עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by cad5011,

לאחיין שלי, בן 9. הגבול שאמא שלו קבעה 3500 ¤. מקלדת, עכבר ורמקולים יש לי לתת לו. במעבר על התרדים בפורום, הגעתי למפרט הבא. האם כדאי לשנות בו משהו? אם יש עוד 300 ¤ - האם להכפיל את הזיכרון, לשנות כרטיס מסך או לוח אם? לשנות מסך (LG F700B או F700P, או CTX PR711F או Samsung 753DFX) ? CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU [ 346.88 ¤ ] Motherboard : Albatron KX400-8XV VIA KT400 Motherboard ( ATA133, AGPx8, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0 ) [ 395.42 ¤ ] Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 2700 Value Memory [ 266.87 ¤ ] Cooler : Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD [ 50.62 ¤ ] Hard Disk : Western Digital 40GB 7200 rpm ATA100 HDD [ 359.86 ¤ ] Video Card : Leadtek Winfast Geforce 4 MX440 MyVIVO…

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  2. המטרה העיקרית של המחשב היא לימודים מסך 14-16 עדיף מאט משקל עדיף כמה שיותר נמוך אבל אני לא בדיוק יודע על חשבון מה זה בא אז אשמח אם תסבירו לי זמן סוללה חשוב שתחזיק יפה כי אני אצטרך אותו לימי לימודים ארוכים כונן של לפחות 500GB שאלה נוספת, הבנתי שבקרוב מגיעים מחשבים עם מעבדי HASWELL שבעצם הם חסכוניים בסוללה(משמעותי?) האם שווה לחכות שיגיעו עוד דגמים או שזה לא משמעותי? תודה לכם

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  3. Started by R0tem1,

מהחנות www.zigzag2000.co.il אם יש הצעות הרבה יותר משתלמות מחנויות אחרות אפשרי אבל עדיף שלא שימושים: עריכת תמונות בפוטושופ ומשחקים. ללא OC ללא ציוד היקפי בכלל אני הרכבתי: GIGABYTE GA-M57SLI-S4 (nForce 570) - ATX 556.58 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.97 ש"ח 1 Thermaltake Armor-Jr Middle Tower - Black + 400w psu 771.39 ש"ח 1 WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 372.88 ש"ח 1 2GB CORSAIR (2X1024) DDR II - ValueSelect 2GB KIT - 667MHz 481.64 ש"ח 1 AMD Athlon 64 (6000+) - Dual Core 2MB Cache [AM2]- RETAIL 970.98 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8600GTS Extreme 256MB TDH - PCX - retail 1,192.05 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,515.47 ש"ח דעות? תודה

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? לימודי הנדסה וכל הנלווה אליהם, אני מניח שלא שונה מסטודנטים אחרים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש ? אינטרנט, אופיס PDF וכו.. באופן תדיר מאוד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא למשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך (עדיף מרובע אני חושב, לפחות 19"), מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כב…

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  5. Started by jimi,

אני הולך לקנות את המחשב הבא: מעבדי ?AMD? Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE = 2540 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE K8N Pro SLI (s939,2x PCI-E,GBL,SATA II) = 730 זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz Kingston Hyper-X (CL2) x2= 960 כרטיסי מסך? GIGABYTE 7800GT 256MB DUAL DVI, DDR3, PCI-E = 2200 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB = 465 צורבים? DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 = 240 מארזים? 8005=290= Transparent, 3 Color Fan, 480W רציתי רק בקשר למארז! האם הוא טוב מבחינת ספק כח? האם צריך להחליף? ו מה צריך לקנות אחר אם צריך? בבקשה תעזרו..... (אני קונה מ kSP....)

• 16 תגובות
    • 968 צפיות
  6. Started by yaloner,

לפני חודש בערך התעניינתי לגבי קניית לפטופ חדש והמליצו לי לחכות לירידות המחירים של ספטמבר. האם ירידות המחירים כבר כאן או לחכות עוד קצת?

7. Started by lover323,

אז ככה אני צריך: לוח אם מעבד זיכרון דיסק קשיח 120GB s.ata מארז שאר הרכבים אני מעביר מהמחשב הישן כ.מסך חזק אני לא צריך כי במשחקים אני לא משחק הרבה (גיפורס 3 t200 יספק אותי בנתיים) השימושים העיקרים שלי הם אינטרנט סרטים תיכנות וכמו שאמרתי קצת משחקים אני לא בטוח אם ללכת על AMD או אינטל... מה יתן לי תמורה טובה יותר לכסף? התקציב המקסימלי הוא כמו שאמרתי זה עד 3500 שח גג לא חייב לנצל את כל התקציב (עדיף שלא) מה אתם ממליצים לי?

• 13 תגובות
    • 968 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BFBC2 Cod- Black Ops, שיצא BF3 ו MW3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות לגיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  9. היי, אני סטודנטית לתקשורת חזותית. אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל אני לא כל כך מבינה במחדבים ניידים או במה בדיוק אני צריכה מהמחשב שלי. אני מניחה שאשתמש בתוכנות עיצוב גרפי בעיקר. אשמח לקבל עצות בנוגע ללפטופים שנראה לכם שיכולים להיות רלוונטיים אלי או ספציפית פרטים חשובים שכדאי לי להסתכל עליהם כשאני בוחרת את המחשב שלי. אני מעדיפה מסך גדול יחסית (15 אינץ') והמשקל כמובן שעדיף שיהיה כמה שיותר קל אבל בשביל מחשב מספיק טוב במחיר טוב אני מוכנה להתפשר על המשקל. אין לי כל כך הגבלות נוספות חוץ מהעובדה שאני לא רוצה שזה יהיה macbook, ומהעובדה שנראה לי שאני מוכנה להוציא לא יותר מ-5500 שקל בערך. אשמח לעזרתכם תודה

10. שלום לכולם אשמח לעזרתכם, תקציב: עד 2500 אם לא תהיה ברירה אז יותר. * מטרות המחשב?| : עבודות משרדיות - עבודה אינטנסיבית באינטרנט ובאופיס ותוכנות פשוטות באיזור ה12 שעות ביום.| משחקים -לא משהו רציני, | צפיה בסרטים-מעט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?|:עדיף 14 אינצ-לא קריטי אם מייקר משמעותית , רוב היום מחובר למסך חיצוני גדול יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?| לא משהו מיוחד, משתמש בעכבר חיצוני * משקל רצוי?|סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?| רוב היום מחובר לחשמל, עדיף שיהיה לפחות 4 שעות- לא קריטי אם מייקר משמעותית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?| HDMI, VGA * Bluetooth? |כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?| 500 GB , לא מבין בסוגים * כונן אופטי?| כן * האם דרוש…

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  11. Started by Mics,

יש ביד את המערכת הבאה: מעבד: Intel E6300 לוח אם: Abit ib9 זיכרון: 2x2 GB G.skill DDR2 (נכון להרגע) כרטיס מסך: Nvidia geforce 7600gs *ספק יוחלף ל400~450W. המחשב אמור להמשיך ולהריץ משחקים קלים. איזה כרטיס מסך יד2 ובאיזה טווח מחירים כדאי לי לקנות?

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  12. מה דעתכם חברה על הנייד הבא? אני צריך להזמין היום מארה"ב תקציב שלי זה עד 850 דולר השימושים שלי זה לימודים, אינטרנט, משחקים פשוטים כמו פיפא ומנג'ר, סרטים. אני די סגור על זה שאני רוצה 14 אינץ מה דעתכם על המחשב הבא של סוני: http://www.buy.com/prod/sony-vaio-vpccw21fx-w-14-laptop-intel-core-i3-330m-2-13ghz-4gb-500gb/q/loc/101/213753266.html או זה של אסוס http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5648467 מה עדיף? יש המלצות אחרות? תודההה

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  13. שניהם עם זיכרון של 2 גיגה אשמח אם תעזרו בבחירת כרטיס טוב למשחקים למחשב נייד. תודה מראש

14. מבקש לקבל מפרט למחשב מבוסס conroe. לא זקוק למסך, ולא ל-CD ולא לצורב. ניתן בשלב זה לוותר גם על רמקולים. מיועד לעיבוד ואחסון תמונות דיגיטליות, עבודות פיתוח jawa ו-web, וכמובן גלישה באינטרנט. לא משחקים, לא מבין ב-OC ולא נראה שאשתמש בזה בקרוב. צריך אפשרות לחיבור מספר דיסקים, ואולי גם שימוש בשני מסכים (לצורך פיתוח על אחד והרצה על השני), אפשרות לעדכון ושדרוג בעתיד, ומאחר וכבר נפלתי עם מחשב אחד, בגלל מאוורר שנתקע, מארז שקט וטוב, ומערכת קירור טובה. גם אם יש הצעה שבה המחיר חורג במעט, ניתן להציע. תודה מראש, שמוליק.

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  15. שלום לכל חברי הפורום , אני נוסע בקרוב לרוסיה ולפי חברים שלי שהיו שם יש שמה מחירים זולים מאוד על אלקטרוניקה בכללי , בכל אופן אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, בתקציב שבכותרת , מסך בסיבת ה15 אינטש- ועם ביצועים גבוהים יחסית אובראול היתי רוצה לראות כמה דגמים שכדאי לי לחפש אותם ובנוסף לזה גם אם למישהו יש לנסיון אז מקומות שאפשר לקנות בהם בזול יחסית (נראה לי זה סביר למצוא מחירים כמו שיש באמזון? ) עריכה : ותודה רבה לעונים כמובן

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  16. מעבד אינטל : Intel Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray לוחות אם למעבדי אינטל : לוח אם Asus P8H77-V LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות : זיכרון למחשב G.Skill 2x2GB DDR3 1333Mhz NQ Edition Dual Channel דיסקים קשיחים : Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 מארזים : Sohoo M501 Mid Tower ATX Case Black With PSU ההתלבטות האמיתית שלי היא האם אני צריך גם כרטיס מסך חיצוני כדי להריץ סרטים ב-1080p על מסך של 32 אינץ' או שהכרטיס מסך המובנה של המעבד מספיק. איך אני יכול לדעת?

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  17. אין צורך שיגיע עם מערכת הפעלה - אני מתקין לבד. בשנתיים הקרובות אני מתכנן שהמחשב ישמש אותי למשחקים דיי כבדים, ולאחר מכן לעריכת מוזיקה בלבד - בינתיים אין צורך בכרטיס קול איכותי. חלקים ספציפיים: *הארד-דיסק של Western Digital - 160GB או גדול יותר (נא לציין מחירים) *צורב DVD (לא משנה איזו חברה, רק לא LG) הנה דוגמא למפרט שחבר המליץ לי עליו, הלוח אם לא מופיע שם כי בהמלצה של החבר - הדגם של הלוח אם לא תמך במעבד.. אז המחיר כולל לוח אם בסביבות ה600 שקל.. כולל גם צורב של LGx16. המחיר יוצא 3,800. *CPU - Intel Core 2 Duo E6300 *M-Board - *RAM - 1024MB (2x512MB DDR2 667Mhz) *Display Card - PoV 7600GT 256MB GDDR3 (PoV - Point of View) *HD- WD 160GB 7200RPM, 8MB, SATA2

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  18. רקע: הסיטואציה היא כזו: יש לי מחשב נייד בן 4 בערך, עם מעבד C2D 1.5GHZ, זיכרון בנפח 2GB וקשיח 120GB עם כ.מסך X1100 של ATI, הוא מריץ WIN7, ועובד לאט, הצ'יפסט לא תומך במעל ל2GB, הצורב DVD מת, והוחלף במשהו שהיה זרוק לי פה, שקורא, אבל נכשל בכל כתיבה. בהתחלה חשבתי לקנות לו צורב וקשיח של 500GB 7200RPM, אבל זה לא יעזור לו מבחינת המעבד החלש וכמות הRAM הנמוכה. בסוף, החלטתי לתת אותו לאחותי שתהיה סטודנטית בקרוב, ולא ממש צריכה מעבר למה שהמחשב הנ"ל מסוגל לתת לה, היא תצטרך בסך הכל אופיס, קצת אינטרנט וצפיה בשטויות שהיא מורידה. אני עדיין לא סגור על עצמי מבחינת צרכים ותקציב, אבל זה יהיה אחד מהשניים הבאים: א. מחשב חזק למדי ב3800-4000 ש"ח שיאפשר גם עריכת וידאו וקצת משחקים. ב. מחשב פשוט למד…

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  19. Started by Mhaimonie,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד LENOVO G560 הסוללה שלו גוססת אני רוצה לקנות סוללה חדשה חלופית, א. איזה סוללה צריך לקנות? ב. האם עדיף להזמין ב-EBAY או מאתר באינטרנט בארץ? אשמח להפניה למוצר ב-EBAY או לאתר בארץ תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  20. סיוע בהרכבת מפרט לעריכת אודיו - Cubase , תקציב עד 3K אשמח אם תוכלו לעזור לי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי להוסיף 400-500 שקלים במקרה הצורך למען בוסט רציני אם קיים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו באמצעות תוכנת Cubase5 אם אפשרות שדרוג לגרסא 8. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase - כבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  21. Started by Little_AKA_Or,

השתמשתי בשאלון של Gamer.co.il, יש בו את כל הפרטים בשביל בניית מפרט. 1) תקציב? - 4200, חריגה של עד 50 שקל. 2) מטרות ? (לדוגמה: OC, עבודות משרדיות {גלישה באנטרנט, אימייל, הכנת קבצי וורד והדפסות}, משחקים {קלים או כבדים ?}. ניתן לבחור יותר מאחד) - משחקים בינוניים-כבדים, אינטרנט ואייסיקיו. 3) האם אתה צריך ציוד הקפי ? (לדוגמה מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכו'.. יש לציין איזה) שום דבר. רק מארז והרכיבים שבפנים. 4) האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ? (לדוגמה אם כבר יש לך כרטיס מסך טוב ואתה לא צריך חדש) צריך הכל. 5) האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מפרט מבוסס AMD 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת ? (אם כן פרט איזו) לא צריך. 7) האם אתה רוצה רכיב נוסף שיהיה במחשב…

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  22. AMD ATHLON 64 2800+ BOX EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin Micron Original 512MB DDR 333 PC2700 MSI 9800 PRO 128MB Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Compucase Midi Tower CI-6A19 Black Sony 1.44MB 3.5" Floppy Drive מסך, מקלדת, עכבר, כוננים אופטיים וכרטיס קול כבר יש. הכל מסתכם ב-5,000 ש"ח... מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  23. היי לכולם אשמח לעזרתכם אני מעוניין לקנות מחשב נייח לצורך עבודתי כאנימטור פרילנס קיבלתי מפרט מאייבורי אצרף אותו בסוף הדיון הסכום הוא 4500 שח עם מחשבות לחריגה מקסימום עד 6000 שח שימושי המחשב: אנימציה עריכה וגרפיקה משתמש בעיקר בתוכנות: פוטושופ פלאש אפטר אפקט פרימייר אילוסטרייטור אינדיזיין חשוב שיהיה שקט 6-7 אשמח להמלצה על חנות מחפש לקנות בשבועיים הקרובים ומתוכנן שידרוג בבוא העת מפרט שקיבלתי מאייבורי מה דעתכם? מארז VL80001'2Z V3 THERMAL TAKE AJUשחור ספק כח A.PFC 80+G650 MOD 650' COOLERMASTER מעבד אינטל 3.5GHZ 6MB CORE I5 1150 /UAD 4690 מאוור למעבד HYPER TX3 EVO COOLERMASTER לוח HAS'ELL 1150 H97M -D3H H97 GIGABYTE זכרון ADATA XPG V1.0 4GB DDR3 1600MHZ ז…

24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. הכל, מכבד לקל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מחפש מקלדת. שקטה יחסית ועם כפתורים שטוחים (כמו בלפטופים). אחת לא גימיקית או יפה משהו מיוחד אבל טובה למשחקים, עם קליק נעים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  25. Started by Baruchg,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 גמיש א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך (אבל לא על חשבון התפשרות) אז תמיד מבורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקלים נוספים, פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי, כל המשחקים החדשים וסרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים, MW3, BF3, NFS ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות…

• 10 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.