרט הישן: תאור Desc. מקט SKU 1 i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GH שלוש שנים אחריות CM806460156…

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  22. Started by glatzio,

שלום לכולם אינני מבין בתחום ,לצערי, אם תוכלו לעזור אשמח תקציב עד 5000 ש"ח , מבקש לקנות נייד למטרות עבודה , מוסיקה, וידאו , תוכנות כבדות כמו קיו- בייס וכו' ישמש גם לישומים רגילים כמו משחקים ,סרטים אינטרנט וכו' , חשוב לי שנייד זה יוכל לעבוד כשעתיים לפחות על סוללות קיבלתי הצעה של 4400 ש"ח למחשב נייד TOSHIBA דגם SATELLITE L500-13T אשמח לקבל הצעות , הערות,הארות, וכמו כן אופציות לניידים חזקים וטובים יותר למול הדגם הזה עד תקציב 5000 ש"ח להלן מפרט הנייד שקיבלתי תודה לכולם Model Satellite L500-13T CPU Intel Core2 Duo T6500 (2M Cache, 2.10 GHz, 667 MHz FSB) OS Windows Vista Home Premium Memory 4GB DDR2 800MHz Display 15.6 inch wide Graphite Gray finish 1366x768 (HD) Gra…

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  23. קודם כל רציתי לדעת מה דעתכם על מחשב נייד של acer מדגם aspire 4315 וכמה לדעתכם הוא שווה ועכשיו לשאלתי קניתי את המחשב הנ"ל וקיבלתי איתו כרטיס רשת אלחוטי מובנה בתוך המחשב, מדגם DW 1390 ניסיתי להוריד דררייברים מהאתר של DELL וזה לא עובד במנהל ההתקנים אני רואה אותו בתור בקר רשת, ובאוורסט אני רואה את המספר דגם והכל מה שלא עשיתי לא הצלחתי להתקין את הכרטיס רשת האלחוטי בקיצור. אשמח לתשובות :] תודה שגיא

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  24. שלום רוכש בימים הקרובים מחשב חדש - ייעוד יחידי של המחשב הוא משחקים, נטו משחקים - המטרה שהמחשב יחזיק לאורך כמה שיותר זמן... שקט לא כל כך חשוב לי - רק אכפת לי מביצועים נטו - קירור טוב וכו'... תקציב 5,500 חריגה מקסימלית 5,700 צריך SSD למערכת הפעלה הולך לבצע OC למעבד המסך שאני רוכש (בתקציב נפרד) הוא ה- DELL U2311H. מארז חשוב שיקרר טוב, ושיאפשר סידור כבלים ברמה גבוה, לכן גם חשוב ספק מודולרי רק NVIDIA... בניתי בינתיים את המפרט הבא [table][tr][td][/td] [/tr][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][table][tr][td][/td][/tr][/table] [/td][/tr] [tr][td] [/td][td]מעבד :[/td][td] INTEL 2500K (TRAY) +P67 EXTREME 4 + NOCTUA NH-U12P SE2 - "השילוש הקדוש II " [/td][t…

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  25. Started by 111111,

ללא צורב,כונן דיסקטים, כונן, רמקולים, עכבר, מקלדת, עפרונות וחודים עם מסך וכל השאר תודה רבה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים