ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
היי מעוניין לבצע שדרוג למערכת בת השנתיים שבחתימה. כונן SSD 128GB אפילו יד 2 (למערכת הפעלה.) קשיח - 1TB או 2 של 500 (מעוניין להחליף את ה-500GB שמתחיל לקרטע + ה-1TB הקיימים) זיכרון 16GB אפילו יד 2 (כעת קיימים 2x2GB) GPU - האם כדאי להוסיף עוד יחידה של 5870 או לקחת 6950 יחיד? ספק - האם כדאי להחליף? אני בונה על המכירה של הציוד הישן (כרטיס מסך/ספק) במידת הצורך או להשאר עם הקיים ועליו להוסיף 1500. מקסימום הסכום לשדרוג הוא 1500. אשמח וסוף העולם שמח לכולם
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש כרגע מבצע בבאג למחשב toshiba a200 1MB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5455 זה המפרט: מעבד 1.73GHz Intel® Core 2 Duo Processor T5300 זיכרון 667mhz 1GB DDR2 מסך 15.4 Toshiba TruBrite® WXGA TFT display, resolution 1,280 x 800 דיסק קשיח 120GB (5400rpm), Serial ATA כונן DVD Super Multi (Double Layer) drive כרטיס מסך Intel 950 תקשורת Ethernet LAN, international V.90 modem תקשורת אלחוטי Wireless LAN (802.11a/b/g), Bluetooth® 2.0 with EDR נתוני שמע Toshiba Bass Enhanced Sound System, built-in stereo speakers מצלמת רשת מובנית 1.3 מגה פיקסל משקל weight: 2.5 kg מערכת הפעלה Microsoft® Windows® Vista 32bit Home Premium השימושים שלי הם אינטרנט ואופיס בלבד! היתרונות מבחינ…
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לעבודה, בעיקר עבודות משרדיות אבל גם קצת פוטושופ (בסיסי ביותר). הגודל שבחרתי הינו 13" (אחרי שנים עם 14" החלטתי לתת דגש למשקל). המחשב מטייל איתי יום יום מהבית לעבודה ולכן המשקל חשוב מאוד וגם הכרחי תחנת עגינה. פעם בחודש-חודשיים אני טס לחו"ל עם המחשב ואז חשובה לי נוחיות העבודה. פרמטרים אחרים אינם חשובים - זמן סוללה (קונה סוללות רזרביות לזמן הדרוש), בלוטות, יציאות, גודל דיסק קשיח. אישית יש לי ניסיון מעולה עם דל ובחברה בה אני עובד יש נטייה ללנובו. לכן סיננתי לשלושה דגמים - לנובו X301, דל E4310 ודל ווסטרו V13 (כמובן שבכל דגם יש תתי דגמים ועוד הרבה אופציות לבחירה). היתרון של ה-E4310 הוא תחנת העגינה הסטנדרטית שלו (ולא כל מיני פתרונות USB בעייתיים). הווסטרו אומנם בסיס…
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה שתרכיבו לי בבקשה מפרט של מחשב בתקציב של 3000 בלי מסך עם ציוד הקפי רגיל המטרות שלי הם למשחקים כבדים ללא OC בנסוף רצית לשאול עוד משהו. יש לי מסך LCD של 32 אינץ' ואני מעוניין שהוא ישמש בתור מסך למחשב שיורכב עכשיו. האם זה ממולץ להשתמש בו בתור מסך למחשב? הרזולוצייה הגדולה שלו לא תשפיע על הבצועים וגם רציתי לשאול אם יש מדריך או איזה כבל צריך כדי לחבר את המחשב לLCD תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל את דעתכם כיצד הכי טוב לברר האם מחשב שנקנה באתר של DELL/LENOVO בארה"ב עם אחריות בינלאומית ויובא עצמאית לארץ, יקבל באמת מענה מהיבואן בארץ. האם יש דגמים ספציפים שכלולים באחריות המסופקת בארץ? ואם כן, איך יודעים אילו? בנוסף, האם ניתן לקנות כל דגם ואז לרכוש רק הרחבת אחריות? מאיזו חברה הכי מומלץ לרכוש לפטופ, בשביל לקבל שירות ואחריות ברמה טובה? האם היבואן של סאמסונג מעניק אחריות ללפטופים שנקנו בחו"ל? תודה,
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
יש לי 3450 שקל ואני רוצה לדעת מה יותר כדאי לי... או להביא את כרטיס מסך במחיר הזה או מעבד+לוח אם+זכרונות... אני יודע שזאת שאלה די דבילית אבל אם אני יביא את המחשב אז ישאר לי רק 1000 שקל לכרטיס מסך המערכת שלי : P 4 1800 MHZ Jetway I405 SD ram 256 MB GeForce 440MX
-
- 10 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מטרת המחשב היא מוסיקה/גלישה/סרטים/סטודנט - אני לא שואף לכרטיס מסך שיריץ לי משחקים מטרופים, אבל הייתי רוצה את הכרטיס הטוב ביותר במחיר המוצע. גודל המסך 13 - 15 אינצ'. רזולוציית מסך, האמת שאני לא יודע להגיד לך ולתאם זה את לפי כרטיס המסך. קלט - חיבור Usb,Vga, blootoh, hdmi מעבד כמובן שהייתי מעדיף I7 וכמה שיותר זיכרון ראם אם אפשר מעבר ל-4GB ובלי קשר הפשר גם להוסיף לבד .. מסך מגע אין צורך, והייתי רוצה גם רישיון למערכת הפעלה וכמובן ssd כונן קשיח. התקציב הוא 3000 ש"ח עם פריסה לתשלומים. עדיפות אין לי כ"כ ליצרן ספציפי אבל, הייתי מעדיף Lenovo/asus. העיקר שיהיה מחשב חזק, ולא יעבוד לאט ויריץ לי דברים סבירים. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 חריגות רק אם יוכח שזה חשוב ושווה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שרטוט ומידול לא מעניין אותי כרגע הדמיות ורינדורים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, אבל לא חובה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כל עוד שזה לא מייקר את המחשב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן…
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שפחות, תכלס דיי גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר cs:go לפעמים tf2,minecraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות, מקסימום ביצועים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב נתקע בהרצת סרטים עקב חום גבוה. מצאתי את זה: http://www.interdio.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=317&category_id=150&option=com_virtuemart&Itemid=52 וזה שנראה יותר נחמד: http://www.alltech.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=110 האם זה עוזר לחום המעבד? מישהו משתמש בכאלה?
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם שוב, לא מזמן ביקשתי מפרט מכם, אבל התקציב והדרישות השתנו מעט אז אשמח אם תוכלו לעזור לי שוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ- 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק במידה והשיפור אכן מצדיק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ב HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קשה לחשוב על דוגמאות כרגע, AC3 ודומיו העתידיים נאמר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ואני צריך את עזרתכם התקציב שלי הוא עד 5000 שקלים המחשב מיועד בעיקר למשחקים וסרטים חשוב שהוא שיהיה שקט הנה מפרט שחשבתי עליו: האם צריך לשפר משהו? מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 מחיר: ¤865 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R כמות: 1 מחיר: ¤675 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤415 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 1 מחיר: ¤41 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 מחיר: ¤581 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB …
-
- 10 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב ושתציעו לי מפרטים הוא חייב להיות מבוסס Amd ואני לא צריך אף ציוד הקפי אני רוצה לשים דגש על כרטיס מסך טוב שיריץ לי משחקים חלק!! בשנה וחצי שנתיים הקרובות תודה הא ואני מתכוון לקנות את המחשב בין ה-5.8-15.8
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בבקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימושים ביתיים רגילים וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. TOTAL WAR ROME 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא יודע 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אולי זה לא הפורום אבל אם יש לי מסך מחשב ישן אבל מחשב חדש ואני לדוג' מפעיל את PES 2010 המשחק לא יכול להעלות על המסך ואז אני לא אוכל לשחק?או שאני אראה את המשחק לא בצבעים הטבעיים שלו?
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
חודשים אני כבר מפנטז והגיע הרגע והשתחרר לי הסכום ורציתי את סנדי (בעיה כרגע) אבל בנוסף אני מתחיל להיות יותר ריאלי עם הכסף יש לי כבר כרטיס מסך NVIDIA GTS 450 בעקרון נדמה לי שלפי נטייתכם המערכת תבוסס על מעבד AMD 955 ואוברקלוק לא מתוכנן לכן אני מבקש המלצה ללוח אם ATX רצוי של ASUS עם SATA3 חובה ואם אפשר עם 4 כאלה מה שאומר בקר טוב נפרד ל-2 אבל לא חובה אם יש לאסוס לוח עם כרטיס קול טוב מהסטנדרט מה טוב כנ"ל לגבי הכרטיס תקשורת ןספק עדיף מודולארי אבל אם לא אז נתפשר. איכותי ולא יקר וזכרון עדיפות לGSKILL תודה מראש למומחים העוזרים
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
הוצע לי מפרט וכמה אנשים אמרו לי שחלק גדול מהמפרט פה לא טוב, אז אם תוכלו לתת לי חוות דעת על המפרט ולבצע את השינוים הנדרשים. תודה. מעבד INTEL CORE I5 750 2.66GHZ 8MB BOX לוח אם INTEL H55 TOM COVE LGA1156 זיכרון PATRIOT SECTOR 5 CL9 4GB 1333MHZ כרטיס מסך HD5770 1GB DDR5 - לא נאמר לי איזה חברה. דיסק קשיח SEAGATE BARRCUDA 500GB 7200RPM SATA 16MB מארז NZXT TEMPEST EVO ספק כוח SPIRE JEWEL 450WATT TRUE 12 CM FAN 4500 שקלים. אמרו לי שהלוח של אינטל לא טוב ובכלל עדיף MSI או GIGABYTE, האם זה עדיף? גם הזכרונות אמרו שהחברה ממש גרועה ולא כדאי לקנות מהם. על המארז אמרו שהוא מאוד חם, וגם מרעיש, אולי הוא מרעיש קצת כי יש לו 6 מאוורים, אבל הוא חם? על הספק אמרו שהוא לא יחזיק את המערכת. אם תבנו…
-
- 14 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, אני חושב על לקנות מחשב נייד, ורוב הסיכויים שתיהיה לי אופציה לקנות אותו בארה"ב. אני לא סגור על תקציב, אבל יש לי בראש איזה מחשב אני צריך * מטרות המחשב? עבודה כללית, פיתוח (כולל VM של אנדרויד לדוגמא), גלישה, לפעמיים גרפיקה (בעיקר PS), וידאו, יחובר למסך נוסף FHD כנראה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? כנראה 13" כי אני רוצה שהוא יהיה נייד, אולי מקסימום 15". עדיף מאט, לא רואה סיבה שאני ירצה מבריק, נכון? * רזולוציית המסך? אני אוהב שטח עובדה אבל כמה כבר אפשר לבקש ב 13", כמו שאמרתי יחובר לעוד מסך בבית רוב הזמן, כשלא, FHD תמיד מבורך * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא ממש * משקל רצוי? אין דירשה מיוחד. * הא…
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
נייד 6930P של HP. התצוגה חלשה מאוד מאוד' מאוד, בקושי רואים משהו. חשבתי שזה אינוורטר, אז הזמנתי והחלפתי, והבעיה נשארה. האם אין ברירה אלא להחליף מסך? אני לא רוצה לקנות מסך ולגלות שזה לא זה.
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel i3 2130 3.4GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪540 קירור למעבד: ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪120 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V כמות: 1 - מחיר: ₪324 מארז: באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + FSP 350W HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪290 זיכרון: Samsung 4GB DDR3 1600 1.35V כמות: 2 - מחיר: ₪120 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪397 כרטיס מסך: Sparkle GT620 1GB GDDR3 64 BIT כמות: 1 - מחיר: ₪249 סה"כ: ₪2160 מתחרים בכל הצעה בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מ…
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
כשאני מחבר עכבר חיצוני זה עובד בלי בעיה רק הטאצ'פד לא עובד לי ניסתי להתקין מחדש את הדרייוור של SYNAPTICS אבל לצערי עדיין לא עובד למישהו יש רעיון איך אני משחרר את זה ? תודה רבה לכל מישיעזור
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ושווה להשקיע את המרב אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, מחשב בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? צורב DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8, זה מתבטא במחיר? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבת מחשב בחנות ללא מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? רצוי KSP או חברה הנמצאת בפתח תקוה/קרית אונו/אור יהודה/רמת גן/יהוד. בעדיפות גבוה…
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב שמיועד למשחקים ב1240$ בארה"ב, מהחנות http://www.compusa.com או מחנות אחרת בפלורידה. את המארז והספק קונה בארץ, כחלק מהתקציב של ה1240$. תודה.
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך מחשב לצרכי גרפיקה, עריכה תלת ממד (בקיצור הרבה כוח). התקציב שלי הוא בסביבות ה-12K-10K (אם העדפה לפחות). נורא חשוב לי כרטיס גרפי חזק ,מעל 4GB RAM , ומעבד שיכול לסחוב... אני כבר 8 שנים עם thinkpad r-40 ולא ברור לי איך הדינוזאור הזה מצליח לסחוב על הגב שלו את PRIMERE ואילוסטרטור עם 512MB ובכלל אני כמעט ולא יכול בלי ה TRACKPOINT שהם (שהרוב שונאים או לא מבינים למה זהטוב בכלל), אבל הוא בשלבי גסיסה והגיע הזמן לשדרג. ההתלבטות שלי היא בין dell precison m6400 שבארץ עולה בסביבות 14K שזה נורא יקר ומעל התקציב שלי אבל מבחינה טכנית הוא עולה על כל הדרישות. LENOVO THINKPAD w700 שגם כן די חזק קצת פחות עונה על הדרישות לעומת הדל, אבל עדיין יקר באותה המידה, ואני אישית חושב…
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול: יש לי מחשב נייד - Dell Latitude D531 ביומיים האחרונים שמתי לב שהוא נורא חם (יותר מבדרך כלל).. הורדתי תוכנה לניטור הטמפרטורה והיא הראתה את הנתונים הבאים: יש שני ליבות: ליבה 1 : Low:42, High: 73 ליבה 2: low: 49, High: 75 האם הערכים הללו תקינים? איך אפשר לסייע בקירור? האם יכול להיות שלמטען / ספק החשמלי יש השפעה על הטמפרטורה? (אני חושד שיש מצב שהוא אולי נדפק קצת, הוא הקפיץ את החשמל לפני יומיים). תודה..
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-