ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש להחליף את המחשב שלי שקיים אצלי כבר יותר מחמש שנים. אני לא מבין כלום בתוכנה או בחומרה ואני רק רוצה שקט, הרבה מקום לסרטים ומהירות סבירה. יש לי מסך, וכפי שאתם מבינים אין לי שום עניין ב OC. הייתי שמח אם המארז יהיה סולידי אך מעוצב בקווים נקיים (לא מארז גיימרים) אשמח לספק כח איכותי. מקלדת ועכבר אלחוטיים ורמקולים לסרטים עדיף בלי סאב-וופר. אה כן... אני רוצה גם מערכת הפעלה חוקית WIN7. תודה! SPC[br]פורסם בתאריך: 12.01.2011 בשעה 02:48:07 ראיתי את המפרט הזה שהורכב עבור מישהו מבאי הפורום:AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/produc…
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 בעיות עם המחשב הנייד אחת אני לא מצליח להתקין פלאש, אני נכנס לאתר של ADOBE מוריד ומתקין וזה פשוט לא מתקין ואני לא יכול לראות יוטיוב וסרטונים באתרים ובעיה שניה יש לי עם המדיה פלייר, שום דבר לא פועל וזה ככה מאז שקניתי את המחשב [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 144HZ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? חייב 150 FPS נעול גם במצב הכי עמוס במשחק 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
זה מחשב שנועד לאח הקטן שלי לא צריך ציוד היקפי נוסף חוץ מהמסך לא יבוצע אוברקלוק למחשב -זה לא מחשב שנועד לי אז אני לא יילך לבדוק למה הוא באמת מסוגל ניסיתי לבנות מפרט מksp אבל יצא שאו שאני לוקח כרטיס מסך 6200 או שאני יורד לחצי גיגה זיכרון וחורג בשביל כרטיס יותר טוב תודה לעוזרים עריכה: צריך גם הרכבה למחשב
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
המחשב נועד לאישה מבוגרת, יחובר למסך 22", משחקים בסיסיים מאוד לנכדים. חשוב מאוד שיהיה שקט(אפשר להוסיף קירור אם צריך). אין צורך במערכת הפעלה או בציוד היקפי כלשהו. אם זה יוצא יותר זול אין לי בעיה ללכת על KSP(הבנתי שברכיבים בסיסיים הם יותר זולים). תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה בבחירת מפרט למחשב נייח שישמש בעיקר לעבודה ב-solidworks. מנסיון אישי אין לי צורך בכרטיס חזק יותר מ-Quadro P600, ואני רוצה לכלול גם Windows 10 במחיר. תודה לעוזרים! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, אפשר לחרוג ב-500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי יהיה solidworks ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברק…
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
לילה טוב כל מי שער עקב דחיה מטורפת בגיוס שלי (שנה! אני כבר שנה בבית כי קפצתי כתה וסיימתי בי"ס בגיל 17, ועכשיו משאירים אותי עוד שנה! ביקשתי להקדים- עד עכשיו אין קול ואין עונה) החלטתי לשדרג את המחשב, כי יש לי ים של זמן לחרוש עליו המחשב הקשיש בצד כבר לא סוחב הכל, אז אני מעוניין לשדרג. התקציב בכותרת השימושים- 1- עריכות וידאו כבדות והמרה/קידוד של וידאו ב HD. עם זאת, לא חייב מרובע ליבה, אבל מן הסתם חשוב שכרטיס המסך יתמוך בהאצת H264 חומרתית. 2- משחקים כבדים, אני מתכנן שהשדרוג הזה יחזיק לי את פאר קריי 2 שעומד לצאת כמו שצריך..... 3- OC אפשרי. עוד לא סגור על זה, אבל קחו בחשבון בבקשה. העדפות: דבר ראשון, להימנע בכל מחיר מכרטיס מסך של NV, בגלל כמה סיבות 1- משום מה הכרטיסים …
-
- 13 תגובות
- 946 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, FatCry 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full Hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מי פה יודע מה המשמעות של השם שלי? מי שיגלה יזכה! אני רציני ב 100 אחוז!
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
ראיתי באינטרנט את הנייד הזה והתלהבתי,בכללי מה אתם אומרים עליו? יש מתחרה יותר טוב במחיר הזה? (מחפש אך ורק 13.3 אינץ') אני צריך את המחשב למוזיקה(מחבר כרטיס קול חיצוני)(וגם HD חיצוני) ולאינטרנט
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות כבל חשמל למחשב אסוס שנקנה בארה"ב? אני מעדיף כבל על פני מתאם.
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב ואני קונה את הRTX 3060 ASUS GEFORCE OVERCLOCK ואני יודע שכשעושים OVERCLOCKING בצורה ידנית זה יכול להרוס את הRAM ואת הלוח אם ושוחק את הכרטיס מסך ועוד כל מיני רכיבים במחשב. כשלכרטיס מסך יש OVERCLOCK מהמפעל זאת אומרת שלא הפעילו את זה באופן ידני אלה ככה הוא בנוי ובא מהמפעל, הOVERCLOCKING לא הורס את המחשב נכון? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
המחשב הוא בעיקר למשחקים החדשים ולצפיה בסרטים באיכות גבוהה אני מתכנן להשאר עם המחשב הזה לפחות 3 שנים אז כדאי שיהיה חזק... ---------------------------------------------------------------------------------------- התלבטתי בין i7 ל quad ונראה לי שלהשקיע בi7 עכשיו זה בזבוז אז אני מעדיף quad 9650 או 9550 תלוי מה יותר כדאי לדעתכם... ---------------------------------------------------------------------------------------- המסך שיחובר למחשב הוא LG W2353V http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=726346 ---------------------------------------------------------------------------------------- בקשר לכרטיס מסך אני דיי סגור על GTX285 ואני מתכנן לחבר אותו לפעמים לטלויזיה LCD 32' FULL H…
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? כ-4000 ש"ח, לא במזומן.. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. צריך מקלדת ועכבר, ואין צורך לכלול אותם במחיר של המחשב, לא צריך אלחוטיים, ולא יקרים מדיי ^-^" 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא ממש.. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני מעדיף מעבד של אינטל. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במח…
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לברר מה דעתכם על המפרט הבא שהרכבתי (מיועד למשחקים וקצת OC) P4 3C ASUS P4C800-E OCZ 2X512 3200 EL PLATINIEM 2-3-2-5 ALBATRON FX5900XT WD 120/7200 SATA 8MB ANTEC High Performance 1080B AMG SONY 52X32X52 THERMALRIGHT SP94 FOR INTEL אשמח לשמוע הצעות לשינויים/שיפורים תוספת:טעות של מתחילים(פעם ראשונה בפורום) ההודעה מופיעה 3 פעמים - מצטער
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי חברה, המחשב שברשותי הוא: i3 560 gigabyte mb קירור arctic Freezer 13 ram: 8 giga ddr3 1333mhz grapic card: geforce 210 HD: 320 GB 5600 rpm power supply: 500 case: enrmax xase with leds הייתי שמח אם הייתם יכולים לעזור לי בהערכת מחיר למחשב הזה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי אני מחפש מפרט למחשב עם תקציב של עד 5500 שקל, המחשב מיועד צפיה בסרטים, גלישה באינטנרט,הורדות ומשחקים כבדים. אין צורך בציוד הקפי לא OC. המסך שאני משתמש בו הוא samsung 931C . חשוב מאד לי שהמחשב יהיה שקט לכן לפי מה שקראתי כדאי להשתמש במארז ANTEC SONATA III 500W . האם כדאי לקנות VISTA (המחיר נמוך יותר אם קונים אותה בזמן קניית מחשב חדש) או להשאר עם XP ? תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אין הרבה מה לפרט... יש לי מארז ישן של טרמלטייק, בלי ספק, אז לא צריך מארז רק ספק, יש לי הארדיסק סולידסטייט m4 ועוד סיגייט320 אז גם לא צריך הארדיסק גם כונן אופטי יש כבר חשוב לי שיהיה על הלוח אם סלוט פיסיאיי ישן, אני עובד עם כרטיס קול פיסיאיי לקיובייס בנוסף חשוב יציאת פיירואייר לציוד סאונד ווידאו מתכנן להתקיי ווינדוס 8
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
1. דרישות סף יכולת תמיכה מלאה ב 4K 2. רצוי שיהיה כמה שיותר קטן (יוצב בסלון) 3. תקציב 1500 ש"ח (ללא מסך) תודה,
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכה ברקע אולי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : Witcher 3, Call of Duty, Assassin's creed, GTA V , -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).( 1920X1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
חשוב לי שהוא יחזיק גם כמה תוכנות יחדיו ולא שכאשר אני אפתח כמה הוא ייתקע.... תודה מראש לאלה שיעזרו.........
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
לוח אם ASUS 98H67-M ספק SEASONIC S12II BRONZE 520W [h=3][/h]ראם 2X2 1X4 כרטיס מסך SAPPHIRE HD 7970 DUAL-X כונים 2TB SSD 120GB
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 1300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים הם רק לעבודות אופיס וגלישה ! אחסון תמונות ושירים .. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים כלל.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה, סרטים ועריכה בסוני ווגאס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סוני ווגאס (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-