עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ronen100,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים קלים , HD , OFFICE א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?מסך קיים FULL HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4…

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  2. 3 ניידי HP עם אותם נתונים.. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKWR453EA http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKG62b30SJ http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63010ej מי יודע למה ההבדלים במחיר ???

3. Started by n-o-a-m,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2700 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך ל2500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, HD, משחקים ואולי בעתיד עריכה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22" 1680x1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?סימס3 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by davideliy,

שלום אני מחפש מחשב נייד שיתאים לי לצבא (עדיף שיהיה יחסית קטן) המחשב נקנה למטרת תוכנות מסרים ואינטרנט התקציב הוא עד 1500 ש"ח תודה.

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  5. Started by sage.er,

אהלן אהלן! ברצוני לרכוש מחשב נייד לצרכים שמיד אפרט. אני מאותם אנשים שבטח מדירים שינה מעיניכם- ה"בורים" שלא מבינים מה ההבדל בין אינטל לAMD ונכנסים להתייעצות. אז סליחה עשיתי היום סבב בחנויות המחשבים ע"מ לקבל מושג קטן לפני שאשאל כאן בפורום, וחיפשתי מידע בגוגל. אבל מיד הלכתי לאיבוד בין עודפי ההסברים וכמויות המעבדים שרציתי לבכות, אז עזרתכם ברכישת מחשבי הנייד תתקבל בהרבה אהדה! אני מעוניין במחשב שיהיה בעיקר לשימוש של שגרתי של אינטרנט + סרטים (ולכן הכרחי עבורי מסך HD, יציאת HDMI), גודל מסך של מינימום 15.6'' ובנוסף- אינני גיימר, אך לא הייתי רוצה להגביל את עצמי (אני יודע שזו אמירה מאוד גורפת. אבל כן הייתי רוצה להריץ משחקים. לא הכי חדישים, אך בסגנון assassin's creed 2, RA3 ואולי…

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  6. Started by iDaN-Teddy,

שלום אני צריך מפרט של intel משמש בעיקר למשחקים וגם אולי המלצה למסך טוב (מסך לא כולל את התקציב) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  7. Started by daido,

היי שלום חברים! מקווה שהגעתי לפורום הנכון חיברתי כבל S-VIDEO מהמחשב הנייד אל הטלויזיה. הבעיה היא שאין חדות בתמונה. כשבדקתי ראיתי שהמחשב הנייד עומד על 60 herz הכרטיס מסך הוא של intel gma 945. כיצד אפשר להעלות את ההרץ של מסך המחשב הנייד (נראה לי שכאן הבעיה) והאם אין קשר בין ההרץ לחדות. תודה עדי

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  8. Started by mit,

שלום, אני הולך לרכוש מחשב בזמן הקרוב, המחשב ישמש לקצת גיימינג, עריכת וידאו לעיתים נדירות ובעיקר לאיסוף אבק. הייתי רוצה להיות מרוצה ממנו איזה 3-4 שנים, אם אפשר. אין לי באמת תקציב יעד, הייתי רוצה להשאר באזור ה3000, אבל כל חריגה שתצדיק את עצמה תתקבל(אולי). כנראה באיזהשהו שלב אני אשחק קצת עם OC של כ.מסך, ואולי אפילו מעבד(זה דופק אחראיות?). כרגע אני שוקל את המפרט הבא: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪718 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 ₪141 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=248 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 Elix…

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by eran1243,

שלום... המפרט הזה בשביל סבא שלי אז כמה בקשות... * חשוב שהמחשב יהיה שקט מאוד * המחשב צריך להריץ פוטושופ CS4 או CS5 (משימות קלות בפוטושופ) * התקציב עד 3500,אם אפשר לכלול מסך 22-24" אני אשמח מאוד. (ניתן לחרוג ב 100 שקלים) הנה הטופס: 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך בבקשה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? פוטושופ ואינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). כנראה תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 22-24",כלול בתקציב. במידה וממש צריך ח…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. היי. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיחליף את המחשב הביתי שלי (יש לי בבית Q6600 @ 2400MHz עם 8GB). הדרישות: * חזק מאוד לישומים משרדיים (לפחות כמו המחשב הביתי שלי). * קל מאוד ונוח לנשיאה (שלא אתעצל לקחת אותו לכל מקום). * עמיד למכות. * מראה סולידי ואלגנטי, מתאים לביזנס. * יכולת לעבוד שעתיים-שלוש ללא חשמל בעומס בינוני (אימייל, תכנות, אינטרנט). גודל המסך יכול להיות כל דבר בין 13 אינץ' ל-16 אינץ', העיקר שהמחשב יהיה קל ונוח לנשיאה. BT/WiFi חובה, כונן אופטי אופציונלי. אני צריך לפחות 80GB על כונן מערכת ההפעלה, ולפחות 120GB (רצוי 300GB+) בשביל שאר הקבצים בכונן D - זה יכול להיות עם SSD או HD או שילוב שלהם. אני גם ארצה תחנת עגינה הכוללת DVI/HDMI (עם ספק כוח נוסף), כדי שאוכל לחבר ולנתק …

• 33 תגובות
    • 7.9k צפיות
  11. טוב אז העקרון המנחה זה שהמפרט יתאים לדרישות המומלצת של חבילת ההרחבה החדשה, שהן: Windows XP 32bit (SP3), Windows XP 64bit (SP2), Windows Vista 32bit (SP1), Windows Vista 64bit (SP1) Windows 7: Dual-core processor, such as the Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 2 GB RAM (2 GB for Vista users) 3D graphics processor with Vertex and Pixel Shader capability with 256 MB NVIDIA® GeForce® 8600 or ATI Radeon™ 2600 or better DirectX-compatible sound card or motherboard sound capability Broadband Internet connection Multi-button mouse with scroll wheel recommended אבל אני מניחה שב2500 שקלים אפשר לקנות משהו יותר טוב(?), אז אבקש לבנות את המפרט האופטימלי ביותר למשחקים ב…

• 11 תגובות
    • 970 צפיות
  12. -תקציב די קשיח. -ברשותי מסך 24" , רזולוצייה אופטימלית 1920*1080. -רוצה מעבד של אינטל. - המחשב ישמש לשימושים כלליים אינטרנט, אופיס,סרטים. -הייתי רוצה להריץ עליו גם משחקים לא כבדים דוגמת FM2011, FIfa 2011,NBA 2010 -הייתי רוצה להשתמש במחשב גם בתוכנות תיב"ם Solidworks,Solidedge -אני גר בצפון כך שעדיף שהחנות תהיה מעפולה\קריות\חיפה או סניף במקומות קרובים..

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  13. שלום. למה הפעולה לעיל חשובה? אני רואה שהעונים בוחרים בה בכל בניית מפרט. תודה!

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  14. שלום אני מחפש מפרט למערכת עריכה חדשה אני עובד אם התכנות הבאות : After effects פוטושופ (-CS5) מאיה Avid תקציב- 5 עד 5.5 (בשביל משהו טוב גם נשלם 6) ללא ציוד הקיפי, ,תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  15. שלום לחברי הפורום הנכבדים. אני מחפש מחשב נייד עבור גיסתי, ראשית הנה התכונות מהדביק: * מטרות המחשב? עבודות רגילות של סטודנטים, ללא משחקים, ללא תוכנות עריכת גרפיקה וכו', פירוט נרחב יותר בהמשך. * גודל המסך? לפחות 15.6 (העיניים שלה חלשות). * משקל רצוי? כמה שפחות עדיף, רצוי פחות מ2.5 קילוגרמים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, זה חשוב, עדיף לפחות 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות? אין חובה, אבל לא יזיק. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה, סטנדרטי אבל אפשר גם פחות אם צריך. * צורב DVD? אין חובה, אבל לא יזיק. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. בעקרון הבחורה זקוקה למחשב לצורך לימודים, הווה אומר אינטרנט, אופיס וכו'. ה…

16. טוב אז אחרי ריצות שאלות בלגן אחד גדול והרבה התלבטויות מה לקנות בכמה ולמה ... אמרו לי לגשת לאתר הזה ופה אני יקבל את התשובה לכל שאלתי אז באמת תודה לעוזרים ... אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם לסרטים אינטרנט ופה ושם משחקים כי אם יהיה לי מחשב נייד נראה לי שיהיה לי יותר זמן לשחק משחקי מחשב פה ושם בצבא השאלה שלי איך המחשב הזה למכיר שלו? ושבבקשה משהו יומר לי אחד ולתמיד איך הכרטיס מסך שלו ... כי ראיתי אנשים שרושמים שהוא טוב וכאלה שלא בקיצור לא הבנתי כלום ועוד שאלה יש הבדל גדול בין ה core i 5 ל core i 3 ? כי הפרשי המכירים די רציני ושוב אני חייב אין לי הרבה לבזבז חחח משחקים שאני כנראה ישחק? אני מאמין coll of duty ועוד משחקי לחימה כאלה ואחרים מפרט של המחשב : מעבד Intel® Cor…

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. אני צריך מפרט למחשב נייח למשחקים לא צריך מסך או מקלדת ושאר מוצרים נילווים רק המחשב!! התקציב הוא 3500 אפשרות של חריגה ב 100-200 שקל אני לא כל כך יודע מה עדיף אינטל או amd אם תוכלו לייעץ ולהסביר אני ישמח תודה

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by cab103,

השימש העיקרי במחשב יהיה למשחקים! מעבד: INTEL CORE i5 S1156 3.2GHz 650 - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪822 לוח אם: ASUS P7H55D-M PRO אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪613 זיכרון: KINGSTON HYPER-X 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪377 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5770 VAPORX 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪806 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ₪117 מארז: COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪170 ספק כוח: THERMALTAKE LITEPOWER 600W - W0355RE אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪359 דיסק קשיח: WD BLUE 500GB SATA2 - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪214 הרכבת מחשב: הרכבה + בדיק…

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  19. יש כזה ? אבל בהכרחי שלא יהיה בו מעבד atom אם מישהו ראה מכיר ויכול להמליץ לי על מחשב כזה אני אשמח לשמוע בהקדם האפשרי ובבקשה בלי מחשבים מאייבורי. תודה על עזרתכם שבת שלום חברים

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  20. שלום המפרט הוא עבור מחשב "לילדים" (גילאי בי"ס יסודי) להלן הדרישות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש ביתי באינטרנט ואופיס 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, מסך 19-18 אינטש 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב…

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  21. קודם כל תודה לעוזרים ולאלה שניסו.. העניין הוא כזה - אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהיה בעיקר לאינטרנט תוכנות כמו סקייפ מוזיקה וסרטים. אני חשבתי על מפרט מסויים ורציתי לראות את דעתם עליו..כמו כן חשוב לי שהמחשב יחזיק זמן רב. מעבד: Intel® Core™ i3-350M Processor 2.26GHz זיכרון: 4096MB DDR3 1333 כרטיס מסך: לא מובנה - צריך המלצה דיסק קשיח: 500GB SATA 7200RPM כונן אופטי: צורב dvd יציאות: USB 2.0 x 3, D-Sub, Audio, eSATA, HDMI קורא כרטיסי זכרון, יציאת רשת ועכבר Touch תקשורת: כרטיס רשת אלחוטי (IEEE 802.11b/g/n (draft כרטיס רשת LAN Bluetooth תודה רבה לכולכם!

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  22. אני ממש אשמח לעזרה. אני צריך לאחי מחשב לגיימינג אני בקרבי ככה שאין לי זמן לבנות מפרט או את המחשב שלו... מה שרציתי לעשות ועשיתי עם המחשב שלי בזמנו. אפשר לחרוג מהתקציב מקסימום עד ל3K (כולל מקלדת ועכבר אלחוטיים) אז בעיקרון הוא צריך מחשב לגיימינג הוא לא יעשה אוברקלוק או משו ויש לו מסך 22 אינצ' בעיקרון אבל הוא רוצה לחבר אותו לפעמים ל42 (טלויזיה בסלון)בעיקר סרטים וכאלה.. (אגב אם הוא יחבר את זה ל42 הוא יוכל לשחק בצורה סבירה במשחקים ?) המחשב הוא נטו לגיימינג וסרטים וכו'.. אני אישית מעדיף שהמפרט יהיה עם HD5770 נראה לי הכי מתאים לדרישות ולתקציב.. אם יש משו ששכתי לציין תשאלו.. הרבה זמן לא הייתי בפורום... תודה רבה .

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. * מטרות המחשב? שיתאים להפקת מוזיקה, סרטים ואינטרנט. (שיריץ את התוכנה קיובייס עם הרבה כלים ואפקטים) * גודל המסך? רק שלא יהיה קטן מדי * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מומלץ שיהיה זמן סוללה ארוך, לדעתי 4 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמות נורמאלית של כניסות USB * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320, עדיפות ל500 ומעלה. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות ישראלית * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה. אין צורך בכרטיס קול מיוחד, יש לי חיצוני.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  24. מחפש לפטופ לקנייה בארץ עם SSD (אפשר גם 7200RPM אם אין ברירה). מסך 14 או 13 אינץ' (כלומר שיהיה קל). Core i5 (אם ממש אין משהו אחר, גם i3 יהיה בסדר). לא צריך כרטיס מסך רציני. בשלב זה כבר כמעט לא כ"כ אכפת לי מאיזה יצרן. כבר עברתי כמעט על כל החנויות שאני מכיר (כולל פרסומות בעיתון) ונראה כאילו שכל הלפטופים בגודל זה הם רק עם כונן במהירות 5400. אני ממש מופתע מזה. האם יבואנים מנסים להפטר מ-5400?

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  25. Started by cab103,

מעבד: INTEL CORE i5 S1156 3.2GHz 650 - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪822 לוח אם: ASUS P7H55D-M PRO אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪613 זיכרון: KINGSTON HYPER-X 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪377 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5770 VAPORX 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪806 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ₪117 מארז: COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪170 ספק כוח: THERMALTAKE LITEPOWER 600W - W0355RE אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪359 דיסק קשיח: WD BLUE 500GB SATA2 - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪214 הרכבת מחשב: הרכבה + בדיקות יציבות (מוזל מ3000ש"חּ או ברכי…

• 0 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים