עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shay1098,

*תקציב: בסביבות ה-4000, אפשר לחרוג אם זה שווה את זה. * מטרות המחשב: עבודה משרדית, סרטים (גם HD), יAutoCad , ושימושים כלליים. * גודל המסך: 15.6 * משקל רצוי: לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא. * בלוטות: בסדר. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 160GB. * צורב DVD: כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. בעצם מה שאני מחפש הוא תמורה טובה למחיר. תודה רבה מראש, שי. [br]פורסם בתאריך: 14.11.2010 בשעה 18:16:55 [br]פורסם בתאריך: 15.11.2010 בשעה 21:20:25

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ftom2,

הי, יש לי את המפרט הבא ב- 2650 ש"ח, רציתי לדעת אם שווה: יצרן: Lenovo דגם: G560 דגם מכונה: 0679-6JG מעבד: Pentium Dual Core P6000 מהירות: 1.86GHz/1066 זיכרון מטמון: 3MB זיכרון: נפח: 2GB DDR3 מהירות זיכרון: 1066MHz חריצי זיכרון פנויים: 1 חריצי זיכרון נגישים: 2 קיבולת זכרון מקסימלית: 8GB אמצעי הצבעה: ThinkPad UltraNav אחסון: גודל דיסק: 250GB מהירות דיסק: 5400 rpm כוננים: DVD Multi Burner: DVD/RW MultiBurner DL מסך: סוג: WXGA LED גודל: 15.6-inch LED Glossy display רזולוציה: 1280x800 מצלמה תקשורת: מודם: V.90 and K56 Flex (no voice) כרטיס רשת: Gigabit Ethernet- Integrated Bluetooth Wireless: Intel PRO 3945ABG גרפיקה: כרטיס מסך: Intel GMA 4500MHD סאונד: כרטיס קול: Conexant Azali…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by DDgeva,

אני סטודנט ואני מחפש לקנות נייד בתקציב של 4000 ש"ח (חריגה קלה אפשרית). מיועד בעיקר לעבודה עם אופיס, אינטרנט ותכנות (קומפילציה). מעדיף לקנות בארץ אלא אם יש אופצייה מאוד אטרקטיבית בארה"ב. לדעתי 13.3 אינץ' זה הגודל המושלם בשבילי, וחוץ מזה אין לי דרישות מיוחדות. עשיתי הרבה בדיקות בעצמי והגעתי למסקנה ששני הניידים הבאים הם אופציות טובות: ASUS U35F http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16309 Dell Inspiron N3010-3504W7 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10914 המפרטים שלהם בסה"כ דיי דומים אז קריטריון ההשוואה העיקרי שלי הוא הנוחות ואיכות הבנייה. זמן הסוללה של האסוס אמור להיות טוב יותר, וזה כמובן דבר חיובי אבל לא קריטי מבחינתי. על איזה מהם הייתם ממליצים? לחילופ…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אהלן חברים , רציתי עזרה במפרט מחשב כי אני לא ממש מעודכן בחמורה החדשה. הסכום שאני רוצה להגיע אלייו הוא 5500 ש"ח אני מבקש לנסות לא לחרוג, אבל אם החריגה תהיה הכרחית אז שיתעגל לסכום של 6000 ש"ח אני מחפש מפרט למחשב שיהיה חזק מספיק כי הסכום פה לא כל כך קטן השימוש שיעשה במחשב יהיה תוכנות עריכה כמו cubase , photoshop ועוד תוכנות עריכת סאונד למינהם אני יודע שהתוכנות האלה עובודת בעיקר על זיכרון המחשב אז נכוון בעיקר לזיכרון בלי ליצור צווארי בקבוק בקשר לכרטיס מסך אני לא רוצה להשקיע יותר מידי כי אני לא הולך לשחק יותר מידי במחשב אולי רק במשחק ב world of warcraft למי שמכיר אז הוא לא דורש תומך גרפי חזק משהו אני רק מבקש שיתמוך HD בקשר ללוח אם(עדיפות לASUS) אני רוצה לוח שיתמוך ב…

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  5. Started by Amit_H,

בבקשה מפרטים אך ורק מ KSP, כיוון שאין לי חנות מחשבים מוכרת אחרת באיזור בו אני גר. לא משנה AMD או Intel. העדפה ל 2GB זכרון RAM, כיוון שכדיי לנצל 4GB אצטרך להתקין מ"ה של 64 ביט ואני לא מעוניין. שימושים משרדיים: אינטרנט, אופיס, משחקים בעלי גרפיקה קלה. בבקשה שהמחשב יכלול גם צורב. ויכלול חיבור לטלוויזיה מלוח האם. אם יש המלצה על מקלדת ועכבר (לא משנה אם אלחוטיים או חוטיים, העיקר שיהיה שימוש נוח בהם ואם אלחוטי שיהיה נוח לטעינה ולא מסורבל). טווח מחירים עד 1,700 ש"ח. אם תהיה חריגה קטנה לא נורא, בלבד שהמחשב יהיה טוב יותר משמעותית מללא חריגה. אם יש המלצה על מקלדת ועכבר, תוסיפו לתקציב עוד 200-300 ש"ח. (אפשר לשחק קצת עם המחירים, לא מוכרח שה-300 ש"ח יהיו מוקדשים למקלדת ועכבר ולא לחומרה …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם חבר מחפש מחשב נייד 13.3, עד 1.8 ק"ג לשימושי אינטרנט, אופיס, מוזיקה וסרטים. עם צורב ו-HDMI תקציב - 4000 ש"ח מה מומלץ ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by normanbates,

אהלן ! אני יוצר מוזיקה ועורך וידאו לפרנסתי במחשב הביתי שלי. לפיכך אני צריך מחשב חזק שיספק את העבודה בלי קרטועים. אני רוצה ללכת על משהו טוב אבל לא לחרוג מגבולות ה3500. הבנתי שהמעבד הזה טוב...Intel Core I5 760 2.8GHZ. אני קצת מבולבל ואשמח לעזרה.. מה שחשוב לי: מעבד חזק, 4 ג'יגהראם, לוח אם תואם, הארד דיסק פנימי של חצי טרה, כרטיס מסך בסיסי אך טוב, לא משהו לגיימרים, אבל לא נחות. השאר לא חשובים לכן אסתפק בבסיס. תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  8. Started by nir_hp,

פורום שלום, לאחרונה החלטתי שאני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש בייתי (ניידות בתוך הבית) שיהיה מספיק חזק כדי להריץ משחקים, סרטי HD, מכונת לינוקס וירטואלית, לשמוע מוזיקה וכו'.., . בחרתי מחשב HP - Pavilion dv6-3050ej (עוד לא קניתי, בגלל זה אני כאן), אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהביע את דעתכם המלומדת והמנומקת בנוגע לטיב הבחירה שלי. בתודה מראש. קישור למחשב: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4150017-4212921.html אשמח להתייחסות בנוגע לחומרה ולשאלה לכמה זמן היא תהיה רלוונטית. שמתי לב שזה המחשב היחיד שבמחיר כזה נותן Core i5 520M, מאיץ גרפי של ATI ומסך 15 אינץ', יש סיבה מיוחדת? - איפה יכול להיות שהם חסכו (ממה להיזהר)?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. שלום רב אני מחפש מחשב נייד בתקציב הנ"ל. מטרת המחשב היא הרצת תוכנות הצורכות משאבי מערכת רבים כדומת מטלב ותכנות אחרות לעיבוד אות, הרצות של מספר ימים וכו' (בכל מחשב בו הרצתי הליבה עובדת ב-100% כך שזה הצוואר בקבוק שלי). מצאית את האפשרויות הבאות באינטרנט ושמח לחוות דעת http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2569 i3-370 thinkpad edge+OS+2gb+500GB+3yr warrenty עלות 3300 ש"ח (חריגה של 10%) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5770&CatCode=315 מסך "15.6 מעבד Intel® Core i5-450M דיסק קשיח 320GB 5400RPM זכרון 2048MB DDR3 מאיץ גרפי Intel® HD Graphics שנה אחריות ע"י היבואן הרשמי עלות (3090 ש"ח) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5688&CatCode=315 מ…

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  10. Started by Nahum2,

זה מה יש לי. דרושים לי לוח אם וספק חדשים. עד 2000 שח עדיף אלא אם יש יתרון משמעותי עד 1200שח אני רוצה לוח שיתמוך במעבד שלי מצד אחד ויאפשר לי מצד שני לשדרג בעוד שנתיים שלוש למעבד רב עוצמה.

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  11. Started by IdanGoor,

שלום לכולם. אני מעוניין במפרט למחשב נייח, למטרות עבודה משרדית ולימודים, ולעיתים גם שימוש בתוכנות עריכת וידיאו (פרימייר, וגאס, אפטר אפקטס...) וגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש...). עד כה הייתה לי בעיה לערוך וידיאו וגרפיקה במחשב הנייד שפשוט היה איטי באופן מחריד. יש לי עדיפות ללוח אם של אינטל שיתמוך בזיכרון DDR3, דיסק קשיח של 1 TB, רצוי מאוד שיהיה שקט, ואני כן אשמח אם תוכלו להכליל את המסך במפרט (כל שאר הציוד ההיקפי: עכבר, מקדלת, רמקולים אין צורך). אם לדעתכם ניתן להגיע למפרט יעיל שיענה על הדרישות, וחסכוני זה מאוד יעזור! עוד משהו אחרון- אני לא מבין יותר מידי במפרטים למחשב, אז אם תוכלו גם להסביר לי מעט על המפרט שאתם בוחרים ולמה הוא כדאי אני אשמח! תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  12. אהלן לכולם! קוראים לי אורן, ואני חדש באתר.. ובאתי לכאן כדי להתרשם מהמלצותיכם בעזרת קניית מחשב חדש לגיימינג! יש לי מחשב בן 3 שנים של core 2 duo, וממש הייתי רוצה כבר לשדרג אותו למשו פצצה שישמר לי לשנים הקרובות. אני רוצה להגיע למפרט טוב אבל אני לא יודע אם כדאיי לי I7 או I5. אני כעקרון בתקציב של 4 וחצי ש''ח. אשמח לקבל הצעה טובה! בינתיים אתם מוזמנים להנות מסרט שלי מתקופת הטירונות. =]

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by foty123,

שלום לכם, * מטרת המחשב : סרטים , אינטרנט , משחקים ישנים : half life ,heroes וכדומה * גודל המסך? כמה שיותר גדול * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? רצוי אבל לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB אבל כמובן שיותר זה יותר טוב * צורב DVD? רצוי אבל לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * מערכת הפעלה? לא קריטי אבל שהמחשב יהיה מסוגל להפעיל את WIN 7 תודה רבה לכם foty123

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  14. שלום רב לכולם, להלן הפרמטרים שהנני מבקש, אודה לכם אם תוכלו להקדיש קצת מזמנכם לבניית מפרט. תודה רבה *תקציב בסביבות 2500 שח מה הם השימושים הצפויים של המחשב-משחקים, עריכה, גרפיקה משחקים ברמה ביינונית בעיקר גרפיקה *אין צורך בציוד היקפי *השקט אינו חשוב *אין צורך באוברקלוק *אין צורך במערכת הפעלה תודה רבה מראש על העזרה, יוסי דרך אגב מה דעתכם על המפרט הזה: לוח אם GIGABYTE GA-H55M-S2 LGA1156 מעבד INTEL i3-540 3.06 GHz זיכרון 4GB DDR3 1333MHz דיסק קשיח 1TB samsung כונן צורב DVD samsung 22X מארז Thermaltake V3 ספק Delta 350W כ.מסך nVidia GeForce 9500 GT 1GB RAM

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  15. Started by benny_man,

היי. בינתיים אני התמקדתי על זה: Packard Bell EasyNote TM98-JO-303IL בבקשה תעזרו לי למצוא את המחשב המתאים לי ביותר וההכי טוב שיש במחיר הזה 4200 ש"ח מקסימום. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by b.tiger,

המחשב שלי מסוג hp pavilion 2155dx היה מתחבר רגיל וזה ,אבל בימים האחרונים הוא הפסיק להתחבר לי לראוטר אבל לראוטרים של שכנים שלי הוא כן מתחבר ,ואגב המחשב שמחובר בכבל לראוטר כן מפעיל אינטרנט כרגיל. אז מה הבעיה לדעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי אני מחפש המלצה שלכם בנושא מחשב נייד שולחני 17 אינצ' עדיפות לסדרות חדשות ולייצרנים שלעיל חשוב שהמחשב לא ילעה ב"אש" מעבד אינטל (כי נמאס מAMD לוהטים) מסך 17 עדיף על 15.6 ובלל פיזור חום טוב יותר עדיפות לפלסטיקה מאולמניום עדיפות למקלדת מלאה ולמוארת בכלל הלולייה עיצוב גם רלוונטי (כי זה לבית) תודה

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  18. Started by d0s,

שלום , אני מחפש מחשב נייד בעיקר לגלישה, עבודות ותכנות . תכונות שאני מחפש במחשב הן : -מקלדת נוחה -זמן סוללה של כ-4 שעות (כמה שיותר יותר טוב ) -מסך 15.6 אינצ' -אין צורך בצורב -נוח לעבודות ממושכות -אין הגבלת משקל ( כמה שפחות יותר טוב) -אין העדפה לחברה מסוימת -עקרונית לקנייה בארץ אבל אפשרי גם לקנייה בארה"ב . * קיבלתי הצעה למחשבים הבאים , מה דעתכם ? G560 LENOVO ב 2500 ש"ח , שנה אחריות . Lenovo G550 ב 2200 ש"ח , שנה אחריות . תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by rotman,

שלום רב , אני מחפש מפרט למחשב לשימושים כלליים , אין צורך בכרטיס מסך חזק . יותר חשוב שזה יהיה מעבד שיחזיק לכמה שנים , הרבה זכרון ונפח אחסון לא קטן. וכמו שמצוין בכותרת התקציב הוא ללא מסך. אם אפשר אז שיהיה מפרט מחנות באיזור חיפה. תודה רבה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  20. אז ככה אני צריך מפרט למחשב שיריץ משחקים כבדים ותכנות כבדות (כמו אוטו קל). יש לי עדיפות גדולה לאינטל ואני מעדיף מעבד Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB או יותר חזק. התקציב מחולק למחשב ב-4000 ש"ח (בהנחה שיש לו יכולות גרפיות נמוכות) ובהמשך שדרוג כרטיס המסך. כלומר תקציב 4000ש"ח עם כרטיס מסך חלש. אשמח לקבל עזרא תודה nolie

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  21. Started by ziv124,

רציתי לקבל המלצה למחשב נייד טוב עד 2500 שקל

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  22. Started by Overture,

המפרט הוא בעיקרון בשביל חבר,העדפה לאינטל מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8300, 2.5GHz, 1333MHz, s775, 4MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS כרטיסי מסך Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Beige SATA (Oem) מארזים CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) ספקי כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) בהתחלה המפרט היה עם Core i5 760 ש…

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  23. אני צריך מחשב בתקציב כ-5000 ש"ח ללא צורך בציוד היקפי ומערכת הפעלה המטרות העיקריות של המחשב : תיב"מ CAD-CAM (תיכנון ויצור בעזרת מחשב) - SolidWorks , Solidcam, Cimatron, AutoCad, CATIA + תכני HD עבודה משרדית לא למשחקים לא מתוכנן אוברקלוק למחשב ללא מסך ויתר הציוד ההיקפי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by socrtes,

אני טס לניויורק לחודש ואני רוצה לקנות לפטופ חדש. אני אשמח לקבל המלצות על מחשבים וגם על חנויות אם מישהו מכיר. בגדול אני רוצה מחשב i5 ומעלה עם כרטיס מסך איכותי שאני יוכל להריץ משחקים חדשים (לא צריך את הכי טוב רק שיוכל להריץ SC2 ואולי עוד כמה משחקים) והכי חשוב שיהיה בנוי טוב ויהיה מחשב אמין אין לי העדפות לחברות מסוימות אבל נראה לי שמק זה לא ממש אני... וכמובן בעניין המחיר אז עדיף פחות מ 1000$ תודה

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by s.os,

אהלן שבוע שעבר השארתי תמחשב שלי לאיזה שעה וחצי לסרוק וירוסים וכשחזרתי לבית התחילה בעיה שכפתור אחד מתחיל להלחץ בלי סוף זה הכפתור של האות 'ת' זה מתחיל איזה חצי דקה אחריי הדלקה של מערכת ההפעלה ואיך שהבעיה הזאת מתחיל אי אפשר לבצע פעולות במקלדת המובנת כמו למשל דאבל קליק ניסיתי להכנס דרך SAFE MODE אבל עדיין יש את אותה הבעיה מערכת ההפעלה זהWIN XP המחשב זה EEE PC 1005HE תיכננתי לפרמט אבל אולי יש פתרון אחר חוץ מלפרק מקשים מהמקלדת תודה.

• 2 תגובות
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים