עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yaloner,

לפני חודש בערך התעניינתי לגבי קניית לפטופ חדש והמליצו לי לחכות לירידות המחירים של ספטמבר. האם ירידות המחירים כבר כאן או לחכות עוד קצת?

2. * מטרות המחשב? סרטים/אינטרנט/אופיס/קצת עיבוד תמונה * גודל המסך? 14, לא משנה מאט או מבריק * רזולוציית המסך? היה נחמד למשהוא מעבר ל 1366 אבל מתחת לFULLHD, הבעיה שזה לא ממש קיים אז נסתפק ב1366 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מסך מגע זה נחמד אבל לא נחוץ * משקל רצוי? מתחת ל1.8 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות אמורים להספיק, כמה שיותר יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם היה אפשר להכניס בתקציב SSD 256 היה אידיאלי, אבל זה כנראה לא אפשרי אז כנראה נעדיף 500GB + SSD קטן * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם…

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  3. Started by Mics,

יש ביד את המערכת הבאה: מעבד: Intel E6300 לוח אם: Abit ib9 זיכרון: 2x2 GB G.skill DDR2 (נכון להרגע) כרטיס מסך: Nvidia geforce 7600gs *ספק יוחלף ל400~450W. המחשב אמור להמשיך ולהריץ משחקים קלים. איזה כרטיס מסך יד2 ובאיזה טווח מחירים כדאי לי לקנות?

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  4. Started by sababag,

שלום לכולם , אשמח לקבל מידע וחוות דעת על מחשב לצורך עיקרי במשחקים ( WOW בעיקר ). אני גר באיזור הוד השרון ואשמח לקבל מידע על חנויות שנמצאות באיזור . 1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כמובן שאשמח לחסוך אך לא ממש משנה אם החריגה קטנה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ?בעיקר משחקים שלא דורשים ""מחשבפלצת" ותכני HD (אני משחק בעיקר WOW)אך אשמח אם המחשב יריץ את DIABLO2 לכשיצא ;D 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?אין צורך - כרגע יש ברשותי עכבר ומקלדת של חברת RAZER ומסך שרכשתי לפני חודשים 22אינץ LED של AOC 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ?יש ברשותי את הכונן תקליט…

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  5. Started by מאפיונר,

ללא ציוד היקפי (מסך רמקולים מיקלדת ועכבר) ושהמחשב יריץ משחקים כבדים ושיהיה סבבה ומעבד של intel לא amd תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  6. היי קניתי את המוצרים הבאים Intel® Core™ i7-5930K Processor GIGABYTE X99 Gaming G1 WiFi Intel® SSD 730 Series (480GB, 2.5in) Crucial 16GB DDR4 אני רוצה להמשיך את המחשב זה מה שחסר לי מארז איכותי ושקט ומרווח אולי FULL ATX מאוור איכותי למעבד ספק כוח מספיק חזק כרטיס מסך ממוצע רק להצגה בפוטושופ ד. קשיח נראה 2 TB צורב . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד לא נכבה ב) במידה והמחשב מיו…

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  7. Started by shdrthki1,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22 אינצ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט…

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  8. Started by Dave85,

שלום. אני מחפש מחשב נייד שיהיה גם מחשב עיקרי, שיאפשר לי הרצה של מספר יישומים במקביל והרצה של סרטים ב FULL HD, רצוי בגודל של 13 אינץ'. אחרי סקירה של השוק צמצמתי לכמה אופציות: Dell Studio XPS M1340 / SX13-163 - http://www.trustedreviews.com/laptops/review/2009/06/30/Dell-Studio-XPS-M1340-from-PC-World/p4 Sumsung q320 - http://www.trustedreviews.com/laptops/review/2009/05/19/Samsung-Q320---13-4in-Laptop/p1 Hp dv3510nr (dont know if they still sell it) - http://reviews.cnet.com/laptops/hp-pavilion-dv3510nr/4505-3121_7-33309970.html משום מה לא הצלחתי למצוא דגם מדף עדכני של HP שמקביל לדל או לסמסונג. יש להם רק את ה DV3-2155MX שהוא חלש יותר מרוב הבחינות. (וגם זול יותר בהתאם). ויש…

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  9. Started by hedva,

במוממלצים עד 2000 ש"ח מופיע http://hwzone.co.il/specslist/view/33/ חשבתי להחליף את המעבד המומלץ Amd Athlon64X2 (AM2) 4800 2.5GHz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box במעבד הזה AMD ATHLON 64 4850e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX עם הלוח ASUS M3A78EMH HDM מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 987 צפיות
  10. קניית מחשב נייד לעבודה נוח סרטים זול מהיר וקנייה במקום לא בהזמנה . צריך גם מפרט טכני וגם חנות ומחיר ושיטות של קניה בהנחה עם זה דרך כל מיני קופונים חבר הסתדרות המורים או משה.ו העיקר זה מפרט המחשב.!

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  11. שלום רב, לצורך ניתוח מסדי נתונים מורכבים מאוד אני צריך מחשב חזק העונה לדרישות הבאות: מעבד מעל 6 ליבוד, רצוי 8. (אני חושב ש-i7 extereme או רגיל יספיקו , אני פשוט לא מכיר מה הכי חזק היום או בין החזקים) זיכרון 32GB RAM לפחות - כיום יש מחשב של 16GB שלא מספק את הסחורה עקב האנליזה המורכבת של הנתונים. מה המקסימום זיכרון שלוחות אם סטנדרטיים מאפשרים? איחסון - 1-2 TERA של כונני SSD מהירים. אלו הדרישות העקרוניות, אין צורך בציוד היקפי כמובן או במסך. כמובן מארז מאוורר טוב וספק כוח שיחזיק את זה (לא צריכה להיות בעיה מיוחדת כי אין כרטיס מסך). תודה נ.ב אין בעיה לנצל את כל התקציב ואף לחרוג במעט אם נדרש.

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  12. היי אז קודם כל, אני חייב לציין שכל הפוסט הזה לא היה נכתב אם אפל היו בני אדם. אין ספק שהמחשב המושלם בשבילי הוא macbook touch אבל, אפל כמו אפל, לא מוכנים לייצר אחד כזה בינתיים (למרות שמועות ששמעתי לגבי אפריל 2011.. למרות שלא נשמע הגיוני היות והאייפד 2 יצא רק עכשיו והם עוד רוצים למכור אותו קצת). אני צריך את עזרתכם. המצב שלי הוא כזה: אני חייל משוחרר שצריך לקנות לפ-טופ. אני רוצה לפ-טופ על מנת לגלוש באינטרנט, לבנות אתרי אינטרנט (אולי..), לתכנת קצת (רק אפליקציות שימושיות לעצמי וכאלה, תיכנתתי מספיק בצה"ל ואין לי כוח לזה כרגע). לראות סרטים, לקרוא המון ספרים אלקטרוניים, ולהשתמש בו כמחברת באוניברסיטה (חשוב שהטאץ' יתאים לכתיבה איכותית, שיהיו לי מחברות יפות. לא רוצה להיתקע עם טאבלט חצ…

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  13. שלום לכולם, אני זקוק לייעוץ בבחירת מחשב לשימוש כתחנת מדיה ביתית. המחשב יושב באופן קבוע בסלון ומחובר לטלוויזיה, לפיכך נדרש שיהיה קטן ככל האפשר. על המחשב להיות בעל נפח הארד-דיסק גדול (כ-750 ג'יגה לפחות). ייעודו המרכזי הוא לאחסן כמויות גדולות מאוד של תמונות (כ-100,000 כיום), קבצי מוסיקה וסרטים. בנוסף המחשב משמש לגלישה באינטרנט ולכתיבת מסמכים, ובמקרים רבים נדרשים חלונות רבים הפתוחים במקביל. המחשב אינו משמש כתחנת משחק למשחקים הדורשים משאבים רבים. יציאות נדרשות - HDMI, VGA, כמובן USB3. יש צורך בצורב DVD. אין צורך במערכת הפעלה שתגיע עם המחשב - אטפל בזה בעצמי. לגבי התקציב - עד 2000 ש"ח. כמובן שעדיף כמה שיותר נמוך..... תודה רבה וחג שמח! עמית - - - תגובה אוחדה: - - - המליצו ל…

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  14. אני עובד הרבה עם האינטרנט, אופיס, תכנות, קצת פוטושופ ברמה מאד בסיסית. אני נוסע הרבה, והרבה בתחבורה ציבורית, עובד לא מעט ברכבת. מה דעתכם על המחשב הזה? http://dutycom.co.il/Lenovo-IdeaPad-S310-59435390.... מתלבט אם לקנות מחשב אולי יותר גדול וכבד יותר, האם אני יכול לקנות משהו גדול יותר וטוב יותר עם אותו תקציב פחות או יותר?

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  15. שלום כולם יש לי כ1000 שקל שאני רוצה איתם לשדרג משהו עוד לא החלטתי מה המחשב די חדש ומריץ הכול בלי בעיות והכול חלק חשבתי על כרטיס קול או להוסיף ראם או שניהם מה אתם חושבים a64 +3200 s754 epox 8kda3j shappire radeon 9800 pro 128mb 256bit wd 80gb ide 8buffer lite on dvd a-data pc3200 512 ספק tt butterfly 480w מארז גנרי שהחלפו בו מאוורים 1 מקדימה 80 מכניס 1 מאחורה 80 מוציא 1 מהצד 60 מכניס כבלים והכול מסדור הכול אין חלון ולא בא לי לתחיל איתו מודינג ציוד מסביב ie 4.0 steelpad s&s אוזניות icemat siabire מסך mag 786 pfs כמו שאמרתי הכול עובד סבבה בלי בעיות חשבתי על להוסיף עוד ראם וכרטיס קול איכותי שאני עדיין לא בוטח אם היה הבדל בינו ולבין ה כרטיס על הלוח מה אתם חושבים ?

• 12 תגובות
    • 987 צפיות
  16. אני מקבל את המעבד ורוצה לבנות מחשב חדש. יש לי כבר 8800GT ללא אוברקלוק ואני רוצה לקנות עוד אחד למערך SLI אז אני צריך: - ספק+מארז - יש בנועה דיל ב850 שח של CM690 ו OCZ 600 שנראה לי טוב, תגידו לי אם יש לכם רעיונות יותר טובים -זיכרונות - עדיף 4 גיגה -כרטיס 8800GT נוסף -לוח אם לSLI. חשבתי על 750I אבל הוא בבאס של 1333 ואני לא יודע אם אני יכול להפעיל את המעבד עליו (אם הוא יעבוד בדאון קלוק אין לי בעיה כי אני ימהיר אותו ל1600 בלי בעיה) -צורב DVD -HD אני יעשה אוברקלוק למפרט. תודה

• 14 תגובות
    • 987 צפיות
  17. הדגם הוא: Lenovo G505 Model Name: 20240 האם המקוריות באיביי באמת מקוריות? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  18. Started by Kitt0s,

טוב ככה, אני מבין שקצת סיבכתי את עניין כיוון שאף אחד לא מכיר את התוכנה Revit אז כעיקרון אלה הדרישות שלה: ואלו הדרישות שלי: שימוש - כפי שאמרתי, תוכנה בשם Autodesk Revit תקציב - 3-4K גודל מסך - 13' - 15' כרטיס מסך - של ATI (בגלל התוכנה) זכרון - 4GB צורב - כן יציאות מיוחדות - HDMI (לא חובה, אבל רצוי..) זה די דחוף ואני רואה שאין כל כך היענות.. אבל תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  19. ערב טוב. ברצוני לרכוש מחשב בסך של כ-10.000 ש"ח שיהיה הכי טוב למשחקים. שיכלול 2 צורבים של דיוידי מסך 24 דיסק קשיח 1.5 T מארז פוול טאוור וללא כרטיס קול חיצוני, שישאר המובנה. שלא יכלול עכבר ומקלדת, ושיהיה עם ערכת קירור טובה. תודה רבה . פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? לא 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הכל מהכל 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רק מסך 24 אינץ' 4. האם יש דבר ספציפ…

• 13 תגובות
    • 987 צפיות
  20. Started by Emms12,

או קי אני קונה בארה"ב מחשב עם המפרט הזה: DFI Lanparty NF4 UT SLI-DR NVIDIA Socket 939 ATX Motherboard AMD Athlon 64 3700+ / 1MB Cache / 2000MHz FSB / Socket 939 / Processor with Fan אני לא בטוח שזה SAN DIEGO זה לא כתוב בדף המוצר אם אפשר לברר את זה אני אודה לכם (http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1366616&sku=CP1-A64-3700%20E) פעמיים: OCZ Dual Channel EL 512MB PC3200 DDR 400MHz Platinum Edition (2 X 256MB) Memory eVGA GeForce MX 4000 / 64MB DDR / PCI / VGA / Video Card אל תתיחסו אליו אני מחכה לספטמבר לקנות כרטיס מסך חדש. מה אתם אומרים? המחשב הוא בעיקר למשחקים ואוברקלוק. סה"כ: 659 דולרים חדשין ויפין. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 987 צפיות
  21. AMD ATHLON 64 2800+ BOX EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin Micron Original 512MB DDR 333 PC2700 MSI 9800 PRO 128MB Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Compucase Midi Tower CI-6A19 Black Sony 1.44MB 3.5" Floppy Drive מסך, מקלדת, עכבר, כוננים אופטיים וכרטיס קול כבר יש. הכל מסתכם ב-5,000 ש"ח... מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  22. Started by BulbuloNi,

מעבד: I7 4790 3.6 לוח אם: Asus B85M - G כרטיס מסך: Sapphire HD 7950 3GB BOOST ספק: Corsair VS650 זכרון: 16 ג'יגה ראם 1600, CL9 מארז: Corsair Obsidian 300R

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  23. היי, אשמח לדעת האם המפרט הנ"ל מומלץ לגיימינג מתחיל, האם יריץ את המשחקים שבני 11-13 משחקים היום...? מעבד: i5-9400f coffee lake לוח אם: asus h310M-K-D זיכרון: 8GB כרטיס מסך: GALAXY GEFORCE GTX1650 4G סכום 3800 מערכת הפעלה ווידוס כלולה. מנגד בסכום זהה אני יכול לקנות את ה Lenovo ThinkCentre M720q Tiny עם מעבד i7 ו- intel HD 630 בסכום זהה היתרון של הלנובו הוא שהוא קטנטן לעומת מארז מלא. כמו כן במידה ויש לפטופ סביב ה 3.5 שיציע מפרט גיימינג סביר יכול להיות גם אופציה. אשמח לעזרתכם.

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  24. היי ראיתי מודעה בטריידזון על Intel® WiFi Link 5300 השאלה היא האם הוא יתאים לנייד שלי? או שאי אפשר בכלל להחליף? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  25. שלום לחברי הפורום הזמנתי מחשב בעל המפרט הבא: לוח אם MSI K7N2-L Delta AMD זכרון DDR 333MHz 256M X2 דיסק קשיח Samsung 7200 40G כ. מסך GeForce FX5600 256M DDR מעבד AMD Athlon 2600+ כונן דיסקטים מארז מחיר : 3,100 את שאר החלקים (רמקולים, עכבר) יש לי האם המפרט מספיק למשחקי תלת מימד או שצריך לעשות שינויים? (בלי לעבור בהרבה את המחיר הזה) תודה !

• 5 תגובות
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים