עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by levireem,

אני צריך המלצה למחשב נייד הכי טוב שאפשר בסכום הנ"ל... תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  2. Started by kundelhalevi,

שלום חבר'ה, אני מעוניין לדעת עד כמה לכרטיס מסך יש משמעות אם אני מעוניין לקנות מחשב נייד? אני לא משחק הרבה במשחקים מקסימום פיפא אני חושב על HP 6670 או על DELL 1525 באחד יש GFORCE ובשני יש כרטיס מובנה עד כמה זה קריטי?? תודה

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  3. שלום קניתי את המחשב של גיגהבייט W468N והוא ברשותי 10 דקות, וכבר מצאתי משהו שלא אהבתי. המקלדת באיזור החיצים משמיעה רעש מציק וכל הכפתורים שבאותו איזור זזים יחד, וככל שמתרחקים מהחצים הרעש חלש יותר עד שנעלם בערך 15 לחצנים (עד הלחצנים של האותיות). האם זה נורמלי למחשבים האלו או בכללי בניידים או שצריך לתקן את זה?

• 11 תגובות
    • 981 צפיות
  4. Started by Rule The Pc,

יש לי DV6000 של HP ואני רוצה כרטיס מסך עם אפשרות HD הסיבה העיקרית היא כדי שאני אוכל לחבר את הלאפטופ לטלוויזיה ושיהיה לי אפשרות FULLSCREEN, דבר שאני לא יכול לעשות כרגע כי הטלוויזיה לא תומכת ברזולוציה הרצויה בחיבור VGA על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים? כמובן שלא צריך משהו HIGH-END... שתהיה טכנולוגיה סבירה שתענה לצרכים תודה

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  5. היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש, השימוש העיקרי שלו בשנה הקרובה לשמש כציוד קצה לבחינות מעבר הראשונות של מייקרוסופט וסיסקו וכמובן לפעולות שוטפות בסיסיות, האם מישהו מכיר דיל טוב? תודה

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  6. Started by ozwrx,

CELERON M 380 או M 410

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  7. שלום לכם. אני מעוניין לקנות מפרט למסך 22 אינץ' (שאני אקנה בקרוב), ללא ציוד היקפי. המחשב מיועד למשחקים הכי כבדים היום ונטו לגיימינג. לא מתוכנן OC. שקט נחוץ (לא שקט אבסולוטי אבל שלא יעשה רעש חזק שיפריע לישון). תקציב 4K (ללא חריגה קטנה אפילו). מפרט שחשבתי עליו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1510 אני אחליף ל-4870 (אני לא חושב שאני מתכוון להתפשר על הכרטיס מסך כאן). על הצורב אני רוב הסיכויים מוותר כי יש לי כבר בבית. אולי אולי אולי אני אקנה אותו רק אם לא יחסר לי כסף לקנייה. אז מה אתם אומרים? ה-CM590 מספיק טוב? שקט? מקורר? יפה? (אני יודע שיופי זה טעם אישי, אבל חשוב לי שזה ישמש גם אביזר יפה בחדר P=) והספק יחזיק את המפרט עם ה-4870? או שמא כדאי להחליף לספק אחר? תודה…

• 13 תגובות
    • 981 צפיות
  8. Started by yonyl1,

אני רושם את הדברים כי זה מודפס אז תיסלחו לי על האי דיוקים: לוח אם ABIT AA8 3RD EYE 925X- 591nis מעבד INTEL p630, 3 GHz 800 -2MB S775 64 bit -1053 nis זיכרון :SPECTEK 512 MB 533Mhz DDR 2 240 PIN - 274 *2 NIS צורב פנימי LG SUPER MULTI X16 OEM GSA 4163 BB - 297 NIS דיסק קשיח WD 160 GB 7200 RPM DATA - 467 NIS כרטיס מסך ABIT RADEON RX 300 SE PCIE 128 MB + DVI - 290 NIS כונן 3.5 -32 NIS מארז MIDI ATX 24 PIN C 850 520 w - 268 NIS סך הכל כלפנהי מע"מ 3550 כולל מע"מ 4136 זה כולל הרכבה ו12 תשלומים מה דעתכם על המחשב ועל המחיר , תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  9. Started by Simple-Plan,

1. תקציב מקסימלי 6 וחצי מינימום 5 (לא כולל מסך) 2. שימוש המחשב : בעיקר גיימינג ואחריזה גרפיקה ותכנים בHD (משחקים כמו : battlefield CRYSIS ) גודל מסך 16:9 FULL HD 3. ציוד הקפי : עכבר ורמקולים 4. שלא יהיה רועש מדי אממ נגיד 8 7 5. בלי OC 6. בלי מערכת הפעלה, והרכבה בחנות 7. איזור מגורים : קריית אונו והסביבה (כרגע ראשון לציון) 8. כמה שיותר חיבורי USB (וUSB3) וזיכרון בכונן קשיח משו כמו 1T 9. אולי יהיה שדרוג עתידי מקווה שלא החסרתי כלום

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  10. Started by idan,

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.81 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 594.94 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 543.74 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 6CU CPU Cooler for AMD [ ¤ 62.38 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm LB ATA100 HDD [ ¤ 483.09 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1207.2 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW [ ¤ 262.55 ] 1 Service : Computer Assembly […

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  11. Started by becker89,

אוקיי אז עיקר השימוש שלי במחשב הוא לראות סדרות טלוויזיה,לשמוע מוזיקה,להוריד את הנ"ל,ובתיכנון להקליט מוזיקה גם. חשוב לי שהמעבד יהיה חזק,עדיפות לAMD,אלא אם כן בתקציב הזה אינטל משתלמים יותר. אני לא הכי מבין בלוחות אם,העיקר שיהיה בו הרבה סלוטים לדברים שבאמת צריך,עדיפות לג'יגהבייט או אסוס. מעדיף זיכרון פנימי של 2 ג'יגה,דגש על הכרטיס קול,שיתמוך ב4 ערוצים לפחות ושיהיה איכותי. לגבי הכרטיס מסך,אני בכלל לא משחק במחשב,לפחות לא במשחקים שדורשים כרטיסים איכותיים במיוחד (Doom 2,מישהו זוכר?), אז אני אסתפק בכרטיס ממוצע,העיקר שיוכל להריץ בצורה חלקה את רוב הדרישות של היום (הכוונה לתוכנות גרפיות,windows aero,כד') אני צריך הארד דיסק בין 250-400 ג'יגה,עדיפות לזכרון 16mb,ושיהיה SATA II . זה פחו…

• 16 תגובות
    • 981 צפיות
  12. שלום חברים! חבר טוב שלי שעוסק בעיצוב גרפי שרף לעצמו את המחשב הוא צריך מחשב חדש (בלי מסך כמובן) בהקדם האפשרי. אני בדיוק תפסתי אותו לקראת רכישה ב NANA ואתם יכולים לנחש לבד איזה מחשב הוא היה קונה מהם. ברגע זה הוא קצת תפרן ולכן התקציב לא ממש בשמיים, האם מישהו יכול לעזור לי לעזור לו למצוא משהו מתאים? בגלל שהוא לא מתעסק בכלל בתלת מימד אז אני מנחש שכרטיס מסך בנפרד לא חיוני? על פי ההשערה שלי, הוא צריך מעבד חזק לוח אם טוב ולפחות GB 2 RAM כמובן שאם כול זה הוא צריך מארז, זיכרון, וצורב DVD תודה רבה על העזרה דודו

• 13 תגובות
    • 981 צפיות
  13. שלום! לאחרונה החלטתי לקנות מחשב נייד ולאחר התלבטות הגעתי למסקנה שאני מעדיף נטבוק קטן על מחשב גדול וכבד. השימושים שלי די בסיסיים - גלישה באינטרנט, עבודה משרדית פשוטה וצפייה בסרטים. הבעיה היחידה היא שאני מעוניין שהמחשב יוכל להריץ סרטים בפורמט 720p, ושיהיה בעל יציאת HDMI כדי שאוכל לחבר אותו לטלוויזיה. כמו כן אני מעדיף כונן קשיח בנפח של 250GB (ומעלה, כמובן). ראיתי את ה Asus N10J והוא נראה לי נחמד, אבל אני לא בטוח שהמעבד יוכל להתמודד עם HD. התקציב שלי עומד על 3000 שקל עם אפשרות לחריגה, והכוונה הכללית היא להביא את המחשב מארה"ב, מה שנותן תקציב של כ 800$. תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  14. מחפש מחשב עד4000 ש''ח * מטרות המחשב : עבודה משרדית, סרטים ומשחקים [ME 3 סקיירים וכו' , תגידו לי אתם אם זה כבד] * גודל המסך : לא רוצה משהו ממש קטן ... 15 אינץ' * רזולוציית המסך : לא כ''כ קריטי.. אני מניח שאלך על הממוצעת 1600-900 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך : לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא במיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כונן אופטי? לא יודע ממש מזה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן . * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא במיוחד אבל שמעתי שלDELL יש תקופת אחריות ארוכה יחסית וזה בונוס רציני…

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  15. Started by coolmeen,

פירוט מוצרים כמות. מוצרים סה"כ 1 Compucase Midi Tower CI-6A19 Black - מאוורר נוסף למארז : ללא מאוורר נוסף 336 ש"ח 1 Thermaltake Smart Case Fan II 80mm A2178 65 ש"ח 1 OCZ 256MB DDR PC3200 400mhz Premier Series 355 ש"ח 1 AMD Athlon XP 2500 Mobile 1.8GHz 45W 266MHz Barton CPU OEM 590 ש"ח 1 ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD 410 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8MB special versionשלוש שנים אחריות - קירור לכונן קשיח : ללא מאוורר - Ide Cable : ללא כבל 415 ש"ח 1 Thermaltake Smart Case Fan Blue LED 120mm 98 ש"ח 1 Thermalright SP97 for AMD - FAN : ללא מאוורר 288 ש"ח סה"כ 2,557 ש"ח טוב אז זה המפרט ,…

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  16. Started by maksimsl,

ערב טוב לכולם, מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין הדגמים הרגילים של לנובו (G550) לבין Thinkpad? מה זה Thinpkad ובמה הם מיוחדים? תודה ...

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  17. Started by malren,

אהלן, רציתי לקבל חוות דעת על המחשב Dell studio xps 16 עם המעבד i7. יתרונות חזרונות וכו, אני מתכוון לקנות אותו בארה"ב במחיר של בן 1300 - 1500 דולר. האם יש מחשבים טובים יותר במחיר זה? אני בעיקר מחפש מחשב לשימוש יום יומי של גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ואולי ביום מן הימים לפתח איתו תוכנות. חשוב לי שהוא יהיה מחשב חזק שאני קונה אותו כדי שאני לא יתבאס עליו עוד שנה שהוא מיושן מדיי בשוק. ואני מתכוון להשתמש בו כמחשב נייח רוב הזמן (כלומר ממש לחבר לו מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכו') אך רוצה שגם יהיה את הניידות מתי שארצה ללימודים, נסיעות וכו'. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  18. Started by ilstockman,

מה דעתכם הדוד שלי בא לביקור בארץ מארצות הברית... כדאי שהוא יקנה שם את הכל ואני פשוט יקנה מארז בארץ ויבנה פה את המחשב??? המחירים שם פשוט מצחיקים... עם כל הרכיבים האלה אני חוסך כ - 4000 ש"ח בארץ!!! אבל מה עם ביטוח? אני מאמין שהרכיבים האלה די אמינים? ואפשר לעבור איתם במכס... רכיבים קטנים שנכנסים אפילו לתיק היד.... Intel® Core 2 Duo E6600 Conroe Processor 2.4GHz, 1066FSB, LGA775, 4MB Cache Retail ***Free Shipping*** Remove $316.90 $316.90 Asus P5B P965 Pentium Extreme/Pentium D/P4/Celeron D 1066FSB LGA775 DDR2 ATX Motherboard w/Audio, Gigabit LAN, RAID/Serial ATA Retail ***Free Shipping*** Remove $149.99 $149.99 OCZ OCZ2G8002GK 2GB Kit DDR2-800 PC2-6400 Gold Gamer…

• 11 תגובות
    • 981 צפיות
  19. * מטרות המחשב? בעיקר פיתוח (כלומר יכול להריץ חלק visual studio, webstorm וכו') ובנוסף לימודים וסרטים * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות לתאורת מקלדת * משקל רצוי? פחות מ2.4 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות ללפחות 3-4 שעות עבודה * * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HD- לפחות 500GB. זיכרון RAM - לפחות 8GB. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי בכיוון של lenovo או dell, אבל פתוח להצעות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: לא חייב מסך מגע, …

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  20. שלום חברים אני צריך את המחשב למטרת מסחר במט'ח שבהם יש תוכנות קצת כבדות, כמו כן דפי אינטרנט רבים פתוחים, ותצלומי מסך בווידאו (Camtasia Studio 7), עובד עם שלושה מסכים ואולי בעתיד ארצה יותר מסכים אז חשוב לי גם cross-fire- או SLI וגם כרטיס חזק, כמו כן אשחק במשחקים בזמני הפנוי!! נ.ב- לא אתנגד לאובר קלוקינג קטן כתוספת קטנה לביצעים. המפרט שהצלחתי להוציא מהביקורות, הסקירות והפורומים: לוח אם: מחיר 1060 ש'ח GA-X58A-UD3R מעבד: מחיר 1345 ש'ח Core i7 950 כרטיס מסך: מחיר 1232 ש'ח Sapphire HD6870 1gb ספק כוח: מחיר 408 ש'ח Corsair 750TX 60A@12V זיכרונות: מחיר 620 ש'ח 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 1600DDR3 דיסק קשיח: מחיר 420 ש'ח WD 1TB SATA3 64MB CAVIARBLAC…

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי הזדמנות לייבוא אישי של נייד מארה"ב.. =) חרשתי קצת הרבה באמזון ומצאתי כמה דגמים, כולם די קרובים במחיר ובפיצ'רים (פחות או יותר) מה שעושה את הבחירה ממש קשה! סיימתי לימודי גרפיקה ואנימציה, וכמו שהנייח הלא כל כך נאמן שלי (כרטיס מסך עם 1GB,ארבע ג'יגה RAM, מעבד I3 והארדיסק חצי טרה שנשרף לפני חודש)שירת אותי עד עכשיו, אני מצפה שגם הנייד החדש יסחוב את: Adobe Photoshop Adobe After Effects Adobe Premiere אם יצליח להריץ פרויקטים קטנים יחסית גם בAutodesk maya אז בכלל סבבה. - מהמחקר שעשיתי בינתיים הבנתי שהדרישות הבסיסיות שלי צריכות להיות: 1- מסך 17 אינץ' ומעלה 2-כרטיס גרפי טוב יותר ממה שיש לי בנייח (Inno3D GTS250 1GB GDDR3 DX10 DVI HDMI PCI-E ) 3- מעבד עם מהירות 3 ג'י…

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  22. Started by scheinerman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 דולר - לפטופ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים משרדיים ופוטושופ וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גדול מסך באזור ה15 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  23. שלום , אני צריכה בבקשה מפרט מחשב למשחקים וגלישה באינטרנט , התקציב שלי הוא 3500-3700 בערך. המחשב חייב היות שקט כי הוא יהיה בחדר. מעבר לזה המחשב יהיה multitasking ז"א ירוצו עיו הרבה תוכנות בקביל ו-vmware , כך שהוא אמור להיות עם כ 4 ג'יגה זכרון. תודה על העזרה וההמלצות!!!

• 17 תגובות
    • 981 צפיות
  24. Started by Shasoosh,

אני מחפש נייד , כרגע האפשרות שהכי קורצת לי היא HP Pavillion DV6790ej http://zap.co.il/model.asp?model_id=688015 הבעיה היחידה שלו היא שהוא קצת כבד, 3 קילו. הייתם ממליצים משהו אחר בטווח? אני יכול לגלוש גם ל 8K אם זה שווה את זה. אני לא מעוניין בהמלצות ל lenovo מכל סוג, המחשבים האלה מאוד מכוערים לטעמי. תודה

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  25. שלום לחברי הפורום, המחשב התחיל לקרטע, זה מתבטא באתרים שפתאום קופאים, המאוורר רועש ומחשב שלפעמים לא נדלק. באזור מגוריי ישנן לעתים הפסקות חשמל, אחרי הפסקת חשמל אני מוציא את כבל החשמל מהמחשב לדקה ולאחר מכן כאשר אני מנסה להדליק את המחשב, הוא לא מגיב או שהוא מרסט את עצמו ונדרשת חזרה על הוצאת החשמל והכנסתו כדי שהמחשב יידלק. אני מעוניין להתחדש במחשב חדש בעל מארז קטן. את המארז להבריג לשולחן העבודה וכן את כל הכבלים לחבר לתחתית שולחן העבודה וכל זאת במטרה שלא יהיו כבלים על הרצפה. אני צריך לחבר מודם, ראוטר, מדפסת,סורק ומסך. יש לי מקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה אך ליתר ביטחון צריך שבמארז תהיה כניסה רגילה (סגולה) למקלדת וכניסת usb נוספת לעכבר. השימושים: אופיס, גלישה באינטרנט, שימו…

• 2 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים