עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shlomoreuven,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קצה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). האקינטוש אם אפשר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, משחקי פעולה קצה בחיבור למסך 4K -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 16 תגובות
    • 4k צפיות
  2. אנשים תקשיבו אני צריך דחוף מחשב מבוסס AMD לגיימר רציני. חשוב לציין שהמחשב ייקנה בחו"ל באורלנדו (ארה"ב). אני מבקש לתת לי מקומות באורלנדו אני חוזר מקומות ולא אתרים מכיוון שהוא אינו גר שם אלא מטייל, אנא תנו לי מקומות מדיוקים. לגבי המפרט: תקציב 1100$ (ניתן לחרוג במידה וזה מצדיק). כמובן כפי שציינתי המחשב יהיה אך ורק לגיימר כבד ולכן יהיה מבוסס AMD. הנני מתכוון לקנות: מעבד,כרטיס מסך, לוח אם, (לגבי שאר המרכיבים הכל כבר נקנה). מעבד:לגבי המעבד אינני יודע בדיוק איזה מעבד לקנות כפול ליבה, מבוסס ליבת סאן דייגו, מהירויות שעון וכו. כרטיס מסך: לגבי הכרטיס מסך פה יתרכז כמובן רוב התקציב מכיוון שזהו המרכיב העיקרי והחשוב לגיימר והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס תציעו לי מבוסס ATI, NVIDIA (הדור הח…

3. מעבד: 2.8 presscot HT 1024k 800MHZ לוח אם :Asus P4P800deluxe זיכרון : GEIL 1GB 3200 +קירור הראדיסק : 1. WD Raptor 36 Gb 10000 RMP+קירור 2. WD 80 GB 8MB 7200 ATA כרטיס מסך: Asus Geforce 4 4800 TI se VIVO DVI צורב LG 52X מארז אלומיניום וספק כח 400W 6158 שח... שווה? שינויים? תדה

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  4. Started by it4chi,

שלום שלום, עבדתי קצת בקיץ והרווחתי סכום נכבד, אין לי הרבה מה לעשות איתו וגם אין לי עצבים לחסוך כי אני חוסך כל הזמן ואף פעם לא קונה כלום, אז חשבתי לזרוק קצת על מחשב חדש. בעקרון, אני לא זקוק למחשב חדש לגמרי, יש לי כבר: ספק- Enermax 430W מארז- שחור כזה של Enermax כרטיס קול- הרקולס 6.1 דיסק קשיח של WD 80GB 8MB cache אני לא מאמין שיש טעם לשדרג משהו מאלה, אבל מה שאני רוצה להחליף זה: לוח אם- כרגע הלוחות של DFI הכי נראים לי. מעבד- רק AMD64BIT, לא DC כי אין כסף לזה וגם לא SD. הכי ראלי נראה לי יהיה לקחת 3000+ או אפילו 3200+ בגלל המכפלה שלו. זכרון- אין לי מושג, כמובן שמינימום 1GB(2X512( ושיהיה decent בשביל overclocking. כרטיס מסך- חשבתי על 6600GT, אבל הוא חלש באופן משמעות…

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  5. הרכבתי את המפרט הבא AMD Athlon 64 X2 5000 Box GIGABYTE GA-MA78GM-S2H G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz Seagate 500Gb 32MB buffer 7200 RPM LG GSA-GH20L X20 DVD Antec Solo Thermalright SI-128 SE Corsair CMPSU-450VXEU 450W glacialtech 90MM fan X 2 המפרט מיועד לעבודה משרדית אינטרנט ועריכה ביתי קלה של וידאו (קלה מאוד) בעתיד המערכת מיועדת להכנס למארז HTPC ולעבור לסלון את הסולו אני אשמור למחשב הבא דרישות חשובות 1. הכי חשוב שקט שקט שקט 2. איכות הרכיבים 3. מראה סולידי ואלגנטי 4. קרירות ואוורור המערכת תעבוד עם מסך VP930 של viewsonic חוות דעת ודעות יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  6. שלום רב, אני צריך 2 מחשבים לאותו שימוש כאשר ההבדל ביניהם הוא בתקציב ואולי גם במסך אחד חזק יותר בתקציב 9000 ש"ח עם מסך 24" והשני מספיק 7000 ש"ח אפשר עם מסך 22" אם זה משפיע משמעותית. . מה התקציב המקסימאלי? 2 מחשבים: 1) 9000 ש"ח. 2) 7000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק בראשון (היותר יקר) אפשר עד 500 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו 4K וגרפיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקטס, פוטושופ, איל…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, מעוניין לקבל המצלצה למחשב נייד עד סכום של 5500 - 6000 ש"ח : * מטרות המחשב: משחקים צפייה בסרטים. * גודל המסך? 15. אבל לא קריטי אפשרי גם 17. * משקל רצוי : אין חשיבות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות : HDMI חשוב אבל זה כבר סטאנדרט. * Bluetooth: רצוי אבל לא קריטי. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה : אין צורך במערכת הפעלה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. אני מתכוון לקנות את המחשב בארץ כנראה דרך קי אס פי או אם תמליצו לי על מקום אחר בשמחה. מעוניין שיהיה במחשב כונן SSD. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  8. על הנייד של פוגיטסו כתוב שהוא מיוצר בגרמניה זה אומר בהכרח שכל החלקים בתוכו מיוצרים בגרמניה או שרק ההרכבה נעשתה בגרמניה ? מישהו שמבין בעניין יכול להסביר

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. יש ברשותי מארז full tower שאליו אני יעביר את החומרה. וגם ספק של thermaltake 450W. כרטיס מסך שאני ישתמש בו כרגע עד שיהיה לי אפשרות לשדרג. ויש לי כמה הארדיסיקים שאני יוסיף, אבל אני מעוניין בהארדיסק של SSD למערכת ההפעלה. כרגע אני חושב שיהיה לי בערך 1500-2000 שקל להוציא על לוח אם, מעבד, זיכרון וSSD. אבל נראה לי כרגע אולי אני יוותר על ה SSD ומקיסמום יוסיף יותר מאוחר. השימוש יהיה ללינוקס, VMware, ומערכת ההפעלה WIN7/8 שתהיה מותקנת תהיה מוצפנת(אם זה משנה). מכיוון שזה יהיה גם ל VMware והרצת מערכות הפעלה בו זמנית, אני מבין שיש צורך בזיכרון, אבל בגלל התקציב הדל, אני יוסיף זיכרון נוסף כשיהיה לי אפשרות. תודה..

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  10. כעיקרון אני לא גיימר רציני, אני כן רוצה להריץ באיכות טובה משחקים חדשים וטובים. כמו כן התחביבים שלי הם פוטושופ ועריכת וידיאו וחשוב לי שהמחשב ידע לעבוד עם התוכונת האלו. אם אפשר במסגרת התקציב לדחוף ציוד היקפי (מסך עכבר ומקלדת) זה יהיה מעולה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכה גרפית חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PS, AE, AP ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המ…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box קירור למעבד Thermalright Ultima-90 + מאוורר 120. לוח אם DFI BloodIron P35-T2L CHIPSET: P35 זיכרון Gskill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 דיסק קשיח HITACHI 320GB 7200RPM 16MB כרטיס מסך Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe צורב LG GSA-GH22N Black DVD מהירות וממשק: X22 IDE מארז ללא ספק NZXT Alpha + ספק כוח: NZXT 500W + מאוורר נוסף למארז. 3800 שקלים כולל הרכבה וOC. תודה.

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by DoBeR_MaN,

1. מה התקציב? 6000. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המשחקים הכי טובים שיש. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני סגור על dell u2311h * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? MMORPG,Call Of Dutiy * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? …

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  13. הי חברה, חשבתי על macbook pro עם i7 זיכרון פנימי 8GB וזיכרון חיצוני 0.5TB. השאלות שלי הם: 1. האם המחשב מספיק טוב לעריכה מקצועית (לא סופר מקצועית אלא עורך מוזיקה לחתונות/אירועים וכו'), או האם יש לכם המלצות אחרות? (אני שומר קבצי מקור ולא מקודד ל-MP3 2. האם עיקר הבעייה היא הזיכרון הפנימי ולא מהירות העיבוד ולכן אפשר ללכת על מהירות של 2.3GH ולא של 2.7 ובמקום זה להגדיל את הזיכרון הפנימי ל-16GB (זה המקסימום שלהם) ואולי גם לשדרג ל-750MB שטח איכסון? אשמח לתגובות תודה הלי

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  14. Started by Bar1234,

זה המפרט : כמות מחיר דגם 1 950 ¤ AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 1 695 ¤ DFI NF4 ULTRA INFINITY 1 730 ¤ G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL 1 535 ¤ WD 160GB 7200RPM 8MB SATA2 1 1500 ¤ SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1 290 ¤ NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 1 70 ¤ כונן דיסקטים שחור 1 495 ¤ COMPUCASE CI-6A21 BLACK 400W 1 1750 ¤ SAMSUNG 730B 8MS 1 140 ¤ סט מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי מיקרוסופט 1 420 ¤ Altec Lansing ATP3 סה"כ: ¤ 7575 אם יש הערות חשובות שאני צריך לדעת כדי להחליף משהו? או לשפר משהו אבל באותו תקציב... אני ישמח מאוד לתגובות.....

• 13 תגובות
    • 856 צפיות
  15. Started by yogevzak,

והאם זה המחשב הכי טוב למשחקים וסרטים למחשב עד 4000 גג!!!! תודה.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  16. שלום לכולם כבר כמה חודשים שאני דוחה קנייה של מחשב חדש ולדעתי הגיע הזמן. קראתי הרבה המלצות פה בפורום, ולרוב מציעים מפרט חזק וטוב על בסיס ה E8400. אני אישית, מעדיף מפרט עם Q9550 או Q9400 משום שאני קונה דרך חברת יבואן במכירים זולים יותר: Q9550 ב1455 ש"ח וQ9400 ב-1349 ש"ח. יכול להיות שאני טועה (בוודאות ) ודו ליבתי עדיף אבל נפשי חושקת ב4 ליבות. אין לי מושג לגבי לוח אמ או מארז או זכרון או כל דבר שיתאים למעבד, ולכן אני מבקש את עזרתכם ! תודה רבה לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  17. צריך מפרט מחשב עד 2700 עם אפשר 2500 מחשב קומפלט + מסך ללא מקלדת וללא עכבר וציוד הקפי לצורכי OFFICE אינטרנט ותוכנות קטנות

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  18. CPU: Intel Core 2 Duo E6300 Box = 1,010NIS MOBO: GIGABYTE GA-945P-S3 = 600NIS GFX: PALIT GeForce 7600GT = 786NIS HD: Western Digital WD1600YS 16MB 160GB = 387NIS MEMORY: G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 = 680NIS CASE: Sunbeam Transformer BLACK/BLUE + 400w = 370NIS TOTAL: 3.834 איך לדעתכם? הדבר היחידי שמפריע לי פה עוד איך שהוא זה הספק. אני מעדיף לקחת ספק אמין יותר, אבל אני לא ימצא בשום מקום מארז + ספק בתקציב של עד 400-450 שקל.. אז זה גם מארז יפה וגם ספק 400W. תריצו תגובות יאלללה שחקקקקק

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אם אפשר מאזור הדרום זה יהיה נהדר אבל כולם עושים משלוחים אז זה לא עד כדי כך קריטי. הנייד הוא לילדה בת 13 והשימושים הם בהתאם (אני בטוח שאני לא צריך לפרט...) בכל מקרה לא למשחקים. ראיתי כאן המלצות ל G550 או G530 או ל-CQ61 שנראים סבבה אבל רציתי לדעת אולי יש דברים אחרים יותר טובים במחיר טוב (מותר לקוות לא?). אגב, אין כאן דרישות מיוחדות ודי הכל הולך, כלומר זה יכול ליהיות נטבוק או לאפטופ, 15.4 או 12.1. אני מניח שמחשב קל יותר יהיה עדיף כי בכל זאת... תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  20. Started by Oleg Kofman,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 500 שח, רצוי לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים : League of Legends , FPS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן DVD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, בערך 7 מ-1 עד 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב (חינם ב- TMS להבנתי) 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב…

21. נגנב לחבר שלי המחשב, והוא מחפש תחליף. המחשב בעיקר לוורד, מצגות וסרטים HD. הראשון:Acer Aspire 5742G-5464G http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11207 השני: Lenovo IdeaPad G570 M513QIV http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12401 אני לא סומך על הכרטיס מסך המובנה הישן של אינטל לסרטי HD. לעומת זאת, החדש של ה SB נראה לי מספיק חזק בשביל זה. אני גם לא רוצה מעבד שהוא לא מסדרת icore, בגלל הזמן שהמחשב ישב על המדף (סביר להניח). אשמח לשמוע חוות דעת על המחשבים האלה, או אם יש המלצה על מחשב אחר בטווח שבין 3000 ל-3500, כאשר הנטייה היא לגבול התחתון. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ Intel Core I3 540 3.06GHz 4MB LGA1156 - BOX - מעבד http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12121 כמות: 1 מחיר: 549 ש"ח ( למזומן:533 ש"ח ) GIGABYTE GA-H55M-S2 (H55) VGA - mATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14031 כמות: 1 מחיר: 379 ש"ח ( למזומן:368 ש"ח ) 4GB KINGSTON DDR 3 - 1333 - KINGSTON Original http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=13565 כמות: 1 מחיר: 235 ש"ח ( למזומן:228 ש"ח ) בקניית מחשב חדש בלבד - SAPPHIRE RADEON 5870 1GB DDR5 - RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14371 כמות: 1 מ…

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  23. דוד שלי מעוניין לשדרג את המחשב שלו, הוא קנה את המחשב לפני שנתיים, והוא מתחיל לעשות בעיות. השדרוג מיועד למשחקים כבדים, ואמור להחזיק לו עוד שנתיים לפחות. כאמור רק לוח אם, כרטיס מסך, מעבד וזכרונות. אם אפשר, שהזכרונות יהיו לפחות 2GB, עדיף בסטיק אחד, כדי שיהיה אפשר להוסיף אחד זהה לאחר מכן.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by נתנאל55,

שלום, יש לי במחשב הנייד בעיה מאוד מעצבנת כאשר אני מחובר לאינטרנט ופותח את הדפדפן של אקספולרר החדש אז הוא פותח את דף האינטרנט לדוגמה גוגל לשנייה הוא מראה את האתר ואז נעלם לבד, כלומר הדף של הדפדפן ניהיה לבן. עוד משהו מוזר זה כאשר אני "ממזער" או "משחזר" את הדפדפן ו"מגדיל" חזרה האתר מופיע לי כאילו רגיל. האם מישהו ניתקל בבעיה כזו?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  25. Started by srulikg,

החלטתי לקנות מחשב חדש ואני מעוניין לקנות מ-TMS. מה דעתכם על החנות? למישהו יש ניסיון איתה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.