עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, ושבת שלום. ברצוני לקנות מחשב שישמש אותי לאינטרנט, שירים, סרטים (לא HD), מסנג'ר וכל הדברים הבסיסים הללו. לא צריך ציוד היקפי, ללא צורך במערכת הפעלה, לא מתוכנן שום שדרוג ולא מתוכנן OC. כמה בקשות: 1. המחשב יקנה בחנות SKYPC, לכן אני אשמח אם תתנו לי מפרטים מהאתר שלהם. 2. שהמחשב לא יהיה טרקטור, סביר... (7 מתוך 10). 3. שהמחשב יהיה מהיר (תיקיות, תמונות וכו'). זהו, בסך הכל מחשב בסיסי למדי, לכן אין פה לאן להשתגע. עוד דבר, יש לי מפרט שבניתי ואשמח שתביאו לי חוות דעת עליו. מעבד Intel Pentium Dual-Core E6500 Tray ₪339 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=E6500ay לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-US2H ₪347 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950035 כונן קשיח Westren D…

• 13 תגובות
    • 941 צפיות
  2. Started by Plumber,

שלום אני זקוק למפרט לעבודה משרדית(אינטרנט תוכנות ומוזיקה) כולל מקלדת+עכבר דרוש שיהיה גיגה זיכרון תודה

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  3. Started by Mikle3,

היי, קיבלתי מחברה בשם "שי מחשבים" בהרצליה מפרט למחשב משחקים ואני רוצה לדעת האם הוא שווה את המחיר / מה אתם הייתם משנים או מוסיפים. התקציב הוא בערך 5500, והמטרה היא להריץ משחקים באיכות בינונית ומעלה. אני לא צריך ציוד הקפי ואני מניח שאני לא אעשה overclocking. כמו כן אם מישהו מכיר את החברה ויודע להגיד עד כמה איכותית היא וכו, אני אעריך גם את זה. המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO Q6600 2.4ghz 8M קירור למעבד: GlacialTech 5710S Heat pipe cooler, focus on the toppest level of overclocking the latest CPU silently, זיכרון: CORSAIR KIT TWIN2X1024A-6400, XMS2-6400 2x64Mx64, non-ECC 240 DIMM, unbuffered, 5-5-5-12, 64Mx8 DRAMs, matched pair, with Heat Spreader לוח: INTEL DP35DP 1333MNZ …

• 12 תגובות
    • 941 צפיות
  4. Started by buwulifo,

שלום לכולם, אני מכיר את פורום המפרטים שנים רבות, אך זו הפעם הראשונה שיוצא לי לכתוב בפורום המחשבים הניידים הנסיבות מעט עצובות -המחשב הנייד שלי נגנב... אבקש את המלצכתם למחשב נייד בסיסי ואמין, לשימושים ביתיים קלים - אינטרנט, אופיס וקצת סרטים. תקציב: עד 1,200 ש"ח. מע' הפעלה אינה חובה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  5. Started by Check_Point,

אני מחפש המלצה למחשב נייד, הדגש העיקרי הוא שהוא יהיה קל, ואחריות טובה. אין צורך בגרפיקה מתקדמת, אלא דגש ביכולות עיבוד גבוהות. עדיף יותר זול.. 9000 זה גם מחיר סביר.

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  6. Started by eXpire,

שלום לכולם! ברצוני לקנות מחשב שיחליף את המחשב הנוכחי שלי. יעודו העיקרי של המשחב הוא משחקים/ משחקי online למשלך COD4,WOW,2MOONS,DIABLO 3,וכו' (RPG ו- FPS) המסך שאני משתמש בו הוא סמסונג T200 - 20 אינצ'. לגבי חנויות אין לי ממש העדפות אבל המחשב הזה נקנה מאייבורי ושירת אותי במשך כ-3 שנים. רצוי שזה יהיה קרוב אני גר בחולון ליד הכניסה לראשון(5 דקות הליכה לקניון הזהב). יש ברשותי חלקים שאולי אשתמש בהם במחשב החדש: -כונן DVD -הארד דיסק של 240 גי'גה IDE -שתי כרטיסי מסך nvidia 8600GT/nvidia 9400 -שתי גי'גה ראם (שתיים של גי'גה) DDR2 תודה מראש

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  7. Started by mythu,

בזמן האחרון השגתי משחקים דיי חדשים... max pyen 2 and comandos 3 בשני המשחקים יש לי את אותה הבעייה ואני לא יודע ממה באמצע המשחק פתאם הוא יוצא לי מהמשחק אל השולחן עבודה ובמשחקים ישנים יותר כמו TacticalOps זה לא קורא... אני לא יודע איפה יושבת הבעייה או על הכרטיס מסך או על הזיכרון יש לי p4 2400 asus mother borde kingston 256 ddr רק צ'יפ אחד יש לי רק 256 ;/ gf2 mx400 64mb בשני המשחקים אני משחק על האיכות הכי נמוכה ובשניהם יש לי את אותה הבעייה יש לי כסף לקנות או כרטיס מסך יחסית זול וטוב עד שיהיה לי כסף בפסח למשהו רציני יותר אז אני קונה או עוד זיכרון או כרטיס... מה אתם אומרים זיכרון או כרטיס ?

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  8. Started by madweed,

. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברמה בינונית/סרטים באיכות גבוהה ותוכנות שלא ממש כבדות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס כן, מערכת הפעלה של חלונות 7 עם אופיס 2010 …

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  9. שלום. אני די חדש ולא כל כך מבין בכל הקשור למחשבים ניידים .. אני מחפש לקנות מחשב נייד . אז ככה הדרישות הן בעיקר שיהיה חזק, מחשב למשחקים בעיקר עם דגש לכרטיס מסך מעולה , מסך 15.4, מעבד 2 ג'יגה לפחות וזכרון פנימי לא פחות מ2. התקציב שעומד ברשותי הוא עד 6,500 ש"ח. דגש נוסף הוא בעניין האחריות . אשמח לקבל קצת עזרה במציאת מפרט שיענה על רצוני. שתיהיה לכולם שנה טוב וחג שמח בתודה , גיל.

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  10. מעוניין לקבל את התמורה הטובה ביותר עבור הכסף. תקציב באזור 4000 ש"ח +- ללא OC. השימוש במחשב יהיה לגלישה הורדות ואופיס אבל גם למשחקים (לא באקסטרים) קיבלתי שתי הצעות 1. core 2 dou 4500 2.2G box 1gb ddr2 800mhz kingston 1gb ddr2 800mhz kingston 3850 pcs 512mb 256bit dvdrwx20 samsung sata P5k-sep35(s+l) 300gb 8mb samsung מארז HEC+ספק שאמורה לעלות באזור ה3000 +- עד כמה שהבנתי 2. מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L : דיסק קשיחWestern Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Gigabyte Nvidia Geforce 8600GT 512MB DDR2 HDCP Bulk כונן אופטי:Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black …

• 13 תגובות
    • 941 צפיות
  11. שלום רב חבר שלי קונה מחשב חדש שיהיו לו מספר שימושים. השימושים הם : עבודה שוטפת עם המחשב ( אינטרנט , הורדות , תוכנות לעריכת סרטים ) , מידה סנטר ( צפיה בסרטים ) ומשחקים ( קלים עד בינוניים ) , כמו כן , רצוי שהמחשב יהיה שקט ככל היותר מכיוון שהוא נמצא בחדר השינה . התקציב הוא כפי שרשמתי בכותרת עד 4500 ש"ח לא כולל מסך , עכבר ומקלדת וכרטיס קול . חברי קונה טלויזיה של 31 אינץ שתשמש לו גם כטלויזיה בחדר , גם לצפיה של סרטים דרך המחשב וגם כמסך למחשב לשימושים שפירטתי למעלה . המפרט שחבר שלי חושב עליו הוא כדלקמן : מחנות ksp : מעבד : intel core 2 due e4300 = מחיר 650 לוח אם : asus p5b s755 conroe , p965 , ddrII 800 , pci-e = מחיר 660 כרטיס מסך: evga 8500gt 256mb ddrII , hdtv , dvi , pci-e …

• 13 תגובות
    • 941 צפיות
  12. היי לכולם מהשיטוט שלי פה באינטרנרט ביומיים האחרונים גבשתי לעצמי איזה מפרט ואודה לכם אם תאשרו אותו.אני חייב לציין שהמחשב מיועד לצרכים הבאים: 1-גלישה באינטרנט<שעתיים ביום>. 2-צפייה בסרטי DVD.<שימוש עיקרי> 3-ממש לא משחקים.<באופן די ברור:אני לא משחק בכלל.> 4-צפייה בטלוזיה באמצעות כרטיס טלויזיה. אז הנה המפרט: מעבד-AMD 2500XP BOX CPU לוח אם-יש 2 אופציות :ABIT NF7 SL או EPOX 8RDA+V2.1.על מה הייתם ממליצים? כרטיס מסך-פה טמון הכלב..קבלתי המון הצעות ואני ממש מבולבל אנא עיזרו לי .הנה חלק מההצעות: 1-CLUB 3D RADEON 9200 128 BIT 2-SAPPHIRE ATLANTIS RADEON 9200 3-CLUB 3D GEFORCE 4 MX 440-8X 4-NVIDIA GEFORCE TI 4200 5-CLUB 3D GEFORCE 4MX 440.כפי שהבנתם …

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  13. דחוף!!! למשחקים ולאינטרנט ללא עכבר ללא מקלדת ולא חייב רמקולים אני רוצה radeon ללא מסך ועד 3000 שקל ולא שקל יותר ושיהיה מחשב טוב ( ) אה!!!! וחשוב!!!! מאיזה אתר הבאתם את המחירים

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  14. Started by moshe_ben_kipod,

האם המחשב זה מספיק טוב לעבודה עם קבצי PDF, אופיס ודומיהם, כשירוצו במקביל כמה תוכנות כאלו ביחד עם הדפדפן? ה2 ג'יגה יספיקו או שכדאי להרחיב ל4?כי קראתי באתר של היצרן שאפשרי, אך לא הבנתי בדיוק איך עושים זאת: "DDR2 memory, upgradeable to 4 GB using dual soDIMM modules "

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  15. Started by fuck off,

אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד AMD 64 ביט ו3 גיגה הרץ. 1024 זיכרון R.A.M. ו160 גיגה ביט. אפשר ב2 כרטיסים את הראם. ללא מסך ללא צורב וללא ציוד הקפי. וקירו טוב למעבד. ועם מארז וספק.

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  16. Started by nissim29,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב ג 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15.6 אינץ', עדיפות למחשב לא כבד מדי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עם מערכת הפעלה window…

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  17. חשבתי על זה: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1014 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35C-DS3 ¤603 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39217 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤591 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤126 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז כולל ספק HEC 6A21 400W ¤394 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A21B-400 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3024¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il + http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=870 (3850 970 ש"ח) או זה CPU Intel Core 2 Duo E4400 …

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  18. Started by UrielZ,

מטרות המחשב יהיו משחקים, אינטרנט, ותוכנות קלות... הקירור והשקט לא חשובים...שיהיו סטנדרטיים.. לא מתוכנן OC. אין העדפה לחברה מסוימת.. עכשיו יש לי בקשה כזאת אני צריך מפרט שהוא רק המחשב עצמו, בלי ציוד היקפי ובלי מסך. ועוד מפרט שהוא עם ציוד היקפי (עכבר ומקלדת ) ועם המסך, אבל חשוב זה יהיה ציוד היקפי זול עם מסך נורמלי...כולל רמקולים פשוטים. התקציב הוא 3500 גג. תשתדלו לא לחרוג. תודה רבה רבה מראש

• 12 תגובות
    • 941 צפיות
  19. . מה התקציב המקסימאלי? 2.5-3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך אלא אם כן ההשקעה שווה את זה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD וורד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS ומכוניות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  20. Started by Cesaro,

הערה קטנה:אשמח לקבל מפרט רק מivory\ksp או משהו שנמצא באזור הקריות בלבד.(לא חיפה) תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 2000 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 300,עדיף לא לחרוג מעל 2300 אבל עם חריגה קטנה אז סבבה שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: CS:GO,BATTLEFILED,COD,FAR CRY •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): 64מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25G…

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  21. שלום , אני צריכה בבקשה מפרט מחשב למשחקים וגלישה באינטרנט , התקציב שלי הוא 3500-3700 בערך. המחשב חייב היות שקט כי הוא יהיה בחדר. מעבר לזה המחשב יהיה multitasking ז"א ירוצו עיו הרבה תוכנות בקביל ו-vmware , כך שהוא אמור להיות עם כ 4 ג'יגה זכרון. תודה על העזרה וההמלצות!!!

• 17 תגובות
    • 941 צפיות
  22. שלום רב חברי הפורום, אז אני מחפש לקנות מחשב חדש שהשימוש העיקרי בו הולך להיות גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, אופיס, תוכנת AutoCad ומעט פוטושופ. המסך הרצוי הוא 15.6, אך אם יש מסך מעט גדול יותר אז זה יכול להיות ממש נחמד. המסך צריך להיות מט, שכן לא נוח לי לעבוד מול מסכים מבריקים. המשקל והסוללה פחות משנים משום שהמחשב יהיה נייח רוב הזמן. חיבור USB3 נראה לי חשוב, הרדיסק 500 ג'יגה יספיק לכל הדעות, חשוב שיהיה מהיר. צריך להיות מצוייד בכונן DVD. האחריות רצוי שתהיה כמה שיותר זמן, ואם יש חברות שידוע שהן עושות בעיות בתחום הזה אז אני מעדיף לא להתעסק איתן. אין צורך שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה. חשוב לי שלמחשב תהיה מקלדת נוחה ואיכות בנייה טובה. התקציב הוא 4000 ש"ח, אך אם אין צורך לנצל…

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  23. אני נוסע למשלחת של ארבעה חודשים מספטמבר ונודע לי שבמקום שבו אני אשהה, הבית ספר מחייב שיהיה לי מחשב נייד, שיתאים לשימושים הנ"ל. חשובים לי דברים כמו: משקל, סוללה, וביצועים. בינתיים נתקלתי במחשב הנ"ל: http://www.gateway.com/systems/series/529598026.php האם הוא טוב? האם עולות בדעתכם עוד אפשרויות? תודה מראש לכל העונים!

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  24. שלום, אני משתמש חדש, בטח אני נופל עליכם והכל, אבל אני די וותיק (לא זוכר את המשתמש הישן). אני רוצה לבנות מחשב לאח שלי הקטן (בן 13). אני מעוניין במחשב לגיימינג (שיוכל להריץ את המשחקים הנוכחיים ובפוטנציאל את הבאים, לדוגמא, שיוכל להריץ BF4) התקציב לא גבוה, אבל אשמח להצעות משתלמות תקציב: 2800 ש"ח (חריגה, עדיף שלא ל3000 ש"ח). לא כולל ציוד הקפי. תודה! * אם לא ציינתי משהו, אשמח אם תגידו ואוסיף (קראתי את החוקים ולא ראיתי שהחסרתי משהו) שבוע נעים

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  25. Intel Core I7 6700K Gigabyte GA-Z170-HD3P HyperX Savage 8GB DDR4 2400Mhz CL12 X 2 EVGA GTX 1070 FTW GAMING סה"כ 5370 ש"ח שאר הציוד קיים DVD ספק אנטק 650W ארקטיק קולין R4 וכו. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. או לשמוע הצעות אחרות אולי.

• 2 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.