ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, מקווה שהפורום פעיל ויהיו תשובות (כי ההודעה האחרונה היא מ2020) אשמח להתייעצות חייבת מחשב נייד חדש תוהה האם לחכות עוד חודש עד שהחברות יכריזו על הטכנולוגיות החדשות? (4.1.22) ויותר מזה תוהה היכן הכי כדאי לקנות מחשב המפרט שאני צריכה : מעבד i5 או i7 , מעבד גרפי טוב , זכרון ssd לפחות 512 עדיפות ל1000, זכרון 16 , מערכת הפעלה win 11 , מקלדת שקטה ומוארת, ואם אפשר שיהיה עם מסך מגע , אז ממש כדאי. מיועד לשרטוטים, עיבוד תמונות, ומעט חישובים. המשך יום נעים, לאה
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
- 2 followers
-
-
היי שלום תראו, יש לי מחשב נייד מדגם Dell Studio 1537 עם כרטיס מסך מדגם ati mobility redeon hd 3450 הבנתי שבעיקרון זה 3450 עם OC או משהו.. אבל בכל זאת לא מצאתי דרייברים להורדה באתר של ATI. יש אומנם באתר של DELL אבל אלו דרייברים סטנדרטים של ATI לכרטיסי מסך שלהם לניידים וישנים מאד. אם אתקין דרייברים של כרטיס מסך רגיל מן הדגם החדש ביותר הכל יפעל כמו שצריך? אני לא רוצה לעשות החלטות שגויות כי רק היום פרמטתי... יש לי מערכת הפעלה Win Vista 32bit eng sp2 אשמח לעזרה בנושא... תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך עזרה במפרט 5500k לגיימינג וסרטים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש למשחקים כבדים וסרטים בFHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין כן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות במשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום אנשיםם. אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מעוניין שתיתנו לי את הצעותכם על מפרטי מחשב במחיר בסביבות 4000 ש"ח. החלקים העיקריים שאני מעוניין שיהיו במחשב הם: כרטיס מסך X600 או ה9600XT של Readeon מעבד של AMD 64 BIT 3GHz ושהזכרונות יהיו 512 CL 2.5 בתודה מראש על עזרתכם אלדד כהן.
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
הדגם הוא: Lenovo G505 Model Name: 20240 האם המקוריות באיביי באמת מקוריות? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לחבר שלי עד 6000 ש"ח (יכול לחרוג מעט) מבוסס INTEL. עם מסך CRT וכרטיס קול מובנה. בלי רמקולים ובלי צורב. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי, אני עובד בפוטושופ עם P4 ו-512 MB זיכרון, עם כרטיס מסך בסיסי וזה מצויין בשבילי גם לעריכה של קבצים של מאות מגה בייט. אני רוצה לקנות מחשב חדש, מיועד לעבודה כזאת, אבל משודרג יחסית למה שיש לי. זה מפרט שבניתי ב-tms : קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe OEM E4400T ¤ 593 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 404 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 443 1 צורבים LG H54NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤ 167 1 מערכות הפעלה Microsoft Vista Home Basic 32Bit Hebrew ¤ 4…
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
דרושות המלצות מניסיון בבקשה רצוי מחיר משתלם יחסית כמובן, באתרים בחול נתקלתי בהרבה משטחי עגינה שלא נתקלתי בהם בZAP כדי להזמין מebay? תודה על כל עזרה נ.ב. DELL XPS 1530 ז"א שמותאם ל 15 אינצ' עדיפות עם יציאות USB בבקשה
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב שישמש אותי ללימודים באוניברסיטה. בגלל שהוא ישמש אותי בעיקר לאופיס ואינטרנט אין לי צורך לקנות מחשב חזק במיוחד. רק שיריץ את הדברים האלה מהר, ושיצליח להריץ סרטי HD ושיהיה לו חיבור HD (אני מתכנן לחבר אותו לLCD). לאחר בדיקה של הרבה מאוד דגמים אני מתלבט בין שלושה, אולי תוכלו לעזור לי. האחד הוא ה dell inspiron n3010 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a430m.htm שהוא ללא ספק המחשב הכי חזק מהשלושה, אבל עם הזמני סוללה הכי חלשים. אני לא יודע אם יש טעם באמת לקנות מחשב חזק כל כך לשימושים הצנועים שלי. השני: ACER ASPIRE 3810T http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LXPCR0X112&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he קצת פרטים על המחשב:…
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב נייד ויש לו תקציב של 7000 ש"ח. והוא מחפש מפרט טוב לאינטרנט וסרטים... ושילך טוב עם משחקים עם אפשר... אז בבקשה ותודה.
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
שלום, ראשית רציתי לברך אותכם על האתר הזה. ממש מצויין, עלו והצליחו. עכשיו לעיניינינו, אני חושב לקנות בימים אלו מחשב חדש. המחשב ישרת אותי בעיקר ליישומי משרד שונים : NET , Office. וכדומה. המחשב לא ישמש ל- OC ואומנם אני לא חובב משחקים מושבע אך לא הייתי רוצה למנוע ממני את האפשרות לשחק עליו משחק פה ושם . אשמח לקבל מפרט למחשב מבוסס AMD. התקציב עומד על 5000 כולל מסך, תודה.
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב Mass Effect 3, Batman Arkham City, The Elder Scrolls V Skyrim, Modern Warfare 3, Rage, Deus Ex Human Revolution, The Witcher 2, Crysis 2, Dragon Age 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1680X1050 (מסך Dell 2007WFP) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות. בינוניות למשחק כבד מאוד כמו Crysis 2 3. האם יש צורך בציוד הקפי אין צורך 4. האם יש רכיב…
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אז ככה אני לא צריך בכלל 512MB ! אם יש פחות מ-40GB זה טוב... שימו לי בבקשה מעבד Intel ... אפילו אם זה אחד מהסלרונים צורב אחד (לא דיוידי) ובלי כונן רק צורב בלי מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים... וזהו בערך.. תודה רבה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 955 צפיות
-
-
הפיקסל במסך 13 אינץ' קטן בכשליש מפיקסל במסך נייח. האם המסך עדיין נוח לצפייה (בלי צורך להתקרב מאוד למסך) או שהתצוגה קטנה מדי?
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מחשבים שהמטרה שלהם היא למשחקים, לעבודה ונוחות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724809 http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1286&catId=41 למישהו יש חוות דעת על המחשבים הללו? או מחשב נוסף. אני ממש אבוד בתחום הזה. המשקל לא ממש מפריע לי אבל אני צריך מחשב שאם אני עובד איתו, ולא מפעיל אותו בעוצמה מלאה, ניתן יהיה לעבוד תקופה של שעתיים נניח בלי שיתחמם. מצד שני אם למישהו יש רעיון למחשב קל וטוב בעלות הזאת אני אשמח לשמוע תודה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 955 צפיות
-
-
טוב הסיפור די פשוט. אחותי שגרה בקליפורניה שבארה"ב באה לביקור עוד שבועיים בערך, עכשיו אני רוצה שהיא תקנה לי נייד. איך אני יכול לדעת על מבצעים חמים באיזור המגורים שלה בשביל להנחות אותה לאן ללכת ? g0vner_x3
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים. אני מבקש עזרה בבניית מפרט למחשב שיעסוק בעיקר בעיבוד מוזיקה (CUBASE RESON) אבל שגם יאפשר ליהנות מרוב המשחקים ברמה גבוהה. התקציב כ 4000 ש"ח ואם חייבים נעלה ויכלול: מעבד לוח אם זכרון כ.מסך(PCI EXPRESS) צורב וכונן 1.44 מארז ללא צורך ב כ.קול,מסך רמקולים מקלדת ועכבר.
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (אם לא כדאי אז לא) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (גיימינג כבד מאוד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג כבד מאוד ומשחקים כמו: BF4, watch dogs, GTA 5 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. ה…
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מכיר מישהו שעובד באינטל ולכן יכול להזמין מוצרים שלהם במחירי עלות ייצור מארה"ב. אני שוקל לקנות את החבילה המלאה הבאה: 1 x Intel® Core™ i7-4790 Processor (8M Cache, up to 4.00 GHz) 1 x GIGABYTE H97M-D3H 1 x Intel® SSD 730 Series (240GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 20nm, MLC) 1 x GIGABYTE GeForce GTX 970 G1 Gaming 1 x Microsoft Windows 8.1 Pro - 64-bit - OEM 1 x Crucial Ballistix 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model כל זה יעלה לי יחד עם מיסוי במכס כ-5000 שקל. השאלות הן- - היא האם החבילה הזו מומלצת, כלומר החלקים מתאימים לעבוד אחד עם השני? - אשמח לשמוע הצעות לרכיבים נוספים הדרושים לחבילה שלא כלולים פה (כגון ספק, דיסק קשיח, מארז, קי…
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש קצת עזרה עם מערך רשת ביתית. אני מחפש להרכיב מערך של שני שרתים (או יותר אם בפורם פקטור אחר) (תקציב גמיש) אשר יתחברו ביחד כ CLUSTER, אני מחפש להרכיב משהו כזה כדי להפשר לערוך סימולציות RF וחישובים מתמטיים מורכבים בזמן קצר ככל האפשר. העניין הוא שאני לא תמיד יכול לעבוד מול המחשב (פעם בשבוע ליום אחד במקרה הטוב) ולכן אני צריך גישה מרחוק. כמו כן אני צריך בסביבות ה 2~4TB של איחסון שאפשר לגשת אל מרחוק. בגלל שהכול יחובר לרשת ואני צריך מקסימום הבטחה (מעדיף ציוד של סיסקו - מכיר את IOS מקרוב) אם מישהו יפרוץ את הרשת ויגנוב את קבצי העבודה כל הכסף שיושקע בציוד ירד לתמיון. אין לי מושג בשרתים ופיירוולים מומלצים לכן אני צריך את עזרתכם, גם אם ציוד זה משומש אני צריך מקסימ…
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher 3, lol, רוב אלה העתידים לצאת שהוצגו בE3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). סדר גודל של 24 אינץ (גמיש בנושא) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS DDR PCI-E P5VD-X ויש לי 512 זיכרון אם אני יוסיף את זה המשחק יעבוד סביר כרטיס מסך http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LV154&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he וכרטיס זיכרון http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=35&catcode=32&AdCat=&parentid= מה אתם אומראים? סליחה לא שמתי לב ספיידרמן 3
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום אני זקוק למפרט לעבודה משרדית(אינטרנט תוכנות ומוזיקה) כולל מקלדת+עכבר דרוש שיהיה גיגה זיכרון תודה
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
סלחו לי על ההקדמה אבל היא די חשובה הרכבתי מחשב רק את 4 הרכיבים החשובים { לוח אם, מעבד,כ.מסך וזכרונות } את הלוח האם אני רוצה שיהיה עם הCHIP של 38 כדי שיתמוך במעבדים החדשים של אינטל { התלבטתי עם הCHIP 680 } אני עדיין מנסה להבין איזה יותר כדי את מה ששמתי במפרט או את ASUS P5E Intel® X38 Chipset LGA 775 הם אותו מחיר כרטיס המסך צריך לתמוך במסך של DELL 24 אינץ וברזולוציה הגבוהה שלו 1900*1200 וכמו כן כרגע יש לי ספק של 430 של ANTEC האם הוא בכלל מספיק לכרטיס זכרונות בעיקרון רציתי DDR3 אבל המחירים פשוט גבוהים מאוד אז התלבטתי בין DDR2 800 ל DDR2 1000 כמובן 2 GB המעבד אני לא רואה סיבה למה לא אותו { אלא אם כן למשהוא יש המלצה למעבד אחר באותו השקעה +- } והמפרט הוא כמות. מוצרים סה"…
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי, אשמח לכל טיפ למחשב מדיה סנטר לסלון שכולל: לוח אם+מעבד = ? זיכרון = ? קשיחים = 2 של 1 טרה WD Raid edition כרטיס מסך= ? כרטיס סאונד= ? מארז= ? ספק כוח= ? כרטיס טלויזיה= ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-