עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אני מחפשת מחשב נייד לצרכים דיי סטנדרטים (משרדי/ללימודים/צפיה בסרטים) גודל המסך סטנדרטי (הבנתי שזה משהו כמו 15 אינץ') משקל - שיהיה קל סביבות ה2 קילו גודל מינמלי של דיסק קשיח 320 ג'יגה - עדיפות ל500. כולל צורב מומלץ שיהיו יותר מ2 כניסות USB ללא מערכת הפעלה אלו הצרכים הכללים. באחד הנושאים ראיתי שמישהו המליך על המחשב הבא: http://www.fre.co.il/sg_product~21351313513~39~89.htm האם הוא מומלץ? אפשר להוסיף לו צורב? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? 7K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב גימיימינג כבד, מסך DELL 24' 1920X1200 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד הקפי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?4 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? מתוכנן אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. skypc 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קופקטי במיוחד)? RAID 0 12. האם חשוב ל…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by gil15,

היי, אני רוצה לקנות מחשב ללימודים (הנדסת תוכנה). מתלבט בין מס' דגמים אבל פתוח להצעות. http://ksp.co.il/?list_compare=.25988..26589..27304. התקציב זה 6000+- חשוב לי שיהיה עם ssd ומעבד חזק ועדיף קל, מסך 13.3/14 ולגבי טאצ' ומולטימדיה זה פחות חשוב. אשמח לקבל עזרה, תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. המחשב צריך להיות מיועד לעריכת וידיאו ולגרפיקה אז צריך להיות לו זיכרון פנימי גדול ומעבד וכ.מסך חזקים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אם מישהו יכול למצוא לי איזה מחשב טוב ויחסית זול אם התנאים שיהיה לו כרטיס מסך GFORCE (לא ATI אל תשאלו גם למה) מעבד DUEL 2 CORE נורמלי מסך 15.4 לפחות 1K זיכרון DDR2 אני הסתכלתי על כמה לפני... וראיתי שניים שהם בסדר תגידו לי אם שווה Acer Aspire 5520G -אבל יש לו AMD 64X2 (זה בסדר?) או Dell Inspirion 1520 הם טובים? או שמישהו יכול להמליץ לי על משהו? (רק שלא יעבור את ה6.5K) עוד שתי שאלות 1) האם שווה לקנות מחשב כמו שתמליצו לי משומש בשביל להוזיל את המחיר? 2)האם יש פער עצום בין ה8400 לבין ה8600 (GFORCE)?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by wombat,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא כ-4000 ש"ח מזומן, אני יכול להוסיף עד 500 שקל אם באמת יש צורך, אם אפשר לחסוך קצת אפשר להוסיף עכבר טוב. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר למשחקי מחשב כבדים, צפיה בסרטים באיכות גבוהה 1080p, אני מתכוון גם להתקין לינוקס על המחשב אז חומרה שעובדת טוב בלינוקס עדיפה אך ממש לא קריטית(ביצועים ב windows יותר חשובים). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. צורב DVD, במידת האפשר עכבר טוב לגיימינג(כרגע י…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ReDragon710,

היי, מחפש מחשב לעבודה עם סוני ווגאס (תכני HD) שיעבוד טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? העיקר שיעבוד טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם עריכת ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sony vegas באופן תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. ניתן לחרוג בכ300 ש"ח, המחשב יהיה מחשב למשחקים, מסך רצוי כלול בתפריט בכל גודל של 22", רוחב של 16:9 ורזולוציה ל 1920*1080, רצוי קצב תגובה מהיר ביותר, יש צורך במקלדת פשוטה וזולה, אין צורך בעכבר ורמקולים, אין צורך בספק כוח, הספק כוח הקיים אצלי הוא Seasonic 620W Bronze 6*sata 2*pcie+120mm fan מתוכנן אוברקלוק בינוני, מערכת הפעלה מעודפת ווינדוס 7 ULTIMATE (לא כלול בתשלום), אני גר בסביבות ירושלים אם יש העדפה לחנות ספציפית בשבילם, יש צורך בשמירה על תמיכה בUSB3 בלוח אם ותכונת הLED של המסך עצמו המפרט שבניתי עד כה מעבד Intel Core i5-2300 Box ₪919 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80623I52300 לוח אם Gigabyte GA-PH67A-UD3 ₪639 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. הנייד שברשותי חדש של חברת gigabyte מסוג W566N האם אני יכול לשדרג מ8400GS ל8600GS ?? ואם כן כמה יעלה לי ???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Black_Citadel,

שיהיה עם מסך מינימום 15 אינץ', קל משקל, תומך BLUETOOTH ושיריץ עליו WOW בסבבה

11. יש כרגע מבצע בבאג למחשב toshiba a200 1MB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5455 זה המפרט: מעבד 1.73GHz Intel® Core 2 Duo Processor T5300 זיכרון 667mhz 1GB DDR2 מסך 15.4 Toshiba TruBrite® WXGA TFT display, resolution 1,280 x 800 דיסק קשיח 120GB (5400rpm), Serial ATA כונן DVD Super Multi (Double Layer) drive כרטיס מסך Intel 950 תקשורת Ethernet LAN, international V.90 modem תקשורת אלחוטי Wireless LAN (802.11a/b/g), Bluetooth® 2.0 with EDR נתוני שמע Toshiba Bass Enhanced Sound System, built-in stereo speakers מצלמת רשת מובנית 1.3 מגה פיקסל משקל weight: 2.5 kg מערכת הפעלה Microsoft® Windows® Vista 32bit Home Premium השימושים שלי הם אינטרנט ואופיס בלבד! היתרונות מבחינ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום צריך חוות דעת למפרט הבא - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12353 + שדרוג ל - SSD 240GB שדרוג הזיכרון ל - 16GB ושדרוג הספק המחשב מיועד לעבודות גרפיקה - ובעיקר לתוכנת MAYA יש משהו שהייתם משנים? ואני מתכווין לדברים קריטיים איך הכרטיס מסך מה שיש שם? ואיזה קרור הייתם שמים בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות (סביבות דיי כבדות כמו UNREAL), גיימינג קל (לא איזה GTA או PBUG), סטודנט (אני ממש אשמח למחשב עם אופציה לעט STYLUS) , ולהעביר את הזמן . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סטודנט, אז בגדול הוא ישמש אותי להרבה פיתוחים בסביבות יחסית כבדות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -overwatch,fortnite ומשחקים בסגנון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד - לצרכי עבודה משרדית. יש לי כרגע מחשב נייד מאוד ישן (פנטיום 3 500 עם 512 MB זיכרון) ואני כבר לא מסוגל לעבוד איתו (הוא איטי מידי וממש קשה לעבוד על כמה חלונות במקביל וכו'). אני מחפש מחשב נייד שיאפשר לי לעבוד בנוחות ובנעימות עד כמה שניתן. אני גר נכון להיום ביפן - אז אני צריך לקנות פה את המחשב. להלן 2 מפרטים של מחשבים שראיתי - אשמח לשמוע את דעתכם עליהם - או אם יש לכם המלצות למחשבים אחרים או דברים שחשוב לשים אליהם לב. 1. מחשב יד שניה (תחום מאוד מפותח פה ביפן) של Toshiba Dynabook (לצערי אין לי כרגע את הדגם המדוייק אני אבדוק את זה ואעדכן שוב). 1.1. מעבד: פנטיום M 1.1GHz. 1.2. זיכרון: 512MB. 1.3. כונן קשיח: 40GB 1.4. כרטיס מסך: של אינטל 6…

15. אני מחפש מפרט הכי זול שאפשר מסך 17 אינץ למטרות שרשמתי בנושא אני לא אקנה את המחשב באינטרנט אלא בחנויות בבאר שבע אבל אני צריך כיוון ממכם (לגבי חומרה וכיוב')

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. המחשב שלמטה הוא HP שעולה 3000 ש"ח חדש בחנות ! מה החסרונות שלו ? במחיר הזה יש מחשב טוב יותר ? ‎Intel® Core™2 Duo Processor T6670 (2.20 GHz, 2 MB L2 cache, 800 MHz FSB) CPU‎ ‎ ‎ Memory‎ ‎3GB DDR 1333Mhz (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 4 GB‎ ‎ HD‎ ‎320 GB (5400 Rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.6'' LED HD 16:9 widescreen BrightView (1366 x 768)‎ ‎ GPU‎ ‎Mobile Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD (Integrated Graphics)‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD+/-RW SuperMulti DL LightScribe‎ ‎ Sound‎ ‎High Definition Audio, integrated mono speaker, stereo headphone/line out, stereo microphone in, integrated microphone‎ ‎ Wireless‎ ‎802.11b/g/n ‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes, Bluetooth 2.1+EDR‎ ‎ Network Ca…

17. מחפש נייד בינוני , מנסה לא לחפור לכם את השכל עם מפרטים - חייב SSD כל השאר פשרה (נוחות שימוש>אמינות>זמן סוללה>ביצועים) . יש 2 מעניינים בגרופון שאבקש חוות דעתכם עליהם : 1. VivoBook S550CA ב-2,599 ש"ח . 2. LENOVO U510 ב-2,199 ש"ח . מתנצל שאני לא נותן לינקים (אני חווה קשיים עם פלטפורמת הפורום הזו , אפילו להקליד לוקח המון זמן) . תודה .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. כן אני יודע שליום יום זה קצת מוגזם אבל אני מוכן לשלם עבור מהירות ולא לעדכן את המחשב כל יומים.... המחשב העכשוי שלי בן 3.5 שנים עלה גם ~8000 ש"ח ועד היום הוא די חזק... המסך שלי כיום הוא בעצם טלוויזיה 32 אינץ... אבל אני מעוניין במסך עם רזולוציה יותר נורמלית מ 1360X760 חשוב שהיה כבר USB3, עכבר ורמקולים כבר יש.... ולא צריך מערכת הפעלה :-) מסך: LG LCD 24" W2486L 2ms LED HDMI FULL HD WIDE אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1701 מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : "SLBEJ" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1447 לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3R אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪853 זיכרון: OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL7 - PLATINUM EDITION: OCZ3P1600LV6GK אחריות: ללא הגבלת …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4-4 וחצי לא כולל מסכים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג מ4 וחצי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסחר, צריכה להיות אפשרות לחבר 4 מסכים ברזולוציה טובה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הדרישות של חלק מהתוכנות זה, המחשב מיועד להריץ כל הזמן את התוכנות הללו או דפדפן רגיל. Recommended Minimum Processor Intel Core i5 or i7 Operat…

20. למחשב עם C2D E6600 לוח אם של Gigabyte שמה שאני זוכר זה רק שהוא DS4, האם ספק 400 יספיק לו? זיכרון : KINGSTON 1024MB DDR2 800MHz CL6 ₪ 136 כרטיס מסך : PALIT 8400GS 256MB DDR2 - RETAIL ₪ 155 ספק כוח : FSP 400W : FSP400-60HCN - BULK ₪ 194 רוקן סל קניות סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ₪ 485 יכול להיות שאני אוותר על הזיכרון הנוסף כי חרגתי...

21. Started by ilia121,

אהלן אנשים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בוא נזרום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Lightroom, Matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא חושב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" DELL 2412 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by yaloner,

לפני חודש בערך התעניינתי לגבי קניית לפטופ חדש והמליצו לי לחכות לירידות המחירים של ספטמבר. האם ירידות המחירים כבר כאן או לחכות עוד קצת?

23. Started by refaelna11,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וגרפיקה קצת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Nadab,

שלום לכולם! אני מרכיב מחשב לאולפן מוסיקה שהשימושים שלו הם ,cubase7+vst ואינטרנט בלבד! יש לי תקציב של עד 7000 ש"ח להרכיב מחשב חזק ככל האפשר, והשאלה שלי היא איזו קונפיגורציה עדיפה לשימושים הנ"ל? 4820K X79 quad channel memory או 4770K z87 dual channel memory או הצעות אחרות שלכם... תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by *AlCHEMY*,

היי, אני שוקל לעבור ל-NAS אחד גדול של 8 כוננים, ברצוני לדעת כמה אוכל לקבל על 2 שרתי NAS שברשותי : Synology DS213J Synology DS413J שניהם כבר לא באחראיות. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים