עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Sunny Jim,

אני רוצה להתקין מחדש מערכת הפעלה על הלפטופ שלי(HP PAVILION DV5269). יצרתי 2 דיסקים של שחזור, ומחקתי בזמנו את מחיצת השחזור, אך כשניסיתי להפעיל את הדיסקים, קיבלתי בstartup של הנייד הודעה שחסר לי "NTLDR" ואני לא יכול להשתמש בדיסקים. אחרי בירור עם HP גיליתי שאני לא יכול לקבל דיסק מ"ע רגיל, אז החלטתי להתקין מערכת הפעלה אחרת משלי. הבעיה היא, שכשניסיתי לעשות זאת, זה לא הצליח. כאשר אני נכנס לתפריט הSETUP של WINDOWS, הוא אומר לי שאין לי הארד דיסק תקין מחובר, או משהו בסגנון. ניסיתי לעשות התקנה אחרי שטענתי את מערכת ההפעלה הישנה, אך כשהוא עושה RESTART ונכנס לSETUP, כשהוא טוען את הקבצים, זה נותן לי מסך כחול שאומר שיש איזה טעות בלה בלה. כשניסיתי לעשות UPGRADE, זה לא הצליח להעתיק איזה …

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  2. Started by aviv5588,

אני מחפש מחשב 15.6 לפחות עיקר הפעילות שלו תיהיה עבודה משרדית ומשחקים נורא קלים שהם לא מהווים ממש בעיה. אני רוצה שאני אוכל לפתוח כמה דברים במקביל ושהוא לא ייתקע ראיתי ששלנובו יש מפרטים די זולים ביחס למחיר בחברות אחרות עדיפות לI5 איך המחשב הזה?asus X550LA-XX010d ומישהו מכיר את החנות חצי חינם היא אמינה?

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  3. Started by omahgawd,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 למפרט, עוד 1000-1500 לאביזרים (מסך, מקלדת ועכבר) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג, אם אפשר אז להעביר מהתקציב אביזרים למפרט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, FALLOUT 4, MGS 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לפי המסך שיומלץ.. אני נוטה לכיוון 24 אינץ -לאילו הג…

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  4. שלום אני זקוק בבקשה להמלצה למפרט מבוסס אינטל ב-3000-3500 ש"ח הדרישות לוח + מעבד מבוססי אינטל דיסק 160 בערך עדיף WD מארז סביר חשבתי COMPUCASE בסיסי + HEC 300 כונן DVD ללא מסך,ציוד נלווה וכו אני מעוניין להזמינו השבוע תודה לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 971 צפיות
  5. Started by amitr,

איפה הטופס? אני לא מוצא נתתי פרטים רלוונטים בכל מקרה 1) intel + nvidia 1. מה התקציב המקסימאלי? 50000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים מ 2011 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3…

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  6. מטרתו היא להריץ את המשחק MAFIA 3 באיכות הגבוהה ביותר ( recommend לא minimum) , השאלה שלי האם אפשר להוזיל אותו ושעדיין יענה לדרישה הזאת? (לא מעוניין ליקר אותו כמובן). http://www.interload.co.il/upload/6110615.jpg המשך- http://www.interload.co.il/upload/198578.jpg מחיר- 4787 * המחשב נבנה בKSP . אשמח לתשובות חברים

7. Started by erlich9,

אני קונה מחשב חדש שיריץ לי גם משחקים אבל שיהיה נוח גם לעבודות גלישה וכו... p4 3.0 800 2m 64bit x1 asus p5gd2-x ddr2 x1 ddr2 512 kingston 533 x2 160 gb 8mb 7200 ide westerndigital x1 x800xl 512 vivo x1 מה אתם אומרים שווה לקנות ואם לא אז מה להחליף נ.ב בבקשה אל תגידו לי לרשום תקציב ושתבנו לי מפרט אני רק רוצה חוות דעת על זה או על שינוי קטן משום שאני משיג אותו משומש במחיר מצחיק אזבבקשה עזרה.

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  8. Started by MoMo-P,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב של DELL.. מחשב שעונה לדרישות המומלצת לעבודה בAutocad. קראתי על הדרישות ואני לא בטוח איזה מחשב מתאים.. ישנן הדרישות שהמחשב יכלול מעבד עם תמיכה בSSE2, ומסך עם "True Color".. מישהו יודע איזה מחשב יתאים ? תודהה

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  9. אני מחפש מחשב שמיועד לעבודה משרדית, להורדת סרטים (P2P). מיועד לעבוד על win xp. בעבודה ללא הפסקה של הרבה אנשים. עד 1500 ש"ח. מה דעתכם על המפרט הזה שקיבלתי? מעבד AMD Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבד AMD ASUS - 3 Years Warranty M2A-VM AM2, 690G, DDRII 800, X1250 VGA, PCI-E זכרונות 1 GB DDR II 800Mhz PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיסי מסך על הלוח חיבור DVI+VGA כרטיסי קול על הלוח כוננים- LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Black מארזיםHJA-7610 MIDI 500W Max עכבר אופטי+גלילה כולל הרכבה סה"כ :1340 ¤ כולל מע"מ

• 11 תגובות
    • 970 צפיות
  10. חבר שלי נכנס לחנות וביקש הצעת מחיר למחשב "חזק" עד 5,500 ש"ח ללא מסך. הוא ישתמש במחשב גם למשחקים וגם לתוכנות אסטרונומיות ומתמטיות כבדות, אז בהחלט נחוץ לו מחשב חזק. זו ההצעה שקיבל, אשמח לחוות דעת: מעבד: Intel® Core™ i7-3770 Processor (8M Cache, 3.90 GHz) קירור למעבד: Zalman 7000 לוח אם: GIGABYTE GA-B75M-D3H זיכרון: Kingston 8192MB (2X4096MB) DDR3 דיסק קשיח: SEAGATE SV35 ST3000VX000 3TB SATA3 24/7 דיסק קשיח נוסף: INTEL SSD 330 120GB צורב: LG/Nec DVDRW SATA X22 מארז: ANTEC ONE (FRONT USB3) w/o PSU ספק כוח: Thermaltake Litepower 600W W0355 כרטיס מסך: G/Force GT610 2GB DDR3 – סט מקלדת + עכבר אלחוטי Microsoft 1000 רישיו…

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  11. Started by ShoVaLK,

המחשב שלי עומד למות אז אני צריך לקנות כמה שיותר מהר מחשב חדש ב2000 שקל ואפשר לחרוג טיפהה.. אני רוצה עם מעבד של אינטל ואני רוצה שהGTA IV יעלה חלק במחשב הרזולוציה של המחשב היא 1024*1280 לנצל כמה שיותר שיצא המחשב הכי טוב במחיר הזה שאני יודע שהוא לא גבוהה עם לוח אם שאם אני ירצה יום אחד לקנות 4 ליבות אז שיעלה בלי בעיה וספק שיחזיק יותר מיומיים ואם יש כרטיס מסך עם HD שיריץ את הGTA ועוד משחקים של היום הכי טוב שאפשר ברזולוציה הזאת אם 2G RAM נראה לי מספיק והרכבה עצמית אם שכתי משהו שאתם צריכים תגידו פה תודה לכל מי שעוזר :]

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  12. Started by BoA,

שלום, אני רוצה שתרכיבו לי בבקשה מפרט של מחשב בתקציב של 3000 בלי מסך עם ציוד הקפי רגיל המטרות שלי הם למשחקים כבדים ללא OC בנסוף רצית לשאול עוד משהו. יש לי מסך LCD של 32 אינץ' ואני מעוניין שהוא ישמש בתור מסך למחשב שיורכב עכשיו. האם זה ממולץ להשתמש בו בתור מסך למחשב? הרזולוצייה הגדולה שלו לא תשפיע על הבצועים וגם רציתי לשאול אם יש מדריך או איזה כבל צריך כדי לחבר את המחשב לLCD תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  13. Started by aiw,

Logitech® Cordless Click! Plus Optical Mouse 293 ש"ח OCZ 256MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency Series 753 ש"ח ATI Radeon 9800 Pro 128MB DVI/TV/2H AGP Video Card Retail 1,598 ש"ח AMD ATHLON XP 2600 - גוף קירור + מאוורר למעבד : VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD 565+ 156 ש"ח ADVICE PR600VA 635 ש"ח Hercules Gamesurround Muse 5.1 DVD 237 ש"ח Creative Inspire 4400 (4.1) black 446 ש"ח ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD 431 ש"ח Compucase Midi Tower CI-6A19 Black - מאוורר נוסף למארז : Vantec ThermoFlow 120MM Smart 322 + 91 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8MB special version שלוש שנים אחריו…

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  14. המחשב שלמטה הוא HP שעולה 3000 ש"ח חדש בחנות ! מה החסרונות שלו ? במחיר הזה יש מחשב טוב יותר ? ‎Intel® Core™2 Duo Processor T6670 (2.20 GHz, 2 MB L2 cache, 800 MHz FSB) CPU‎ ‎ ‎ Memory‎ ‎3GB DDR 1333Mhz (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 4 GB‎ ‎ HD‎ ‎320 GB (5400 Rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.6'' LED HD 16:9 widescreen BrightView (1366 x 768)‎ ‎ GPU‎ ‎Mobile Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD (Integrated Graphics)‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD+/-RW SuperMulti DL LightScribe‎ ‎ Sound‎ ‎High Definition Audio, integrated mono speaker, stereo headphone/line out, stereo microphone in, integrated microphone‎ ‎ Wireless‎ ‎802.11b/g/n ‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes, Bluetooth 2.1+EDR‎ ‎ Network Ca…

15. שלום, מעונין למפרט מחשב עדיפות לאינטל עבור גלישה באינטרנט+משחקים פשוטים לילדים. אשמח לדעת האם כרטיס מסך מובנה יוכל לתת מענה למשחקים כגון: sims אני מעונין גם במסך שוב עדיפות לסמסונג ובציוד היקפי (מקלדת,עכבר,רמקולים). אני גר לא רחוק מאיבורי כך שאשמח לקבל את המפרט משם- לא חובה. ספק כוח כן חשוב לי משהו טוב. תקציב עד 2800 ש"ח אפשר לחרוג קצת אם זה כדאי. אם ניתן יהיה לחלק את המחיר למחשב,מסך וציוד היקפי זה יעזור לי מאוד בהחלטה. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  16. Started by KobyC92,

היי, אני מחפש מחשב + מסך שמצופה מהם לגיימינג ופעולות בסיסיות (גלישה באינטרנט וכו'). 1. מה התקציב המקסימאלי? - כ7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Assasins creed origin, NFS payback, far cry 5, the witcher 3, COD:WW2, Overwatch ומוכנות למשחקים עתידיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  17. Started by Danits1,

אני מתלבט בין 2 סוגי מחשב: הראשונה מערכת מבוססת על G640 והשניה על i3 העניין הוא שאני מוכן להוציא 1600 ש"ח בלבד, ובמערכת מחשב מבוססת G640 אני מקבל בסכום הזה מערכת יותר מאוזנת והגיוניתובמערכת מבוססת i3 אני מקבל מערכת שנראית יותר חזקה אך פחות מאוזנת. השאלה היא: מה עדיף? מעבד חזק יותר או מערכת מאוזנת יותר? חשוב לציין כי השימושים הנדרשים הם בעיקר אופיס, אינטרנט ומשחקים פשוטים (כגון פיפ"א 2011 או משחקים באינרטנט). המערכות (שחלק מהן נלקחו מהפורום) הן כדלהלן: מבוסס על G640 (הורכב בTMS] מעבד: Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪273 קירור למעבד: Intel Original 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪29 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪311 מארז: באנ…

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  18. Started by r0lz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO,BF1 אני צריך משהו שיריץ משחקים כאלה בלי תקיעות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות שיריץ משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  19. Started by shayre789,

לא הורכב עם מחירים או משהוא אבל עדיין הורכב המפרט דרישות: *שיחזיק כמה שנים טובות (3+ אבל כמובן שאני אשדרג טיפה) *גיימינג *סרטי FULL HD/2K *OC לכ.מסך ולמעבד מעבד: Intel Core i5-4670K לוח אם:MSI Z87-G45 Gaming ראם:Crucial 16GB KIT (8G X2) Crucial Balistix Sport CL9 כרטיס מסך:AMD Radeon R9 290X מארז וספק כוח: Fractal Design Define R4 Black Pearl + FSP Aurom 90Gold 700W - בקניית מחשב חדש בלבד מאוורר למעבד: Noctua NH-D14 כונן אופטי:LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black (חלק העתקתי מהאתרים של TMS וIVORY) אשמח לקבל הצעות שיגרמו למפרט להוריד את המחיר שלו (דברים מוגזמים דברים מטומטים) לדוגמה:אני מתבלט בין ה 290X לבין ה 290 .... אני מבקש להשאר מקצועיים ואם אפשר גם…

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  20. Started by h_ittai,

I'm intrested in building a Super HTPC that would be able to play Audio and Video to 3-4 different home theaters at the same time, the chasis is to be somethig like the Zalman HD160XT (this is a UK link the cost is $549 http://specialtech.co.uk/spshop/customer/product.php?productid=3426&cat=654&page=1), and the video output needs to be HDMI or component (best is both) the computer would act as a dedicated video audio server for the house and will be connected to a video switcher along with the cable boxes DVD players etc.to sum it up, $3000 (you can go for more) super quite, 4 Video out 4 Audio out, strong processor, and a 2TB RAID aray. One Lat thing, All vid…

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  21. Started by TalSedaka,

התקציב המתוכננן הוא 3000ש"ח אם צריך להגדיל או להקטין בהתאם למפרט שאני מבקש תגידו לי בבקשה מתכננן לקנות בישראל. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? משחקים קלים, צפיה בסרטים HD ובנוסף למכללה ללימודים (Photoshop, AutoCAD). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 15.4 עדיף, לא יודע מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות לאמצעי קלט. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, רצוי זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחבר לטלויזיה לראות סרטים. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G, עם אפשרות לSSD. * כונן אופטי? צריך צורב כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה…

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  22. Started by shai87,

אני מתעניין במחשב הזה לצורך לימודי הנדסה. למיטב הבנתי רוב תוכנות ההנדסה דורשות מעבד וזיכרון חזקים כאשר אפשר לוותר על כרטיס גרפי חיצוני ולהסתפק במובנה. מה המשקל המתווסף למחשב עם הכרטיס הגרפי Nvidia Geforce 310M ? אם לדוגמא עובדים עבודה שוטפת במחשב , לא משחקים, כמה זמן סוללה המחשב יספק עם הכרטיס ובלעדיו? ראיתי שדובר רבות על המחשב הזה לגבי זמן סוללה קצר של 2.5-3, האם זה עם הכרטיס מסך או מהדגם ללא? העניין הוא כזה, בכללי אני הולך דווקא על 13 אינץ' כי יש לי בעיות גב ואני רואה הרבה חברה עם מחשבי 15.6 למינהם שרוצים לזרוק את המחשב שלהם מעצבים על גדולו של המחשב ומשקלו בתיק, למישהו יש ניסיון עם מחשב עם מסך מסוג זה? לתכנות לדוגמא? אודה לכם מאוד אם יש ברשותכם מידע אודות המחשב אם יש הצ…

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  23. Started by roeesnir,

נייד 6930P של HP. התצוגה חלשה מאוד מאוד' מאוד, בקושי רואים משהו. חשבתי שזה אינוורטר, אז הזמנתי והחלפתי, והבעיה נשארה. האם אין ברירה אלא להחליף מסך? אני לא רוצה לקנות מסך ולגלות שזה לא זה.

24. Started by asmon,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel i3 2130 3.4GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪540 קירור למעבד: ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪120 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V כמות: 1 - מחיר: ₪324 מארז: באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + FSP 350W HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪290 זיכרון: Samsung 4GB DDR3 1600 1.35V כמות: 2 - מחיר: ₪120 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪397 כרטיס מסך: Sparkle GT620 1GB GDDR3 64 BIT כמות: 1 - מחיר: ₪249 סה"כ: ₪2160 מתחרים בכל הצעה בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מ…

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  25. Started by Eyal-Style,

כמה שווה השילוש הזה היום ?

• 3 תגובות
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים