ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
הי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? נראה לי שאפשר לסגור את המחשב עצמו ב4 אלף, אבל אפשר לחרוג. מסכים בסביבות 800 ש"ח לכל אחד, אולי מסך אחד ראשי איכותי יותר, בעד 1500ש"ח. זרוע תליה לא כלולה במחיר של המחשב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנות - Visual Studio, MongoDB, Matlab, ועוד כל מיני תוכנות שאני מפתח בעצמי, והרבה עבודה עם הרבה חלונות של דפדפן המחשב מיועד לעבודת תכנות ומה שאני מתכנת גם ירוץ עליו ברקע, מערכת שכורה נתונים מכל מיני מקורות באינטרנט ושומרת בDB ומבצעת חישובים וסימולציות (מונטה קרלו, רגרסיות וכיו"ב). חשוב …
-
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. תקציב מקסימלי 6 וחצי מינימום 5 (לא כולל מסך) 2. שימוש המחשב : בעיקר גיימינג ואחריזה גרפיקה ותכנים בHD (משחקים כמו : battlefield CRYSIS ) גודל מסך 16:9 FULL HD 3. ציוד הקפי : עכבר ורמקולים 4. שלא יהיה רועש מדי אממ נגיד 8 7 5. בלי OC 6. בלי מערכת הפעלה, והרכבה בחנות 7. איזור מגורים : קריית אונו והסביבה (כרגע ראשון לציון) 8. כמה שיותר חיבורי USB (וUSB3) וזיכרון בכונן קשיח משו כמו 1T 9. אולי יהיה שדרוג עתידי מקווה שלא החסרתי כלום
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהמתנתי תקופה ארוכה הגעתי למסקנה שזהו הגיע הזמן אז ככה רכשתי כבר מסך DELL 2007FP מקלדת, עכבר ורמקולים ירכשו בנפרד. אז אני צריך חוות דעת על המפרט שבניתי, הצרכים כפי שכתבתי בכותרת אני לא מתכוון להגיע לOC רציני בטח לא בהתחלה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1257 לוח אם: ASUS P5B DELUXE / WIFI-AP ¤1139 אני יודע שתגידו שזה בזבוז כסף ועדיף ה GB אבל זה מאוד נוח לי ביוחד ה WIFI וגם הלוח עצמו לא רע בכלל וגם OC סביר(תקנו אותי במידה ואני טועה) כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2117 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤380 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עריכה גרפית, כל תכנות אדובי למיניהן (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין) - שיוכלו לעבוד במקביל ועל קבצים גדולים הדורשים מהירות. (לא עריכת וידאו) * גודל מסך: , רק 15" * רזולוציית המסך: כמה שיותר גדולה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: - אין דרישות * משקל רצוי: - אין דרישות * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא כ"כ מבין בזה, סוללת 9 תאים הבנתי שתחזיק יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: יציאת VGA וכמה שיותר USB * Bluetooth: רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: גם לא בקיא, להבנתי 3-4 SSD זה Must. * כונן אופטי: לא ברור מה ההבדל אבל לפחות 750GB * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן *…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי HP PROBOOK 4530S והתקנתי עליו WIN 7 ULTIMATE 32 BIT בעברית. לא קיבלתי עם המחשב שום דיסק של דרייברים, אז נכנסתי לאתר HP להורדת הדרייברים והגעתי לדף הזה: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=5060882&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5060880&swEnvOID=4053&taskId=135&swLang=20#top ויש שם פשוט מיליון דרייברים ואין לי מושג מה להוריד ומה לא.. למישהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני לפני רכישת מחשב נייד חדש ומצאתי את אותו הדגם בגרסת 4K וFHD. מטרת המחשב היא עריכת תמונות וקצת וידאו. FHD עולה 6,500, 4K עולה 7,300 והיתרון הגדול הוא 100% srgb שלו לעומת 95% srgb בFHD המחיר גם ככה מעל למה שתיכננתי, האם שווה להשקיע ב4K על מסך של 15"? אני משתדרג מנייד בן 6 עם רזולוציה של 1366/768 כך ששניהם יראו בעיני יותר טוב.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
amd 64 3000 /939 m.b ga -k8ne-9 256x2 ddr 400 h.d 80 wd/maxto ide o sata dvd-rw nec 16x dvd x16 Toshiba ATI Radeon x600xt o gf fx 6600gt Atx +usb 400w 17"mag flat k.b+muse opti price 4500 מה אפשר להוסיף להחליף להוריד ? תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא רציתי להקפיץ את הנושא הקודם כי הוא היה ממזמן, ומכיוון שעכשיו כבר נסעתי פיזית לחנות מחשבים.. אז חשבתי לפתוח אשכול חדש.. בהמשך לאשכול הישן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=353488.0 הלכתי למרדנית שברמת ישי, מכיוון שהיא החנות הכי קרובה אליי.. קיבלתי הצעת מחיר על מחשב מסויים שהרכבתי ביחד עם המוכר.. אמנם אין להם הרבה רכיבים במלאי וזה בעייתי, כי אי אפשר להרכיב מחשב ככה באמת אבל ההצעה שקיבלתי מהם העתקתי אותה אחד לאחד לנועה מחשבים (החנות נמצאת בתל חנן ואני מוכן להשקיע עוד רבע שעה נסיעה בשביל חנות מחשבים נורמלית - כמובן אם אתם ממליצים עליה) , במרדנית יצאה לי בסה"כ 2350, בנועה יצא בסה"כ 2040... אני אשמח להערות/הארות בקשר למפרט ומה ניתן לשיפור... AMD Athlon 64 X2 Dual…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השימוש העיקרי הוא גיימינג כמו gta ו need for speed ומשחקי רשת יש לי את שתי ההצעות ההבאות: לוח אם - Intel® WoodWorth H61 LGA 1155 uATX מעבד - Intel® Core i3 530 2.90Mhz 4M 1333 זיכרון - Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9 *2 דיסק קשיח - WD 500GB SATA כרטיס מסך - G-Force GTS450 1024MB DDR5 HDMI מארז - Generic ספק - 3R System Gold 500W והשני: מעבד:AMD Athlon X3 455 3.3Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪370 לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪318 מארז: Yeong Yang 5905 Mid Tower 120mm X 2 כמות: 1 - מחיר: ₪151 ספק כוח: FSP 700W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze - מחיר חם ניתן לרכוש יחידה אחד בלבד כמות: 1 - מח…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לנקות את המחשב הנייד שלי, דיי מפחד על הניקוי הפנימי כי לא ממש עשיתי את זה הרבה. שמתי לב שבזמן האחרון כנראה האבק עושה את שלו והמעד על IDLE לפעמים בטמ"פ גבוהה, כרגע אצלי באיזור ה 50-55 מעלות, מאמץ עולה לאיזור ה 75 וזה כשהמאוורר עובד חזק, כנ"ל של הכרטיס מסך (4650), אגב, איך אני יכול לנטר טמ"פ כרטיס מסך? אין חיישן לכרטיס הזה במחשבים ניידים? אצלי המחשב זה EJ1330 של חברת HP. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז שלום לכם. אני צריך מפרט ב2700 ש"ח ללא מסך אך עם כל שאר הציוד ההיקפי, המחשב לא מיועד למשחקים, אבל רצוי שיהיה בעל אפשרות לשדרוג עתידי. חייב להיות בו צורב די-וי-די, רצוי ג'יגה זיכרון לטובת תוכנות גרפיות, עם הרד דיסק לא פחות מ120 ג'יגה תודה רבה למי שיעזור לי כאן.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יחיד - צפייה בוידאו 1080P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רואה בחול יש לא מעט מחשבים מבוססי ryzen ובמחירים לא רעים בכלל לעומת המתחרים הישירים מבית אינטל.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי/ות הפורום, אני פונה לחברי/ות הפורום בטופס מקוצר בכיתוב טקסט בן 2 דפים לעומת הדיון הארוך בן ה - 5 דפים בבקשה לרכישת מחשב שולחני לצרכים שיופעים בהמשך הטקסט מרשת מחשבים אמינה בישראל. טופס לבקשת רכישת מחשב שולחני 1. תקציב הצרכן: תקציב מקסימאלי: 5,000 שקלים | חריגה מקסימאלית: 1,500 שקלים | סה"כ: 6,500 שקלים. האם לנצל את כל תקציבי ו/או לנסות לחסוך? להשתדל לא לחרוג מהתקציב המקסימאלי (5,000ׂ). כמו כן, לנסות לחסוך כמה שיותר. 2. שימושיי: גיימינג כבד | עבודה משרדית | עריכה גראפית | תכנות וגלישה באינטרנט. המחשב מיועד לגיימינג והם: Far Cry 4, Games For CryEngine 3, Games For Frostbite Engine 3, Nex…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לבנות קליינט מבוסס לינוקס שירוץ עליו MythTV Frontend. הדרישה היא שהקליינט יהיה מסוגל להריץ סרטי 1080P. מה המפרט המינימלי להריץ דבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני צריך להייתיעץ אם אנשים שמבינים במחשבים אני רוצה לקנות מחשב גם למחשקים וגם לעבודה במחשב אני רוצה מחשב שיגיע עד 3500 ש"ח כולל מסך! אשמח אם תענו לבקשתי מושיק! :s05:
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב בעיקר לצורכי עבודות משרדיות (אינטרנט - הורדת קבצים וגלישה, אופיס), צפיה בסרטים (לא מתחבר לטלויזיה בסלון וגם לא למערכת קולנוע ביתית - אין צורך לשים כרטיס קול מקצועי אם יש כרטיס בינוני ONBOARD יתקבל בברכה במידה ויש בהדל של שמים וארץ בין כרטיס נפרד ל- ONBOARD בהפרש מחיר מצחיק יתקבל בברכה. יש לציין שלא מתבצעות הקלטות למיניהן עם הכרטיס או דברים כאלו), עריכה גרפית ברמה בסיסית (עריכה בפוטושופ ברמה בסיסית ועריכת סרטים גם ברמה בסיסית - הוספת סאונד לתמונות, חיתוך קטעים וכו' - יש צורך בFIREWARE ON BOARD) מבחינת ציוד היקפי נדרש: צורב DVD (שיהיה תואם בצבע למארז - שחור), מקלדת ועכבר אופטי לא אלחוטיים משהו במחיר סביר ואמין (מייקרוסופט, לוג'יטק) אם יש בצבע שחור זה יהיה נחמד אין צור…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני בעל מחשב שכזה, מעוניין לנקות אותו מבפנים לאחר שנה שיש לי אותו וראיתי שעכשיו בחורף הטמ"פ קצת גבוהות (75 במאמץ משחקים וכו' כשהוא על השולחן מחשב). או שזה נראה לכם נורמלי טמ"פ כזו? בכל מקרה אפשרי לפתוח קצת את המחשב מלמטה ולנקות אותו מאבק? אני בטוח שזה דיי יעזור בקצת. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב ככה... תראו לפני שנגש למפרט יש לי כמה שאלות נכון אתם תמיד מציעים במפרטים כאלה עד 3000 ככה amd עכשו נניח ואתם עושים משהו מבוסס על amd אתם יכולים להגיד לאיזה אינטל הוא שווה בגלל שעכשו הקונרו לוקח את כולם ואני מבולבל~! טוב ככה הדרישות הם כאלה אני רומה לשחק במשחקים כמו פיפא פרו גיטטי אי קונטר וכאלה... וחוץ מזה אני באינטרנט ובאיסיקיו... יאללה תכינו בבקשה מפרט של איטל ואייאמדי.. אפשרות לחריגה של עוד 30 שקל..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחר תקופה ממושכת שהמחשב שלי מקרטע ברמות קשות ביותר, החלטתי שהגיע הזמן לשדרג. רוב השימוש שלי עם המחשב יהיה אינטרנט ואופיס למרות שאני מידי פעם ארצה שתהיה לי האפשרות לשחק מעט ולעסוק קצת בעריכת וידאו. התקציב נע בין 4000 ל4500 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי כמו מקלדת ועכבר; המסך ישודרג במקביל, שלא במסגרת התקציב, ל20"/22". יש צורך במערכת הפעלה (ואחרי הרבה זמן עם לינוקס, אני אערוק חזרה לWINDOWS כי יש כמה תוכנות שבעייתי לי להסתדר בלעדיהן). לא יתבצע OC. חשבתי על המפרט הבא: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 10558 Thermaltake VD6000BNS Soprano VX No P/S Black ATX Case 315.00 ¤ 1 315 ¤ 1 12315 Intel Core2 Duo 3.0GHz 6MB E8400 Box CPU 890.00 ¤ 1 890 ¤ 2 11935 S…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) 1 1050 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 8I915P DUO-A S775 DDR1+2 1 620 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 256MB A-DATA /VT 2 320 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E 1 1120 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB SATA 1 360 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 1 325 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A19 1 390 מקלדות? כמות מחיר סה"כ MS Internet + MS Mouse Optical 1 120 סה"כ 4305 המחשב מיועד למשחקים (לא גיימר כבד) ממוצעים, אינטרנט (הורדות שירים,סרטים וכדומה) ןבתקווה שלא יתקע או יהיה אי…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שיתן את התוצאה הכי משתלמת ומתאימה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends, dirty bomb, overwatch, battlefield 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות את המחשב הנייד מהדגם הבא... 15.6 Fujitsu i5-2410 500GB 6GB GF525 3D הינה קישור לאתר אשר מוכר אותו http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=3HL531077 חשוב לי שלא יתחמם חשוב לי עוד יותר שמעבד מהסדרה החזקה של הI5 גם מעניין אותי לדעת עם 3D פוגע כי לא נראה לי שאני אשתמש בו בהנחה והמחשב הזה לא משהו אפשר בבקשה המלצה למחשב נייד שיש לו את המעבד הזה i7 ,2.8GHZ או טיפה פחות טוב אבל חייב באזור הזה הכי זול שאפשר למצוא כמובן שלא יתחמם תודה רבה על העזרה!!!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בן דודי לומד ניהול רשתות, והוא מחפש נייד מומלץ. אני מאמין שהוא קצת ישתמש במכונות וירטואליות, אך לא יודע כמה כמה. מחפש בשבילו מפרט לנייד מומלץ עד 4000 עם עדיפות ללנובו. חוץ מזה אין לו שימושים נוספים מיוחדים. אשמח לקבל מפרט מומלץ. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , ברשותי כיום E8400 עם 4GB זכרון וכ. מסך HD6900. אני מעוניין לשדרג את המחשב למטרת גיימינג (משחק בעיקר MMO ו MOBA ברזולוציה הכי גבוהה) אני מעוניין לרכוש : לוח אם. מעבד (i5) זכרון (8 או 16 ?! ) 2 כוננים קשיחים : אחד (256) SSD למ. הפעלה ומשחקים ואחד 2TB לגיבויים שלי ופרוייקטים אחרים. מארז קטן ושקט. ספק 1. אני לא מתכוון לעשות O.C. 2. המחיר לא רלוונטי , אני מעוניין לרכוש את מה שמבחינת עלות הכי כדאי היום. 3. האם להחליף כרגע את כ. המסך שיש לי או להשאר איתו לעוד מספר חודשים עד שיצאו דגמים חדשים ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-