עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dani,

טוב אני רוצה לקנות מעבד ולוח אם חדשים: עכשיו אין לי מושג מה לקנות אני רואה כל הזמן זה ככה זיכרון וההוא ככה מהירות וזבבורה... יש לי תקציב עד 2100 שקל ככה... אני רוצה משהו טוב (פלוס זכרון 512 MB A-Data) אני רוצה משהו בסביבות ה 2800 מגה הרץ אבל יענו עם ה hiper Threding או האי אם די 64 ביט הזה... מה ההבדל בביצועים ביניהם?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by malull0,

בעבר עסקתי המון בפוטושופ היתי מעצב ברמה טובה יחסית, התגייסתי לצבא והפסקתי לגמרי, היום אחרי שהשתחררתי אני רוצה לחזור ללמוד פוטושופ ולהעצים את הידע שלי כמו כן אני רוצה ללמוד תוכנות שלא השתמשתי בהן בעבר כמו אילוסטרייטור פלאש css וכו׳, אני אשמח אם מגוון האנשים המנוסים והמבינים פה ייעצו לי על מפרט מחשב שמתאים לדרישות שלי, חשוב לציין שאני לא מחפש את המחשב הכי יקר שהוא הצעקה האחרונה בשוק, משהו בתור התחלה לחזור למה שהייתי אבל מנגד שיעמוד בדרישות של אילוסטרייטור ופוטושופ ולא יקרה מצב שהמחשב לא יעמוד בדרישות, התקציב שלי נע סביב 2000-2500 ש״ח (גג 3000 אם אין ברירה), תודה ענקית מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. כשאני מחבר עכבר חיצוני זה עובד בלי בעיה רק הטאצ'פד לא עובד לי ניסתי להתקין מחדש את הדרייוור של SYNAPTICS אבל לצערי עדיין לא עובד למישהו יש רעיון איך אני משחרר את זה ? תודה רבה לכל מישיעזור

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by r.g.comuters,

3000 אלף פלוס מינוס שלום לכלום ממש שמזן לא כתבתי פה אז שוב שלום לכולם עכשיו לי לי בקשה קטנה אני צריך מפרט למחשב (מבית אינטל ) מחשב שאני יוכל לעבוד איתו לפחות איזה 3 שנים ככה בשקט בסבביות התקציב שאמרתי המחיר הנתון הוא כרגע רק למארז והחומרה הפנימית נטו אז נא להציע אני חשבתי על משהו כזה פחות או יותר intel p4 3.0 או intel p4 3.2 s-775 m.bord של גייגה בייט לא נעול על דגם רק שלא יהיה זבל !!! 256 mb ddr מה אומרים על DDR 2 כפול שניים לדואל צ'אנל דיסק קשיח של ווסטון דיגיטל 80 גיגה או 120 או משה יכנס 8 מגה באפר גיפורס 6600 יש מצב ל GT :-[???.. כונן דיסקטים צורב DVD DUAL LAYER מארז HEC קמפיוקייס כמה זה יצא לי פחות או יותר ?...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם!! קניתי את המחשב הזה, http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-xps15-460m.htm עם זיכרון של 6 ג'יגה...... המשלוח התעכב, ומנהל האתר נתן לי תוספת ל 8 ג'יגה מתנה. השאלה מה זה מועיל לי, כי אני יודע ש 6 ג'יגה זה כבר רציני...האם 8 ג'יגה יגרום למחשב לרוץ טוב יותר משמעותית, או שלהישאר עם ה 6 ג'יגה ולהוציא ממנו סוללה חזקה יותר...? אני גיימר ממוצע, אוהב לשחק במשחקים רציניים יחסית. לגבי המערכת הפעלה, יש לי את חלונות 7 אולטימייט 64 ביט שאני אתקין עליו בהמשך... אשמח לתשובה!! המון תודה!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי אז קודם כל, אני חייב לציין שכל הפוסט הזה לא היה נכתב אם אפל היו בני אדם. אין ספק שהמחשב המושלם בשבילי הוא macbook touch אבל, אפל כמו אפל, לא מוכנים לייצר אחד כזה בינתיים (למרות שמועות ששמעתי לגבי אפריל 2011.. למרות שלא נשמע הגיוני היות והאייפד 2 יצא רק עכשיו והם עוד רוצים למכור אותו קצת). אני צריך את עזרתכם. המצב שלי הוא כזה: אני חייל משוחרר שצריך לקנות לפ-טופ. אני רוצה לפ-טופ על מנת לגלוש באינטרנט, לבנות אתרי אינטרנט (אולי..), לתכנת קצת (רק אפליקציות שימושיות לעצמי וכאלה, תיכנתתי מספיק בצה"ל ואין לי כוח לזה כרגע). לראות סרטים, לקרוא המון ספרים אלקטרוניים, ולהשתמש בו כמחברת באוניברסיטה (חשוב שהטאץ' יתאים לכתיבה איכותית, שיהיו לי מחברות יפות. לא רוצה להיתקע עם טאבלט חצ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לעבודה בAUTOCAD אדריכלות אבל ישמש למשחקים ברמה בינונית מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AUTOCAD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ילדים גם הולכים להשתמש במחשב אז שיריץ משחקים ברמה סבירה אבל לא משהו מיוחד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by i.k,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב והציעו לו את המחשב הבא ב2500 האם כדאי: p4 2533 fsb 533 intel 845 chipset הלוח תומך בfsb 533 בלבד 512 DDR 333 GEFORCE 4 MX-440 מארז ג'נרי אם ספק 300 וואט w.d 80jb לא כולל מסך ,ציוד הקפי האם המפרט הזה שווה 2500 שייח? המחשב הוא יד שנייה. ומיועד למשחקים יכול להיות תהיה עוד הצעה להוריד את הכרטיס מסך ולקנות משהו אחר במקומו וכך המחיר ירד ל2100 שייח אבל זה בסימן שאלה מצד המוכר.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by 144144,

שלום לכולם, הבנתי שיש פה התנגדות גדולה לקניית מחשב מהעיתון. אשמח אם מישהו יסביר לי למה לא לקנות את המחשב הבא (לי נראה שהמפרט מספיק מפורט כך שאני יודע מה אני מקבל והמחשב הרבה יותר חזק מהמפרט המומלץ של האתר לאותו טווח מחירים): ספק: ספק 500W MAX ושנה אחריות 50 ש"ח שדרוג למארז HEC COMPUCASE CI-6A21 הכולל ספק (500W (HEC רק 270 ש"ח. מעבד INTEL CORE 2 DUO E6550 (4MB) 1333 תוספת למעבד E6750 רק 90 ש"ח תוספת למעבד Q6600 רק 455 ש"ח. לוח אם INTEL CHIPSET P35 אינטל מקורי P35 Dragontail Peak או לוח מתוצרת GIGABYTE P35-DS3L ללא תוספת תשלום ניתן לשדרג ללוח MSI P35 או ASUS רק ב 90 ש"ח ניתן לרכישה עם לוח 945GC אסרוק בפחות 330 ש"ח ניתן לרכישה עם לוח DG33BU אינטל בפחות 30 ש"ח. דיסק קשיח 320…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by hilatza,

מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), מוזיקה. * גודל המסך? 11" ומעלה.. * משקל רצוי? עד 1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף סוללה שתחזיק 6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 250GB. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה. * כונן Bluray? אין לי מושג מה זה, אז כנראה שלא.. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. המחשב יחובר למסך 32, מתוכנן OC עם CF אופציונאלי הגעתי עם מפרט שדוסקס פה עם קירור של arctic coolling למעבד ולכ.מסך והמוכר עמד בתוקף על כך שהקירור לא מספיק (הוא דיבר על המהרה ל 3.6MHZ), מה אתם אומרים על המפרט שהציע? המפרט שאיתו הגעתי לחנות: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤781 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם ASUS P5Q PRO ¤704 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31202 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤414 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Gigabyte ATI…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by glatzio,

שלום לכולם אינני מבין בתחום ,לצערי, אם תוכלו לעזור אשמח תקציב עד 5000 ש"ח , מבקש לקנות נייד למטרות עבודה , מוסיקה, וידאו , תוכנות כבדות כמו קיו- בייס וכו' ישמש גם לישומים רגילים כמו משחקים ,סרטים אינטרנט וכו' , חשוב לי שנייד זה יוכל לעבוד כשעתיים לפחות על סוללות קיבלתי הצעה של 4400 ש"ח למחשב נייד TOSHIBA דגם SATELLITE L500-13T אשמח לקבל הצעות , הערות,הארות, וכמו כן אופציות לניידים חזקים וטובים יותר למול הדגם הזה עד תקציב 5000 ש"ח להלן מפרט הנייד שקיבלתי תודה לכולם Model Satellite L500-13T CPU Intel Core2 Duo T6500 (2M Cache, 2.10 GHz, 667 MHz FSB) OS Windows Vista Home Premium Memory 4GB DDR2 800MHz Display 15.6 inch wide Graphite Gray finish 1366x768 (HD) Gra…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by BulbuloNi,

מעבד: I7 4790 3.6 לוח אם: Asus B85M - G כרטיס מסך: Sapphire HD 7950 3GB BOOST ספק: Corsair VS650 זכרון: 16 ג'יגה ראם 1600, CL9 מארז: Corsair Obsidian 300R

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי לכולם אני התחלתי ללמוד לפני חודש בטכניון ואני חייב חייב לקנות מחשב נייד הכי טוב שאני יכול למצוא עד 2500-3000 ש׳׳ח. אני צריך שהמחשב יהיה מספיק חזק כדי להריץ mathlab וכדומה. ראיתי שיש שאלון שאנחנו אמורים למלא אז הינה שלי: * מטרות המחשב? ציינתי בתחילת ההודעה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל המסך חייב להיות לפחות 13 אינץ׳. עדיף גם לא גדול מידי שכך גם המחשב עצמו לא יהיה כבד מידי. * רזולוציית המסך? פחות רלבנטי לי. שיהיה רגיל אני מניח. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אני אשתמש בעכבר אלחוטי כך שזה לא רלבנטי. * משקל רצוי? לא יו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ran1809,

אז ככה מישהוא הביא לי T40 של IBM עכשיו הוא נדלק ולא רואים כלום במסך עכשיו אם אני שם אותו על שלט כלומר מגביהה לו את החלק הקדמי מעט המסך נדלק פירקתי אותו ושיחקתי במגעים קצת לא מצאתי צשהוא מיוחד..! מה נראה לכם הבעייה ..? (לי נראה לוח אם) תודה רן

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by udist,

שלום, מעוניין במחשב למשחקים כמו BF1, COD, ומסך. יש אפשרות לקנות רכיבים באילת! הנה השאלון: תודה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF1, COD, LOL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות לFHD, אם אפשר יותר במסגרת התקציב אז למה לא -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם י…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. התבקשתי לסייע לזוג מבוגרים בהרכבת מפרט לשימוש ביתי בסיסי - הם בעיקר גולשים באתרי חדשות, בנק וכדומה. התקציב עד 2000 ש"ח, אם ניתן בפחות אז עדיף. אין צורך במערכת הפעלה בSSD או בציוד היקפי. עדיפות לחנות בירושלים או שעושות משלוח ושכוללות הרכבה של המחשב. הקנייה מתוכננת השבוע. לעזרתכם אודה (ראיתי את הדיון הדומה שפורסם, אבל שם נראה שמרבית החומרה קיימת - ופה זה לא המצב)

18. Started by king-bob,

היי, יש לי שאלה. אני מעוניין במחשב נייד, עדיף מתחת ל-2600 שקל ומעל ל-10.1 אינצ'. אני סטודנט והשימוש העיקרי שלי בו יהיה לאופיס. הסוללה חשובה אך 6 שעות יספיקו לי. התלבטתי לגבי ה-asus 1101 אחרי שויתרתי על ה-1005 בגלל גודל מסך, אך נשמע שהוא מאוד איטי ומתקשה אפילו בהרצת ישומים פשוטים. ל-1201 סוללה חלשה מדי. מצאתי את הנייד הזה, 1410 של אסוס, וקראתי עליו ביקורות טובות. מצד שני הוא לא מיובא באופן רישמי לארץ וניתן להזמין אותו רק מהחנות הזאת. http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=1670 האחריות שהם מציעים היא של מעבדה ולשנה. מנסיון שלכם עם אחריות של מעבדה ועם מחשבי אייסר. האם זה "סיכון"? במידה וכן, האם יש מחשב במחיר ורמת ביצועים דומה שכן מיובא לארץ ומגיע עם אחריות? (מצאתי רק טו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Tzox,

שלום. אני מחפש מחשב שישמש אותי ללימודים באוניברסיטה. בגלל שהוא ישמש אותי בעיקר לאופיס ואינטרנט אין לי צורך לקנות מחשב חזק במיוחד. רק שיריץ את הדברים האלה מהר, ושיצליח להריץ סרטי HD ושיהיה לו חיבור HD (אני מתכנן לחבר אותו לLCD). לאחר בדיקה של הרבה מאוד דגמים אני מתלבט בין שלושה, אולי תוכלו לעזור לי. האחד הוא ה dell inspiron n3010 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a430m.htm שהוא ללא ספק המחשב הכי חזק מהשלושה, אבל עם הזמני סוללה הכי חלשים. אני לא יודע אם יש טעם באמת לקנות מחשב חזק כל כך לשימושים הצנועים שלי. השני: ACER ASPIRE 3810T http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LXPCR0X112&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he קצת פרטים על המחשב:…

20. Started by compman12,

אהלן, כרגע אני רוצה להגדיל ולשדרג מערכת "NAS" שמוגדרת כשרת הורדות ואחסון כוננים. המפרט: AMD sempron LE-1250 Gigabyte GA-MA69VM-S2 Single ddr2 3GB ספק HEC400W ו4 כוננים קשיחים בפנים. 2t טרה, ועוד 3 של טרה. המארז עצמו הוא הוא גדול, ומרווח nzxt Whisper ניתן לדחוף שם 8 כוננים במקומות המיועדים לכך למטה , ועוד 6 כוננים למעלה עם מגירות http://www.guru3d.com/articles_pages/nz ... est,1.html 1. מה המקסימום כוננים שאני יכול לשים על המערכת הזאת? הכוונה מתי כבר המערכת לא "תסחוב" את כל הכוננים. 2. אשמח להצעות מארז NAS מתאים Micro ATX (גודל הלוח) - שהוא לא יקר, אוטם רעש כמובן סירקולציית אוויר טובה 3. בלוח יש כניסה רק ל4 כוננים, איזה התקן מומלץ להוסיף (כרטיס הרחבה מסוים)…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by rotman,

היי, רוצה לנצל את המשלוח החינם באמזון ומתלבט בין 2 מסכים. אשמח לקבל ייעוץ. השימושים העיקריים שלי הם גלישה וכו' אבל מדיי פעם גם משחק. יש לי כרטיס AMD Radeon HD 6700 Series מתלבט בין : MZ27AQ ל MX27AQ אני יודע ששני המסכים לא כל כך שונים. אשמח לקבל אופציות נוספות וטובות יותר באותו סדר גודל של המחיר אם יש. (למשל, מה עם Acer XF270HU) תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by Maor-D,

דבר ראשון תודה לכל מי שנכנס. אני רוצה להכניס מחשב לחוות השרתים של 012. עכשיו אני רוצה להכניס מחשב חזק מאוד כדי שלא סתם לקנות מחשב. אני מעוניין לפתוח עליו שרתי משחק , מירק , רדיו ואיכסון אתרים. כמובן שכמה שיותר דברים יותר להחזיק יותר טוב. עכשיו לפי מה שהבתי מעבד 64 ביט הוא ממש חזק בשביל שרתים. האם יש מעבד יותר טוב ממנו בשביל שרת ? והאם אפשר להכניס מס' מעבדים של 64 ביט ? ומה המחיר +- של אותו מעבד ? אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט ממש חזק שיספק אותי כדי שאצליח להחזיק אתרים חזקים מאוד , שרתי משחק , שרתי מירק ורדיו - הרבה. ושהמחשב ימשיך לתפקד ולא ימות לי באמצע. ואם אפשר לקבל הצעת מחיר או כמה זה עולה +- תהיו גדולים במיוחד ! ואם אפשר מפרט שלם + מחירים על כל דבר אודה לכם מאוד. תודה ר…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by tidan31,

http://www.winprice.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=80DU00BTIV&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה אתם אומרים על המחשב הזה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Nachum987,

שלום לכולם, שנת הלימודים אוטוטו מתחילה ואני רוצה לרכוש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים ולשעות הפנאי, הדרישות הם כדלקמן: * מטרות המחשב? עבודה משרדית-עבודה מרובה עם יישומי אופיס, צפייה בסרטים באיכות HD וכמובן אינטרנט. * גודל המסך? 13.3-14 (לפי תקן של אולטרהבוק). * משקל רצוי? עדיפות למשקל נמוך ככול האפשר-היות ואשתמש בו לאורך יום הלימודים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 6 שעות עבודה, עדיפות ל8 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כל קומבינציה קיימת אפשרית-דרושים לפחות 128GB. * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * הא…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אהלן חבר׳ה, הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל אבל עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני hd. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.mw3, crysis 2, gta v, bf3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הק…

דיונים חדשים בפורומים