ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בבנית מפרט למחשב משרדי. עקרונות מפרט: מבוסס AMD (לא sempron) כרטיס מסך - בשאיפה לא OB נפח אחסון: 80GB תקציב רצוי: 1700 תקציב גג: 2100 בנוסף-על איזה SFF את ועם איזה מעבד/כ.מסך אתם ממליצים לבסס תחנה משרדית על אותו עקרון של זו שלמעלה? תודה מראש, אורי. נב קיבלתי בינתיים את ההצעה הזו(היא לא ממש מה שאני צריך גם מבחינת נפח אחסון וגם מבחינת כ.המסך...): מעבד+לוח אם: AMD ATHLON PRO 3300+ ECS L7VMM3+ זיכרון: DDR 256 MB מארז: MIDI TOWER ATX USB + 400W דיסק קשיח :WESTERN DIGITAL 40 GB 7200 RPM כונן : 1.44 כונן תקליטורים :SONY/ASUS CD-ROM *52 כרטיס קול: AC 97 SOUND128 O/B כרטיס מסך: 3D FORCE UP TO 64MB +AGP כרטיס רשת: 10/100 LAN עעכבר גלגלת לאינט…
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל הצעות למפרט מחשב למשחקים עד 3000 ש"ח תודה
-
- 14 תגובות
- 961 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני לא יכול לחרוג מהתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיעוד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך כלול במפרט אני צריך מסך טוב למשחקים * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כמו Black ops * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהת 3. האם יש …
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מפרט שהוציא לי לפני כחודש+ לתחנה גרפית / מחשב גיימינג: מעבד CM8064601560516 - Intel i5-4690 Quad core CPU - LGA1150 - 3.5 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh – Tray 1070 ₪ קירור CNPS8X-OPTIMA-PC – Zalman 129 ₪ לוח אם Z97-P - ASUS Socket LGA1150 CPU - Intel Z97 chipset – ATX 514 ₪ כרטיס מסך 426018336-3361-PC - Gainward GeForce GTX970 GPU - 4GB 256 bits GDDR5 memory - Mini HDMI, DVI-I , 3 x Mini DisplayPort video outputs - GPU/Memory clocks 1152/7000 MHz - Phantom Edition - With new PC Only 1652 ₪ דיסק קשיח ST1000DM003 - Seagate 1TB - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 series 250 ₪ די…
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר - למה לא? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח (תכנות) עם כמה virtual servers שירוצו עליו, גרפיקה לא מעניינת, מאוד חשובה המהירות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). eclipse - visual studio תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות…
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
תגידו אם זה מפרט טוב: אני יודע שזה אינטל אבל אני מעדיף אינטל מעבד: P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit לוח אם: ASUS P5S800-MX S775, VGA, SATA, Lan כרטיסי מסך: Powercolor X800GT 256MB, DDRIII, PCI-E פלופי: ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כונן: ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Philips 16x48 המחשב הזה יכול להפעיל משחקים בצורה חלקה וטובה? זה מחשב טוב? כי אני חושב שעדיף לי להוסיף עוד כסף בשביל מחשב טוב יותר שיחזיק יותר זמן ויהיה יותר חזק...
-
- 13 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מעבד AMD Phenom II X4 955 Box ₪846 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ955FBGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785G-UD3H ₪438 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950770 כונן קשיח Samsung HD753LJ 3.5" 750GB SATA2 32MB ₪287 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...-35-750SATA32M זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Eco ₪695 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...666CL9D-4GBECO כרטיס גרפי HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪803 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=H577F1GD צורב Sony Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD ₪99 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=918003 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ₪363 כמו…
-
- 12 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. בעלה של דודה שלי מעוניין לקנות מחשב חדש וביקש ממני להרכיב לו מפרט אבל בגלל שאני כבר לא עוקב אחר החידושים האחרונים אני צריך את עזרתכם. יש לו מסך, ציוד נלווה ומערכת הפעלה חוקית על דיסק שהוא קנה בעבר אז הוא צריך מחשב נטו. המחשב שהוא רוצה הוא למטרת גיימינג לא כבד ממש. הוא רוצה שכל משחקי הכדורגל יעלו לו על הגראפיקה הכי גבוהה ושלא ייתקע לו (שיעבוד חלק) וגם ש - GTA IV יעבוד אצלו חלק אבל לא על הגראפיקה הכי גבוהה אבל שיהיה שחיק ושיהיה נעים לעיניים מבחינה גראפית. אה ושההארד דיסק יהיה 320GB ושלא יהיה רועש וגם לא מתוכנן OC בזמן הקרוב וגם חשוב מאוד שאפשר יהיה לשפר אותו קצת בעתיד ולא לקנות מחשב חדש. תקציב: 2000 ש"ח עם חריגה מקסימלית של 200 ש"ח. תודה מראש לעוזרים, משה …
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. הא…
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מחשב למשחקים מיועד בעיקר ל FPS גבוהה ב 6000-6200 אלי חריגה בלי מסך ובלי ציוד היקיפי מישו יכול לבנות לי ? מה עם המעבד הזה Core 2 Quad Q9450, 1333Mhz
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הינה המפרט האחרון שאני בונה, רגע לפני הקניה. הפרט חייב להיות בKSP אז אל תיתנו לי מחנויות אחרות.. יש לדעתכם הצעות לשיפור? תודה!
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=1EK698720
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, השימושים שלי במחשב הם גלישה, הורדות, סרטים (מתוכנן לקנות בהמשך LCD WS), ושימוש בתוכנות עריכה כמו Photoshop, ועריכת וידאו (Vegas, Premiere, Avid). אני לא משחק במחשב בכלל. אני לא צריך: מקלדת, עכבר, רמקולים, פלופי. צריך: מארז, ספק חזק, לוח אם, מעבד, זכרונות, HD, כרטיס מסך וצורב. אני אסתפק בכרטיס קול מובנה בלוח אם, כמו גם כרטיס רשת. צריך Firewire, אם אין על הלוח אם אז מקסימום בכרטיס נפרד. אני ממש חלש בכרטיסי מסך, אני לא יודע אם אני יכול להתפשר לגמרי בכרטיס מסך, או שיש כאלה שמותאמים לעבודה עם התוכנות שכתבתי. מה שכן, אני לא רוצה להדפק אח"כ עם הרזולוציה במסך החדש שאני אקנה. התקציב עד 4,700, לא במזומן. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז המחשב הישן התקלקל, וכנראה שהגיע הזמן להתחדש. המחשב מיועד לשימוש בכל תוכנות האופיס, גלישה באינטרנט ושימוש בתוכנות פשוטות (איי סי קיו וכו'...). אני לא חושב שיש טעם לעבור את ה- 3000 ש"ח, ואשמח אם תציעו לי ת'הצעה שנראית לכם הכי מתאימה בסדר גודל זה ולשימושים הנ"ל. תודה מראש, יונתן
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד שיהיה מותאם לגיימינג עד כמה שניתן במסגרת התקציב שיש לי-3600 ש"ח, תודה מראש! * מטרות המחשב? משחקים (שאיפה לכבדים), צפיה בסרטים. * גודל המסך? מעדיף מאוד 14 אינצ'. * רזולוציית המסך? לא הכי מבין בזה, מניח שכמה שיותר גבוהה.. * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי שהמחשב יחזיק רצוף בסביבות השלוש-ארבע שעות. * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 GB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי…
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני לפני רכישה של מחשב נייד זה לטובת אינטרנט,סרטים.ואופיס. האם הוא יעשה את העבודה? תודה. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C415
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום, מתלבט בין השניים. ACER AOD-255 Aspir DELL Inspiron 1018BK455 מישהו יכול לסייע? תודה
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי שלום תראו, יש לי מחשב נייד מדגם Dell Studio 1537 עם כרטיס מסך מדגם ati mobility redeon hd 3450 הבנתי שבעיקרון זה 3450 עם OC או משהו.. אבל בכל זאת לא מצאתי דרייברים להורדה באתר של ATI. יש אומנם באתר של DELL אבל אלו דרייברים סטנדרטים של ATI לכרטיסי מסך שלהם לניידים וישנים מאד. אם אתקין דרייברים של כרטיס מסך רגיל מן הדגם החדש ביותר הכל יפעל כמו שצריך? אני לא רוצה לעשות החלטות שגויות כי רק היום פרמטתי... יש לי מערכת הפעלה Win Vista 32bit eng sp2 אשמח לעזרה בנושא... תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט למחשב שיריץ עליו משחקים כבדים, מוזיקה סרטים וכו' חשוב לי שהמעבד יהיה חזק, הזיכרון יהיה אמין (נסיון רע עם A-DATA) וגדול - לפחות 2 ג'יגה וכרטיס גרפי חזק.. כיום יש לי AMD 3200 , ג'יגה זיכרון וכרטיס גראפי 7600GT וזה חלש מידי. הרדיסק 250 מגה מהיר (יש הבדל בין 8MB ל16MB?) צורב די-וי-די מקלדת עכבר נוח למשחקים מארז מפואר בצבע שחור ספק חזק קירור למערכת (לא מתוכנן OC), חשוב שיהיה שקט כי המחשב יהיה בחדר השינה. מסך שטוח. לא אכפת לי שיהיה 17" אבל איכותי, איכותי ושוב פעם איכותי עם אחריות (וגם זמן תגובה נמוך) וכרטיס קול טוב.. אני יודע שיש מובנה בלוח אם אבל-- אני מעוניין לחבר מערכת סראונד איכותית בחדר ואני צריך כרטיס קול חזק כדי שאנ…
-
- 12 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מיועד לאוסף קבצים גדולים (וידאו, תמונות) סטטיים ללא שינוי שוטף אלא תקופתי. מה שידוע : מערכת הפעלה - לינוקס (Arch, 64 bit). יותקן ויורץ מ DOK הגנה/raid - עם SnapRAID (קישור : http://snapraid.sourceforge.net/ ) מה שמחפש : לוח mini-itx מרובה יציאות SATA3 (כלאמר 6G). לא מתעניין כלל ב SATA2. מארז קומפקטי מרובה דיסקי 3.5", רצוי זמין בארץ. זה - http://www.bitfenix.com/global/en/products/chassis/prodigy#overview מהווה דוגמא טובה למה שמחפש. יש רעיונות ? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב והציעו לו את המחשב הבא ב2500 האם כדאי: p4 2533 fsb 533 intel 845 chipset הלוח תומך בfsb 533 בלבד 512 DDR 333 GEFORCE 4 MX-440 מארז ג'נרי אם ספק 300 וואט w.d 80jb לא כולל מסך ,ציוד הקפי האם המפרט הזה שווה 2500 שייח? המחשב הוא יד שנייה. ומיועד למשחקים יכול להיות תהיה עוד הצעה להוריד את הכרטיס מסך ולקנות משהו אחר במקומו וכך המחיר ירד ל2100 שייח אבל זה בסימן שאלה מצד המוכר.
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום ! ראיתי כרגע בנעה מחשבים בנדל יוצא דופן ומרשים - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1393 ורציתי לבקש ממכם להרכיב לי באותה חנות מחשב בתקציב של עד 3000 ש"ח כולל הכל פרט לצורב וסי די , תודה מראש ! (יש עדיפות לציוד הקפי משובח.) *הבנדל כבר נקנה ..
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שרת מארז פיצה 1U בן שנתיים בערך מעבד: קיים אחד מרובע ליבות Intel Xeon E5540 ויש מקום פנוי למעבד נוסף אחסון: זוג דיסקים 300 ג'יגה במהירות 15000 (המקוריים) וזוג דיסקים 1 טרה במהירות 7200 חדשים חצי שנה בשימוש זכרון: 32 ג'יגה ספק כח נשלף מקורי של דל ומקום לספק נוסף
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
לא מתוכנן OC בלי מערכת הפעלה ללא ציוד נלווה ובלי מסך מחנות במרכז עדיף כמו שיותר קרוב לפתח תקווה. תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, זאת ההודעה הראשונה שלי פה אז תרחמו עלי. אני רוצה להרכיב מחשב. השימוש העיקרי שלי הוא אינטרנט סרטי HD ואני מריץ הרבה את תוכנת הGNS3 (למי שלא מכיר זה תוכנה שמאמצת מאוד את הCPU) אני לא קונה מחשב כל שנה לכן אם יש צורך אני יוסיף כסף על טכנולוגיה שתיהיה שימושית בעתיד כגון USB3. מעבד: בעיקרון אני רוצה את ה 930 i7 אבל בהרבה מקומות ראיתי שחבל על הכסף וכדי ללכת על הi5 מה כדי? לוח אם: חשבית ללכת על GA-X58-USB3 בעיקר כי הוא היה הכי זול שמצאתי זיכרון: התלבטות בין 6G ל 4G, כמו כן איזה חברה כדי ואיזה תדר. ספק: מה כדי? איוורור איזה מערכת איוורור אני צריך? את כל זה אני מרכיב בתוך מגירת עץ עם פתחי איוורור אז אני לא צריך מארז, ואת כל שאר הרכיבים כבר יש לי. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-