עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי לכולם, בעוד כחודשיים אני מתכוון לרכוש מחשב נייד. אני רוצה מחשב לתכנות/משחקים/סרטים ומוזיקה. (כמו כל אחד...) אני אישית מעדיף מחברת HP. אבל זה לא משנה לי כל-כך. בכל אופן תגידו לי אם זה..(מצורף לינק) מחשב סבבה או שצריך לשפר כרטיס מסך או מעבד/זיכרון?? אם צריך לשפר רצוי מאוד שהמחשב יהיה בטווח המחיר של הדוגמא... http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1624 מחיר: 3,715.00 ₪ הדגם הוא: HP Pavilion dv6-1230ej תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  2. Started by YARONGT,

מישהו יכל לעזור לי טוב יש לי את המחשב נטבוק לנובו S10-3 ועשיתי לו עדכון ביוס הוא אמר לכבות את המחשב ואז הידלקתי אותו והוא לא מראה כלום במסך ושום רעש של התאמצות והמנורה לא מהבהבת מההההה אני עושה אני רועד פה :s05: ובבקשה מי שמחובר ויכל לעזור אז lets goo

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  3. שלום לכולם הבן שלי עולה לתיכון ואני רוצה לקנות לא מחשב הוא הולך ללמוד בכיתת מחשבים . הוא גם רוצה לשחק במשחקים הללו : Minecraft Fortnite Call of duty warzone Rocket league GTA 5 התקציב שלי 4000-4500 ( מקסימום 5000 ) ש׳ח עבור מחשב ו עד 1600 ( מקסימום 2000 ) ש׳ח עבור מסך האם מחשב כזה יכול להטעים : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18309? אם כן – יש צורך באיזה שפורים/שינוים? האם אפשר לקנות משהו זול יותר? איזה מסך מומלץ לקנות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by hutorihunzu,

אוקי התקציב שלי הוא עד 5000 כולל מסך, אז משהוא כמו מפרט מחשב של עד 4300 שח ואולי איזה 100 שקל פלוס מינוס. בכל מקרה הייתי רוצה שזה יהיה מחשב כללי שכן לא רק לגיימינג, כך שלא תיהיה כל ההששקעה על כרטיס מסך על חשבון רכיבים אחרים. חשוב שהמחשב יהיה שקט מאד. משהוא כמו 9/10. בכל מקרה אני מבקש שהכרטיס מסך יהיה של חברת nVidia אני פשוט חושב שהם יותר טובים (תקנו אותי אם אני טועה). בנוסף ניסיתי להרכיב בעצמי מפרט אבל אני לא מבין בתחום הזה בכלל. להלן המפרט: מעבד AMD Phenom II X4 945 Box ₪839 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDX945WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P ₪502 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38498 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB …

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  5. Started by gilxd931,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000. חריגה של גג גג 100-200 ועדיף שלא. מעדיף סביבות 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבוד משרדית- תכנות. רוצה שיריץ גם משחקים, לא צריך כרטיס מסך מפלצת אבל משהו מספיק טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יודע 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by dolev-r,

דרוש מפרט למחשב בתקציב של עד 7K כולל מסך דק 17. עיקר המחשב הוא בשימוש למשחקים. צריך לקחת בחשבון גם רמקולים, כונן קשיח של 160-200 GB , כונן די וי די ושהמארז לא יהיה מעפן תודה רבה

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by kuBBia,

שלום! המחשב מיועד לסבא שלי כך שכל השימוש הוא משרדי בסיסי ביותר, לאינטרנט ואופיס התקציב 2000-2500 אין צורך בציוד היקפי אין צורך בכרטיס מסך לא on board והארדיסק מספיק המינימום 100/200 ג'יגה המסך שלו הוא dell 22009wa נראה לי שעדיף להשקיע את רוב התקציב במעבד וזכרון כדי שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן תודה!

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by Lorenzo,

https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=213586 https://www.tms.co.il/148453 מה משניהם עדיף? מטרת המחשב בעיקר לימודי מדעי המחשב תכנות בניית אתרים וגיימינג פה ושם

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  9. Started by ahnh,

שלום אני צריך את עזרתכם בבניית מחשב מדיה\עבודה עבור אחותי. התכנון הוא מחשב שיהיה מחובר גם למסך בפינת עבודה וגם לטלוויזיה, וישלט ע"י מקלדת אלחוטית משותפת העיצוב של המארז מאוד חשוב, והוא צריך להיות קומפקטי ונקי, ושקט במידה הגיונית מבחינת ביצועים הוא צריך להיות מסוגל להריץ FHD ו-OFFICE. אם הגיוני ואפשרי מבחינת מחיר אז אפשרות לראות סרטי בלו ריי היא גם יתרון חשבתי גם על אלטרנטיבות של מחשבים בנויים כמו מאק מיני (יתרון - יפה, די חזק, חסרון - מחיר, אופיס ב-OSX, אין דיסק )או דל אינספריון (יתרון יפה, חסרון מעבד ישן) רכישה בארה"ב אפשרית http://www.dell.com/us/p/inspiron-560s/pd?oc=dddwca1&model_id=inspiron-560s& תודה רבה וסופ"ש נעים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח, גמיש …

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  10. במידה ושנה הבדל באחריות לא משנה לי. והבדל של 70GB גם לא משנה. Uהשימושים יהיו אותם שימושים. איזה מחשב מומלץ מבחינת סוג המעבד. כרטיס המסך. חיבורים, אמינות המחשבים הניידים של טאותו המותג ושרות בארץ? HP DV5-1060ej http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXDV51060 או DELL 1535 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t5750-ati.htm עם הוספת 1GB זיכרון הוא מגיע לאותו המחיר פחות או יותר. דרך אגב. האם HP בארץ נותנים אחריות למחשבים שנקנו בחו"ל? תודה על כל עזרה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by DIPSET,

שלום, אני זקוק להמצלה למפרט מחשב שולחני (ללא מסך) שישמש לעריכת וידאו (עבודה עם ADOBE PREMIERE וכו'), האם אפשר למצוא משהו בתקציב של 3,000-4,500 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by davitos,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש בזמן הקרוב, על אף ההיצע הדל שיש היום בשוק התקציב שעומד לרשותי הוא עד 5K המחשב ישרת אותי לצורכי עבודה, אני עובד המון עם האינטרנט והמון טאבים פתוחים באותו הזמן. וקצת עם תוכנת עריכה פריימיר. אחרי חפירה קטנה שעשיתי אני מתלבט בין דל וסטרו לבין לנובו פלקס 5 לשניהם יש חומרה די דומה, וכמעט אותו מחיר. ובכל זאת, איזה דגם נחשב מומלץ יותר? Dell Vostro 14 5401 לבין Lenovo IdeaPad Flex 5 מחשב נייד מבית Lenovo עם מסך מגע בגודל 14.0 אינטש ברזולוצית FHD, מעבד Intel® Core™ i7-1065G7 1.3GHz - 3.9GHz, זיכרון פנימי בנפח 16GB, כונן SSD בנפח 512GB, מאיץ גרפי NVIDIA GeForce® MX330 2GB וכולל מערכת הפע…

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  13. Started by dr computer,

מעבדי ?AMD Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD ASUS A8V-E SE (s939) VIA K8T890, SATA, PCI-E זכרונות DDR 400 512MB Dual Chanel (2x256MB) CL 2.5 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB Sata II כרטיסי מסך GIGABYTE 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (RETAIL) כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders LiteOn Combo 48 x 32 x 48 + DVDx16 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים EM-08A ATX MIDI 400W מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים DAEWOO 17'' Flat מחיר 3457 ¤ איך המחשב לתקציב הזה?? והאם אפשר למצוא יותר טוב אם כן תרשמו איזה מפרט וכמה עולה עריכה: זה לפי דעתי המחשב הכי טוב במחיר הזה אם יש הצעה אחרת אז תציעו

• 14 תגובות
    • 982 צפיות
  14. Started by nadav7791,

שלום לכולם! בעוד חודש קרוב משפחה שלי שגר בארץ טס לבקר את אח שלו שגר בארה"ב. אשמח לקבל המלצות על חנויות שדרכן אני יכול להזמין לפטופ שיישלח (הבנתי שיש חנויות שעושות משלוחים חינם בתוך ארהב?) לבית של בן דוד שלי שגר בארה"ב. מה עושים בנושא האחריות? בנוסף אשמח לקבל המלצה ללפטופ בתקציב של עד 3000. המחשב מיועד ללימודים והדרישות העיקריות שלי הן משקל קל עד כמה שניתן, סוללה חזקה,מסך 15"וכונן ssd.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני חושב על משהו בסגנוון הזה: LEADTEK GeForce 8800GTX 3500ש"ח ASUS P5N32-E DELUXE Nforce680i 1725ש"ח INTEL CORE 2 DUO E6600 1850ש"ח WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII 595ש"ח G.SKILL DDRII PC6400 800Mhz 2GB CL4-4-4-12 1520ש"ח SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM 270ש"ח ASUS DVDR\W 250ש"ח LOGITECH MX REVOLUTION 520ש"ח LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE 160ש"ח סה"כ: 10390ש"ח!! מ-NOACOMP נותר לי 1110ש"ח כדי לקנות מארז טוב בעל קרור מובנה ושקט......ולפי מה שהבנתי ה 8800GTX דורש מארז גדול.....אני חשבתי על ה-AURORA החדש....לפי מה שקראתי הוא קצת יותר מרווח....אשמח לקבל הצעות!! ולאלה שישאלו יש לי ספק טוב OCZ POWERSTREAM 600W

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 שח, חריגה של כמה מאות בודדים אפשרית. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיצוב גרפי כולל כל תוכנות adobe, מספר עבודות במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עבודה ממושכת במחשב, שקט במידת האפשר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. ערב טוב אנשים אני מעוניין לקנות מחשב חדש התקציב שלי הוא 5500 ש"ח לא כולל מסך ולא כולל ציוד היקפי יש לי הכול ! אך יש לי התלבטות האם לקחת מחשב מבוסס פנטיום או מחשב מבוסס AMD אני רוצה לקנות את המעבד עם הליבה הכפולה אבקש המלצתכם וכמובן מפרטים בהתאם המחשב מיועד למשחקים

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by astralon,

טוב.... בקצרה - המליצו לי על מחשב והייתי בבדיקות אחרונות לקראת רכישה וגיליתי שלנובו לא נותנת לו אחריות בינלאומית בארץ :-( חוזרים לשולחן העבודה ושוב אני צריך מחשב.... דרישות: קטן וקל ללימודים, מספיק חזק למשחקים ממוצע פלוס. חשוב שיהיה חזק לצפייה בסרטים באיכות הגבוהה ביותר. גודל מסך - 13-14" משקל - כמה שפחות דיסק קשיח - מינימום 250 ג'יגה זיכרון - מינימום 4 ג'יגה כונן אופטי - רצוי אבל לא חובה, יש לי אפשרות להוסיף חיצוני במקרה הצורך. USB3 - רצוי מאוד (אם יש אפשרות להוסיף כרטיס כלשהו שייתן לי כזו זה מאוד יעזור). GPU - כמה שיותר חזק? :-\ יציאות מיוחדות - HDMI חובה!!! זמן סוללה - מינימום 3 שעות. עדיף יותר. אחריות - חובה, אני מעדיף 3 שנים מקסימום אני יכול להרחיב. חשוב מאוד: -קטן …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם וחג שמח חבר ביקש ממני לבנות לו מחשב גיימינג שיעמוד בדרישות המומלצות של watch dogs לא הצלחתי לבנות מחשב כזה בתקציב שלו ולכן אני מבקש את עזרתכם (: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2100 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (גיימינג כבד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (watch dogs, battlefield 4, Dayz (standalone -מהי הרזולוצי…

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  20. שלום אני מעוניין לקנות מחשב שישמש ל - אינטרנט, אופיס, מוזיקה ואולי סרטים, משחקים אבל לא ממש כבדים אלא יותר בסגנון של civilization 4 או football manager . חשוב לי לשמור על אופציות פתוחות לעתיד - מעבדים כפולי ליבה, זיכרון מהיר וכיוצ"ב. מה דעתכם על המפרט הבא?? (בניתי בKSP) מעבדי אינטל? - P4 2.8 Ghz S-775 1M Cache 64 bit לוחות אם למעבדי אינטל? - 8I945P-G (S-775+DDR2+SATA2+PCI-E) - של ג'יגהבייט 512MB Twinmos - זכרונות? DDR II 667 - Radeon X550 256MB TV, DVI, PCI-E - כרטיסי מסך? Sapphire (ATI - 160GB SATA II 7200RPM 8MB - דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) (Black - צורבים? DVD Recorders מארזים? - HEC Compucase CI-6A21 400W TFT 19'' V396 …

• 9 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by קפלן,

קניתי היום מחשב נייד חדש (Dell 3537). בחנות אמרו לי להטעין 12 שעות (או 24 לפי היצרן) לפני השימוש. מהדיון הזה http://hwzone.co.il/community/threads/283809-%D7%94%D7%98%D7%A2%D7%A0%D7%AA-%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%9C%D7%94-%D7%91%D7%A4%D7%A2%D7%9D-%D7%94%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%94/page2 הבנתי שאין שום עניין לטעון כאשר הנורה נכבית. אז שוב, האם יש עניין בלהטעין 12 או 24 שעות? וגם אם יש עניין - האם יש בעיה להדליק את המחשב ולעבוד עליו תוך כדי שהוא עדיין מחובר לחשמל או שצריך 12 שעות מלאות ללא מגע במחשב כלל? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  22. Started by ronimenashe,

היי מחפש לקנות לבן שלי מקלדת גיימרים טובה מה יש מומלץ בטווח המחירים 500-700 שקל, ועדיף מקלדת שלא עושה רעש שלוחצים על כפתורים. תודה

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  23. שלום מבקש המלצה לשלושת הרכיבים הנ"ל עבור מחשב לעריכת ווידאו בעל כרטיס matrox 100

• 10 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by סקיווקר,

מחשב ללימודים בעיקר, אין כרטיס מסך לא משולב כי לא דרוש למשחקים... לוח אם - MSI-800 661FM-L VGA 64M OB זיכרון DDR400MHZ 512 MAGA מעבד אינטל פנטיום 2.4 צורב MSI דיסק קשיח WD 80 מגה 8M BUFFER מסך 17 אינץ' SMAG 786PFS (וכמבן שאר הדברים , מקלדת, כונן דיסקטים , כרטיס רשת ... ... )

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by DJ27,

המליצו לי ללכת על LG מה אתם אומרים ...........................?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.