עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by omerz90,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית וסרטים כבדים ביותר(BluRay, 3D). * גודל המסך? 14-15.6". האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה. * רזולוציית המסך? 1366x768-1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? תמיד יש עדיפות למשקל נמוך יותר אך אם זה בא על חשבון דברים אז אין חשיבות למשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן ארוך ככל שניתן, רק שלא יבוא על חשבון דברים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה. * Bluetooth? לא משנה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500, HDD ויש אפשרות גם לשילוב אך לא חובה. * כונן אופטי? לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, אני אתקין בעצמי כדי לחסוך …

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  2. בברכה. העיניין פה היה לתת good value for money. בנוסף הוא גיימר מטורף שמסוגל לטחון שעות מול מחשב, ואני מתכוון לבצע אצלו אוברקלוק קטן (לכרטיס ולמעבד, על מנת למצות את הפוטנציאל של המערכת הנ"ל) הושקעה כמות נכבדה של כסף פה, והנה התוצאה: (חשוב לציין כי המארז, המעבד והספק נקנו בנועה מחשבים, וכל השאר ב KSP, וזאת משום שלוח עם צ'יפסט nforce 3 אולטרה עולה בחניות אחרות מעל 1000 שקל, שבהשוואה למחירים בחו"ל, זהו שוד לאור היום!). Cpu: athlon64 3200+ 939 pin 1360 mobo: K8NS-Ultra 939 pin 680 memory: A-data Pc 3200 512 *2 900 Gpu: xfx ge-force 6800 gt 2370 HD: maxtor 120 giga s-ata 500 case : COMPUCASE CI-6A19 280 PSU: Thermaltake TT420 WATT …

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  3. יצא לי לפגוש לאחרונה שני מחשבים של טושיבה עם מעבדי 4 ליבות של AMD. האחד: L750D-15E. השני: L750D-159. המחיר שלהם הוא יחסית נמוך, מעבד ארבע ליבות, הרבה זיכרון (6GB ו-4GB בהתאם), מסך גדול (15.6 אינצ'), HD גדול (640GB ו-500GB בהתאם), בלוטות' ו-WIFI בכל התקנים... וכמובן - מחיר טוב (2700 ש"ח ו-2500 ש"ח בהתאם). השאלות שלי: 1. האם הם מחשבים טובים? המעבד הזה של AMD, יש לו כח? 2. מבין שניהם - האם ה-15E שווה את ה-200 שקל האלה? 3. האם יש מחשב אחר שעדיף באותו איזור מחירים?

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  4. היי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 חריגה עד 5,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודי תיכנות python אולי java ועוד בהמשך 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, נדרש מחשב נייד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? צריך שקט, אם זה רלוונטי למחשבים ניידים בכלל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כמה שיותר קל בתקציב הזה זה טוב 7. האם…

5. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1630 מפרט: שם המוצר מחשב נייד HP Compaq Presario CQ61-260EJ 500GB תמונה מק"ט: 505998 אחריות: שנה *לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח יצרן: HP מעבד: Intel Core 2 Duo T6500 2.1Ghz זיכרון: 4096MB 800Mhz דיסק קשיח: 500GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך: High Definition HP Brightview 15.6 רזולוציה: 1366x768 WXGA מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD 512MB כרטיס קול: 3D Sound Blaster Pro‏ רמקולים: Altec Lansing מיקרופון מובנה: יש כרטיס רשת רגיל: יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI: יש מודם 56K: יש USB: 3 כניסות FireWire: יש קורא כרטיסים: יש מערכת הפעלה: Vista Home Premium Eng/Heb …

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  6. Started by itay87,

היי חברה, המחשב שברשותי הוא: i3 560 gigabyte mb קירור arctic Freezer 13 ram: 8 giga ddr3 1333mhz grapic card: geforce 210 HD: 320 GB 5600 rpm power supply: 500 case: enrmax xase with leds הייתי שמח אם הייתם יכולים לעזור לי בהערכת מחיר למחשב הזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  7. אין הרבה מה לפרט... יש לי מארז ישן של טרמלטייק, בלי ספק, אז לא צריך מארז רק ספק, יש לי הארדיסק סולידסטייט m4 ועוד סיגייט320 אז גם לא צריך הארדיסק גם כונן אופטי יש כבר חשוב לי שיהיה על הלוח אם סלוט פיסיאיי ישן, אני עובד עם כרטיס קול פיסיאיי לקיובייס בנוסף חשוב יציאת פיירואייר לציוד סאונד ווידאו מתכנן להתקיי ווינדוס 8

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  8. שלום לכולם, ברשותי מחשב בן שנה שזה המפרט שלו: לוח אם MB INTEL DH55PJ PETER COVE L1156/1333 BULK מעבד INTEL Core I3-540 זיכרון 4Gb DDR3 1333MHZ KINGSTON כונן קשיח SAMSUNG 500GB SATA2 16MB צורב Samsung SH-S223C Black SATA x22 מארז CODEGANE 6220 ספק כח RAIDMAX 400W PCI-E,SATAX3,Dual 12V Rails 18A כרטיס מסך nvidia geforce 210 אני מעוניין לשדרג אותו על מנת להתחיל לערוך עליו סרט דוקומנטרי שלי. אין לי ניסיון כעורך וידאו, אני מתכוון ללמוד לבד. האם המפרט הנוכחי מאפשר שדרוג למחשב לעריכת וידאו או שעליי לקנות חדש? ואם ניתן לשדרג - איזה מהרכיבים כדאי להחליף? כמו כן יש לי כרגע מסך אחד ואני זקוק למסך נוסף, יש המלצה איזה מסך לקנות? התקציב לשדרוג ולמסך הנוסף הוא - 2…

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  9. Started by asi148,

שלום יש לי מחשב של טושיבה ,למי שמכיר המחשבים של טושיבה מגיעים עם מחיצת גיבוי בכונן D היית לי בעיה עם המחשב והתקנתי ווינדוס חדש, אחרי שתקנתי את הווינדוס אני ניסיתי להפעיל את השחזור של המחיצה בכונן d (היא לא נמחקה) אני רואה שזה לא ניתן בלי התוכנה toshiba ricovey wizard חיפשתי בכל מקום ואין את התוכנה דיברתי עם טושיבה ישראל וגם להם אין את התוכנה מישהו מכיר תוכנה אחרת או דרך אחרת להפעיל את הגיבוי אשמח לכל עזרה תודה ויום מצויין

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  10. Started by yd,

היי... אשמח לעזרה בייעוץ עבור קניית מחשב נייד. אני לא בקיא בתחום ולא מכיר את המושגים הטכניים. הדרישות: - יכולת צפייה בסרטי FULL HD. - מסך גדול (שיהיה נוח לקרוא מסמכים). איכות המסך לא חשובה (המחשב יחובר למקרן). - זיכרון קשיח בסביבות ה250G או יותר. - לצורכי תכנות, לימודים, אינטרנט והורדות סרטי HD. - מחשב אמין לטווח הרחוק. - אחריות ארוכה. - חיבורים: VGA, S-Video , (עדיף גם עם HDMI, אבל פחות הכרחי). - כונן צורב DVD. - מקלדת נוחה. - המשקל לא קריטי. כרגע אין הגדרה למחיר, אני מחפש לדעת כמה יעלה המחשב האופטימאלי לצרכים אלו. אשמח לשמועה המלצות. בתודה מראש, יועד

11. אני קונה מחשב חדש אני צריך מחשב לאינטרנט בלבד אין לי הגבלת תקציב האם יש הבדל עבורי בין מעבד I5 ו I3 ? האם כרטיס מסך בנוי על לוח אם יספק אותי? איזה לוח אם יתן לי את התמורה הטובה ביותר?

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  12. Started by Slavadir,

1. מה התקציב המקסימלי? 1400 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה, קידוד וידאו לעיתים רחוקות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פיירפוקס וקידוד וידאו לעיתים רחוקות ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה…

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  13. Started by *AlCHEMY*,

היי, אני שוקל לעבור ל-NAS אחד גדול של 8 כוננים, ברצוני לדעת כמה אוכל לקבל על 2 שרתי NAS שברשותי : Synology DS213J Synology DS413J שניהם כבר לא באחראיות. תודה.

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  14. Started by Tom Snir,

שלום, מעוניין לקנות מחשב לרופאה שישמש בעיקר לעבודתה. פרטים נוספים בשאלון למטה, תודה מראש לכל מי שיעזור: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 3000, חריגה עד 500 נוספים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - הרבה MICROSOFT OFFICE, קריאת מאמרים, כתיבת דוחות וכו'. לפעמים גם ניתוח תמונות (MRI וכו') אז אם אפשר מסך איכותי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט…

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  15. שלום שלום אני צריך את עזרתכם בבניית שני מפרטים, אחד למשחקים ואינטרנט בתקציב של 3000 (אפילו פחות, עדיף פחות) כולל עכבר, מקלדת ורמקולים+ הרכבה המפרט השני לאופיס, אינטרנט ומוזיקה בתקציב של כ-2500 שקלים(עדיף פחות) כולל רמקולים, מקלדת, עכבר וצורב בנוסף אני צריך הצעה למסך שטוח(דק) 15" או 17" בתקציב של 1500-2000 בהתאמה תודה לעוזרים, ביי.

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  16. היי אני חן ואני כרגע בארה"ב. אני רוצה להביא איתי מחשב חזרה לארץ, ומתלבט בין שני הדגמים הבאים: טושיבה http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9022979&type=product&id=1218009474848 אסוס http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9172879&type=product&id=1218044029788 הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט וצרכי סטודנט. אבל אני מאוד מאוד מאוד רוצה שהמחשב יהיה מסוגל להציג ולייצא פלט וידאו טוב (סרטים / סדרות), וסמיוחד שיעמוד במשימות הפקדת סאונד (קיובייס ודומיה, פלאגינים וכו'), ולכן הצורך במעבד חזק (כמובן עם כרטיס קול חיצוני). 1. אני לא ממש מבין מה ההבדל בין המעבדים P8400, P7450 ו-T6400, שהבנתי שכולם 45 ננומטר מסדרת פנרין. (הT6400 שייך למחשבים אחרים שראיתי…

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  17. שלום, אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי, שצריכה את המחשב למסמכים ואינטרנט. שום דבר מעבר לזה. חשובה לי גם האמינות, שיהיה בתקציב בין 1000-2000 ש"ח. כרגע אני מתלבט בין Dell ו-HP. יש לכם המלצות?

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  18. Started by goldeye,

אני צריך מפרט לקולנוע ביתי עם עדיפות לשקט וארדיסק גדול מחיר נע בין 6000-10000 תודה

19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בערך 5.5-6 אלף, אפשר לחרוג מעט אם זה בשביל מטרה חשובה לפי מה שרשום למטה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ביום יום אני הולך להעמיס הרבה על המעבד והראם בגלל ריבוי יישומים, מעבר לכך אני רוצה שתהיה יכולת להריץ משחקים אבל זה פחות קריטי (לא אכפת לי לשדרג כרטיס מסך בעתיד אם יהיה צורך, שאר הרכיבים במחשב הם להרבה זמן לעתיד). דגשים עיקריים במחשב זה כפי שאמרתי מעבד חזק ו32 גיגה ראם. מעדיף מעבד AMD אבל מוכן לשקול אינטל לפי עניין. כרטיס מסך העדפה קלה לאנבידיה אבל לא מחייב. אני לא זקוק להרבה אחסון קשיח במחשב בערך 2-3 טרה יספיק כאשר לפחות טרה אחד צריך…

20. Started by alfred3,

קיבלתי בשעה טובה את המחשב . בכל המבדקים אני רואה שהסוללה משכה 8 שעות בלי שום בעיה (היצרן מצהיר על 10) אבל אצלי משום מה כשהא טעון 100% הוא מראה על 4 שעות . טענתי את הסוללה טעינה ראשונה כ 14 שעות ,נתתי לה להתרוקן לחלוטין וטענתי כ 8 שעות אבל עדיין רשום שהיא טובה ל 4 שעות . מה יכול להיות לדעתכם ?

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  21. Started by omrit,

אני מחפש מפרט HTPC שישמש למדיה סנטר וגם קצת למשחקים קלים. אני אשמח להצעות/עצות. תודה לכולם! AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪387 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1214 Arctic Cooling Alpine 64 CPU COOLER , יחידות 1 ₪53 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1216 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪471 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz , יחידות 2 ₪468 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪426 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 PowerColor ATI Radeon 4770 512MB GDDR5 HDMI , יחידות 1 ₪476 http://ww…

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  22. היי, מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 שקלים ולא מתאפשרת חריגה . 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש המחשב יהיה בשביל לימודים בעיקר , עבודה משרדית ולצפו בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא רק עכבר. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב בגלל שהשימוש שלו יהיה ללמידה מרובה . 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה למחשב בגודל סטנדרטי ולא קטן מידי . …

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  23. Started by chaya,

אני מעוניינת לקנות מחשב נייד של דל. כמה דברים חשובים לי: 1. מעבד core i7 סופר חזק. 2. מחשב מהיר ועוצמתי, זכרון גדול. 3. נראות טובה 5. מחיר... שלא יעלה על 3500. אין לי בעיה גם לקנות ביד 2. לכן, אם יש לכם המלצה על מחשב יקר יותר, אך שאוכל למצוא אותו במחיר הנ"ל ביד 2 - לכו על זה ;-) תודה!!!

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  24. Started by Omri D,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי חברות שאני איתם שנים ורוצה להישאר איתם שנים המפרט יהיה בין 6-8 זה כל מה שאני צריך לקנות מחשב מקלדת עכבר מסך וכו' לא צריך מה שרשמתי פה זה מה שאני צריך למחשב 1. מארז + ספק חכם (אם יהיה הפסקת חשמל או קפיצת חשמת ושהחשמל יחזור הוא לא יספק ללוח חשמל אני חושב שזה לכל הספקים כבר אבל משהו טוב צריך) 2. לוח אם – Gigabyte 3. מעבד – Intel 4. זיכרון - 1024 (Kingston אם יש יותר טובים אני ישמח לשמוע!) 5. כונן קשיח – 80-160 גיגבייט! אם יש 100 אז 100 Western Digital 6. כרטיס מסך – Nvidia 7. כרטיס קול – Creative 8. סידירום DVD פשוט ביותר – LG מה שתוקע אותי בעיקרון פה זה הלוח אם מעבד כרטיס מסך בעיקרון המחשב צריך להיות בנוי לעבודות חזקות עם תוכ…

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  25. הי חברים, חבר טוב מחפש להתחדש במחשב נייח חדש בשבועות הקרובים. אודה לעזרתכם במצאית מפרט מתאים לתקציב. מה דעתכם על המרפט הבא: https://www.tms.co.il/gamers-desktop?product_id=104125\ להלן הטופס המפרט את צרכיו: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500 ש"ח, אפשר לחרוג מעט אם מאוד מצדיק. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת ווידאו משחקי מחשב כמו Fifa, Counter Strike , Call of Duty 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כ…

• 3 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים