עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני רוצה לרכוש מחשב למשחקים אני מתלבט בין שני המפרטים הבאים: מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1156 2.93GHz 870 - TRAY ₪1340 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55A-UD3 - זמין במלאי ₪670 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪353 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR 6870 1GB DDR5 ₪1271 כמות:2 צורב DVD: [..] NEC DVDRW AD-7240S X24 - BLACK - SATA ₪105 מארז: [..] LANCOOL PC-K60WB w/o PSU ₪458 ספק כוח: [..] CORSAIR 750W TX - זמין במלאי ₪460 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II REVB - זמין במלאי ₪219 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 ₪286 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪6433 מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 3.06GHz 950 : "SLBEN" - TRAY ₪1389 לו…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. כמה שיותר זול שיעמוד בדרישות יותר טוב -שימושי המחשב- משחקים, גרפיקה, עריכה משחקים- call of duty 6 , battle field bad company 2, crysis2, just cause 2 על בסיס יומי תוכנות- פוטושופ(תדיר), 3ds max(מזדמן), zbrush(מזדמן), avid(מזדמן) -אני בעיקרון רוצה שהמשחקים יוכלו לרוץ חלק על רזולוציה גבוהה אבל אם רק חלקם יוכלו לרוץ חלק על רזולוציה גבוהה וכל השאר כמעט על גבוהה אני אסתפק בזה.(כמה שיותר גבוהה וחלק יותר טוב). -המסך לא כלול במפרט המסך ככל הנראה יהיה מסך טלוויזיה 32 אינץ' hd ready רזולוציה 1366X768 לא בטוח לגבי איזו רזולוציה כי אני לא בטוח ב100 אחוז באיזה טלוויזהי אבל הגודל יהיה או 32 או 26. רוב הסיכויים טלוויזיה 32. אין צורך בציוד היקפי. החשיבות השקט של המפרט 6. לא מתוכנן אוברק…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. זה המחשב על פלטפורמת אינטל מחכה שיצא משהו לגבי שילוב של שני כרטיסי מסך NVIDIA פיסי וATI הראשי,את החלקים אני מזמין מחו"ל חבל להזמין מהארץ אז לא רלוונטי המחיר תודה רבה לכל מי שמביע את דעתו אשמח לקבל אותה מעבד I7 940 rev-c0 כרטיס מסךAti6980 כרטיס מסך פיסי משהו מבוסס על 8SERIES NVIDIA לוח אם Asus p6x58d premium הרדיסק Hitachi/ibm2000GB ultras a7k2000 הרדיסק SSD Ocz vertex oczssd2-vtxe120gb-2/5 ספק Hec te-lx series 1080 watt מארז Antec twelve hunderd צורב 22xGX22ns30 g-skill f3-12800 cl6t-6gbpi זכרונות

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  4. לפני חצי שנה בערך נתתם לי מפרט מצויין . כרגע אחותי צריכה מחשב לעבודה ולכן צריך הכל חוקי. היא תעבוד עם אוטוקאד ולכן צריך כרטיס מסך ומעבד טובים. צריך מפרט כולל כל החלקים הנלווים חוץ מרמקולים ומדפסת. תודה רבה. כרגע אין תקציב מוגדר אך הוא בין 2500 ל3000

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  5. Started by joni777,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?4000 ואני מעדיף לחסוך אבל לא חייב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) מלא משחקים כבדים כמו COD וכאלה וכל הזמן. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:cod cryses ומלא משחקים כבדים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? full hd * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כתבתי למעלה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  6. Started by adis,

שלום יש לי Lenovo W510 עם display port, ומסך Dell 2209WA. אני רוצה לקנות מתאם DP to DVI וכבל DVI, או כבל DP to DVI (עדיפות לכבל ומתאם נפרדים) ראיתי שיש מגוון גדול של כבלים ומתאמים, האם יש הבדל ביניהם, או שכל כבל עם היציאות המתאימות יעשה את העבודה ? תודה עדי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by SagroN,

שלום לכולם. אני צריך לקבל חוות דעת על מפרט גיימינג סופי לחבר בתקציב של 5K - הרכבתי אותו עם קצת סיוע והתעניינות וזה נראה לי המפרט הטוב ביותר לתקציב. כלומר אפשר לסחוט את כל ה5K אבל אם אפשר לחסוך אז עדיף, כי אני לפחות לא רואה צורך בלשפר את המפרט. אז אם אתה רואים צורך בלהחליף חלק שהיחס תמורה למחיר אכן שווה, אז לכו על זה ותציעו לי בבקשה. המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - TRAY ₪903 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55A-UD3 - זמין במלאי ₪670 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪353 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1253 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] LANCOOL P…

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  8. Started by urib123,

שלום, מתלבט בין השניים. ACER AOD-255 Aspir DELL Inspiron 1018BK455 מישהו יכול לסייע? תודה

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  9. Started by feegle,

שלום, תוכלו בבקשה להמליץ לי על מחשב נייד/Netbook לשימוש סטודנטיאלי (בעיקר יישומי אופיס ואינטרנט) יש לי בערך 2000 שקל. תודה Feegle ;D

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  10. Started by NiMo1771,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! כ6000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לכיף ;D ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים-משחקי יריות ומירוצים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Tuvok,

שלום, אשמח להמלצות על נטבוק עם מסך 12". תודה.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  12. מעוניין במפרט גיימרים שלא מיועד ל - OC בכלל!!!. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר אפילו לחרוג טיפה למעלה. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית (לימודים - אופיס וריבוי לשוניות אינטרנט) ומולטימדיה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס, משחקים, באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280*1024, אשמח להמלצות על מסך ברזולוציות טוב…

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by תהילה,

שלום רב יש כאן 4 מפרטים של מחשבים שונים שאני מעונינת לקנות אחד מהם לצערי אני לא מבינה הכי הרבה מה אתם ממליצים מבין 4 המחשבים? מחשב ראשון 798$ Dell Inspiron Pink 15.6" i15R-2106LPK Laptop PC with Intel Core i5-460M Processor and Windows 7 Home Premium Short Description This Dell Inspiron 15.6" Laptop PC is packed with the quality and features customers expect from Dell. The clear, bright widescreen display gives you more visual space for movies, gaming, photos and more. Using quality processors, memory and video graphics, this Dell Inspiron 15.6" Laptop PC simplifies everything from casual use to work and office needs. Description Dell Inspiron Lotus Pink 15.6" i15R-2106…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. יש עליו הרבה תלונות בחו"ל, למשל כאן, http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5860

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  15. Started by omri2050,

שלום! אני לפני קניית מחשב נייד, רציתי לשאול רק לגבי מעבד, שאני מתלבט לגביו. מה יותר טוב... ‎Intel® Core™ i5-520M Processor, 2.4GHz,3MB Cache,1066MHz FSB או Intel® CoreTM i5 Processor 460M 2.53GHz Max Turbo Frequency 2.8GHz אני יודע שיש עוד דברים חשובים חוץ מהמעבד...אבל המפרטים די זהים. רק לגבי המעבדים אני מתלבט המון תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by roee88,

צריך מחשב לשימוש משרדי - אופיס, אינטרנט ותמיכה בצפייה בסרטי HD 1.. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לחסוך כמה שאפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? אופיס , אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by halluchen,

שלום לכולם, אשמח לקבל הצעות לשיפור מפרט מחשב נייח. הבנתי שכדאי לי לשדרג ספק כח....(?) כמו כן יש לציין שאני הולך להשתמש בכרטיס מסך GEFORCE 9500 1GB שלא מצויין במפרט. אני לא גיימר מטורף פשוט הכרטיס מסך לא בשימוש וצריך לעשות איתו משהו המחשב באופן כללי הוא לשימוש די משרדי, למעט שימוש בתוכנת Visual Studio וקומפיילרים למינהם לצורך לימודים... להלן הלינק למפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5841&CatCode תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  18. אחרי עזרתכם והרבה מחשבות, קניתי X201 לעצמי! מודה לעצמי על הבחירה הנכונה! עכשיו חברה שלי ואח שלה צריכים נייד ללימודים. מצאתי לחברה שלי שמתעשקת על כונן דיסקים ובגלל זה הU35 יורד מהפרק יש כמה אופציות Q330 של סמסונג. L412 של לנובו. הראשון 3350, השני 4100, הראשון שנתיים אחריות ואיי3, השני איי5 ו3 שנים, לעומת זאת השני גדול וכבד יותר. לאח שלה שמתעקש על 15 אינץ וכרטיס מסך חיצוני מצאתי את האופציות הבאות- R590 של סמסונג, שנתיים אחריות, איי 5 כרטיס מסך חיצוני, 4000 ש"ח. ASUS A52, איי 3, כרטיס מסך חיצוני ושנתיים אחריות 3700 ש"ח. לא להתעסק בענייני המחירים זה מחירים שכבר קיבלתי. איזה הייתם לוקחים ולמה?

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  19. ולמען הסר הספק, הסוללה צריכה להיות בתוך הלאפטופ : יש לי Dell Inspiron N3010 לא מצאתי שום תוכנה באתר שלהם שתעשה את זה יש לי על מקש F3 ציור של בטריה, הייתי בטוח שזה זה אבל גם לא. איך אפשר לעשות את זה? תודה!

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by bd,

אז ככה יש לי את המחשב הישן לי ואני רוצה לשדרג אותו לקנות מארז לוח ומעבד לשים לו את הזיכורונות שיש לי תספק תהרדיסקים וכו'.. התקציב שלי הוא 1500 ש'ח הייעוד שלי הוא עריכה גרפית פוטו שופ משחקים כמו ה שכרגע מקרטע לי COD BO המחשב שלי עשה את שלו 4 שנים וזה הספיק לו למרות שהוא עובד טוב מאוד אבל הגיע הזמן לשידרוג. זה מה שיש לי כרגע Intel Pentium IV 3.0G@3.6Hz Prescott 2M 64-bit Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 GEIL 1GBX2 DDR2 667MHZ Gigabyte 9600GT GV-512MB LG DVDR-WX20 THERMALTAKE BIGTYPHOON Thermaltake TR2 430W אני חשבתי על זה Intel Core i3 550 3.2GHZ 4MB LGA1156 BOX 630.00 ₪ 1 3 Gigabyte GA-P55-USB3 640.00 ₪ 1 3 NZX…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם. אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד לשימוש ללימודי עיצוב גרפי. התוכנות שהולכות להיות בשימוש הן: Photoshop, Indesign, Illustrator. התקציב הוא בערך 3500 אבל אם אפשר פחות אז עדיף כי זה כבר לחוץ. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by omerz90,

שלום, בקרוב אני הולך לקנות מחשב HTPC ואני רוצה שתגידו לי בבקשה איך המפרט שבניתי בעצמי. אם יש משהו לשפר אז תגידו בבקשה. מעבד Intel Core i3-550 Tray ₪507 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i3-550ay לוח אם Gigabyte GA-H55M-D2H ₪394 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950516 כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪297 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000528AS זיכרון A-Data DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 ₪176 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=D32G1333AR מארז כולל ספק Enermax Laguna Black 300W ₪341 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=LAGUNA קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 ₪79 כמות: 1 htt…

23. Started by חובב,

יש לי מחשב IBM A21E (בן 9 לערך) לא מזמן החייתי אותו ....דווקא עבד לא רע..עכשיו פתאום הפסיק לעבוד... *עכשיו כאשר אני לוחץ על כפתור ההפעלה הוא פשוט לא נדלק ..נורה של הסוללה והסטנדביי (אחת ליד השניה)נדלקות חלש לאיזה מאייה וזהו, עם מן קול מוזר (תיק כזה כאילו פריקה)...זה עושה קול דומה רק עם סוללה ללא חיבור לחשמל אבל הוא יותר צנוע וללא כל תאורה של הנורות.... *אם הסוללה בפנים הוא מראה טעינה ... חוץ מיזה שום דבר לא עולה... השערות מזה יכול להיות?..האם יש סיכוי להחזיר אותו לחיים?.. **לא פתחתי אותו עדין רק קצת משח עם הזכרונות.... תודה

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  24. מחשב בעיקר לאופיס, אינטרנט ומשחקי מנג'ר (כדורגל) ללא כרטיס מסך. מחפש קירור וספק איכותיים, מעבד AMD הכי טוב שאפשר לדחוף. 1.. מה התקציב המקסימלי? 2300 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? אופיס , אינטרנט ומשחקים פשוטים (לא תלת מיימד) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דרוש הכל. מחשב קומפלט. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינו…

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  25. מלבד החומרה האם יש הבדלים במקלדת או בעכבר? האם המשקל זהה? אני יודע מקריאה בפורום הנוכחי שבדגם הרגיל יש הבדל אם זה במקלדת וכו' האם גם בדגם s הפער משמעותי? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.