עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by RDS,

שלום, תראו אני צריך לפטופ לשימושי סטונדט בגדול... שימושים עיקריים יהיו OFFICE אינטרנט וכדו'.. כדאי שיוכל להריץ סרטים בלי בעיה (גם HD)... כמובן לא מדובר במחשב למשחקים, אם כי אם הוא יריץ איזה משחקים קלילים, מה רע... בעיקרון הרעיון הוא לקנות את המחשב בארהב, כך שהתקציב הוא 600 דולר עם חריגה קלה ל700$ במקרה הצורך, למרות שלא נראה לי יש צורך בסכום כזה לצרכים אלה... כמו כן, אם יש אפשרות ללפטופ עם אחריות בינלאומית היה נחמד, למרות שלא חייב.. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  2. עכשיו יש לו מחשב: PENTIUM 4 2.4 GHZ לוח אם ABIT BH7 זכרון: 2*256 MB כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE FX 5200 נראה לי שהכי נכון בתקציב הזה הוא להחליף לוח אם,מעבד ולהחליף סטיק זיכרון.... אני לא חושב שכדאי לנסות להתאים כרטיס מסך AGP אלא להחליף לוח אם,לחסוך קצת ולקנות כרטיס מסך איזה שרוצים... מה אתם אומרים? נראה לי שילוב של AMD 3200+לוח אם של DFI (לא מכיר סוגים-תמליצו) יספיק... תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by alonchen4,

שלום לכולם.. ברצוני לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS 2 , BATF 3. בקיצור כל משחק כבד שייצא GTA V למשל וכאלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=591610 -לאילו הגדרות גרפיות מיו…

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  4. Started by shayhe,

היי, לאחר שנסגרתי על המחשב, צריך לבחור תצורה. רציתי לדעת את ההבדלים בין המעבדים: Intel Centrino®2 Core2 Duo P8600 2.4GHz Intel Centrino 2 Core 2 Duo P8400 2.26GHz Intel Core2 Duo T5670 1.8GHz וכרטיסי המסך: nVIDIA GeForce 9300M 128MB Intel GMA 4500MHD מבחינת יכולת עיבוד של סרטים מקודדים ב 1080P, חימום, צריכת בטריה, משקל (במקרה של כרטיס חיצוני) מה השילוב המוצלח? המחירים נעים בין התצורה הזולה ב 900 דולר ליקרה בערך 1300 דולר שכוללת גם דיסק קשיח של 250 דולר השימושים העיקריים הם : לימודים - כלי Office , אינטרנט. צפייה בסרטי HD. תודה.

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  5. המחשב מיועד לאחותי, שעיקר הפעולות שלה במחשב זה גלישה באינטרנט דיבור באייסיקיו וקצת משחקים כמו סימס,GTA , חחח ואפילו ג'נרלס וכאלה..(אבל בעיקר בו נגיד סימס ו-GTA). כעיקרון נראה לי ש-120 ג'גה מקום יספיק (אלה אם כן ההפרש בין ה-120 ל-160 הוא ממש קטן..).. אני רוצה את הכפול ליבה של AMD ה-3800 או שעדיף ה-E4300\E6300 (אם אחד מהם יכול להיכנס בתקציב בכלל, בכל מקרה אני מאוד רוצה כפול ליבה) ג'יגה זיכרון.. כרטיס מסך טוב אבל שלא יגמור את כל התקציב.. Geforce 6600? צורב דיוידי (שוב אלא אם כן כונן דיוידי יהיה הבדל משמעותי, מה שלא נראה לי שהרי צורב היום עולה 180 ש"ח בערך..) וזהו אני חושב.. חשוב לי מאוד שהחלקים יהיו מחנויות בסביבה של רחובות\ראשון לציון וכאלה ושתיהיה חנות אמינה עם הרבה אחריות…

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  6. תקציב של 2000 שקל צריך לוח pci-e + agp הh.d הם IDE אז צריך גם תמיכה בזה

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש לעריכת סאונד (אין צורך בכרטיס קול כרגע) ולגיימינג בנוני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3/4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by snir_snir,

[TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Scythe Mugen 4 SCMG-4000 CPU Cooler ‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colsp…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אז ככה: חבר שלי מחפש לקנות מחשב חדש. השימוש העיקרי הוא למשחקים, סרטים, מוזיקה ואינטרנט.ללא OC. הוא קיבל את ההצעה הבאה מ"שמיר": p4 2.4 333 - 256 DDR לוח אם של asus (לא צויין איזה) כ. מסך gforce Ti4200 של innovation מסך LG 17 Flatron HD - WD 5400 40GB צורב Artec 52x24x52 כ.קול creative SB Live CD x56 (עליהם...) עכבר אופטי מודם כל זה במחיר: 5,719 המחיר נראה לי ממש גבוה, וחוץ מזה המפרט שהרכיבו לו נראה לי לא אופטימלי (בטח לא למחיר). אודה לכם על הערותיכם לשינוי חלקים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by DrStyle,

אממ אני הולך לקנות מחשב חדש ואחרי פול התלבטויות ואחרי שכל פעם אומרים לי עוד משו ועוד משו החלטתי לבוא לפורום ששמעתי שהוא הכי מקצועי... המפרט שאני מתכנן כרגע המחשב מתוכנן לעתיד הדיי רחוק (3~) שנים הכל מנוצל כמו שצריך? המסך ינצל את הכרטיס מסך דיי טוב לא? מתוכנן OC, הקירור הספק והמארז מספיקים לאחד נחמד, לא ? בינוני-משמעותי עכשיו עוד שאלה.. רציתי בהתחלה HEC אם TT 550 ואמרו לי שהTT לא טוב, למה ? והHEC? כי אין לי כל כך כסף ל600 הזה המחשב מיועד למשחקים כבדים, עבודה חלקה בתוכנות כמו פוטושופ ובקיצור מחשב מהיר.. גם חשוב שיהיה שקט עכשיו אני ממקבל הצעות לשיפור אבל הקטע שאני לא יכול לעלות את זה אפילו בשקל.. גם את התקציב הזה עדיין לא אשרו לי אבל זה בטיפול.. בקיצור אם יש לכם ה…

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  11. הי, אני מתכונן לשדרג את המחשב , על רוב הרכיבים אני סגור, בחלקם אני צריך עזרה, ויש לי גם קצת שאלות. המחשב מיועד לעבודה משרדית, אינטרנט, פיתוח תוכנה, סרטים, וגם משחקים (שיהיה מסוגל להריץ משחקים עדכניים בצורה סבירה, לא יותר). אני מתכוון לעשות קצת overclocking (אין לי נסיון בזה אבל זה לא נשמע יותר מדי קשה). מבחינת תקציב- אני לא מוגבל מתקציב גלובלי, לכל רכיב יש תקציב משלו. הכסף פחות מדאיג אותי, אבל אני לא רוצה לבזבז כסף על חומרה מיותרת ואין לי דרישות מטורפות. הרכיבים שאני סגור עליהם: מעבד: Inter Core2 Duo E4300 Box זכרון: DDR2 , שני סטיקים של 1G, 667mhz. שני כוננים קשיחים, הראשון Western Digital WD5000KS (חדש, SATA2) והשני הכונן הקשיח הישן שלי, עם ממשק ATA. מקלדת, עכבר, …

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  12. שלום לכל חברי הפורום, יש באפשרותי לרכוש מחשב נייד של Fujitsu Siemens מדגם:PA3515 מחו"ל עם מעבד AMD 2GHZ ו4GB 800MHZ זיכרון,HDD 250GB ומסך 15.4 (המקביל של ה PI בארץ) עם שנתיים אחרוית בנלאומית. שאלה ראשונה שלי היא האם משתלם במחיר של 4000 ש"ח לקנות אותו ולשאלתי השנייה איך המחשב מתנהג מבחינת ביצועים (מגיע עם ויסטה אורגינל על הדיסק הקשיח). דגם מעבד הינו AMD ATHLON QL-60 לינק למפרט: http://sp.ts.fujitsu.com/dmsp/docs/ds-amilo-n-pa-3515.pdf

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  13. Started by Turbine,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייד 13" רצוי עם מעבד CORE I3 לפחות פחות מ 1.8 קילו עם כונן אופטי והכי חשוב - כ.מסך טוב !! מצאתי המון מחשבים טובים ואיכותיים כגון TOSHIBA R700 , DELL 4310 ועוד... אבל הם ללא כ.מסך. רק מובנה. אשמח לעזרה !!!

14. Started by רוני15,

אני צריך שתביאו לי מפרט עם לוח אם מעבד כרטיס מסך וזיכרון שיהיו טובים ויתנו ביצועים טובים בעיקר למשחקים כי אח שלי משחק.. ואני עוד מעט מתגייס אז אין לי הרבה כסף לבזבז אז מי שיכול לתת לי רכיבים טובים שיחזיקו מעמד ככה לאיזה שנה שנה וחצי סבבה תקציב בסביבות ה- 2500 שקל

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  15. לא מצליח לעזור לחבר כי לא מבין בניידים הצרכים זה 13 אינצ לאופיס אינטרנט HDMI לסרטים (יציאה לפלזמה) ואוטוקאד 2005 זה לא הכי כבד גרסאות 2005 אבל עדיין חייב להריץ ..... היינו אתמול בבאג אבל לא הגענו להחלטה (לא נראה שהם ממש מבינים שם לגבי אוטוקאד והאם המפרט מספיק או חוסר נסיון ) המחשבים שראינו הם : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9400&perur=2&t=29&c=436 המעבד פה הוא 6100 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9231&perur=2&t=29&c=436 פה המעבד הוא I3 השאלה אם שווה להשקיע עוד 700 שקל רק למעבד חדש יותר ? ועוד ג'יגה לזכרון ... אולי אוטוקאד פונה יותר לכרטיס מסך ואז אפשר להסתפק ב מפרט הראשון ? תודה !!! נ.ב זה מה שהיה לבאג להציע - חברת HP , כל ה…

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by Lahad,

אוקי ,לאחר שקבלתי כמה הצעות פה בנו לי מפרט והינה הוא 1 LEADTEK WinFast PX7900GTX 512MB MyViVo 1 Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb 1 Gigabyte GA-965P-DQ6 Intel P965 LGA 775 1 Mushkin 2GB 1GBx2 eXtreme Performance XP2-6400 DDR2-800 Model 996523 2 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS 1 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk White 1 Samsung 19 LCD SyncMaster 931BF 1 Enermax Liberty 500W Active PFC 1 Thermaltake Eureka Silver Aluminium 1 Logitech® MX518 Gaming-Grade Optical Mouse המפרט הוזמן .. חסר בו רק מקלדת .. אשמח לשמוע את דעתכם

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  17. סייגים ,עצות ,ביקורות הכל שאני לא אוכל אותה אח"כ ;D שימוש מעל הממוצע vmware , תכנות, אבל מה לעשות זה התקציב http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5807

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. צריך מפרט למערכת מחשב המבוססת על AMD ATHLON 64 3000 כולל עכבר+מקלדת <רצוי טובים> כמובן לא כולל צורב+סורק+מדפסת ולא כולל מערכת הפעלה שיהיו רמקולים טובים, ראשי ושניים קטנים לא מעל 400 שקל מסך שטוח (לא דק) לא פחות מ-17' לוח אם שיכלול כרטיס קול+כרטיס רשת כונן פלופי כונן דיוידי כרטיס מסך ואם נראה לכם ששכחתי משהו בשביל שיהיה מחשב נורמלי אז תגידו ותוסיפו התקציב בסביבות ה4000 ש"ח תודה ע-נ-ק-י-ת מראש

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  19. אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב מחשב נייד, Lenovo T61... אמנם לדגם הזה כמעט שכבר לא מצויים מסכים "רגילים", אבל הצלחתי למצוא פה ושם... הרצתי פה חיפוש על ההבדל בין המסכים הרחבים לרגילים, וגם נתנו לי קצת חומר בפורום מחשבים ניידים, חלק מהדברים הבנתי וחלק קצת פחות.. יש לי כמה שאלות ברשותכם: - במחשבים נייחים המסך עומד על כן, ולכן מסכים רחבים הם יותר נמוכים בניגוד למרובעים. במחשב נייד לעומת זאת החיסרון הזה, שלפי הבנתי הוא אחת הסיבות המרכזיות להתנגדות למסך רחב, לא קיים.. אני צודק? - השימוש שלי במחשב יהיה בקבצי טקסט וקצת באינטרנט. עדיף לי לקנות מסך רגיל לשימושים האלה? (ראיתי בפורומים דעות לכאן ולכאן ולא הצלחתי להכריע) - ראיתי טענות שמסך רחב דווקא מבחינה מסויימת טוב יותר לקבצי טקסט, משו…

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by ran1809,

אז ככה יש לי Gigabyte W566N עכשיו יש לו עדכון לביוס הורדתי אותו וקיבלתי 3 קבצים שאני לא מכיר ואני לא יודע איך לפעול הלאה..! אלו הקבצים: זה כאשר אני פותח את הראשון: וזה כאשר אני פותח את השני: הוא אומר לי ללחוץ על משהוא ושאני לוחץ לא קורה דבר! בשני החלונות שנפתחים אין לי אפשרות לעשות כלום אין אפשרות ללחוץ על שום אופצייה..! הקובץ ה 3 לדעתי הוא רק קובץ מע' ללא שימוש..! אז איך בעצם מעדכנים ביוס?? תודה מראש רן

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by edenbd,

שלום, אני מתעניין בקניית מחשב חדש, חשוב לי שיהיה כרטיס מסך טוב שהמשחקים יעבדו בו חלק [אני לא גיימר רציני, FIFA NBA NFS ואולי עוד כמה משחקים קצת יותר כבדים] והארד דיסק מעל 260 ג'יגה, ושהמחשב לא יעשה יותר מידי רעש. התקציב זה בערך בין 3000-4500 ואפשר לחרוג קצת. לא צריך עכבר מקלדת רמקולים ומסך.

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש מחשב עד 6000 שח לא כולל מסך אני רוצה לחבר תמחשב לLCD המחשב בעיקר למשחקי סימולטור טיסה נהיגה ולמשחקי נייד פור ספיד בקיצור גרפיקה גבוהה רמקולים 5.1

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by mhu,

לפני 3 ימים קיבלתי את הנייד ויש לי רק דבר אחד להגיד עליו..... מ-ד-ה-י-ם ! ! ! ! בעוד כשבוע אני אעלה סקירה מקיפה עליו כי יש הרבה מה לספר, לבנתיים מצורפת תמונה, להתרשמותכם. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. CPU E5300 BOX M.B MSI G41M4-F MEMORY CEON 2GB DDR2 800MHZ PSU FSP 400W 12CM CASE APEX RAIDMAX 2-FAN 1010 ש"ח תוספות שלי מהבית : HDD HITACHI 160GB SATA2 רכשתי ב KSP DVDRW LG BLACK SATA2 רכשתי ב KSP עריכה : הלוח מאוד נחמד יש אפשרות לעדכן און ליין ביוס ודרייברים במקום לחפש באתר . יש DUAL CENTER ממש נחמד . הספק כח שלי גנריק ? המארז גנריק ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by R0tem1,

מהחנות www.zigzag2000.co.il אם יש הצעות הרבה יותר משתלמות מחנויות אחרות אפשרי אבל עדיף שלא שימושים: עריכת תמונות בפוטושופ ומשחקים. ללא OC ללא ציוד היקפי בכלל אני הרכבתי: GIGABYTE GA-M57SLI-S4 (nForce 570) - ATX 556.58 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.97 ש"ח 1 Thermaltake Armor-Jr Middle Tower - Black + 400w psu 771.39 ש"ח 1 WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 372.88 ש"ח 1 2GB CORSAIR (2X1024) DDR II - ValueSelect 2GB KIT - 667MHz 481.64 ש"ח 1 AMD Athlon 64 (6000+) - Dual Core 2MB Cache [AM2]- RETAIL 970.98 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8600GTS Extreme 256MB TDH - PCX - retail 1,192.05 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,515.47 ש"ח דעות? תודה

• 5 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.