עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מנסה להרכיב מפרט לחבר שצריך מחשב לאינטרנט ומשחקים, הבעיה היא כמו תמיד תקציב ובמקרה הנוכחי התקציב זעום. הוספתי שתי תמונות של המפרטים שהרכבתי, המפרט נשאר זהה רק המעבד והלוח משתנים.. ההתלבטות בגדול היא בין פנטיום D 820 (הכפול ליבה) לAMD 3500+ החד ליבה.. כמובן שאם היה לי עוד כמה ג'ובות הייתי שם את ה 3800X2 אבל זה כבר מייקר בצורה דרמטית בשבילו.. אני אישית נוטה לכיוון פנטיום כפול הליבה בגלל היותו כפול ליבה, מה שיעזור לו בעתיד כשייצאו יותר ויותר אפליקציות שיינצלו אותו.. אשמח לקבל כל דעה בנושא ועוד יותר אשמח אם מישהו יצליח להרכיב מפרט יותר טוב מזה (שוב - עד 3000 ש"ח) כשחובה מKSP.. תודה!! [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  2. שלום לכולם, מה עדיף? נייד הברידי בעל שני כוננים (1TB5400 + 255GB SSD) או נייד בעל כונן SSD בנפח 1TB? האם מדובר רק בשאלה של עלות כספית, או שלעיתים יש יתרונות לנייד הברידי על פני נייד בעל כונן SSD גדול? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  3. Started by lompy,

זקוק להמלצה למחשב נייד לשימושי אופיס,אינטרנט והכי חשוב MATLAB קיימת אפשרות בזמן הקרוב לקנות מארה"ב לקחתי לדוגמה את LENOVO N100 שעולה בארץ 5600 שקל ובארה"ב אפשר למצוא אותו ב 2000 שקל פחות!! הבנתי שבארץ משלמים רק מע"מ ועוד אפשר לקבל החזר מס על המע"מ שלוקחים לי בארה"ב וזה יוצא ממש משתלם אם זה ככה אז קודם כל אני רוצה לדעת עם זה נכון חוץ מזה המלצה ללפטופ בארץ במחיר הזה או מארה"ב במחיר הזה וזה במידה ויש אחריות בינלאומית שאפשר לממש אותה גם בארץ אני ממש אודה למי שיכול לעזור ויש לו נסיון בזה כי אני לא מבין בזה כלום

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  4. . מה התקציב המקסימאלי? 6K (מוכן לחרוג) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? (תמיד נחמד לחסוך, תלוי על חשבון מה) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? (עד 1K) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? (משחקים משחקים משחקים.. ואולי ממש מעט תכנות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (כל מה שיוצא: elderscrolls online, crysis3 וכל דבר חדש ונחמד...) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (גודל מסך 23 אינצ, כיום עובד על 1920 על 1…

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  5. הי חברים זקוק לעזרכם. מחפש לידידה לפטופ משתלם. שימושים עיקריים: אינטרנט, סביבת אופיס, תוכנות שונות (לא גרפיקה) תודה מראש !!

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  6. שלום לכולם... חבר שלי עומד לקנות מחשב חדש בתקציב 7,000 ש"ח כולל הכל חוץ מצורב (כיוון שהוא מקבל מתנה צורב 52/24/52 של SONY מנטויזיון). הצרכים שלו הם: משחקים כבדים, עבדות, אינטרנט, קולנוע ביתי לחדר והכי חשוב המחשב ממש לא ל- OC לכן הוא לא צריך שום גוף קירור או מאוורר או כל מה שיכול להיות קשור ל- OC. המפרט למחשב שאני חשבתי עליו הוא: מעבד:AMD Athlon XP 2500+ Barton לוח אם:ABIT NF7 v2.0 nForce2 זיכרון:Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 CL2.5 ארד דיסק:Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer כרטיס מסך:Powercolor Radeon 9700 128MB DDR כרטיס קול:Hercules Fortissimo III 7.1 כונן דיסקטים:TEAC 1.44MB 3,5" כונן דיוידי:TOSHIBA DVD-ROM 16/48 מסך:17" LG F700P NEW Flatron Monitor + USB Hub מקלדת…

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  7. פריט דגם אחריות מחיר מעבד Intel Core 2 Duo E4400 כל החיים 660 ¤ לוח אם Gigabyte GA-G33M-DS2R 3 שנים 645 ¤ תוספת לוח אם GIGABYTE SPDIF AUDIO CABLE 12CR1-1SPINO-11R IN & OUT - 50 ¤ זיכרון CORSAIR VS2GBKIT667D2 DDR2 2GB (1GBX2) 667MHZ CL5 VALUE כל החיים 480 ¤ כ. מסך GIGABYTE GV-RX26T256H RETAIL RADEON HD2600XT PCI-E 256MB 3 שנים 675 ¤ דיסק כשיח Western Digital WD5000AAKS 500GB 3 שנים 605 ¤ צורב DVD LG GSA-H62N X18 Black שנתיים 180 ¤ קירור למעבד ARCTIC COOLING Alpine 7 6 שנים 65 ¤ מארז 300W Compucase-HEC 6K31 Mini Tower שנה 250 ¤ כ. לכידה WinTV-PVR-150 MCE kit כולל שלט 360 ¤ סה"כ יוצא לי המחשב 4245 ש"ח (לא לפי חישוב של המחירים המצויינים.. כי אני קונה מחנות …

• 12 תגובות
    • 952 צפיות
  8. Started by Simple-Plan,

1. תקציב מקסימלי 6 וחצי מינימום 5 (לא כולל מסך) 2. שימוש המחשב : בעיקר גיימינג ואחריזה גרפיקה ותכנים בHD (משחקים כמו : battlefield CRYSIS ) גודל מסך 16:9 FULL HD 3. ציוד הקפי : עכבר ורמקולים 4. שלא יהיה רועש מדי אממ נגיד 8 7 5. בלי OC 6. בלי מערכת הפעלה, והרכבה בחנות 7. איזור מגורים : קריית אונו והסביבה (כרגע ראשון לציון) 8. כמה שיותר חיבורי USB (וUSB3) וזיכרון בכונן קשיח משו כמו 1T 9. אולי יהיה שדרוג עתידי מקווה שלא החסרתי כלום

• 12 תגובות
    • 952 צפיות
  9. ידידה שלי עורכת דין זקוקה למחשב נייד לעבודה משרדית בלבד. המחשב ינוייד רק בין הבית והמשרד, בשלב ראשון ללא ציוד היקפי נוסף. גודל מסך: 15 ומעלה עם ציפוי מט (עדיפות לרזולוציה 1600X900 ומעלה, אלא אם כן זה מקפיץ את המחיר משמעותית) מקלדת: דגש על מקלדת נוחה (לטעמי בסגנון של מקלדת THINKPAD סדרה T) משקל: פחות קריטי סוללה: לא קריטי בכלל כונן קשיח: לפחות 300 רצוי 500 CD: דרוש OS: דרוש אחריות: 3 שנים באתר הלקוח אין דרישות מיוחדות אחרות תודה

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  10. שלום חברים! חבר טוב שלי שעוסק בעיצוב גרפי שרף לעצמו את המחשב הוא צריך מחשב חדש (בלי מסך כמובן) בהקדם האפשרי. אני בדיוק תפסתי אותו לקראת רכישה ב NANA ואתם יכולים לנחש לבד איזה מחשב הוא היה קונה מהם. ברגע זה הוא קצת תפרן ולכן התקציב לא ממש בשמיים, האם מישהו יכול לעזור לי לעזור לו למצוא משהו מתאים? בגלל שהוא לא מתעסק בכלל בתלת מימד אז אני מנחש שכרטיס מסך בנפרד לא חיוני? על פי ההשערה שלי, הוא צריך מעבד חזק לוח אם טוב ולפחות GB 2 RAM כמובן שאם כול זה הוא צריך מארז, זיכרון, וצורב DVD תודה רבה על העזרה דודו

• 13 תגובות
    • 952 צפיות
  11. מומחים יקרים שלום. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני צריך את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך ולוח אם. איזה משתי לוחות האם הבאים יותר טוב ולמה? (המחיר כמעט זהה) GIGABYTE - G1975X s775, 975X, HDaudio, SATA2, GBL פרטים ניתן למצוא כאן: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1955&ProductName=GA-G1975X ASUS - P5WD2-E Premium s775, 975X, HDaudio, SATA2, GBL פרטים ניתן למצוא כאן: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=248&model=981&modelmenu=1 איזה משתי כרטיסי המסך הבאים יותר טוב ולמה? (שוב המחיר כמעט זהה) ASUS - Radeon X1600XT Silent 256MB, DVI, VIVO, PCI-E פרטים ניתן למצוא כאן: http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&amp…

• 12 תגובות
    • 952 צפיות
  12. Started by kuri,

שלום אני מחפש מחשב נייד שיתאים לשימושים הסטנדרטיים של רוב המשתמשים (אופיס, MP3, צפייה בסרטים, פוטושופ, אי-מיול, אינטרנט וכו') אין לי צורך במפרט להרצת משחקים. מתלבט בין 14 אינץ ל15 אינץ עם נטייה לכיוון ה-14 אינץ. מעוניין ב1 ג'יגה זיכרון פנימי, 80 ג'יגה זיכרון. אשמח לקבל המלצות על מחשבים התואמים את הדרישות הנ"ל. שאלות נוספות: האם כדאי לקנות כפול ליבה או שמספיק לי סדרת M? אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הבא ממי שמכיר (בנוגע לאיכות המסך, נוחות השימוש, עמידות - לוקח איתי את המחשב ללימודים) HP DV2014EA תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  13. שלום... אחותי מחפשת מחשב לצורכי עבודות מסיביים של פוטושופ ברמה מתקדמת ותוכנות עיצוב כגון : 3dmax , solidworks , flash , ilustrator המחשב צריך להיות חזק ברמה של עבודה מאומצת התקציב הוא 4700 שח וברצונה גם מסך בדוגמת samsung 2243bw לא מתוכנן OC ורצוי לא לחרוג מהתקציב יטופלו בקבצי תמונות גדולים [לא יודע בדיוק גודל הקבצים] אין צורך להוסיף מערכת הפעלה ומחפשת לקנות באיזור רמת גן ממתין לעזרתם תודה....

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  14. Started by buuhaa,

שלום. הווינדוס קורס לי ואני רוצה לפרמט את הנייד. יש מחיצה שלמה של RECOVERY במחשב ואני מבינה שאיתה אני אמורה להתקין מחדש (לא קיבלתי שום דיסק התקנה). כבר גיביתי את כל החומר שחשוב לי. אבל אני לא יודעת איך לעשות את זה (אני יודעת לפרמט מחשבים בדרך הרגילה ללא שום בעיה) . זקוקה להדרכה מכם. תודה רבה.

15. Started by asafmanor,

שלום, מחפש מחשב נייד לצעירה כאשר הדגשים הם משקל קל, שימושים בסיסיים (מעט תכנות ב-C++ ו-JAVA), אמינות לזמן ארוך. * מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט, צפייה ביוטיוב, חיבור לטלוויזיה וצפייה בסרטים. * גודל המסך? 13.3 או 14", לא יותר. * רזולוציית המסך? 1366X768 או יותר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עד 1.8, כאשר ראינו כמה באיזור ה-1.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה, עדיף. מוכנים ללכת עם מחשב עם מעבד חסכוני U. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם…

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  16. Started by z X-Ray,

1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:OVERWATCH,DAYZ,GTAV וכל החדשים בהמשך -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  17. ZiggyMan תודה שהפנית את תשומת ליבי לשאלון שבעוגן, אני אפתח את הנושא מחדש בצורה המתבקשת.

18. אוקיי אז זה הולך ככה יש לי תקציב של בערך 5500 שקל לקנות מחשב חדש בלי מסך כרטיס מסך אני רוצה ודי חייב (אני קצת משוגע בקשר לזה) את ה- Radeon 9800 XT 256mb שזה רק עולה בסביבות ה-2700 שקל :-\ בדקתי מחירים ב- KSP והגעתי למסקנה שהמעבד שאני אקנה זה: ?P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775 שמחירו נע בסביבות ה-1100 שקלים. זכרונות אני הולך על 512 MB רק חבל שאין לי מושג מה בדיוק כל הדברים שבאים יחד עם זה (כל מה שרשום ליד... אני קצת חדש בנושא) אז אם אתם יכולים לעזור לי אז אני ממש אשמח. לוח אם: Asus P-4P800 Delux sb,SATA,GBL? תגידו לי מה אתם חושבים כונן קשיח: Western Digital ?120GB SATA? וכרטיס קול ממש לא אכפת לי... רק לא יהיה מובנה על הלוח אם (חבר שלי אמר לי שזה ממש גרוע) …

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  19. Started by danielblum,

* מטרות המחשב? לימודים ומשחקי ספורט כדוגמת פיפא NBA2K ומנג'ר * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל15.6 אפשר גם קטן יותר לא חשוב מסך * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא מבין בזה אודה לכם אם תכוונו אותי לפי צרכיי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) בסביבות 5 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) רק HDMI גם לא…

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  20. Started by misho,

אני זקוק למחשב בתקציב 6K, כולל OC בינוני עד משמעותי וללא ציוד היקפי. מחשב למשחקים לא כולל מסך,ולא כולל צורב.

• 12 תגובות
    • 952 צפיות
  21. שלום אני מחפש מפרט למחשב גיימינג- למשחקים כבדים וסרטים. רצוי מאוד: -מעבד ארבע ליבות (לא משנה אם של אינטל או AMD) -2GB RAM לפחות (עם אפשרות להרחבה ל4GB) -כרטיס מסך חזק (אין לי מושג מה טוב) -1TB הארד דיסק ראיתי את המפרט שמפורסם באתר פה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133336&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D שעונה כמעט על כל הדרישות. השאלה היא האם הוא מדויק ועדכני, והאם השינויים שכתובים בסוף עדיפים (או שינויים אחרים?). יש לי מסך 19'', שאולי אחליף במסך רחב 22''-24'' בשנה-שנתיים הקרובות. תודה נ.ב: האם ניתן בתוך התקציב שלי להכניס כרטיס קול סביר להקלטות של גיטרה, קלידים וכו' (כזה עם חיבור אודיו גדול- PL)?

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  22. Started by pp12,

העם ג'יפורס 8800 GTS יצא בישראל והעם שיווקו אותו בחנויות? ומאיזה חנויות אפשר לקנות אותו?

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  23. רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא ואם יש לכם הצעות או משהו בבקשה תגיבו! מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1046 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤681 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤2164 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤1685 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS ¤417 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤203 זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-6400C4 ¤900 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤44 מארז: NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU ¤539 ספק כוח: ENERMAX LI…

• 12 תגובות
    • 952 צפיות
  24. Started by oferm,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 ומעלה, מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? מקסימום 1.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) מינימום 4 שעות לפחות * האם יש צורך ב…

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  25. שלום! המחשב ישמש לתוכנות עריכה גרפית: פוטושופ, פריהנד אילוסטיטור וכו'. אין צורך בכונן DVD/ דיסקטים ואני רוצה HD אחד של 500GB. כמו כן, אני רוצה שתהיה יציאת TV-Out. המחשב לא מיועד ל-OC. ואני מעוניין בהרכבה של המחשב. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.