עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין לקנות את Asus N550JV. ההתלבטות הגדולה שלי היא בין שני דגמים של אותו מחשב: אחד עם מסך מט והשני עם מסך מבריק. אני לא זקוק למסך מגע, אך כן חשובה לי איכות המסך. האם האיכות של מסך המט לא נופלת ממסך מבריק?

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  2. שלום רב מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב ביתי ללא מסך עד 3000 ש"ח על בסיס I3 או I5. צרכים: משחקים, אינטרנט, אופיס. תודה

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  3. Started by Enable,

קניתי לא מזמן את המחשב ושמתי לב למשהו ממש מעצבן אחרי עבודה של 20-30דקות ה TOUCHPAD מתחמם וזה ממש מציק לגעת בוא כי זה דיי חם. זה רק לי ככה? יש אפשרות לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  4. אהלן, יש לי בעייה שאני לא יודע איך לפתור אותה: מחשב נייד מדגם LG X130 שעובד בסדר, אבל ברגע שמנתקים אותו מטעינה (חיבור למקור חשמל) הבהירות יורדת אוטומטית מבהירה לנמוכה מאוד.. חיפשתי באפשרויות של חסכון בחשמל למצוא את השינוי בבהירות וגם במאפיינים של המסך ועוד אבל שום דבר לא צלח (גם לא בתוכנה של LG) מישהו יכול לעזור כאן ומכיר את הבעייה? תודה

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  5. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-939) 1 860 860 לוחות אם למעבדי ?AMD? MSI כמות מחיר סה"כ K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) 1 860 860 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB Kingston CL2.5 2 450 900 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) כמות מחיר סה"כ RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E 1 2280 2280 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 200GB SATA 1 640 640 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM כמות מחיר סה"כ LG x52 1 90 90 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 1 315 315 סה"כ 5985 בתשלומים (כולל תוספת) 12 * 545 ¤ להרכב…

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  6. זקוק להמלצה למפרט לא כולל מסך, מקלדת ועכבר אבל כן כולל את מה שבכותרת,ב6500 ש"ח אולי בחריגה קטנה.. CF עתידי לא הכרחי אבל אם אפשר אז סבבה נ.ב אני משתמש ברזולוציות גבוהות מאד,אם זה מידע רלוונטי

• 13 תגובות
    • 941 צפיות
  7. Started by henpl900,

שלום המחשב שלי ישן מאוד אף עובד בלי עין הרע, מעולה !! טפו טפו אני רוצה לפנק את המחשב בכרטיס זכרון, אבל אני לא יודע בכמה הוא תומך, איך אני יכול לדעת איזה כרטיסי זכרון אני צריך לקנות למחשב? מצורף מפרט המחשב. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD + מוזיקה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Counter Strike בהגדרות הכי גבוהות ! Call Of Duty MW3 ברשת ועוד ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LCD FULL HD 32"-37" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  9. Started by geebor,

שלום לכולם, לפני ארבעה חודשים פרסמתי בפורום בקשה למפרט מחשב, וקיבלתי המלצות טובות. ימים ספורים אח"כ זינקו מחירי ההרדיסקים ב 400-500 ש"ח, וכן סוחר המחשבים אמר לי שלפני חג המולד כל הרכיבים מתייקרים (נניח) וכדאי שאחכה. עכשיו אני הולך על זה. הערה למנהל הפורום: עמך הסליחה וההבנה אם הייתי צריך להמשיך את השרשור המקורי ולא לפתוח חדש... ההודעה כאן מעודכנת לצרכי התקופה. ולמפרט: התקציב הוא 3500-4000, כאשר ה-4000 הוא באמת גג שעדיף להתרחק ממנו. המחיר לא כולל מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים (יש לי מספיק מכולם). אני מחפש מפרט למחשב שיתאים לי לשימושים הרווחים הבאים: 1) מספר דפדפנים פתוחים במקביל (בד"כ כ-2-3 כרום ופיירפוקס אחד) עם לא מעט (אפילו 20) טאבים פתוחים בכ"א. (חולה בטיביטיס קשה...)…

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  10. Started by tomerco,

שלום אני צריך הכנת מפרט עד 5700 ש"ח כמה בקשות: 1. שיהיה ב סוקט 939 2. אם אפשר להכניס בתקציב אז לוח אם PCI-E לא חובה SLI אם יש כזה דבר 3. כרטיס מסך חזק למשחקים 4. כולל ציוד היקפי (מסך, מקלדת ועכבר) 5. אם אפשר אז גם 1024 זיכרון את המחשב אני רונה שבוע הבא אבל אני רוצה ללכת כבר מחר לחנות שאני מתכוון לקנות בה ולראות כמה יצא לי תודה מראש tomerco

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  11. כל המחירים בבערך גדול ומתעגלים (משמעותית) כלפי מעלה... ולא כוללים דיסק קשיח או הרכבה בנתיים חשבתי על: 500 ש"ח - כרטיס מסך - nvidia 8500GT 512MB 450 ש"ח - CPU - AMD 64 X 2 3600 AM2 520 ש"ח - ASUS M2N-E 450 ש"ח = DDR2 2x1GB 667mhz מארז + ספק = תלוי בכרטיס מסך שאני יבחר... סה"ך 2350 ש"ח המחשב נועד בעיקר למשחקים (וניגון סרטי HD) ??? השאלות: האם כדאי אינטל? (ואם כן איזה) , ומה על מרובע ליבות? האם כדאי להשקיע על עוד PCI express x16 (אולי גם SLI) - נראה לי שלא , אבל אני שואל בכל זאת ומתי לדעתכם הכרטיס מסך יהפך ללא שימושי (ה5200 שלי כבר הפך לפני כמה שנים...) , ואם כדאי לשדרגו ולמה (לא WHY אלא TO) ... וכמובן דעות כלליות... האם כדאי ATI? והאם כדאי לחכות קצת?

• 12 תגובות
    • 941 צפיות
  12. שלום לכולם, אני זקוקה למחשב נייד לצרכי CAD ומעט גרפיקה, לפעמים גם קצת תלת מימד ורינדורים. טווח המחירים שהייתי שמחה להגיע אליו הוא כ-3500 ש"ח, אבל אני יכולה גם לחרוג מזה אפילו עד 4.5K אם ההבדל משמעותי וזה מה שיאפשר לי להשתמש בו ביעילות לאורך שנים רבות יותר. כמו כן אני יכולה להזמין אותו מארה"ב ושחברים יביאו אותו לארץ, אם זה מוזיל את העלויות ובתנאי שתהיה לי אחריות עליו בארץ. * מטרות המחשב? CAD, גרפיקה, קצת 3D, ואני גולשת באופן קצת כבד (נניח 5 חלונות של כרום עם 15 טאבים בכל אחד....) * גודל המסך? גמיש (רצוי מספיק גדול כדי לשרטט בנוחות, אבל לא ענק כדי שיכנס לתיק צד גדול של בחורה בנוחות) * משקל רצוי? גמיש, נראה לי ש-2.5 זה כבר יחסית כבד * הא…

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  13. Started by oz_s,

שלום כולם יש כיום ברשותי מחשב core2dou מעבד 3.0 6850 אם אני לא טועה. 4 ג'יגה זיכרון 800MHZ. כרטיס מסך 320MB 8800GTS. ומשתמש במספר רב של הארד דיסקים חיצוניים כאשר יש שניים פנימיים סטנדרטיים פשוטים (7200RPM) בסביבות ה400 ג'יגה סה"כ לשימוש עד למעבר לגיבוי. ווינדווס XP PRO. המחשב בעל ביצועים לא רעים בכלל- פוטושופCS4, קרייסיס וגריד לדוגמא, אך לא מספיק מהיר ולא ניתן לשחק על רזולוציה מקסימלית בשל העובדה שאני משתמש במסך EIZO 24.1 שהוא בלבד עלה 12,000 ש"ח זאת בשל היותי צלם ושימושי הרב בגרפיקה.. כך שחבל לי לבזבז את היכולות בגלל מפרט חלש יחסית.. אשמח אם החברה שמבינים יתנו לי מספר מפרטים מומלצים למחשב חזק יותר באזור ה8000 ש"ח למחשב עצמו שיכלול כרטיס מסך עצבני ומעבד זכרונות והארד דיסק…

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  14. Started by chenrp,

לחבר שלי יש מחשב נייד חדש בן שבוע, יש לו מעבד T5800 וכרטיס מסך 4500HD INTEL הוא מריץ FAR CRY 2 הכל על LOW בכדי להריץ והמשחק עובד. הוא עבד עם הנייד כמה שעות ואז לפתע הוא כבה. לכמה מעלות צריך לכוון את הכיבוי לפי מעלות בביוס? האם זה תקין שLAPTOP נכבה מחימום יתר? המאוורר לא אמור לעבוד מהר יותר ? תודה לעונים. ד.א. המחשב לא מולי כרגע, יש דרך להנחות אותו לבדוק מה הטמפ' של המעבד דרך הביוס או משהו כזה?

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  15. Started by Abu-Ali,

שלום לכולם, מעוניין ברכישת נייד חדש כמובן, זו הצעה שמעניינת אותי http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21721 וזה השאלון ממולא.. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים, משחקים ועיבוד תמונה בסביבת ENVI, ERDAS imagine, עבודה ב- ArcGIS. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל סטנדרטי, לא מאד חשוב מבריק או מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיפות לרזולוציית מסך גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי ה…

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  16. Started by Yuvalst,

אהלן, ביקשתי מחנות מפרט למחשב למטרות גיימינג בתקציב של 4000 ש"ח, זה המפרט שקיבלתי ואשמח לקבל עליו חוות דעת. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪857[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪134[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לו…

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  17. Started by asheryo1,

אני מחפש נייד שידע להריץ באופן חלק תוכנות של אדובי ותלת מימד כגון 3DMAX. יש לציין שאני מתכוון לקנות את המחשב אונליין מארצות הברית (חבר יביא לי אותו לארץ), כך שקישור לאתר שממנו היה אפשר להזמין היה טוב. הדרישות החשובות הן: מסך של 14.1 או 15.4/6 אינץ רזולוציות אפשריות: WXGA+ (1440x900 WSXGA+ (1680x1050 WUXGA (1920x1200 לא סגור על עצמי פה. דיסק קשיח של 250GB+ עדיפות ל-7200RPM. וסוללה שתחיק לפחות שעתיים+. כול השאר פחות חשוב. תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  18. הוספתי תקציב מינימלי, 3000 ש"ח. גודל המסך- 15-17, אני ממש לא מבין בניידים. משקל רצוי- אני לא חושב שזה ישנה פה, אז אפשר להוריד את זה מהדרישות. זמן סוללה- שיחזיק כמה שעות טובות (אני באמת לא יודע מה לרשום...) יציאות מיוחדות- לא צריך... (כמובן שUSB זה ברור שמקבלים לא? ) Blutooth- מממ, לא חייב, אבל אם אפשרי , כן. גודל מינימלי של הכונן- 120GB-80GB, לא צריך משהו ענקי! צורב DVD- אני חושב שאני מעדיף צורב DVD, אבל גם צורב CD רגיל בסדר לדעתי. אחריות בינלאומיות- ממ, אני לא ממש יודע מה זה... (סה"כ עוקב אחרי הפורמט המקובל). חשבתי שעם מחשב נייד במחיר מינמלי אפשר אולי גם אם כבר מחשב טיפונת למשחקים , כי זה לא תקציב מינמלי כזה נמוך . אהה, כמובן כרטיס רשת אלחוטי, (בשביל הרשת האלחוטית בבית),…

• 11 תגובות
    • 940 צפיות
  19. . מה התקציב המקסימאלי? 2400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב- משחקי RTS לרוב לא מולטיפלייאר. GTA החדש3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS, KSP9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? חשוב שתהיה יציאת HDMI 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? ה…

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  20. היי, המפרט הוא לעבודות משרדיות כבדות הרבה יישומים הפועלים ב זמנית עם אופציה למשחקים בינוניים כרגע יש לי GROCE 9600GT לחבר למפרט ואשדרג אותו בעתיד לכרטיס טוב יותר. יש לי שני מפרטים אפשריים: מפרט אחד: מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ¤447 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE6300 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤435 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤530 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1201 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 DHX ¤432 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G6400C4H צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤124 כמות:1 http…

• 14 תגובות
    • 940 צפיות
  21. Started by Yovel123,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד חדש שישמש אותי בתואר ובכללי לשירות יומיומי. לפי הבנתי הוא צריך להיות עם 500 ג'יגה Ram של 8 -16 ג'יגה. ומעבד טוב (לא כלכך מכיר בנוגע לזה). פחות חשוב לי מחשב עם טאצ' או מתקפל. טווח תקציב 4000 פחות או יותר.

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  22. Started by yair1911,

שלום לממוחים אשמח לדעת כמה המרט הזה שווה. מעבד - i7 920 קרור AC FX2 לוח - P6T Deluxe ASUS זכרון - 6GB בתצורה של 1*6 קינגסטון 1300MHZ Triple Channel SSD - 60GB - Corsair GT (צבע אדום). 2 דיסקים קשיחים של 500GB segate כרטיס מסך - Ati readon 5850 של sapphir ספק של TT 700W מארז של Antec חדש solo II צורב DVD. תודה מראש !!!

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  23. https://tms.co.il/builds/276433 גם אם ניקח קירור אוויר ( המערכת לא נותנת אותו בזמן הרכבת מפרט ) כמו זה - https://tms.co.il/nhd15 המחיר עבור מערכת מינימלית יוצא 7350 ש"ח.

24. אני רוצה את המקסימום הנכון כדי להפעיל את המשחק בצורה חלקה. כמו תמיד התקציב קצת מוגבל. אודה לעזרתכם

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  25. אני מבקש שתיתנו לי חוות דעת על המפרט הבא : המחשב מיועד בעיקרו למשחקים כבדים crysis וכו האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב 2700 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. השימושים הצפויים של המחשב- עבודה משרדית, תכני HD, משחקים המחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis .call of duty.gta * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט .לוח אם,מעבד. 6. עד כמה השקט…

• 7 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.