ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 760 2.8Ghz 8MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪933 קירור למעבד: Evercool TRANSFORMER4 (4X Heatpipe) 775/1156/1366/AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪166 לוח אם: Gigabyte P55A-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪680 מארז: Thermaltake Element T + 450W PSU כמות: 1 - מחיר: ₪536 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 2 - מחיר: ₪122 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500G Sata II 16MB כמות: 1 - מחיר: ₪195 קשיח למחשב שולחני: Intel SSD 40GB כמות: 1 - מחיר: ₪467 כרטיס מסך: Gigabyte GTX460 1024MB GDDR5 DUAL DVI כמות: 1 - מחיר: ₪1077 רשתות: D-Link Lan Card 10/100 PCI Dual Speed כמות: 1 - מחיר: ₪27 הרכבה…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 5500 ש"ח ללא חריגה! המחשב מיועד בעיקר לגיימינג .. שיהיה בו צורב! הייתי רוצה שהמחשב יהיה מסוגל להחזיק משחקים כבדים על הגדרות גבוהות אם זה אפשרי עם התקציב הזה! שמעתי על המסך dell 2209wa אמרו לי שהוא מסך מצוין הוא יתאים לתקציב? השקט של המחשב די חשוב 9\10 המחשב נמצא בחדר והוא דולק רוב הזמן אז עדיף שלא יהיו זמזומים מציקים שיפריעו לישון .. אני לא מבין באוברקלוקינג אז זה לא חשוב לי! אין צורך לכלול מערכת הפעלה! אני גר באיזור המרכז אם יש חנות בראשון לציון זה יכול לעזור. אני לא חושב שאני הולך לשדרג את המחשב בשנתיים הקרובות לפחות!
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט למחשב שיחובר למסך מגע fhd בגדול 20 עד 24 כנראה שאני אלך על זה http://www.pixmania.de/de/de/6195920/art/acer/tft-bildschirm-58-cm-23-w.html?srcid=26&Partenaire=idealo&CodePromo=oui שימוש עיקרי: כתיבת עבודות, סרטים מוזיקה ועל המחשב ירוץ אובונטו או מערכת דומה של לינוקס לפחות 4 ג'יגה זיכרון עם נטיה למעבדי פנום x4 לוח אם עם כרטיס קול טוב. ברשותי כרגע x530 אבל כנראה שאני אשדרג למשהו אחר בקרוב. כרטיס קול לא מובנה יהיה גם אפשרות. תקציב 800 יורו כולל מסך שעולה 275 יורוז"א בסביבות ה500 יורו= 2500 שקל לקפוסא עריכה1: בלי צורב ושלוח האם יהיה עם wlan אם אפשר תודה עריכה2: עם כרטיס מסך לא מובנה
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום ;D אני חדש כאן בפורום ויש לי שאלה. מה אתם חושבים על המפרט הבא שבניתי.. התקציב שלי הוא עד 5000 אשמח אם תתנו לי את דעתכם בנושא =] המון תודההה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב לעריכת וידאו HD, מתכנן להשתמש בתוכנה premiere pro cs5 של adobe. תקציב ~3000 שח, עדיף כמה שפחות. אם אין ברירה אפשר לחרוג עד 200 שח. אין צורך בציוד היקפי. אין צורך בצורב. השקט חשוב אך לא קריטי. לא מתוכנן אוברקלוק. אין צורך במערכת הפעלה. מתכנן לשים windows 7 64 bit איזור מגורים לא חשוב. לפי האתר של אדובי , אני רואה שמומלץ לכלול כרטיס quadro fx על מנת להינות מהאצה של כרטיס מסך. אני יוצא מנקודת הנחה שהמפרט יכלול את זה. תודה .
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
עריכת הנהלה: לינק לת'רד המקורי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=481634 השוואת מפרטים שהוצעו לי. הראשון נבנה כאן באתר. השניים האחרים ע"י נציג מ RSM. תודה מראש על דעתכם. ראשון -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX 750.00 ₪ 1 750.00 ₪ Scythe Mugen 2 Rev B 216.00 ₪ 1 216.00 ₪ Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET 404.00 ₪ 1 404.00 ₪ Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 1600Mhz CL9 177.00 ₪ 2 354.00 ₪ Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ 288.00 ₪ 1 288.00 ₪ צורב LG GH22 SATA x 22 Black 100.00 ₪ 1 100.00 ₪ LanC…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מפרט לחבר טוב, בעיקרון השימוש הוא גלישה באינטרנט ומשחק לילד בגיל הרך (קומפי) נדרש פה מערכת מחשב מבוססת אינטל, מסך (עדיף גדול (23") , מקלדת ועכבר ואם אפשר גם קומפי. והחשוב ביותר זה מפרט מksp כי זו החנות הנורמלית היחידה באיזור שלי (ירושלים) תודה רבה מראש לכל מי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש כבר מפרט והכל, נכון לעכשיו מעוניין לבדוק פיזית את נוחות המחשבים מהסדרה הזאת. אשמח מאוד לקבל כתובות של חנויות/חדרי תצוגה של מחשבי ThinkPad X תודה רבה מראש לעוזרים !!!
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: משחקי מחשב ותכנות בסיסי באסמבלי בעיקר, (יש לי כבר הארד דיסק נוסף בשביל מערכת הפעלה נוספת לדוגמת לינוקס, אז נא לא לכלול בהוצאות) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: MARS, Linux וכדומה וכן משחקי מחשב. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? בינתיים המסך הנוכחי הוא CRT 19, אני מתכנן לקנות אחד נוסף בעתיד הקרוב. אשמח אם תתנו כיוונים כשארצה לקנות כגון: מה עדיף? ms או ניגודיות וכו'. * לאיזה סוג…
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש מחשב נייד "תחליף שולחני" 15-16 אינץ' שישמש גם לצפייה בסרטים (עם יציאת HDMI) וכן לתיכנות VBA וגם SAP/ORACLE/MS SERVER משקל: לא קריטי. לא מתכוון להיסחב איתו ולסחוב אותו יותר מדי. תקציב - 4 אש"ח (אם ניתן לחסוך - יתקבל בברכה) בנוסף - נראה לי שאני אעדיף משהו מהדור הנוכחי של המעבדים (i3 או i5 אם נכנס בתקציב) יש לי מערכת הפעלה win7 ultimate חוקית (נרכש מעובד מייקרוסופט :-) )- האם כדאי להתקין אותה לבד או שעדיף לקחת משהו מובנה ? אחריות - עדיפות ל-3 שנים ומעלה תודה רבה לעוזרים !
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בעיקר למטרות עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). התקציב הוא 4,000 ש"ח. חריגה של 400 ש"ח תתקבל רק אם מוצדקת. גודל המסך שאני מחפש הוא 13.3 איכות בניה ואמינות - מאוד מאוד חשוב לי. אחריות חייבת להיות לפחות 3 שנים. עדיף בינלאומית כי אולי אהיה שנה בחו"ל (לא חיוני). מעבד וזיכרון - רוצה עבודה זורמת ככל האפשר - אחד מהמעבדים החדשים i3/i5 ו-4 ג'יגה זיכרון. כונן גדול מהווה עדיפות. לפחות 250, עדיף 500. אשמח אם יהיה 7200. אין צורך בכונן אופטי, זה אפילו מיותר מבחינתי. משקל אינו מהווה מגבלה. סוללה צריכה להספיק לשעתיים לפחות. אין צורך ביציאות מיוחדות. בלוטות' ו-wifi חיוניים כמובן. המליצו לי על inspiron n3010 או vostro 3300 של dell, אבל אני לא מכיר כלום ואין לי …
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך, למה לא P: במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני מתכנן לקנות איתו את Dell U2410 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מרוצים, יריות (Crysis) וכו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מק…
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב שיוכל להחזיק 4 מכונות וירטואליות שעל 3 מהם מותקן server 2008 לטובת תירגולים של networking כמו כן שעל אחד מהם יותכן גם exchange
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, (מי שזוכר אותי, קרתה לי תקלה עם המפרט הקודם , לא משהו עם החנות משהו עם מקום העבודה שלי...) מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר, ושימושים בתוכנות לתיכנות כגון: אורקד , AVI codec , פוטושופ , ועוד תוכנה ששכחתי את שמה כרגעץ א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ - מזדמן, אורקד- תדירות גבוה והכי גבוה זה משחקים כמו Black ops , GTA4 , crysis , Justcase2 , BF , וכל שאר המשחקים. …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
DELL XPS 17 CORE I7 740QM Intel Core I7-740QM MOBILE CPU 1.73GHZ DDR3 Dual Channel 1x4096 1333MHz 4096MB 3GB NVIDIA GeForce GT 445M 750GB 7200rpm 8X DVD+/-RW Drive 17.3in HD+ WLED True-Life 1600x9000 HDMI 1.4,USB 3.0 X2,USB 2.0/ESATA X1,MINI DISPLAY PORT X1,MIC+HEAD, WINDOWS 7 HOME PREMIUM 64 BIT ENG האים הוא שווה את המכיר - 7200 ש"ח ??? זאת השאלה !
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד לאחותי. בעיקר אינטרנט מוזיקה וסרטים. לא הולכים לרוץ עליו משחקים בכלל. השימוש העיקרי יהיה בבית (לרוב מחובר לחשמל) אבל פה ושם ניקח אותו לנסיעות, לכן כמה שיותר זמן סוללה יותר טוב אך לא הכי קריטי. גודל המסך והמשקל לא ממש שיקול אבל עוד פעם מה שנראה לכם יותר טוב, לקחתי. מה שכן, חשוב שיהיה מעוצב ויראה טוב בכל זאת מחשב של בחורה (: ושיבוא עם Windows 7, לא אכפת לי איזה Edition. התקציב הוא עד 5,000 ש"ח, אם יש צורך בחריגה שיהיה ממש שווה את זה...! תודה על הסבלנות לקרוא את זה ועל העזרה..!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרה בנושא, ותודה מראש לכל העוזרים. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח רק אם ההבדל הוא משמעותי למחשב שצריך לתפוס שנתיים וחצי לפחות.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ,סרטי HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 2333T , להלן 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? COD, Crysis, Gta IV כל מה שחדש * לאילו הגדר…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה למפרט גיימינג לחבר. התקציב שלו זה עד 7.5K , אבל לנסות לחסוך. התקציב כולל מסך. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מטרות גיימינג בעיקר אבל גם HD ושימוש רגיל ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? ייקנה מסך של 24-24" רזולוציה של 1920*1080 או 1920*1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הסוגים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכו…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן טוב אז ככה אני מחפש הרבה זמן איך לשדרג עד שמאצית תשובה שכמה אנשים (שנראה לי מבינים ) המליצו לי.. העיסוק שלי זה בעיקר עיצוב.. פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור, 3D מקס זה המפרט הנוכחי: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 7200 RPM hard drive SATA 3.0 provides 2X the bandwidth of SATA with a transfer rate of 3GBps 16X DVD+/-RW Intel 82566DM Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 In…
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
הציעו לי מעבד של אינטל e6600 ו2 ג'יגה זכרון. לגבי כרטיס מסך אפשר שיהיה מובנה על הלוח אבל בהמשך אני יקנה בנפרד אז ככה שתהיה אופצייה לשדרוגים על הלוח. לא צריך צורבים וכל מיני ציוד הקפי, רק מארז נטו עם כל המאווררים וגופי הקירור שצריך. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט אבל בהמשך אני מתכנן להוסיף כרטיס מסך ואז הוא ישמש גם למשחקים (לא הכי כבדים כמובן אבל שיעבדו). תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני חדש כאן , עברתי על כמה פוסטים בנוגע למחשב שאני מחפש ודיי קיבלתי את האינפורמציה שחיפשתי , אבל יש משהו קטן שאני לא מבין, מישהו יכול להסביר לי מדוע יש הפרשים כל כך גדולים בין המחשבים הללו : http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22957445 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5010-370m.htm הם אמורים להיות בדיוק אותם מחשבים עם אותו מפרט ( אלא אם אני מפספס משהו) עוד משהו קטן, כל הפוסטים שעברתי עליהם הם מלפני כמה חודשים , הייתי שמח לשמוע דעה של מישהו לגבי המחשב הזה בלינק שננתי. תודה רבה , אבי .
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי dell n3010 חדש והתקנתי עליו windows 7. התקנתי את כל הדרייברים הדרושים אבל ה Function keys לא עובדים. מישהו יודע איזה דרייבר/ תוכנה אני צריכה להתקין כדי שיעבדו? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד אינטל core duo , זיכרון G3, מסך 15, 3 שנות אחריות, מחיר בסביבות 2800. הדרישות שלנו מהנייד לא גבוהות. כתיבה, גלישה מתונה (לא הורדות מסיביות, לא גיימינג). מצד אחד לא צריך את חוד החנית הטכנטלוגי אבל בכל זאת משהו אמין ויעיל ואפקטיבי לאורך זמן. מישהו מכיר ויכול להמליץ? ואם כן - מה ידוע לגבי הסוללה (במפרט הטכני לא כ"כ מצאתי התייחסות לזה) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4500 שקל אפשר לחרוג ב100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?cod medal of honor assassins creed * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת וע…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2239 האם לדעתכם הוא עדיף על מפרט בעלות דומה (1200 ש"ח) מאייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3032&CatCode=3 יכול להיות שזו שאלה מיותרת, אך האם מפרט זה מתאים לשימושי אינטרנט-אופיס 2007-מוזיקה/סרטים ב-HD? תודה מראש. ליאור.
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-