ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בעיקר למטרות עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). התקציב הוא 4,000 ש"ח. חריגה של 400 ש"ח תתקבל רק אם מוצדקת. גודל המסך שאני מחפש הוא 13.3 איכות בניה ואמינות - מאוד מאוד חשוב לי. אחריות חייבת להיות לפחות 3 שנים. עדיף בינלאומית כי אולי אהיה שנה בחו"ל (לא חיוני). מעבד וזיכרון - רוצה עבודה זורמת ככל האפשר - אחד מהמעבדים החדשים i3/i5 ו-4 ג'יגה זיכרון. כונן גדול מהווה עדיפות. לפחות 250, עדיף 500. אשמח אם יהיה 7200. אין צורך בכונן אופטי, זה אפילו מיותר מבחינתי. משקל אינו מהווה מגבלה. סוללה צריכה להספיק לשעתיים לפחות. אין צורך ביציאות מיוחדות. בלוטות' ו-wifi חיוניים כמובן. המליצו לי על inspiron n3010 או vostro 3300 של dell, אבל אני לא מכיר כלום ואין לי …
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך, למה לא P: במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני מתכנן לקנות איתו את Dell U2410 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מרוצים, יריות (Crysis) וכו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מק…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב שיוכל להחזיק 4 מכונות וירטואליות שעל 3 מהם מותקן server 2008 לטובת תירגולים של networking כמו כן שעל אחד מהם יותכן גם exchange
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, (מי שזוכר אותי, קרתה לי תקלה עם המפרט הקודם , לא משהו עם החנות משהו עם מקום העבודה שלי...) מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר, ושימושים בתוכנות לתיכנות כגון: אורקד , AVI codec , פוטושופ , ועוד תוכנה ששכחתי את שמה כרגעץ א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ - מזדמן, אורקד- תדירות גבוה והכי גבוה זה משחקים כמו Black ops , GTA4 , crysis , Justcase2 , BF , וכל שאר המשחקים. …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
DELL XPS 17 CORE I7 740QM Intel Core I7-740QM MOBILE CPU 1.73GHZ DDR3 Dual Channel 1x4096 1333MHz 4096MB 3GB NVIDIA GeForce GT 445M 750GB 7200rpm 8X DVD+/-RW Drive 17.3in HD+ WLED True-Life 1600x9000 HDMI 1.4,USB 3.0 X2,USB 2.0/ESATA X1,MINI DISPLAY PORT X1,MIC+HEAD, WINDOWS 7 HOME PREMIUM 64 BIT ENG האים הוא שווה את המכיר - 7200 ש"ח ??? זאת השאלה !
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד לאחותי. בעיקר אינטרנט מוזיקה וסרטים. לא הולכים לרוץ עליו משחקים בכלל. השימוש העיקרי יהיה בבית (לרוב מחובר לחשמל) אבל פה ושם ניקח אותו לנסיעות, לכן כמה שיותר זמן סוללה יותר טוב אך לא הכי קריטי. גודל המסך והמשקל לא ממש שיקול אבל עוד פעם מה שנראה לכם יותר טוב, לקחתי. מה שכן, חשוב שיהיה מעוצב ויראה טוב בכל זאת מחשב של בחורה (: ושיבוא עם Windows 7, לא אכפת לי איזה Edition. התקציב הוא עד 5,000 ש"ח, אם יש צורך בחריגה שיהיה ממש שווה את זה...! תודה על הסבלנות לקרוא את זה ועל העזרה..!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרה בנושא, ותודה מראש לכל העוזרים. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח רק אם ההבדל הוא משמעותי למחשב שצריך לתפוס שנתיים וחצי לפחות.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ,סרטי HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 2333T , להלן 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? COD, Crysis, Gta IV כל מה שחדש * לאילו הגדר…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה למפרט גיימינג לחבר. התקציב שלו זה עד 7.5K , אבל לנסות לחסוך. התקציב כולל מסך. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מטרות גיימינג בעיקר אבל גם HD ושימוש רגיל ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? ייקנה מסך של 24-24" רזולוציה של 1920*1080 או 1920*1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הסוגים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכו…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן טוב אז ככה אני מחפש הרבה זמן איך לשדרג עד שמאצית תשובה שכמה אנשים (שנראה לי מבינים ) המליצו לי.. העיסוק שלי זה בעיקר עיצוב.. פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור, 3D מקס זה המפרט הנוכחי: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 7200 RPM hard drive SATA 3.0 provides 2X the bandwidth of SATA with a transfer rate of 3GBps 16X DVD+/-RW Intel 82566DM Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 In…
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
הציעו לי מעבד של אינטל e6600 ו2 ג'יגה זכרון. לגבי כרטיס מסך אפשר שיהיה מובנה על הלוח אבל בהמשך אני יקנה בנפרד אז ככה שתהיה אופצייה לשדרוגים על הלוח. לא צריך צורבים וכל מיני ציוד הקפי, רק מארז נטו עם כל המאווררים וגופי הקירור שצריך. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט אבל בהמשך אני מתכנן להוסיף כרטיס מסך ואז הוא ישמש גם למשחקים (לא הכי כבדים כמובן אבל שיעבדו). תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני חדש כאן , עברתי על כמה פוסטים בנוגע למחשב שאני מחפש ודיי קיבלתי את האינפורמציה שחיפשתי , אבל יש משהו קטן שאני לא מבין, מישהו יכול להסביר לי מדוע יש הפרשים כל כך גדולים בין המחשבים הללו : http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22957445 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5010-370m.htm הם אמורים להיות בדיוק אותם מחשבים עם אותו מפרט ( אלא אם אני מפספס משהו) עוד משהו קטן, כל הפוסטים שעברתי עליהם הם מלפני כמה חודשים , הייתי שמח לשמוע דעה של מישהו לגבי המחשב הזה בלינק שננתי. תודה רבה , אבי .
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי dell n3010 חדש והתקנתי עליו windows 7. התקנתי את כל הדרייברים הדרושים אבל ה Function keys לא עובדים. מישהו יודע איזה דרייבר/ תוכנה אני צריכה להתקין כדי שיעבדו? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד אינטל core duo , זיכרון G3, מסך 15, 3 שנות אחריות, מחיר בסביבות 2800. הדרישות שלנו מהנייד לא גבוהות. כתיבה, גלישה מתונה (לא הורדות מסיביות, לא גיימינג). מצד אחד לא צריך את חוד החנית הטכנטלוגי אבל בכל זאת משהו אמין ויעיל ואפקטיבי לאורך זמן. מישהו מכיר ויכול להמליץ? ואם כן - מה ידוע לגבי הסוללה (במפרט הטכני לא כ"כ מצאתי התייחסות לזה) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4500 שקל אפשר לחרוג ב100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?cod medal of honor assassins creed * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת וע…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2239 האם לדעתכם הוא עדיף על מפרט בעלות דומה (1200 ש"ח) מאייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3032&CatCode=3 יכול להיות שזו שאלה מיותרת, אך האם מפרט זה מתאים לשימושי אינטרנט-אופיס 2007-מוזיקה/סרטים ב-HD? תודה מראש. ליאור.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי כולם, מחפש לקנות מחשב לאחי הקטן. חשבתי על מפרט מבוסס על I5, שימושי המחשב הן בעיקר בסביבת חלונות (כוללים פתיחה של המון חלונות במקביל) ויש צורך שיהיה חזק גם בגיימינג, אין צורך בOC רזולוציית מסך של 1920/1080 ישנה חשיבות גדולה לטמפ יחסית נמוכה של המחשב + שקט תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לשמוע את דעתכם לגבי המפרט המצ"ב. אבקש לציין שייעוד המחשב הינו לשימוש ביתי בלבד, שיכלול עבודה באופיס וגלישה באינטרנט, ללא גיימינג רציני ותוכנות גרפיות מסובכות. הדגש היה ליצור מערכת מיחשוב שקטה שתהיה ניתנת לשדרוג בשנים הבאות. מעבד: Intel Core i3 550 LGA1156 (With Graphics) Tray קירור מעבד: ZALMAN CNPS-10X Performa לוח אם: Gigabyte GA-H55M-USB3 LGA 1156 זכרונות: Corsair DDR3 4Gb Kit 1333Mhz CMV4GX3M2A1333C9 דיסק קשיח: Western Digital 3.5",1TB ,caviar blue 32MB Cache, 7200 RPM צורב די.וי.די: DVD-RW SONY NEC 7260S SATA x24 ספק כוח: Thermaltake TR2 RX Series 550Watt W0134RE מארז: Lian Li Mid Tower PC-B10B סה"כ עלות המפרט הנ"ל כולל הרכבה ובדיקות: 3,800 …
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני מחפש מפרט למחשב לאבי היקר, שימושיו במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט ועריכת קבצי אופיס, אך סביר להניח שמדי פעם יהיה שימוש במחשב הזה בתוכנות עריכה גרפית כמו פוטושופ,פלאש ואילוסטרייטור.מעבר לכך, צפייה בסרטים בחיבור ל-LCD באיכות צפייה טובה זה גם חשוב לכן חובה שיהיה חיבור DVI/HDMI וכרטיס מסך שיוכל להריץ סרטים ב-1080P בלי בעיה.. את המחשב אנו מתכוונים לרכוש ב-KSP אשדוד(קנינו משם כבר מס' מחשבים ואנו מאוד מרוצים). מאוד חשוב שהמחשב יהיה שקט. התקציב הוא בכיוון 3500 ש"ח, אך מכיוון שזה אמור לכלול מסך זה יכול לנוע גם לכיוון 4000 ש"ח. אביזרים נלווים נוספים שצריך זה רק מקלדת ועכבר - עדיף אלחוטיים, רמקולים הכי בסיסיים שיש וזהו. האם יש למישהו מפרט מומלץ בשבילנו? מצפה לתשובת…
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי בדיוק עמדתי לקנות DELL LATITUDE מסך 14 ומעבד I7 אבל היום ראיתי נייד חדש מבית HP ונראה טוב השאלה אם מישהו יודע מתי זה יגיע לחניות בארץ http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF08a/321957-321957-3329744-3995710-3995710-4247511.html http://www.youtube.com/watch?v=gkhEmoqAQdk
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? בסביבות 3-4K, עדיף כמובן כמה שיותר לחסוך.אפשר לחרוג מהתקציב אבל רק אם זה משתנה קריטי לתפקוד המחשב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב בייתי, דולק כמעט 24\7 בשביל אינטרנט צפייה בסרטים וסדרות [גם HD]. לא מיועד למשחקים אבל אולי בעתיד ישמש לכמה משחקים קלילים יחסית [לא WOW] 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ללא ציוד הקיפי, רק רמקולים אם מתאפשר בתקציב [2.1 או 4.1] 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב, אם כבר WIN7 9. האם יש העדפה לרכוש…
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב שישמש לעריכת אודיו בתוכנה CUBASE 5 המפרט יכלול לוח+מעבד+זיכרון+כרטיס קול חיצוני+2 500GB (ספק+מארז+כרטיס מסך יש לי כבר לא צריך שיכלול במפרט) אני כרגע לא בעיניינים ולא יודע מה כדאי מה מתאים ומה לא,ולא רוצה להרכיב מפרט שלא יתאים לי. הסכום הוא 3.5K ואם מישהו יודע מהם הדרישות לתוכנה הזו אשמח לדעת. כרגע אני עובד עם CUBASE 3SX ועם FL9 והמחשב שלי מקרטע ויש בעיות בסאונד כי אני עובד ללא כרטיס קול חיצוני המוזיקה שאני עובד עליה היא טכנו,האוס אלקטרו,ללא חיבור כלים חיים לכרטיס קול.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך המפרט שקיבלתי ? מעבד אינטל ATOM דגם 525 BOX לוח אם GIGABYTE GA-D525-TUD זיכרון 1 גיגה בייט במהירות 800 חברת PATRIOT טכנולוגיה DDR3 כרטיס מסך מובנה אינטל GMA3150 כונן אופטי צורב DVD של חברת סמסונג במהירות X 22 כונן קשיח חברת סמסונג SATA2 נפח 250GB במהירות 7200 ! מארז וספק כח של חברת קודגן 500W מחיר 980.00 ש"ח ! מזומן / צ'ק מזומן אחריות יבואן 3 שנים : מעבד , לוח אם , זיכרון , כונן קשיח אחריות שנתיים - כונן אופטי צורב DVD אחריות חודש : ספק כח תוספות / שידרוג : 1GB / 800 / DDR2 עלות 110 ש"ח אנטי וירוס NORTON 2011 עלות 99 ש"ח או אנטי וירוס 2010 ביט דיפנדר עלות 79 ש"ח מערכת הפעלה HOME P Win7 - עלות 499 ש"ח מסך MAG 22 LCD עלות 649 ש"ח , אחריות 3 שנים !!! זאת חנות של…
-
- 33 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, הצצתי בדביקים ובהודעות אחרות של משתמשים וראיתי שלכולם מציעים את המעבדים של AMD רציתי לדעת האם הם יותר טובים ממעבדי I5 של אינטל... שנית אשמח למפרט למחשב לשימושים כללים ללא ציוד היקפי. חשוב שהמחשב יהיה קריר ובעל חלקים איכותיים משום שזה הולך להיות מחשב של תלמיד שלא כל כך הולך להקפיד על ניקיון המארז או החלפת חומר טרמי וכו' (בעתיד) תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לרכוש את המקבוק של אפל,הייתי מעוניין לדעת האם זה בעיה להתקין לו עברית לאחר שהוא מגיע לארץ? בין אם עצמאית או אצל idigital. אשמח מאוד לתשובה,תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב, אני עומד להזמין לוח אם ASUS P7p55d-E lx ,עם מעבד I5 760, ואני לא סגור אם הכבל של הספק huntkey שנמצא בתחתית המארז של CM690,יספיק להגיע לחיבור החשמל שנמצא בצד העליון של הלוח. כן כן,אני יודע שזה נשמע דפוק,אבל זה קרה לי עם הלוח הנוכחי Asus P5Q והמארז.. הייתי צריך לעשות פרוייקט של הארכת כבל עם הלחמות. תגובות שליליות על הספק כח לא יתקבלו בברכה (ספק מצויין!) כי הנושא חרוש. תודה ומהשך שבוע מהנה.. הלוח שאני מזמין: המארז הנוכחי:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-