ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,473 דיונים בפורום זה
-
הקדמה - אני זקוק למספר מחשבים לאנשים שונים, אני פותח דיון נפרד עבור כל אחד מהמחשבים מחשב 1 - נייח לילד בן 10. תקציב כ-4000 ש"ח, גמיש קצת. התקציב צריך לכלול ציוד היקפי (מסך בעיקר. מקלדת ועכבר זה כבר "כסף קטן") לא צריך לכלול WINDOWS ו/או אופיס השימוש העיקרי - ילד בן 10, מה שיצטרך לבית הספר + משחקים. כיום הוא משחק ב: פורטנייט, רובלוקס, מיינקראפט שואף להיות גיימר, whatever that means 🙈
-
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
- 3 followers
-
-
מעבד אינטל Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray לוח אם Asus B85M-G LGA1150, Intel B85, DDR3 1600 זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Kit כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III צורב פנימי Asus DRW-24D3ST DVD±RW x24 Black Sata קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 290 TRI-X OC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E מארז מחשב NZXT Phantom 530
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי, אני כרגע בארה"ב ליומיים הבאים, זה מה שקניתי היום -> Radeaon HD5850 + Radeaon HD5850 Intel i7 950 Gigabyte X58A-UD3R Crosair Dominator-GT 3x2g 2000mhz רציתי לדעת האם השילוב טוב? ובסדר מבחינת ניצול המערכת (האם הזיכרון מתאים ללוח וכדומה..)? והאם יש מוצרים אחרים שיתאימו יותר? ואיזה רכיבים ישלימו את הפאזל באלגנטיות? (ספק כוח, קירור, מארז) התקציב בסדר גמור, אז תרגישו חופשי.. תודה מראש, ליאור.
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום. בתדודה שלי רוצה לקנות נייד ומצאה את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=560&CatCode=315 השאלה: איך הוא והאם יש משהו טוב יותר במחיר דומה תודה עריכה: נמצא גם המחשב הבא- http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=434&CatCode=315 השאלה אותה שאלה, ובנוסף עלתה בדיון טענה שלHP יש הסכם עם $M, שלפיו המחשב נכבה או נתקע או חוסם אתרים לא חוקיים ושות'... יש לטענה בסיס?
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין מגבלה, אבל מעונין לשמור על המינימום האפשרי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ועבודה בוורד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב לצרכים משרדיים בלבד: שימוש בoffice , גלישה באינטרנט ויתכן שגם שימוש בפוטושופ בעתיד. עברתי על כל המפרטים המומלצים (הרלבנטיים) ויש לי מספר שאלות (לא קטן...) , מקווה שתוכלו לענות לי שכן מטרתי היא לקנות את המחשב הטוב ביותר לצרכים שלי, ללא קשר לעלותו (כלומר איני מגביל את עצמי מבחינה תקציבית, בכותרת ההודעה "נאלצתי" לציין תקציב אך מבחינתי ניתן גם לחרוג ממנו במידת הצורך.) כל השאלות שלי מתייחסות למפרטים המיועדים לעבודה משרדית ואשר כוללים מסך 19 אינץ' LCD. שאלותי הן: 1. מעבד - מה ההבדל בביצועים בין 2 המעבדים המוצעים במפרט של 5000 ש"ח , כלומר היכן בעבודתי המשרדית יבוא לידי ביטוי ההבדל ביניהם? 2. זכרון פנימי- מה ההבדל בין זכרון פנימי 1024m…
-
- 15 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני מרגיש שהשאלה קצת מטומטמת אבל בכל זאת, אנחנו כאן בשביל ללמוד דברים חדשים... שוטטתי קצת באתר של דל וראיתי שלפעמים לניידים יש 65W AC Adapter ולפעמים יש 90W AC Adapter ואני תוהה לעצמי האם ה 90 פשוט מטעין יותר מהר? או שזה לא קשור להטענה של הבטרייה אלא לצריכת חשמל של המחשב? (מה שלא נשמע כל כך סביר) תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום חברים, אחותי התחילה הנדסת מכונות, היא ביקשה ממני לרכוש עבודה מחשב שיתאים לצרכים. אני יודע שהיא צריכה סביבת WIN ולכן אפל לא רלוונטי. מעבר לזה, אני איש של DELL, כך שאני נוטה לXPS (אין לי ניסיון) או ל LATITUDE (היו ויש לי) אני רוצה לקנות לה משהו חזק שיחזיק 3-4 שנים של לימודים בלי צרות. המפרט הצפוי הוא i7, 16RAM, SSD 512 גודל מסך 13.3 או 14. תקציב לא ממש מוגבל, נניח עד 7-8 אלפי שקלים. חשוב שהמשקל יהיה נמוך - אחותי ציפלונה ממש... היא עצמה איזה 40 קילו אין דרישה ליציאות מיוחדות. אין העדפה ביחס לחנות ממנה המחשב נרכש. מתוכנן לרכוש בימים הקרובים. אין כוונה לשדרג את המחשב בעתיד בקיצור, סוס עבודה קל משקל - האם…
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
המחשב לשימוש משרדי, חשובה עוצמת עיבוד חזקה, גרפיקה לא חשובה. יש לכלול פתרון לשימוש עם 4 מסכים במקביל (SLI או CROSSFIRE) עם שני כרטיסי מסך. שקט לא קריטי, לא מתוכנן OC, אין צורך בציוד היקפי, אין צורך במערכת הפעלה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש עזרתכם הקצועית - אנשים שמתמחים בתחום. הדגש: רכישת מחשב עם כל הטכנולוגיות החדישות ביותר שלא יגבילו אותי בדבר. *יש שני מעבדים שאני מתלבט האם בכלל עדיף להמתין בין 6700k ל-7700k שאמור להגיע בקרוב. *כרטיס מסך 1080 תומך בטכנולויות vr ו8k. *כונן קשיח ssd. *מערכות קירור שנדרשות למעבד. * לוח אם שמתאים למעבד ולכרטיס מסך. אם אפשרי לבצע הרכבה באתר של ksp או ivory ולצרף פה תמונה זה מאוד יעזור לי. תודה רבה לכולם פה.
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
שלום, סרקתי קצת את הפורום ולא הצלחתי להגיע להכרעה. לכן אני שואל בפומבי: מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי עד 4500 ש"ח. חשבתי על DELL (עד כמה שזכור לי הם התמורה הטובה ביותר לכסף. כלומר, מפרט זהה של לנובו יעלה יותר). אינני זקוק ליותר מידי הסברים. פשוט מפרט טוב בטח מ NOTEBOOKCLUB ולסגור עניין. אינני עוקב כבר אחרי ההבדלים השונים בין המעבדים. אני מניח ש 7250 טוב מ 2450, ולכן 1520 טוב מ 6400? נו, אתם תגידו... http://www.notebookclub.co.il/prod-ins6400-2.0-duo-120gb.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1520-x3100-t7250.htm ומה זה VOSTRO הזה? אין לי מושג. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1500-x3100.htm לגבי מסך, זה מקובל היום מסך רחב? אין כבר מסכים רגילים? אני …
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג מפרט ישן ע"מ שיוכל להריץ vista, משחקים לא חדשים סרטי HD וכו'. כרגע הדברים שאני יודע על המפרט: המעבד - pentium 4 3Ghz. הספק - 480W, לא ברור מי היצרן. מארז- איכס. וגם לא עושה את זה בשקט. קירור - יש מאוורר סטוק על המעבד. חוץ מזה יש מאוורר קטן לפליטת אוויר שמישהו חיבר ישירות לספק, וזה כנראה שרף אותו, כי עכשיו הוא לא עובד. כוננים - צורב וי די וי ושני קשיחים. זיכרון - 768mb בשני סטיקים של ddr. אחד. והבעיה - לוח אם - אין לי מושג. משהו עם דריברים של via. cpu-z אומר לי שהזיהוי שלו הוא "p4m800ce-8237", וחיפוש בגוגל לא נותן לי כלום. אני גם לא מצליח למצוא את הסטרינג זיהוי בביוס. דירקטקס אומר שהדגם הוא p4m80p. דומה. בכל מקרה, אני צריך כרטיס מסך לא יותר מ…
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום נכון.... מה זה מחשב שרת?? מעבד שרת ו... ממה הוא שונה ממחשבים רגילים? מה יעודו? הוא נועד למקומות מסויימים (עבודה/בית/ וכדוומה...)? ומה זה מחשב שולחני? (זה מחשב ביתי? זה שיש לכל בית? או משהו אחר?)
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי 4000 אם אפשר לחסוך - זה יהיה מעולה, סה"כ לא צריך מסך שימושי מחשב בעיקר לצרכים ביתיים (גלישה ברשת) ולצרכי עיבוד תמונה - lightroom + photoshop לצרכי פרנסה המסך שלי מדגם - dell u2312hm דרושים מקלדת ועכבר אלחוטיים. התאכזבתי ממיקרוסופט ואני מתלבט בין logitech mk520 ו mk710. יש הצדקה למחיר? לא צריך רמקולים חשוב לי מאד שהמחשב יהיה שקט. לא מתוכנן oc נראה לי שכדאי לקנות ב ksp (אני גר בירושלים, הסניף בתלפיות קרוב), ואשמח שירכיבו את המחשב בחנות. מה אומרים? מה דורשת שמירה על אופק שדרוג? האם מומלץ לשדרג או להחליף, בעתיד? תודה רבה על העזרה! המחשב שלי בעיצומם של חירחורי גסיסה מתקדמים :-\
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני רוצה מפרט מחשב טוב למשחקים כבדים מאד אני הולך גם למסיבות רשת המחיר זה עד 6700 תודה לעוזרים אני רוצה AMD
-
- 12 תגובות
- 986 צפיות
-
-
קודם כל תודה למי שהולך לעזור מראש! אני רוצה שבמחשב יהיה מעבד חזק C2D או C2Q רתם תחליטומה יותר טוב... אני רוצה בלוח אם תמיכה ב-Crossfire לא מעניין אותי שזו לא טכנולוגיה משתלמת זה מה שאני צריך כרגע... ספק שיחזיק CF של X1950PRO מארז איכותי דווקא חשבתי על CHAKRA של EnermaX כולל המאוורר המיפלצתי אהה ואני חובב OC אז שיהיה לוח איכותי וקירור סביר לא צריך ציוד היקפי... הרבה דרישות קצת תקציב אבל לא נורא נסתדר סומך עליכם ! שוב תודה!
-
- 16 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בעמדת תלת מימד עם התחשבות בדברים הבאים: # לא מתוכנן OC. # זו עמדה שניה שתשמש אותי בין היתר למשחקים לא רציניים מידי (ולא הרבה: HL2; C&C3 Tiberium Wars; וזהו פחות או יותר). # מכיוון שזו עמדה משנית ובהתחשב בסעיף הקודם (ובעוד כמה דברים) לא אצטרך כרטיס מקצועי (כבר יש quadro אחד בעמדה הראשית) אלא כרטיס גיימינג. # עוד כשנה בערך (טפו טפו טפו) אני עובר ללמוד בחו"ל תלת מימד וכנראה שאקנה מחשב חדש. # אם אפשר בתקציב הזה להכניס גם שקט ואולי גם קירור ואוורור טובים זה יהיה מצויין. # אם אפשר לא להשתמש בכל התקציב זה יהיה מצויין אבל זה משני ולא דחוף. # אין צורך בציוד הקפי. תודה רבה מראש, סומך עליכם.
-
- 11 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכם, זוהי הודעה ראשונה שלי כאן, אז אנא היו סובלניים. קניתי לפני קרוב לשנה לפטופ של לנובו LENOVO N500 4233. לפני חודשיים התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס 7. למרות שבמחשב נייח של אחי היא עשתה בעיות עם הסאונד, החלטתי לשים אותה על הלפטופ. החלטה נכונה. מערכת חלקה, בלי באגים ונוחה מאד. אבל עכשיו, אחרי חודשיים, פתאום היציאה של האוזניות כנראה לא עובדת. אני שומע דרך מערכת סטריאו של קנווד בחיבור AUX לאוזניות. והכל היה מצוין עד שלפני יומיים פתאום זה הפסיק. הבאתי זוג רמקולים אחרים שיש לי ולא עבד. הבאתי כבל חדש לחיבור AUX ולא עשה כלום. אז מלבד להתקשר לתמיכה טכנית ולקוות שעדיין יש לי אחריות, למרות שאני לא זוכר אם עברה כבר שנה... האם מישהו מכיר בדיקות נוספות שאפשר לנסות? …
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב חזק תקציב עד 40,000 ש"ח (כולל כרטיסי GPU). אפשרות לשרת.
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמה שיותר בבקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2K יעזרו? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בדגש על RPG, תוכנות חישוב אלמנטים סופיים (Midas-Gen, Solid, Strap), תוכנות CAD, מדיה סנטר (סרטי UHD, תלת מימד), ובעתיד (בתקווה לא רחוק מדי) Oculus Rift ואמצעי קלט אקזוטיים. יכול להיות שישמש גם לפיתוח אפליקציה לאנדרואיד, כולל ממשק גרפי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Bioware לדורותיו, Be…
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]BX80662I76700K[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151 BX80662I76700K - Intel - i7-6700K Skylake Quad core CPU - 4 GHz - Max Turbo Frequency 4.2 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 95W TDP - Box... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪1750/1715[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]MSI[/td] [td]Z170A-GAMING-PRO[/td] [td]לוחות אם - Intel LGA1151 Z170A-GAMING-PRO - MSI - Comes with MSI INTERCEPTOR DS B1 GAMING MOUSE - LGA 1151 - 4x DDR4 up to 3600 MHz - 3x PCIe x16 - 8-channel audio - S/Pdif - 6 SATA3 6Gb/…
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם, אפשר בבקשה לקבל מפרט טוב למחשב במחיר של עד 5 או 5.5 אלף. מחשב שיהייה טוב למשחקים אבל לא צריך להשתגע עם שני כרטיסי מסך כי זה אני לא כזה גיימר ובשביל זה יש את הוויי (-: לא כולל מסך, מקלדת וכל שאר הציוד ההיקפי, הכל יש לי כבר. אני מעדיף מעבד quad עם 4 ג'יגה זיכרון ושיהייה חריץ pci ישן בשביל לחבר את הכרטיס טלויזיה שכבר יש לי. תודה מראש ויום טוב לכולם!!!
-
- 13 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?HD,עבודה בסיסית ,תוכנות של סטודנטים(, MATLAB ,JAVA וכו ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. warrock ,WOW ומאותו הזאנר יותר חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).צריך גם אותו לקנות(נירא לי 24 אינץ ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לכיון …
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
1 . Dell inspiron 14z UltraBook מעבד U3537 i7 המעבד עובד על 2GHz וזכרון 8gb מסך 14 אינץ דיסק קשיח 500gb + 32ssd כרטיס מס מובנה של אינטל וכונן DVD אחריות בין לאומית של דל. 3,200 ש״ח 2. Latitude 6430U מעבד i7 U3687 2.1GHz turbo 2.6GHz דיסק קשיח 256GB SSD מסך 14 אינץ מט כרטיס מסך מובנה של אינטל זיכרון 8GB על 1600GHz צורב חיצוני של דל אחריות בין לאומית של דל לשלוש שנים. 4,500 ש״ח
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
בוקר טוב D: אני צריך מפרט מבוסס AMD למשחקים בלבד. כולל מסך, צורב DVD , מקלדת+עכבר אלחוטיים, מארז וספק. לא הולך לעשות OC ומעדיף ביצועים על פני מארז איכותי / ציוד היקפי, אך מעדיף לא להתפשר על איכות המסך. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 985 צפיות
-