עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני מעוניין במחשב פשוט וזול שיהווה NAS ביתי, ויתמוך בלפחות 4 (עדיף 5-6) התקני אחסון SATA. הסתכלתי על מחירים של שרתי NAS מוכנים מראש שעונים לדרישות האלו (Synology, QNAP) ונראה לי ממש יקר, אז חשבתי לנסות לבנות לבד. התקציב המצויין הוא ללא התקני האחסון - אבל אני חושב שכן אצטרך SSD קטן שתשב עליו מערכת ההפעלה - ואולי גם יהווה זכרון מטמון לטובת האצת המהירות. 1. תקציב 1000 פלוס מינוס. 2. שימושי המחשב - שרת DIY HOME NAS פשוט 3. אין צוךך בציוד היקפי 4. לא צריך לכלול את התקני האחסון עצמם עבור הNAS, אבל כן SSD קטן בסיסי רק עבור מע' הפעלה. 5. שקט לא ממש חשוב 6. מידות פיזיות וניראות של המחשב לא משנות לי בכלל 7. לא צרי…

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  2. שלום! הרכבתי מחשב למטרות משחקים ומעוניין שיעבוד על גרפיקה גבוהה ויהיה מעולה למשחקים חדשים ושיריץ אותם על גרפיקה גבוהה ביותר. [attachment deleted by admin]

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Som0,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + תכנות ,בעתיד יתכן עבודה עם Unreal Engine לפיתוח משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כגון Visual Studio לתכנות בשימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רזולוציה 1920x1080 מסך 24 אינץ' , הגדרות מקסימליות , בכללי מיודע לכל משחק חדש שיצא בשנתיים הקרובות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא ציוד הקפי…

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  4. היי, חבר שלי עורך דין שבדיוק פותח משרד משלו. הוא זקוק למחשב עם יכולות מינימליות בעיקרון אבל כמובן שיהיה ניתן להשתמש בתוכנות המשפטיות הקיימות היום בישראל. אני מצאתי עבורו את המחשב Lenovo IdeaPad 3-17IAU7 82RL004UIV באתר KSP. אם יש משהו עדיף אשמח לשמוע 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מצאתי מחשב שלדעתי מתאים שעולה כ 3800 ש"ח. אם אפשר פחות מזה אז יותר טוב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? נטו עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SS…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by choochoo,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש - בעקבות ההוזלה של AMD נראה לי שאחסוך 400 ש"ח ובמקום Core 2 Duo 6300 אקנה X2 3800... ההצעה מ-KSP. המלצות לשינוי/שיפור במפרט או בחנות יתקבלו בברכה. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 670 670 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ KN9-Ultra AM2, nForce 570 Ultra, DDRII 800, PCI-E 1 585 585 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS 1 550 550 כרטיסי מסך? Point Of View כמות מחיר סה"כ 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E 1 795 795 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 390 390 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H12 x18 Beige 1 175…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. היי, זהו, סופית אני הולך לקנות מחשב. קצת שוניה ממה שחשבתי בהתחלה אבל אני חושב שהוא סבבה. המפרט הוא למחשב גיימינג חזק שיתחבר למסך 22', אז המפרט הוא : מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn OEM כמות: 1 מחיר: ¤1735 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VP כמות: 1 מחיר: ¤235 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 מחיר: ¤667 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤389 קירור למארז: Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM כמות: 1 מחיר: ¤35 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 מחיר: ¤500 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 כמות: 1 מחיר: ¤267 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAK…

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by xzfzx,

שלום אני מתלבט בין שני מחשבים לפי מה שראיתי פה כולם עברו יחסית את אותה התלבטות ואשמח לחוות דעת וקישורים לביקורות אנגלית או עברית Asus N55SF-S1358V או HP Pavilion DV6-6b19ej סליחה על הפונט הלא קבוע פשוט זה מועתק, בכל מקרה ביקורות לASUS מצאתי וכל הביקורת שמצאתי אומרת פחות או יותר אותו הדבר מחשב מדהים מבחינת ביצועים וסאונד. הבעיות שלו זה המקלדת שאומרים שהיא לא נוחה והחצים בו לא מתאימים למחשב למשחקים והחומרים ממנו הם עשויים על הHP לא הצלחתי למצוא אפילו ביקורת אחת עכשיו בין התגובות שקראתי היו לפחות איזה 3 התלוננו שהאסוס מגיע עם פיקסל שרוף האם זה מעיד על איכות המחשב? ואיך אסוס בכלל מבחינת אמינות?וגם איך HP?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  8. אוקיי... לקח לי כמה ימים ונעזרתי בעצות של אנשים בפורום ואיכשהו אחרי הרבה מחשבה ושינויים הגעתי למפרט הזה... אני מבקש שתגידו לי את דעתכם על המפרט בלי קשר לכסף... (כמובן שאם אתם חושבים שיש חלקים יותר טובים בסביבות אותו המחיר או חלק שלא שווה את המחיר שלו אז תגידו) רק אם יש משהו שכדאי לשנות או להוסיף... אם צריך קירור לאיזשהו חלק שלא רשמתי... (בכוונה לא רשמתי מחירים כדי שתרשמו את דעתכם בקשר לחלקים עצמם) המחשב הוא לצורכי משחקים (כמוGTA4, CRYSIS, LOST PLANET וכאלה), מדיה, תוכנות, גלישה באינטרנט, וכל מיני עבודות שונות... אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר כדי שאני אוכל להפעיל כמה תוכנות בו זמנית ועדיין יעבדו כמו שצריך... המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn OEM קירור למעבד: T…

• 10 תגובות
    • 801 צפיות
  9. Started by CyberBot,

עם מסך שימושים מאוד פשוטים ללא ווינדוס כרגע אין חריגה עד להתייעצות נוספת אבל תציגו אפשרות לא גבוהות על שתי שורות ודרישה אחת אני לא ימלא שאלון של השב"כ 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?זה של דוד שלי ז כרגע לא יודע אם הוא ירצה לחרוג אז ברגע שתהיה לי תשובה נוספת אעדכן אבל כרגע לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גלישה נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשבסופר מריו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ofiroth,

ברצוני לקנות מחשב משרדי לשימוש של אינטרנט ותוכנות אופיס. לא מעוניין ב AMD מה אתם אומרים לגבי שני המפרטים הבאים, אשמח לקבל גם המלצות. לוח אם intel grand country 2 ati X200 ddrII מעבד intel pentium d 2.8ghz 64bit 1m dual core X2 (820) 775 זיכרון 1024mb ddrII 667mhz דיסק קשיח samsung 80gb 7200rpm s-ata מסך tft 17 lcd lite on צורב dvd+rw lite on X18 dl מערכת הפעלה windows vista home basic סה"כ מחיר 3400 ש"ח מעבד PD 820 2.8Ghz DUAL CORE 64BIT לוח אם GIGABYTE 8VM800PMD או MSI PM8PM דיסק קשיח 160GB SATA 1&2 7200 RPM 8MB זיכרון 1024MB DDR II צורב LG/NEC X18 DVD Dual layer מסך מתוצרת LG דק 17" LCD או AOC מערכת הפעלה windows vista home basic סה"כ 3200 תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by pchoresh,

שלום רב אני חושב לקנות נייד של GATEWAY בחו"ל. האם מומלץ? האם יש שירות שלהם בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by n0,

אני מחפש מחשב להרצת מודלים של AI (כרטיס מסך Nvidia עם הרבה זיכרון) ניסתי להרכיב מפרט בסיסי עם RTX 3060 ומחשבה אולי לשדרג \ להוסיף בעתיד RTX 4070 ti או כרטיס אחר אם יהיה צורך. נראה הגיוני ? https://tms.co.il/builds/365779 קטגוריה מק"ט מוצרים מחיר כמות סה"כ מעבד C12400T Intel Core i5 12400 / 1700 Tray ₪ 725 1 725 ₪ קירור למעבד T120 Antec T120 Chromatic CPU Air Cooler ₪ 51 1 51 ₪ לוח אם GB760MGAMINGDDR4 Gigabyte B760M GAMING DDR4 ₪ 503 …

13. Started by guyby,

ראיתי מספר מחשבים עם: Intel® Centrino® Wireless-N 1030 network connection with‎ ‎ Intel WiDi Technology‎ רציתי להבין מה זה אומר לעומת כל מחשב רגיל עם: ‎802.11b/g/n‎ האם זה הבדל משמעותי? הם לא יתחברו לאותן רשתות? דבר שני, כמה משמעותי ההבדל בין b/g ל- b/g/n קראתי שזה טווח ומהירות גבוהה יותר, אבל האם כאשר אני בבית ברשת שלי זה ממש משמעותי? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  14. שלום לכולם. אני יודע שיש המלצות פה למפרטי גיימינג בטווחים האלה. בכל זאת רציתי להתיעץ איתכם על המפרט הבא למחשב לעיצוב גראפי. שימוש בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור וכל שאר החבורה הזאת.... אני מצרף תמונה מסל הקניות באייבורי. יצא בסביבות ה7,700. מעניין אותי אם הSSD של קרוסייר מומלץ יחסית לשאר התמחרים שיש באייבורי? (אני אוהב את קרושייל אבל אין לאייבורי את החברה הזאת) וגם אם כרטיס המסך לא יותר מידי OVERKILL? אני יכול כמובן לקנות מחנויות אחרות אבל כל הקניה תצטרך להתבצע מחנות אחת. אז צריך לבדוק שכל המפרט קיים אצלהם. תודה מראש

15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 (3500 אם אין ברירה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת סאונד בABELTON עם הרבה פלאגינים של MIDI + עריכה וידאו בסיסית בPREMIERE 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות אמצעית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…

16. היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד בעיקר לאופיס, סרטים ותכנות. לא למשחקים. תקציב - עד 5,000 ש"ח אם אתם עובדים עם אתרים ישראלים. אני מתכנן לקנות בארה"ב באיזור ה-4000 ש"ח. השאלון: רזולוציה - לפחות FHD. גודל מסך - 13. 8 ג'יגה זיכרון ו-256GB SSD - חובה. משקל - כמה שפחות. אם הייתי קונה MAC הייתי בוחר ב-AIR ולא ב-PRO. דרוש זמן סוללה גבוה? - כן! אני עובד במכירות ואני מסתובב ימים שלמים מחוץ למשרד. חובה לפחות 7-8 שעות עבודה ללא מטען. אין צורך בכונן אופטי. יציאת HDMI חובה. עדיף לא MINI HDMI. תחנת עגינה ייעודית - זה יהיה בונוס מאד גדול מבחינתי. אם אתם יכולים גם להמליץ על תחנת העגינה ספציפית אז מצוין. לא חשוב לי אחריות מורחבת. שנה תספיק. אין צורך במערכת הפעלה. אין העדפה לחברה ספציפית. אני…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם, אני מחפש מחשב חדש לשימוש בכמה שנים הקרובות, בניתי מפרט מסויים לאחר הרבה קריא ומחקר בפורום, כמובן שכל הצעת ייעול תעזור, המסך הוא 20' רחב 1050*1680, אין לי העדפה לשום מותג, אין בעיה לקנות את המחשב בחלקים במספר מקומות אם זה שווה ויחסוך לי כסף, הדרישה היא מקסימום ביצועים אמינות ואריכות חיים לתקציב שהקצה העליון שלו הוא 2999 כולל מארז וספק ומאווררים נוספים, כל דבר שקשור במחשב. הדברים שאני לא יודע בכלל עליהם זה ספק שיחזיק את הכרטיס מסך, בחרתי באחד של Chieftec 450W במחיר של 220 שקל יש באתר גם THERMELTEC ב200, שוב לא מכיר אותם איזה עדיף בשבילי או אולי יש בכלל משהו אחר שיותר טוב. מארז, לא משנה לי היופי והעיצוב או החברה העיקר שיהיה פרקטי, שקט אם אפשר, ובמחיר מינימאלי…

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  18. שלום לכולם אני סטודנט, אשר רוצה לקנות מחשב חדש. אני לא צריך שום רכיב משלים חוץ מהקופסא של המחשב, את כל השאר כבר יש לי. השימושים שלי הם כל השימושים הסטודנטיאליים הרגילים (אופיס, אינטרנט וכו') אבל גם תוכנות עיבוד תמונה כמו פוטושופ ותוכנות גיאוגרפיות (GIS) אשר מהותן העיקרית הוא הלבשת שכבת מפה אחת על גבי השניה. אני לא משתמש במשחקי מחשב. מצאתי את המיפרט הזה ו"הרכבתי" אותו בעצמי, אבל אני לא יודע האם יש היגיון בבחירת החלקים והאם הם בכלל יכולים לעבוד אחד עם השני ביעילות. יש לציין שאין לי ידע נרחב במחשבים לכן אשמח לשמוע את תגובותיכם. בתודה מראש א.א. המפרט תאור מחיר מארז מארז ATX מפואר + כסוף + USBx2 149 לוח אם ELITE 661FX …

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? 3.5 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח (רק במקרה ממש דחוף) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280 x 1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? יריות, אסטרטגיה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש …

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  20. אני צריך המלצות על מפרטי מחשב המיועד בעיקר למולטימדיה.... לא ממש למשחקים אבל לצפיה איכותית של וידאו כן... חשוב לי מעבד וזכרון חזקים וכמה שיותר מהירים.... שיהיה מחשב שקט ומאוורר... דיסק קשיח אמין ושיוכל להכיל קבצי מולטימדיה רבים.... לוח אם שתומך במהירויות של זכרון ושל מעבד וFSB כמה שיותר גבוההות.... אם זה צ'יפסט P45 אז מצויין... ושיתמוך גם בחיבורים של Esata ופיירוייר ובכלל כמה שיותר חיבורים.... תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 699 צפיות
  21. עם גירסה חינמית של חלונות, שקט מוחלט תודות לקירורים פאסיביים ושבבים ממשפחת האטום – ניידים חדשים מבית אסוס, טושיבה ו-HP רוצים לתת פייט לניידי ה-Chrome OS הפופולריים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%aa%d7%a9%d7%95%d7%91%d7%94-%d7%9c%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%95%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93%d7%99-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-8-1-%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%99/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=791392 לא הצלחתי להבין אם הך. מסך שלו טוב ואם הוא מובנה או לא. אשמח לעזרתכם, תודה.

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by e-r-a-n,

אני מחפש מחשב נייד 15" שישמש תלמיד תיכון במגמת מחשבים מורחבת, ומשתמש בו בעיקר לתיכנות. המחשב לא יוצא הרבה מהבית ובעיקר יהיה מחובר לחשמל, כך ששיקול הניידות הוא משני. חיפשתי קצת וראיתי דגם של אסוס, TP500LA-DN042H, שאכן עולה 4500 ומכיל מפרט מצוין לפי מה שאני רואה.. I7, 8GB RAM ומכיל אפילו SSD קטן למ"ה. הוא מגיע עם 3 שנות אחריות VIP, שזה נשמע טוב, עד ש...נזכרים שמדובר באסוס, ולא יודע עד כמה האחריות שלהם שווה משהו בארץ עם כל הדברים הרעים ששמעתי. תקנו אותי אם אני טועה בבקשה. בנוסף סוללה של רק 3תאים, נשמע לי ממש מעט לנייד של 15". אשמח לשמוע את דעתכם והמלצה על דגמים אחרים, * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, תיכנות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6", מעדיף מבריק. * רזול…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית (בעיקר Office) וגלישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 14-15 אינץ'. בלי אורות. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?…

25. Started by omrit,

שלום! אני אשמח לשמוע חוות דעת על המפרט הבא, משמש לעבודה משרדית, כולל מסך LCD בתקציב של 4000 ש"ח בלי חריגות: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 5313 Compucase-HEC Micro Tower CI-6K31 Front USB 300W 275.00 ¤ 1 275 ¤ 1 7419 NEC ND-3550A White x 16 Bulk DVD±R/RW 235.00 ¤ 1 235 ¤ 2 7450 AMD Sempron 64 Bit 2800+ Socket 754 Box CPU 487.00 ¤ 1 487 ¤ 3 8252 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 335.00 ¤ 1 335 ¤ 4 1179 Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 159.00 ¤ 1 159 ¤ 5 8196 Albatron KM51G-754 SATA2 + VGA Socket 754 Motherboard 409.00 ¤ 1 409 ¤ 6 7276 Twinmos 1024Mb DDR 3200 Memory 590.00 ¤ 1 590 ¤ 7 6710 17" Viewsonic VA712 Speakers 8ms LCD M…

• 4 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.