עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום יש לי מחשב גיימינג ישן אני מתלבט האם לשדרג חלקים ממנו ואז להוסיף בעתיד חלקים נוספים או לקנות מחשב חדש האם לדעתכם זה שווה? הרעיון הוא לשדרג מעבד+לוח אם+זכרון + SSD לא לקנות כרגע כרטיס מסך עקב חוסר זמן למשחקים - כשאתחיל לשחק אקנה המחשב הקיים: i5-2500K 8GB ASROCK MB 128GB SSD GTX570 1TB HDDx2 usb 3 extension+CM690 Case - אהוב עליי במיוחד שידרוג למחשב נוכחי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידה ומה שדרשתי מוגזם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משר…

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  2. Started by blitz,

מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) 1 1050 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 8I915P DUO-A S775 DDR1+2 1 620 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 256MB A-DATA /VT 2 320 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E 1 1120 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB SATA 1 360 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 1 325 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A19 1 390 מקלדות? כמות מחיר סה"כ MS Internet + MS Mouse Optical 1 120 סה"כ 4305 המחשב מיועד למשחקים (לא גיימר כבד) ממוצעים, אינטרנט (הורדות שירים,סרטים וכדומה) ןבתקווה שלא יתקע או יהיה אי…

• 11 תגובות
    • 956 צפיות
  3. Started by Borgore,

*צונזר*

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  4. DELL Latitude E6410 HP EliteBook 8440W ThinkPad T410s Lenovo לזה יש גם דגם עם multi touch Hp EliteBook 2740p Tablet PC המחשב לא יקנה בארץ לגבי העדפה אני מאוד רוצה מחשב מגע יש לי אחד כזה בעבודה של פנסוניק מוקשח וממש כיף לעבוד עימו בנוסף אני חושב יהווה יתרון בלימודים אם אני יוכל לכתוב עליו במקום במחברת. זמן סוללה אני חושב משהו כמו 6 שעות צפונה יהיה טוב

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  5. המחשב נועד לאישה מבוגרת, יחובר למסך 22", משחקים בסיסיים מאוד לנכדים. חשוב מאוד שיהיה שקט(אפשר להוסיף קירור אם צריך). אין צורך במערכת הפעלה או בציוד היקפי כלשהו. אם זה יוצא יותר זול אין לי בעיה ללכת על KSP(הבנתי שברכיבים בסיסיים הם יותר זולים). תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  6. בברכה. העיניין פה היה לתת good value for money. בנוסף הוא גיימר מטורף שמסוגל לטחון שעות מול מחשב, ואני מתכוון לבצע אצלו אוברקלוק קטן (לכרטיס ולמעבד, על מנת למצות את הפוטנציאל של המערכת הנ"ל) הושקעה כמות נכבדה של כסף פה, והנה התוצאה: (חשוב לציין כי המארז, המעבד והספק נקנו בנועה מחשבים, וכל השאר ב KSP, וזאת משום שלוח עם צ'יפסט nforce 3 אולטרה עולה בחניות אחרות מעל 1000 שקל, שבהשוואה למחירים בחו"ל, זהו שוד לאור היום!). Cpu: athlon64 3200+ 939 pin 1360 mobo: K8NS-Ultra 939 pin 680 memory: A-data Pc 3200 512 *2 900 Gpu: xfx ge-force 6800 gt 2370 HD: maxtor 120 giga s-ata 500 case : COMPUCASE CI-6A19 280 PSU: Thermaltake TT420 WATT …

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  7. שבוע טוב לכל חברי הפורום וליועצים התותחים. אני מעוניין לרכוש בארץ בימים הקרובים מחשב נייד חזק לפיתוח תוכנה, עבודה בדפדפן מרובה חלונות, משחקים. תקציב: 6000 ש"ח (ניתן לחרוג) מימדים: עד 2 ק"ג ורצוי פחות. מסך 15.4" מ"ה: WIN10,WIN11... דרישות MUST: מקלדת איכותית ומוארת. חיבור לתחנת עגינה TYPE C. אחריות ל-3 שנים מספק\יבואן אמין. המחשב מיועד לעבודה אינטנסיבית וניידות גבוהה לכן חשוב שיהיה עמיד. רצוי גם: מסך מט. זמן סוללה ארוך ככל שניתן. מניסיון העבר אני מעדיף מחשבי DELL או LENOVO על פני ASUS או HP תודה מראש..

8. שלום, אבא שלי מחפש מחשב נייד חזק, השימוש שלו הוא יומיומי, צפיה בסרטים, גלישה, הורדה וכו'.. הוא מחפש מחשב שיהיה טוב גם בעוד כשנתיים לפחות, בגלל זה יש צורך בחיבורים יציאות וחלקים מהדור האחרון, התקציב הוא 4000 ש"ח ואלה הנתונים: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות וצפייה בסרטים * גודל המסך? סטנדרטי * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? אפשרי לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות לחברה עם איכות חומרים טובה, …

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  9. שלום חברים, אני מעוניין לבנות מחשב mini itx פעם ראשונה שאני עושה זאת , המטרה: מחשב קומפקטי בגודל אשר יבצע בעיקר מטלות עריכת תמונות RAW בתוכנות כגון CS6 ועריכת סרטי וידאו HD אחרי חפירה ארוכה בפורמים הגעתי למפרט מחשב שאני חושב שהוא בהחלט יבצע את המטלה. יחד עם זאת מכיוון שאני עושה זאת פעם ראשונה אני מבקש להתייעץ אתכם , אוליי כיוונתי גבוה/נמוך במפרט שבחרתי, להלן המפרט: [TABLE=width: 745] [TR] [TD=align: left]Mini-ITX PC Case[/TD] [TD=align: left]Bitfenix Prodigy Red Mini-ITX[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]motherbord[/TD] [TD=align: left]ASRock's Z77E-ITX Mini-ITX (LGA 1155)[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]cpu[/TD] [TD=align: left]intel Core i5-3570K ( LGA1155 )[/TD] [/T…

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  10. Started by ShoVaLK,

המחשב שלי עומד למות אז אני צריך לקנות כמה שיותר מהר מחשב חדש ב2000 שקל ואפשר לחרוג טיפהה.. אני רוצה עם מעבד של אינטל ואני רוצה שהGTA IV יעלה חלק במחשב הרזולוציה של המחשב היא 1024*1280 לנצל כמה שיותר שיצא המחשב הכי טוב במחיר הזה שאני יודע שהוא לא גבוהה עם לוח אם שאם אני ירצה יום אחד לקנות 4 ליבות אז שיעלה בלי בעיה וספק שיחזיק יותר מיומיים ואם יש כרטיס מסך עם HD שיריץ את הGTA ועוד משחקים של היום הכי טוב שאפשר ברזולוציה הזאת אם 2G RAM נראה לי מספיק והרכבה עצמית אם שכתי משהו שאתם צריכים תגידו פה תודה לכל מי שעוזר :]

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  11. Started by mikypuff,

שלום חבר'ה, דבר ראשון - עברתי על חלק מהפורום ואני רוצה לומר לכם ממש כל הכבוד על העזרה שאתם נותנים ושרמת הידע כאן ממש ממש גבוהה. כל הכבוד. דבר שני - לגבי המחשב עצמו: אני מעוניין לקנות מחשב חדש עם שתי מטרות: א. עבודה משרדית (אינטרנט ואופיס). המחשב צריך להריץ יפה את office 2007 ולגלוש ברשת כמו שצריך. כמו-כן, המחשב מתוכנן להיות ארוך-טווח, כלומר שישודרג בעוד שנה-שנתיים ולכן צריך להיות בעל אפשרות לשדרוג. ב. משחקים. אני לא גיימר תותח אבל אוהב לשחק. לא חשוב לי שהמשחקים ירוצו ברזולוציה הכי גבוהה עם הסינונים והאפקטים הכי מגניבים, אבל שייראו טוב. עצם העובדה שיהיה אפשר לשחק היא הכי חשובה לי, גם במשחקים עתידיים ולכן אני מעדיף תמיכה ב-DX10. אני ממש אוהב את HL2 ולכן אשמח אם הוא ירוץ לא …

• 23 תגובות
    • 955 צפיות
  12. הנה המפרט: Intel Core i5 – 750 מעבד (כולל קירור) Intel P55-WB 1333FSB לוח אם 4196MB DDR3 1333Mhz 500GB SATA2 7200 דיסק קשיח של WD GeForce 250GTs 1GB כרטיס מסך DVDRW x22 Samsung/LG כונן דיסקים True Power ספק (לא פורט לי כמה וואט הוא מספק) מארז HuntKey A502 מקלדת+עכבר 3360 ש"ח *אני לא הרכבתי את המפרט,קיבלתי אותו כהצעת מחיר מחנות. *אשמח לשמוע חוות דעת,שיפורים וכ'ו. תודה

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  13. קודם כל תודה רבה לעוזרים, אני רוצה לקנות מחשב בשבוע הקרוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, תכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:diablo 3 , world of warcraft -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) בהתאם למסך שתציעו לי =} -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  14. אז סיימתי לבנות את המפרט והזמנתי אותו (מ SKYPC.co.il) המחשב למטרת משחקים בעיקר, צפייה בסרטים \ סדרות, אינטרנט והורדות. (בעיקר משחקים) את הכרטיס מסך אני מוכר בעוד כמה חודשים וקונה אחד מסידרה 9 של NVIDIA. תביעו דעה *שימו לב שאני מקבל את החלקים ללא מע"מ וללא ריבית ז"א זה יוצא 5693 ש"ח סה"כ. שמעתי רבות על העניין של המסכים (ה DELL והסמסונג) וזאת ההתלבטות האחרונה שלי למעשה, איזה מסך לקחת.. אני עדיין מתלבט אך כמעט הגעתי להחלטה סופית, כפי שאתם מבינים אני גיימר כבד והרצון שלי למסך הוא - כמה שיותר גדול, כמה שיותר איכותי. למשחקים ולאינטרנט. בעיקר למשחקים, כי אני גיימר כבד (הרבה שעות משחק ומשחקים כבדים) אשמח אם בכל זאת תמליצו לי על מסך כזה, ואם אני אקבל הנאה גדולה מה 24" של…

• 12 תגובות
    • 955 צפיות
  15. Started by meidan077,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכה ברקע אולי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : Witcher 3, Call of Duty, Assassin's creed, GTA V , -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).( 1920X1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  16. מה המצב חבר'ה ?.. בעלה של דודה שלי מעוניין לקנות מחשב חדש וביקש ממני להרכיב לו מפרט אבל בגלל שאני כבר לא עוקב אחר החידושים האחרונים אני צריך את עזרתכם. יש לו מסך, ציוד נלווה ומערכת הפעלה חוקית על דיסק שהוא קנה בעבר אז הוא צריך מחשב נטו. המחשב שהוא רוצה הוא למטרת גיימינג לא כבד ממש. הוא רוצה שכל משחקי הכדורגל יעלו לו על הגראפיקה הכי גבוהה ושלא ייתקע לו (שיעבוד חלק) וגם ש - GTA IV יעבוד אצלו חלק אבל לא על הגראפיקה הכי גבוהה אבל שיהיה שחיק ושיהיה נעים לעיניים מבחינה גראפית. אה ושההארד דיסק יהיה 320GB ושלא יהיה רועש וגם לא מתוכנן OC בזמן הקרוב וגם חשוב מאוד שאפשר יהיה לשפר אותו קצת בעתיד ולא לקנות מחשב חדש. תקציב: 2000 ש"ח עם חריגה מקסימלית של 200 ש"ח. תודה מראש לעוזרים, משה …

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  17. Started by yarin5220,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 1300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים הם רק לעבודות אופיס וגלישה ! אחסון תמונות ושירים .. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים כלל.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  18. Started by zabal12,

1. מה התקציב המקסימאלי?4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. הא…

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  19. Started by WhateverX,

הינה המפרט האחרון שאני בונה, רגע לפני הקניה. הפרט חייב להיות בKSP אז אל תיתנו לי מחנויות אחרות.. יש לדעתכם הצעות לשיפור? תודה!

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  20. אני רוצה לשדרג את המחשב הישן שלי מדובר במחשב שני בבית עבור הילד לוח אם msi-ms-7255 , הלוח תומך רק ב 2 גיגה זיכרון Intel Pentium Dual Core E2160 1.8GHz רוצה לשדרג כרטיס המסך(הקיים הוא onboard) אודה לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך, האם בכלל קיימת אפשרות לשחק עם המחשב הזה משחקים, אני לא מתכוון לחדשים. אודה לכל עזרה מצדכם. תודה

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  21. אשמח לעזרה בבניית מפרט למחשב נייח. אני סטודנט להנדסה שעובד באחת מהמעבדות באוניברסיטה והמחשב שלי לא מתאים לחלוטין לצרכים שלי שכוללים עיבוד מקבילי (Intel Parallel Studio), עיבוד תמונה ומעט גיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה וההבדלים מזעריים, עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג אם משתלם באופן משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עיבוד נתונים/תמונה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB, LabView, VMWare Workstation, Visual Studio - באופן…

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2100 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 ש''ח 2. מה שימושי המחשב? משחקי מחשב בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש-אין ב) המחשב מיועד למשחקים כגון: BF3, ARMA 3, COD MW3 ועוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי-לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?-כרטיס זיכרון. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? -כן, ברמה בינונית 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?-לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  23. הי. לפני שבוע שבועיים הבאתי מפרט לבדיקה ב3200. התקציב הועלה ל4000. אז שיניתי הרבה דברים ורציתי את החוות דעת שלכם. אני קונה היום! Amd Barton 2500+ 333 Abit Nf-7 Maxtor 80g 8mb buffer (IDE) Ati Radeon 9700Np. X2- 256mb Winbond bh-5chips. Case Midi Tower CI-6A19 +Hec 300W ART PSU. הכל עולה 4200. זה בדיוק התקציב שלי. תודה

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  24. Started by J.allmighty,

שלומות, אני מחפש מחשב נייד בתקציב עד 8000 אני לא נוסע לחו"ל איתו לכן אין צורך באחריות בינלאומית (שגם אם כן ,אני ישלח לתיקון בארץ) הצרכים: מעבד כפול , גיגה זכרון , winxp pro (חובה), אינטרנט סלולרי הנייד ישמש אותי לאופיס , אינטרנט , Microsoft Virtual Pc ומדי פעם warcraft סרטים, ולימודים צריך גם קורא כרטיס זיכרון מסך 15"+ חשוב איכות המסך שיהיה ניתן לצפות בוא כמה שעות בלי כאב ראש , ובלילה כאשר חשוך (ברכב). תמיד חלמתי על IBM אבל במחירים של IBM אפשר לקחת מחשבים אחרים עם יותר פיצ'רים נחמדים ולא פחות איכותיים. אין צורך לבזבז את כול ה8000 , כמה שפחות יותר טוב. תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  25. Started by chaya,

אני מעוניינת לקנות מחשב נייד של דל. כמה דברים חשובים לי: 1. מעבד core i7 סופר חזק. 2. מחשב מהיר ועוצמתי, זכרון גדול. 3. נראות טובה 5. מחיר... שלא יעלה על 3500. אין לי בעיה גם לקנות ביד 2. לכן, אם יש לכם המלצה על מחשב יקר יותר, אך שאוכל למצוא אותו במחיר הנ"ל ביד 2 - לכו על זה ;-) תודה!!!

• 0 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.