עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 -7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ברצון .. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני לומד תלת מימד ודו ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ( 3ds max ,maya) התחלתי ללמוד לפני חודשיים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גם לפעמים משחק במשחקים כגון CALL OF DUTY -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-25 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אמא שלי רוצה מחשב חדש מכיוון שהמחשב שלה כרגע הוא כמה עידנים אחורה.. בעקרון הדרישות הכלליות זה צורב DVD, לא צריך יותר מ320GB(אפילו אם יש פחות אז עדיף)בהרד דיסק וכרטיס מסך נורמלי שיריץ WINDOWS 7 ULTIMATE בצורה חזקה עם מצב הAERO. זיכרון פנימי 2 ג'יגה. לגבי מסך הגודל הרצוי הוא 19 אינץ' אין עדיפות לחברה מסויימת. תודה רבה לכם ושבוע טוב . מה התקציב המקסימלי? 2500 שקלים האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניצול כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט, אופיס, משחקים קטנים בנוסך BUBBLES 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך 19 אינץ' אין עדיפות למותג 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? 5. במידה ואתם צר…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי כולם, אז ככה, הרבה זמן שלא התערבבתי בשוק החומרה (למעשה מאז שיצא הפול ליבה של AMD... חחח אני יודע שעבר הרבה זמן). בכל מקרה, אני רוצה קנות מחשב נייד חדש. המחיר כרגע הוא לא מכשול. כדאי לציין שאני לא גר בארץ ככה שלא חייבים להיות מוגבלים לדגמים שמיובאים לארץ. אז יש הצעות מאיפה מתחילים?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, צפיה בסרטים . * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה מה שנראה לכם לנכון ( אני מחפש משהו איכותי מאוד הבנתי ש IPS נחשב לאיכותי ) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת שתהיה מוארת ואיכותית ונוחה יחד עם העכבר גם כן . * משקל רצוי? אין חשיבות . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה חזקה ושקטה ואמינה לגבי טווחים של זמן כראות עינכם . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר שבמידה ואני יהיה זקוק לא יחסר . * Bluetooth? לא מתנגד . * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לכונן 250GB SSD מהיר ! במידה ולא ניתן אז 1T 7200 RPM * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת …

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by dorsh,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 8000. מעדיף שלא לחרוג, אלא אם כן אקבל ערך משמעותי מעוד כמה מאות. חשוב לי שיהיה מעבד אינטל דור 12 או 13, 32gb ram וכרטיס מסך בין 3060 ti לבין 3070 ti שמתי עין לדוגמא על הדגם הזה https://ksp.co.il/web/item/216523 והייתי שמח לקבל עליו חוות דעת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, תכנות פה ושם ושימוש כללי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

• אהבתי!
    • 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אינטרנט, מוזיקה, סרטים וכו' המחשב לתלמידה בת 17 שרוב הזמן גולשת ומדברת בICQ. אם התקציב לא מספיק וצריך לעשות אותו מעט ע"מ לקבל שיפור משמעותי באמינות החומרה אז אני אשמח למפרטים קצת יותר יקרים. אין צורך במסך אני רוצה צורב DVD דיסק קשיח 80G 512M זיכרון אני לא מחפש תותח אבל אני גם לא רוצה חומרה בשקל תודה

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  7. Started by Guarding angel,

היי יש באפשרותי לרכוש Lenovo Thinkpad X200 בכ3400שח עם אחריות לעוד כשנתיים וחצי. מבחינת איכות חומרים הוא שווה משו? מבחינת חומרה : מעבד P8400 2GB GDDR3 320GB HD מסך 12.1" WiFi Draft n

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yalkobi,

רכשתי מחשב dell 14z 5432 יד שניה המחשב מגיע עם כרטיס מוסך על הלוח 4000HD וכרטיס מסך נוסף Radeon HD 7570M הבנתי שצריך להגדיר לכרטיס אם איזה תוכנות הוא יפעל (בגלל חיסכון אנרגיה) השמח לעזרה איך בדיוק אני מגדיר אם איזה תוכנות הכרטיס יעבוד תודה

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  9. חשבתי על טרנספורמר, אבל האם אפשר להגיד בו אווטלוק אקצינ'ג ? יש להם חשבון בשרת בעבודה ואני רוצה שיתחברו לאוטלוק רגיל עם כל הנוחות והפונקציות שלו. במידה ולא, יש לכם המלצה? תקציב עד 5,000.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  10. שלום צריך המלצה על מפרט בסיסי לחבר, מחשב לשימוש ביתי - אינטרנט ואופיס. ללא מסך וללא ציוד היקפי המחשב יחובר למסך LG 2042T (צריך שלא יהיו בעיות עם הרזולציה) אפשר לחרוג במעט מהתקציב עד 2000 אבל לא יותר ואפילו עדיף מפרט זול יותר עדיפות לחלקים שלא תהיה שום בעיה להשיג מהר מחנויות באיזור ת"א והמרכז הקרוב. (אין צורך שיתאים למשחקים) תודה.

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  11. שלום תוכלו להמליץ לי מחשב נייד שאני יכול לחבר למסך LCD HD READY ולנגן דרכו קבצי MKV 720P או אפילו 1080P עם מסך 15 וחייב להיות גם WI FI מה המחיר הכי זול למחשב כזה? יש סיכוי למחשב עד 2000 שח? תודה מראש

• 33 תגובות
    • 5k צפיות
  12. Started by kdani,
    • 0 תגובות
    • 963 צפיות
  13. Started by amitos_1,

ספציפית לדגם הזה זה הכי זול שמצאתי ברשת, מה שלא ברור לי הוא שזה הדגם הזול ביותר שמצאתי בסדרת הvostro 3550 אפילו זול יותר מדגמים עם מעבד i3. לא מצאתי מה הקאצ' אבל יש לי הרגשה שיש כזה. זה הלינק: http://www.blaptop.co.il/index.asp?productid=4637#prodtop תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  14. שלום רכשתי לפני כ-4 חודשים מחשב נייד אסוס F550C, אני חושבת שזה דגם מקומי של ספרד ויש לו שם אחר בארץ. בכל אופן המחשב נרכש במצוקה ובלת ברירה - גנבו לי את המחשב בשדה התעופה באיסטנבול, כשהיתי בדרך לספרד (טיסת קונקשן) לטיול ארוך של כמה חודשים, והיתי חייבת לקנות מחשב חדש מהר מהר כי היתי בדרך להר מבודד. מהרגע שקניתי את המחשב הוא עושה לי צרות, אני פשוט לא יכולה לסבול אותו. המארז שלו לא מספיק עמיד והוא נראה כמו מחשב צעצוע. העכבר המובנה שלו ממש ממש לא נח, ואני רגילה לעבוד עם עכבר מובנה. השיא היה שלפי חודש בערך גם המקלדת התקלקלה, וזה אחרי שלושה חודשים! לפני המחשב הזה היה לי גם אסוס, לא זוכרת את שם הדגם, שהיתי יחסית מרוצה ממנו, אבל גם עשה קצת צרות, הלכה לו הסוללה מאוד מהר והעכבר גם …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by dbx22,

אהלן. יש לי מחשב בן כמה שנים בעל המפרט הבא(החלקים העיקריים): לוח אם abit ip-35e מעבד intel e6750 כרטיס מסך 8800GT 512MB זיכרון 2gb GEIL השאלה שלי היא, האם ניתן לשדרג רק את הכרטיס מסך למשהו עכשווי, ולהוסיף זיכרון, בשביל שהמחשב יפעיל בצורה יותר מבינונית משחקים שיוצאים עכשיו? או שהמעבד הוא צוואר בקבוק רציני ואין טעם להשקיע בשדרוג?

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  16. בשביל גלישה באינטרנט עבודות משרדיות ומשחקים 1080P חשבתי בהתחלה ללכת על I3 10105F + לוח H510 עם תמיכה עתידית PCIE4 לשדרג בהמשך למעבד GEN11 יש עוד אפשרות R5 5600 + A520 או I5 12400F + H610 או I5 13400F הבעיה עם ה 12400 ו 13400 שהם זקוקים לגוף קירור יחסית חזק וזאת השקעה של עוד מינימום 150 שקל I3 10105F + H510 עולה לי 610 שקל = אפשר להתקין גוף קירור פשוט I5 12400F + H610 עולה לי 980 שקל + 150 גוף קירור I5 13400F + H610 עולה לי 1265 שקל + 150 גוף קירור R5 5600 + A520 עולה לי 795 שקל + גוף קירור 65W ? או 100 ? ליתר ביטחון ? בערך 80 שקל .

17. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500-2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? סרטים עבודת מישרדיות ומשחקים קלים עד בינוניים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אחי משחק במשחקים ממש ישנים אולי מקסימום NFS MOST WANTED ומשחקים להורדה מנענע חח ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא צרכים בסיסיים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: כן * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280X1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו?NFS FIFA 10 ו משחקי רשת combat arms …

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  18. * מטרות המחשב? תוכנות שרטוט, פוטושופ, אילוסטריטור, cad למיניהם, * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? ן FHD עדיף,לא חובה * משקל רצוי? סביר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום G750 מהיר. ssd לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell רק בגלל האחריות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם לא מגע! * 8G זכרון. העדפה לחריץ נוסף להרחבה *מעבד חזק דור רביעי i5/i7 * כרטיס מסך חיצוני מינימום 2G מעדיף אינווידיה תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by matanch,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 5000 שקל שיכול להריץ משחקים בכייף יש לכם משהו למליץ לי? תודה מראש לכולם!

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  20. שלום מחפש המלצות למחשב נייד לעבודה אינטנסיבית של עריכת תמונות עיקר העבודה נעשית באדובי לייטרום עבודה עם אימג'ין וכלי al חדשים מעט עבודה עם פווטושופ

21. היי כולם! המחשב הישן שלי שבק חיים שבוע שעבר אחרי 5 שנים בהם ביצע את עבודתו נאמנה אחרי הרבה זמן של שוטטות באתר הבנתי מה אני מחפש... המטרה: הורדת סרטים צפייה בהם (בשאיפה במסך אלסידי 32 בסלון אבל אני עובד עם מסך 17 אנצ) עבודה משרדית ומעט משחקים (הכל בו"ז) מעבד - שיתמודד עם אימיול וביטורנט פתוחים יחד עם צפייה בסרטים - ריבוי משימות כרטיס מסך- לצפייה בסרטים ומשחקים כמו רד אלרט 3 (גג) שיתמודד טוב עם הויסטה direx10 קירור בגלל שהמחשב נמצא בחדר שלי אז חשוב שהמחשב יהיה שקט מפרט שבניתי: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty 2…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אז ככה.. בהתחייבות לשנתיים הם מביאים לי מחשב נייד HP Pavilion dv5-1160ej.... הם פורסים את זה ל-36 תשלומים שבכול תשלום אני משלם 149 ש"ח שלבסוף זה יוצא 5364 ש"ח... המפרט של המחשב זה: Intel Core 2 Duo P8400 2.26 GHZ GeForse 9200 GS 256 MB 15.4" 320G HD 4G RAM Windows Vista Home Premium בנוסף לזה אני מקבל אחריות בינלאומית לשנתיים.... אז מה אתם אומרים? ההתחייבות לשנתיים שווה את המחשב הנייד? גם ככה אני נמצא אם 012 ואני די מרוצה אז אין לי סיבה לעזוב... ולהתייחב לשנתיים.. בקטנה גם ככה נראה לי שאני הולך להישאר איתם בשנתיים הקרובות... טוב.. ייאלה תנו חוות דעת אנשים

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by guyguy27,

שלום אני צריך מחשב למשחק skyrim חוץ מזה למיילים ואופיס תקציב מקסימלי: עד 2500 ש"ח אפשר לחרוג עד 3000 אם אפשר בפחות עדיף שימושי המחשב: משחקים SKYRIM אופיס מיילים ואינטרנט מסך LG 21 הגדרות גרפיקה עדיף כמה שיותר גבוה לא צריך ציוד היקפי שקט לא קריטי בלי OC כולל WIN 7 והרכבה חנות שעושה משלוחים או באיזור המרכז שדרוג לא מתוכנן אם משהו לא ברור תשאלו אשמח למפרט תודה גיא תודה גיא

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by שחרש,

מחפשת לקנות מחשב חדש ללימודים. בעקרון מתלטבת בין כמה דגמים : בראשם - 1. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=883070 LENOVO YOGA 2 PRO 2.DELL XPS 13 http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3291 3.DELL INSPIRON 7347 FULL HD https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14031 למשהו יש את אחד מהם? בכללי: תקציב: 5K ואפשר מעט לחרוג מטרות המחשב? לדוגמה: שימוש בסיסי אינטרנט,אופיס וצפייה בסרטים. שיעבוד מהר וישמר לארוך כך התואר לפחות. 3שנים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?14 או 13.3 אין לי גיבוש החלטה לגבי עדיפות למסך טאצ. מניחה כי אם טאצ אז אין ברירה למבריק. * רזולוציית המסך? בעדיפות שתהיה יותר מ-1366x768,הרזולוציה הסטנדרטית! שאוכל לראות HD * דרישות מיוחדות לא…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by wolf46,

בשעה טובה החלטתי לרכוש מחשב חדש, מעוניין לקבל עצות ורעיונות לבניית המחשב... אז ככה יש כרטיס מסך של גיגהביט 9600XT כך שאני לא מעוניין להחליפו (AGPX8). יש לי לוח P4800D של ASUS עם סט של SIS שאותו אני מעוניין להחליף ללוח גיגהביט GA-8IPE775-G ציפ של אינטל 865PE (הכי זול שמצאתי 509 ש"ח). יש לי מעבד 1.6 שאותו אני מעוניין להחליף לפנטיום 4 3.2 GHZ 800 FSBLGA775 (הכי זול שמצאתי 1,288 ש"ח ). יש לי שני חלקים של זיכרון 128MB 133MHZ שאני מעוניין להחליף לELIXIR 512MB DDR במהירות של 400 MHZ (הכי זול 400 ש"ח). לגבי מארז וספק עדיין לא חשבתי על משהו ספיציפי... יש לי שני HD של 40 + 200 של WD. אשמח לקבל את דעתכם לגבי המפרט ואפילו רעיונות חילופיים. בסה"כ אני מעוניין להשקיע עד ל- 2500 ש"ח על מ…

• 4 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.