עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by swisaman,

שלום,ברצוני לשדרג את המחשב המפרט העכשווי הוא: amd phenom ii 955 gigabyte GA-790XT-usb3 HD5850 4GB RAM SS 520W CM590 1TB SAMSUNG F3 מה השידרוג הכי יעיל וחזק שאני יכול לעשות ב2000 שקל?

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  2. Started by Psycho17,

שלום אנשיםם. אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מעוניין שתיתנו לי את הצעותכם על מפרטי מחשב במחיר בסביבות 4000 ש"ח. החלקים העיקריים שאני מעוניין שיהיו במחשב הם: כרטיס מסך X600 או ה9600XT של Readeon מעבד של AMD 64 BIT 3GHz ושהזכרונות יהיו 512 CL 2.5 בתודה מראש על עזרתכם אלדד כהן.

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  3. Started by glatzio,

שלום לכולם אינני מבין בתחום ,לצערי, אם תוכלו לעזור אשמח תקציב עד 5000 ש"ח , מבקש לקנות נייד למטרות עבודה , מוסיקה, וידאו , תוכנות כבדות כמו קיו- בייס וכו' ישמש גם לישומים רגילים כמו משחקים ,סרטים אינטרנט וכו' , חשוב לי שנייד זה יוכל לעבוד כשעתיים לפחות על סוללות קיבלתי הצעה של 4400 ש"ח למחשב נייד TOSHIBA דגם SATELLITE L500-13T אשמח לקבל הצעות , הערות,הארות, וכמו כן אופציות לניידים חזקים וטובים יותר למול הדגם הזה עד תקציב 5000 ש"ח להלן מפרט הנייד שקיבלתי תודה לכולם Model Satellite L500-13T CPU Intel Core2 Duo T6500 (2M Cache, 2.10 GHz, 667 MHz FSB) OS Windows Vista Home Premium Memory 4GB DDR2 800MHz Display 15.6 inch wide Graphite Gray finish 1366x768 (HD) Gra…

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  4. היי, ידידה שלי ביקשה המלצה למחשב נייד לצרכים הבסיסיים - אינטרנט, וורד, וסדרות. דרישה נוספת שהתווספה לרשימה היא שהמחשב יהיה מאוד זול - עד 1,300 ש"ח, או - 350$. היא נוסעת לארה"ב, כך שהיא תוכל לרכוש אותו שם. * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, וסדרות. * גודל המסך? "13.3 ומטה. אם יש 15.6" שיותר זול, אז בכיף. * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי, כמובן שעדיף כמה שיותר במסגרת המחיר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? לא משנה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף * האם בת…

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  5. Started by benny.zhit,

טוב, אז המחשב שלי מת אחרי כשלוש וחצי שנות שירות נאמן יחסית... הגעתי למסקנה שאני לא משחק מספיק בשביל להצדיק הוצאה של מאות שקלים על כרטיס מסך, ושאם יום אחד זה ישתנה, אני פשוט אקנה קונסולה וזהו. אי לכך, אשמח לעזרתכם מהרכבת מפרט למחשב ביתי בסיסי אך אמין, שיוכל להתמודד עם הנטייה שלי לפתוח מלא לשוניות במקביל מבלי לקרוס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הייתי שמח להסתפק גם ב-1500 ש"ח, אם המחשב יתן ביצועים סבירים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, אופיס, חיבור לטלויזיה, וצפייה בתכני HD. אני נוהג לפתוח הרבה לשוניות במקביל, …

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  6. Started by Tzox,

שלום. אני מחפש מחשב שישמש אותי ללימודים באוניברסיטה. בגלל שהוא ישמש אותי בעיקר לאופיס ואינטרנט אין לי צורך לקנות מחשב חזק במיוחד. רק שיריץ את הדברים האלה מהר, ושיצליח להריץ סרטי HD ושיהיה לו חיבור HD (אני מתכנן לחבר אותו לLCD). לאחר בדיקה של הרבה מאוד דגמים אני מתלבט בין שלושה, אולי תוכלו לעזור לי. האחד הוא ה dell inspiron n3010 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a430m.htm שהוא ללא ספק המחשב הכי חזק מהשלושה, אבל עם הזמני סוללה הכי חלשים. אני לא יודע אם יש טעם באמת לקנות מחשב חזק כל כך לשימושים הצנועים שלי. השני: ACER ASPIRE 3810T http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LXPCR0X112&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he קצת פרטים על המחשב:…

7. למפרט הבא איזה כרטיס מסך עדיף? מארז 100 GAMING ANTEC ANTEC HCG-520 520W ספק כח לוח DH67CL B3 H67 DDR3 INTEL מעבד אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1155 QUAD 2600 קרור למעבד Arctic Freezer 13 זכרון KVR KINGSTON 4GB X2 DDR3 1333MHZ צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS ‏Samsung‎ - ‏2TB Spinpoint F4EG 32MB SATA II HD204UI‎ כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם כ.קול 5.1 מובנה בלוח האם מסך A0.3 U2311H 1:10000DCR 8MS(GTG) 23" DELL איזה כרטיס עדיף - Nvidia GeForce 460GTX 1G-5 GIGABYTE או ‏ASUS‎ - ‏GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E ‎

• 11 תגובות
    • 964 צפיות
  8. טוב הסיפור די פשוט. אחותי שגרה בקליפורניה שבארה"ב באה לביקור עוד שבועיים בערך, עכשיו אני רוצה שהיא תקנה לי נייד. איך אני יכול לדעת על מבצעים חמים באיזור המגורים שלה בשביל להנחות אותה לאן ללכת ? g0vner_x3

9. Started by ofir123456,

שלום לכולם, אני מכיר מישהו שעובד באינטל ולכן יכול להזמין מוצרים שלהם במחירי עלות ייצור מארה"ב. אני שוקל לקנות את החבילה המלאה הבאה: 1 x Intel® Core™ i7-4790 Processor (8M Cache, up to 4.00 GHz) 1 x GIGABYTE H97M-D3H 1 x Intel® SSD 730 Series (240GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 20nm, MLC) 1 x GIGABYTE GeForce GTX 970 G1 Gaming 1 x Microsoft Windows 8.1 Pro - 64-bit - OEM 1 x Crucial Ballistix 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model כל זה יעלה לי יחד עם מיסוי במכס כ-5000 שקל. השאלות הן- - היא האם החבילה הזו מומלצת, כלומר החלקים מתאימים לעבוד אחד עם השני? - אשמח לשמוע הצעות לרכיבים נוספים הדרושים לחבילה שלא כלולים פה (כגון ספק, דיסק קשיח, מארז, קי…

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  10. * מטרות המחשב? משחקים לא כבדים, בעיקר תיכנות ב eclipse , אינטרנט סרטים בקטנה וכו'... * גודל המסך? אני מניח 15.6 אבל אם יש משהו יותר טוב עם מסך טיפה יותר קטן אז גם הולך.. * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 יהיה נחמד אבל לא חובה, VGA (אני מניח שזה סטנדרט בכל אופן) * בלוטות? יתרון נחמד, לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח ?320 * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי ש HP מפנקים באקססוריז, לא? מה דעתכם על הדגמים הנ"ל: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?P…

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  11. יש לי לוח אם ASUS DDR PCI-E P5VD-X ויש לי 512 זיכרון אם אני יוסיף את זה המשחק יעבוד סביר כרטיס מסך http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LV154&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he וכרטיס זיכרון http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=35&catcode=32&AdCat=&parentid= מה אתם אומראים? סליחה לא שמתי לב ספיידרמן 3

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  12. Started by mythu,

בזמן האחרון השגתי משחקים דיי חדשים... max pyen 2 and comandos 3 בשני המשחקים יש לי את אותה הבעייה ואני לא יודע ממה באמצע המשחק פתאם הוא יוצא לי מהמשחק אל השולחן עבודה ובמשחקים ישנים יותר כמו TacticalOps זה לא קורא... אני לא יודע איפה יושבת הבעייה או על הכרטיס מסך או על הזיכרון יש לי p4 2400 asus mother borde kingston 256 ddr רק צ'יפ אחד יש לי רק 256 ;/ gf2 mx400 64mb בשני המשחקים אני משחק על האיכות הכי נמוכה ובשניהם יש לי את אותה הבעייה יש לי כסף לקנות או כרטיס מסך יחסית זול וטוב עד שיהיה לי כסף בפסח למשהו רציני יותר אז אני קונה או עוד זיכרון או כרטיס... מה אתם אומרים זיכרון או כרטיס ?

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  13. Started by 1itay1,

אז המפרט הוא כזה בנתיים: מעבד: +DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200 קירור מעבד:AC Alpine 64 (אני יודע שאני צריך להחליף את החרטא הזה) מדר בורד: MSI k9n sli platinum (דיי ישן) זכרונות: 1gbx2 - Duelchannel 800mhz OCZ XTC Platinum rev.2 כרטיס מסך: BFG 8800GT OC (האוברקלוק מהחברה) קירור כרטיס מסך: יהיה AC Accelero TWIN TURBO בגלל סיפור עם KSP שאני עומד להגיש נגדם תביעה ספק: EZCOOL 400W (גם דיי חרטא) מארז: Cooler Master Haf 932 המחשב כעקרון למשחקים בלבד וכרגע הוא דיי חלש. אז איזה חלקים לשדרג כדי שיהיה OC טוב?

• 12 תגובות
    • 964 צפיות
  14. Started by assafy1000,

היי חבר'ה לאחר שבדיון נפרד המליצו לי לקנות ASUS 1000HE, ביררתי בשירות לקוחות של כמה חברות לגבי איך "מגיע" המחשב ב-SKYPC אמרו לי שהמחשב שהם ספקים יכול להגיע עם 2 ג'יגה, בתוספת תשלום כמובן. עם זאת, הם אמרו לי שאין באפשרותם לספק מחשב עם חלונות XP באנגלית, וזה מגיע מהם רק עם עברית. בנוסף, לא ראיתי אף חברה אחרת בארץ שמוכרת את המחשב עם חלונות באנגלית (קנייה בחו"ל אינה באה בחשבון) שאלתי היא לגבי התקנת חלונות XP באנגלית. במידה ואני מתקין חלונות XP באנגלית, דבר שייאלץ אותי לפרמט (הלא כך?), איך אני מתקין את הדרייברים שם? האם בכלל צריך דבר כזה? איך אני מתקין חלונות בכלל אם אין כונן CD? אני פשוט לא מבין גדול בניידים, ובנטבוקים, שאינם מגיעי עם כונן CD, תהיתי היכן נמצאים הדרייבר…

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  15. אהלן HWZONE אז הגיע זמני להתחדש. אני צריך מחשב בעיקר לעבודה וכמובן אשלב משחקים פרטים בפורמט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9,500 ש"ח (אפשר מאילת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן אם ניתן לחסוך כמה שאפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? + - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי עבודה בתוכנות עריכה גרפית ADOBE למינהם, ובנוסף אנימציה AE, PRIMIER ובהמשך 3D MAX MAYA א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרגע סטודנט לעיצוב מדיה, ובהמשך מתוכנן קריירה.. עבודה בתוכנות שנירשמו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימ…

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  16. Started by havoc-x,

Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory *2 Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive DVD-ROM Sony 16/48 Bulk Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case יותר מ-10000 אני מקווה. :

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  17. ntel Core i7 920 (D0) 2.66Ghz 8MB Cache OEM כמות: 1 - מחיר: ₪1296 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪203 לוח אם: Gigabyte X58A-UD3R כמות: 1 - מחיר: ₪1162 מארז: Coolermaster HAF 932 Black כמות: 1 - מחיר: ₪632 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪369 זיכרון: A-Data 6GB (3x2GB) DDR3-1333 CL9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪963 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 5850 1GB GDDR5 HDMI Retail - למכירה במערכת מחשב בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1399 תציעו לי משהו תודה גם בלי כוננים צורב וקשיח

18. Started by tomerd78,

שלום לכולם, האם ניתן כבר לקנות בארץ. אני רוצה מחשב בסכום של בערך 4000 ש"ח עם מעבד הrysen החדש - לגיימינג. מישהו יכול להמליץ?

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  19. שלום תותחים המחשב שיש לי כהר 6-7 שנים התעייף אשמח לקבל עזרה אני מירושלים ככה שעדיף פה התקציב הוא 1500 אך יש לי כרטיס מסך HD5670 שאולי זה יחסוך לי אך הוא ישן טיפה ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב : אינטרנט משחקים חלשים יחסית -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב דוטה 2 הרזולוציה בינונית 3. לא צריך ציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ( בערך 5-6) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ? לא צריך מערכת הפעלה... 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר ג…

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  20. שלום, אני מחפש מחשב נייד לגלישה באינטרנט ושימוש ב-OFFICE עם מסך 15" . ממה שראיתי מתלבט בין ‏Lenovo G550 NTDRDIV‎ ‏Fujitsu Amilo LI3710 אשמח להמלצות. שאלה נוספת: ה-FUJITSU מגיע עם VISTA שניתן לשדרג במסגרת המבצע לWIN7 עד 31.01.10. אולי למישהו יש מידע האם אחרי התאריך הזה גם FUJITSU יימכר כבר עם WIN7 כברירת מחדל או שזה פשוט מבצע לזמן מוגבל?

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  21. Started by PorkiThePorkis,

22. שלום לכולם ותודה מראש לכל העוזרים בדבר 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל אך ניתן גם לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית אינטרנט וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד שדורש התייחסות (אופיס) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים דוגמת COD MW3 והבאים אחריו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם ג…

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  23. שלום חברים, אחותי התחילה הנדסת מכונות, היא ביקשה ממני לרכוש עבודה מחשב שיתאים לצרכים. אני יודע שהיא צריכה סביבת WIN ולכן אפל לא רלוונטי. מעבר לזה, אני איש של DELL, כך שאני נוטה לXPS (אין לי ניסיון) או ל LATITUDE (היו ויש לי) אני רוצה לקנות לה משהו חזק שיחזיק 3-4 שנים של לימודים בלי צרות. המפרט הצפוי הוא i7, 16RAM, SSD 512 גודל מסך 13.3 או 14. תקציב לא ממש מוגבל, נניח עד 7-8 אלפי שקלים. חשוב שהמשקל יהיה נמוך - אחותי ציפלונה ממש... היא עצמה איזה 40 קילו אין דרישה ליציאות מיוחדות. אין העדפה ביחס לחנות ממנה המחשב נרכש. מתוכנן לרכוש בימים הקרובים. אין כוונה לשדרג את המחשב בעתיד בקיצור, סוס עבודה קל משקל - האם…

24. Started by zobb,

אני רוצה לדעת מה דעתכם בקשר למפרט אני קונה אותו השבוע או שבוע הבא אז אני רוצה לדעת מה דעתכם. בקשר למחיר המחיר כזה בגלל שאני לוקח בתשלומים אבל שהמחיר לא יעלה על המחיר הזה אם אתם חושבים שיש מה לשפץ תגידו. עכשיו בקשר לכרטיס קול אל תיתוכחו כי אני לא מוריד אותו בשום אופן !!! אות דבר גם למסך אני לא רוצה להחליפו ל CRT או שתציאו לי מסך LCD אחר יותר טוב. כל השאר תגידו לי מה אתם חושבים ומה אפשר לשפץ תודה!

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  25. תקציב 8000-9000 שקל אשמח אם יש הצעות לחלקים אחרים, דרכים לייעל כמו להוריד משהוא נועד לגיימינג כבד ואוטודסק מאיה תודה core i7 5820k box crucial ddr 4 2133mhz gigabyte x99 gaming 5 gigabyte 970gtx g1 gaming crucial m500 240gb ssd seagate barracuda 7200 2tb nzxt phantom 410 +fsp raider 650w scythe ninja 3 windows 8.1 nod 32 8 9182 tms

• 2 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים