ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב לשימוש כללי (סרטים, משחקים ואינטרנט) בתקציב של 2500 ש"ח ,יש לי עדיפות לksp ,בגלל שאין ריבית על תשלומים וזאת החנות הכי קרובה לבית שלי זה המפרט שקיבלתי מהם ,הוא מומלץ? מעבדי אינטל Price Units Total Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray 310 1 310 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio 310 1 310 זכרונות DDR II 800Mhz Price Units Total 2x2GB Patriot Signature 295 1 295 כרטיסי מסך Sapphire Price Units Total HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 565 1 565 דיסקים קשיחים Seagate Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS 250 1 250 צורבים LG Pri…
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש ברשותי מחשב נייד של Dell מסדרת xps1530 שרכשתי לפני כ 3 שנים. אני מעוניין לרכוש עבור הנייד שלי סוללה חדשה ב Ebay, אולם אני לא יודע כיצד לברר מה הדגם המדויק של הנייד שלי. איך מבררים זאת? תודה מראש, יגאל
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה מחשב HTPC לסלון, המחשב יתחבר לרסיבר ומשם לטלויזיה 720P. המחשב הזה צריך להיות יותר אטרקטיבי מMac Mini שנקנה ב600 דולר. אם אי אפשר לנצח את זה אני אאלץ לקנות מקינטוש :'( תקציב: עד 2400 ש"ח ייעוד: מחשב HTPC לסלון (שקט, יפה , קטן) ציוד היקפי: שלט רחוק, wifi (ללא כרטיס טלויזיה אבל עם אפשרות הרחבה בעתיד) עם DVD, ללא Flopy, כרטיס קול מובנה, כרטיס מסך מובנה עם יכולות ניגון HD העדפות: מעבד Phenom II X2 בכוונה לנסות לפתוח ל4 ליבות. קירור: כמה שיותר שקט, כלומר קירור ייעודי למעבד שהוא נמוך ויכנס למארז HTPC הרכבה: אין צורך אוברקלוק: פתיחת ליבות למעבד מארז: מארז לHTPC, משהו בסגנון של Antec NSK2480 Black שגם מספק קירור טוב ומקום להוספת כרטיס טלויזיה בעתי…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 - 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב גיימינג וסרטים ב1080p ושיתוף (כלומר - הוא יהיה דלוק רוב שעות היום). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: BF4, Watch Dogs, AC4, World Of Warcraft, Total War: Rome II, Paradox games -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1080p, 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה מפרט למחשב עד 4000 ש"ח כולל מסך (תקציב גמיש) אז ככה: הכי חשוב ולפני הכל זה שקט וקירור נכון ושקט. הצרכים הם בגדול הורדות וסרטים. וכמובן שיהיה הארד דיסק גדול וחשבתי לעשות מערך של שני כוננים 1 ssdd למערכת הפעלה והשני דיסק קשיח גדול. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מפרט AMD למשחקים עם מסך דק 17 אינץ' תקציבי. המסך חשבתי על זה של NU tech הוא מצוין, כבר ראיתי אותו בעצמי, הוא 8ms ועולה 1400 ש"ח בלי חריגות בבקשה. מנעה מחשבים www.noacomp.co.il אם אפשר שיכנס בתקציב הכרטיס Club3d X800RX *שכחתי- צריך לכלול גם רמקולים, מקלדת ועכבר רמקולים אני כנראה הולך על ה SBS70 של קריאטיב (2 רמקולים פשוטים יחסית, אבל טובים) מישהו?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי, מבקש המלצה למחשב נייד לשימוש בautocad , שיעבוד חלק. תקציב עד 5000 אפשר חריגה מסויימת. מעדיף LENOVO. המון תודה, דרור
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בארה"ב בחודש הקרוב. התקציב של המחשב הוא עד 800$. מטרותיו הם בעיקר לשימוש משרדי ולפעמים לצפייה בסרטים. שיהיה קל לסחיבה. גודל של מסך עד "14. משקל עד 2.5 ק"ג. הארד דיסק לפחות 80 ג'יגה. מעבד intel core 2 duo 1.8 ghz לפחות. צורב, DVD. זיכרון פנימי 2GB. זמן סוללה לא פחות משלוש שעות. עדיפות לאחריות בינלאומית. חשוב שיהיה אמין ומחומרים טובים. אשמח מאוד לעזרתכם, תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6" * משקל רצוי? עדיף עד 2.4 ק"ג, כמובן כמה שפחות יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) מעדיף זמן שימוש ארוך ככל האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין צורך מיוחד * Bluetooth? איו צורך מיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות של 3 שנים עדיף, שנתיים גם בסדר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת ה…
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
טוב אולי אני יתחיל מההתחלה. אני זקוק למחשב חדש לשם פעולות מגוונות 1. עבודה על דו מימד שרטוטים. 2. עבודה על תלת מימד מודלים ממוחשבים. 3. עבודה על סרטונים וקידודים. 4. משחקים. 5. עבודה על גרפיקה (פוטושופ בקבצים גדולים 1GB-+) חייב יכולת גיבוי יעילה מהירות עבודה שווה כסף. כולל מערכת הפעלה. לא צריך מסך כרגע
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום שלום, אני מתחיל ללמוד שבוע הבא ומחפש נייד למטרות לימודים. הציעו לי את הדגם של טושיבה ב-3100 שקל. האם הוא מומלץ? אם לא איזה מחשב כן מומלץ לתקציב של עד 3100-3300 שקל? הצרכים שלי יהיו שהמחשב יהיה בעל מקלדת נוחה להקלדות ארוכות, תקשורת אלחוטית, אופיס, אינטרנט וזהו בגדול ממש לא משהו למשחקים וכמה שיותר זול וזמן סוללה יותר טוב.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
צריך המלצה ללפטופ שאפשר לקנות אותו בארהב עד 1300$ חשוב להגיד שהוא הולך לשמש מספר שנים שנתיים עד 4 שנים. * מטרות המחשב? סטודנט שלומד שפות תכנות כאלה ואחרות. * גודל המסך? 13 ומעלה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) בין 5-7 שעות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה ומעלה * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן הולכים לקנות אותו בארהב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא משנה מקבוק עלה כאופציה אבל אשמח לקבל עוד המלצות תודה שבוע טוב.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני סטרימר ואני מסטרים משחקים במחשב וכל זה. אני זקוק למפרט ממש טוב עד 5500 שקל שאני אוכל להסטרים ולשחק בו זמנית מאותו המחשב בלי תקיעות בשום מקום ושהכל יהיה חלק וכן שהמחשב יריץ הרבה משחקים כבדים ועוד.. מישהו בבקשה יכול לבנות לי מפרט טוב?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
המפרט הוא עבור אדם מבוגר, ועיקר השימוש הוא העברת קלטות מוזיקה למחשב ולדיסקים. אשמח לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
http://www.scan.co.uk/reviewsys/ עם היינו משנים תמעבד ל AMD וכמובן תלוח אם המחשב היה פצצה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המפרט שהכנתי לידידה, אשמח לשמוע חוות דעת. מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ₪1101 פתרונות קירור למעבד Scythe Reeven CPU Cooler ₪144 לוחות אם Gigabyte GA-P55US3L Core I5 Intel CPU ₪687 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ₪385 ספקי כח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ₪348 זיכרונות Corsair DDR3 4096MB 1333MHZ XMS Dual Channel CL9 i5 ₪499 כוננים קשיחים Western Digital WD7500AADS 750GB Sata II 32Mb ₪386 כרטיסי מסך ATI ATI Radeon HD5770 ₪959 כוננים אופטיים LG GH22NS40 X22 Sata Black ₪126 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ ₪75 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪4710 המפרט…
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
מטרות המחשב? משחקים כבדים לדוגמא BF4 BL2 ומשחקים חדשים שיצאו * גודל המסך? "15-17 מעדיף מט לא רוצה לסבול מהשתקפויות * רזולוציית המסך? מעדיף 1920x1080 Full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אם אפשר משהו שיחזיק לפחות 4-5 שעות משחק או צפייה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ולפחות 2 usb * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 1TB ולגבי SSD לא כזה חשוב אם יש או אין * כונן אופטי? כן בשביל משחקים * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חשוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מבין בניידים הרבה אז כל עוד זה טו…
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בעל מחשב בן 5 שנים. ייעודו של המחשב החדש הוא בעיקר למשחקים ובעצם בשביל זה אני קונה אחד חדש, אני גיימר כבד ששום משחק כבר לא פועל אצלו. המחשב בתקציב 4500 ללא ציוד היקפי. ראיתי שפורסם פה מפרט בתקציב שאני רוצה בשתי אפשרויות כאשר באחד השקיעו במעבד ובשני בכרטיס מסך. השאלה שלי היא האם המפרטים האלה טובים ומה כדאי יותר מבין השניים? האם יש משהו שרצוי לשפר שם? http://hwzone.co.il/specslist/view/77/ תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שבת שלום לכם אני די סגור על המפרט הזה, רק רציתי דעה אחרונה לפני שאני מזמין. לא יהיה OC, ואם כן אז ממש קטן. לא מתוכנן שדרוג עתידי. ישמש אותי בעיקר לאינטרנט,מוזיקה ומשחקים ( לא גיימר מטורף, אבל עדיין רוצה שמשחקים ירוצו טוב). המפרט: 1 PIONEER DVR-215DBKx20 (BLACK) DUAL LAYER -SATA- BULK 133.98 ש"ח 1 WD 640GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 412.00 ש"ח 1 GAINWARD 4850 512MB GDDR3 - RETAIL 849.00 ש"ח 1 GIGABYTE GA-EP43-DS3 (P43) - ATX 576.81 ש"ח 1 G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 465.00 ש"ח 1 Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - BOX - קירור מצויין למעבד Low noise Freezer 7 pro 893.67 ש"ח 1 COOLERMASTER (C…
-
- 13 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מתכנן לרכוש מחשב מתוך מפרט שבניתי באתר KSP. המחשב מבוסס על מעבד AMD 3900X. העניין הוא שקניתי למעבד את הקירור NOCTUA NH-U12A מחנות אחרת. לא הצלחתי דרך שום נציג שלKSP להבין אם הם מסכימים להרכיב מחשב שלם עם חלק שלא ניקנה אצלם. האם מישהו כאן יכול לתת לי תשובה בנושא. תודה.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה זמן אני מתכנן קנייה של כל רכיבי המחשב בחדש שלי מאמזון בבלאק פריידי הקרוב. סיימתי להרכיב לי את הרשימה אך אשמח אם מישהו פה שקצת מבין ייתן לי חוות דעת או בעיות שיש במחשב. המחשב יהיה מיועד לגיימינג (משחקים) ברמות הגבוהות ביותר. המפרט: תודה לעוזרים 😧😀
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
תשמעו דיפדפתי במערכת המפרטים שלכם ויש מלא מחשבים שהמחירים שלהם לא מעודכנים למשל רשום שכרטיס מסך Radeon X1900GT 256MB DDR-III 256bit עולה 1500 ש"ח? כנראה שלא הוא כיום עולה 1250 ש"ח (יש לי אותו) אשמח אם תעברו ותתקנו מספר דברים כי זה מאוד מתעה כי אני יכול להשיג כרטיס מסך טוב יותר ב1500 ואני יקנה את זה במחיר הזה לתשומת ליבכם
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח עם תעזרו לי במפרט למחשב שהדגש יהיה על שקט. בנוסף ישנה בעיה של קירור מכיוון שהמחשב ימצא במקום שלא מאפשר מעבר חום וזרימת אוויר טובה (רק מלפנים ומאחורה). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 1000 (מקסימום 5000) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים כולל HD, וידאו צ'ט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רק "קזואל" גיימינג (אנגרי בירדס וכד') -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, גמיש, ניתן גם לחסוך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב צריך לשמש במחשב ביתי קלאסי + להכיל מאגרי מידע ומנועי חיפוש כמו "אוצר החכמה" ו "פרוייקט השו"ת" (מאגרי מידע תורניים) לא יהיה שימוש רב במשחקים, שימוש בסיסי מאד באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפי…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-