ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
P4 3.0 GHZ 1mb lga 775 1024 DDRAM MSI CD-R Sumsong 52x MSI ne03 לוח אפ MSI NX6600GT sound card:7.1(8channels) 80GB S-ATA איך?
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעונים. אבקש את עזרתכם למפרט למחשב שיעודו הוא בעיקר פוטושופ עם קבצים של 200-300 מגה. חשוב לי מאד שיהיה שקט. הרדיסק 250 GB שדרוג עתידי בתודה בועז
-
- 16 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי. השאלה היא די מה שכתוב בגוף ההודעה. לאחרונה נתקלה קרובת משפחה שלי בבעיות מוזרות בנייד, וזה מריח כמו תקלת חומרה. הנייד עוד באחריות (7 חודשים מעת הקניה). הוא נקנה באתר best buy. האם יש אפשרות לקבל שירות בארץ ? ומה הפרוצדורה ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך סבבה, אבל אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כדוגמת BF4, COD החדש, ומשחקים חדשים שיצאו בעתיד, שיריץ אותם ברמה גבוהה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 , המסך עצמו הוא 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי ותודה על העזרה. 1. אפשר לחרוג קצת מהתקציב 2. מתכנת C/C++, matlab , מעוניין גם לעבוד קצת עם פוטושופ ואם אפשר גם אופצייה ל- hd. לא למשחקים 3. אין צורך בעכבר/מקלדת/רמקולים 4. יש לי כרטיס מסך en8400gs silent/htp/512m/v2/a ASUS אם זה עוזר במשהו 5. מעוניין שיהיה שקט למדי כי יכול להיות שיהיה בסלון (ולכן גם עדיף מארז אסטטי) 6. לא אוברקלוק 7. אין עדיפות לחנות. גר בהרצליה 8. אין צורך במערכת הפעלה 9. מעוניין באפשרות להרחבת זכרון רועי
-
- 12 תגובות
- 999 צפיות
-
-
המלצות למחשב נייד. בארה"ב- 1000$ מטרות המחשב? המחשב לא מיועד לגיימינג קלאסי- אני מריץ בעיקר סימולטורים flight simulator ודומיו. ואולי גם להריץ תוכנות מוסיקה דוגמת קיו בייס- חשוב לציין שהמחשב לא אמור להיות תחנת עבודה. * גודל המסך? 15, - עדיפות למאט- אבל אני לא מעודכן בנוגע לסוגי המסכים שיש בשוק.. או שזה עדיין מבריק ומאט? או שיש דברים חדשים שמשלבים את שתי העולמות? משקל לא פקטור. * האם נדרש זמן סוללה- סוללת תשע תאים. ) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- שיהיה בעל יציאות סטנדרתיות- USB3 VGA HDMI קורא כרטיסים * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- עדיפות לטרה- שיהיה משולב עם SSD לא בקיא בכל העניין הזה חייב לציין. * כונן אופטי?- דרוש * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?- לא *…
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
דוד שלי קנה מחשב נייד ב 3500 שקל עכשיו ראיתי אותו זה המפרט שלו IBMאינטל סינטרנו 1.5GHZ 512DDR 40GB כרטיס רשת\אלחוטי\ DVD+CDRW כרטיס מסך לא יודע איזה ראיתי בבאג מחשבים אותו המחשב רק עם 256 ב 6100 שווה לקנות אותו ולמכור אותו ב 5?
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
Intel q9400 gb ep43-ds3l 4Gb corsair xml3 nzxt tempest Wd 640gb caviar green 16mb Sapphire ati 4870 1gb toxic Dvd-rw lg Seasonic 550w
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
שלום אני מתעתד לרכוש את הנייד : Dell Inspirion 3721 i7 http://ksp.co.il/?uin=18216 הבעיה היא שהוא מגיע , כמו רוב המחשבים החדשים , עם Win8 . מכיוון שחלק מהתוכנות שלי אינן מתאימות ל Win8 ביקשתי בחנות אם אפשר להחליף ל Win7 ונאמר לי שלא ניתן . היכן , אם בכלל , ניתן לרכוש את המחשב הנ"ל עם Win7 Home Premium 64 bit ? תודה
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, הנייד עבור חברה לשימושים: אופיס,גלישה, הורדות, שמיעת מוסיקה, צפיה בסרטים, משחקי רשת וכאלו ממה שאני מבין אפילו מעבד i3 הוא אוברקיל מה שחשוב: שיהיה צורב, מסך 15.6, אחריות ארוכה, עם מ"ה, ככה שיספיק לה לאיזה שנתיים או שלוש אני ראיתי את הדגמים הללו (אבל כל הצעה ממכם כמובן מבורכת) http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..1483..859.&list=1&sort=2&glist=0&uin=19400&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..1483..859.&list=1&sort=2&glist=0&uin=22393&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..1483..859.&list=1&sort=…
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
כמו במחשב נייד או שמא שמוצע בחנויות השונות כמחשב שלם זוהי האופציה היחידה ופשוט צריך לבחור. פרט לכך, באופן כללי אני מעוניין במחשב לגלישה ולשימושי אופיס השונים. מבחינת חומרה, מעבד 3! זיכרון 2 גיגה עד 3000 שקלים. איזה כדאי, מבחינת החברות . תודה ???
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי, אבא שלי שוקל לקנות מחשב נייד חדש. המחשב שלו הוא די ישן במונחים טכנולוגים עם מעבד נייד מסדרת U מלפני 6 שנים (כלומר דור שלישי) אז כל דבר בתכלס יהיה שדרוג. ההתלבטות היא בעיקר האם ללכת על אחד מהדגמים החדשים עם COMET LAKE או ICE LAKE? (אני מניח שהתשובה הקצרה היא כן אבל חכו רגע) או שכדאי ללכת על משהו מבוסס WHISKEY LAKE או COFFEE LAKE שיש עליו יותר ביקורות טובות (כלומר, הבעיה עם הרבה מהדגמים שראיתי זה שאין עליהם המון ביקורות מעמיקות באופן טבעי כי חלקם מאד מאד חדשים) אם היה מדובר במחשב נייח לא בטוח שהייתי מתלבט והייתי בוחן נטו את ה-SPECS אבל מכיוון שזה נייד ואני כן חושב שיש דברים במחשב נייד שיכולים מאד להשפיע וזה לא רק לקרוא מפרט א…
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
חבר קיבל מערוץ הקניות הצעה למחשב ב-4000 שקל, שכולל מדפסת, מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר, שני ג'יגה של זיכרון, מעבד E2180, לוח אם 945 (G אני חושב, מכיוון שהיה שם כרטיס מסך 3Dforce שאף פעם בחיים שלי לא שמעתי עליו), מערכת הפעלה XP חוקית,וכו' וכו'... אני צריך מחשב לשימושים ביתיים שיהיה טוב יותר מזה, פשוט כי אני ממש לא מעודד קניה מערוץ הקניות. הבעיה עם המפרט הזה היא שבמקרה של תקלה (חומרתית, לא מערכת הפעלה), יגיע שליח לבית שלו וייקח את המחשב, וזה תנאי שכנראה הוא לא ישיג בשום מקום אחר, יש לכם רעיון איך לעקוף את זה? בינתיים הגעתי למפרט לא רע. אם יש לכם אלטרנטיבות עדיפות, אני אשמח לשמוע. מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤396 לוח אם: GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤35…
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 חריגה 200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (סיאס,פורטנייט,גיטאיי 5). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מקלדת,עכבר+פד,אוזניות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, מעבד Core I7 8700 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב חשוב שיהיה מחשב די שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנו…
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
המחשב נועד לאישה מבוגרת, יחובר למסך 22", משחקים בסיסיים מאוד לנכדים. חשוב מאוד שיהיה שקט(אפשר להוסיף קירור אם צריך). אין צורך במערכת הפעלה או בציוד היקפי כלשהו. אם זה יוצא יותר זול אין לי בעיה ללכת על KSP(הבנתי שברכיבים בסיסיים הם יותר זולים). תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני כרגע נמצא בהתלבטות אם שווה לנסות לשדרג את המפרט הקיים או לבנות מחשב חדש מ 0 ולהשאיר את הקודם לשימושים כלליים. היעד: ביצועים טובים בפוטושופ בעבודה עם קבצי תמונות גדולים (עד 2GB) המפרט הנוכחי: לוח: GA-P35-DS3 מעבד: Intel Q9505 זכרון: 6GB DDRII 800 כ.מסך: 9800GT 1GB קשיח: WD Caviar Black 1TB אם ללכת על מחשב חדש, אז לפי השאלון המצורף 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא על חשבון הביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (…
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום HWzone אני חדש פה מקווה שיהיה טוב קיצור אני קונה מחשב חדש התקציב שלי הוא MAX 6000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי מעבד:Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 965 ש"ח לוח אם: DP965LTCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E [אינטל למון] 543ש"ח זכרונות 667 1GB TwinMOS X2 1012 ש"ח כרטיס מסך: X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E 1590ש"ח אר דיסק: 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II x2 רוצה לעשות לדיסק קשיח RIDE 693 ש"ח צורב DVD LG DVD±RW GSA-H12 x18 Black 175 ש"ח מארז HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) ש"ח 196 ספק Liberty ELT400AWT 400W 411 ש"ח על הספק הטלבתי הרבה וחקרתי הרבה והוא ניראה הכי טוב מכולם סכ"ה 5585 מחיר סופי סכ"ה 5585ש"ח תגובות ?? איך…
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מעבד CORE2DUE E6600 אני מעוניין ( בתקציב של 2500 שח) ב: 1.לוח אם שיתאים לOC קל 2.זיכרונות ( עדיפות ל4GB) 3.כרטיס מסך 4.ספק כוח טוב . 5. קירור טוב למעבד- יעבורOC 6. צורב DVD פשוט 7.הארד דיסק 8. מארז פשוט תודה מראש לעוזרים אלכס.
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אז ככה... זה המפרט הסופי שלי..(אני מקווה מאוד) קצת למשחקים מידי פעם ,כמו שציינתי גיימר קליל לא הכי משנה לי שהמשחק יראה הכי טוב...העיקר שהוא יעלה כמו שצריך. בעיקר לשימוש כללי... אני גם מפתח ב PHP אבל אני לא חושב שזה משהו שצריך להתחשב בו כי זה לא כ"כ מעמיס על המערכת. לא מתכנן OC. לא מעוניין להחליף את המסך שבמפרט. אם יש המלצות סופיות לשינויים אחרונים לפני הזמנה או סתם לשמוע מה דעתכם. רק מהחנות IQPC בבקשה... מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX ¤476 לוח אם: ASUS M2N-E ¤522 מסך: VIEWSONIC 19" VP930 8ms PIVOT DVI ¤1611 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - RETAIL ¤665 דיסק קש…
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מה המצב קבלתי אתמול את המחשב החדש לאחר שבוע ממתי שהזמנתי זה המפרט מעבד קונרו Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz 4M sharing L2 Cache LGA 775 Processor לוח אם ASUS P5B DELUXE דיסק קשייח WD 320GB 7200RPM/16MB SATA2 320YS ספק כוח ENERMAX PSU LIBERTY 500W PFC מארז GIGABYTE ALUMINIUM 3D AURORA 570 SILVER BLACK LED כרטיס מסך XFX 8800GTX זיכרון CORSAIR DDR2 1024MB 800MHZ CL4 היום הרצתי את כול הבאנצ'מארק שיש אז יש לי הרבה תמונות המארז פשוט יפה קל עשוי מאלומניום הכרטיס מסך זכרונות הקופסא של הלוח אם הקופסא של הספק החשב התמונות של הבאנצ'מארק 2001 הישן 2003 2005 2006 מחר אני אתקשר לחנות וישאל אותם אם אני יכול להחליף…
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין מחדש מערכת הפעלה על הלפטופ שלי(HP PAVILION DV5269). יצרתי 2 דיסקים של שחזור, ומחקתי בזמנו את מחיצת השחזור, אך כשניסיתי להפעיל את הדיסקים, קיבלתי בstartup של הנייד הודעה שחסר לי "NTLDR" ואני לא יכול להשתמש בדיסקים. אחרי בירור עם HP גיליתי שאני לא יכול לקבל דיסק מ"ע רגיל, אז החלטתי להתקין מערכת הפעלה אחרת משלי. הבעיה היא, שכשניסיתי לעשות זאת, זה לא הצליח. כאשר אני נכנס לתפריט הSETUP של WINDOWS, הוא אומר לי שאין לי הארד דיסק תקין מחובר, או משהו בסגנון. ניסיתי לעשות התקנה אחרי שטענתי את מערכת ההפעלה הישנה, אך כשהוא עושה RESTART ונכנס לSETUP, כשהוא טוען את הקבצים, זה נותן לי מסך כחול שאומר שיש איזה טעות בלה בלה. כשניסיתי לעשות UPGRADE, זה לא הצליח להעתיק איזה …
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני צריך לשדרג את הPII שלי לPIV במחיר של עד 4000 שח. מערכת של אינטל.
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
בעיקרון אני מחפש מחשב למשחקים שיוכל להריץ בפעולה חלקה (שלא יתקע) העיניים שלי דפוקות כך שאני כמעט ולא יכול להבדיל בין גרפיקה טובה מאוד למעולה, אז כרטיסי מסך לא מענינים אותי -מה שכן אני דורש שהמשחק יעבוד בכל מקרה (גם אם באיכות נמוכה יחסית) הסדרה גי-פורס 7000 ומעלה (כרטיס מסך אני מקצה לעד 1000 ש"ח). לא רוצה כרטיס ריידון וכל אלה של החברה של ריידון (שכחתי את שמה), הכרטיס עם גוף קירור ללא מאוורר (אני מקווה שברור שאני מדבר על חיבור PCIE). מעבד-רק של אינטל!!! (לא רוצה של AMD). לא הבנתי את השיטה החדשה של המספור שלהם (E6300 וכו') אז בסגוריים תכתבו שווה ערך למעבד פנטיום 4 3 GHZ או 3.2 GHZ וכו'. זיכרון-אני לא מתמצא כלכך בין החברות השונות שמייצרות אותם אבל שיהיה 1024 מ"ב זיכרון…
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
לא למשחקים רק לאינטרנט משהו זול לא רוצה להוציא הרבה כסף
-
- 14 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD - משחקים לדוגמה: DOTA 2, משחקי אינדי (SMB, LIMBO וכו'), פה ושם משחקי AAA - רזולוציה: 1080P - הגדרות: לא משנה, רק שיעבוד 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך, HDD/SSD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן, קל עד בינוני למעבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אפשר לפצל לכמה חנויות, גר בירושלים 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחו…
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-