ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, לאחר אין ספור התלבטויות וקריאת אשכולות ישנים זה המפרט שבניתי. מיועד להחזקת תוכנות כבדות שפועלות בו זמנית, צפייה רבה בתכני HD ועבודה עם וידאו, גרפיקה וכמובן גם משחקים (לא גיימינג כבד). מעבד AMD Phenom II X6 1055T Box ₪951 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDT55TFBGRBOX לוח אם Gigabyte GA-870A-UD3 ₪553 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950810 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪296 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪160 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD6850 1024MB DDR5 PCIe ₪1054 כמות: 1 …
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
דרישות הסף שלי הם: 80GB SSD למערכת ההפעלה 4TB מידע (2X2TB?) 8GB DDR3 לפחות וכרטיס טלוויזיה בשאר הדברים אתם מוזמנים להיתפרע.. זה מחשב כללי, אני עושה איתו "בגדול" הכל, ממשחקים עד גרפיקה וגלישה באינטרנט.. מוירטואליזציה וסימולטורים לתוכנות וציוד כבד עד עריכת וידאו, עריכת סאונד, תיכנות, ובניית אתרים. * אין צורך לכלול.. ספק כח, מקלדת, עכבר, מסך, ורמקולים. תודה רבה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים בין Vostro ,Inspiron ,Latitude וראיתי אנשים עם לפטטופים ומסך מט (לא מבריק), ושאני מסתכל על המפרט של המחשב אני לא רואה אזכור לאיזה סוג המסך...אז איך אפשר לדעת ?
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ צורב G GH22 SATA x 22 Black Hec CompuCase 66RC black ללא ספק כוח GainWard GeForce GTX470 1280MB GDDR5 PCIe Gigabyte GA-P55-UD3L H55 CHIPSET Rev 2.0 Intel Core i7 870 Socket 1156 2.93Ghz Tray SeaSonic SS-600HT 600Watt 80 Plus או מעבדי אינטל: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור: Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingst…
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלד…
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין במחשב PC עבור פיתוח תוכנות. אשמח לעזרתכם!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-1000 2. שימושים צפויים - פיתוח תוכנות. צפייה ב-HD תוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש באופן תדיר: Visual Studio 2010, RESHARPER QUARTUS MATHLAB OFFICE2007 המחשב לא מיועד למשחקים, אבל כן לצפייה בתכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? אין צורך בכרטיס מסך. 5. אין צורך במפרט חלקי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא – בהזמנה אבקש מה…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
1. תקציב 5500 ש"ח לנצל הכל ללא חריגה 2. שימוש המחשב הינו בעיקר להרצת משחק ספציפי: Flight simulator 2004\FSX * הכוונה להריץ בהגדרות הכי גבוהות שיש. * ההרצה יכולה להיות ממושכת לעיתים 12-14 שעות רצוף ! 3. אין צורך בציוד הקפי (מסכים,מקלדת,עכבר וכו) * יש צורך בדיסק צורב בלבד. 4. המפרט חייב להיות שקט ככל האפשר. * המחשב עובד לעיתים בשעות הלילה. * לא מתוכנן אוברקלוק עתידי. 5. מערכת הפעלה WINDOWS7 רגילה. 6. רכישה מאזור ת"א. 7. בקשה מיוחדת: * המחשב ירוץ עם חומרה בשם MATROX אשר מפצלת ל 3 מסכים ולכן דורשת כרטיס מסך חזק מאוד ע"מ שלא ירדו פריימים (FPS) בפיצול. תודה ;D
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות נייד בארה"ב. מחפש 13" לשימושים משרדיים וקצת לעריכה גראפית ולבניית אתר אינטרנט. מצאתי את Vostro 3300 Laptop http://www.dell.com/us/business/p/vostro-3300/pd?oc=bvcs31a&model_id=vostro-3300 i3 370M , חלונות 7 וזיכרון של 3GB עולה 640$ = 2330ש"ח אהבתי את המסך המט ואני חושב שאחריות של מחשב עיסקי תקפה גם בארץ. האם לדעתכם זו בחירה טובה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן קניתי לפני מספר ימים Geforce 460GTX נוסף בשביל מערכת SLI אני אקצר תהליכים ... אני צריך לוח אם שיתמוך ב2 הכרטיסים במלוא התפוקה כלומר שיהיה מן הסתם PCIE 2.0 שיתן 16X כל אחד הדבר השני זה מעבד כנראה I5 או I3 התקציב הכללי הוא עד 2,000 ש"ח אם אפשר לקצץ אז בכיף! ובנוסף זכרונות של DDR3 (שיהיה 4GB בכללי או אם זה משתלם אז משהו גבוה יותר) ולזה אני נותן תקציב עד 300 ש"ח אם זה בכלל הגיוני אם לא אז יותר תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הייעוץ שאני מבקשת הוא לא לגבי התאמה למשתמש, אלא לגבי תאימות בין רכיבי החומרה. מארז מחשב Antec דגם Two Hundred מארז Gaming כולל שני מאווררים ספק כח Hec Win+ Power 550W Retail Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מעבד לוח אם Gigabyte דגם GA-H55N-USB3 כונן קשיח - Western Digital - Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS Kingston/Ceon 2x2048MB (4GB) DDR3 1333MHz כרטיסי זיכרון צורב LG GH22NS30 DVDx22 OEM כרטיס מסך Sapphire דגם Radeon HD 4350 512MB DDR2 תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 900 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כמה שיותר זול במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - אינטרנט ואופיס א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - ללא מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? -- ללא משחקים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - אין צורך בכרטיס מסך 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, …
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4400 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים סרטים ושירים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא הבנתי את זה אבל מחשב למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? black ops ,crysis,gta iv bad company 2 כל המשחקים שיצאו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכו…
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מפרטים שהייתי רוצה לשמוע עליהם חוות דעת. המפרטים הם הצעה מהעבודה ולטובת גלישה באינטרנט בעיקר ראשון: מחיר 2100 ש"ח LENOVO מחשב נייד דגם G550 2958-XDG * מעבד intel core duo T4500 מעבד כפול ליבה (2.3GHz) * זכרון של 2GB DDR3 1066 MHz * דיסק קשיח בקיבול SATA 5400RPM 320GB * מסך רחב 15.6 Widescreen + מצלמה מובנית * כונן DVD/RW * חיבור Wireless * 3 חיבורי USB 2.0 * סוללת 6 תאים * מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium * אחריות לשנה עם שירות איסוף והחזרה באתר הלקוח שני: מחיר 2435 ש"ח LENOVO מחשב נייד דגם G560 0679-9BG * מעבד intel core I3 350M מעבד כפול ליבה (2.26GHz) * זכרון של 2GB DDR3 1066 MHz * דיסק קשיח בקיבול SATA 5400RPM 250GB * מסך רחב 15.6 Widescre…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים , אני צריך עזרה בקניית מחשב , הרבה פה יותר מבינים ממני אז אם תוכלו לעזור אשמח מאוד. הסכום שאני רוצה להשגיע הוא עד 3000 שקל. אני רוצה לקנות מחשב ויש לי אפשרות לקנות אותו פה בארץ ובארצות הברית. אני רוצה שהוא יגיע אחריות. אז ככה: גודל מסך: רצוי כמה שיותר גדול במחיר שאני מוכן להשקיע. משקל רצוי:לא משנה סוללה:רצוי שתחזיק הרבה זמן בלוטוס,מצלמת אינטרנט:רצוי שיהיה כונן קשיח:מהירות - 7,200 סל"ד , זיכרון פנימי של 8 ג'יגה מינימום , צורב DVD רצוי שתהייה אחריות בינלאומית אם אני קונה אותו בארצות הברית ואין העדפה כלשהי לחברה מסוימת.. *רצוי כרטיס קול וכרטיס מסך טובים. תודה רבה לכל העוזרים .
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
להלן הצעה שקיבלתי למפרט עבור מחשב להקלטות סאונד ביתיתות יש בידי - מעבד - I7 - 950 לוח אם של אינטל - -58 ן דיסק קשיח פלאש - 80 גיגה . יתר הציוד להשלמת המפרט קיבלתי בהצעה הבאה : זיכרון - CROSAIR 6GB KIT DDR3 1600 כרטיס מסך - GT 240 1 GB DDR3 HDMI + VDI +VGA צורב ASUS DVD - RW DUAL LAYER SATA מארז NZXT LEXA-S 3X120CM +140CM ספק - THERMALTAKE 600W קירור - AC-FREEZER 7 PRO ARCTIC-COLLING I7 מערכת הפעלה - WINDOWS 7 HOME PREMIUM 64 BIT בעלות - 3000 ש"ח ( כולל הרכבה ) אשמח לדעת האם המפרט אמור לתת מענה הולם? והאם יש צורך בשינויים כלשהם או תוספות. גם התיחסות למחיר למביני עניין תוכל לעזור לגבש דיעה טובה .
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
חפרתי עוד קצת והחלטתי שאני כנראה אקנה אחד מהדגמים הנ"ל Samsung Q330-JS03IL http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11412 Asus U35JC-RX057V http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10961 Dell Inspiron N3010-4504AW7 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10923 מבחינת נתונים יבשים של מעבד וזיכרון כולם אותו הדבר. הנטייה שלי היא יותר לכיוון הסמסונג גם בגלל הכונן האופטי (אני לא משתמש בו יותר מדי אבל טוב שיהיה למקרה שארצה לפרמט ולהתקין ווינדוס נקי ועוד מני דברים אבל לא קריטי) וגם בגלל איכות הבנייה שלו שעפ"י מה שאני מבין היא הטובה מבין ה 3. מה שכן אין לי מושג לגבי זמן הסוללה שלו בשימושים קלים-בינוניים על האסוס אני חושב רק בגלל זמן הסוללה המעולה שלו בשימושים קלים-בינוניים. אני לא יודע מה זמן הסוללה שלו בהש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כולל הכל מהכל - כל הציוד ההיקפי וכמובן כרטיס קול חיצוני שיהיה בעיקר להקלטות. בהקשר הזה אני מכיר את http://pcpower.co.il/, אך אם יש לכם הצעות אחרות הן יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ב240 $שווה? מה שמעניין אותי האם הוא יצליח להריץ סרטים? קבצי אופיס אקרובט יעבדו עליו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לבנות לשכנים שלי מחשב המחשב יהיה לצורכי אינטרנט (גלישה וצפייה סרטים) ואופיס בנוסף הם רוצים שהמחשב ישמש גם את הנכדים שמגיעים אליהם גם היום וגם לטווח הרחוק יותר (שלא יצתרכו להחליף כל-כך מהר) אני הצעתי להם לא להשתגע ושאין טעם להוציא יותר מ 3000 ש"ח על מחשב אבל מה שחשוב לי ולהם שבמידה ובעתיד הנכדים ירצו להתקין משחקים יותר כבדים המחשב יתעדכן בקלות. לכן נכון להיום לדעתי לא צריך כרטיס מסך אבל חשוב שיוכלו להוסיף בעתיד, הבנתי שיש כרטיסי מסך טובים (מספיקים) מובנים זה אולי חשוב. כמו כן לדעתי עם הזכרונות אותו הדבר אני יתקין להם win 7 32 שמעל 3 הוא גם ככה לא תומך אז אולי יספיק 1 של 2גיגה ואם בעתיד ירצו להוסיף יוכלו להוסיף בחריצים הנוספים . אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה …
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל הצעת מפרט מחשב למדיה סנטר (HTPC) ושיוכל גם להריץ משחקים (לא מאוד כבדים) בסביבות 5000 ש"ח. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט על כל מרכיביו (אין צורך ב OC) מעדיף מערכת מבוססת אינטל, ומעדיף כרטיסי מסך של ATI-AMD יכולות הצגה 1080P מלאות גם דרך רשת בקצב העברה גבוהה. יכולות טובות לעיבוד והעברת קול (ותמונה) למערכת (עם רסיסר שתומך ב 1.4 HDMI) המחשב צריך לכלול נגן BlueRay (עם יכולת צריבה) יכולת של USB3 ו- SATA3 או רכיבים שידרוג עתידי המחשב לא צריך לכלול צג (יחובר לטלויזיה LED גדולה) בנוסף אשמח לקבל המלצה למע' הפעלה למחשב הנ"ל תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום. אני לא מבין כלום בכל העניין הזה ואני באמת צריך עזרה על מנת לבנות מחשב לצרכים שלי. העיסוק המרכזי במחשב הוא המשחק פוטבול מנג'ר, פוטושופ וגלישה באינטרנט(תוך צפייה בסרטונים וכד'). לא משחקים על המחשב שום משחק אחר ובאמת שפוטושופ ומנג'ר הם התוכנות ה"כבדות" היחידות. אני צריך בבקשה מפרט(או מחשב כבר מוכן, עם המלצות שלכם/קווים מנחים כדי שאוכל לדעת איזה מחשב יתאים לי) למחשב, בסביבות ה1300 ש"ח, עם חריגה של 200 ש"ח בלבד. אני חייב לציין שאני רוצה שהמנג'ר יעבוד חלק והכי טוב שאפשר תוך הצגת כל הגרפיקה ושבאופן כללי המחשב יהיה מהיר ושקט. בנוסף, אני כותב מהמחשב של אחותי ורציתי לדעת מה דעתכם עליו וכמה לדעתכם הוא עולה כיום: Field Value Computer Operating System Microsoft Windows …
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הי, אני מחפשת כרגע מחשב נייד שיתאים לי גם ללימודים וגם להתמכרות הקלה שיש לי לאינטרנט, לפייסבוק ו.... לסימס.... האם יש למישהו הצעה טובה או לפחות טיפים לגבי מה עליי לחפש במחשב? תודה חברים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך מפרט לשימוש כללי כולל גלישה באינטרנט ואופיס. המפרט צריך לכלול מארז נורמלי וספק שיהיו מוכנים לקלוט כרטיס מסך סביר לפחות ל GTAIV. משהו דוגמת ה 5750... 2 גיגה RAM מספיק כרגע, אחרי זה נוסיף עוד סטיק של 4 גיגה. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב לפנסיונר, בתקציב עד 2000 שקל. השימוש הוא שימוש כללי: אופיס, להכין מצגות, לגלוש באינטרנט, ולשמוע מוזיקה באיכות סבירה. ציוד היקפי: צריך לכלול רמקולים שאפשר להגיע לווליום גבוה, ומקלדת (פשוטה). חשוב שיהיה 4 GB זיכרון. כמובן אין צורך ב-OC, ואין צורך בלהשאיר אפשרות לשדרוג עתידי.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לא מצאתי מקום שהוריד מחירים לכבוד ה"אירוע" מישהו יכול לתת לי קישור לחנויות שמוכרות ניידים עם הנחה?
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-