עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 0ren,

שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (פוטו שופ) ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  2. Started by Liit2104,

i3 1.8ghz 4g ram ddr3 15" http://www.bestbuy.com/m/e/product/features.jsp;jsessionid=D1EEAD77BFE5D4A082E01DB7D313C119.bbmdotp-app32-124?skuId=7498211&type=moreInfo&product=hardGoodPrd%3A1219275163834&id=1219275163834 זה המחשב במצב חדש ועם אחריות תקפה לעוד כמה חודשים..

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  3. טוב אנשים אני צריך בבקשה שתעזרו לי לבנות מחשב טוב קומפלט כולל הכל (חוץ ממקלדת ועכבר) לאינטרנט/אופיס, סרטים, משחקים קלים אני צריך גם מסך 19 אינץ' LCD ורמקולים איכותיים בגג 900 שקל וזהו תשתוללו תודה מראש

4. שלום לכולם, חבר שלי נמצא עכשיו בהונגריה לתקופה של שנה ו-"קיבל תקציב" לקניית מחשב נייד. מישהו יודע להמליץ על חנות (וירטואלית) מומלצת בהונגריה או באירופה לקניית מחשב נייד? תודה, רן

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  5. Started by amir1990,

שלום אני חדש {מנהלים מצטער אם הכותרת לא טובה} יש לי כרגע מחשב שמפרטו : pentium ® 4 cpu 2.80 GHz 1 GB של ram msi ms - starforce geforce fx 5200 לא משולב כרטיס קול ורשת משובלים 160 GB SATE השאלה שעולה לי בראש אם אני יכול להביא מחשב יותר טוב מזה ב2000 שקל והאם חשוב CORE 2 DUE אני יודע שזה מוגזם אבל אם אני קונה מחשב אני מצפה שויסטה יפעל כאילו זה XP ושמחקים חדשים יפעלו ולא רק משחקים שיוצאים השנה אלא לעוד שנה שנתיים תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 974 צפיות
  6. תקציב: אין הגבלה קנייה במדינות אחרות: אפשרות לקנות בארץ, בתאילנד, אנגליה, ובאתר אמזון. מטרות המחשב: כל סוגי המשחקים, צפייה בסרטים, עריכת סרטים, שימוש יומיומי גודל מסך: 13.3" או 14.0" סוג מסך: אני מעדיף מבריק (לא מט), ואני גם מעדיף שהמסך יהיה IPS רזולוציית מסך: 1920x1080 FHD ומעלה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין חוץ ממסך טאצ' אבל לא חובה זמן סוללה: 6 שעות ומעלה יציאות מיוחדות: אין צורך סוג כונן קשיח: עדיף SSD אבל אפשר שילוב או רק HDD כונן אופטי: אין צורך תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: אין צורך נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם בתקציב צריך רשיון למערכת הפעלה: לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא דרישה מיוחדת: כמו שאמרתי קודם, מסך טאצ' יכול להיות נחמד ואני רוצה שהמחשב…

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  7. Started by ilstockman,

מה דעתכם הדוד שלי בא לביקור בארץ מארצות הברית... כדאי שהוא יקנה שם את הכל ואני פשוט יקנה מארז בארץ ויבנה פה את המחשב??? המחירים שם פשוט מצחיקים... עם כל הרכיבים האלה אני חוסך כ - 4000 ש"ח בארץ!!! אבל מה עם ביטוח? אני מאמין שהרכיבים האלה די אמינים? ואפשר לעבור איתם במכס... רכיבים קטנים שנכנסים אפילו לתיק היד.... Intel® Core 2 Duo E6600 Conroe Processor 2.4GHz, 1066FSB, LGA775, 4MB Cache Retail ***Free Shipping*** Remove $316.90 $316.90 Asus P5B P965 Pentium Extreme/Pentium D/P4/Celeron D 1066FSB LGA775 DDR2 ATX Motherboard w/Audio, Gigabit LAN, RAID/Serial ATA Retail ***Free Shipping*** Remove $149.99 $149.99 OCZ OCZ2G8002GK 2GB Kit DDR2-800 PC2-6400 Gold Gamer…

• 11 תגובות
    • 974 צפיות
  8. Started by yuval958,

שלום, אשמח לעזרה ביצירת מפרט למחשב משרדי וחנות טובה לקנות ממנה באיזור השרון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + צפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

9. Started by Itzick Sabi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך סבבה, אבל אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כדוגמת BF4, COD החדש, ומשחקים חדשים שיצאו בעתיד, שיריץ אותם ברמה גבוהה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 , המסך עצמו הוא 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  10. Started by Suicide Cleansing,

שלום לכולם אני צריך המלצה למפרט מחשב עד 4.5K שמיועד בעיקר למשחקים . אני חייב שהמפרט יהיה מורכב מKSP , זה לא בשבילי כך שאין לי ברירה אחרת . שהמעבד יהיה של intel וכרטיס מסך של nvidia . מצטער שלא מילאתי את השאלון , מאחר שהמחשב לא בשבילי אז כל מה שרמתי למעלה זה המידע שידוע לי . אין צורך במערכת הפעלה , ללא מסך וללא ציוד הקיפי . רק מחשב שמיועד למשחקים , אני מאמין שבעיקר FPS וכאלה ... הא ושיכלול 120 ssd+ עוד טרה "רגיל" . הsamsung 840 מצוין אלא אם כן יש לכם המלצות על משהו . אפשר לחרוג ב 200 שקל מהתקציב .

11. Started by Bypass,

שלום רב, לפני כמה חודשים רציתי לקנות כבר מחשב, אז הגיעו ה SB, אז פורסמה התקלה עם ה B2, אולי עכשיו... שימושים כלליים למחשב, לא ממש גיימר, אבל רוצה מערכת אמינה ויציבה שתחזיק מעמד הרבה שנים ושתתאים פוטנציאלית לכל שימוש אפשרי (בכל זאת קצת פוטושופ וקידודים). יש לי עכשיו מסך 19 VP930, אבל תוך זמן מה אחליף ל 24, כנראה דל. אוברקלוק קל (@4. 4.2 רק בשביל הספורט). אין צורך לחסוך כל פרוטה, אני גם לא מעוניין בלוח אם זול. הנה המפרט שבניתי, תודה על ההתיחסות : מעבד: [..]]מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX ₪1106 לוח אם: [..] ASROCK P67 EXTREME 4 B3 - זמין במלאי ₪823 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי ₪267 כרטיס מסך: [..] GAINWA…

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  12. Started by xמחשב,

שלום! אני צריך להייתיעץ אם אנשים שמבינים במחשבים אני רוצה לקנות מחשב גם למחשקים וגם לעבודה במחשב אני רוצה מחשב שיגיע עד 3500 ש"ח כולל מסך! אשמח אם תענו לבקשתי מושיק! :s05:

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  13. אורח אמיל
    Started by אורח אמיל,

שלום לכולם, אבקש עזרתכם הקצועית - אנשים שמתמחים בתחום. הדגש: רכישת מחשב עם כל הטכנולוגיות החדישות ביותר שלא יגבילו אותי בדבר. *יש שני מעבדים שאני מתלבט האם בכלל עדיף להמתין בין 6700k ל-7700k שאמור להגיע בקרוב. *כרטיס מסך 1080 תומך בטכנולויות vr ו8k. *כונן קשיח ssd. *מערכות קירור שנדרשות למעבד. * לוח אם שמתאים למעבד ולכרטיס מסך. אם אפשרי לבצע הרכבה באתר של ksp או ivory ולצרף פה תמונה זה מאוד יעזור לי. תודה רבה לכולם פה.

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  14. רוצה לקנות לאשתי או מחשב או טאבלט עדיפות קלה לטאבלט שימוש עיקרי אינטרנט - מיילים/פייס וצפיה מידי פעם סיכומים קלים בוורד ואני צריך שהכ. רשת WIFI יהיה איכותי תודה מראש לכולם! תקציב, בערך 1200-1300

15. Started by spider272,

שלום לכולם פירמטתי מחשב נייד שקיבלתי חברה לא ידועה..(gigabook) הבעיה היא שאין אינטרנט ואני לא יכול להתקין דרייברים!גם שחיברתי דרך כבל מה אני יכול לעשות?? זה הפרטים שרשום על המחשב מאחורה notebook computer model:m1100 ומאחורי המסך gigabook

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  16. Started by Or94,

לפני חודש התגייסתי לצבא. יש לי מחשב נייד מאוד ישן ואני מעוניין במחשב נייד חדש וחזק שיחזיק לי הרבה שנים. אני לא אקח את המחשב לצבא אבל בסופי שבוע אני רוצה מחשב חזק. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) שילוב * כונן אופטי?…

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  17. שלום לכולם, הייתי מעוניין לקנות מחשב ויש לי תקציב של כ3000 ש"ח. במחשב הזה אני משחק וגולש באינטרנט , אני לא גיימר או משהו , סתם חובב. אני לא רוצה מחשב עם כל הציוד העקפי (עכבר, מקלדת, מסך וכו'). במחשבה שנייה, אם יש הצעות טובות למסך טוב ולא יקר מידי אשמח לשמוע. בתודה, אלי.

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  18. Started by CordM,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש מחשב ששווה את ההשקעה אז למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבדים + לימודי סייבר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUBG בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  19. שלום אני מעוניין לקנות מחשב dell inspiron n3010, אני מתלבט בין 2 מפרטים שונים לאותו מחשב: אתר 1: כאן היתרון הוא זכרון פנימי של 3GB, מהירות זכרון פנימי - 1333MHZ, ודיסק קשיח 500GB מחיר: אתר מכרזים - מכרז אישי הצעת מינימום 2,999. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22958340 אתר 2: פה היתרון במעבד- 370M ומהירות 2.4GHZ. מחיר: 3300. http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-370m.htm נתון נוסף שיש לציין למיטב הבנתי משיטוט באינטרנט במפרט הראשון מהירות ה-FSB היא 1066MHZ ומהירות הזכרון הפנימי היא MHZ1333, ולפי מה שנאמר למרות שמהירות זו גבוהה מכיוון שאין התאמה בין 2 המהירויות זה פוגע בביצועים. זאת לעומת המפרט השני שבו גם ה-FSB וגם מהירות הז…

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אבל לא בכוח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב ? צפייה בסרטים על מסך Full HD וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: תוכנות סטרימינג (כגון popcorn time) ונגני סרטים -מהי הרזולוציה הטבעית: 1920X1080 מסך 40 אינצ' 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? מקלדת ועכבר אלחוטי (אפשרי שיהיו יחידה אחת) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך ורמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7.מערכת הפעלה או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 7 והרכבה בחנות 8. האם …

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  21. Started by shlomi1234,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים כמו BF4, GTA ודומיהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 37 אינץ Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות+, עדיף שיחזיק כמה שיותר שנים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  22. האמת היא שננעלתי על הדגם הנ"ל בגלל המפרט המרשים יחסית, האם זו בחירה טובה או שיש אלנטרנטיבה אחרת שיותר טובה עד מחיר 5.5k ? השימושים הם בעיקרון הכל מהכל גרפיקה, משחקים, סרטים, וגלישה באינטרנט, תודה רבה

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  23. שלום לכם אני צריך מפרט מחשב עם מעבד אינטל+מסך דק+כרטיס מסך geforce מסדרה 8 + 2 כוננים אחד חייב להיות צורב דיוידי+ציוד הקפי(רמקולים סאב וואפר) תקציב -עד 4500 ש"ח תודה!

• 19 תגובות
    • 974 צפיות
  24. אני טכנאי מחשבים בעבר ועדיין מרכיב ומתקין לחברים ומשפחה מחשבים וכל מיני שטויות מסביב אז יש לי מושג מה הולך בעולם הזה חבר טוב שלי (שלא מבין במחשבים) צריך מחשב לעריכת וידאו (צלם חתונות, עורך וידאו וכל זה) השאלה היא אם לקנות מ pcpower.co.il (בטח יש עוד אתרים כאלו אבל לא יצא לי להתקל בהם) שבו מכריזים בגדול שהם מורידים ממך את כל כאב הראש של הרכבת מחשב, או לקנות חלקים מ ksp (את אותם החלקים בגדול ש pcpower מציע) ב 1000 שקל פחות (לפי בדיקה חפיפה שעשיתי) כשגם שם אני יכול לבחור ערכה מורכבת (ערכות מחשב לגיימר) ולבקש מהם שירכיבו לי את המחשב ויתנו לי אחריות על הקופסא כמו שהיא. הדגש הוא על כך שהחבר לא רוצה כאבי ראש, השאלה היא אם ההבדל בשירות (תכלס שניהם נותנים אותה אחריות) שווה 1000 שק…

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  25. היי, יש לי כמה שאלות אני בדיוק חושב לרכוש מחשב נוסף לעבודה משרדית בלבד Uהייתי רוצה שהמחשב יעבוד מהר מאוד ללא שום בעיה. אני לא יודע אם עדיף לי ללכת על מחשב שולחני או ALL IN ONE (בכדי לחסוך מקום, אבל לא קריטי). האם המחירים של ה-AIO יקרים יותר ממחשבים שולחניים? (אני מעריך שכן אבל רק כדי לוודא) האם באותו מחיר שארכוש את ה-AIO אקבל מחשב שולחני חזק יותר? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם מפרט גם למחשב שולחני מומלץ וגם למחשב נייח (זהים מבחינת יכולות) כך שלבסוף אוכל להחליט מה יתאים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 (אם זה לא מספיק אני מעדיף לשלם יותר כדי שהמחשב יעבוד מהר יותר) כן. 2. מה שימ…

• תודה!
    • 2 תגובות
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים