ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,473 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם חברה על הנייד הבא? אני צריך להזמין היום מארה"ב תקציב שלי זה עד 850 דולר השימושים שלי זה לימודים, אינטרנט, משחקים פשוטים כמו פיפא ומנג'ר, סרטים. אני די סגור על זה שאני רוצה 14 אינץ מה דעתכם על המחשב הבא של סוני: http://www.buy.com/prod/sony-vaio-vpccw21fx-w-14-laptop-intel-core-i3-330m-2-13ghz-4gb-500gb/q/loc/101/213753266.html או זה של אסוס http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5648467 מה עדיף? יש המלצות אחרות? תודההה
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
לאחר כמה שאלות כאן בפורום, ואחרי שקצת נסגרתי על הכיוון של איזה סוג מחשב אני צריך- אבקש את חוות דעתכם המלומדת בהשוואה בין שני המחשבים הללו: Asus X59SL P7350 מעבד:Intel® Core2 Duo Processor P7350,2.0GHz 1066MHz מערכת הפעלה: Genuine Windows® Vista Home Premium ערכת שבבים: SiS 671DX chipset זיכרון ראשי: 3GB - DDR2 800MHz SDRAM מסך : 15.4WXGA- (1280x800) LCD Color Shine(glare-type) LCD הרד דיסק: 250GB 5400 RPM SATA כרטיס מסך : ATI HD3470+256mb צורב : DVD Super Multi Double Layer קורא כרטיסים: SD/MMC/MS/MS PRO תקשורת אלחוטית: Integrated 802.11b/g,a/b/gBuilt-in Bluetooth V2.0+EDR אודיו : Built-in Intel® High Definition Audio compliant audio chip, Built-in speaker and microphon…
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
בלפטופ הישן שלי, ( עובד טוב חוץ מסוללה מתה) החיבור לחשמל (בצד של הלפטופ) רופף.. כל תזוזה קטנה הוא מתנתק צריך ממש להשעין את הכבל בזווית מסויימת האם יש אפשרות להשיג רק את הקצה של הכבל עצמו ולהלחים למטען במקום לקנות מטען שלם? חיבור כזה: http://www.ebay.com/itm/65W-AC-Adapter-Charger-For-HP-Compaq-Presario-CQ45-CQ50-CQ60-CQ61-CQ70-Laptop-/360670784108?pt=Laptop_Adapters_Chargers&hash=item53f9a76a6c המחשב הוא hp compaq presario cq61
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ושווה להשקיע את המרב אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, מחשב בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? צורב DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8, זה מתבטא במחיר? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבת מחשב בחנות ללא מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? רצוי KSP או חברה הנמצאת בפתח תקוה/קרית אונו/אור יהודה/רמת גן/יהוד. בעדיפות גבוה…
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? 3500-4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל - עדיף להתכוונן על 3500, אבל אפשר לחרוג עד ל4000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מעל 3500. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים וסרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לשימוש בסופי שבוע ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? שני מסכים - אחד 22" Led FullHD, ועוד מסך טלוויזיה LCD 37", גם היא FullHD. שני המסכים הולכים להיות מחוברים בו-זמנית. * לאיזה סוג משחקים…
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 - 6500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - league of legends, minecraft , call of duty, dark souls 3 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכ…
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש (בארץ או בארהב, לא צריך משלוח). מה שאני צריך מהנייד זה: 1. לעבוד עם תוכנות של אדובי כמו פוטושופ, לייטרום, אינדזיין וכו'. 2. להיות כמה שיותר קל, מאחר שאני אסתובב איתו בזמן טיול ואעבוד דרכו בגרפיקה. (בעיקר פוטושופ) 3. יכול להיות שמעט עריכת וידיאו בסיסית ביותר 4. כרגע לא ידוע אם יהיה צורך, אבל אולי בעתיד עריכת תלת מימד (כרגע לא עוסק בזה אבל אולי בעתיד כן. לכן אם יש נייד בהפרש יחסית סביר כנראה שאני אשדרג אליו). אני יודע שמחשב חזק יותר יצרוך יותר חשמל אך אני כנראה אעבוד עם חיבור לחשמל רוב הזמן. אני לא ממש מגיע מהתחום, ככה כשבדקתי לבד התחלתי להתבלבל מהבדלים קלים בין מחשבים שונים ואני לא באמת יודע על מה עדיף ל…
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לעבודה בAUTOCAD אדריכלות אבל ישמש למשחקים ברמה בינונית מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AUTOCAD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ילדים גם הולכים להשתמש במחשב אז שיריץ משחקים ברמה סבירה אבל לא משהו מיוחד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום יש לי מעכת משנת 2010 שעלתה לי בזנו 6500 אלף שקל רק המערכת עצמה ואני רוצה לדעת בכמה אני יכול למכור תמחשב יש לי מעבד I 5 750 לוח אם H55 ספק כוח טרמלטיק 550W מארז V3 של טרמלטיק כונן אני ישאר עצלי וגם דיסיק קשיח של 1.5 טרה כרטיס מסך GTX250 זיכרות 4 ראם כמה אני יכול להרוויח על המחשב? ישמח לתשבות בברכה מתן
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לחבר שלי עד 6000 ש"ח (יכול לחרוג מעט) מבוסס INTEL. עם מסך CRT וכרטיס קול מובנה. בלי רמקולים ובלי צורב. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב וחצי וברצוני שיהיה לי שניים. הראשון קיים במפרט. את החלקים שיש לי לבניית המחשב השני (INTEL ): 1. לוח אם MSI (תומך DDR ) כרטיס קול OB 2.מסך ג'נרי (newron ) 3.כרטיס מסך gforce 2 ti 4.HD 8 GIGA (עדיין עובד ) החלקים החסרים: מעבד , זיכרון , כרטיס רשת ,מארז , ספק כוח, קוספת מיתוג שתעביר לי את המקלדת ואת העכבר למחשב השני (אפשרות גם לשיתוף המסך). יש אפשרות לגנוב חלקים מהמחשב הראשון לדוגמא: לקנות מעבד 2.4C שילך למפרט הראשון ואת ה1.8 למחשב השני. אני חייב שלושה כרטיסי רשת כדי לבצע שיתוף אינטרנט לכן אני צריך עוד אחד. המחשב הראשון משמש ליום יום (משחקים אינטרנט OFFICE וכו) וגם הוא זה שיבצע את השיתוף. את השני אני רוצה לWIN2000 sever ולינוקס. איזה …
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (מיינקראפט), צפיה בסרטים, עריכה גרפית, ממש ממש קצת פוטושופ... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אם מוצאים מאט אז עדיף מאט אבל אפשר גם מבריק וגודל 15.6 * רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מינימום 500GB * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העיקר שתהיה טובה אני יודעת שזה אולי בלתי אפשרי למצוא…
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
just wondering how would a comp bought by someone who has money AND know about comps & hardware would look like. post your suggested specs, and remember, the 50,000$ "limit" could be raised, its a hypothetical situtation anyways.
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד שיריץ לי fifa 15 בצורה חלקה וגם עריכה של סרטונים ווידאו 4K (לא צריך שהמסך יהיה 4K) משהו כמו מעבד i5 טוב דור 4 כרטיס מסך משופר זיכרון 6-8GB 15"LED FULL HD תקציב עד 3000₪
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אז ככה מישהוא הביא לי T40 של IBM עכשיו הוא נדלק ולא רואים כלום במסך עכשיו אם אני שם אותו על שלט כלומר מגביהה לו את החלק הקדמי מעט המסך נדלק פירקתי אותו ושיחקתי במגעים קצת לא מצאתי צשהוא מיוחד..! מה נראה לכם הבעייה ..? (לי נראה לוח אם) תודה רן
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה. אני מעוניין במחשב נייד, עדיף מתחת ל-2600 שקל ומעל ל-10.1 אינצ'. אני סטודנט והשימוש העיקרי שלי בו יהיה לאופיס. הסוללה חשובה אך 6 שעות יספיקו לי. התלבטתי לגבי ה-asus 1101 אחרי שויתרתי על ה-1005 בגלל גודל מסך, אך נשמע שהוא מאוד איטי ומתקשה אפילו בהרצת ישומים פשוטים. ל-1201 סוללה חלשה מדי. מצאתי את הנייד הזה, 1410 של אסוס, וקראתי עליו ביקורות טובות. מצד שני הוא לא מיובא באופן רישמי לארץ וניתן להזמין אותו רק מהחנות הזאת. http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=1670 האחריות שהם מציעים היא של מעבדה ולשנה. מנסיון שלכם עם אחריות של מעבדה ועם מחשבי אייסר. האם זה "סיכון"? במידה וכן, האם יש מחשב במחיר ורמת ביצועים דומה שכן מיובא לארץ ומגיע עם אחריות? (מצאתי רק טו…
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי חברה, הרכבתי את המערכת הבאה, מבוססת אינטל אשמח לשמוע תגובות בנושא - ותיקונים במידת הצורך מחנויות במרכז הארץ הרכבתי את המפרט הבא מ SkyPC אשמח להערות והארות האם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס מסך הזה? 583 583 1 כרטיס גרפי Club3D ATI RADEON HD3850 OC Edition 512MB PCIe CGAX-3852DDO 603 603 1 מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box IE7200 449 449 1 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 39207 202 202 1 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP 996529 259 259 1 כונן קשיח Western Digital WD2500AAJS 250GB SATA2 8MB 2500AAJS 126 126 1 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD GSA-GH20N 351 351 1 מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 400W CI-6A19B-400 סהכ - 2,573. אשמח לתגובות מהירות, בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 985 צפיות
-
-
דיבר איתי היום חבר ונתן לי מפרט כזה (מאייבורי מחשבים (בירושלים) למי שמכיר) 3.0 prescott /asus 800mhz/400ddr/6.1ch (לא יודע איזה גרסה) 512 ddr 400 80gb sata samsung/maxtor fx5200 128+tv mag 17" בקיצור ישר אמרתי לו לשנות ל2.8 northwood ואת הכרטיס המזעזע ל- 9800pro. בתור התחלה. הוא אמר לי שאין לו ממש תקציב לכרטיס.. אבל כבר נראה. טוב.. תנו הצעות בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אהלן חבר׳ה, הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל אבל עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני hd. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.mw3, crysis 2, gta v, bf3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
בעיקרון אני מעוניין להריץ OC למערכת הזאת במיוחד למעבד להגיע איתו למשהו כמו 4.0GHZ ובעתיד לעשות לכרטיס מסך OC יותר משמעותי . למפרט הזה יתחבר מסך 26 SAMSUNG T260HD . האם משחקים ירוצו לי טוב על הכרטיס מסך הנ"ל בלי שום בעיות כל שהן ? ירוץ על רזולוציה כזאת ענקית ועל משחקים הכי כבדים שיש כיום ויריץ אותם באופן מעולה ? תנו חוות דעת =] הצעות לשיפור יתקבלו בברכה . עריכה : ממה שהבנתי ושמעתי לא כדאי להתעסק עם לוחות של DFI יש לוחות אחרים שאתם ממליצים לי שמתאימים לדרישות שלי ? מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1512 לוח אם: DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1202 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD4890 TOXIC 1GB GDD…
-
- 16 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35C-DS3 ¤678 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39217 כונן קשיח Western Digital WD2500YS 250GB ¤391 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500YS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤569 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBHK כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe ¤2134 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37380 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤174 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N קורא כרטיסי זיכרון 3.5" SONY ¤50 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SMRW620B מארז ללא ספק GIGABYTE 3D AURORA ¤598 http://skypc.co.i…
-
- 13 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי חבר'ה לאחר שבדיון נפרד המליצו לי לקנות ASUS 1000HE, ביררתי בשירות לקוחות של כמה חברות לגבי איך "מגיע" המחשב ב-SKYPC אמרו לי שהמחשב שהם ספקים יכול להגיע עם 2 ג'יגה, בתוספת תשלום כמובן. עם זאת, הם אמרו לי שאין באפשרותם לספק מחשב עם חלונות XP באנגלית, וזה מגיע מהם רק עם עברית. בנוסף, לא ראיתי אף חברה אחרת בארץ שמוכרת את המחשב עם חלונות באנגלית (קנייה בחו"ל אינה באה בחשבון) שאלתי היא לגבי התקנת חלונות XP באנגלית. במידה ואני מתקין חלונות XP באנגלית, דבר שייאלץ אותי לפרמט (הלא כך?), איך אני מתקין את הדרייברים שם? האם בכלל צריך דבר כזה? איך אני מתקין חלונות בכלל אם אין כונן CD? אני פשוט לא מבין גדול בניידים, ובנטבוקים, שאינם מגיעי עם כונן CD, תהיתי היכן נמצאים הדרייבר…
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
טוב אז ככה המחשב הולך להקנה ביום שלישי הקרוב אז ככה בעקרון המפרט די סגור רק אישרו שיפורים אחרונים מה שחשוב שאני לא רוצה לשדרוג את המשחב בקרוב בכלל!! שיכלול 4G q6600 8800gts bfg oc fatal1ty extremegamer אממ חשבתי על רייד בשביל לקצר זמני טעינה אז גם לכלול מסך לא צריך P182 ספק - cosair520 נראה לי יתאים יש שאלה קטנה על לוח אמ חשבתי על asus p5k-e wifi אבל השאלה אם לא שווה להשקיע עוד 200 שקל בשביל X38 ? שווה את זה? לגבי זכרונות חשבתי על ה קיט של ocz 2*1g 800mhx cl3 במחיר מבצע של 588 שקל בtms אל תתחילו להגיד לא צריך תכרטיס קול זה לא משהו נתון לוויכוח גם על מארז אני סגור אם לא יצא משהו מהפכני שיכול להתחרות בשקט של הP182 זה הכל נראה לי תודה לכולם מראש junior_mg ליאור
-
- 12 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למפרט מחשב עד 4.5K שמיועד בעיקר למשחקים . אני חייב שהמפרט יהיה מורכב מKSP , זה לא בשבילי כך שאין לי ברירה אחרת . שהמעבד יהיה של intel וכרטיס מסך של nvidia . מצטער שלא מילאתי את השאלון , מאחר שהמחשב לא בשבילי אז כל מה שרמתי למעלה זה המידע שידוע לי . אין צורך במערכת הפעלה , ללא מסך וללא ציוד הקיפי . רק מחשב שמיועד למשחקים , אני מאמין שבעיקר FPS וכאלה ... הא ושיכלול 120 ssd+ עוד טרה "רגיל" . הsamsung 840 מצוין אלא אם כן יש לכם המלצות על משהו . אפשר לחרוג ב 200 שקל מהתקציב .
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אהלן, מבקש המלצה של MINI PC שיבוא עם WIN 7 (חובה) , עד 100$ (כולל משלוח). הזמנה מחו''ל היום / מחר. דרישות עיקריות: WIN 7 , מהירות . ישמש לעבודה משרדית (אינטרנט, סרטים) בלבד.
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-