עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rija,

חברים שלום. ברשותי מחשב דל סטודיו 1558. היום ניסיתי לעשות שיחזור למערכת (בלחיצה על F8, כשהמחשב רק עולה, כמו שנאמר בעמוד של דל) וגיליתי שאין לי את האופציה הזאת - ז"א שלא רואים כזאת אופציה בהתחלה (לדוגמה, כן רואים ש F2 זה כניסה לביוס) גם כשניסיתי ללחוץ על F8, לא משנה איך ובאיזה אופן, זה היה לשווא. בדקתי, ויש לי מחיצה של RECOVERY בדיסק הקשיח, אז איך פונים אליה?? *אגב, יש מצב שמשהו השתבש כשחילקתי את הדיסק מחדש?? (שוב, לא נגעתי במחיצה של הגיבויי, והיא עדיין עומד לפי אותו הסדר שעמדה לפני) תודה רבה לעוזרים, יבגני

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762533 זה נראה כמו מוצר מעולה... מישהו יודע מה איכות הסאונד שלו וכמה הוא נייד (האם הוא נכנס לתיק של מחשב נייד 16 אינץ' בגודל) אם יש לכם ביקורת שלילית על המוצר... האם יש לכם תחליף טוב יותר (לא חייב עם רמקול, אני יכול לקנות בנפרד, חשוב לי המקרר)

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  3. Started by eran1243,

שלום... המפרט הזה בשביל סבא שלי אז כמה בקשות... * חשוב שהמחשב יהיה שקט מאוד * המחשב צריך להריץ פוטושופ CS4 או CS5 (משימות קלות בפוטושופ) * התקציב עד 3500,אם אפשר לכלול מסך 22-24" אני אשמח מאוד. (ניתן לחרוג ב 100 שקלים) הנה הטופס: 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך בבקשה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? פוטושופ ואינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). כנראה תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 22-24",כלול בתקציב. במידה וממש צריך ח…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי?2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל הכל כמובן עדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה ממש חשוב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? [שימוש משרדי, כולל עריכת תמונות פוטושופ א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). [עובד מהבית כך שהוא בשימוש יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים : לא משחק * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17 או 19 לא בטוח * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צ…

5. Started by tomchook,

שלום! כיום יש לי MSI WIND U100 ואני מרוצה ממנו מאוד, אך יש לי צורך במחשב נטבוק נוסף. סה"כ הצרכים שלי הם וורד ואינטרנט, אך הייתי גם מעוניין בחיבור HDMI כדי לצפות בסרטים באיכות 1080p בטלויזיה. הייתי גם רוצה מסך יותר גדול מה-10 אינץ' של ה-U100, אך עדיין שזה יהיה נטבוק, אז נאמר בין 11-12 אינץ'. על אילו מחשבים תוכלו להמליץ לי? תודה!

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  6. Started by jnfsmile,

אני סטודנט להנדסת תכנה, וגם עוסק מעבר ללימודים בתכנות ובניית אתרים. נראה לי שהשימוש הכבד הוא: Visual Studio 2008 ומעלה שרתים מקומיים (Apache/IIS) לבקרה על פיתוח אתרי אינטרנט אשמח לקבל המלצה מבין האפשרויות הבאות: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5688&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5153&CatCode=315 ההבדלים הם שלראשון יש מעבד i3 ולשני intel Dual-core T440 ולשני יש יותר זכרון גם RAM וגם דיסק קשיח (2GB/250GB מול 3GB/500GB) תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום לכולם.. לאחר המון המון המון מחשבות ובירורים, אני כבר מיואש.. אני מאד מקווה שכאן תוכלו לעזור לי. אז ככה : אני מחפש מחשב TABLET / לוח בסגנון ה IPAD אבל עם המפרט הבא: 1. מסך של 9'' לפחות. אשמח אפילו ל10 , ואפילו 11 אינץ .! 2. כמובן רק מסך ולא מחשב שנפתח , שוב בסגנון האייפד. 3. מסך מגע ברמה הגבוה ביותר כמו האייפד. :-) 4. לפחות 32 גיגה דיסק. 5. מערכת הפעלה לא משנה לי. 6. חייב חייב חיבור USB אחד לפחות. 7. כמובן WIFI תקן N . ובלוטוט 8. דבר חשוב גם כן חיבור 3G . הכוונה אפשרות להכניס כרטיס סים . 9.שלא יהיה כבד מידי. 10. זמן סוללה לפחות 6-7 שעות . 11. ובכללי שיראה איכותי ולא נשבר עו רגע.. וכמובן שהמסך לא יצטערך מאה לחיצות עד שיעבוד. עכשיו אני יודע שאתם שואלים למה לא אי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מה דעתכם על המפרט הבא? מתאים לתוכנות אדובי? חזק מספיק? (ללא OC) המפרט ללא מסך (קיבלתי המלצות על המסך של DELL) מצרפת קובץ. תודה!! [attachment deleted by admin]

9. Started by hatul,

אני מחפש נטבוק שיהיה יחסית זול (1500־1600 ₪) אבל שיהיה של חברה ידועה. המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ולקורס פסיכומטרי. בזאפ מצאתי כמה מחשבים שעונים לדרישות, כרגע שמתי עין על Asus Eee PC 1001HA, יש המלצות או תלונות עליו? גם רעיונות אחרים יתקבלו בברכה.

10. שלום, מחשב נייד לסטודנט לעיצוב. פוטושופ ו solidworks עד 3500~4500~ עוגנים: זיכרון 4GB. כונן קשיח 7200 RPM כרטיס מסך עצמאי מעבד I3 / I5 מסך 15.6 אני רוצה להשוות 3 דגמים. תודה,

11. Started by dog_foot,

שלום יש לי מחשב acer aspire 3000 עם מעבד גרפי SiS M760GX מובנה, הבעיה במחשב שלי שהוא חם, המאוורר במחשב עובד, הCPU דווקא בטמפ' לא רעות אבל הGPU (ציפ של ה SIS) חם אש וקשה להניח את המחשב על הבירכיים, האם יש דרך להאט את מהירות הליבה של הGPU מ 200 MHz ל 100 או פחות? השימוש היחידי שיש למחשב הוא וורד ונראה לי שאין צורך בכל החום הזה ובמהירות הזו... תודה לעזרכם. לינקים שימושים http://www.notebookcheck.net/SIS-Mirage-2-M760.23282.0.html

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by maor19,

אני רוצה לקנות מחשב לחבר לא מחשב פיצוץ אבל מחשב שיעבוד סבבה שיעבוד מהר המחשב הוא למטרת משחקים ברמה בסיסית שיצליחו להעלות משחקים כמו gta san andreas // iv call of duty 3 משחקים בערך ברמת איכויות האלה ושירוצו מהר ולא יתקעו בנוסף לגלישה מהירה באינטרנט קצת סרטים וקבצי מוזיקה ניסיתי להרכיב מפרט של מחשב בערך לזה תגידו לי מה דעתכם ומה אתם מציעים לעשות... תודה רבה! מעבד - Athlon II x2 Dual Core 250 3.0Ghz Socket AM3 Box לוח אם - MA78LM-S2H AM2+, AM3, 760G, DDR2 1066, VGA ATI HD3000, HDMI, HDAudio, GBL זיכרון - 2GB Kingston כרטיס מסך - HD 5450 512MB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E דיסק קשיח - 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ ספק כוח - 550W Real, 12cm Fan (24pin צורב - SH…

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  13. Started by yossi harel,

אהלן חברים א-אם זהו לא המקום הנכון..מתנצל מראש ! ב-אני מתכנן על רכישת מחשב נייד חדש ואני פונה לעזרתכם. *הקצבה של עד 5K יש לי מספר שאלות ואשמח אם תוכלו לענות לי אליהם. *סליחה מראש על מספר השאלות הגבוה 1-נשארתי עם Dell ועם Lenovo בגדול..איזה חברה יותר מומלצת מבחינת נקודות כמו : איכות (על כל המשתמע) , אמינות, אחריות בארץ (מבחינת טיפול ושירות..) *** השימוש שלי הוא נטו - עבודות + סרטים + גלישה ברשת. לא גרפיקה לא עבודות ולא משהו נוסף 2-האם החברות Lenovo וחברת iBM הם אותן החברות ? 3-בתור משתמש למען מה שצויין לעיל + הקצבה של 5K ..הייתם ממליצים על מחשב מחברה אחרת ? תודה לעונים מראש בברכת כל טוב יוסי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. כשאני מדבר על איכות, אני מתכוון להכל - חוץ מהמפרט הטכני (כי סה"כ, כל חברה יכולה להציע מפרט טוב) איכות הפלסטיקה, איכות החלקים, נוחות המקלדת, ההרגשה הכללית של המחשב וכל זה. איזה יצרן נחשב להכי טוב, ואיזה יצרן נחשב לפחות?

15. Started by Zelig,

אני מחפש חוות דעת כללית על samsung (ואם אפשר גם מידע על הסדרות האיכותיות אם יש). בעיקר בנושאים: א) איכות היבואן והשירות ב) איכות הבניה / הרכבה ג) עלות או תמורה ביחס למחיר ד) האם יש סדרה עם מסך מט?

16. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? מינ' 15" * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף זמן ממוצע ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא בהכרח * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * צורב DVD? עדיף * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה מוכרת שתתן שירות ואחריות טובה לסיכום מחשב נייד רגיל שלא יעשה בעיות , קל לתפעול לסטודנטית עם שימושים בסיסיים... אפשר גם מתחת למחיר בכותרת תודה מראש

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  17. Started by xtineR,

AMD Phenom II X4 945 Gainward nVIDIA 460GTX 1GB GS G.Skill DDR3 4096MB (2048MBX2) 1333Mhz Gigabyte GA-MA770-UD3 CoolerMaster CM 690 II Advanced CoolerMaster GX 550W Artic Cooling Freezer Xtreme Rev.2

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  18. שלום לכם, אני לומדת אדריכלות, התוכנות שאשתמש בהן כל הידוע לי כרגע הן אוטוקאד ורוויט, מניחה שבעתיד יהיו עוד תוכנות. אוטוקאד הבנתי שתומכת בריבוי ליבות, חשוב לי בעיקר שהתוכנות הללו ירוצו ולא אתקל בקשיים ו"מריחות" בעבודה איתן. קיבלתי הצעה למחשב נייח והיות ואני לא הכי מבינה בפרטים אשמח לשמוע את דעתכם עליו. מעבד- INTEL E7500 2.93GHZ 1066MHZ 3MB לוח אם- INTEL LOS INDIOS G43 L1G + 1333MHZ דיסק קשיח- 500GB SAMSUNG 7200 RPM זכרון- DDR2 2GB 800 KINGSTONE/PATRIOT כרטיס מסך- GT220 1GB אז הבנתי מהתגובות שלכם שהמפרט הנ"ל לא שווה. אשמח אם תוכלו לכוון אותי, באמת שאני לא מבינה בזה. אם אתם יודעים על חנות אמינה, אני מתגוררת באיזור חולון-בת ים. תודה רבה, הילה.

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  19. השימושים: יש לי חדר עם מערכת סטריאו 5 ערוצים (יעני 5 רמקולים) וטלוויזיה 52 אינטץ' FULL HD של סמסונג. איכותית ממש. ואני רוצה לשחק על המחשב משחק גיימינג כבדים באיכות גבוהה ובלי תקיעות. מפרט 1 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX ₪989 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55A-UD3 ₪670 זיכרון: [..] G.SKILL "NT" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪383 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR 6870 1GB DDR5 - זמין במלאי ₪1250 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪120 מארז: [..] NZXT TEMPEST EVO w/o PSU ₪501 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - זמין במלאי ₪413 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 - זמין במלאי ₪299 הרכבת מחשב: [..] הרכבה + בדיק…

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. . מה התקציב המקסימלי?3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכנות visual studio, office, visual c++, jbuilder תכני HD גרפיקה עריכת תמונות, קול וסרטים משחקים - עדיין לא יודע איזה אבל תלת מימד ומעדיף שירוצו ברזולוציה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא בתקציב אבל אשמח לקבל המלצה על מסך מתאים ומומלץ. כרגע יש לי מסך CRT 17 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך במעבד. יש לי מעבד I7-860 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד…

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  21. Started by gildmor,

שלום, 1. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 (כולל המסך ושאר הציוד הקפי) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? שיתוף קבצים לרשת הביתית (NFS/UPNP...) (קבוע), עריכת תמונות (תדיר), קידוד וידאו ל-HD (מזדמן) (H.264), משחקים (כל הסוגים) גם אם לא ברזולוציה מקסימלית. (מזדמן), הורדת קבצים (מזדמן). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? [גבוה לשימוש כללי (HD), בינוי למשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? מסך (20-22"), רמקולים סבירים, מקלדת, עכבר, צורב קורא בלוריי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנ…

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  22. Started by tootie,

Sorry i am writing in English, I have no Hebrew installed. so im looking to buy a laptop! not a notebook!!! I will use it mainly for internet (Wi-Fi) basically i would like it to run games (not "high-end" games like BF:BC2 / MW2) but lets say NBA2K11 or so... i want it with Windows 7 installed and a long battery life. the budget is pretty flexible so i would say around 500-600$ could be from Best Buy / newegg and must have warranty its my first laptop so if i wrote something that didn't match or something i wrote wrong please correct me.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  23. שלום, נקנה מחשב נייד חדש חברת TOSHIBA מדגם a665-s6080 . המחשב בא עם מערכת win 7 home premium מותקנת. הבעיה : קיימת רק מחיצה אחת שהיא בגודל של כל הכונן הקיים במחשב( 500GB). * בעזרת האופציה SHRINK אשר קיים בDISK MANAGMENT בווינדובס הצלחתי להקטין את המחיצה הראשית ל260GB אך זה עדיין לא מספיק. * באותו הDISK MANAGMENT קיימת מחיצה בגודל של 1.4GB וכתוב RECOVERY PARTITION - יכול להיות שפה קיימת ההתקנה. האם קיימת התקנה נסתרת של הווינדובס ? אשר אפשר להתקין מחדש ובצורה טובה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. דברים חשובים: מסך מט ברזולוציה גבוהה איכות בנייה טובה אפשרות להצפנה חומרתית של ה-HD - האם קיים בדגם הנ"ל של לנובו? לא כבד מדי סוללה סבירה + מקלדת נוחה הורכב באתר של לנובו: ThinkPad T410 - 1 Year Depot Warranty Description Part number Unit price* Quantity Price* ThinkPad T410 - 1 Year Depot Warranty Edit 2516CTO $1,429.00 1 $1,429.00 Processor: Intel Core i7-620M Processor (2.66GHz, 4MB L3, 1066MHz FSB) 1 Operating system: Genuine Windows 7 Professional 64 1 Operating system language: Genuine Windows 7 Professional 64 US English 1 Display type: 14.1 WXGA+ TFT, w/ LED Backlight (WWAN antenna) 1 System graphics: Inte…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by kupo,

היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש משרדי במחיר של עד 3000 ש"ח, אין דרישות תובעניות רק שיהיה אמין,בנוי היטב, ויחזיק מעמיד כמה שנים בשימוש משרדי. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15 אינץ בערך * משקל רצוי? לא כבד מדי (לא יודע בדיוק אבל שלא תהיה מפלצת) * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא, שעה זה מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300GB * צורב DVD? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הייתי ב KSP השבוע והמוכר שם המליץ לי על Dell Inspiron N5030-T452W7‎ בגלל האחריות (3 שנים) ב 2890 עם המפרט : ‎ CPU‎ ‎Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4500 2.3GHz, 1MB Cache, 800MHz FS…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.