ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לדעת כמה יעלה בערך כזה מחשב ואיפה אני יכול ליקנות אותו במחיר הזול ביותר מעבד: אינטל פנטיום 4 ,3 ג'יגה הרץ (1024 זיכרון קש) לוח אם: ASUS Intel 875P 800 deluxe (זה הכי טוב שאני מכיר) זיכרון: 1024 DDR (תוצרת קינגסטון) 400 מגה הרץ (512*2) כרטיס מסך:ראידון 9800 אקס.טי של ATI + יציאה לטלביזיה (מקורי!!!) צורב: קומבה (צורב די.וי.די) דיסק קשיח: 160 ג'יגה תומך SATA עם 8 זיכרון פנימי (ווסטרן דיגיטל WD , מאקסטור) די.וי.די כונן דיסקטים 1.44 כולל מארז מקלדת עכבר ורמקולים
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחשב ראשון LG R400 מעבד Intel® Core Duo Processor T2350(1.86GHz) 533MHz FSB ,1Mb L2 cache מעבד זיכרון 1024MB*2 DDR2(DDRII 667z, Dual Channel Support , Up to 2GB ) זיכרון תצוגה 14.1" WXGA Glare (1280x800),Fine Bright Technology סוג Intel ® GMA950 (up to 348MB) כרטיס גרפי דיסק קשיח 120GB SATA 5400RPM דיסק קשיח כונן DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW , +R/RW,RAM) צורב תקשורת 802.11b/g WLAN אלחוטית 56KBPS MODEM מודם 10/100 ETHERNET רשת יציאות (XD/SD/MMC/MS/MS Pro) קורא זכרונות Express Card/34 תקשורת מהירה כרטיס קול 24bit High Definition Audio כרטיס קול יציאות נוספות 3USB,VGA,RJ11,RJ45,S-Video, Mic-in , Line-in (S/PDIF),Headphone ,DC יציאות נוספות מידות…
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
צריך מחשב לצרכי עבודה כאשר דרישות המינימום שלו הן: דרישות המינימום הם מעבד i7 2600, זיכרון לפחות 8MB, חיבור RS232 ומערכת הפעלה win7 1. התקציב הוא כמה שצריך 2. שימושי המחשב לעבודה משרדית, שרת למע' חקלאית 3. יש צורך בציוד הקפי: מקלדת, עכבר ומסך 5. השקט לא חשוב (בסולם של 1 עד 10: 1) 6. לא מתוכנן אוברקלוק (OC) 7. יש צורך לכלול מערכת הפעלה WIN 7 והרכבת מחשב בחנות 8. לא משנה מאיזו חנות אבל חשוב לי לקבל את המחשב עד יום רביעי! 9. דרוש תמיכה בהתקנים/חיבורים RS232 10. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. חשוב להדגיש שהמחשב יהיה בסביבה מאוד מלוכלכת ומאובקת כך שיש צורך במארז שמתאים לסביבה כזו. תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המפרט נועד בעיקר לגימינג, OC ובין היתר גלישה. אני רוצה את חוות דעתכם וגם סתם לשמוע הצעות לשינוי\שיפור... מעבד - Q6600 (יש לי אותו מלפני שנה אז האפשרות להחליף אותו לא קיימת...) קירור למעבד - OCZ Vendetta 2 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2966 לוח אם - ASUS P5E X38 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=897 זיכרונות - G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2912 כרטיס מסך - שני 4850 של Sapphire מארז + ספק - NZXT Tempest, Slincer PCP&COOLING 610W http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1264 מסך - 2253LW http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1289 לכל שאר הרכיבים הקטנים ל…
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מחשב משחקים ליום הולדת לבן 12: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4500 ₪ כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים+OFFICE+INTERNET מחשב לילד בן 12 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כרגע OVERWATCH, CUPHEAD , Titanfall 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ?? מבקש המלצה למסך שיכנס לת…
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מפרט למחשב נייח בסביבות 2K 2.5K אני מחפש מחשב בעל לוח אם ומעבד חזק. המחשב בעיקר לאינטרנט אבל אני רוצה שיהיה מספיק חזק לעבודה על פוטושופ ולהרצה חלקה של סרטים. הציעו לי מחשב מותג של DELL ושל HP עם המפרטים הבאים: DEll dell OptiPlex 330L MB:Intel G31 Express chipset ) מעבד: intel® Pentium® DualCore E2180 1024 RAM 160 HD גרפיקה: Intel GMA 3100 intergrated up to 256MB HP: HP DX2400 MB: intel® G33 Express מעבד: Intel Core Duo E2160 Processor 1.86 GHZ 1066MHZ 1024RAM 160GB HD גרפיקה: Intel® Graphics Media Accelerator 3100 שניהם בפחות מ 2K איזה עוד אופציות יש לי? תודה!
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב כמה שיותר חזק על מנת שיחזיק כמה שיותר זמן, שימוש בייתי, שיסחוב מה שצריך , לא מחפש לשחק במשחקים החדשים ביותר באיכות הטובה ביותר, פשוט שיהיה טוב ומהיר. אין צורך בציוד הקפי, מחשב בלבד. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תנו בראש, לא יכאב אם זה יגיע לפחות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?BIG NO NO 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים , אין לי מושג מה זה תכני HD אבל נשמע מגניב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).עדיף שיסחב טוב CUBASE 7 והנלווים אליו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
מחפשת מחשב עד 3000 ש"ח עם יציאת HDMI לעבודה משרדית וצרכים ביתיים (סרטים, מוזיקה, תמונות...) אשמח לתשובתכם בהקדם, תודה.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד ביולי ומחפש מחשב חדש * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר לימודים אבל גם שימוש יומיומי באינטרנט, צפייה בסרטים, פוטושופ ומדי פעם משחקים ישנים (heroes 3, red alert 2 לא יותר מזה). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? עד 2 ק"ג…
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לא מזמן ביקשתי המלצה לכרטיס מסך, אבל החלטתי בסוף במקום לשדרג את הנוכחי שנמצא בחדר,לקנות מחשב חדש שיעמוד בסלון. הדרישות - 500 ג'יגה של כונן קשיח כרטיס רשת אלחוטי כרטיס pvr כרטיס מסך שלא ישב על הלוח אם מארז אסטטי, אך אין צורך בכזה עם צג lcd שיהיה שקט, יש לי צורב של lg חדש, אבל כששמים בו סרט dvd הוא עושה המון רעש,אז אני צריך צורב שקט לגמרי כי המחשב ישמש גם כנגן dvd יש ברשותי כבר 2 ג'יגה זיכרון של קינגסטון 667, אז אם לא ממש חייבים 800 אני מעדיף להעביר אותם למחשב החדש יש ברשותי כרטיס קול של קריאטיב שיעבור למחשב, אז אין צורך ביציאות דיגטליות של סאונד בלוח אם צריך גם עכבר ומקלדת אלחוטיים ( 4מטר) אני חושב שאני מעדיף מארז ולוח אם בתצורת atx ולא מיקרו, כדי שאוכל להוסיף בעתיד כוננ…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני סטודנטית לארכיטקטורה וזקוקה למחשב נייד שיכול לעמוד בשימוש בתוכנות גרפיקה יחסית כבדות (אוטוקד, ויז, סקאצ'אפ, פוטושופ וכו'). אני צריכה חוות דעת לגבי המחשב הזה (בלינק) http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=18173 ובמה אפשר לקצץ מאחר והמחיר קצת יקר לי.. (חשבתי בהתחלה בכיוון ה5500 אבל בגלל הכרטיס מסך שהוא חיוני המחיר די יקר) תודה! טל :s05:
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש המלצה למחשב נייד לסטודנט, חשוב זמן סוללה גדול ככל הניתן. שימו לב הרכישה תהיה באילת לכן אני מניח שיש אופציות מעולות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, לימודים, כתיבה במהלך הרצאות, גלישה ותפקוד טוב עם אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי. (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות ל-14 אינץ' ומעלה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך חוות דעת על מפרט מKSP. הדרישות של המחשב הן כוח עיבוד גדול (לתוכנות שמבצעות חישובים מתמטיים) ומספיק זיכרון כדי להתמודד עם בוחטא נתונים. נמצא מפרט בKSP שנראה מתאים. מה דעתכם? יש מה לשפר במסגרת התקציב? דגם מחשב: iSB1 מעבדי אינטל: Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11721 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12286 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: H…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מחפש חנויות טובות יותר / רכיבים אחרים או זולים יותר. אני מחפש נטו חוות דעת, תודה. [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #899499] [TD=width: 15%, align: center]תמונה[/TD] [TD=width: 45%, align: right]תיאור[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [TD=width: 10%, align: center]סך הכל[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: right]מארז מחשב Zalman Z11 Plus מארז Zalman דגם Z11 Plus כולל שלושה מאווררי 12 ס"מ ושני מאווררי צד 8 ס"מ מק"ט: ZALZ11USB3[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=align: center]430 ₪[/TD] [TD=align: center]430 ₪[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: right]ספק כח Sea…
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
קודם לכל הוא מIVORY זיכרון 2 סטיקים של 1GB 667 צורב DVD של LG H10 מעבד E6300 ספק כוח של EZCOOL 400W אני יודע שהוא לא משהו אבל אם יקרה משהו יחליפו לוח אם של גי'גה בית 965 S3 דיסק קשיח 160GB של WD כרטיס מסך 7900GS מארז של THERMALTAKE SOPRANO כסוף אין מה לעשות לא ישנו את דעתי מארז יפה רמקולים CYBER ACOUSTICS 3095 2.1 איך הרמקולים מוציאים צליל טוב? סה"כ 6,050
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אחרי זמן ארוך מכבר עם הלפטופ הזקן שלי אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר ליום-יום אבל עם גיימינג קל (שכולל CS בגירסאותיו, TF2, Combat Arms וכו'..). התקציב שלי כרגע עומד על 2200 עם חריגה של 200+-. אעדיף לנצל כמה שיותר את התקציב למחשב שישמש אותי רבות. יש לי מסך בבית של Philips מדגם 202E עם רזולוציה של 1600X900 שבו קרוב לוודאי אשתמש: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754772 את הציוד ההיקפי לא לקחת בחשבון- יש לי. אין צורך לכלול מערכת הפעלה ואני לא מתכננן שום אוברקלוק. עד כמה חשוב לי השקט - כמה ששקט יותר טוב, אבל זה בונוס מה שכן אני רוצה במחשב הוא כונן קשיח של 1TB לא פחות ולא יותר כרטיס מסך שיהיה מתאים לגיימינג קל / שימוש יום-יומי. זיכ…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID MC -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מעוניין שהמחשב הבא יהיה למשחקים כבדים,יתאים לפחות ל-3 שנים הקרובות ומחירו לא יעבור את ה-3700 ש"ח (ללא מסך): צריך לעמוד בקריטריונים הבאים: תקציב - עד 3700 ש"ח. 2. מטרות המחשב - משחקים כבדים 3. ציוד הקפי - המלצה למקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צריך הכל. .5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? עדיף שהחנות תיהיה מאיזור הקריות. 6. קירור ועיצוב - עדיף שהמארז יראה נחמד והמחשב לא ירעיש או יתחמם. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שהמעבד יהיה של INTEL 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב מאוד 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים- כל המשחקים החדשים …
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
תקציב עד 3000 שקל Gigabyte GA-B75M-D2V - 300 - לוח אם G.Skill F3-10600CL9S-4GBNT - 140 - זכרון RAM Hec Cougar Spike USB3 Mini Gaming Tower 1x120mm Fan - 200 - מארז Intel Core i5 3470 Box - 900 - מעבד GIGABYTE N65TOC2GI Geforce GTX650 TI OC 2GB 128 bit PCI-E 3.0 RETAIL - 715 - כ.מסך AB POWER Micro ATX 500W - 148 - ספק כוח Western Digital Caviar Blue 1TB WD10EZEX - 330 - כונן קשיח = 2735 אני לא בטוח שהמפרט הזה יעבוד אבלאם יש משהו שישפר בהרבה במחיר נמוך או משהו שאפשר לוותר עליו אשמח לתגובות
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות ממני את המחשב ואני לא יודע איזה מחיר לתת לו - תעזרו לי לתת לו מחיר שיהיה שווה לי ולו . המחשב לא הכי חדיש אבל הוא סבבה לגמרי באינטרנט וזה מה שהוא מחפש. חשבתי על 1000 שקל פלוס מינוס מה אתם אומרים? המפרט: AMD 1800+ לוח שלABIT זיכרון 512+256DDR הרדיסק 120GB+80GB צורב סמסונג רגיל צורב DVD LG חדש מארז יפה עם חלון ותאורה ומאווררים חוץ מזה שהמחשב עובד סבבה לגמרי
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
היי חברים אני צריך מחשב נייד לצרכי תכנות ושימושים כלילים עד 3K. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, עדיף בפחות אם אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות לצרכי עבודה בשימוש יום יומי, שימוש באינטרנט, סרטים ב-HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כזה חשוב אבל עדיף שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם המפרט הבא הוא טוב ושווה את המחיר. כמו כן, האם אתם חושבים שאפשר להקטין את המחיר, על ידי שינוי ריכיבים מסויימים (מעבד אחר, פחות זיכרון פנימי, כרטיס מסך אחר)? הנה השימושים שלי כמו שכתבתי לפני כמה ימים... 1. מה התקציב? 2500 ש"ח +/-, אין בעיה למזומן. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (לא גיימר מושבע, בעיקר אוהב לשחק משחקים שיצאו לפני 2-3 שנים), צפיה בסרטים, הורדות, מוזיקה, פוטושופ. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך, יש הכל מהמחשב הקודם. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא משהו שאני יכול לחשוב עליו... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא ממש. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם, האם צריכה להיות התאמ…
-
- 13 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי הזדמנות להביא מחשב מארה"ב, זה מה שאני מחפש במחשב: 1. מסך 14 אינץ- 2. אין צורך בכונן דיסקים 3. שימושים עייקרים- אינטרנט, סרטים מעט משחקים 4. אחריות בינלאומית- חשוב. 5. אין צורך ביציאות מיוחדות מחיר של סביבות ה500-600 דולר תודה לכל העוזרים - אשמח לתשובות מהירות
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג זכרון במחשב הנייד הישן שלי, כרגע יש שם 512MB. אני רוצה להוסיף עוד 1GB זכרון והשאלות כדלקמן: 1. ראיתי שהזכרון הוא DDR2, אך במחשב זה - מהי המהירות המקסימלית של הזכרון שאוכל לשים - כלומר כמה MHZ 2. איך אני בודק מהי המהירות של סטיק הזכרון הקיים. משתמש במערכת הפעלה WIN7 3. האם השדרוג בין 1.5 שיתקבל לאחר הוספת הזכרון לבין החלפה של הסטיק הקיים של 512 גם ל 1GB (ובסה"כ 2GB) יהיה משמעותי מבחינת ביצועי המחשב? 4. מה העלות הממוצעת של סטיק זכרון 1GB DDR2 במהירות המקסימלית שאוכל לשים? תודה
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בהמשך לחפירת חיפוש המחשב נייד שלי, הצרכים שאני צריך למחשב רשומים כאן באופן מפורט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=496643.0 זה המחשב שמצאתי (לא יודע אם מתאים לי לצרכים באופן מלא כי אני לא ממש מבין בזה..אז אשמח לעזרה) http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7697369 והאם זה המחיר המלא?האם ניתן למצוא בפחות? אני גר באילת, (זה משנה משהו לא?)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-