עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by SHAKED286,

התקציב הוא 5100 שקל אחרי חריגה המחשב לגיימינג שישתמשו בו למשחקים הכי חדשים כמו קריסיס וCOD 5 וכל זה אין צורך בציוד היקפי יש לי את כל מה שנאי תריך ותתחבר למחשב מערכת 5.1 לקחת בחשבון אנ ילא צריך ארדיסק יש לי את http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6763 וצורב יש לי משהו פשוט של LG אז אנ יגם לא צריך לא ממש חשוב לי השקט מ1 עד 10 השקט חשוב לי 3 היה אובר קלוק עתידי בגלל זה אנ ירוצה לוח אם של DFI יש כבר דגם מדויק שאנ ירוצה (ינתן בהמשך)ואני יודע לעשות אוברקולוק אנ יעושה לכרטיס מסך ואנ יעושה גם למעבד אבל זה בעתיד למעבד נאי לא צריך מערכת הפעלה אנ ימוריד אני רוצה את המחשב מKSP שמעו אני רוצה זיכרונות במהירות 186 ומעלה לוח םא של DFI מהדגם הזה T3eH6 והמערכת הצמה תהיה מערכת CORE I7 920 …

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  2. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אז ככה ..ראש מדור תכנות אצלי בעבודה מעוניין לרכוש מחשב לביתו לצרכים בסיסיים. יש ברשותו כרטיס מדגם: quadro fx 1500 יש לו גם הרדיסק וצורב ככה שלא צריך. אציין שאין לו תקציב מוגדר ובהמלצתי לספק לא ג'נרי, שיהיה אמין אך לא יקר. הוא מעוניין במעבד i5, לוח אם עם ערכת שבבים Z77/H77, זיכרון 4 ג'יגה(או שתמליצו אחרת). סיפרתי לו על TMS ואמר שהוא לא שולל את האפשרות, השאלה אם הם שולחים עם שליח ומה קורה בזמן שצריך לממש אחריות? 1. מה התקציב המקסימאלי? אין סכום מוגדר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין סכום מוגדר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין סכום מוגדר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכד…

• 12 תגובות
    • 970 צפיות
  3. Started by TapUdi,

1 .LEADTEK - Geforce FX 5700 256mb DDR VIVO - Retail 1,032.57 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original 496.17 ש"ח 1 AMD Athlon XP (BARTON) 2500 Tray - No Fan - 1 year Warrenty 496.17 ש"ח 1 ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX 438.06 ש"ח 1 .Thermaltake Highest Performance SMART & SILENT VOLCANO 9 Coole 111.75 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - white 308.43 ש"ח סך הכל לתשלום: 2,883.15 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 2,796.66 ש"ח שאר החלקים שלא רשומים לא נחוצים המחשב לא מיועד לאוברקלוק הוא צריך להיות טוב למשחקים ולעריכת וידאו(בגלל זה ה-Vivo של כרטיס המסך). אשמח לשמוע תגובות גם לגבי מקום אחר לקנות א…

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  4. Started by Achilllles,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 24 אינץ FULL HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? FPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו א…

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  5. http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6440 HP Pavilion dv6-1040ej NG732EA האם יש המלצות טובות עליו? האם אתם יכולים להמליץ לי על מחשב אחר באותו טווח מחירים? השימושים של המחשב הם אינטרנט אופיס קצת משחקים MULTITAKSING תודה מראש

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  6. חג שמח, מצאתי את המחשב הנ"ל ב KSP במחיר של כ 6100 ש"ח. עד כאן בסדר אבל שמתי לב שכתוב להם באתר שהאחריות היא 2 שנים בינלאומיות. בפעם הראשונה אני ניתקל בדבר כזה, האם יש לזה אמת? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnaharia דבר נוסף, ידוע לי ש KSP עושה בעיות עם אחריות, יחד עם זאת ממה שהבנתי מרגע הקניה של מחשב נייד בכל חנות המימוש של האחריות יתבצע דרך החברה עצמה ולא החנות, ככה שהאם זה משנה בכלל מאיזה חנות לבחור מחשב נייד? תודה רבה מראש,

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  7. שלום לכולם, אשמח להצעות ותגובות לגבי הרכבת מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הינו 3000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה אפשרית במידת הצורך, 100-200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לניגון סרטים, מוזיקה ושימושי מחשב כללים (אינטרנט וכו') מתוכנן להיות HTPC, אשמח אם המחשב יוכל גם להריץ משחקים בסיסיים+ אם כי אני לא יודע אילו משחקים אני אשחק עליו כרגע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. בשלב זה ציוד היקפי ירכש בנפרד, אשמח להמלצות למקלדת+עכבר שיתאימו למחשב סלוני 4…

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  8. CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz Motherboard Name MSI P35 Neo (MS-7360) (2 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Bearlake P35 System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB זה המפרט שלי או לפחות היה עד שנשרף הלוח... עכשיו אני יודע שגם מעבד צריך להחליף אז צריך המלצה למשהו במקום וזה אפשרי לשמור את הכרטיס מסך? או שגם הוא צריך החלפה? תודה.

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  9. Athlon 64 3200+ (S-754) 1630 K8VDX (s754) asus 860 512mb samsung 580 RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB Sapphir 1330 80 GB 7200 ATA-100 8 430 westren digital Teac/SONY 1.44 40 LG x52 92 ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver 280 17'' 753 DFX FLAT samsung 800 סה"כ 6060 ש"ח מה אתם אומרים? ויללה תחילו לשנות!!

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  10. דעתכם על המחשב הבא לצורכי צפיה בסרטים OFFICE ללא משחקים מעדיף אינטל Intel Core i3 530 Socket 1156 2.93Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪534 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1599 Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2076 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 ANTEC NSK4480B-II 380Watt Black , יחידות 1 ₪433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=61 הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid…

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 אבל מוכן להוסיף עוד קצת אם ממש ישתלם. מקסימום 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - לימודים ועבודה משרדית - שימוש סביר בקרום, תוכנות אופיס, צפייה בסרטונים, - עריכת תמונות וסרטונים פה ושם - תכנות - תכנות בסביבת אנדרואיד (יחסית כבד) - גיימינג קל - לא משחקים כבדים או משהו. csgo מקסימום וגם זה בקושי יקרה. המטרה שלו היא בעיקר ללוות אותי ב5 שנים הבאות בלימודים. יש לי נייח בבית שמיועד לגיימינג ודברים כבדים יותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. מעדיף שיהיו רמקולים מובנים 4. הא…

12. חבר של אחי אוטוטו טס לארץ עוד כמה שעות ואנחנו צריכים לקנות מחשב כמה שיותר מהר כדי שהוא יספיק לאסוף אותו. הנייד יהיה לעריכות וידאו ותמונות. כנראה הוא ייקנה מבסט ביי. דרישות: מסך טוב עם צבעים מדוייקים. גודל - כ 15". הרבה זיכרון RAM, קשיח גדול. מעבד חזק. צורב BR זה יתרון גדול אבל לא קריטי אם זה מעלה הרבה את המחיר או שהוא פוסל דגם מעולה. אם יש אפשרות לעמדת עגינה זה יתרון. חוצמזה מה שלדעתכם צריך במחשב כזה. אפשר לחרוג קצת אם זה שווה את זה, ואפשרי גם לקנות מהארץ אם הבדל המחירים לא גדול. לא HP! נראה לי שזהו תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  13. Started by amosexy,

היי לכולם אני מחפש מחשב בסכום של עד 1800 שקל לא כולל מסך המחשב מיועד לאינטרנט בעיקרו קצת אופיס לא יותר מזה אשמח למפרט ואם אפשר לחנות שנותנת את המחיר תודה רבה

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  14. מה אתם אומרים על זה? מארז קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מעבד INTEL CORE 2 DUO E6300 1066 ניתן לשדרג למעבדי 6400, 6600 ומעבדי E6800/E6700 !! לוח אם אינטל מקורי DG965LTCK LEMONT INTEL או DG965RYCK (לא VIA CHIPSET) שדרוג ללוח MSI/ג'יגבייט ניתן לרכישה גם עם לוח ASUS 965/975 כרטיס קול 5.1 ( 6 ערוצים)/7.1 (8 ערוצים) כרטיס רשת 10/100/1000 דיסק קשיח 160GB SATA2 7200 RPM (WesternDigital,MAXTOR,HITACHI) ניתן לשדרג לכל דיסק אחר זיכרון פנימי 512MB DUAL DDR II 667MHz ניתן להרחבה ולשדרג ל DDRII 800MHZ כונן אופטי צורב SONY/LG/NEC X18 DVD . Dual layer כרטיס מסך PCI-E בנפרד מלוח האם Geforce NX7100 UPTO 512MB מתוצרת GIGABYTE או MSI כולל 3 שנות אחריות :תוספות רק GEFORCE 7300G…

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  15. Started by AmitDanan,

שלום רב, כבר הרבה זמן שלא היתי פה השבוע הלך לי הלוח אם 775 ואני צריך עכשיו לקנות שילוש חדש חשבתי על לוח של ASUS Z87-K מעבד של אינטל I5 4430 HASWELL 3.0GHZ זיכרון CORSAIR 2X4GB DDR3 1600 את השילוש אני קונה מKSP מפני שזה קרוב אלי גאוגרפית וכמובן קירור למעבד CORSAIR HYDRO H55 יש לי שאלה נראה לי די טיפשית האם יש מארז USB2/3 כלומר האם המארז קובע או שכמובן לוח הרי החיבור הוא אותו חיבור? השאלה העיקרית מה אתם חושבים על השילוש שלי כל הערה טיפ תתקבל בברכה הצעות וכדומה. בנוסף לשאלה הראשונה האם צריך להחליף מארז או שפשוט אין כל קשר?

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  16. Started by nigger84,

שלום לכולם, הספק של המחשב הישן שלי ככל הנראה נשרף (P4 2.8 2G RAM). והאמת שכבר אין לי ממש כוח לנסות לחפש לו ספק חדש. מטרות המחשב הן מאוד מינימליות - אינטרנט, משחקי פלאש לאחיינים, חיבור למסך נוסף והרצת סרטי FHD - לא חובה אבל יתרון. המטרה היא לחסוך כמה שיותר בעלות. חשבתי לנסות למצוא מחשב יד שנייה כדי להוזיל עלויות. איזה מפרט יד שניה כדאי לחפש? התקציב הוא גג 800 שקלים, עדיפות לפחות. core 2 duo עם כרטיס מסך שכולל 2 יציאות ייכנס בתקציב הזה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  17. Started by 1yariv,

שלום וערב טוב : אני מתכנן קניית מחשב בעוד כחודש בסכום של 4000 ש"ח , המחשב מיועד למשחקים )ברמה של doom 3 אני מקווה( אינטרנט וקצת ישומים משרדיים. זה מה שאני הרכבתי : amd 2500+barton abit nf7-s2 kingston 512mb ddr400 innovision fx5200 128 mb צורב LG מסך 17 אינץ שטוח LG עכבר+מקלדת+רמקולים כונן 1.44 wd 80 gb sata מארז סימפטי של חברה בשם אוטופיה עם מאורר צד כל הסיפור באזור ה-3800 ש"ח וזה כולל הרכבה , האם כרטיס המסך מספק למשחקים ? אם לא מה אתם ממליצים? כמו כן האם להשקיע במייצב מתח ו\או ups בתודה מראש ואחלה ערב

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  18. שלום אני צריך בבקשה מפרט בסכום של עד 3500 ש"ח המחשב מיועד לצרכים ביתיים בסיסיים (אינטרנט, משחקי ילדים וכו'...) הדברים שאני רוצה שיהיו זה LCD 19 וצורב DVD אם אפשר שהמפרט יורכב מחנויות באיזור הצפון (חיפה והסביבה) תודה!

• 12 תגובות
    • 969 צפיות
  19. אשמח לעזרה בבניית מפרט למחשב נייח. אני סטודנט להנדסה שעובד באחת מהמעבדות באוניברסיטה והמחשב שלי לא מתאים לחלוטין לצרכים שלי שכוללים עיבוד מקבילי (Intel Parallel Studio), עיבוד תמונה ומעט גיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה וההבדלים מזעריים, עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג אם משתלם באופן משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עיבוד נתונים/תמונה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB, LabView, VMWare Workstation, Visual Studio - באופן…

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  20. ערב טוב חברים. מצאתי בחור במקום העבודה שמוכר מחשב עקב עזיבה לחו"ל. המחשב נמצא בשימוש 4 חודשים ועל הרכיבים עדיין יש אחריות מלאה. המפרט הוא: מעבד: AMD 3800+ X2 dual core לוח אם: DFI SLI DR זכרונות: Corsair XMS series 2x1gb כרטיס מסך: EVGA 7800GT 256MB דיסק קשיח: Western Digital 160GB 8MB Buffer מארז: Thermaltake Xaser III ספק כוח: Thermaltake 480w purepower גוף קירור: Thermalright XP90 עכבר: Logitech MX1000 על המעבד, לוח אם, זכרונות, דיסק קשיח וכרטיס מסך יש אחריות. השאלה שלי האם כדאי לקנות, והאם כדאי בכלל לקנות מחשבי יד שניה ? לפי טענת הבן אדם במחשב לא נעשה overclocking רציתי גם לשאול איך אני יכול לבדוק האם הרכיבים בסדר ופועלים כמו שצריך או שיש בהם בעיה ??? האם יש תוכנות הי…

• 15 תגובות
    • 969 צפיות
  21. Started by Or ei,

אני מחפש מחשב נייד עם מסך של 15.6 לעבודה בסיסית של אינטרנט מוסיקה וסרטים זמן סוללה ומשקל לא קריטי המחשב רוב הזמן יהיה בבית אחריות חשוב שיהיה 3 שנים! אפשרות שיהיה בחירה של צבע (כמו אצל דל) אני חשבתי על הדגם של ה1545 עם הT6500 ו4500MHD זיכרון והארידסק ממש לא חשובים כי זה תמיד ניתן לשינוי אך ראיתי באיזה דיון פה משהו על טיב שרותם של דל בארץ אז לרגע נרטעתי תודה!

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  22. Started by yaron79,

שלום לכולם!! אני חדש כאן בפורום... אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב שנע בין 2500-3000 ש"ח השימושים העיקריים שלי במחשב הם: גלישה באינטרנט, צפיה בסרטי HD, מוזיקה, לשחק פיפ"א מידי פעם חחח כרגע סימנתי 2 ניידים שהם בתקציב שלי ועונים על הקריטריונים: הראשון: G550 NTD8TIV 2958-8TG- LENOVO http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=120659 השני: Fujitsu Lifebook AH530-5 http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=122659 מה עדיף לדעתכם??? למישהו כאן יש את אחד המחשבים והוא יכול להמליץ או לחילופין להזהיר מפני רכישה?? חחח אני אשמח גם אם תתנו הצעות לניידים נוספים בתקציב הזה... מקווה שבסופו של הדיון אני אוכל להחליט!!! תודה

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  23. אהלן חברים, יש ברשותי את המחשב הזה - http://ksp.co.il/?uin=20625 סך הכל אני מאוד מרוצה ממנו והוא עונה בדיוק על הצרכים שלי. לאור המחירים הנמוכים של זכרונות והקלות שבשדרוג חשבתי לפנק את עצמי בתוספת זכרון של עוד 4 או 8 גיגה. רציתי לשאול את דעתכם, עד כמה תוספת שכזו עשויה להוביל לשיפור בביצועים? וכמו כן האם כל זיכרון בעל אותה מהירות (1600) יעבוד בצורה אופטימלית או שאני צריך למצוא זיכרון של חברה מסויימת? תודה!

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -COD BATTLEFIELD AND MORE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בצ…

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  25. Started by Men7a,

שלום יש לי 2 מחשבים שאני רוצה לקנות ואני צריך עזרה להחליט איזה יותר טוב מבין השתיים המחשב מיועד למשחקים חדשים. מחשב אחד: מעבד: I5-520m זכרון: 4G DDR3 דיסק קשיח 500G מעבד גרפי Geforce GT320m 1G מחשב שני: מעבד I5-430M זכרון: 4G DDR3 דיסק קשיח 500G מעבד גרפי Radeon HD5470 בעקרון מה ששונה זה הכרטיס מסך והמעבד אבל אני לא יודע מה יותר טוב שניהם באותו מחיר.

• 4 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים