ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
טוב. אז דבר ראשון, על פי הרכישות האחרונות שלי והמחקר סביבם - יש לי מעט הבנה בחומרת מחשב אך לא מספיקה בשביל הקנייה הבאה שלי ולכן אני צריך עזרה בבניית מחשב. אני מתכנן לבנות מחשב נייח שמטרתו - גיימינג (ללא התפשרות - המשחקים הטובים והדורשים ביותר), עיצוב גרפי, ועיצוב תלת מימד. אני מעוניין להזמין את הכרטיס הגרפי החדש RTX 3080 מחו"ל ואת שאר המערכת לבנות בארץ. האם תוכלו לעזור לי לבנות מחשב כולל הכל שיתאים לכרטיס הגרפי הנ"ל, ולצרכים שלי?
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
היי שלום כולם, בשעה טובה הזמנתי מחשב למשרד ביתי - I5-10400 16gb ram 2600 xpg 512 go nvme m2 המחשב מיועד להחליף את המחשב שנמצא במשרד בבית (לא משתמשים בו יותר מידי- הוא משמש את כל בני המשפחה בעיקר למסמכים וכאלה, לפעמים למשחקים ומשימות עריכה וידאו או פוטשופ קלות) יש לי מהמחשב הקודם כרטיס מסך (ישן מאוד נראלי) שלא בשימוש - 512mb או 2gb של ניבדיה, משער משהו בין gtx300-700 לא הצלחתי למצוא דגם מדויק. השאלה בגדול היא האם עדיף להשתמש במאיץ הגרפי של המעבד (intel 630) או שמשתלם לחבר את הכרטיס מסך? לא כול כך מבין בזה - 1. האם הם עובדים ביחד המאיץ והכרטיס מסך או שברגע שמחברים כרטיס מסך הוא היחיד שקובע? 2. כדאי להתקין את הכרטיס מסך …
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
(המפרט לא בשבילי) אפשר לחרוג קצת . המערכת צריכה לשמש גלישה באינטרנט ICQ משחקים במיוחד , וזהו לא משהו רציני ... כולל ציוד היקפי .
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אז ככה : מעונין לקנות מחשב חדש למשחקים בעיקר ,עם מעבד AMD 3200 VENICE . אני עדיין לא בטוח לגבי לוח אם, מעונין לא כל כך יקר. חשבתי לשלב כרטיס מסך X800XL 512MB 256BIT שעולה בסביבות 1700 שקל, אבל זה לא יאפשר לי לקנות לום אם SLI . בקיצור איזה לוח אם הכי כדאי לקנות שיתן לי הכי הרבה בפחות כסף. איזה כרטיס גרפי לשלב אם אני לוקח לוח אם SLI שלא עולה הרבה. כמו כן איזה זכרון עדיף לקחת מעונין 1GB בכרטיס בודד. התקציב הוא כזה: ללוח האם משהו בסביבות 600-800 שקל. לכרטיס גרפי אם זה 512MB בסביבות 1600 אם לא פחות מ1000 אך שיהיה עדין חזק אם זה אפשרי. לזכרון 600 שקל בערך . אין תקציב כולל כי פשוט מעונין במחשב חזק למשחקים כבדים ושהחלקים יהיו זולים יחסים ולא בש…
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את המפרט הבא מ- KSP: מטרת המחשב - משחקים. יש מסך 22" של סמסונג, אני יודע שכרטיס המסך הוא אוברקיל למסך שלי והספק הוא גם יותר מידי (אני מעדיף שיהיה אוברקיל לספק). בקשר למסך, המחשב שלי יחובר בעתיד למסך טלויזיה LCD גדול יותר, ככה שזה לא יהיה אובקיל. אני יודע שאתם לא אוהבים את KSP, לי אין בעיה איתם. השאלות שלי: 1. האם המארז יסתדר עם 2 הכרטיסים האלו מבחינת מקום ואירור?? האם יש צורך להוסיף מאוררים?? 2. האם בעיית צריבת הביוס של הכרטיס HD4870 1GB מבית Shappire קיימת גם בדגם ה-Crossfire?? 3. האם כדאי להוסיף 600 ש"ח ולקנות את ה- Q9550?? Core 2 Duo E8500, 1333Mhz, s775, 6MB 1 910 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתחתי נושא חדש בגלל שאני רוצה חוותדעת סופית אז זה המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪905 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪124 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪292 מארז: NZXT Phantom 410 Black כמות: 1 - מחיר: ₪476 ספק כוח: Seasonic M12II-620 620W Active PFC Modular 80+ Bronze BULK כמות: 1 - מחיר: ₪388 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪330 סה"כ: ₪2515 מתחרים בכל הצעה בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום…
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
הי כולם, אני מחפש לי עכשיו לפטופ מבוסס מעבד של AMD (אני מהמחנה האדום במקרה הזה) אחד הפרמטרים החשובים לי מעבר לביצועים נטו זה המשקל של המחשב (לא מעוניין במחשב 17'' ששוקל כ-3 ק"ג כמו שקניתי בזמנו). מחפש למצוא איזון בין כל הפרמטרים כאשר העבודה שהמחשב יבצע זה פחות גיימינג אלא יותר עבודות סאונד, גרפיקה / סטרימינג OBS. שאלות כלליות בנושא: האם סדרה 4000 היא הסדרה הנכונה? האם להבנתכם סדרה 5000 תצא על לפטופים? ואם כן, מה לדעתכם תהיה ההמתנה? וכל זה בתוך זה שאני כמעט ולא רואה לפטופמים מבוססים AMD חדשים בחנויות בארץ. (ראיתי בסרטונים של linus ש-HP הוציאו לאחרונה כמה כאלה. האם אתם מכירים מידע נוסף סביב הנושא ואם יש חברות אחרות) …
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגעתי כאן בעקבות המלצה מפורום גיימר. אני זקוק למפרט למחשב שמותאם במיוחד לעבודה עם תוכנות כמו photoshop, 3ds max, zbrush... בתקציב של 5000 ש"ח (אם צריך קצת יותר אז בסדר) אני לא צריך מסך, ואני צריך כרטיס גרפיקה שתומך בdual display כי יש לי 2 מסכים. אני גם לא חייב עכבר\מקלדת\רמקולים. בבקשה המליצו לי על מפרט. תודה, תום.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
דרוש מחשב ביתי כולל ציוד בקפי (מסך, עכבר ,מקלדת ורמקולים) מפרט מלא ! רמת שקט - רגילה,המחשב נועד לבית תשובות: 1. 2300 מזומן 2. ביתי , גלישה באינטרנט ,שיהיה אפשרות לראות סרטים, אופיס . 3. צריך ציוד הקפי 4. - 5. עדיפות למעבד של אינטל, ככל שהרכיבים החשובים יהיו בעלי חברה יותר טובה זה יועיל . 6.המחשב צריך להראות סביר , לא הולך מוצג באיזור בולט לעין 7.לא צריך מערכת חוקית ,הרכבת מחשב במעבדה -כן. 8.שהמחשב יחזיק זמן רב ולא יהיו בו הרבה תקלות 9.צורה סבירה, אף אחד לא רוצה טרקטור בבית . 10. לא 11.- חשוב מאוד שהמחשב "יחזיק לתקופה ארוכה. בלי יותר מדי בעיות אם חסר משהו נא לשאול ואני יענה. תודה רבה. מוטי
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
התקציב המקסימלי הוא 5100 ש"ח (זה כבר מעל מה שרציתי מלכתחילה) מראש אני אומר שbooh מאוד עזר לי באשכול הקודם, אבל אני רוצה לשמוע עוד קצת דעות מאנשים אחרים. זה הסוג של אדם שאני, לא החלטי בשיט ולפני שאני עושה משהו אני חושב 1000 צעדים קדימה. המחשב הוא למשחקים ולסרטים בHD המסך שאני משתמש בו הוא SAMSUNG P2250 1920X1080 FULL HD 2 MS זמן תגובה. ו22 אינץ' לא זקוק לציוד היקפי אני מתכוון להתקין WIN7 *יכול להיות שאני אעשה OC בעתיד (אוברקלוק קל) אבל כרגע לא נראה לי בגלל שהמחשב הזה אמור להריץ כל משחק שקיים על הגדרות הכי גבוהות בקלות. מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪953 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪615 כמות:1 http://www.skypc.co.il/p…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב חברים אשמח לקבל עזרה וטיפים שונים! כדי שאני יוכל להפיק את המקסימום מהמחשב במחיר של 2500. המחשב מיועד למוזיקה איסקיו מנסגר לפעמיים משחקים כמו פיפא או פרו אבולשין ופוטבול מנגר! יש לי כבר מפרט שנראה אחלה! אך אני ישמח לקבל עצות מאנשים שונים שבאמת מבינים! כלומר איזה לוח אם עדיף ךמעבד המסוים הזה? או איזה כרטיס מסך יספיק לדרישות שלי! -------------- זהו המפרט המקורי ובחנות עם איש המכירות החלטתי לשנות מספר פרטים! http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=414&CatCode=1 אז זהו המפרט המקורי ואני אציין בכל חלק את השינוי! *מארז = תוספת של 99 ש"ח למארז גדול יותר עקב הוספת כרטיס מסך. * מעבד = אני כאן בדילמה האם לבחור במעבד E2180 לפי המפרט! או ללכת לפי מה שאיש המכירות הציע…
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
טוב דבר ראשון לטל,מצאתי מקור מימון מסויים,אז יש לי את הכסף חחח. עכשיו לשאלה עצמה,הרכבתי 3 אפשרויות שונות ל:מעבד+קירור למעבד+לוח אם+ספק. 2 האפשרויות הראשונות לא יעברו OC,והשלישית מתוכננת לעבור את הOC שTMS עושים חינם. מה לפי דעתכם עדיף? אפשרות ראשונה שם חלק סוג מחיר חלק מעבד AMD 5000 603 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro 1170 לוח Gigabyte M61P-S3 AM2 GM61PS3 414 ספק Enermax noisetaker 420W 357 אפשרות שנייה שם חלק סוג מחיר חלק מעבד Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe BOX E4500B 699 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro 117 לוח אם Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support 452 ספק כוח FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC 216 אפשרות שלישית - י…
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, זה נראה לי המקום הנכון לשאול את השאלה כי היא קשורה במחשב נייד... אז ככה... לאחותי יש מחשב GateWay MT6840 התקנתי עליו מערכת הפעלה של Windows 7 Ultimate 32 Bit ואני לא מצליח למצוא דרייברים להורדה, ואני לא יודע אילו דרייברים המחשב צריך... בבקשה תנסו לעזור לי, נתקעתי וחבל לי לשלם 200 ש"ח בשביל זה... אני מאוד אעריך את זה אם תעשו מאמץ ותעזרו לי! המשך יום נהדר, ניר.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני צריך מפרט שיהיה טוב ומהיר בהפעלת תוכנות כמו C++, מטלב וכדו'. אין צורך בציוד היקפי ובכרטיס מסך (מוסיף לו GF2 ישן). חשוב שהמפרט יוכל להתמודד בצורה טובה בהפעלת כמה תוכנות במקביל (הכוונה היא שתוכנה כמו ביטורנט תעבוד ברקע, ועדיין יהיה אפשר לעבוד עם המחשב כמו שצריך) . התקציב די גמיש, כך שאם בתוספת של 100 ש"ח, לדוגמה, אפשר להציג ביצועים טובים בהרבה, תרגישו חופשיים להציע את זה. אין העדפה בין אינטל לAMD, אבל שמעתי שAMD מרעישים יותר, זה נכון? תודה ושכחתי להוסיף, נא לא לתת את המפרטים והמחירים מKSP, כי אין בכוונתי לקנות משם.
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, אני קונה שני מחשבים אחד מתוכנן להיות חזק יותר ולמשחקים ב 4500 ש"ח אני רוצה את core 2 ולפחות ג'יגה זיכרון(בעתיד אני כבר אוסיף....) המפרט בתמונה הראשונה המחשב השני צריך להיות לישומים פשוטים ולמשחקים לא ממש חדשים (GTA SIMS וכאלה קצת ישנים) ב 2500ש"ח התמונה השניה תודה רבה ומקווה שתעזרו לי בבחירה אלון [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי 2 מפרטים של מחשבים אחד מהם ישבתי עם חבר והשני מישהו ששמעתי עליו הרבה יצר לי רציתי לדעת מה ההבדלים באיחויות ומה משתלם יותר.. אם יש לכם הצעות לשיפור זה יתקבל בברכה^^ 1. מה התקציב המקסימאלי? -4K-4.5K לא כולל מסך (אם יש הצעות למסכים טובים אז זה יעזור) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -מקסימום ניצול ביחס למחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -אפשר לחרוג במידה וזה ישתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -גיימינג בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -עוד לא התבוננתי במ…
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
תודה לעוזרים/מייעצים, הנייד שלי מסוג DELL N3010 i5 430m התפרק לגורמים ואני זקוק למחליף דחוף (באמצע לימודים) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודי מדעי המחשב, i5 לעיבוד נתונים מהיר, צפייה סרטים, אופיס חיבור למסך גדול לפרקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי, אם מסתדר אז FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנו…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת לקנות מחשב... אני מתחילה תואר שני במדעי המחשב, הצרכים שלי הם בעיקר תכנות. אני לא מתכוונת לקחת את המחשב איתי ללימודים כך שאני לא הולכת לסחוב אותו הרבה. ראיתי מחשב של HP שלדעתי מתאים לי (מצ"ב המפרט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=512195.new;topicseen#new). ב- 2517 ש"ח כולל תיק למחשב מתנה. אשמח לתגובות וחוות דעת. עוד אשמח לקבל הצעות נוספות של מחשבים המתאימים לצרכים שלי. תודה רבה, ענבר.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? חשבתי על איזור 2,500 הזה, גמיש אבל באיזה 500 למטה למעלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב לילד בן 13, לרוב ללימודים...אבל לא רוצה להגביל, אולי ירצה לשחק בעתיד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, זה מחשב שישב על השולחן , ליד…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב עד 3000 לשימושים כלליים צריך הכל מסך מקלדת רמקולים וכו'
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמנו (לפני שנה וחצי..בערך) התייעצתי לגבי שדרוג, ולא הוצאתי את זה לפועל ובצדק כי המחשב עדיין החזיק יפה מבחינת גיימינג. כיום אני כבר מרגיש את הירידה בביצועים, ואני שוקל האם כדאי לשדרג, וכמה יעלה שדרוג ראוי. אני לא מחפש מחשב שיריץ הכל על 240 FPS, אבל לפחות שיעבוד בצורה חלקה ויחזיק לשנה-שנתיים הקרובות. אם שדרוג לטובת המטרה הזו יצרוך החלפה של יותר מדי רכיבים, האם יהיה עדיף לרכוש מחשב חדש וזהו? אשמח לדעתכם בנושא בנושא התקציב לשדרוג, מניח שעד 1.5-2K, אבל מעדיף כמה שפחות. דבר נוסף, יש תקלה בספק הכוח במחשב. הדגם שלו הוא FSP HYPER 600, וכשאני מדליק את המחשב הוא עושה רעשים שמפסיקים אחרי כמה דקות, ולעיתים רחוקות הרעשים חוזרים ומפסיקים אחרי דקה. זה לא…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לדעת אם הצ'יפסט G41 של לוח האם Gigabyte G41MF-US2H יתאים לכרטיס הקול LEXICON LAMBADA ? אשמח לעזרה ..תודה...
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
פתח הכל איפוס מעבדי ?AMD Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NSC-939 (s939) nForce3 זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 דיסקים קשיחים none כרטיסי מסך ASUS 6200 Max 256MB TurboCache, DVI, PCI-E כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיסי קול none כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים 4JA-7650 ATX MIDI 350W (True Watts) Black and Silver מקלדות 3 Lang. (Rus) Silver, Multimedia עכברים Logitech Optical Wheel Mouse S90 Black רמקולים GPT 2.1 MODEL SW-205 מסכים None מחירון עבודות במעבדה w/o Assembly Computer מח…
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בעיקר ללימודים, אבל שיוכל להריץ גם משחקים כמו שצריך במידה ואני אמצא את הזמן (תנו להיות אופטימי). התקציב כאמור הוא באיזור ה 2300 ש"ח, אני מתכנן לקנות מסך 22", ViewSonic או סמסונג כנראה (אם למישהו יש המלצה/הצדקה למחיר של ה T220P אשמח לשמוע). הארדיסק 250 או 320 ג'יגה (הבדל זניח במחיר לא ?) וזכרון 2 ג'יגה ככל הנראה. המחיר אמור לכלול גם מקלדת, עכבר (עדיפות למשהו מעבר לבסיסי, עם עוד 2 כפתורים בצדדים, ושיהיה נוח כמובן) ורמקולים (SBS370/380 ?). וכרטיס רשת אלחוטי. וזהו. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד קטן וקל לשימושים של אינטרנט ואופיס בעיקר יש איזה שהוא דגם מומלץ מארה"ב ? התקציב עד 800$ בערך תודה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-