ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
הנה המפרט Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDM Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500W , יחידות 1 Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box עכשיו, אני ממש רוצה להפוך את המפרט הזה לפרט שקט, יש המלצות??
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן, אוקיי חברים מחר אני הולך להזמין(בשעה טובה) את המערכת הבאה: מעבד: AMD ATHLON 64 3200+ SOCKET 939 לוח: GIGABYTE K8NF-9 NFORCE 4 PCI-E כ.מסך: GIGABYTE GEFORCE 6600GT PCI-E 128MB DDR3 זכרון: SAMSUNG ORIGINAL MEMORY 1GB (512*2) DDR400 PC3200 מארז: A-TOP SUPERTALENT X-BLADE 3 led fans,1 rear 120mm,one front,one side,one optional on other side,window,0.8 metal ספק: Thermaltake SilentPurePower 410watt 120MM fan,black,sliving,24 pin,Passive PFC -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- כל זה 4700 ש"ח.עם הנחה של איזה 200 ש"ח. מה אתם אומרים?עצה אחרונה? -התלבטתי הרבה לגבי הלוח וזכרונות החלטתי לא לקית תNE…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX לוח אם: ASUS M2V אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7600GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL אחריות: שנה. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL5 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN אחריות: שנה. בסה"כ זה יגיע למחיר הזה בערך.. [br]פורסם בתאריך: 3.04.2007 בשעה 21:36:39 אשמח לשמוע על שיפורים במפרט או …
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שלא בדקתי את כל הנושא הזה אז אני לא כל כך מעודכן. אני צריך מפרט שאין לו ייעוד ספציפי, כלומר הוא צריך ליהיות חזק מספיק בשביל תוכנות כבדות שאוליי יתחשק לי לשים, מתאים למשחקים (כבר מלא זמן שלא שיחקתי אז אני לא יודע מה הדרישות היום ) אבל ברור לי שכרטיס מסך חזק הוא חלק מהם. המחשב צריך להתאים לאינטרנט, מוזיקה, עריכה וצריבה של סרטים (צורב די וי די)ושימושים יום יומיים. אני מדגיש שאני לא גיימר מטורף וסביר להניח שעל המחשב הזה גם לא ייצא לי לעבוד יותר מדי...הוא יותר בשביל האחים....ולכן חשוב לי שיהיה מפרט חזק ושאם הם ירצו לשים איזה משחק בעוד שנה שנתיים שהוא ירוץ כמו שצריך....כרטיס קול לא צריך ליהיות משהו מיוחד, הבנתי שהכרטיסים שמגיעים על הלוח טובים מספיק, ציוד היקפי לא …
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ולהשקיע בו כ- 8,000 - 9,000 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר למשחקים, רובם חדשים (גלישה ועבודות משרדיות הן לא פקטור במצב כזה, נראה לי) המחשב אמור להחזיק מעמד לאורך זמן (לפחות שלוש שנים) ולהריץ גם אז משחקים חדשים ביעילות, עד כמה שניתן. אם ישנה טכנולוגיה חדשה שתנוצל במלואה רק בעוד שנה, אני אעדיף להשתמש בה, כל עוד השימוש בה כיום לא יפריע יותר מדי להרצת משחקים עכשויים. אני מבקש את עזרתכם במיוחד כדי לפתור את הדילמות הקלאסיות של AMD vs. Intel ו- ATI vs. nVidia, וגם dual-core: כן או לא, ודיעות בקשר לכדאיות של SLI/Crossfire. כפי שכתוב בכותרת, אני לא מתכוון לבצע OC משום סוג שהוא, אבל מעוניין במחשב ללא בעיות של חימום יתר, שקט ויציב. כלומר, מארז, ספק ומאוו…
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קיבלתי הצעת מחיר על מחשב אחד בשבילי שהוא יהיה יותר חזק למשחקים וכו' וקיבלתי הצעה על מחשב גם חזק אבל פחות טוב מההצעה הראשונה רציתי לדעת אם הוא מספיק טוב בשביל בחורה השימוש בו אינטרנט בעיקר שירים וכאלה..הוא יהיה מספיק מהיר וחזק ?רשום גם תוספות כדאי להוסיף? הצעה ראשונה מעבד-intel core 2 quad q-8300 לוח אם gigabyte g41 ddr2 pci-x זיכרון ddr2 4196 MB 800mhz כונן קשיח 1000GB SATA2 7200 צורב dvdrw duailayer 22 sata מארז מקצועי sama כולל ספק מקצועי truepower 550w כרטיס מסך geforce240GT 1G מסך דק LG22 אינץ מקלדת מולטימדיה איכותית עכבר אופטי איכותי רמקולים איכותיים SONIGEAR EGO 3NITY+SUBWOFFER סה''כ- 4000 ש''ח הצעה שניה: מעבד INTEL DUAL CORE E-6500 לוח אם GIGABYTE G41…
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לעזור לי לבחור מחשב טוב לגיימרים 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.assassin's creed unity gta v far cry 4 crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני הולך ללמוד מערכות מידע ואני זקוק למחשב חדש ומסך. תקציב מקסימלי 2500 ש"ח הדרישה לעבודות משרדיות,כתיבת עבודות אינטרנט,תיכנות וכו' אין דרישה שיריץ משחקם. אם אפשר שיהיה מחנות מהצפון,לא אכפת לי לקנות מאייבורי או KSP. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 14.05.2010 בשעה 16:08:29 למחוק בבקשה
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב בסביבות ה2500 ש"ח אולי טיפה יותר שיוכל להריץ משחקי רשת לא ממש כבדים(9dragons,knight,martial art ,etc) ובמקביל להריץ תוכנות לעבודות קלות(סטודנטים). יש כבר מסך,מקלדת-עכבר,רמקולים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד LENOVO T400 עם כרטיס מסך ATI. עם המחשב הגיע מטען של 90 וואט. כעת, יש באפשרותי להשתמש גם במטען של 65 וואט (במקום שאני עובד בו, ככה שאני לא אצטרך לקחת את המטען שלי כל הזמן), החיבור שלהם הוא אותו חיבור וגם המחשב שלי מזהה אם אני מחבר מטען של 90 וואט או 65 וואט. האם יש איזשהי מגבלה להשתמש במטען של 65 וואט? האם יש סיכון שהמטען יתפוצץ חס וחלילה?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, ואני כבר מעריך שנכנסתם לדיון שלי (: אני בוחר רכיבים למחשב של קרוב משפחה, המחשב הולך לשמש לעבודה משרדית; AutoCAD, ושילוב של אקסל והרבה תרשימים עם הרבה פרטים, כלומר תמונות כבדות (עד 2MB לתמונה) (עד 15 תמונות במקביל). יותר מזה אני רואה גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים (אם ניתן, בHD, אבל רק כ-אקסטרה). המחשב הולך להיות פעיל במשך רוב היום, ועבודה תכלול לפחות חצי מהזמן שלו. התקציב המקסימאלי הוא 3500 שקל (כולל 2-3 מסכים). אנחנו קצרים בכסף, והמחשב ישמש לפרנסה, אז אם ניתן לחסוך. ציוד היקפי; שני מסכים או אם ניתן שלוש, עם רזולוציה גבוהה ככל הניתן. עבודה עם מסכים מרובים תעזור לו לעבוד עם התרשימים. זה הכל. אין צורך בDVD DRIVE, אני אתן לו את שלי. שקט חשוב, אבל לא מספיק כד…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני יודע שזו שאלה קצת מוזרה אבל היא נובעת מהתעקשות של אבא שלי לקנות לאמא שלו (סבתא שלי) מחשב נייד. סבתא שלי מן הסתם תחבר את המחשב הנייד לחשמל כל הזמן ואני יודע שזה הורס את הסוללה של הנייד תוך כמה שבועות (לפחות זה מה שקרה עם הנייד הישן שלי). אני יודע שהפתרון האידיאלי היה תחנת עגינה אבל זו לא בדיוק אופציה כי כל הרעיון הוא שהיא תוכל להעביר את המחשב מהשולחן לספה למיטה וחוזר חלילה. האם יש איזשהו פתרון לבעיה מלבד לנסות ולשכנע אותה שללא תטעין את הנייד בכל נקודת חשמל שהיא מזהה? אני אשמח לתשובות שליליות כמו גם לחיוביות.... חג שמח אריק
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע הערות על המפרט הבא. המחשב נקנה למטרות פיתוח תוכנה, קצת משחקים, אינטרנט וכו' וכו' הקו המנחה - שיהיה איכותי ויאפשר שידרג קל בעתיד... thnx מראש AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem 950 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 690 ש"ח A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 888 ש"ח Albatron GeForce 6600 128MB DDR 807 ש"ח Creative Sound Blaster Audigy 2 Value 395 ש"ח WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM 575 ש"ח NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 385 ש"ח Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Silver Screwless W/Lock 500 Watt Gaming Case 366 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44…
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך... אבל תביאו את כמה שיותר מפרטים שתהיה בחירה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אם חייבים אז... 2.שימושי המחשב משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -Need for speed shift, BT3, GunZ, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב Acer 23 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא יודע בדיוק למה השאלה מתכוונת.. הכי ההגדרות הטובות ביותר..? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם …
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא ב-6000 ש"ח המיועד ל GAMING? AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) TRAY מעבד 1850 ASUS A8N-E לוח אם 660 SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz זכרון 590 WD 160GB 7200RPM 8MB JB הארד דיסק 445 Sapphire Radeon X1800XT 256MB Dual DVI/VIVO PCI-E כרטיס מסך 1770 HEC 480W ACE480 ספק 450 COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU מארז 290 אני לא מתכנן OC לא צריך כוננים אופטיים ו ציוד הקפי ועוד משהו האם אפשר לרדת קצת במחיר ולא ליפגוע בביצועי המשחק? תודה
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות מחשב ב KSP בגלל שזה המקום הזול הקרוב אלי (אל IVORY אני לא מתקרב). איזה מבין שני המפרטים חזק יותר? המחשב צריך לשמש אותי לצורך תיכנות ועבודה משרדית. (מצ"ב SCREENSHOTS של מפרטים מ KSP). האם יש משהו שכדאי לשנות? גבול עליון סופי 1800 ש"ח. אם כן , אשמח לקבל מפרטים עפ"י תמחור של KSP. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים בהגדרות בנוניות -, צפיה בסרטים, הרצת פרוייקטים כגון SETI, REOSSETA וכו, * גודל המסך? 14-16 * משקל רצוי? פחות מבין בזה אבל אני רוצה מחשב שאני יוכל ללכת איתו ממקום למקום נסיעות וכו (אבל זה לא קורה יותר מידי אם בכלל...) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הייתי רוצה מחשב שיתן לי לראות לפחות שעתיים וחצי של ססרט על מסך מלא (אם זה אפשרי דבר כזה למחשב כמו שאני מבקש) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רק פלוס * בלוטות? פלוס * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 מינימום 7200RPM עדיף נראה לי * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? פלוס * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מחפש מחשב שאם אני אראה סרט א…
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
הי, רוצה לרכוש נייד, בעדיפות לנתונים הבאים: תקציב 8000, מסך 12-14.1 שאינו מבריק! יצרן: עדיפות ל- LG, HP, Lenovo זיכרון: 1 גיגה. מערכת הפעלה: רצוי ויסטה. יכול להיות שלא מצאתי אחד כזה?
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכם. פעם ראשונה שלי בפורום יש לי שאלה על מחשב (כמובן, אם לא לא הייתי פה). פעם, לפני כמה שנים, אני הייתי די בעיניינים והייתי יודע לפי הפירוט, אם מחשב טוב או לא טוב. אבל מאז עברו כמה שנים ואני כבר לא ממש יודע מה טוב ומה לא. ובגלל שמחפשים מחשב משפחתי ונתנו לי הצעה, אז באתי לשאול אתכם. מה שמחפשים זה מחשב בעיקר לאינטרנט, סרטים, אופיס... שימושים כאלה. לא מחשקחים מיוחדים או תכנות גרפיות. זה בעיקר להורים שלי, לי יש לפטופ משלי, ואחותי הקטנה, שמחשקת כל הזמן באתרי אינטרנט, תקבל את המחשב שיש לנו עכשיו, שדי גוסס אבא שלי רצה ללכת לאייבורי אבל אמרתי לו ששמעתי הרבה דברים לא טובים עליהם, ואחר כך חיפשתי בפורומים ובאמת מצאתי דוגמאות כדי לשכנע אותו, ולשמחתי הצלחתי. אז הלכתי לחנות ש…
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי 2700, אבל ממש אשמח לרדת ממנו א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני בעיקר מנסה כרגע לראות מאיפה אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיך שלא, אני כבר במקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה ו-office א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא קריטי. מסך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
המפרט ישמש למשחקים אינטרנט וסרטים. PowerColor ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI 828.00 ₪ - 1 1 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 231.00 ₪ - 1 1 OCZ 4GB Kit DDR3 1066Mhz Value PC3-8500 CL7 476.00 ₪ - 1 1 AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray 505.00 ₪ - 1 1 Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET 475.00 ₪ - 1 1 מסך Dell UltraSharp 2209wa Rev A02 22" E-IPS Panel 1,278.00 ₪ - 1 1 ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500W 516.00 ₪ - 1 1 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER 123.00 ₪ - 1 1 סכום כללי 4,432.00 1. כדאי להחליף מארז או ספק? 2. ההארדיסקים של סמסונג לא פחות אמינים משל WD או Seagate ? 3. איך הצורב של …
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל רק אם באמת שווה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים כמו GTA V, COD וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה NVDIA 610M 2 GB הוא יותר טוב מה 525M 1GB ? והאם כאדי להשקיע יותר כסף על הכרטיס הזה?
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם מכרה שלי ביקשה ממני להמליץ לה על מחשב נייד עם מסך 15.4" שימושים: אופיס ,אינטרנט, מעט פוטושופ ,חיבור המחשב ל LCD וצפיה בסרטים. התקציב הינו 4600 ש"ח. דרישות: דיסק קשיח לפחות 120Gb, מעבד סנטה רוזה, עדיפות לכרטיס מסך עצמאי (לא חובה), מינימום שנתיים אחריות, מערכת הפעלה ויסטה (כחלק מהתקציב) חיבור DVI/HDMI ל LCD המלצתי לה על DELL 1525 T720 אשמח לשמוע חוות דעתכם על המלצתי ו/או המלצה למחשב אחר. בתודה, איציק!
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-