עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מארז - 420 ש''ח compucase tec 400v true +מייצב מתח מעבד - 1380 ש''ח intel conroe 2.4E6600 4mb לוח - 720 ש''ח asus p5b 965 זיכרון 340x2 ש''ח twinmos ddr2 800mhz 1gb (twister) צורב - 235 ש''ח LG DVDx18 SATA ד.קשיח - 350 ש''ח WD 250GB 7200rpm 16mb SATA2 כ.מסך - 1390 ש''ח sapphire ATI x1950pro 512mb סה''כ - 5170 ש''ח אני מבקש לתת הצעות לשיפורים. אלטרנטיבה מלאה למפרט או כל דבר אחר שקשור בזה. (עד 5500 ש''ח בבקשה) המחשב מיועד למשחקים\עריכת וידאו\תמונה\צפייה בסרטים\תכנות. בקיצור כל מה שילד יכול לחשוב עליו (ילד בן 20)

• 15 תגובות
    • 989 צפיות
  2. Started by peralon,

צריך עזרה בבנית מפרט לחבר אני רוצה גם אינטל וגם AMD ואז אני אחליט כולל הכל - זיכרון , לוח, מעבד, סידירום\דיוידי,מסך LCD,מקלדת ועכבר מחשב לשימוש משחקים אינטרנט ומוזיקה תקציב הוא 4000 ש"ח ואפשר לגלוש תודה

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  3. Started by Kobi_4,

ראיתי היום את ה1330 מחשב מדהים אין ספק שבעיצוב DELL שיחקו אותה http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-xps-m1330.htm

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  4. Started by איב,

שלום לכולם! ראיתי שיש פה כמה דיעות שליליות על סדרת הסטודיו 155X שדווקא חשבתי לרכוש אחד מהם. אשמח אם תחוו לי את דעתכם על המפרט הבא: PROCESSOR New 2010 Intel® CoreTM i5-430M (2.26GHz base, up to 2.53GHz, 2C/4T, 3MB/L3) edit OPERATING SYSTEM Genuine Windows® 7 Home Premium, 32-bit, English edit WARRANTY & SERVICE 1 Year Basic Limited Warranty and 1 Year NBD On-Site Service edit ALSO INCLUDED WITH YOUR SYSTEM COLOR Aberdeen Silver CHOOSE YOUR COLOR Aberdeen Silver Display Back MEMORY 3GB DDR3 Shared Dual Channel at 1066MHZ, 2 DIMM HARD DRIVE 320GB 7200RPM SATA Hard Drive SECURITY HARDWARE Fingerprint Reader with DigitalPersona software LCD PANEL 15.6 inch High De…

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  5. שלום אני מעונין לשדרג את המחשב יש לי בערך 2500 שקל פלוס מינוס נראה המפרט הקיים שלי: אינטל p-4 2.4 533 שומר לוח אם של ecs מחליף 256 זכרון ddr 266 ati radeon 9600 pro משאיר 60 gb maxtor משאיר cdrom lg 52 משאיר צורב ימאאה 20x10x40 אם ישאר כסף מחליף מאורר למעבד valcno 7 רועש מדי צריך משהו שקט המחשב הזה משמש למשחקים סרטים ואינטרנט בלי אובר קלוק זהו עכשיו אני מעונין להחליף את הלוח אם ואת הזכרונות ללפחות 512 ddr להוסיף עוד 80-120 גיגה אני רוצה מאורר שקט יותר אני גם רוצה רמקולים טובים 4.1-5.1 ואם ישאר כסף אז צורב חדש והמארז שאני קונה הוא Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case ( P/S not included ) והוא לא כולל ספק אז צריך גם ספק לא משהו גדול נראה לי 300-400 ואט יספיק צריך ע…

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  6. Started by The-Crush,

i m in the usa so i wanna buy a laptop and i m traviling alot so plz recommand me for the a hard core gamer laptop about 2600$

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  7. Started by g.r,

ברצוני לקנות מחשב עד הסכום המפורט לעיל המחשב יהיה מיועד לגיימינג וגם לקצת סטרימינג להלן המפרט אשמח לחוות דעת. (סליחה על הצילום הגרוע )

8. חיברתי את הנייד למסך טלויזיה,לניגון סרט אני רוצה לסגור את מכסה הנייד ולהשאיר את הסרט עובד על המסך הטלויזיה אפשר להגדיר דבר כזה? מערכת הפעלה VISTA

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  9. אהלן מחפש מחשב גיימינג מומץ ונוח שיהיה לא ממש כבד וכמה שיותר דק במסגרת תקציב של 3500 ~ 4000 ש''ח. * מטרות המחשב? לדוגמה: גיימינג - LOL,starcraft2,tera ועריכה - פוטושופ ואילוסטריטור. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 15 ולא משנה סוג המסך. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) חשוב שתהיה גבוה אך במסגרת התקציב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - * משקל רצוי? שיהיה משקל שפוי. * האם נדרש זמן סוללה …

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  10. Started by buwulifo,

שלום לכולם, אני מכיר את פורום המפרטים שנים רבות, אך זו הפעם הראשונה שיוצא לי לכתוב בפורום המחשבים הניידים הנסיבות מעט עצובות -המחשב הנייד שלי נגנב... אבקש את המלצכתם למחשב נייד בסיסי ואמין, לשימושים ביתיים קלים - אינטרנט, אופיס וקצת סרטים. תקציב: עד 1,200 ש"ח. מע' הפעלה אינה חובה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  11. Started by amir1990,

שלום אני חדש {מנהלים מצטער אם הכותרת לא טובה} יש לי כרגע מחשב שמפרטו : pentium ® 4 cpu 2.80 GHz 1 GB של ram msi ms - starforce geforce fx 5200 לא משולב כרטיס קול ורשת משובלים 160 GB SATE השאלה שעולה לי בראש אם אני יכול להביא מחשב יותר טוב מזה ב2000 שקל והאם חשוב CORE 2 DUE אני יודע שזה מוגזם אבל אם אני קונה מחשב אני מצפה שויסטה יפעל כאילו זה XP ושמחקים חדשים יפעלו ולא רק משחקים שיוצאים השנה אלא לעוד שנה שנתיים תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 989 צפיות
  12. שלום, זקוק לחוות דעתכם המיקצועית לגבי 4 מפרטי מחשב שבניתי בחנויות שונות. שימושים עיקריים של המחשב יהיו משחקים בהגדרות גבוהות + הרצת מכונות וירטואליות לצורך לימודים. התקציב המקסימאלי הוא 4,000 ש"ח +/- 100 ש"ח. יש לי מסך 22'' של mag רזולוציה מקסימאלית 1680/1050. אין צורך ב- OC, אין צורך בציוד הקפי. מספר שאלות לי אליכם: 1. מבחינת הזיכרון – מה יותר כדאי, שני Single Stick של 2 גיגה או KIT של 4 גיגה ? מה ההבדל בינהם ? 2. כרטיס מסך – 4850 עם OC מהמפעל או 4870 או 5750 ? מה ההבדל בינהם ואיך זה ישפיע על הביצועים? 3. ספק כח – HEC + WIN 550 או HEC 500 או Seasonic 500 ? מה ההבדל בינהם ואיך זה ישפיע על הביצועים? 4. קירור מעבד –Cooler Master Hyper TX 3 או SCYTHE BIG SHURIKEN או Thermal…

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש משהו באזור ה1500-1800 ש"ח אשמח לשמוע. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג. אם יש משהו בהבדל ממש זניח אפשר לציין אותו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירת מוזיקה/סאונד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בעיקר ב- Reaper ו Ableton Live, לא מתפרנס מזה, אבל מקדיש הרבה זמן. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1, לא חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  14. Started by lipner23,

תקציב מקסימלי 4500 ולנסות לא לעבור את זה. העבודה בעיקר משחקים אבל גם אינטרנט והורדות. אני רוצה לשחק על רמת רזולוציה גבוהה ושהמשחקים החדשים ירוצו חלק, בנוסף אני רוצה גם מסך במפרט. כולל מסך , אני מעדיף להשקיע יותר בחלקים הקריטיים ואולי בעתיד אני אשפר את הציוד ההיקפי. המחשב שלי עכשיו די רועש אז אני רוצה מחשב שיעבוד בשקט גם בזמן ריבוי פעילויות ושיהיה גם נגד אבק אם אפשר. לא יודע איך עושים OC אז לא מתוכנן OC. לא להוסיף מערכת הפעלה. אני רוצה שבעתיד אני אוכל לשדרג ולהתאים את המחשב לאותו זמן, שיהיו אופציות שידרוג עתידיות. עדיפות לחנויות RSM או KSP.

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  15. Started by tal22,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Battlefield Hardline, CS:GO, H1Z1, Witcher 3 ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  16. שלום לכולם, עד היום למשך 304 שנים הסתדרתי עם המפרט שלי : E6750 GIGABYTE-P35DS3 9800GT-1GB WD1TB G.SKILL 6144MB GBPK ללא שום בעיה אבל עכשיו אחרי שהתקנתי את BF3 ואני מקבל בקושי 19 FPS על הרזולוציה שלי 1920x1080 כשהכל על LOW אני מרגיש שיש צורך בשדרוג. אני בספק אם ישנו שדרוג כלשהו שיוכל לעזור לי מיכוון שהמעבד כבר דיי חלש ויהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך חדש אבל בכל זאת אשמח לשמוע חוות דעות ו\או מפרט חדש. כמובן שאעדיף לשדרג את המחשב הקיים בעלות מינימלית אבל אני מודע לכך שיש סיכוי טוב שהדבר לא אפשרי ואצטרך לקנות מחשב חדש.

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  17. Started by formula1,

היי, אני לא מצליח ליצור את הסמלים שנוצרים בצירוף SHIFT + מספר למשל הסימן @ אציין כי צירוף של SHIFT + אחת האותיות כן עובד - הבעיה היא רק עם הספרות. גם לחיצה על ספרה ללא SHIFT עובדת. אשמח אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת. גרסת החלונות היא חלונות 7 תודה

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  18. היי, אפשר לקבל המלצות למחשב טוב לגיימינג שיסחוב משחקים חדשים לשנה-שנתיים הקרובות? עדכון: מטרה: משחקים ותיכנות תקציב סביב 2000$ יכול להירכש מישראל ויכול להירכש מארה"ב גודל מסך 15"-17"

19. רוצה לקנות לאשתי או מחשב או טאבלט עדיפות קלה לטאבלט שימוש עיקרי אינטרנט - מיילים/פייס וצפיה מידי פעם סיכומים קלים בוורד ואני צריך שהכ. רשת WIFI יהיה איכותי תודה מראש לכולם! תקציב, בערך 1200-1300

20. Started by alop,

היי , ברשותי כיום E8400 עם 4GB זכרון וכ. מסך HD6900. אני מעוניין לשדרג את המחשב למטרת גיימינג (משחק בעיקר MMO ו MOBA ברזולוציה הכי גבוהה) אני מעוניין לרכוש : לוח אם. מעבד (i5) זכרון (8 או 16 ?! ) 2 כוננים קשיחים : אחד (256) SSD למ. הפעלה ומשחקים ואחד 2TB לגיבויים שלי ופרוייקטים אחרים. מארז קטן ושקט. ספק 1. אני לא מתכוון לעשות O.C. 2. המחיר לא רלוונטי , אני מעוניין לרכוש את מה שמבחינת עלות הכי כדאי היום. 3. האם להחליף כרגע את כ. המסך שיש לי או להשאר איתו לעוד מספר חודשים עד שיצאו דגמים חדשים ? תודה.

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  21. שלום לכולם! בת דודה שלי היום התקשרה ואמרה שהמחשב שלה מת היום(הוא היה בשלבי גסיסה מתקדמים כבר די הרבה זמן), והיא פשוט חייבת מחשב חדש בשביל שתי בנות שלה(בנות 6 ו12), אחרת הן פשוט ישגעו אותה. אבל מה, אין לה הרבה כסף להוציא כרגע, אז חשבתי, אולי יש אפשרות למחשב לא חזק, פשוט ביותר, שיתאים בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחקים קטנים בשביל הבנות בסביבות 50ש"ח. לא יודעת אם עדיין אפשר לקנות פנטיום 4, כי לא נראה לי שהן צריכות יותר מזה, גם דיסק קשיח לא חובה יותר מדי גדול. אז מה דעתכם? יש אפשרות לקנות מחשב ב500 ש"ח ללא מסך? :s05: בבקשה תעזרו לי!

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  22. Started by MT99,

אהלן, אני צריך את העזרה שלכם בבניית מחשב הכי משתלם שאפשר מתקציב של 4.5 אלף שקל. המחשב הוא בעיקר לצורכי משחקים וסרטי., אין לי מושג בOC, והייתי שמח אם הייתם גם יכולים להרכיב מחשב עם פוטנציאל טוב לשדרוג בעתיד. המחשב שהמליצו לי עליו בינתיים הוא עם המפרט הבא: גם כמה שאלות כלליות לגבי המפרט הזה: האם שווה בכלל לקנות כרגע מחשב? כי ממה שהבנתי לגבי הR600, הוא הולך להביא לירידה במחירים. עד כמה זה יהיה משמעותי? אני ארצה כנראה בעתיד לשפר את הכרטיס מסך לכרטיס תומך DX10, האם הספק הזה יתמוך בכרטיסים כאלה? בקשר לכרטיס מסך במפרט הזה, יש איזה שיפור בגריסה הזאת של הEXTREME? כי זה מוזר שהוא עולה פחת מהגרסא הרגילה של הX1950PRO של SAPPHIRE לדוגמא. מישהו יכול להסביר? תודה מראש לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  23. Started by e-r-a-n,

שלום לכולם, כבר מספר שבועות שהנייד שלי מתחמם בצורה נוראית. בשימוש "כבד" של אינטרנט, מוזיקה ותוכנת מסרים מסוגל להגיע ל70מעלות טמפ' מעבד, עם פוטושופ פתוח בשימוש קליל אפילו ל 76~, לוח סביבות ה 40-50.. הנייד תקין, דיי חדש (מספר חודשים), אין איתו תקלות, אני שומר עליו כמו על עצמי, ניסיתי לראות אולי יש בעיה עם האוורור אבל הכל נראה בסדר גמור.... ידוע על בעיית התחממות לנייד הזה? האם זו בעיה אופיינית? יש פתרון לבעיה? זה מטריד מאוד מאחר ואפילו כשרק נוגעים בעכבר הוא חם. אשמח לקבל את דעתכם ועזרתכם בבעיה, תודה.

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  24. היי, אחותי ובעלה מחפשים לקנות מחשב נייח חדש שיענה על דרישות בסיסיות (גלישה, צפייה בסרטים). 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-3000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה וניתן לחסוך כמובן, לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, צפייה אונליין, הורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוב הסיכויים שיחובר אליו מסך של 22-24", FHD כדוגמת Dell 2209W…

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי. היא סטודנטית שלומדת 5 ימים בשבוע כמעט כל היום ולכן חשוב שהנייד יהיה קל. לכל היותר 2 ק"ג. חשבנו על מסכי 12.1-13.3, סוללה של 6 תאים, זכרון 2 גיגה, גודל הרדיסק פחות משנה אך רצוי שיהיה במהירות 7200RPM.. ובנוסף כל הדברים הרגילים (צורב, Buletooth,WiFi). ראיתי את 2 הדגמים האלו - http://www.lenovo-israel.co.il/Product.asp?Pid=2738-52G&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310-t5870.htm מה אתם אומרים? יש המלצות נוספות? ואשמח לשמוע גם חוו"ד כללית של אנשים שיש להם את אחד המחשבים.. בנוסף ראיתי גם את הנייד הזה, http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2459&CatCode=315 לכאורה…

• 7 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים