ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? משחקים קלים כדוגמאת פרו איבולושיין * גודל המסך? לא משנה * רזולוציית המסך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Bluetooth hdmi * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 dhdv kpju. * כונן אופטי? צורב dvd * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא חברים אני מחפש מחשב נייד עד המחיר שמצויין בכותרת, בעיקרון אני מוריד הרבה סרטי hd וצופה בהם בטלויזיה כמו כן אני מוריד משחק מדי פעם כמו פרו איבולושיין ומעביר אותו בכבל לטלויזיה. השימושים שלי הם בעיקר שיטוט באינטרנט והורדות של סרטים האם יש מחשב בתקציב כזה שעונה על הדרישות שלי??
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לפטופ HP סדרה DV6000 התקנתי ווינדוס 7, אחרי איזה כמה ימי שימוש פתאום יש X על הסימן של הסוללה , וכתוב שאני ישקול להחליף את הסוללה. ידוע לי שהסוללה שלי לא הכי חזקה - עברו כמעט 3 שנים. האם יש סיכוי שהסוללה נפגמה? יש איזה תוכנה שניתן לבדוק את הקיבולת שלה והתקינות? צרפתי צילום מסך תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מארז- card reader ezcool מאוורר 25cm+לד ספק כח- a/pfc 550w fan 12 ci-power cwt לוח אם-p7p55 delx p55 asus מעבד- אינטל 2.8ghz 8mb core i5 1156 quad 760 מאוורר למעבד- 775/1156 cold bit זיכרון- kvr kingston 2 gb ddr3 X2 כרטיס מסך- nvidia geforce 450gts 1g- ddr5 cyclone msi דיסק קשיח -500gb sata2 32mb c/g wd דיסק קשיח- 1tera sata2 64mb c/d wd צורב- gh24ns50 שחור SATA LG DVDX24 DL כרטיס-3ext+1 int firewire pci מערכת הפעלה-win7 home premium heb 64bit הצורך שלי הוא לערוך וידאו בפרימייר cs5 או באדיוס, משחקים לא מעניינים אותי סך הכל 5,470 באייבורי. המערכת טובה? מספיק חזקה לעריכת וידאו? תעבוד בצורה שקטה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום, מטרת המחשב היא לגיימינג משחקים כמו BF3/4 , CSGO בעיקר משחקי FPS .. רזולוציית המסך תהיה FULLHD , אין צורך בציוד הקיפי,תוכנות מחשב והארדיסק ,מספיק SSD אחד . חנות פחות חשוב לי העיקר לא KSP/IVORY אלא אם יש חלק שמשמעותית משתלם לקנות מהם .. TMS , startpc הם סבבה אם יש לכם המלצות על עוד חניות אז גם טוב.. אפשר לחרוג טיפה מהתקציב עד 500 שקל במידת הצורך .. לא מתוכנן OC ולא שדרוג עתידי. לא חשוב אם הכרטיס של AMD או NVIDIA, אבל המעבד אני כן רוצה של אינטל . משהו שהרכבתי זריז מstartpc 879 ₪ - Quad Core i5 4440 3.1Ghz S1150 379 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 299 ₪ - * מבצע * -8GB Crucial DDR3 1600Mhz 629 ₪ - * מבצע חג * - Sapphire HD 7870 2GB GDDR5 Ghz…
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
אני צריך לבחור אחד מבין הדגמים הבאים (אני לא קונה את זה מכספי האישי ואין לי אפשרות לבחור דגם אחר). אודה לעצתכם. דגם: acer Aspire V5-571-53314G50Mass מעבד: Intel® Core i5-3317U CPU @ 1.70Ghz 1.70Ghz דגם: Dell inspiron 3520 מעבד: Intel® Core i3-2370M CPU @ 2.40GHz 2.40 GHz
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום חברים ! ראיתי שהדגם המסוים מגיע עם 16GB ויש 2 סלוטים של 8 השאלה שלי האם הוא תומך ב32GB במקרה ואני אשדרג ל2 סלוטים של 16 ? מה קורה אם יש אחד של 8 ואחד של 16 ? האם 16 עובד כמו 8 ואז בעצם זה בזבוז ונשאר 16 ? או שהם עובדים כמו 24 ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
צריך עזרה בבנית מפרט לחבר אני רוצה גם אינטל וגם AMD ואז אני אחליט כולל הכל - זיכרון , לוח, מעבד, סידירום\דיוידי,מסך LCD,מקלדת ועכבר מחשב לשימוש משחקים אינטרנט ומוזיקה תקציב הוא 4000 ש"ח ואפשר לגלוש תודה
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים ולימודים( תלמיד תיכון) * גודל המסך?כמה שיותר גדול האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עכבר אלחוטי * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן עד 10 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 1 TB * כונן אופטי? כן כולל צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם ? מעבד לא מסדרת U
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד דיי סטנדרטי עם קריצה קלה למשחקים. תודה רבה לעוזרים . * מטרות המחשב? משחקים בינוניים, צפיה בסרטים, ושאר ירקות שלא משנים. * גודל המסך?14 או 15 * משקל רצוי?לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא ממש, אבל אם יש מחשב עם סוללה טיפה יותר טובה או מעבד יותר חסכוני אפשר להגמיש את התקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI יהיה נחמד ביותר. * בלוטות? נחמד, אבל לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320. * צורב DVD? יש בלי? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
זקוק להמלצה למחשב נייד לשימושי אופיס,אינטרנט והכי חשוב MATLAB קיימת אפשרות בזמן הקרוב לקנות מארה"ב לקחתי לדוגמה את LENOVO N100 שעולה בארץ 5600 שקל ובארה"ב אפשר למצוא אותו ב 2000 שקל פחות!! הבנתי שבארץ משלמים רק מע"מ ועוד אפשר לקבל החזר מס על המע"מ שלוקחים לי בארה"ב וזה יוצא ממש משתלם אם זה ככה אז קודם כל אני רוצה לדעת עם זה נכון חוץ מזה המלצה ללפטופ בארץ במחיר הזה או מארה"ב במחיר הזה וזה במידה ויש אחריות בינלאומית שאפשר לממש אותה גם בארץ אני ממש אודה למי שיכול לעזור ויש לו נסיון בזה כי אני לא מבין בזה כלום
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני רוצה ליבנות מחשב עד 6 אלף שקל, אבל שיכלול את מעבד הI7 וכרטיס מסך ה580GTX או 5970 או 480GTX בלי ציוד היקפי מישהו מוכן לעזור לי בזה תודה אני ישמח. איפשר לחרוג אבל טיפונת זהירה :s05:
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקניות מחשב נייח גיימינג בסכום של באיזור ה6K ואשמח לעזרתכם בנושא. הרכבתי בעצמי מפרט בStartPc ואשמח לחוות דעת/ אשמח למפרטים אחרים בסכום הזה אם יש לכם להציע: מעבד: Octa Core i7 10700K 3.8Ghz-5.1Ghz Comet Lake S1200 Tray קירור מים למעבד: Antec Kuhler H2O H1200 PRO לוח אם: GIGABYTE Z490 GAMING X זכרון: 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2666Mhz CL16 כרטיס מסך: GALAX GeForce RTX2060 SUPER 8G D6 Up To 1710Mhz 1-Click OC דיסק קשיח: XPG 1T SX8200 PRO M.2 NVMe R/W Up To 3000/3500MB/s ספק כוח: Corsair 850W 80+ GOLD RM850 Modular 5 Year Warranty מארז: COUGAR TURRET RGB Tempered-Glass 2xFront RGB Led Fan גוף קרור ל…
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אהלן, כרגע אני רוצה להגדיל ולשדרג מערכת "NAS" שמוגדרת כשרת הורדות ואחסון כוננים. המפרט: AMD sempron LE-1250 Gigabyte GA-MA69VM-S2 Single ddr2 3GB ספק HEC400W ו4 כוננים קשיחים בפנים. 2t טרה, ועוד 3 של טרה. המארז עצמו הוא הוא גדול, ומרווח nzxt Whisper ניתן לדחוף שם 8 כוננים במקומות המיועדים לכך למטה , ועוד 6 כוננים למעלה עם מגירות http://www.guru3d.com/articles_pages/nz ... est,1.html 1. מה המקסימום כוננים שאני יכול לשים על המערכת הזאת? הכוונה מתי כבר המערכת לא "תסחוב" את כל הכוננים. 2. אשמח להצעות מארז NAS מתאים Micro ATX (גודל הלוח) - שהוא לא יקר, אוטם רעש כמובן סירקולציית אוויר טובה 3. בלוח יש כניסה רק ל4 כוננים, איזה התקן מומלץ להוסיף (כרטיס הרחבה מסוים)…
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניין לקנות מפרט למסך 22 אינץ' (שאני אקנה בקרוב), ללא ציוד היקפי. המחשב מיועד למשחקים הכי כבדים היום ונטו לגיימינג. לא מתוכנן OC. שקט נחוץ (לא שקט אבסולוטי אבל שלא יעשה רעש חזק שיפריע לישון). תקציב 4K (ללא חריגה קטנה אפילו). מפרט שחשבתי עליו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1510 אני אחליף ל-4870 (אני לא חושב שאני מתכוון להתפשר על הכרטיס מסך כאן). על הצורב אני רוב הסיכויים מוותר כי יש לי כבר בבית. אולי אולי אולי אני אקנה אותו רק אם לא יחסר לי כסף לקנייה. אז מה אתם אומרים? ה-CM590 מספיק טוב? שקט? מקורר? יפה? (אני יודע שיופי זה טעם אישי, אבל חשוב לי שזה ישמש גם אביזר יפה בחדר P=) והספק יחזיק את המפרט עם ה-4870? או שמא כדאי להחליף לספק אחר? תודה…
-
- 13 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אשמח לחוות הדעת שלכם על המפרט שבניתי תקציב של 3500 ש"ח קישור: https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=210413
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
דעה- מה אתם אומרים על NOTE BOOK PC הזה? מבוסס XP ולא לינוקס.. צרכים ? אינטרנט- WORD- סרטים- מוסיקה לא חושב שאני אתקין עליו תוכנות לעריכת מוסיקה/ להקליט עליו הופעות חיות. ולא לשחק איתו איזה ביו שוק או COD4. היתי גם שמח לדעת איפה הוא עומד ביחס למחשב הכי חדש שיש בשוק היום. בשביל לדעת כמה הוא מפגר מאחורנית.. תודה [br]פורסם בתאריך: 24.02.2008 בשעה 00:49:47 http://www.businessmobileasia.com/products/notebooks/0,39062102,42161375p,00.htmזה לינק עם ספציפיקציות [br]פורסם בתאריך: 24.02.2008 בשעה 00:59:36 עוד לינקhttp://cgi.cafr.ebay.ca/ASUS-EEE-PC-4G-WHITE-7-0-900MHz-4GB-512MB-WiFi-WEBCAM_W0QQitemZ360023247332QQihZ023QQcategoryZ114205QQcmdZViewItem
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
ידידה שלי עורכת דין זקוקה למחשב נייד לעבודה משרדית בלבד. המחשב ינוייד רק בין הבית והמשרד, בשלב ראשון ללא ציוד היקפי נוסף. גודל מסך: 15 ומעלה עם ציפוי מט (עדיפות לרזולוציה 1600X900 ומעלה, אלא אם כן זה מקפיץ את המחיר משמעותית) מקלדת: דגש על מקלדת נוחה (לטעמי בסגנון של מקלדת THINKPAD סדרה T) משקל: פחות קריטי סוללה: לא קריטי בכלל כונן קשיח: לפחות 300 רצוי 500 CD: דרוש OS: דרוש אחריות: 3 שנים באתר הלקוח אין דרישות מיוחדות אחרות תודה
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי יש לי את המחשב כבר כמעט שנתיים וחצי והסוללה בזמן האחרון היא במצב נורא בוקשי מספיקה לי לחצי שעה שפעם היא הייתה מושכת כמעט 5 שעות יכול להיות שהיא נשחקה עם השנים וכנראה אני צריך חדשה איפה אני יכול לקנות סוללה מתאימה בארץ ואולי עדיף להזמין אחד מebay ? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה החלטתי לקנות מחשב נייד ולאחר התלבטות הגעתי למסקנה שאני מעדיף נטבוק קטן על מחשב גדול וכבד. השימושים שלי די בסיסיים - גלישה באינטרנט, עבודה משרדית פשוטה וצפייה בסרטים. הבעיה היחידה היא שאני מעוניין שהמחשב יוכל להריץ סרטים בפורמט 720p, ושיהיה בעל יציאת HDMI כדי שאוכל לחבר אותו לטלוויזיה. כמו כן אני מעדיף כונן קשיח בנפח של 250GB (ומעלה, כמובן). ראיתי את ה Asus N10J והוא נראה לי נחמד, אבל אני לא בטוח שהמעבד יוכל להתמודד עם HD. התקציב שלי עומד על 3000 שקל עם אפשרות לחריגה, והכוונה הכללית היא להביא את המחשב מארה"ב, מה שנותן תקציב של כ 800$. תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שיתאים לשימושים הסטנדרטיים של רוב המשתמשים (אופיס, MP3, צפייה בסרטים, פוטושופ, אי-מיול, אינטרנט וכו') אין לי צורך במפרט להרצת משחקים. מתלבט בין 14 אינץ ל15 אינץ עם נטייה לכיוון ה-14 אינץ. מעוניין ב1 ג'יגה זיכרון פנימי, 80 ג'יגה זיכרון. אשמח לקבל המלצות על מחשבים התואמים את הדרישות הנ"ל. שאלות נוספות: האם כדאי לקנות כפול ליבה או שמספיק לי סדרת M? אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הבא ממי שמכיר (בנוגע לאיכות המסך, נוחות השימוש, עמידות - לוקח איתי את המחשב ללימודים) HP DV2014EA תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב לאמר שאתם תותחים כל הכבוד על ההשתדלות ועל העזרה שאתם נותנים ממש עבודת קודש. יש לי מחשב כשבע שנים בערך פנטיום 4 1.5 ג'יגה סה"כ אני ממש מרוצה ממנו לאחרונה הוא התעייף פירמטתי לפני כחצי שנה ושוב התעייף. אין לי וירוסים אבל הכל הולך לאט אקספלורר מקרטע צריבות נדפקות בקיצור נראה לי הגיע הזמן לשדרוג. לשאלתי האם שווה לשדרג את הקיים או לקנות כבר חדש לכמה שנים טובות? נראה לי שאני בכיוון של לקנות חדש אלא אם כן תתנו לי סיבה טובה לא לעשות כך. השימוש שלי בעיקר לצפיית סרטים , הורדות , צריבות בכמויות , אינטרנט (רוצה גם שיעלה למשל SECOND LIFE היום לא מצליח עם המחשב הקיים). תקציבי כ 2500 שח ללא ציוד היקפי. אני די נעול על אינטל כי זה מה שאני מכיר כל חיי והא לא איכזב אותי.…
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לקבל חוות דעת על המחשב Dell studio xps 16 עם המעבד i7. יתרונות חזרונות וכו, אני מתכוון לקנות אותו בארה"ב במחיר של בן 1300 - 1500 דולר. האם יש מחשבים טובים יותר במחיר זה? אני בעיקר מחפש מחשב לשימוש יום יומי של גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ואולי ביום מן הימים לפתח איתו תוכנות. חשוב לי שהוא יהיה מחשב חזק שאני קונה אותו כדי שאני לא יתבאס עליו עוד שנה שהוא מיושן מדיי בשוק. ואני מתכוון להשתמש בו כמחשב נייח רוב הזמן (כלומר ממש לחבר לו מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכו') אך רוצה שגם יהיה את הניידות מתי שארצה ללימודים, נסיעות וכו'. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
החלטתי להקשיב למומחים פה ולבקש את עזרתכם בבניה... אז... כנראה שאני צריך הכל שזה כולל: לוח - תמליצו מעבד - תמליצו זיכרון - הבנתי שיש היום בשוק תכנולגיה של DDR2 הרדיסק - עד 250 כרטיס מסך - בין הטובים צורב די וי די (דו שיכבתי או איך שלא קורים לזה, בקיצר שיצרוב לי עד 8.5 G) וזהו נראה לי... ציוד הקפי יש לי אם אפשר פחות מ-6000 ש"ח זה יעזור לי מאוד מארז זה לא משנה נכון? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד לצעירה כאשר הדגשים הם משקל קל, שימושים בסיסיים (מעט תכנות ב-C++ ו-JAVA), אמינות לזמן ארוך. * מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט, צפייה ביוטיוב, חיבור לטלוויזיה וצפייה בסרטים. * גודל המסך? 13.3 או 14", לא יותר. * רזולוציית המסך? 1366X768 או יותר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עד 1.8, כאשר ראינו כמה באיזור ה-1.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה, עדיף. מוכנים ללכת עם מחשב עם מעבד חסכוני U. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם…
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
נא המלצתכם על מחשב נייד ועל טאבלט על המחשב הנייד לענות על דרישות אלה: - גודל המסך 13-14 אינץ' - מסך מאט - עדיפות לדיסק SSD - מחיר בין 2000 ל-2500 ש"ח - שימושים: שימושים ביתיים ומשרדיים - אינטרנט, וורד, אקסל וכד' - קל משקל (במידת האפשר ובהתאם למסגרת התקציב)
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-