עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hai555,

הי , אני מעוניין להרכיב מחשב לאולפן שלי של סאונד. בחרתי את הפרטים האלה . הרכבת מחשב - הרכיבו את המחשב שמתאים לכם עכשיו באתר | KS (ksp.co.il) רציתי לשאול האם מדובר במפרט טוב. אין לי צורך בכרטיס מסך כי יש לי כרטיס מסך כמו כן גם בווינדוס אין צורך יש לי 2 הרדיסקים לגיבוי חומר ( רק לגיבוי ושמירת חומרים ) של 4 טרה האם הקירור של המארז בתוספת הקירור הנוזלי מספיקים למעבד . ? תודה

2. Started by xena,

שלום, סרקתי קצת את הפורום ולא הצלחתי להגיע להכרעה. לכן אני שואל בפומבי: מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי עד 4500 ש"ח. חשבתי על DELL (עד כמה שזכור לי הם התמורה הטובה ביותר לכסף. כלומר, מפרט זהה של לנובו יעלה יותר). אינני זקוק ליותר מידי הסברים. פשוט מפרט טוב בטח מ NOTEBOOKCLUB ולסגור עניין. אינני עוקב כבר אחרי ההבדלים השונים בין המעבדים. אני מניח ש 7250 טוב מ 2450, ולכן 1520 טוב מ 6400? נו, אתם תגידו... http://www.notebookclub.co.il/prod-ins6400-2.0-duo-120gb.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1520-x3100-t7250.htm ומה זה VOSTRO הזה? אין לי מושג. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1500-x3100.htm לגבי מסך, זה מקובל היום מסך רחב? אין כבר מסכים רגילים? אני …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום חברים, מבקש המלצה למחשב נייד עסקי (קל ,חזק ועמיד) עד גודל 14" (עם כרטיס מסך מובנה). תקציב עד 6000 (אם יש הצעה יותר זולה שעונה על הקריטריונים אז עדיף) תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני קונה מעבד זכרונות כרטיס מסך ולוח אם מחו"ל..... אז צריך שייצא עד 9000 שקל (2000$)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אבל לא בכוח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב ? צפייה בסרטים על מסך Full HD וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: תוכנות סטרימינג (כגון popcorn time) ונגני סרטים -מהי הרזולוציה הטבעית: 1920X1080 מסך 40 אינצ' 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? מקלדת ועכבר אלחוטי (אפשרי שיהיו יחידה אחת) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך ורמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7.מערכת הפעלה או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 7 והרכבה בחנות 8. האם …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-939) 1 860 860 לוחות אם למעבדי ?AMD? MSI כמות מחיר סה"כ K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) 1 860 860 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB Kingston CL2.5 2 450 900 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) כמות מחיר סה"כ RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E 1 2280 2280 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 200GB SATA 1 640 640 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM כמות מחיר סה"כ LG x52 1 90 90 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 1 315 315 סה"כ 5985 בתשלומים (כולל תוספת) 12 * 545 ¤ להרכב…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני כבר לא גיימר מטורף, כבעברי, אבל אני כן מעוניין שתהיה לי האפשרות לשחק במשחקים באיכות טובה. אני חושב שהדבר היחידי שאני יכול לקחת מה- P4 3.00ghz עם הלוח ASUS p4s800d זה את הצורב ואולי את הקופסא והספק כוח שלי שאם אני זוכר נכון הוא 400 או 500 וואט , אין לי מושג. מצ"ב לינק של הקופסא. http://www.thg.ru/howto/20030829/images/xspider_p.jpg אציין שאין לי מושג מה קורה היום בתחום החומרה וכל המספרים למיניהם די זרים לי. לכן אודה לעזרתכם.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8053 אוףף איזה חרא זה שאין נועה ופנדה בירושלים משהו מכיר חנות טובה חוץ מ ksp כי הם די חראא עם האחריות וכללל זהה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. בברכה. העיניין פה היה לתת good value for money. בנוסף הוא גיימר מטורף שמסוגל לטחון שעות מול מחשב, ואני מתכוון לבצע אצלו אוברקלוק קטן (לכרטיס ולמעבד, על מנת למצות את הפוטנציאל של המערכת הנ"ל) הושקעה כמות נכבדה של כסף פה, והנה התוצאה: (חשוב לציין כי המארז, המעבד והספק נקנו בנועה מחשבים, וכל השאר ב KSP, וזאת משום שלוח עם צ'יפסט nforce 3 אולטרה עולה בחניות אחרות מעל 1000 שקל, שבהשוואה למחירים בחו"ל, זהו שוד לאור היום!). Cpu: athlon64 3200+ 939 pin 1360 mobo: K8NS-Ultra 939 pin 680 memory: A-data Pc 3200 512 *2 900 Gpu: xfx ge-force 6800 gt 2370 HD: maxtor 120 giga s-ata 500 case : COMPUCASE CI-6A19 280 PSU: Thermaltake TT420 WATT …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by beberoro,

שלום, אני קונה מחשב חדש. בעיקרון די התבייטתי על המחשבים של דל בעיקר בגלל האחריות שהם נותנים בבית הלקוח. לפני שאני באמת בוחר לפי זה, רציתי לשאול האם למישהו יצא להשתמש בכזו אחריות ויכול להעיד על טיבה? האם זה משהו ששווה לשלם עבורו קצת יותר? (במקרה שלי זה באמת קצת יותר ולא הרבה יותר, כי יש לי איזה דיל טוב על כמה דגמי דל). בנוסף, אם יש חברה אחרת בארץ שהיא יותר זולה אך בכל זאת האחריות שלה נחשבת לטובה (וגם המחשבים נחשבים לטובים) אשמח לשמוע. כמובן שאם התשובה היא שדל הכי טוב וזה רק פונקציה של מחיר, אשאר עם דל, כאמור כי יש לי מחיר יחסית טוב. שאלה אחרונה - האם מעבדי אינטל i7 דור 10 עושים את העבודה כמו שצריך? איזה דגם של דור 10 הכי מומלץ? או שאולי בכלל שו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני רוצה לקנות מחשב נייד סבבה. לצרכים: אינטרנט,מוסיקה,עריכת פוטושופ.. ומשחקים פה ושם לא רציניים.. מצאתי מחשב מחברת lenovo איך החברה הזאת? טובה? הנה המחשב ממליצים לקנות? שווה את המחיר? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2715&CatCode=315 - תודה =] -

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. לפני כמה זמן נשפכו לי מים על המקלדת במחשב נייד ודפקו אותה. קניתי מקלדת חדשה בebay והחלפתי אותה לבד... משהו נדפק בווינדוס בתהליך והייתי צריך לפרמט. פה הבעיה שלי... כל פעם שאני מנסה לפרמט, המחשב נכבה בדיוק באותה נקודה, ב"מסיים התקנה..." אח"כ שאני מדליק מחדש את המחשב יש לי שגיאה שהמחשב הופעל מחדש באופן לא צפוי וצריך להתחיל מחדש את ההתקנה. ניסיתי לפרמט עם שני ווינדוסים שונים, אותה בעיה. אני לא חושב שזאת בעית חומרה בגלל שתמיד זה קורה באותה נקודה. יש למישהו רעיונות? כרגע המחשב לא יכול לעבוד. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום, אחותי לומדת עיצוב פנים וביקשו ממנה לקנות מחשב נייח או נייד (עדיפות לנייד אבל אם הפער גדול אפשר נייח) עם המפרט הבא : צריכות מחשבים שיש להם את הדברים הבאים: וינדוס 10 מעבד עם 2.7 גיגה הרץ ומעלה כרטיס מסך nvidia gforce gtx 1660 ומעלה. הוספתי גם תמונה של דרישות. תודה לעוזרים.

14. חג שמח, מצאתי את המחשב הנ"ל ב KSP במחיר של כ 6100 ש"ח. עד כאן בסדר אבל שמתי לב שכתוב להם באתר שהאחריות היא 2 שנים בינלאומיות. בפעם הראשונה אני ניתקל בדבר כזה, האם יש לזה אמת? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnaharia דבר נוסף, ידוע לי ש KSP עושה בעיות עם אחריות, יחד עם זאת ממה שהבנתי מרגע הקניה של מחשב נייד בכל חנות המימוש של האחריות יתבצע דרך החברה עצמה ולא החנות, ככה שהאם זה משנה בכלל מאיזה חנות לבחור מחשב נייד? תודה רבה מראש,

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by borsood,

שלום אשמח לקבל את הערותיכם למפרט הבא: Asus P4P800 Deluxe Intel P4 2.8Ghz Northwood 2x Kingston 256MB 400Mhz C2.5 WD 80G 7200RPM 8MB GYGAB R9200 128MB 128Bit Creative Live Floppy1.44 DVD LG 16x48 Sumsung 52x24x52 Case+supply Total 3600 שימושי המחשב משרדי ומשחקים קלים מתוכנן להריץ גם לינוקס כך שאשמח לשמוע הערות למי שיש. ברור לי שהמעבד חזק לצרכים אבל זה המינימום שיש לו ואין לו AMD בכלל. הזכרון הלא גנרי היחידי שיש הוא של קינגסטון אין לו גם DVD אחר אני צריך לברר בקשר לצורב.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by BoA,

שלום, אני רוצה שתרכיבו לי בבקשה מפרט של מחשב בתקציב של 3000 בלי מסך עם ציוד הקפי רגיל המטרות שלי הם למשחקים כבדים ללא OC בנסוף רצית לשאול עוד משהו. יש לי מסך LCD של 32 אינץ' ואני מעוניין שהוא ישמש בתור מסך למחשב שיורכב עכשיו. האם זה ממולץ להשתמש בו בתור מסך למחשב? הרזולוצייה הגדולה שלו לא תשפיע על הבצועים וגם רציתי לשאול אם יש מדריך או איזה כבל צריך כדי לחבר את המחשב לLCD תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by pwntigo,

כרגע יש לי e6300 gigabye s3 1gb זכרונות pqi ישנים וכרטיס מסך 7600GT מעוניין לשדרג לטובת משחקים, אפשר לחרוג קצת מהמחיר, רק לא יותר מידי אין צורך בקירור יש לי tuniq tower ועובד מצויין כבר שנה+ וזכרונות אין צורך ליותר מ2gb. ואם אפשר להוסיף גם דיסק קשיח חדש 500gb

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Chloe,

שלום אני מחפשת לקנות מחשב נייד טוב לצפייה בסרטים/סדרות, בית ספר, לשמוע מוזיקה,אינטרנט מסך בין 15.6 ל 17 אינץ אני לא בדיוק מתכוונת להוציא את המחשב מהבית אבל שלא היה יותר מדי עבד שימוש יום יומי! מעדיפה מחשב של 2 ב 1 תקציב עד 3000 שח לצערי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by AmitDanan,

שלום רב, כבר הרבה זמן שלא היתי פה השבוע הלך לי הלוח אם 775 ואני צריך עכשיו לקנות שילוש חדש חשבתי על לוח של ASUS Z87-K מעבד של אינטל I5 4430 HASWELL 3.0GHZ זיכרון CORSAIR 2X4GB DDR3 1600 את השילוש אני קונה מKSP מפני שזה קרוב אלי גאוגרפית וכמובן קירור למעבד CORSAIR HYDRO H55 יש לי שאלה נראה לי די טיפשית האם יש מארז USB2/3 כלומר האם המארז קובע או שכמובן לוח הרי החיבור הוא אותו חיבור? השאלה העיקרית מה אתם חושבים על השילוש שלי כל הערה טיפ תתקבל בברכה הצעות וכדומה. בנוסף לשאלה הראשונה האם צריך להחליף מארז או שפשוט אין כל קשר?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שבת שלום לכולם, את המחשב שלי קניתי בעזרת חברי הפורום ולכן אני בוטח שגם הפעם יעזרו לי בבחירה המתאימה. לאחותי החודש יש יומהולדת והיא בקרוב חוזרת לקבע, מחפש נייד ידידותי שהיא תוכל לקחת איתה בנסיעות הלוך חזור וכמובן להשתמש בו בבסיס. המטרות העיקריות זה גלישה באינטרנט, מוסיקה וסרטים. עדיפות לנייד שמגיע עם דיסק התקנה מקורי של מע' ההפעלה. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by talvi8942,

שלום לכולם , אני מתכנן לקנות מחשב נייח אחרי יותר מ 8 שנים עם המחשב הישן , המחשב החדש ישמש אותי בעיקר למשחקים כמו : ACO , ESO , ועוד כמה משחקים שיצאו בהמשך שכנראה ידרשו לא מעט כוח גרפי . בניתי מפרט והייתי שמח אם תוכלו לתת עליו חוות דעת , שיפורים או החלפת רכיבים . תודה מראש לכל העונים !! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]מעבדים - AMD Socket - AM4 100-100000071BOX-PC - AMD AMD Ryzen7 3700X Gen3 8 Core/16 Threads - With New PC Only - With Wraith Prism with RGB LED - 65W TDP - Box... שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי[/td] [td]כמות: 1 ₪1470/1441[/td] [/t…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. במפרטים של ניידים לרוב לא מפרסמים מידע טכני חשוב, כמו לדוגמה: כרטיס רשת: כותבים Gigabit Ethernet במקום Realtek RTL8111B כרטיס קול: כותבים HD Audio במקום Realtek ALC889A כרטיס מסך: כותבים Intel HD במקום GMA 4500 וכד'... מאוד קשה למצוא היום פרטים טכניים על ניידים, כל פעם זה אינסוף חפירות בגוגל. האם יש איזה מקום מסודר בו ניתן למצוא מידע טכני מפורט?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by 1yariv,

שלום וערב טוב : אני מתכנן קניית מחשב בעוד כחודש בסכום של 4000 ש"ח , המחשב מיועד למשחקים )ברמה של doom 3 אני מקווה( אינטרנט וקצת ישומים משרדיים. זה מה שאני הרכבתי : amd 2500+barton abit nf7-s2 kingston 512mb ddr400 innovision fx5200 128 mb צורב LG מסך 17 אינץ שטוח LG עכבר+מקלדת+רמקולים כונן 1.44 wd 80 gb sata מארז סימפטי של חברה בשם אוטופיה עם מאורר צד כל הסיפור באזור ה-3800 ש"ח וזה כולל הרכבה , האם כרטיס המסך מספק למשחקים ? אם לא מה אתם ממליצים? כמו כן האם להשקיע במייצב מתח ו\או ups בתודה מראש ואחלה ערב

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכל פורום חומרה,הודעה ראשונה(: אבקש את עזרתכם בבניית מחשב גיימינג בתקציב של עד 5K,ללא צורך בציוד הקפי(למרות שעכבר או מקלדת טובים תמיד יתקבלו בברכה). המחשב אמור להספיק להרצת משחקים בצורה הגיונית לבערך 5 שנים הקרובות,כאשר השאיפה היא בשנה וחצי-שנתיים הקרובות הוא יוכל להריץ אותם על הגדרות כרפיות מאקסימאליות. מספר שאלות נוספות: האם מעבד sandy bridge של אינטל עדיף על פני מעבד רגיל של אותה החברה,ואם כן-למה? בכמה "חזק" יותר כרטיס מסך אשר עבר OC בחברה מאשר אחד רגיל?(אני מכוון ספיציפית לnvidia 570gtx) <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך,במידת האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by TalSedaka,

התקציב המתוכננן הוא 3000ש"ח אם צריך להגדיל או להקטין בהתאם למפרט שאני מבקש תגידו לי בבקשה מתכננן לקנות בישראל. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? משחקים קלים, צפיה בסרטים HD ובנוסף למכללה ללימודים (Photoshop, AutoCAD). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 15.4 עדיף, לא יודע מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות לאמצעי קלט. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, רצוי זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחבר לטלויזיה לראות סרטים. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G, עם אפשרות לSSD. * כונן אופטי? צריך צורב כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים