עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מסך "13 בערך, מיועד לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, שום דבר משמעותי), אמור להריץ Windows 7. אין תקציב ספציפי, אני מניח שכמה אלפים בודדים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם, בעוד חודש אני טס לארה"ב ורוצה לרכוש שם נטבוק בניו יורק בגודל לא יותר גדול מ11 אינץ . אני טס הרבה, ככה שאני צריך שנטבוק יחזיק כמה שיותר זמן בלי טעינה(שימושים סרטים\מוסיקה\תמונות\אינטרנט), אבל מצד שני רציתי גם קצת לעבד עליו תמונות לא עם פוטושופ, מה שהוא יותר קל כמו lightroom,ככה שאם יהיה ליבה כפולה יהיה טוב(ראיתי שיש עכשיו כאילו נטבוקים גם, או שמעבד עם לבה בודדת אבל חזק) יש כל כך הרבה עכשיו נטבוקים שרשום אליהם שמחזיקים 10-13 שעות, האם יש משהו שאפשר למצוא לי , האם יש מחשב שיכול למשל להחזיק דברים כבדים (כמו נגינת סרטים) משהו כמו 7-8 שעות ללא טעינה ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by TaVoR,

אהלן, המון זמן לא הייתי כאן בפורום.. צריך את עזרתכם. 1. מה התקציב המקסימלי? האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך - לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - משחקים באופן קבוע. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים - יש מסך כבר, הרזולוציה המקסימלית 1920X1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד - COD, NFS, FIFA, בעיקר המשחקים החדשים שעתידים לצאת שדורשים מערכת ברמה גבוהה. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - גבוהות. 3. האם יש צור…

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  4. http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5568 אני חושב שזה המחשב הכי מציאה במחיר שנע בין 2500-3500 ויש גם 3 שנים אחריות שזה בכלל מציאה מה אומרים לקנות או שיש מציאה אחרת?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by tryf,

היי יש לי dell latitude d820 עם 1 גיגה זיכרון ואני מריץ XP התקנתי אנטיוירוס AVD והמחשב שלי ממש איטי. אני צריך המלצה לאנטיוירוס חינמי קל מאוד. כזה שלא יצרוך הרבה מעבד וזיכרון בזמן עבודה שוטפת. אשמח לקבל המלצות

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. תודה רבה מראש למי שיטרח ויעזור לי, זה באמת חשוב לי. * מטרות המחשב? תכנות בתוכנות כבדות, שימוש שגרתי (אינטרנט וכו') ופה ושם סרטים (משחקים לא ממש מעניינים אותי וגם לא קריטי לי שיהיה סאונד מפלצתי ואייכות סרטים היסטרית.) * גודל המסך? 13.3 או 14.1 * משקל רצוי? מקסימום 2 קילו ורצוי כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כאן זה עניין רגיש, חיי סוללה ארוכים ככל האפשר, זה פרמטר מאד חשוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) שאוכל לחבר למסכי מחשב. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? באמת לא קריטי, נגיד שלפחות 160.. גם 320 ומעלה יתקבל בברכה. * צורב DVD? לא קריטי שיהיה כונן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה …

7. Started by mazinya,

אני שוקל לקנות את המחשב הנ"ל אך עפ"י שיטוט באתר זאפ המחיר שלו הוא מעל 3000 ש"ח. 1. האם כדאי כבר לרכוש בחו"ל? החנויות בארץ נותנות אחריות בינלאומית לשנה בלבד שזה גם ככה מה שמקבלים גם בחו"ל ככה שמבחינת האחריות אני לא רואה שזה משנה משהו. 2. האם יש אתרים מומלצים להזמין מהם את המחשב מחו"ל ומה המיסים שאצטרך לשלם על המחשב בארץ? (מכס/מע"מ) תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by israel_gt,

אני רוצה לקנות מחשב שמיועד לגיימינג הסכום 4.8K הקנייה מתבצעת בKSP רק קופסה בלי מסך מקלדת ועכבר תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  9. שבוע טוב, ביום שני הזמנתי מחשב חדש בשבילי לשימושים רבים כמו גיימינג קל וכבד מדי פעם, גלישה אינטרנט וסרטים. מה דעתכם? : מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box ₪843 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ965FBGMBOX לוח אם Gigabyte GA-870A-UD3 ₪542 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950810 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪296 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ כונן קשיח Corsair SSD Force 2.5" 40GB SATA2 ₪672 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CSSD-F40GB2 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-8-7-24 Eco ₪483 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pi…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by kop,

ערב טוב ושבוע טוב לכולם.. אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואני צריך את עזרתכם.. ההבנה שלי במחשבים לא גבוהה במיוחד לכן יכול להיות שאשאל שאלות בסיסיות כדי להבין ולעשות את הרכישה הטובה ביותר עבורי.. אני מעוניין במחשב בעיקר לשימושים בסיסיים כמו WORD, אינטרנט, הורדות, צפייה בסרטים מוזיקה. אבל אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק ומספיק איכותי כדי שתהיה לי האפשרות לשחק במשחקים ברמה טובה ומהנה. הגודל הרצוי הוא סביב ה-13-14 אינ'צ משקל- כמובן שהייתי שמח שישקול כמה שפחות אבל אם זה משקל קטן יותר בצורה לא משמעותית מעלה בצורה משמעותית את המחיר אז אפשר להתפשר. קישוריות- אני צריך חיבור אינטרנט סביר, לא חייב משהו מדהים, משהו שיספיק לשימושים יומיומיים רגילים. כמובן שאחריות היא דבר חשוב ועליו אי אפשר …

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  11. שלום לכולם כעיקרון במקור רציתי לקנות סטרימר אך מכיוון שאין בשוק סטרימר המאפשר גלישה מלאה אלא רק גלישה קבועה ביוטיוב או בפייסבוק, אז אני צריך מחשב נייד שיהיה מחובר באופן די קבוע לטלוויזיה בחיבור HD למטרות הבאות: גלישה מלאה, צפייה בסרטים ואולי תכני HD. המחשב צריך להיות עם צג קטן כמה שיותר קומפקטי נושא מאוחד חשוב הוא צריכת החשמל ולכן אני מחפש מחשב שאוכל לחבר אותו לחבר באופן ישיר כך שהמצבר שלו יחזיק מעמד לאורך טווח. יש המלצות? אשמח לעזרה מהמומחים תודה רבה לא פירסמתי תקציב כי אני לא יודע כמה עולה מחשב הכולל את הפיצ'רים האלו

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by benr,

חבר שלי רצה לקנות מחשב מאייבורי (בנוי על מעבד i3, משהו באזור 1900 ש"ח). אמרתי לו שלא ילך לאייבורי בתור התחלה והמלצתי לו שהוא יכול גם בשקט ללכת על AMD ולחסוך עוד כסף. השימוש של המחשב זה בגדול רק אינטרנט והורדת סרטים. מה שכן חשוב שיהיה לוח אם עם כרטיס מובנה די חזק שיוכל לנגן סרטי 1080 ללא בעיות ומן הסתם גם יציאת HDMI שיוכל לחבר את המחשב למסך LCD אם הוא ירצה.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  13. היי בשעה טובה קניתי מחשב חדש: תגידו תתחדש Intel Core i5-760 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 Gigabyte GA-P55-UD3L OCZ SSD Vertex 2 60GB Samsung Spinpoint F3 1000GB Sapphire ATI Radeon HD6870 1024MB DDR5 Seasonic S12II 620W CoolerMaster CM 690 II Advanced Dell 22" 2209WA 5ms

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  14. שלום לכולם מחפש נייד לצורכי אופיס ואינטרנט (אני מניח שמעבד t4500 יספיק לצרכים האלו). בתקציב של 2500 ש"ח (ניתן לחרוג גם עד 2800 ש"ח אם זה עם אחריות ארוכה משנה). בכרחי שיהיה עכבר לא עם משטח אלא עם כדור כמו שהיו בדגמי t41/r50 וכדומה של ibm בזמנו. האם קיימים עדיין ניידים עם עכברים כאלו ? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  15. אהלן אחרי כמה שנים של הפסקה החלטתי לחזור לעניינים עם מחשב נורמלי שישמש אותי למשחקים, וכל שאר הפרטים השוליים (אינטרנט סרטים וכו'). השימוש העיקרי- משחקים. תקציב- 2500 שקל, אפשרות לחריגה קטנה אם מדובר בחלקים ששווים את התוספת (נניח עד 200 ש"ח חריגה). תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. האם זה נכון שעדיף שההארד דיסק יהיה כמה שיותר ריק מלבד התקנות ו-ווינדוס כדי שהוא יהיה מהיר יותר?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  17. פוסט ראשון (הפוסטים הבאים ממוקדים יותר לכיוון מה נדרש ומהן ההעדפות):

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by civic,

יש לי מחשב נייד HP עם עכבר אלחוטי... מפריע לי להקליד הפד של העכבר האם ניתן לכבות אותו ? ואיך ?

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by A.j.23,

רוצה לקנות מחשב לחדר, בעיקר למשחקים וניגון מדיה. אני מתכנן לשים תמסך על שולחן ושאני אוכל לשלוט מהמיטה ( אלחוטי).. 1. התקציב שלי 5000שח אפשר לחרוג עד 100+-. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : בעיקר למשחקים, אין צורך לעיבוד גרפי וכאלה... א) אינטרנט, סרטים ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אני רוצה מסך גדול, מינימום 27 אינץ' * COD NFS.... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד: גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי: אני רוצה שתהיה שליטה מרחוק. מקלדת אלחוטית, עכבר אלחוטי, רמקולים 2.1 (טובים אבל). 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט: כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 : 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק : לא 8. האם יש צורך לכלו…

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  20. מטרות המחשב: בעיקר עבודה משרדית ואינטרנט, מעט תיכנות בסיסי ומשחקי קומפי לילדים. מערכת הפעלה Windows7 32 ביט- אני מודע לכך שלא אוכל לנצל כרגע את כל הארבע גיגה זיכרון. יש לי מסכי 19" של סמסונג SyncMaster 930B כניסת DVI\VGA ו-SyncMaster 913N כניסות VGA לדעתי אוכל להסתפק בכרטיס המסך של לוח האם - בכל מקרה אם יהיה צורך תמיד אוכל להוסיף בהמשך (במגבלות ספק הכוח). בסה"כ לא מחפש אופציות שידרוג. תקציב: עד 2300 ש"ח. המחירים מחנות KSP אני לא סגור על ספק כוח ומאוורר למעבד. אני מודע לחשיבות של שניהם ואשמח להמלצות על דגמים טובים במחירים סבירים - אולי מחנויות אחרות. CPU: Intel Core i5 650, 3.2GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray - 815 NIS Motherboard: Gigabyte H55M-D2H s1156 Core i3/i5/…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום , הייתי מעוניין לקבל הצעת מחיר למפרט מחשב עד סכום של 2500 ש"ח. אני לא מבין גדול במחשב כלל , אבל מה שחשוב לי אלו הדברים הבאים: 1.מארז מאיכות טובה- ושקט. 2מעוניין במחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו , על מנת שעוד שלוש שנים אני לא יצטרך לקנות חדש אלא פשוט לשנות/להוסיף חלקים. 3.שתהיה יציאה דיגיטלית לא אנלוגית למסך ( אין לי עוד מסך זה אני אחפש תוך כדי..) לא לחוץ על כרטיס מסך יכול להיות OB. 4.יציאה של ESATA , שעוד יומיים וחצי ... שנצטרך יציאה כזו אז היא תהיה לי זמינה. תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום חברים יקרים, אנא עזרו להרכיב מפרט על פי דרישות הבאות: 1. תקציב - עד 3000 ש"ח עדיף לא לחרוג. 2. מיועד לעבודה ב- AutoCAD, וקצת Photoshop עם תוכנות לעריכת תמונות שונות. השימוש די תדיר. 3. יש צורך במחשב שלם עם ציוד היקפי מלא כולל מסך, מקלדת, עכבר רמקולים הכי פשוטים. מסך 19 או 20 אינץ' לא רחב. אין העדפה מסויימת למסך, לא תהיה עריכה גרפית מדוייקת או משהו כזה. 4. שקט לא ממש חשוב. 5. אם במחיר הזה יכנסו רכיבים המאפשרים oc אז מעולה ואם לא, אז לא. 6. מעדיף לרכוש מ- skypc בראשל"צ. 7. שונות: אני מעדיף לשים 4 ג'יגה RAM (אם מתאפשר במסגרת התקציב) שלא אצטרך להתעסק ולהוסיף בעתיד. 500GB קשיח יספיקו, אבל אם אפשר אז 1TB. תודה רבה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מחפש נייד לשימוש פרטי, אינטרנט ומשחקים קלים . האם מומלץ לקניה ? איזה צבע כדאי לקחת, הבנתי שיש שחור כחול ולבן, יש המלצה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום חברים, לצערי הנסיון שלי בהכרות עם מפרטי מחשב והציוד העדכני בשוק השארתי אי שם בתקופת פנטיום 5 ולכן אבקש סייוע שלכם. אני מעוניין במחשב למטרות משחקים בלבד(יש לי מחשב נייד לכל שאר הצרכים). שום דבר אחר, אי לכך אני לא זקוק לצורב למשל, מספיק לי קורא DVD. למרות זאת אני לא רוצה להשקיע בסאונד בשלב זה ולכן ביצועיי שמע בסיסיים מספקים לי. אין לי צורך ברמקולים, מקלדת ועכבר. המטרה הראשית היא מחשב בעל כרטיס מסך חזק עם צג 22-24 אינצ' טוב ומעבד/זכרון שתומכים בזה. לא צריך משהו מופרע ל10 שנים קדימה כמו כן היתי רוצה מאוד להנות ממסך עם יכולת רענון של 120 וכרטיס מסך שתומכים בתלת מימד (עם משקפיים כחול-אדום) שזו להבנתי אופציה אפשרית בdirectx10 עבור רוב המשחקים החדשים (אני משחק כרגע בעיק…

25. אני מעוניין במחשב העונה לצרכים האלה : 1. תקציב עד 5,500 ש"ח 2. השימושים הצפויים הם בעיקר תכני HD , משחקים , ופעילות שותפת על המחשב . א) התוכנות העיקריות הם בעיקר PHOTOSHOP ו תוכנה לצפייה בסרטי HD , לא מעבר ... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * יש לי מסך ! SAMSUNG 226BW עם רזולוציה 1680X1050 . לא מתוכנן החלפת מסך ! * המחשב מיועד לכל המשחקים הכי חדשים שיוצאים ... *אני מעוניין שהמחשב יריץ לי משחקים על האיכות הגבוהה ביותר , אני אחד שאוהב גרפיקה ומתלהב מכל דבר קטן ! 3. הציוד ההיקפי שאני צריך הוא רק רמקולים למחשב , מתוכנן לקנות רמקולים 5.1 שיהיו לי גם לסרטים ... 4. לא צריך במפרט צורב ! קניתי השבוע אחד חדש !. 5. המחשב נמצא בחדר השינה שלי , לכן אני צריך שה…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים