עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני מחפש מחשב נייד חדש. אתחיל ואומר שאני לא גיימר (טוב נו, אולי קצת..) , לא משתמש בתוכנות כבדות וסביר להניח שאת רוב חייב המחשב יבלה בהרצת יישומים פשוטים בבית כמחשב משני (מול הטלוויזיה..). אממה, אני אוהב את הצעצועים שלי - "בעלי מקדם פוזה גבוה". המחשב הנייד הקודם של אבד ויש לי החזר מהביטוח של עד 6000 ש"ח להחלפתו בחדש כך שהתקציב מכובד למדי לדרישות שלי.. עשיתי קצת הרבה סקר שוק והגעתי למס' פיינליסטים: HP ENVY 14 - חמוד מאוד אבל הבנתי שהוא מאכזב ללא מסך ה RADIANCE שהופסק יצורו. HP ENVY 17 - תחליף DESKTOP גדול כבד ועתיר בפיצ'רים ובחיבורים - איכותי מאוד, מגיע עם 2 בטריות, בלוריי ו 1080P. ASUS G53 - מחשב גיימרים דנדש עם מפרט מטורף למחיר ולגודל - 1080P, GTX460 1.5GB מק…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. יש לי מיני מחשב נייד של חברת MSI,רציתי לדעת כמה תחזיק מעמד הסוללה ללא הטענה כאשר אני צופה בסרט (אני שם את המחשב על מצב של חיסכון)? סוללת 6 תאים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום חברי הפורום חבר שלי קונה מחשב חדש למשחקים כבדים והוא זקוק לעזרתכם בבחירת המפרט המתאים. המפרטי שהציעו לו בשריון מחשבים הוא כזה: http://www.shirion-computers.com/pl_product~SHIRION-Ci5-760-INTEL-GF9500GT~35~158.htm רק עם שדרוג לכרטיס מסך GTS450 ב200 ש"ח ושדרוג זכרון ל4GB הכל יוצא 3000 ש"ח. או את זה http://www.shirion-computers.com/pl_product~SHIRION-Ci7-870-INTEL-GF9500GT~35~158.htm עם שדרוג ל4GB זכרון וGTS450 זה יוצא 3400 ש"ח. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 ש"ח. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by shlomibandit,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד.. הוא מתלבט בין שני מחשבים אחד עם i7 620 אחד עם i7 720 i7-720QM 4 cores / 8 threads 1.60 GHz, up to 2.80 with turbo boost 6 MB 45 nm i7-620M 2 cores/ 4 threads 2.66 GHz up to 3.33 with turbo boost 4 MB 32 nm איזה מעבד יותר מומלץ? מה ההבדל בינהם? איזה מחשב הייתם בוחרים? השימוש המרכזי של המחשב - גיימינג. מפרט של הראשון: 5100 שח HP Pavilion DV6-3130EJ ‎ ‎Intel® Core™ i7-720QM Processor, 1.6 GHz, 6MB L2 Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB DDR3 1066MHz (1 x 4096 MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎ ‎500 GB (7200Rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.6'' Diagonal High Definition HP Brightview LED Display (1366 x 768)‎ ‎ GPU‎ ‎ATI Mobility Radeon™ HD 5650, 1 GB dedicated video memor…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Ovid,

שלום, אני עומד לקנות נייד בזמן הקרוב, למזלי ניתנה לי הזדמנות לרכוש את המקבוק פרו במחיר נמוך , וחשבתי .. אולי כדאי? איך הנייד מבחינת סוללה,איכות בנייה, ונוחות שימוש? אלה הדברים הכי חשובים בשבילי. אני קראתי כמה ביקורות ברשת על המקבוק, אבל זה נראה כאילו חלק מהם היו פנאטים של אפל והחלק השני להיפך ניסו למצוא כמה שיותר דברים רעים על המק. זמן הסוללה משום מה בביקורות השונות משתנה , מ3 שעות לכאלה שרושמים שהוא מחזיק גם 6-7 שעות. איכות בנייה גם, חלק מציינים שהיא טובה, אולם במקומות אחרים קראתי כי היא לא טובה כמו שחושבים שהיא. אגב הוא בנוי כולו מאלומיניום? או שזה רק החלק החיצוני? בעיקרון מה שאני אוהב בו, זה הטאצ'פד, הוא גדול , ואני מת על זה. אני שונא את הניידים עם טאצ'פד בגודל של 1ס…

• 17 תגובות
    • 5k צפיות
  6. שלום, אשמח לקבל מפרט למטרת משחקים. תקציב על 6 וחצי גג עם עדיפות מסוימת לחסוך.. כולל מסך. 1. מה התקציב המקסימלי? 6500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל, עדיף לחסוך . במידת הצורך - רק כלפי מטה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, עבודת סטודנטים, SPSS ריבוי לשוניות וכו'. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? דרוש מסך. רזולוציה גבוהה. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? חדשים כיום. * לאילו הגדרות…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Nahum2,

הי חברה, הנה המפרט שבניתי המחשב מיועד למטרות פיתוח בעיקר ומעט משחקים תקציב 4000-5500 סופי אחרי כל החריגות יש לי ציוד היקפי מעולה וכן מסך 19 אינץ מעולה. יש לי כונן קשיח שמספיק לצרכי כונן רשת וכרטיס רשת אני מעוניין רק בסוגי הרכיבים הנ"ל כרטיס המסך שלי מספיק לצרכי ל 3 השנים הקרובות. מן הסתם מעדיף לחסוך i7 950 tray GIGABYTE GAX58AUD5 KINGSTONE 2GB DDR3 1333MHZ *3 1336 EVERCOOL buaffalo Lancool Midi Tower PC-K56B Black Antec TruePowertrio 550W סך הכל 4344 כולל מע"מ מ PCCENTER בברכה ותודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. הכנתי מפרט לתקציב של 3,000עד ש"ח-שילוב של עריכת וידיאו חובבנית (פרימייר אלמנטס) , לכידה והמרה של וידיאו, מידי פעם משחקים אבל לא כבדים מדי, סרטים ואינטרנט. יש כמה סוגיות שאשמח לתשובות. -האם כל המערכות יעבדו בצורה האופטימלית אחת עם השניה ? -לקחתי 6 ג'יגה זיכרון כדי שהמחשב יכול להתמודד עם כמה פעולות במקביל האם לצרכים שרשמתי זה יותר מדי או שאם יש לי תקציב אז דווקא יכול לשפר את הביצועים ואני ארגיש הבדל משמעותי? -אגב הוספתי קירור גם למעבד, האם צריך או שמגיע קירור מורכב כחלק מהמעבד (BOX) שרכשתי ? -מה לגבי הספק כוח שמגיע יחד עם המארז ? 400W יספיק וישמור על המחשב, האם הספק של החברה המצויינת הוא אמין וברמה טובה ? תודה ! AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אהלן, אני סטודנט זקוק למחשב נייד לגלישה, קריאת מסמכים, תיכנות, צפייה סרטים (לרוב HD אך גם DVDRIP מדי פעם). רוצה מחשב מהיר שעומד בעומס: אני עושה לרוב מולטי טסקינג, פותח כמה טאבים בדפדפן בזמן ש VS פתוח ואז מפעיל סרט בזמן שביטורנט רץ ברקע. מסך מט חובה, גודל המסך 15.6", מבחינת סוללה לא ממש חשוב, לרוב ליד שקע, מספיק שיחזיק שעתיים, דיסק קשיח GB320 זה מספיק. די נסגרתי על דל עקב ביקורות שראיתי. 2 המחשבים ששמתי עליהם עין הם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=756068 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767651 אני מתכוון להרחיב ל-4GB זיכרון ותאורת מקלדת (כשניתן) וכנראה אתקין WIN7 64 ביט (מקבל את מערכת ההפעלה חינם אין צורך לרכוש). הראשון יקר יותר ב-600 ש"ח (אחרי הרחבת זיכרון…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום\ יש לי מחשב נייד dell vostro 1015 ואני מנסה לחבר אותו לטלווויזייה של טושיבה בחיבור hdmi דרך כבל hdmi -dvi דרך מתאם dvi-vga עכשיו הבעיה היא שלא המחשב ולא הטלווויזיה מזהים אחד את השני ובניסיון להגדיר את הכ.מסך (שדרך אגב הוא מובנה) אין אפשרות ביגלל שעדיין הכ.מסך לא מראה שהוא מזה כלום.. מה אפשר לעשות? אולי הכבל לא מתאים או שזה בעייתי עם בחיבור עם מתאם אשמח לתשובה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by UV1,

שימושים: אינטרנט, אופיס, סרטים HD ללא ציוד היקפי יחובר למסך 22" מעדיף את SKYPC

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by growler,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? מפרט הכי כדאי אם אפשר לחסוך אז מבורך אבל ממש לא חייבים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדים סרטים ומשחקים COD NBA 2K11 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך דל 2007FP רזולוציה 1600*1200 אם אני לא טועה * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? חדשים יחסית. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5,000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלתי אפשרי,לנסות לצמצם כמה שיותר2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? סרטים FULL HD פוטושופ פלאש אופייס 2010 וינדוס7 64BIT משחקים הכי חדשים שיש בשוק א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי חדשים והכי חזקים * לאילו הגדרות גרפיות המ…

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע 1280X1080, יקנה מסך גדול יותר בהמשך. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים הכי כבדים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ban26,

שלום מבקש עזרה למפרט מחשב תקציב 6K לא כולל מסך שיהיה סופר מהיר (אין לי סבלנות לחכות יותר מידי לכן חשבתי להוסיף HD SSD ממה שקראתי פה 40GB זה לא מספיק ) שיהיה הרבה FPS במשחקים . אשמח לקבל עצות . 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?- לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-500ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים החדשים ,תכני HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).-c# לומד כרגע . ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המחשב יהיה מחובר לשני…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by JentuS,

שלום לכל חברי הפורום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש לגיימינג בעיקר , הנה הדרישות : 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 ש''ח אם אפשר לנסות להגיע ל-5000 ש''ח , אבל אם צריך אז אפשר להגיע ל-5500 ש''ח ולא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב מיועד בעיקר לגיימינג , משחק קבוע World of Warcraft - Cataclysm וכל משקי המירוצים החדשים וכמובן שימוש יומיומי כמו גלישה , צפייה בתמונות ווידאו יש לי מסך דגם Samsung SyncMaster T220P גודל 22'' שהרזולוציה שלו היא 1920x1200 כמובן שאני רוצה לשחק במשחקים החדשים ובהגדרות גרפיות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בשום ציוד היקפי. …

• 30 תגובות
    • 4.7k צפיות
  17. Started by katkato,

שאני מתכוון עבודה שוטפת זה אינטרנט הורדות סרטים והכי חשוב זה כשמספר תוכנות רצות בו זמנית כמה שפחות להרגיש איטיות אני משחק משחק FPS אחד ברשת ככה שמשחקים ממש לא חשובים לי 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? (אם אפשר לחסוך אז מצויין) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית , תכני HD , עריכה מידי פעם , ואינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).אין תוכנות ספציפיות פשוט המהירות זו שריטה אצלי וקשה לי עם מחשב איטי ...התדירות - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלו…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, משחקים כדוגמת סימס 3, פיפ"א. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אינני יודעת, כיצד ניתן לבדוק? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? סימס 3, פיפ"א. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות? 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חייב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר באינטרנט ואופיס ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19 אינץ' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא …

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by lklk2,

מה אתם אומרים על המעבד?מה אתם אומרים על הכרטיס מסך? אני צריך אותו בשביל גיימינג קל ולהרבה גלישה באינטרנט ועבודות סטודנט. המחשב אמור להתחבר לLCD שנמצא אצלי בחדר 32 אינץ לצורכי צפיה בסרטים. מעבד AMD Athlon II X3 445 Box ₪395 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX445WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA74GMT-S2 ₪283 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38503 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪192 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Crucial DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪180 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CT25664BA1339 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD6850 1024MB DDR5 PCIe ₪1004 כמות: 1 ht…

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  21. המחשב אמור להגיע מחר וזה תמונה של הקבלה עם כל הרכיבים , http://img833.imageshack.us/img833/597/hfgr.jpg כרטיס מסך יגיעה בהמשך, אם מישהו יוכל להמליץ על אחד עד ה 500 שקל, המחשב ישמש למשחקים כמו GTA IV ותוכנות עריכה כמו פוטושופ, Sony Vega . תודה רבה לעונים (:

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by נמשל,

הצורך שלי הוא בעיקר אינטרנט, ומסמכי אופיס. בלי משחקים, אולי קצת סרטים. המחיר הוא 1300 ש"ח. המחשב מומלץ? האם ממליצים לקנות עוד זכרון? זה אפשרי במחשב הזה? איך המחשב לעומת האסוס הזה? Asus Eee 1015P היתרון הוא אחריות לשנתיים כולל שנה אחת אחריות לנזקים, שברים/גניבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום. ראשית אני מתנצל שאני לא ממש מבין אם אני צריך תוכנה או מערכת הפעלה מיוחדים לכך. אז בנוסף למפרט שאני מבקש שתמליצו, אם אפשר אז יש לי כמה שאלות בנוגע למפרט אני צריך שהמחשב ישמש להורדת סרטים ויחובר בכבל לטלוויזיה ומשם אוכל לצפות בהם. האם אני חייב מעבד I5 או שאפשר להסתפק ב I3? מספיק זכרון 2 גיגה? יש לי דיסק ווינדוס 7 64 ביט? כדאי להשתמש בו או לסתפק ב32 ביט? תודה רבה לכם.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by theking7,

שלום לכולם, אחרי קריאה מתישה בפורום וברחבי האינטרנט, אני לא מצליח להגיע להחלטה. אני זקוק למחשב הנייד לשנת הלימודים הקרובה, ומתכנן לקנות כבר בשבוע הקרוב. ה3300 יש לו מפרט מצויין, אך יש גם דברים פחות טובים שנכתבים עליו. הn3010 ללא כונן, ושוקל יותר, אך נראה יותר טוב. משתגע כבר... ???

• 18 תגובות
    • 4.1k צפיות
  25. Started by heli8,

*לא ע"י היוזר המקורי. החלטתי לקנות מחשב חדש ואני לא מבין בזה כלום ולכן צריך את עזרתכם לבנות מפרט. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?השימושים במחשב הם המשחק פוטבול מנג'ר, פוטושופ ברמה חובבנית וגלישה+צפייה בסרטונים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מנג'ר(אבל אני מעוניין שירוץ חלק, שהגרפיקה תיהיה מעולה ושאוכל להשתמש ולטעון יחסית הרבה ליגות+תמונות שחקנים וכד'. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הג…

דיונים חדשים בפורומים