ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: .GW2, WOW, Battlefield 3 -מהי הרזולוציה המקסימאלית של המסך שיחובר למחשב? 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? ? 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי) 5? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? אני בחרתי כבר את המסך וה…
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני רוצה בבקשה מפרט למחשב לא כולל מסך ולא כולל צורב עם AMD ליבה כפולה המחשב מיועד למשחקים. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב ככה אני צריך בשביל חבר מפרט שלך 3000 שקל,אולי אם יעזור ממש בביצעוים אז אם חריגה של איזה 200... בלי מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים טוב ככה,המחשב הוא מחשב לבניית מוזיקה,קיו בייס ראזון וזה,רצוי אם כרטיס קול אחר ולא זה שבא אם הלוח אם ג'יגה,120-160 [לא משנה כול כך] זכרון 512...בערך... כרטיס מסך לאדע, בבקשה תעזרו
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם! אני מחפש מחשב בסביבות 1000שח לגן ילדים! שיריץ משחקים פשוטים! הילדים הם בגילאי :jump:4-5 כולל מקלדת ועכבר! ולמסך עד 500 שח!מה שחש וב במסך,זה שילדים יוכלו לגעת בו. כי ילד בן 4 לא מקשיב יותר מידי אני צריך באמת את הכי זול! עכשיו נראה אותכם! תודה לעוזרים. :s05:
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום אני מחר הולך להזמין מחשב חדש וחסר לי לוח אם....ואני לא יודע איזה לשים, מישהו יכול לעזור לי? זה המארז : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪941 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 מארז: Fractal Design Define R3 + Seasoniv S12II-520W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪775 זיכרון: Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED כמות: 1 - מחיר: ₪260 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪427 כרטיס מסך: MSI GTX660 TI 2GB HDMI POWER EDITION כמות: 1 - מחיר:…
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני לא צריך לא ציוד הקפי ולא מסך והרד דיסק. הלוח אם אני רוצה רק ג'יגהבייט או אסוס או אביט (זה פשוט ספק מסויים שיש לו רק את הלוחות אם האלה) ג'יגה ומעלה זיכרון... וכו' כלומר העיקר המחשב ירוץ מהר. המחשב הוא בעיקר לאינטרנט ועבודה משרדית... בכללי גם סרטים ומוזיקה אבל זה ברור שכל מחשב בסיסי יכול לעשות. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מארז, מקלדת, עכבר ורמקולים עבור שימושים משרדיים בסיסיים (וורד, אינטרנט, מוזיקה והורדות) אם אפשר מסך באיזור ה-23 אינץ' זה יהיה מצויין. תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
התחילו מבצעי ב black friday אז אני רוצה לקנות מחשב חדש. 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. אני קונה בישראל עם תקציב של עד 3500. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים ממש ישנים דוגמת heroes 3, red alert 2, nfs ישנים וכו', סרטים אינטרנט, פוטושופ ממש בקטנה(אני לא הולך לעבוד עם רזולוציות גבוהות עליו) * גודל המסך? 13-14 אינץ'. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סו…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. 3000 שח א. לנצל את כל התקציב ב. חריגה עד 350 שח 2. משחקים תכני HD ב. מיועד לגיימינג משחקים חדשים כגון יריות וכדומה לא GTA ג. המחשב יחובר או למסך 40 אינץ או 43 של פנסוניק. ד.בינוניות עד גבוהות 3. אין צורך בציוד הקפי 5. שקט(8) 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. לא צריך מערכת הפעלה. 8. עדיפות איזור השרון כגון רעננה כפר סבא הוד השרון רק ברשתות מחשבים כגון KSP IVORY R.M.S 9. חודש הבא גג חודשיים. 10. העדפה לשימוש במארז fractal design define nano s 11.אין צורך לשמור על אופק שידרוג עתידי.
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
פנה אליי חבר בבקשה לייעוץ. הוא צריך מחשב לפי הצרכים האלה: * הצגה ועיבוד של קבצי אקסל גדולים מאוד * וורד + מצגות * אחסון קבצים גדולים * נשיאת המחשב מלקוח אחד לשני * עמידות לאורך זמן לפי ההבנה שלי הוא צריך מחשב כזה: * מסך 15 אינץ' * 4GB זיכרון, או 2 ולשדרג לבד * דיסק קשיח בנפח 500GB * לא צריך כרטיס מסך * מסך עם רזולוציה גבוהה (1440*900 או 1080P) * מעבד מה שיותר חזק במסגרת התקציב. * אחריות של שנתיים לפחות כי המחשב נקנה מטעם העבודה ואין מקום למשחקים. האם אפשר לקבל המלצה קונקרטית לדגמים או המלצת-נגד לדגמים שיש להימנע מהם למרות המחיר האטרקטיבי? למשל דגמים שזוללים סוללה, או דגמים לא-עסקיים שיתקלקלו מהר בתנועה? תודה[br]פורסם בתאריך: 11.11.2010 בשעה 09:42:58 עברתי על הדגמים של HP …
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
תקציב עד 4000+ לשידרוג מחשב קיים . המחשב מיועד למשחקים, עבודות סטודנטיאליות,גלישה באינטרנט,צפייה בסרטים, והורדה . יש ברשותי כבר מארז של HEC , צורבים,ציוד היקפי ומסך LCD 20. אני רוצה שהמחשב יהיה שקט כמה שאשפר. המחשב יורכב בבית. לא מתוכן OC. יש לי העדפה לאינטל ואני מעדיף לקנות בKSP תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב dell vostro 1015, כאשר המחשב מיועד להיות חצי מהזמן בחו"ל, ספציפית בתאילנד (יכול להיות חצי שנה ברצף למשל). אני נוטה דווקא לדגם הזה מכיוון שהוא יחסית זול למחשבים שבאים עם שלוש שנות אחריות בינ"ל (לעומת לנובו או HP למשל). השאלה שלי היא האם יש איזה משהו שצריך לדעת או לקחת בחשבון לפני שקונים מחשב כזה בקשר לאחריות בינ"ל. מעולם לא הייתי במצב שאולי אצטרך לממש אחריות בחו"ל, לכן אין לי נסיון בזה ואני לא יודע על מה להסתכל או לבדוק. אם יש מישהו שיש לו נסיון עם הדברים האלה אני אשמח לכל הערה/הארה שתוכלו לתת לי.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ממצב אנשים! 8) טוב אז כך,אני צריך מפרט למחשב שמיעוד למשחקים בעלי גרפיקה כבדה, +עכבר+מקלדת. עד 7000 ש"ח. ואני לא בקטע של אוברקלוק וכל החרטה הזה. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז לפי הנתונים באתר של Nvidia ה-GTX260 צריך ספק של לפחות 500W http://www.nvidia.com/object/geforce_gtx_260.html אני תיכננתי לקנות את ה-SONATA 3 אבל כנראה שהוא לא יספיק לכרטיס מסך אז אני צריך מארז וספק אחרים שיתאימו בערך למחיר של הסונטה 3 - עד 700 שקל בקשר ללוח אם - תיכננתי לקחת בהתחלה את ה-GIGABYTE GA-P35-DS3L עדיף לקחת את ה-ABIT IP35P או ABIT IP35-E? הם בערך באותו המחיר, זה לא בעיה מבחינת תקציב תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לקבל חוות דעת על מפרט גיימינג סופי לחבר בתקציב של 5K - הרכבתי אותו עם קצת סיוע והתעניינות וזה נראה לי המפרט הטוב ביותר לתקציב. כלומר אפשר לסחוט את כל ה5K אבל אם אפשר לחסוך אז עדיף, כי אני לפחות לא רואה צורך בלשפר את המפרט. אז אם אתה רואים צורך בלהחליף חלק שהיחס תמורה למחיר אכן שווה, אז לכו על זה ותציעו לי בבקשה. המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - TRAY ₪903 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55A-UD3 - זמין במלאי ₪670 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪353 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1253 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] LANCOOL P…
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
-
מחשב למשחקים לא כולל ציוד הקיפי רק מסך ואני נעול על הDELL 20" אני לא מתכנן OC או משהו ומארז לא כלול כי יש לי את האורורה שאני קונה ב650ש"ח
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד של טושיבה שבא עם מערכת הפעלה ויסטה באנגלית הורדתי חבילת עברית וניסיתי להתקין והוא לא נתן לי למישוה יש מושג איך אני מסדר את זה ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שאמור לשמש בעיקר לעבודה משרדית, קצת למשחקים ואפליקציות. חושב שלא יעשה רעש/חום ושיהיה טוב לפחות לשנתיים-שלוש. לא ל-OC בשלב זה. 1 IE6600 מעבד Intel Conroe Core 2 Duo E6600 - ¤2,000.00 ¤2,000.00 1 INFI975X לוח אם Dfi Infinity 975X /G - ¤1,010.00 ¤1,010.00 1 VS2GBKIT667D2 זיכרון CORSAIR VALUE 2x1GB 667Mhz - ¤1,298.00 ¤1,298.00 1 360GD דיסק קשיח Westren Digital WD360GD RAPTOR - ¤600.00 ¤600.00 1 LV156 כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 - ¤999.00 ¤999.00 1 4167B צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 - ¤182.00 ¤182.00 1 6919 מארז COMPUCASE CI-6919 300w ATX SUPER MIDI - ¤489.00 ¤489.00 1 ELT400AWT ספק כח Enermax Liberty 400W שלוש שנות אחריות - ¤495.…
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי כבר בן 5 וחצי ואני מעוניין להחליפו. מכיוון שאני לא ממש מבין במה אני צריך בדיוק אשמח אם תעזרו לי. אני מחפש מחשב לגלישה באינטרנט+צפייה בסרטים+משחקים כמו פיפא ומנג'ר+מסך סטנדרטי ולא משהו מפוצץ. לא יותר מזה. אשמח למפרט+המלצות על סוגים מסוימיים. מכיוון שאין לי שמץ של מושג כמה זה צריך לעלות אשמח אם תפרטו לי גם על זה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? עד 3700, רצוי פחות האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר, לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגות עד 4000, אם זה קריטי בלבד. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מאטלאב (סימולציות די כבדות, עבודה עם מטריצות גדולות), משחקים כמו CIV 5, Starcraft II לא חייב להיות בהגדרות הכי גבוהות, אבל שירוץ חלק, גם עם משחקים עתידיים בסגנון. סרטי HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כולל מסך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 1. לא ממש חשוב, כל עוד לא מדובר בטרקטור. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש …
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש ב6500 שקל המחשב מיועד בעיקר למשחקים. אני צריך דיסק קשיח של 500 GB והרכבה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים בין Vostro ,Inspiron ,Latitude וראיתי אנשים עם לפטטופים ומסך מט (לא מבריק), ושאני מסתכל על המפרט של המחשב אני לא רואה אזכור לאיזה סוג המסך...אז איך אפשר לדעת ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם. בן דוד שלי מעוניין לרכוש מחשב נייד. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, שמיעת שירים וכו'. המליצו לו על המחשב הבא (מהחנות אייבורי): מעבד Intel Core Duo T2050 1.6GHz זיכרון 512 DDR דיסק קשיח 80GB 5400RPM צורב DVD Dual Layer כ.רשט אלחוטי Intel WI-FI 802. l b/g כ.מסך ATi Radeon Express 200M מסך קריסטלי רחב 14.1" WXGA מערכת הפעלה Windows XP Home Edition מחיר- 4890 ש"ח. מה דעתכם? אמיר.
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-