ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
שלום , זקוק בדחיפות לעצה. התקציב- 3000 שקל. הצורך- מחשב אולפני לעריכת סרטים ומוזיקה. מירב הפעןלןת שלו הם רנדרים כבדים לסרטים ותוכנות כמו פרימייר אפטר וקיובייס. מדובר בעמדת חירום אחרי שהמחשב הקודם קרס. יכולות עיבוד גבוהות, כרטיס מסך טוב, ברור שלא הכי מקצועי בתקציב הדל אבל משהו מינימאלי שלא יקרוס תחת עומס רנדרים. מי יכול להמליץ לי על חברה/תוצר ואיפה לקנות? תודה רבה במיוחד תומר
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב!! אני מעוניין במפרט מחשב בסביבות ה 3000 ש"ח המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט הורדת סרטים מוזיקה ואופיס וטיפה למשחקים כמו כן מעוניין שתהיה תמיכה ב bluetooth ו wifi וכרטיס רשת רגיל אין צורך בציוד הנלווה ולא ב HD ולא בצורב תודה מראש !!!
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית מעט תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
חברה אני רוצה לקנות בקרוב מחשב למשחקים שיחול להיכנס למארז sff בתקציב של 2800 שקל
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מעבד: intel prescott pentium H.T 3.0 Ghz 800Mhz 1M לוח: intel bayfeild 865GBFL 800Mhz זכרון: 512DDR 400Mhz ד. קשיח: sumsung 80GB SATA כ. מסך: Ge Force Fx 5200 128MB כ. קול: O/B רשת: O/B צורב: SamSung x52 32x 52x כונן: 1.44 מארז: midi atx 300w מקלדת + עכבר microsoft מסך: Samsung 17 793df/mb רמקולים ------------------------------------------ 4300 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם ! צריך עזרה בהרכבת מפרט ! התקציב הוא 6000 ש"ח אפשר לחרוג קצת, לא כולל מסך ועכבר ! חוץ מזה צריך הכל כולל רמקולים 2.1 ! המחשב מיועד למטרות משחקים כבדים אינטרנט ותוכנות, אם אפשרות oc בעתיד הקרוב רחוק. זה המפרט שהכנתי: מעבד AMD ATHLON 64BIT 3200+ VENICE CORE לוח אם DFI NF4 ULTRA D LANPARTY גוף קירור ARCTIC COOLING SILENCER 64 בנדל מנועה מחשבים 1600 ש"ח + 5% הנחה על הרכיבים האחרים ! samsung ddr 512mb 400mhz 300X2 wd 80gb 7200rmp sata|| 370 point of view geforce 7800gt pci-e 1970 nec nd-4550 dual layer black 300 thermaltake w0062RU silent purepower 420W v2.0 360 thermaltake soprano blackwindow 515 Altec Lansing ATP3 …
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
זהו הדגם של המחשב הנייד [h=1]HP Pavilion dv7-6135dx[/h]קישור למפרט: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&docname=c02845403#N410 קניתי אותו בארה"ב לפני שנה וחצי (אחריות לא תופס בארץ) מצבו מצויין אין שריטות (עשו מאלומיניום) הסוללה מחזיקה בכיף לארבע שעות.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מחשב נייד (לא נייח עקב אילוצים), לאדם מבוגר, בעד כ-1000 ש"ח. מדובר באדם עם די 0 ידע טכנולוגי (ברמה של "תלחץ פה וזה עושה ככה, תלחץ שם וזה עושה ככה"). שימושים כמעט יחידים הם יוטיוב ונטפליקס. חשבתי על Chromebooks. ממה שהבנתי הם מוצרים מאוד רובוסטיים ושקשה "להרוס" מבחינת תוכנה (וירוסים, מיליון תוכנות ריגול, פופאפים וכו'). ודי החסרון היחיד זה שצריך גישה לאינטרנט. אך אם השימוש היחיד זה נטפליקס ויוטיוב.. אז.. האם זה באמת חסרון? מתלבט אם כדי לקנות משהו מGearbest, אמאזון, או חנות כלשהי בארץ. תודה, דניאל
-
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
- 2 followers
-
-
אני הולך ליקנות כמה חלקים באיזה 1500 שח Sempron 2400 מה דעתכם? ואיזה לוח אם (שיהיה עם כרטיס קול מובנה) י512MB A-DATA זה זול, 400 שח , אבל שלא ישרף לי תוך שבועיים.... ויש לי כבר g-force 440MX
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי ללמוד תכנות ובנוסף אני עורך תמונות וסרטונים והחלטתי שאני צריך לקנות מחשב נייד שישרת אותי בצורה טובה אבל לא יקר מידי. * מטרות המחשב? תכנות, עריכת סרטים ותמונות וצפייה בסרטים. * גודל המסך? לא גדול מידי (משהו בסביבות 13 אינצ') * רזולוציית המסך? חשבתי על משהו בסביבות ה 4K אבל השאלה מה ההבדל במחיר בינו לבין FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * משקל רצוי? רצוי לא כבד מידי אבל זה לא כזה משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה בינוני (לא משהו משוגע אבל שיחזיק יום עבודה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, כניסת כרטיסי SD * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשבתי על SSD אבל השאלה אם אני צריך את זה בהתאם לצרכים שלי * כונן אופטי? - * האם דרושה תמיכה…
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
חייב להיות מעבד AMD Athlon 64 Venice אפילו אל תחשבו להציע אינטל מהם סבלתי מספיק מחשב חזק עם קייס טוב וכרטיס מסך שגם כעבור שלוש שנים אני לא אתבייש להגיד את השם שלו כונן קשיח 160GB את הכונני תקליטורים ופלופי לא צריך לכלול, אני לוקח ממחשב אחר RAM של 1GB בתזמונים טובים ומהירות סבירה המחשב בעיקר למטרות גיימינג
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי מחשב מלפני כשנתיים, והיות שאין לי תקציב או הצדקה לקנות אחד חדש, אני שוקל לשדרג את הישן. המפרט הקיים הוא כזה: לוח אם גיגהבייט 945, תומך עד FSB 1066, זכרון 667MHZ DDR2. מעבד פנטיום 4 (לא D) במהירות 3.0MHZ 2MB CACHE, באס 800 זכרון DDR2 2X512 400MHZ כרטיס מסך 6600GT PCIE העניין הוא, שאני די מוגבל בתקציב, והכוננים שלי הם ערבוביה של SATA וIDE, ככה שהלוח אם הזה כנראה נשאר - מה שמשאיר אותי עם הצעה כזו: E4600 - בערך 530 ש"ח זכרון 2X1GB 667 - בערך 200 כ.מ. 9600GT - בערך 750 (של LEADTEC), מה שמשאיר אותי במסגרת התקציב. ועכשיו השאלות: 1. למישהו יש רעיון טוב יותר בסביבת אותו התקציב? 2. האם הספק הקיים עם 18A על מסילת ה12V יחזיק את העסק? תשובות מנסיון בבקשה, נראה לי גבולי משהו...
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את המחשב הנייד הבא : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=688015 אני יכול להביא אותו חדש בקופסא עם אחריות בין לאומית מיובא מחול ב-3800 שקל מחבר של אבא שלי. עכשיו כמה שאלות : 1) האם המחשב טוב? 2) האם המחיר טוב? 3) האם תהיה לי בעיה לממש את האחריות?
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
איך המפרט הבא: Intel Core 2 Dou E6300 GigaByte GA-965P-DS3 X2 TWINMOS DDR2 1GB 667mh CL5 WD 250GB 7200RPM 16M SATA2 ATI READON X1900XT 512 GDDR3 With DVI-VIVO של ספייר. צורב - LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 מארז - Supertalent CA-601UFS Silver ספק כוח - ליברטי 400W. מחיר:7K. מחיר קנייה, שאני קונה:6K. למה שלי המחיר יותר זול, אני גר באילת ווקנה את המוצרים ללא מע"מ.
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום רב יש לי התלבטות בין 2 מפרטים. כל הצעה אחרת לשיפור תתקבל בברכה, כי אני לא יודע הרבה על הנושא. מפרט מבוסס AMD: AMD Athlon 2 X2 240 2.8Ghz Dual Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪255 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2232 מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 ₪141 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=248 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪243 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪324 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪274 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Samsung SH-B083 BluRay קור…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש מפרט למחשב שישמש בעיקר לעבודות בתלת מימד (בעיקר זיבראש, מאיה ופוטושופ). מידי פעם גם למשחקים. התקציב: 4500 שקלים. מעדיף להתקרב ל4000 יכול לעלות קצת מעל ל5000. מבקש שהמפרט יהיה מIQPC מה כבר יש לי ולא צריך: מספר דיסקים קשיחים כ. מסך GTX460 כרטיס קול soudblaster Xfi extreme מספר מאווררים 120מ"מ של TT ןשל noctua מה אני מבקש: מעבד Sandy 2600K המארז יהיה ה antec p183 זכרון 8GB בשני סטיקים -- מתוכנן שדרוג ל16 בעתיד או כבר עכשיו אם ניתן במסגרת התקציב למרות שאני מתכנן OC אשמח להתחשבות בחלקים שקטים יחסית. בין אם מאווררים לקירור המעבד ובין אם בספק הכח (כרגע יש לי ENERMAX MODU82+ 525W שאני מרוצה מרמת השקט שלו) אם שירור תקציב נוסף יעזור אז ניתן לוו…
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
מעוניין במפרט מחשב בסיסי וטוב, עיקר העבודה היא בפוטושופ, אופיס ואינטרנט. בנוסף אני חושב להעביר רכיבים טובים מהמחשב הישן לחדש כמו: צורב DVD,זכרון הארדיסק 40G, כונן 1.44, מקלדת+עכבר, מודם.על מנת לחסוך בעלויות האם זה כדאי? אני מצרף לקניה מסך SAMSUNG 932B עפ"י המלצות האתר (לא בתקציב) תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום מצאתי כאן מפרט ב 1.6K https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=95928 המחשב הוא לחמותי , מטרת המחשב זה שימוש ביתי (אינטרנט, סרטים, מוזיקה טיפה וכו...) כמה שאלות, האם המפרט הזה עוד עדכני וטוב? האם יש אפשרות להוזיל שם משהו שהתקציב שהמחיר ירד? לכמה זמן המחשב הזה יחזיק? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד מסוג IBM X41. העניין הוא כשבקשתי מפרטים ממספר חברות נתנו לי 2 דגמים: הראשון, המספר הסידורי נגמר ב-43G והשני מספרו נגמר ב-64G. ההבדל היחידי, לפחות ממה שכתוב, הוא שה-FRONT BUS ב-43G הוא 400MHZ ואילו ב-64G הוא 533MHZ. רציתי לדעת האם השינוי משמעותי ומצדיק הפרש של כ-500 ש"ח במחיר. תודה!
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
טיול ארוך יחסית מתקרב ואהיה מאוד נוח אם מלבד הטלפון יהיה לי את האפשרות לקרוא על היעדים והאופציות דרך מכשיר יותר נוח מטלפון. מכאן עולה הצורך באפשרות לפתוח הרבה טאבים בדפדפן ו...זהו בגדול, אין עוד דרישות לא לסוללה לא למצלמה לא זיכרון וכו'. בגלל זה אני 95% בטוח שטבלט יספק אותי אבל אני לא מכיר סוגים ודגמים ואשמח להמלצות בתקציב נמוך ככל האפשר. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, כאמור אני צריך עזרה במפרט שאני אוכל להציג אותו איפה שאני אבחר לקנות... אני צריך מחשב לשימוש ביתי - כלומר לא מחשב חזק לגיימרים (הכי הרבה שאני משחק - מנג'ר ופיפא, מניח שקלטתם את הראש..), אינטרנט ואופיס כמובן. אם אפשר - הצגת סרטים באיכות טובה. חשוב לי שהמחשב יהיה ברמה טובה, שלא יקרה מצב שעוד שנה הוא לא יהיה מספיק טוב לצרכים האלה. אני חושב על להשתמש בVISTA, אז אני מניח שצריך הרבה זכרון פנימי. ברשותי כרטיס מסך - אני חושב שהוא בן שנתיים, ati radeon 9600xt . הוא שווה משהו היום בכלל? אפשר יהיה לשתמש בו במקביל לעוד כרטיס מסך? ללא אוברקלוק כמובן. צריך כונן/צורב, וחוץ מזה לא דרוש ציוד היקפי. אני אשמח אם אפשר שיהיו לי חלופות, או שקצת תסבירו לי בנוגע ללמה בחרתם את המעבד המ…
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להשתדרג במחשב, אני מוכן להשקיע סביבות ה4000-5000 שקל = 1000 יורו = 1300$ פלוס מינוס..... אין בעייה להתגמש אם אני אמצע איזה מציאה...... מה שכן אני גר בחול וטס הרבה אז יש לי גישה כמעט תמידית לחנויות בארה''ב ובאירופה (אני מניח שבארה''ב הכי כדאי) * מטרות המחשב: לרוב עבודות משרדיות, הרבה צפיה בסדרות וסרטים באיכות 720P לפחות, משחקים קלים * גודל המסך: אני רגיל למסך 15.6 ונוח לי.... האם חשוב מסך מבריק או מט? = לא חשוב אבל אני רגיל למבריק ומסתדר איתו * רזולוציית המסך: לא מבין גדול כל כך אבל חדות גבוהה זה טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת הכוללת numpad נפרד ולא כחלק מהאותיות. * משקל רצוי: כמה שפחות כמובן עדיף אני בחור חסון אבל לא הכי אידיאלי לי להסתובב…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קצת מכל דבר.. בעיקר הורדת דברים ומשחקים, אבל משחקים חלשים.. זה בשביל בנות דודות שלי.. המפרט שבניתי מKSP המקסימום חריגה עומד על 5200.. חשוב שיהיה מסך LCD 19" ו2GB זיכרון וכמובן E6300.. =] עם ציוד היקפי מלא שזה מקלדת עכבר ורמקולים שהמחשב יהיה מוכן לוויסטה
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי.. ראיתי כמה מחשבים. הראשון TOSHIBA Satellite L500-1FW עם 3 ג'יגה DDR2 השני LENOVO G550 NTD9AIV 2958-9AG עם DDR3 ועוד שניים חופפים, אחד של LG והשני של DELL.. רציתי לדעת בגדול אם מישהו משתמש באילו מאלה.. שכן היו לי כבר כמה סוגי מחשבים (מהעבודה) אבל אף פעם לא טושיבה.. את המסך של LENOVO ממש לא אהבתי.. נמוך ומעצבן. וגם התזוזה של העכבר לא מרשימה. השימוש חופף.. בעיקר עבודה. קצת מולטימדיה (סרטים, מוזיקה.. וכד,).. דעתכם והמלצותיכם בברכה.. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-