עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yardenp4,

קניתי מחשב חדש הצרכים שלו הם לרוב משרדיים: intel core i3 540 3.06 ghz fan for intel CPU s1156 Gigabyte GA-H55M-D2H Kingston 2GB DDR3 1333mhz Samsung spinpoint F3 500GB LG GH22NS DVDRW X22 CoolerMaster Elite 335 Black ATX Chieftec 450W PSU 14cm fan, 24pin, active pfc APS-450S EDIMAX wireless nLITE PCI Adapter השאלה שלי היא קודם כל איך המפרט ? ואל תפחדו "לבאס" אותי על מה שקניתי. ו 2. איך הספק כח אמרתי למוכר שיביא לי מה שהוא חושב שטוב, לצערי לא היה מארז נורמלי שכולל גם ספק כוח. 3. האם הקירור למעבד מספיק ? בהנחה שלא אכפת לי משקט או לא שקט..? תודה מראש (:

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  2. שימושים: גיימינג על הגדרות Ultra High, אינטרנט, עבודות משרד אפליקציות לדוגמה: GTA IV, COD Black Ops, Crysis 2, תכני HD, אופיס ללא חריגות חובה שיהיה את הרכיבים הבאים או חדשים/טובים מהם: מעבד i5 כ.מ. GTX 480 / HD 6870 דיסק קשיח 1TB זיכרון 8GB מארז כמה שיותר דומה למארזי Alienware או כל מארז אחר עתידני כזה ללא ציוד היקפי / מ. הפעלה (אם הרכיבים למעלה לא נכנסים בתקציב אפשר לרדת טיפה, אבל טיפה) אסור שיהיה שום צוואר בקבוק, המפרט חייב למצות את עצמו עד השקל האחרון ואם אפשר להוסיף בנפרד ציוד היקפי פשוט: עכבר ומקלחת אל חוטיים מסך 22" + מערכת הפעלה Windows 7 Home תודה

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  3. Intel Core I7 950 Processor 3.06GHZ 8MB 1366 BOX 1,495 ש"ח ASUS P6X58D Premium Intel X58 Chipset LGA 1366 Model 31333 1,270 ש"ח A-DATA 4GB Kit (2x2GB) Gaming Series 1600MHz DDR3 CL9 Model D34G16GADK 475 ש"ח סה"כ 3,240 אם לא אז מה כן אפשר לקנות בשביל לקבל בתקציב כזה מחשב עם יכולות עיבוד דומות אבל עם כרטיס מסך חלש מאוד?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by max-l,

אני רוצה לקנות את אחד המחשבים האלה: http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2436 http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=IN-RD09-4584&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he 1. על איזה מחשב הייתם ממליצים (אני סטודנט) אם בכלל? 2.כתוב שמערכת ההפעלה באנגלית, זה אומר שגם המקלדת רק באנגלית או שזה לא קשור? תודה רבה וסליחה על הבורות

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  5. שם המוצרGigabyte Q1585N-5540H4 i5-540Mמק"ט:Q1585N-5540H4אחריות:שנתיים ע"י מור לוי טכנולוגיותיצרן יצרן: Gigabyte מערכת הפעלה מ. הפעלה: נמכרת בנפרד ראה שידרוגים ותוספות מעבד סוג המעבד: Intel® Core™ i5 Mobile מספר המעבד: 540M מהירות שעון (GHz): 2.53GHz תדר (Front Side Bus): 1066MHz זכרון מטמון (Cache): 3MB L2 זכרון זכרון: 4GB מהירות זכרון: 1066Mhz DDR3 8500 כמות רכיבי זכרון: 2GB+2GB כוננים כונן אופטי: DVD Super- Multi DVD-R/RW+R/RW,RAM דיסק: 500GB מהירות דיסק קשיח: 5400RPm תקשורת Bluetooth: כן כרטיס רשת אלחוטי: כן כרטיס רשת: (Gigabit Ethernet(10/100/1000 מקלדת ועכבר מתקן הצבעה: Touchpad with Scroll Function מקלדת: Standard 83Keys מסך גודל מסך: "15.6 רזולוציה טבעית: WXGA 1366…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yardenp4,

יש מחשב נחמד במבצע טוב השאלה שלי היא אך הקירור של המעבד והמארז ?? תודה מראש מעבדי אינטל Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Intel HD Graphics כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבי DVD Sony Optiarc AD-7260S DVD±RW x24 Black Sata ציוד רשתות כרטיסי רשת אלחוטיים Edimax EW-7711IN Wireless nLITE PCI Adapter 150Mbps מארזים Sharkoon Nightfall Black ATX Case (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 450W Rea…

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  7. Started by deathil93,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? 5300, לא אגורה יותר. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? זה כבר בחריגה של 1200 שקל חח, ככה שאין חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים וסרטי HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר (יומיומי) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 23 אינץ' 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים כמו GTA IV, BLACK OPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינ…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. רציתי לדעת איך אני מגדיר במחשב נייד MSI שכשאני מוריד את המסך אז האינטרנט לא יתנתק (המטרה היא בשביל הורדה של קבצים שכשאני אוריד את המסך זה ימשיך להוריד). מדובר בwindows 7 באנגלית.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  9. . מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך אז עדיף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים עריכה ותכני HD גרפיקה מסך 22" לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לכל המשחקים החדשים ולאלה שיצאו בשנתיים שלוש הקרובות לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר . האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יודע לבצע או…

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by versed,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!. תשובה: 6000 ש"ח! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? תשובה: לנצל את הכל! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תשובה: אין לחרוג מ התקציב! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תשובה: גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? תשובה: 1080*1920 1200*1920 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? תשובה: משחקים קבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? תשו…

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  11. היי כבר שאלתי לגבי מפרט שחשבתי שבסדר אבל הסתבר שהוא היה מאפן. אני רוצה ב-4000 ש"ח מחשב חזק מאוד עם כרטיס מסך מובנה חלש וזול (הכרטיס מסך) כדי שיותר מאוחר אוכל לקנות כרטיס מסך חזק מאוד בהרבה כסף שהיה לי בעתיד. חשבתי משהוא עם i5 760 או בקיצור כמה שיותר חזק בלי כרטיס מסך. תודה

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by הדדי,

שלום לכולם התקנתי לאחותי ווינדוס 7 ULTIMATE ואז שמנו לב שאין לתוכנה אפשרות לזהות את קורא הכרטיסים המליצו לנו על תוכנת EVEREST אבל אין לי מושג מה לעשות איתה ? האם כדי להכנס לאתר החברה לעידכונים של המחשב (BIOSׂ) , מה לעשות , המחשב עובד מהר יותר .... נ.ב מקווה שאני בפורום הנכון ....

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ambc,

שלום לעוזרים הגיע הזמן להחליף את המחשב הישן שלי. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, תוכנות אופיס ומשחקים קלים כמו FIFA חשוב מאוד שהמחשב יהיה מהיר. אין צורך בציוד הקפי מבחינת תקציב, אני די גמיש, נראה לי שבתקציב הנ"ל אוכל להרכיב מחשב ראוי ! יכול להיות שאוכל להשיג מעבד של אינטל במחיר מוזל, אנא התחשבו גם בנתון זה. גם מערכת הפעלה אינה מהווה בעיה תודה על המפרטים !

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  14. Started by Avocado,

השימושים במחשב הם בעיקר COD:BO, זה המשחק היחיד שחשוב לי כרגע שירוץ כמה שיותר טוב. אני צריך גם מסך נחמד בתקציב שקט לא על כך מפריע לי, אבל שלא יהיה רועש בהגזמה. לא התעסקתי אף פעם עם אוברקלוק, אז אני מעדיף בלי. כולל הרכבת המחשב בחנות. אם אפשר מKSP (איך הם?) אז זה יהיה מעולה. תודה ענקית לעוזרים! המפרט שמופיע פה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133169&section=293&target=%EE%F9%E7%F7%E9%ED הוא סבבה? או שצריך לשנות משהו?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by brighi,

שלום, הגיע אליי המחשב סוף סוף מארה"ב ועכשיו המטען מן הסתם מתואם לארה"ב. הוא מגיע בצורה הרגילה (זאת אומרת שמתאם מתחבר אליו ועושה את העבודה), אבל חוץ מ2 החיבורים שנכנסים לשקע יש עוד חיבור שלא מתחבר למתאם (וגם לא נכנס לחשמל) ואני לא יודע מה הוא עושה. למישהו יש מושג על מה אני מדבר ויודע אם אני צריך לקנות מתאם מיוחד או שהמתאם הפשוט מספיק ואין בזה סיכון?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  16. אני צריך לוח אם הכי זול שיהיה בעל 2חריצי זיכרון לפחות, מעבד שיהיה לפחות 2 ליבות טוב וספק כוח אני רוצה לפחות 400W מחברה אכותית... כרטיס מסך אני רוצה לקנות יד שנייה משהו כמו 8800GTX או 4850 או 4870, כך שזה לא ממש קשור אליכם אבל קחו בחשבון שזה צריך גם להיכנס למחיר.[br]פורסם בתאריך: 12.11.2010 בשעה 11:02:43 מה אתם אומרים על זה? מעבד: Intel Celeron E3400 ב-223 שקל. לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L Retail ב-242 שקל. ספק כוח: FSP 400W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3 PCI-E, 78-80% Efficiency Retail ב-191 שקל. סך הכול זה יוצר 656 שקל + השלמה ל1000 לכרטיס מסך יד שנייה בסיגנון של 8800GTX או 4870, נראה לכם שהספק יחזיק?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  17. Started by AtSrA,

שלום, אני מעוניין במחשב לגיימינג מתקדם בתקציב של 4500 ש"ח. אפשר חריגות קלות במקרה הצורך. אין צורך בציוד היקפי. השקט של המחשב לא חשוב ולא מתוכנן OC. לא מתוכנן שדרוג משמעותי בהמשך, ואין צורך בהתקנת WINDOWS. אשמח למפרט המייעל בצורה הטובה ביותר את יחס עלות/ביצועים. תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by yehudahe,

אני עומד לרכוש מחשב מיני בתקציב עד 2000 ש"ח מחפש את הטוב ביותר בתקציב הזה. עד היום עמדו בפני שתי אופציות: Inspiron mini 1018 מול Asus eeer101. לשניהם נתונים זהים (n455) ומכל מקום, עמדתי להכריע לטובת הדל בגלל שנתיים האחריות . אתמול גילית מתחרה חדש באיבורי Asus eee 105pemv עם מעבד n550 במהירות 1.5Ghz. לכאורה מחשב חזק יותר אלא שבבאג אמרו לי שזה פחות טוב ממה שיש להם להציע המחשבים למעלה במהירות 1.66Ghz. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  19. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד ב2.5K מקסימום 3K. המחשב יהיה כמחשב נוסף ונייד , חשוב שיהיה לו תקן N כי יעבור הרבה מידע דרכו דרך הרשת הביתית. האם יש אופצייה לקנות נייד בלי סוללה ? פשוט עדיף לחסוך את הכסף וכבר להביא סוללה 8-9 תאים , לא? האם זה כ"כ בולט ומכוער? HDMI זה בשביל לחבר ל LCD מידי פעם ולראות סרטים בHD. וכמובן שאר הדרישות הרגילות מינימום 2GB פנימי וכו'... תודה וערב טוב.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by hardcopy,

שלום לכולם מישהו יכול להסביר לי איך מתקינים תוכנות שונות על הנייד הזה ?? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by oriki9999,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הדגם הזה? אני מחפש אותו כבר דיי הרבה זמן, אפשר גם בחו"ל. ראיתי אותו בAmazon של גרמניה, אפשר להזמין משם? או שלא? אני אשמח לשמוע מכם חבר'ה! תודה מראש!

22. המטרה של המחשב היא להריץ Remote Desktop דרישות מהמחשב: - מאוד עמיד ואמין - קל - סוללה חזקה - 2GB זיכרון

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by yardenp4,

מעבדי אינטל Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Intel HD Graphics כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבי DVD Sony Optiarc AD-7260S DVD±RW x24 Black Sata ציוד רשתות כרטיסי רשת אלחוטיים Edimax EW-7711IN Wireless nLITE PCI Adapter 150Mbps מארזים Sharkoon Nightfall Black ATX Case (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin)

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  24. חברים שלום רב! אני אומנם חדש ממש בפורום אך אני צריך עזרה..... ביום שישי קניתי מחשב של fujitsu lifebook ah530 מחברת ksp עכשיו הפעלתי אותו הכל היה טוב ויפה פתאום שמתי לב שמיום שישי מד הסוללה שלי יורד באחוז בכל יום, כלומר אם ביום שבת הוא כתב לי סוללה טעונה 100% היום הוא כותב לי 97%זמינה (מחוברת, לא נטענת) מה אתם מציעים לי לעשות להחליף סוללה בksp? לפנות לfujitsu? כל דבר אחר

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by malren,

אהלן חברה, רציתי לשאול עם מה אתם ממליצים לנקות את המסך של המחשב? תודה

דיונים חדשים בפורומים